Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Ιδού το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ των μειώσεων μισθών και συνταξεων που ζήτησαν οι «θεσμοί»!


Επιτροπή Αλήθειας: ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΥΛΑΚΗ http://wp.me/p9GCU-5un via @netakias
Δημοσιεύθηκε αρχικά στο olympia.gr:
image

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» λέει ο λαός και η παροιμία βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στους πιστωτές της Ελλάδας.
Από χθες το απόγευμα οι θεσμοί διαμηνύουν ότι ουδέποτε πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό. Μάλιστα η Ανίκα Μπράιτχαρτ, εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί, δήλωσε ότι ουδέποτε πρότειναν οι θεσμοί την περικοπή των συντάξεων στην Ελλάδα.
Οι πιστωτές ωστόσο αυτοδιαψεύδονται μέσα από τα ίδια τους τα κείμενα και οι απαιτήσεις ρήξεις που προέβαλαν για μείωση

ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣΑΘΗΝΑ 17-6-2015.

Οι πολιτικές διαφοροποιήσεις των κομμάτων τής αστικής και κατοχικής δημοκρατίας φύγανε από την μέση. Αυτό επιτάσσει η πολιτική τους επιβίωση σε συνάρτηση με την οικονομική «βιωσιμότητα» τού κράτους, την καταστροφή δηλαδή τού Ελληνικού Έθνους από τον σιωνισμό. Διαφορές άλλωστε δεν είχαν ποτέ μήτε οι φιλελεύθεροι μήτε οι σοσιαλιστές μήτε οι πάσης φύσεως μαρξιστές μήτε οι πατριδοκάπηλοι ψευτοδεξιοί.

Τώρα λοιπόν οι πολιτικοί ψευδοσωτήρες τής Πατρίδος βάλθηκαν να ενώσουν τις φθίνουσες δυνάμεις τους προκειμένου να στηρίξουν τάχα τον χειμαζόμενο λαό. Αυτό όμως που στην πραγματικότητα θέλουν να στηρίξουν είναι το πολίτευμα τής συναλλαγής, τής απιστίας, τής ανηθικότητας και τής υποταγής στην παγκοσμιοποίηση. Επιδίωξη των κομματικών συγκολλήσεων είναι η στήριξη τής νεοταξικής τοποτηρητείας που λέγεται τεχνηέντως δημοκρατία.

Σημασία δεν έχουν τα πολιτεύματα σφραγίδες μήτε η οχλοκρατία εν μέσω των αχαμνών ταγών. Σημασία έχει η συλλογική βούληση τού Ελληνικού Έθνους που εκφράζεται από τούς Άριστους και τούς Δίκαιους στην Ηγεσία και την Κοινωνία. Ζητούμενο είναι η άμεση λαϊκή κυριαρχία, η Εθνική Αριστοκρατία που ενώνει τούς Έλληνες στον κοινό σκοπό τής αυτάρκειας, τής δημιουργικότητας και τής διαιωνίσεως τής Φυλής μας.

Για να επιτευχθεί ο σκοπός τής Ελληνικής Φυλής και να πραγματωθεί η Αποστολή μας πρέπει να παταχθούν οι ανθενωτικοί δούλοι των ξένων συστημάτων και σκοπών. Πρέπει να επιτευχθεί ο διωγμός των προδοτών και των ανεκτικών τής δουλείας. Ως εκ τούτου πρέπει να επιτευχθεί η Ενότητα των Ελλήνων στο Αίμα και την Ψυχή. Να γίνει η Ενότητα των Ελληνόψυχων και Εθνικιστών, των Ελλήνων που είναι αδιαπραγμάτευτοι στις Αξίες τής Πίστης, τής Φυλής, τού Έθνους, τής Ελληνικής Οικογένειας, τής Μεγάλης και Δυνατής Ελλάδος.

Απέναντί μας βρίσκονται οι διεθνιστές και οι σιτιζόμενοι τής κατοχής. Δεν τούς ανέχομαι και δεν τούς αποδέχομαι. Δεν θέλω ούτε αυτούς που πουλάνε γη και ελληνικότητα ούτε αυτούς που διαχωρίζουνε τον πατριωτισμό ανάλογα με τα συμφέροντά τους. Αν εκλείψει έστω κι ένας παράγοντας από τις Ελληνικές Αξίες, τότε ο Ελληνισμός μας καθίσταται όμηρος και ως εκ τούτου ανύπαρκτος. Κι εγώ θέλω τον Ελληνισμό μου ολοκληρωμένο και κυρίαρχο.

Ενιαία πολιτική στέγη των Ελλήνων είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός, ο μόνος, αυθεντικός και ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός. Υπάρχουν κάποιοι μυαλοφυγόδικοι που δεν θέλουν λένε τούς Εθνικοσοσιαλιστές. Μα αυτό λένε και οι νεοφιλελεύθεροι με τούς μαρξιστές. Ποια είναι λοιπόν η διαφορά τους με κείνους που λεηλάτησαν την Ελλάδα και θάψανε την Αληθινή Μεγάλη Ιδέα τού Έθνους μας; Είναι σάρκα εκ τής ίδιας σάρκας όλοι τούτοι.

Από την άλλη πλευρά πολλοί που αποστρέφονται την Εθνική και Κοινωνική Ιδέα είναι εκτός από όλα τα άλλα παντελώς άσχετοι με τα μεγάλα πνεύματα τής Ελληνικής Διανόησης, από την αρχαιότητα έως και τις μέρες μας. Επικαλούνται τον Ηρόδοτο και τον Ίωνα Δραγούμη ονομαστικά, αλλά προσπερνούν επιδερμικά τις αρχές και τον πολιτικό τους σχεδιασμό για μια Καθαρή και Τρανή Ελλάδα.

Ο Ηρόδοτος είναι ο Πατέρας τής Ελληνικότητας και τού Φυλετισμού Μας μέσα από τον προσδιορισμό τού Έλληνα ως τον έχοντα Ελληνικό Αίμα, Λευκή Φυλή, Ελληνική Γλώσσα, Κοινή Θρησκεία και Ελληνικό Πολιτισμό. Προσδιοριστικά χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τον Έλληνα κατά αποκλειστικότητα και αδιαιρέτως. Ο δε Ίων Δραγούμης είναι ο Διανοητής που συνένωσε την φροντίδα για την κοινωνία με την πλατιά έννοια τού Έθνους. Εκείνος που μίλησε για την συνένωση τού Εθνικισμού και τού Σοσιαλισμού σε μια νέα ιδεολογία που θα στηρίξει την ιστορία και τον πολιτισμό με την διαμόρφωση τής Πολιτείας ως Έθνος – Κράτος.

Και ο Εθνικοσοσιαλισμός λοιπόν είναι Ελληνική Ιδέα. Ένα κραταιό οικοδόμημα που φτιάχτηκε με ασφάλεια, με γερά θεμέλια, στο κάτω μέρος τής πυραμίδας τού Ελληνισμού φτάνοντας στην κορυφή της. Δομήθηκαν οι αρχές, τέθηκαν οι στόχοι, συνενώθηκαν οι Εργάτες με τούς Πολεμιστές τής Φυλής, έγιναν αυτοκρατορίες ελληνικές και κατόπιν δόθηκε το όνομα. Γιατί τα χρήσιμα πολιτεύματα και οι χρήσιμες ιδέες δεν είναι σφραγίδες σε χέρια μολυσμένα. Είναι το μέσον και η στρατηγική που καθαγιάζονται στο Αιμάτινο Πεδίο τής Τιμής προκειμένου να διαφυλαχθούν η Ιδιοπροσωπία και η Μεγαλοσύνη τής Ελληνικής Φυλής.

Κάποιοι μπερδεύουν τις έννοιες και την μορφή που ταιριάζει στον Ελληνισμό μας. Η φύση μου μού επιβάλλει να λάβω πίσω τις έννοιες που κάποιοι τις πήραν για να τις διαστρεβλώσουν. Παίρνω λοιπόν τον Σοσιαλισμό και τον επιστρέφω στο σπίτι του με το όνομα που τού ταιριάζει. Κοινωνισμός και ακόμη Ελληνικός Κοινοτισμός. Διαφυλάσσω τούς συμβολισμούς που ανήκουν στην ελληνική ιστορία. Επαναπροσδιορίζω τις Μεγάλες Ιδέες τού Ελληνισμού με Νέο Ελληνικό Πολιτισμό και Πλήρη Εδαφική Αποκατάσταση στα αληθινά μας όρια.

Μα και στο θέμα τής θρησκείας η θέση μας είναι απόλυτη. Ο Ελληνισμός είναι ο Μέγας Μύστης τής μόνης αληθινής Πίστης, τής Ορθοδοξίας Μας. Η Ορθοδοξία είναι η στερεή και ανυποχώρητη κυρίαρχη θρησκεία τού Κράτους μας. Τα δε έτερα δόγματα έχουν θέση μονάχα αν αντιστοιχούν σε Έλληνες στο Αίμα και το Πνεύμα και υπηρετούν τούς κοινούς σκοπούς έθνους και λαού.

Η Χρυσή Αυγή τού Ανίκητου Ελληνισμού είναι νομοτέλεια και σκοπός τής υπάρξεώς μας. Στα ειρηνικά και στα πολεμικά έργα. Πρώτοι σε όλα. Υπεράνω όλων η Ελλάς. Πάνω από τούς Έλληνες είναι μονάχα ο Θεός. Και η μόνη ενότης που μπορεί να επιτευχθεί μετουσιώνεται με την ενιαία έκφραση τού ελληνικού λαού και του λαϊκού εθνικισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ο “ΕΜΠΙΣΤΟΣ” ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕ ΕΠ’ΑΜΟΙΒΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ-ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΟΥΠΗΣ: “ΓΑΛΑΖΙΟ” ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ, ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ

xoupis-pavlopoulos

Το Ολοκαύτωμα του Ασπροπύργου
Η φωτιά στον Ασπρόπυργο έσβησε, η αστυνομία συνέλαβε για τα μάτια του κόσμου έναν «υπεύθυνο» της Γενικής Ανακύκλωσης Α.Ε και οι τοξίνες, όπως προειδοποιούν οι ειδικοί, θα βγάλουν τα δόντια τους σε τρόφιμα και νερό βλάπτοντας την υγεία των πολιτών… Αλλά δεν πειράζει γιατί όλα αυτά σε λίγες ημέρες από τώρα θα τα έχουμε ξεχάσει και θα προχωράμε τις ζωές μας, όπως κάνουμε πάντα, μέχρι να συμβεί το επόμενο και το επόμενο και το επόμενο δυστύχημα…
Πριν όμως θαφτεί και αυτή η ιστορία στο χρονοντούλαπο, ας δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της και ποιοι θα έπρεπε να ήταν οι ρόλοι τους.

Τι δεν κατάλαβε ο Δήμος Ασπροπύργου από τη ραδιενεργή «βόμβα» ;

Πως ο Δήμος Ασπροπύργου ανεχόταν άραγε να έχει μια ωρολογιακή βόμβα στην περιοχή η οποία δεν τηρούσε τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας; Η Γενική Ανακύκλωση Α.Ε ήταν ένα εργοστάσιο βαμμένο με αίμα εργαζομένων. Στο παρελθόν είχαν βρει τον θάνατο δύο εργάτες. Τον Ιούλιο του 2012 ο Μοχάμεντ Ικμπάλ από το Πακιστάν, πατέρας δύο παιδιών, που εργαζόταν σε πρέσα δεματοποίησης χαρτιού, υπέστη ακαριαίο θάνατο όταν δέχτηκε στην αριστερή πλευρά του κρανίου του ισχυρότατο πλήγμα από μεταλλικό εξάρτημα της μηχανής. Στο ίδιο εργοστάσιο στα τέλη Ιουλίου του 2009 ένας εργαζόμενος από το Μπανγκλαντές βρέθηκε μετά από τρεις μέρες νεκρός κάτω από τόνους πεπιεσμένου ανακυκλώσιμου υλικού, ενώ την ίδια χρονιά ένας ακόμη εργάτης ακρωτηριάστηκε στην πρέσα. Μετά το θάνατο του Μοχάμεντ Ικμπάλ, η Ένωση Μεταναστών Εργατών και η ΚΕΕΡΦΑ έκαναν λόγο για «τεράστια ερωτηματικά για την ασφάλεια στον συγκεκριμένο χώρο» και καλούσαν τα συνδικάτα να «καταγγείλουν τις άθλιες συνθήκες εκμετάλλευσης που οδηγούν στον θάνατο εργάτες». Ο Δήμος τι ελέγχους έκανε τότε; Ή ο Δήμος δεν είδε και δεν ξέρει τίποτα; Ή ο Δήμος δεν έχει ευθύνες έναντι των δημοτών του;

Επιτροπή Αλήθειας: ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΥΛΑΚΗ


roumeliwtis-650x250

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Για πρώτη φορά ο τ. εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ αποκάλυψε κρυφά ραντεβού Γάλλων και Γερμανών με το ΔΝΤ σε ξενοδοχεία, την ίδια στιγμή που ο Παπανδρέου έκανε τα κρυφά ραντεβού με τον Στρως Καν! Ο λόγος ήταν η καταστρατήγηση του καταστατικού του ΔΝΤ που απαιτούσε άμεση αναδιάρθρωση χρέους προκειμένου να εμπλακεί.

2 ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ «ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ»! CAPITAL CONTROLS ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; ΠΟΣΟ ΠΙΘΑΝΑ ΕΙΝΑΙ; – ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ; – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ;

atm

Η ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΕΚΡΟΕΣ

Τα capital controls είναι η έσχατη λύση προστασίας των τραπεζών από μαζικές εκροές καταθέσεων
Capital controls, στο άκουσμα τους προκαλούν τρόμο, ανησυχία, πρόκειται για την έσχατη λύση προστασίας των τραπεζών από επιθετικές εκροές καταθετών, αυτό που ονομάζεται στην διεθνή ορολογία bank run δηλαδή μαζική εκροή καταθέσεων.
Τα capital controls….είναι πολύ αρνητική εξέλιξη για μια οικονομία και ένα τραπεζικό σύστημα…. αλλά επιτελούν θετικό έργο, γιατί έχουν στόχο να προστατέψουν την ρευστότητα των τραπεζών.
Ιούνιος 2015.
Στον διεθνή τύπο ένα θέμα κυριαρχεί ή η Ελλάδα συμφωνεί ή λόγω έλλειψης ρευστότητας θα επιβληθούν capital controls, θα επιβληθούν περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων και περιορισμοί στην ανάληψη μετρητών, προκαλώντας μεγάλη κοινωνική αναταραχή.
Η Ελλάδα έχει μια επιλογή, να αποτρέψει όλα τα σενάρια χάους και να συμφωνήσει σε μια αξιοπρεπή λύση, σε ένα αξιοπρεπή συμβιβασμό.

Η Ελλάδα συμπαρασύρει όλα τα διεθνή χρηματιστήρια: "Στο κόκκινο" Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, ΓερμανίαΜε την ανακοίνωση και μόνο της ρήξης που επήλθε στις
διαπραγματεύσεις (τουλάχιστον μέχρι τώρα) όλα τα χρηματιστήρια σε Ευρώπη και Ασία ξεκίνησαν με σοβαρές απώλειες, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και το άνοιγμα της Wall Street σε λίγες ώρες.
Ξεπέρασε το 6% η πτώση στο ελληνικό Χρηματιστήριο μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις, κάτι που αναμενόταν λίγο έως πολύ καθώς στην ελληνική χρηματαγορά αυτή τη στιγμή δρουν κυρίως τα λεγόμενα "πειρατικά" funds και όχι τα pension funds. Ωστόσο, στο κόκκινο είναι όλα τα διεθνή χρηματιστήρια και το ευρώ, ενώ ανοδικά κινούνται τα spread της Πορτογαλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Μία εικόνα 1000 λέξεις: Έλληνες αιχμάλωτοι επιστρέφουν το 1956 από την Αλβανία


Μετά από επτά χρόνια αιχμαλωσίας και καταναγκαστικών έργων στην Αλβανία οι Έλληνες φιλούν το χώμα της πατρίδας μετά την απελευθέρωση τους. Αυτή είναι η άγνωστη ιστορία τους. Μία από τις πιο άγνωστες και μαύρες ιστορίες του εμφυλίου είναι το κεφάλαιο που έκλεισε ακριβώς επτά χρόνια μετά την ολοκλήρωση του. Αφορά τις συνθήκες σκλαβιάς που έζησαν οι όμηροι που πήραν μαζί τους κατά την άτακτη υποχώρηση τους στην Αλβανία μετά την ήττα στον Γράμμο οι δυνάμεις του ΔΣΕ. Ένα μείγμα από αιχμαλώτους του τακτικού στρατού, ανδρών και γυναικών από γύρω χωριά αλλά και ανθρώπων που ακολούθησαν τις δυνάμεις του ΕΛΑΣ και πίστεψαν ότι στην γειτονική χώρα θα ζήσουν την ζωή που ονειρεύτηκαν σε μία σοσιαλιστική χώρα και τελικά αναγκάστηκαν να δουλεύουν κάτω από άθλιες συνθήκες σχεδόν σαν αιχμάλωτοι πολέμου.

ΓΑΛΛΙΑ Η ΜΕΚΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ:2500 TΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 300 ΠΡΟΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ 3.000.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!!!!


Prière du vendredi dans une mosquée de Nantes.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΟΙ ΑΔΕΙΟΙ ΝΑΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ !!!!!!!!!!!!!
Το Παρίσι από Μέκκα της τέχνης έγινε όντως η Μέκκα της Ευρώπης. Η Γαλλία διαθέτει 2 500 τζαμιά……στα οποία πρέπει να συνυπολογισθούν και τα 300 υπό ανέγερση για ένα πληθυσμό 3 εκατομυρίων μουσουλμάνων σύμφωνα με εκτιμήσεις του site της εφημερίδας Le Monde. Σαφέστατα στην συντριπτική τους πλειοψηφία πρόκειται για σουνίτες αφού κυρίως προέρχονται από το σουνιτικό Μαγκρέμπ  πρώην αποικία των γάλλων. Στον αντίποδα 11 εκατομύρια ενεργοί πιστοί καθολικοί διαθέτουν για την εξυπηρέτηση των δικών τους πνευματικών αναγκών 40 000.

Έγγραφο-ντοκουμέντο: Οι δανειστές ζήτησαν περικοπές στις συντάξεις


Μπορεί ακόμα και σήμερα οι δανειστές, διά στόματος της εκπροσώπου της Κομισιόν, Ανίκα Μπράιτχαρτ να διέψευδαν ότι ζήτησαν περικοπές συντάξεων, όμως η αλήθεια φαίνεται πως είναι διαφορετική. Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της ελληνικής πρότασης που απορρίφθηκε στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με έγγραφο που δημοσίευσε το in.gr, ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΕΚΤ ζήτησαν από την ελληνική διαπραγματευτική ομάδα εξοικονομήσεις, αλλά και συγκεκριμένες παρεμβάσεις που οδηγούν σε μεγάλες μειώσεις συντάξεων.

Πως σπάσαμε τον τσαμπουκά της Τουρκίας στην Άνδρο!


EMB 145HΑπό το πρωί εκείνης της ημέρας οι Τούρκοι είχαν λυσσάξει …Αξημέρωτα ο Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος είχε διατάξει έναν ακόμη «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ» με διαστάσεις μεγάλης διακλαδικής Άσκησης ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα όρια του μέχρι τώρα «ΠΥΡΠΟΛΗΤΩΝ»!
Ενήμερος ο ΥΕΘΑ Καμμένος απογειώνεται με το ΑΣΕΠΕ για τον χώρο προσβολών των Ελληνικών δυνάμεων της Δύναμης «Δ» και όχι μόνο για να παρακολουθήσει την άσκηση!
Ο Κωσταράκος υποψιασμένος διατάζει να σημάνει συναγερμός στις Ελληνικές Σάρισσες της Αεράμυνας με το πρώτο φως δίνοντας ταυτόχρονα την εντολή «blasy skies «!

"Ισοδύναμο" γερμανικό θράσος! Μπαράζ δηλώσεων για να "κόψει η Ελλάδα τους εξοπλισμούς"!


Οι Γερμανοί πολιτικοί επιθυμούν τον αφοπλισμό της Ελλάδας. Δεν μπορεί διαφορετικά η λογική να εξηγήσει τις ασύλληπτες απόψεις που εκφράστηκαν από τον χριστιανοδημοκράτη Μίχαελ Φουκς αλλά και την “πράσινη” αντιπρόεδρο της γερμανικής βουλής Κλ. Ροτ. Δεν μπορεί να οφειλονται όλα αυτά σε άγνοια. Οι Γερμανοί ήταν οι καλύτεροι πωλητές όπλων στην Ελλάδα, από τη δεκαετία του 1990 και μετά,με πολλά απ΄ αυτά να έχουν αποδειχτεί προβληματικά!

"Την ιδιοκτησία της ΕΛΒΟ θα την έχει το ελληνικό δημόσιο"


«Η εκκαθάριση και η ιδιωτικοποίηση που είχαν δρομολογηθεί δεν είναι μονόδρομος» είπε για την ΕΛΒΟ, σε συνάντηση που είχε με το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων της επιχείρησης στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος. Ο αναπληρωτής υπουργός επανέλαβε ότι «την ιδιοκτησία της ΕΛΒΟ θα έχει το ελληνικό Δημόσιο» επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη εξωστρέφειας της επιχείρησης.

Tα κυβερνητικα στελέχη μιλάνε για ρήξη. Γιατί, όμως, δεν περιγράφουν τι ακριβώς σημαίνει η ρήξη;

Αλήθεια, πώς θα ξημερώσει εκείνη η μέρα; Μπροστά στις τηλεοράσεις ή στους δρόμους; Έξω από τη Βουλή ή μέσα στις τράπεζες; Αρκετοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αν η χώρα χρεοκοπήσει δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά. Απλώς «οι τοκογλύφοι θα χάσουν τα λεφτά τους». Όμως όσοι συμπατριώτες μας έχουν, ακόμα, χρήματα στην τράπεζα θα φοβηθούν μην πάθουν ακριβώς το ίδιο. Αν είναι να αρπάξει φωτιά η χολή που συσσωρεύεται τόσα χρόνια, θα συμβεί έξω από καμιά τράπεζα. Ο ένας θα θέλει να πάρει τα λεφτά του και ο άλλος θα πανηγυρίζει. Κάποιος από τους δύο θα πιάσει την πέτρα ή το μαχαίρι. Μετά όλοι θα πρέπει να διαλέξουμε στρατόπεδο. Ακραίο

Ε, ρε πείνα που έχει πέσει στο Μαξίμου...

Σε αυτές τις ατέλειωτες και πολλές φορές αξημέρωτες συσκέψεις στο Μαξίμου συμβαίνουν πολλά ενδιαφέροντα: Πρώτα απ' όλα είναι πλέον εμφανής η πεποίθηση όλων, και κυρίως του Αλ. Τσίπρα, ότι όσο περνά ο χρόνος και δεν υπάρχει συμφωνία οι δανειστές θα πιέζουν πιο πολύ ώστε να κερδίσουν περισσότερα.
Μάλιστα πολλές φορές επικρατεί τέτοια αμηχανία και απογοήτευση που ακούγονται φωνές του τύπου «μα τι άλλο θέλουν;» και διαπιστώσεις όπως «βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητα ύδατα». Και καλά, θα πείτε, τόσες ώρες συσκέψεων, μόνο τις διαπραγματεύσεις έχουν στο μυαλό τους; Οχι βεβαίως. Αν εξαιρέσει κανείς τη νοσταλγία που έχουν για τις οικογένειές τους (μάλιστα ο κ. Τσίπρας λέει ότι προσπαθεί να βρει χρόνο για να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του), έχουν και την... πείνα!

Το συγκλονιστικό άρθρο της κόρης του Robert F.Kennedy με μηνύματα στους "δανειστές"

Στις αρχές της δεκαετίας του 1800, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ακόμα μια νέα χώρα, ένας Βρετανός κριτικός που ονομαζόταν Sydney Smith αναρωτήθηκε: "Σε όλα τα πέρατα του πλανήτη, ποιος διαβάζει ένα αμερικανικό βιβλίο; Ή πηγαίνει σε ένα αμερικανικό παιχνίδι; Ή κοιτάζει μια αμερικανική εικόνα ή άγαλμα;"Δεδομένου ότι ο κ. Smith ήταν Άγγλος, θα ήταν εύκολο να πει κανείς ότι ένιωθε την ενοχή μιας επώδυνης ήττας. Αλλά οι ερωτήσεις του φωτίζουν ένα σημαντικό γεγονός: όταν ιδρύθηκαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, κανείς δεν ήξερε τι είδους ενός έθνους επρόκειτο να γίνει. Μάλιστα, οι ηγέτες και ο λαός του νέου έθνους είχαν συνηθίσει να σκέφτονται τους εαυτούς τους ως υπηκόους της Μεγάλης Βρετανίας. Αλλά με το τέλος του επαναστατικού πολέμου το 1783, βρέθηκαν ανεξάρτητοι, αντιμέτωποι με ένα από τα σπανιότερα θεάματα στην ιστορία: ένα άδειο καμβά.

Γιατί ο δήμος δεν αξιοποιεί το παλιό λιμανάκι; Ένα ερώτημα, στο οποίο μόνο ο δήμαρχος κ. Διονύσης Χατζηδάκης μπορεί να απαντήσει!

Το παλιό λιμανάκι στο Παλαιό Φάληρο "αργοπεθαίνει"! Το έχουμε γράψει επανειλλημμένως ότι θα πρέπει να υπάρξει η δέουσα μέριμνα και να αξιοποιηθεί με κάποιο τρόπο! Φυσικά και υπάρχει τρόπος αρκεί να υπάρχει θέληση. Αλλά απ΄ότι φαίνεται θέληση δεν υπάρχει!
Τι καλύτερο από την τουριστική αξιοποίησή του! Με αυτό τον τρόπο και θα φέρει εισόδημα στο δήμο και θα δημιουργηθεί μία γραφική γωνιά για συναντήσεις, περιπάτους κ.α. Σας αρέσει όπως είναι σήμερα; Μέσα στην εγκατάλειψη; Με λιμνάζοντα νερά, βρωμιές και σκουπίδια; Και αυτές οι βάρκες, που στέκουν εκεί; Σε ποιόν ανήκουν

Ρωσική Βικιπαίδεια: Οι Μακεδόνες είναι Έλληνες


Η Μακεδονία το 336 π.Χ. Γράφει από τα Σκόπια ο Vladislav Perunović – (wperunovic@gmail.com) Ιούνιος 13, 2015. Ενώ...
makedonia

Η Μακεδονία το 336 π.Χ.
Γράφει από τα Σκόπια ο Vladislav Perunović – (wperunovic@gmail.com)
Ιούνιος 13, 2015.
Ενώ πολλοί σχολιαστές κρατούν τη θέση ότι η Wikipedia είναι μια ανοικτή εγκυκλοπαιδική πηγή,  που μπορεί ο καθένας  να την επεξεργασθεί, είναι αναξιόπιστη από κάποια άποψη,  αξίζει, όμως, να αναφέρουμε τι σημειώνει η Ρωσική Wikipedia για τους Μακεδόνες.

ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ το Βούτση ο Δήμαρχος Πατραίων Κώστας Πελετίδης – Προηγούνται οι μαθητές μας από τους δανειστές σας


Ολόκληρη η επιστολή του δημάρχου Πατρέων ως απάντηση στη σύσταση του ΥΠΕΣ κ. Βούτση προς τους δημάρχους να…συμμορφωθούν, έχει...
peletidhs

Ολόκληρη η επιστολή του δημάρχου Πατρέων ως απάντηση στη σύσταση του ΥΠΕΣ κ. Βούτση προς τους δημάρχους να…συμμορφωθούν, έχει ως εξής:
«Κύριε υπουργέ,
Επανέρχεστε για την υλοποίηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που θα υποχρεώσει το δήμο μας να υπολειτουργεί, να μην ικανοποιεί τις ανάγκες των συμπολιτών μας, να…
θέτει σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή τους σε ορισμένες περιπτώσεις.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ


Σε 5,8 δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι θα ανέλθει ο «λογαριασμός» σε περίπτωση επίτευξης συμφωνίας με τους δανειστές στις Βρυξέλλες...
ImageHandler.ashx_

Σε 5,8 δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι θα ανέλθει ο «λογαριασμός» σε περίπτωση επίτευξης συμφωνίας με τους δανειστές στις Βρυξέλλες, ενώ εκτιμάται ότι μεταξύ της ελληνικής πρότασης και εκείνης των πιστωτών, η διαφορά ενέρχεται σε 1,5 με 2 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, το μεγαλύτερο βάρος θα κληθούν να επωμιστούν αγρότες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η πρόταση Γιουνκέρ που επανέρχεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προβλέπει ότι οι αγρότες θα φορολογηθούν με υψηλότερους συντελεστές με στόχο την είσπραξη 500 εκατ. ευρώ. Αν και στο 7σέλιδο σχέδιο δεν γίνεται επαρκής ανάλυση, σύμφωνα με πληροφορίες, στο αναλυτικό σχέδιο των 24 σελίδων, προτείνεται η αύξηση του φορολογικού συντελεστή στο 33% από 13% που είναι σήμερα.
Η πρόταση αυτή δεν αποκλείεται να επεκταθεί για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες που σήμερα φορολογούνται με συντελεστή 26% για εισοδήματα έως 50.000 ευρώ.
Ταυτόχρονα προτείνεται η κατάργηση των φοροαπαλλαγών που ισχύουν σήμερα όπως για παράδειγμα στο επίδομα θέρμανσης και γενικότερα όλες οι απαλλαγές που σχετίζονται με τα πετρελαιοειδή και αφορούν στοχευμένους κλάδους της οικονομίας. Επίσης προτείνεται η αύξηση στο 100% της προκαταβολής φόρου για όλες τις επιχειρήσεις.
Ειδικότερα το σχέδιο των δανειστών προβλέπει τα εξής:
– Κατάργηση όλων των ειδικών καθεστώτων και φοροαπαλλαγών που ισχύουν για τις αγρότες. Να φορολογούνται οι αγρότες με συντελεστή 33%. Επίσης προβλέπεται η κατάργηση των επιστροφών ΕΦΚ στο πετρέλαιο κίνησης και οι επιστροφές ΦΠΑ. Επίσης συστήνουν στην αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών προς τον ΟΓΑ. Στόχος είσπραξης τα 500 εκατ. ευρώ.
– Μέτρα για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου σε καπνό και πετρελαιοειδή καθώς και μέτρα για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας. Επίσης συστήνουν την υιοθέτηση μέτρων για την είσπραξη του ΦΠΑ. Από τα ανωτέρω μέτρα υπολογίζεται ότι μπορούν να εισπραχθούν 500 εκατ. ευρώ το 2015.

Χίος: Οι Έλληνες φεύγουν οι Τούρκοι έρχονται


Είναι από τις περιπτώσεις που ακούς στις ειδήσεις για την… απόβαση Τούρκων σε ελληνικό νησί κι όχι μόνο δεν σε...
e7adcaab6efdd33476b5744c5aded83a

Είναι από τις περιπτώσεις που ακούς στις ειδήσεις για την… απόβαση Τούρκων σε ελληνικό νησί κι όχι μόνο δεν σε πιάνει σύγκρυο, πανικός ή να σφίγγεται η ψυχή σου,
αλλά κάθεσαι χαλαρά και «χαζεύεις» τον ρεπόρτερ να περιγράφει τα τεκταινόμενα και όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της είδησης, σκέφτεσαι «καλά που είναι και οι γείτονες…».
Το σκηνικό αυτής της ξεχωριστής, μα πάνω από όλα επιδιωκόμενης, τουρκικής «εισβολής», αφορά, κυρίως, στην Χίο, που έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους τουρίστες από τη γειτονική χώρα, σε σημείο ώστε το νησί να… βουλιάζει, από «ποτάμια» Τούρκων.

Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ – ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ THΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ

Του Β. Χαραλάμπους, θεολόγου Να αναφέρει κανείς τις λεηλασίες εκκλησιών από τους σταυρωτές – Σταυροφόρους της Ρωμιοσύνης; Την ανίερη κλοπή...
autokratoras-vyzantiou

Του Β. Χαραλάμπους, θεολόγου
Να αναφέρει κανείς τις λεηλασίες εκκλησιών από τους σταυρωτές – Σταυροφόρους της Ρωμιοσύνης; Την ανίερη κλοπή της αφαίρεσης πολυτίμων λίθων από τα Άγια δισκοπότηρα; Τα Ιερά άμφια των Ορθοδόξων Ιερέων που τα τοποθετούσαν στις ράχες των αλόγων; Τις πάμπολλες κλοπές Ιερών λειψάνων και Αγίων εικόνων; Την λεηλασία των Αγίων Τραπεζών τις οποίες κατατεμάχισαν; Τα καλύμματα των Αγίων Τραπεζών, τα οποία κατέκλεψαν;

DAILY MAIL: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ…


Την τραγική κατάσταση στα ελληνικά νοσοκομεία και την πλήρη κατάρρευση στον τομέα της περίθαλψης … περιγράφει σε εκτενές της ρεπορτάζ...
ImageHandler.ashx_74

Την τραγική κατάσταση στα ελληνικά νοσοκομεία και την πλήρη κατάρρευση στον τομέα της περίθαλψης …
περιγράφει σε εκτενές της ρεπορτάζ από την Αθήνα το βρετανικό tabloid Daily Mail, υποστηρίζοντας πως η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα ήταν η μοναδική λύση, για να βγει η χώρα από τη διαρκή δυστυχία της.

ΣΟΚ – «ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΙ» ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ (ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ)


Με τόσους πολλούς ανέργους σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στα βιομηχανικά έθνη, και το μέλλον να περιγράφεται ήδη ζοφερό, η...

Με τόσους πολλούς ανέργους σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στα βιομηχανικά έθνη, και το μέλλον να περιγράφεται ήδη ζοφερό, η παγκόσμια ελίτ
κινείται για να μετατρέψει τους ανθρώπους σε… ξεπερασμένους, όπως τους θεωρεί. Παρακάτω παρουσιάζονται 4 συγκλονιστικά διαγράμματα του 2015, που αποδεικνύουν αυτό το παράλογο σχέδιο…

ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΡΟΜΟΥ! Τα κοράκια Εξετάζουν βίαια να υφαρπάξουν τις θυγατρικές των ελληνικών τραπεζών σε Τουρκία και Βαλκάνια!

τραπεζες

Το σενάριο της Κύπρου….
Το σενάριο της Κύπρου….δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί με τις θυγατρικές των ελληνικών τραπεζών σε Τουρκία και Βαλκάνια
Τρόμος και πανικός επικρατεί στα επιτελεία των ελληνικών τραπεζών όχι τόσο για τα capital controls τα οποία δυνητικά θα μπορούσαν να έρθουν σύντομα αν υπάρξει ρήξη.
Δεν ανησυχούν τόσο από την απόφαση της ΕΚΤ που στις 17 Ιουνίου θα αυξήσει τα haircuts στα ελληνικά collaterals επιλέγοντας μεταξύ 3 σεναρίων (8  δισεκ 16 δισεκ. και 24 δισεκ) μάλλον haircuts που θα υποχρεώσει τις τράπεζες να καταβάλλουν επιπλέον εγγυήσεις σε σύνολο αποθέματος εγγυήσεων 33 δισεκ. που διαθέτουν.

latro-me-manikiour κ. Τασία μας αυτά τα βλέπεις… Δύο χιλιάδες μετανάστες μεταφέρθηκαν απ’ την Λέσβο στον Πειραιά .. Και με έκτακτο δρομολόγιο παρακαλώ.. Όπως βλέπετε πριν μπουν στην Ελλάδα έκαναν και μανικιούρ…και αμέσως μετά τράβηξαν και μια selfie! aetos-apokalypsis.com

latro-me-manikiour

κ. Τασία μας αυτά τα βλέπεις…
Δύο χιλιάδες μετανάστες μεταφέρθηκαν απ’ την Λέσβο στον Πειραιά .. Και με έκτακτο δρομολόγιο παρακαλώ.. Όπως βλέπετε πριν μπουν στην Ελλάδα έκαναν και μανικιούρ…και αμέσως μετά τράβηξαν και μια  selfie!
aetos-apokalypsis.com

Πεντοζάλη ο Σουλτς: Συμφώνησα με την Μέρκελ να βοηθήσουμε με καθε τροπο την Ελλάδα!


ANGELA MERKEL , MARTIN SCHULZ

Μεγαλειώδης κωλοτουμπα από τον Σουλτς πριν από λίγο.
«Ναι, το ξέρω ότι είπαμε άλλα, και εμένα με κουράζει η κατάσταση, αλλά τηλεφώνησα στην κυρία Μερκελ και συμφωνήσαμε να κάνουμε τα πάντα για να μεινει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη»!


Το γράφαμε πριν για το Βατερλώ; Ποιός θα τολμήσει; Σουλτς και Μέρκελ ήδη έκαναν πισω…

Ας το διαβάσουμε όλοι με ΠΡΟΣΟΧΗ χωρίς πολιτικές παρωπίδες – Μήπως είναι ΑΛΗΘΕΙΑ τελικά;

hasan

Όχι Χασάν, δεν είσαι Έλληνας. Κι ούτε θα γίνεις ποτέ σου…

Και δεν στο λέω αυτό επειδή υποτιμώ τον δικό σου πολιτισμό. Ότι κι αν είσαι, άραβας ή λίβυος ή ασσύριος ή ινδομογγόλος ή σκλάβος, φέρνεις κι εσύ μέσα σου κάποιον ιδιαίτερο τρόπο να ερμηνεύεις την παρουσία σου μέσα στον κόσμο.
Κάθε άνθρωπος φέρνει μέσα του ένα συλλογικό κώδικα αξιών και ερμηνειών, ακόμα κι αν η φυλή του ή η ορδή του, δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο του γραπτού λόγου [αυτούς που ονομάζουμε εδώ στην Ελλάδα: μη-ιστορικούς πολιτισμούς]
Όχι, δεν στο λέω διόλου επειδή υποτιμώ τον μεγάλο πολιτισμό των Αββασιδών ή την κορυφαία πολιτισμική περίοδο του Άκμπαρ ή τα λαμπρά μνημεία της Άκρας και του Σαχ Τζιχάν ή τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πλευρές του πολιτισμού βουντού ή τις σαμανιστικές παραδόσεις των λαών του Καυκάσου.

Handelsblatt: «Ψάχνουν λύση στη σκιά της φυγής καταθέσεων» Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ


690_e68e9829f745bd47d34e7bcf2c84d0a3Γράφει η olympiada από 3/5/2015 ΤΟΛΜΗΣΤΕ: Αναδρομική φορολόγηση 26% στα εμβάσματα εξωτερικού

Ο χρόνος εκπνέει για την Αθήνα καθώς συνεχίζεται η διαφωνία για το χρέος, αναφέρει η Handelsblatt. Μετά από σειρά συνομιλιών για την κρίση αναζητείται επειγόντως μια λύση, καθώς σε λίγες ημέρες λήγει το τρέχον πρόγραμμα «στήριξης» για την Ελλάδα.


Τώρα αυξάνονται οι πιέσεις και οι απειλές για έλεγχο κεφαλαίων όσο αυξάνονται οι εκροές καταθέσεων καθώς έλληνες πολίτες προσπαθούν να προστατέψουν τις αποταμιεύσεις τους από το φόβο ενός Grexit.

Από τις αρχές Ιουνίου σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν φύγει 1,2 δισ. ευρώ από τις τραπεζικές καταθέσεις, σημειώνει η γερμανική εφημερίδα. Η φυγή κεφαλαίων, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα, πλησιάζει σε σημείο που φέρνουν πιο κοντά των ελέγχων κεφαλαίου.

Μόνο μια συμφωνία με τους πιστωτές, το αργότερο έως τη συνεδρίαση του Eurogroup την ερχόμενη Πέμπτη στις 18 Ιουνίου θα μπορούσε να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη καταλήγει το δημοσίευμα.

27χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ τίναξε τα μυαλά του στον αέρα σε μπαρ στις Αχαρνές. Αφορμή: Τον παράτησε η αρραβωνιαστικά του-Η τελευταία τραγική παραγγελιά Θανάτου

DIAS

Ο 27χρονος ειδικός φρουρός Θόδωρος Γ. ήταν ένας φιλότιμος αστυνομικός του καθήκοντος αλλά μέσα του είχε πόνο και βάσανα. Το ξημέρωμα της Κυριακής, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο μέσα σε μπαρ στις Αχαρνές, το έβαλε στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε μέσα στον κόσμο που εκείνη την ώρα άκουγε μουσική.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...