Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟΠ : «Νεοφιλελεύθερο Πογκρόμ στην κατοικία» (βίντεο) #ERT #AUSTERITY #mazi ##StopDesahucios


PLEISTIRIASMOI
Stop Desahucios
ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟΠ : «Νεοφιλελεύθερο προγκρομ κατά της Κατοικίας»ΙΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΑΘΗΝΑ 19-6-2015.

Περί δικαίου και ιδανικών δίδουν οι Έλληνες τον διαχρονικό τους αγώνα. Για εθνική αξιοπρέπεια, αυθυπαρξία και ισχύ. Για την Πίστη μας. Για την Πατρίδα μας. Για τα παιδιά μας. Για την ελληνικότητά μας σε γη και ψυχές.

Κανείς αγών δεν δόθηκε για δεσμευμένη ελευθερία και ξένα ιδανικά. Τα παζάρια, τα ρουσφέτια και οι γενοκτονίες είναι δουλείες πολιτικάντηδων. Η εθνική εργασία τού Έλληνα είναι η διαιώνιση τής Φυλής και η ακεραιότητας τής Ελλάδος.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για εμπεδωμένη ελευθερία όταν υπάρχουν ακόμη στην γεωπολιτική μας γειτονιά σκλαβωμένοι Έλληνες και Ελληνικές Πατρίδες. Δεν υπάρχει ελευθερία όταν η ελληνική οικογένεια κονταίνει και τα γεννήματα των Ελλήνων λιγοστεύουν. Δεν μπορούμε να λέμε πως έχουμε ελευθερία όταν το δικαίωμα στην εργασία και το εθνικό προϊόν έχουν δοθεί σε σιωνιστές τοκογλύφους και βαρβάρους γυρολόγους.

Ιερός είναι των Ελλήνων ο Αγών. Να μείνουμε άνθρωποι. Που σημαίνει να μείνουμε Έλληνες. Να ορίσουμε τα σπίτια μας και τα προσκυνήματά μας. Άρχοντες και αρχόμενοι μαζί, στον τόπο μας και ένθεοι. Να φτάσουμε τα εθνικά μας λάβαρα σε κάθε χώμα ελληνικό. Να κάνουμε γερές και μεγάλες ελληνικές οικογένειες, με τα παιδιά μας να λαμβάνουν ως πρώτο μάθημα την μάχη για να κρατήσουν ασύλητη την γη τους και ελληνικά τα σκήπτρα μες στην οικουμένη. Φύλακες τής Ορθοδοξίας και Πολέμαρχοι τής Ελληνικής Φυλής.

Θέλουν να στήσουν παγκόσμια εξουσία επάνω στην οικουμένη οι σιωνιστές. Θέλουν να φτιάξουν επιπλέον παγκόσμια θρησκεία. Θέλουν έναν ηγέτη επάνω σε όλους τούς λαούς. Λιγότερους αντιπάλους και εξάλειψη φωνών αντίδρασης. Ανθρώπους δίχως πίστη και ιδανικά, βολικούς στην ανηθικότητα και φοβισμένους εαυτούληδες. Την οικουμένη μια παγκόσμια φυλακή δίχως σύνορα και επάνω από τον Εμποράκο των Εθνών μονάχα τον Αντίθεο Άνομο τής Απωλείας.

Βάλανε λοιπόν δικούς τους, ξένους για τα έθνη, πολιτικούς. Αγόρασαν τις εθνικές οικονομίες για να εξυπηρετήσουν τούς δικούς τους χρηματάνθρωπους και να καταστήσουν τις οικονομικές ελίτ δικές τους βδέλλες για την αφαίμαξη τής εγχώριας παραγωγής. Στείλανε στα πλευρά τού Ελληνικού Έθνους βαρβάρους εισβολείς με τις λόγχες τους για να στήσουν ψευδοκράτη επάνω σε ελληνικά εδάφη, ώστε να μάς στριμώξουν, δίκην μαντρόσκυλων τού νεοταξισμού. Προκάλεσαν θρησκευτικές έριδες σε κράτη που εξαποστέλλουν τζιχαντιστές και λαθρομετανάστες, ώστε να γίνει εκ των έσω κατάληψη τής Πατρίδος.

Δεν υπάρχει σήμερα ευρωπαϊκή ηγεσία και φυσικά δεν υπάρχει ελληνική ηγεσία. Είναι πολύ μεγάλη ουτοπία η δήθεν λύση τής ευρωπαϊκής εγγυήσεως για την εθνική ασφάλεια και για την εθνική οικονομία. Δεν υπάρχει Ευρώπη δίχως Αληθινή Ελλάδα. Αλλά κι αυτή ακόμη η ψευτοευρώπη σήμερα είναι ένα φάντασμα τού εαυτού της, ένα ακόμη στρατηγείο που στήνει ο σιωνισμός για να αλλοιώσει το κάστρο στις ρίζες του.

Η Ελλάς όμως δεν πρέπει να παρασυρθεί άλλο από τις λάθος συμμαχίες, τις ψευτοσωτηρίες και τις νέες μεγάλες τάχα ιδέες. Το Οικόπεδο τής Φυλής μας είναι η διέξοδος στα τεχνητά αδιέξοδα. Οι ελληνικές γεμάτη ορμή ψυχές είναι οι πολεμιστές και σύμμαχοί μας. Η ασυγκράτητη πεθυμιά μας να κάνουμε πιο ευρύχωρο το Οικόπεδο τής Φυλής. Να κάνουμε το Κράτος μας απροσπέλαστο Κάστρο Ελληνικότητας και τις ακριτικές μας περιοχές, εκείθε που κάποιοι στήνουν πολεμική φλόγα, να τις κάνουμε τις Πύλες που θα διαβούμε για να επιστρέψουμε στις αλύτρωτες πατρίδες τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας.

Σωτηρία για την Ελλάδα είναι μονάχα η Εθνική Ισχύς της. Ελευθερία για την Ελλάδα είναι η επέκταση τής γεωστρατηγικής της παρουσίας και τής γεωπολιτικής της επιρροής. Συμμαχίες ελληνικές είναι εκείνες που υπακούουν στα εθνικά μας συμφέροντα, στις ελληνικές αξίες, στο εθνικό φρόνημα και την ορθή πίστη. Στην αξιοποίηση τού εθνικού μας προϊόντος για την αυτάρκεια τής Ελλάδος και την ενίσχυση τής διεθνούς μας θέσης.

Η Μεγάλη Ιδέα απηχεί πάντα την Εθνική μας Ολοκλήρωση, την προσάρτηση πάσης γης φέρουσας μνημεία, ιστορία και πληθυσμούς ελληνικούς, ξέχωρα ή από κοινού. Ακόμη κι αν έχει συρρικνωθεί το ελληνικό στοιχείο, αν έχει υποστεί άμβλυνση ή αλλοτρίωση εθνικού φρονήματος, και σ’ αυτήν την περίπτωση η γη ανήκει στο Ελληνικό Έθνος. Λόγοι δικαιοσύνης αλλά και λόγοι εδραίωσης τής εθνικής μας ασφάλειας επαρκούν ώστε η εστία που κατέχεται από μισελληνικούς θύλακες να γίνει ελληνική χωρίς τούς μισελληνικούς της θύλακες.

Στις δε Πατρίδες μας που φέρουν ισχυρούς ελληνικούς πληθυσμούς, η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς οφείλει να παράσχει και θα παράσχει πάσα εγγυητική παρουσία και στήριξη, ώστε να στερεώσουν τον ελληνικό εθνικό τους αυτοπροσδιορισμό. Αυτονομία και ενσωμάτωση των ιστορικών μας εδαφών από δυσμάς έως τον Πόντο. Δεν νοείται μικρή και έντιμη Ελλάς. Η έντιμη και λεύτερη κατά συνέπεια Ελλάς είναι μονάχα η Μεγάλη Ελλάς.

Δεν μιλάω για σωτηρία γιατί μιλάω για Ισχύ. Δεν μιλάω για περιοριστική ελευθερία γιατί μιλάω για Απόλυτες Αξίες. Ο Αγών των Ελλήνων δεν γίνεται για εφήμερα αγαθά και κατάληψη καλύτερης θέσης στην νεοταξική γαλέρα τής παγκοσμιοποίησης. Ο Ιερός και Εθνικιστικός Αγών των Ελλήνων γίνεται για Αξιοπρέπεια, για Τιμή, για Πολιτισμό, για Ελληνικότητα. Ο δικός μας Αγών θέτει τούς κανόνες μιας άλλης ηγετικής τάξης πραγμάτων, Ελληνικής και Ορθόδοξης Τάξης Πραγμάτων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

O ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ….! ΟΙ «ΟΜΟΚΡΕΒΑΤΟΙ» ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ! ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΠΟΥ «ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΜΥΓΑ» , ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΑΥΡΙΟ; ΛΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΕΣΗΕΑ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΙΑ(γραμμένους) ΣΑΣ ΕΧΕΙ.

roumeliotis

ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ, ΕΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ
Πάλι θα χάσουν τον ύπνο τους οι… υπεράνω πάσης υποψίας, ευυπόληπτοι δημοσιογράφοι και άλλοι δημοσιολογούντες, που τα χρόνια της βαρβαρότητας έκαναν καριέρα και λεφτά προπαγανδίζοντας την αναγκαιότητα του μνημονίου, διαβάλλοντας τα θύματά του, δηλαδή την κοινωνία, και προβοκάροντας κάθε αντιμνημονιακή στάση και άποψη…και την ίδια ώρα, τα καταχρεωμένα μέσα στα οποία εργάζονται συγκεντρώνουν τρόφιμα και φάρμακα! Υποκρισία..
Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε χθες στην Επιτροπή της Βουλής για το Χρέος ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, η Επιτροπή εξετάζει τις νομικές δυνατότητες, προκειμένου να ζητήσει επισήμως από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ταμείου, Τζέρι Ράις, την εν λόγω λίστα.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ – «Η Ελλάδα εξαπατήθηκε και υποδουλώθηκε στους τραπεζίτες!» #StopAusterity #mazi #austerity

si-708_8«ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ» ΒΙΝΤΕΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ
«Η Ελλάδα εξαπατήθηκε και υποδουλώθηκε στους τραπεζίτες!»

«ΠΟΙΟΣ ΣΩΖΕΙ ΠΟΙΟΝ;» ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ “ΚΟΥΓΚΙ” ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! “ΟΧΙ” ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΝΤΡΑΓΚΙ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΡΥΒΟΥΝ Ή ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΙΣ “ΑΓΝΟΟΥΝ”;;; ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ… (ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

0050014972_34


Από σήμερα και μέχρι την σύγκληση του Eurοgroup την Πέμπτη η πυκνότητα των επίσημων και κυρίως των ανεπίσημων επαφών θα είναι υψηλή με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.
Η Αθήνα αν και επιμένει στις θέσεις που διατύπωσε και απορρίφθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο θα βρεθεί εκ νέου μπροστά σε ενα άτυπο δίλημμα επιλογής ανάμεσα σε δύο εναλλακτικές προτάσεις από τους Ευρωπαίους εταίρους, μία από την Κομισιόν και μια δεύτερη από το Eurogroup.

ΝΕΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ ΕΠΕΙΔΗ “ΤΑΠΩΣΕ” ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΤΟΝ “ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ” ΤΗΣ ΤτΕ-ΣΤΟ ΜΑΓΓΑΝΟΠΗΓΑΔΟ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ “ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ”

konstantopoulou-stournaras

Ξύπνησαν οι συνήθεις Γερμανοτσολιάδες και ζητούν την παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ποιοι; Οι κουκουλοφόροι:  ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα. Και καλά του έκανε του δοτού ταγματασφαλίτη.
Η απόφαση της κ. Κωνσταντοπούλου να επιστρέψει ως «απαράδεκτη» την Έκθεση Νομισματικής Πολιτικής 2014-2015 της ΤτΕ καθώς και τα όσα ανέφερε για τον διοικητή της ΤτΕ προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Γιατί η Τρόικα ΔΕΝ απέρριπτε τα μαγειρεμένα στοιχεια του Στουρνάρα;


ΜΕΡΚΕΛ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ-ΣΟΙΜΠΛΕ
ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 6/12/2012
Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ; ΓΙΑΤΙ ; ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΟΥΣΕ ΓΡΑΒΑΤΑ;

ΙΕΚ ΣΗΜΙΤΗ – ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ : Μάθημα Δημιουργικής Λογιστικής

Στόχος της Κυβέρνησης και της Τρόικα είναι να μην καταβληθεί η δόση εντός του 2012.

ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΙΑΛΜΑΣ: «ΑΘΑΝΑΤΟΣ»! ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΒΟΥΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ. ΗΡΩΙΚΗ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ “ΒΩΜΟ” ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

Σ1

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
Ο υποσμηναγός Νίκος Σιαλμάς είχε απογειωθεί το πρωί της 18ης Ιουνίου 1992, Νο 2 ενός σχηματισμού δυο Mirage F.1CG για περιπολία στον βόρειο τομέα. Κοντά στον Άγιο Ευστράτιο τα  ελληνικά μαχητικά αναχαίτισαν ένα  ζευγάρι τουρκικών F-16.

Παιχνίδια πολέμου ΗΠΑ με Ρωσία και Κίνα


Άρης Χατζηστεφάνου, Επίκαιρα - Συναισθήματα από τις πιο τεταμένες ημέρες του Ψυχρού Πολέμου, έφερε στη μνήμη των παλαιότερων αξιωματούχων των αμερικανικών αλλά και των ρωσικών δυνάμεων το παρολίγον θερμό επεισόδιο που σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στη Μαύρη Θάλασσα.
Πολεμικά αεροσκάφη τύπου Sukhoi-24, του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας, ανάγκασαν αντιτορπιλικό των ΗΠΑ το οποίο κινούνταν προς τα χωρικά ύδατα της Ρωσίας να απομακρυνθεί από την περιοχή. Το ρωσικό γενικό επιτελείο χαρακτήρισε «προκλητική και επιθετική» την κίνηση του αμερικανικού σκάφους.

Τούρκος πράκτορας ξεσκεπάστηκε!


print_screen_praktoras
Παρίστανε τον «Σύριο επαναστάτη» και διέδιδε ψευδή στοιχεία για δήθεν θηριωδίες Κούρδων και Σύριων κατά Σουνιτών!
ΙΔΟΥ λοιπόν ποιοι προκαλούν το αιματοκύλισμα στην Συρία και στηρίζουν την ISIS. Εννοείται οτι ο λογαριασμός έκλεισε άρον-άρον!

Με «ανοικτές αγκάλες» αναμένουν οι (BRICS) την Ελλάδα μετά την πιθανή έξοδο από την Ευρωζώνη


Από ότι διαφαίνεται  τελικά για την Ελλάδα μας υπάρχουν όντως «και αλλού πορτοκαλιές», με πάρα πολλά «πορτοκάλια», όπως αναφέρει...
Από ότι διαφαίνεται  τελικά για την Ελλάδα μας υπάρχουν όντως « και αλλού πορτοκαλιές», με πάρα πολλά «πορτοκάλια», όπως αναφέρει και η σοφή λαϊκή παροιμία. Οι δανειστές μας θέλουν την άμεση και  άνευ όρων «παράδοση» της πατρίδος μας , με την εκποίηση, της ενέργειας , του νερού, των λιμένων  , των αεροδρομίων και φυσικά των κοιτασμάτων των υδρογονανθράκων σε Κρήτη και Ιόνιο.

Εννέα νέες γερανογέφυρες παρήγγειλε η Cosco για τον Πειραιά!


undefinedΠολύ απλά, οι Κινέζοι κάτι παραπάνω ξέρουν και έχουν την δύναμη να επιβάλλουν τις εξελίξεις στην όποια Ευρώπη, όπως έχουν κάνει στο παρελθόν για να εμποδίσουν ένα Grexit. Εκτός εάν κάποιος πιστεύει ότι οι Κινέζοι ξοδεύουν δις οχι για να έχουν πύλη στην Ευρώπη, αλλά στην Αλβανία και την Βαρδάσκα. Δια τελωνείου μάλιστα.

NA GAZIMESTANU - 357

Νέα πρόκληση από τα Τίρανα: "Αν η Ελλάδα πραγματοποιήσει έρευνα υδρογονανθράκων στο Ιόνιο, θα προσφύγουμε στο Διεθνές Δικαστήριο"!


undefinedΝέα προκλητική δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, με την οποία απαγορεύει στην Ελλάδα να εκμεταλλευτεί τον ενεργειακό της πλούτο στο Ιόνιο Πέλαγος, τη στιγμή μάλιστα που η Αλβανία προχωρά σε έρευνες υδρογονανθράκων σε αμφισβητούμενο "οικόπεδο" πάνω από τα Διαπόντια νησιά. Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, άφησε να εννοηθεί ότι η κυβέρνησή του είναι πρόθυμη να προχωρήσει στην επίλυση της οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας με την Ελλάδα με τα μέσα που προσφέρει το διεθνές δίκαιο, καθώς χαρακτήρισε "εντελώς ανόητο" το ανεπίλυτο ζήτημα του "εμπόλεμου" μεταξύ των δύο χωρών.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 1 δις θα ζητήσει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής από την Bayer!


ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να ετοιμάσουν από τώρα αστικές διεκδικήσεις του Ελληνικού δημοσίου κατά της Γερμανικής Bayer. Το ποσό που θα διεκδικήσει το Ελληνικό δημόσιο θα υπερβαίνει κατά πολύ την ζημία που υπέστη σε απόλυτους αριθμούς, αφού η απόφαση της ποινικής δικαιοσύνης θα προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα στις Ευρωπαϊκές δραστηριότητες του πολύ εθνικού κολοσσού αλλά φυσικά και στις ΗΠΑ.

Θεωρείται βέβαιο ότι η Ελληνική δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της στο ακέραιο και τάχιστα χωρίς να υπολογίσει τυχόν πιέσεις από τους γνωστούς συμμορίτες που ακόμα έχουν το θράσος να παρεμβαίνουν στο έργο της.
Επίσης ο Π. Κουρουμπλής έστειλε ήδη στον Παναγιώτη Νικολούδη το πορισμα – μαμούθ του εσωτερικού ελέγχου και δυο πορίσματα του ΣΔΟΕ που η προηγούμενη κυβερνηση ειχε βάλει στο συρτάρι. Αφορούν πλιάτσικο εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρω που δόθηκαν σε νταβατζηδες την ωρα που η υγεία κατέρρεε.olympia

Όλο το πόρισμα – φωτιά της επιτροπής: ΠΑΡΑΝΟΜΟ το μνημονιακό χρέος, προϊόν καταδολίευσης


«Τα μνημονιακά χρέη είναι μη νόμιμα, παράνομα, αθέμιτα, επονείδιστα και μη βιώσιμα» – Σε ποιους επιρρίπτονται ευθύνες. Η Επιτροπή Αλήθειας παρουσιάζει στην Προκαταρκτική Έκθεση τα προσωρινά της πορίσματα, τα οποία δείχνουν ότι ολόκληρο το πρόγραμμα προσαρμογής, στο οποίο καθυποτάχθηκε η Ελλάδα, ήταν και παραμένει ένα πρόγραμμα με σαφείς πολιτικές στοχεύσεις.
Όλα τα στοιχεία που παρουσιάζονται στην Προκαταρκτική Έκθεση καταδεικνύουν ότι η Ελλάδα όχι μόνο δεν είναι σε θέση να πληρώσει το χρέος, αλλά και δεν πρέπει να το πληρώσει. Πρωτίστως διότι το χρέος που προκάλεσαν οι ρυθμίσεις που επέβαλε η Τρόικα παραβιάζει ευθέως τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα των κατοίκων της Ελλάδας. Ως εκ τούτου η Ελλάδα δεν πρέπει να πληρώσει αυτό το χρέος διότι είναι παράνομο, αθέμιτο και επονείδιστο.

Πόσο ηλίθιος είμαι που πλήρωσα για να σπουδάσω δημοσιογραφία!

Αν ήξερα ότι υπήρχε Σχολή Δημοσιογραφίας του ΔΝΤ, θα πήγαινα μαζί με τους άλλους εκλεκτούς συναδέλφους να μάθω κι εγώ τις τεχνικές επιβολής των Μνημονίων στον άμαχο πληθυσμό. Φοβερή Σχολή, η μοναδική στον κόσμο που, αντί να δίνεις δίδακτρα, παίρνεις δίδακτρα. Μάθανε πολλά και χρήσιμα οι θαμώνες της Σχολής: · Αρχαία Ελληνική Γραμματεία: Για να βγαίνουνε τα βράδια στο γυαλί και να λένε στον κόσμο ότι τα Μνημόνια είναι η νέα Οδύσσεια του ελληνισμού. Θα σκυλοπνιγείς δέκα χρόνια, θα σε κυνηγήσουνε κύκλωπες, θα σε βιάσουνε μάγισσες, οι σύντροφοί σου θα γίνουνε γουρούνια, η σύζυγός σου θα θωπευτεί από τους μνηστήρες, στο τέλος όμως θα φτάσεις στην πολυπόθητη Ιθάκη, όπου θα σου ψοφήσει ο Άργος, αλλά τι να κάνουμε, δεν μπορείς να έχεις και την Μέρκελ ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο. Βάλε μάστορα στο πρόγραμμα και λίγη «Ιφιγένεια», να νοιώσουμε το μεγαλείο της θυσίας.

· Αρχαία Ρωμαϊκή Γραμματεία: Για να τους πετάς κατάμουτρα τη σοφία του Αυτοκράτορα Βεσπασιανού, που έλεγε ότι «τα χρήματα δεν έχουν οσμή». Κι αν δεν έχουν οσμή τα χρήματα του Βεσπασιανού που τα μάζευε από τα αποχωρητήρια της Ρώμης, σκέψου τι γίνεται, αχάριστε τηλεθεατή, με τα 240 δισ. που σου δώσανε από την τσέπη τους οι δανειστές μας. Αυτά, ρε, δεν είναι λεφτά, αυτά είναι σανέλ νο 5, μπούκοβο και μόσχο μυρίζουν, καράβλαχε, τα λεφτά του Σόϊμπλε

Η Μυτιλήνη "πλημμύρισε" παράνομους μετανάστες και η Τασία Χριστοδουλοπούλου... λιάζεται!


Στη Μυτιλήνη γίνεται χαμός με τους παράνομους μετανάστες, το νησί καταστρέφεται και η κυρία Τασία λιάζεται! Συγγνώμη, οι μετανάστες διαδηλώνουν εναντίον... Ποιανού; Πού είναι το κράτος για αυτούς τους ανθρώπους, πού είναι η αρωγή σε αυτές τις ψυχές, πού είναι η στέγη, το φαγητό, η περίθαλψη; Οι Μυτιληνιοί πρέπει να τους πάρουν σπίτια τους;

ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗ-ΝΙΚΗ (ΓΙΑΚΟΒΛΕΦ) ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΤΑΒΑΡΗ, ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ....


Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Νίκη-Νίκη το αποτέλεσμα του διαπληκτισμού του με την Πρόεδρο του συλλόγου ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ κυρία Βούλα Σπυριδωνίδου....Τον περιγελούν και οι πέτρες στο Π.Φάληρο γιατί δεν έχει μάθει πως η ταμαχιά και η μονοφαγία στην προβολή και την ψηφοθηρία έχουν ημερομηνία λήξης και κάποια στιγμή αρχίζει το ΚΡΑΞΙΜΟ και η αντίστροφη μέτρηση....

Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών, ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΑΒΕΛ


«Φρονούμεν ότι η Ορθοδοξία δεν έχει καμμιά θέση ανάμεσα σ’ αυτό το συνονθύλευμα των πλανών και των αιρέσεων» Αρχιμανδρίτης Εφραίμ...
pagkosmio-sumboulio-ekklisiown

«Φρονούμεν ότι η Ορθοδοξία δεν έχει καμμιά θέση ανάμεσα σ’ αυτό το συνονθύλευμα των πλανών και των αιρέσεων» Αρχιμανδρίτης Εφραίμ (Αριζόνας)
Του Β. Χαραλάμπους, θεολόγου
Ένα πολύ σοβαρό θέμα που προβληματίζει και τους Ορθοδόξους που επιμένουν στον προωθούμενο οικουμενισμό του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών (Π.Σ.Ε.), είναι το γεγονός της συνεχούς αύξησης των μελών του. Έχουν ήδη ξεπεράσει τα 150 μέλη.
Φυσικά θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συνεχής διόγκωση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών (Π.Σ.Ε.), οφείλεται στο γεγονός ότι δέχεται συνεχώς νέα μέλη που κυρίως προέρχονται από το χώρο του πολυδιασπασμένου Προτεσταντισμού.
Το γεγονός τούτο έχει ως επακόλουθη συνέπεια την μείωση της Ορθόδοξης παρουσίας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών (Π.Σ.Ε.), αλλά και προδιαγράφει και τους συνεπακόλουθους καρπούς της.
Ο λόγος του Αρχιμανδρίτου Γεωργίου Καψάνη για το Π.Σ.Ε. «Η φωνή των Ορθοδόξων (στο Π.Σ.Ε.) χάνεται μέσα στη χοάνην των πολυπληθών προτεσταντικών παραφυάδων», επακριβώς εξηγεί το γεγονός τούτο.
Αυτό που έχει συμφωνηθεί μεταξύ του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών (Π.Σ.Ε.) και των Ορθοδόξων μελών του (Desiderata Σόφιας), για να δοθεί στο Συμβούλιο η Ορθόδοξη μαρτυρία, δεν πραγματοποιείται. Μάλλον μειώνει παρά αυξάνει την εκεί Ορθόδοξη παρουσία.
Τόσο οι διαδικαστικές αρχές που διέπουν τη δομή και τη λειτουργία του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών (Π.Σ.Ε.), όσο και η συνεχής επαύξηση των νέων μελών, που κυρίως προέρχονται από το πλήθος των αιρετικών Προτεσταντικών παραφυάδων, δεν παρέχουν τη δυνατότητα της εκζητούμενης ισότιμης συμμετοχής. Θα πρέπει να σημειωθεί η συνεχής επαύξηση των νέων μελών του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών (Π.Σ.Ε.), με Προτεσταντικές κυρίως ομάδες προσδίδει νέα και πιο επικίνδυνη μορφή σ’ αυτό.
Θα πρέπει να παρατηρηθεί ότι αυτό είναι επίσης ένα πρόβλημα που συναντάται και στο Συμβούλιο Ευρωπαϊκών Εκκλησιών αλλά στους άλλους διαχριστιανικούς οργανισμούς που συμμετέχουν Ορθόδοξες Εκκλησίες.
Είναι μεγάλο λάθος να πιστεύεται αυτό που με ιδεολογικό τρόπο διακηρύσσεται στο ΠΣΕ, ότι οι ‘’εκκλησίες’’ αυτές (έτσι καλούται και όλοι όσοι συναποτελούν μαζί με τις Ορθόδοξες Εκκλησίες το ΠΣΕ) θα γίνουν «μία ποίμνη, εις ποιμήν» (Ιω.10,16).
Αντί επιλόγου ας αναφέρομε αυτό που ο Γέροντας Εφραίμ ο Φιλοθεΐτης είπε κατά τον ενθρονιστήριο λόγο του, ως Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Φιλοθέου του Αγίου Όρους κατά το έτος 1974 : «Φρονούμεν ότι η Ορθοδοξία δεν έχει καμμιά θέση ανάμεσα σ’ αυτό το συνονθύλευμα των πλανών και των αιρέσεων».

Πρωτοσέλιδο του Guardian «Μειωση της κατανάλωσης τροφίμων 28,5%» #mazi #stopausterity #Grexit


Guardian 18-6-2015

25% ΜΕΙΩΣΗ ΑΕΠ

28% ΔΥ

28,5% ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΡΟΦΗΣ

61% ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

45% ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ 

26% ΑΝΕΡΓΙΑ (50% ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25ΕΤΩΝ)

Τσαμπουκάς με Γιώργο Παπανδρέου σε ταβέρνα στον Πόρο χθες βράδυ


Ο πρώην πρόεδρος του Πασόκ πήγε στον Πόρο για να χαλαρώσει. Άλλωστε στο νησί έχει σκάσει και στο παρελθόν πολλές...
gap-taverna-570

Ο πρώην πρόεδρος του Πασόκ πήγε στον Πόρο για να χαλαρώσει. Άλλωστε στο νησί έχει σκάσει και στο παρελθόν πολλές φορές για να κάνει το αγαπημένο του καγιάκ. Μόνο που αυτή τη φορά η κωπηλασία του βγήκε ξινή.
Με την άνεση που τον χαρακτηρίζει πήγε στην περιοχή της πούντας ν΄ απολαύσει φρέσκα ψάρια.
Δεν υπολόγισε ωστόσο την οργή των κατοίκων της περιοχής. Δυο από αυτούς τον πλησίασαν με απειλητική διάθεση τον σκούντησαν και κατόπιν του φώναζαν «Εξαιτίας σου πεινάμε και μπήκαμε στο Δ.Ν.Τ. Θα έπρεπε να κρύβεσαι και όχι να τρως ψάρια την στιγμή που οι Έλληνες πεινάνε».
Ο πρώην πρωθυπουργός στην αρχή κράτησε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να καθησυχάσει τους πολίτες. Όταν όμως κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει ζήτησε από την παρέα του ν΄αποχωρήσουν.
Όπως και έγινε…
gossip-tv.gr

Τι ετοιμάζουν; Δημιουργείται «τράπεζα» ουρανίου χαμηλού εμπλουτισμού στο Καζακστάν


Τι μας ετοιμάζουν και πως θα μας το σερβίρουν τελικά . Άρθρο του ρωσικού τύπου αναφέρει για την δημιουργία μιας τράπεζας...
uranioum

Τι μας ετοιμάζουν και πως θα μας το σερβίρουν τελικά . Άρθρο του ρωσικού τύπου αναφέρει για την δημιουργία μιας τράπεζας Ουρανίου , χαμηλού εμπλουτισμού. Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενεργείας (ΔΟΑΕ) εγκρίθηκε η συμφωνία για τη δημιουργία της τράπεζας ουρανίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα oilru.com. Οι χώρες θα μεταβαίνουν εκεί για να προμηθεύονται ουράνιο για ειρηνικούς σκοπούς. Η τράπεζα ουρανίου Ulba θα ελέγχεται από την Πρωτοβουλία Πυρηνικού Κινδύνου (ΝΤΙ) με κέντρο την Ουάσινγκτον και θα έχει αποθέματα 90 τόνων.
Προφανώς οι εμπνευστές της προσπάθειας με νομιμοφανή τρόπο θα απαγορεύσουν στις υπόλοιπες  χώρες την απόκτηση πυρηνικών όπλων. Μόνο οι έξι χώρες συν το Ισραήλ θα μπορούν να κατέχουν πυρηνικά όπλα.

Ο Ελληνικός Στρατός για πολλοστή φορά θα κληθεί να κλείσει τα «κενά» του κράτους


Πολλές φορές στο παρελθόν,  οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις κλήθηκαν  να γεφυρώσουν « χάσματα»  του κράτους. Αυτή είναι άλλωστε η δευτερεύουσα...
ELAS

Πολλές φορές στο παρελθόν,  οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις κλήθηκαν  να γεφυρώσουν « χάσματα»  του κράτους. Αυτή είναι άλλωστε η δευτερεύουσα αποστολή των ΕΔ, μετά την προάσπιση της εθνικής ακεραιότητας της πατρίδας. Το κοινωνικό έργο του στρατιωτικού προσωπικού , είναι τεράστιο όλα αυτά τα χρόνια.  Τι να πρωτοθυμηθούμε. Από την κατασκευή γεφυρών , δρόμων, ακόμη σπιτιών για τους παλιότερους,  έως την ασφάλεια των ολυμπιακών αγώνων και πολλά άλλα.
Φωτιές, πλημμύρες, υπερχείλιση ποταμών, μεταφορά του κοινού,  ακόμη και συγκομιδή σκουπιδιών αποτελούσαν πεδία στα οποία έδρασαν επιτυχώς οι ένοπλες δυνάμεις.

Γιατί δεν περνάει ο «εκβιασμός» Τσίπρα στους δανειστές;


Σύμφωνα με την πολιτική μυθοπλασία που έχει… αναπτυχθεί στη χώρα μας, η Ευρώπη χρειάζεται την Ελλάδα τόσο απεγνωσμένα όσο και...
tromaktiko548-Jun.-16-12.37

Σύμφωνα με την πολιτική μυθοπλασία που έχει…
αναπτυχθεί στη χώρα μας, η Ευρώπη χρειάζεται την Ελλάδα τόσο απεγνωσμένα όσο και η Ελλάδα την Ευρώπη. Όμως είναι η ώρα για μια ψύχραιμη και λογική … απομυθοποίηση.
Η Ελλάδα δεν αποτελεί πια σοβαρή απειλή για τους πιστωτές της. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν φαίνεται να το κατανοεί. Ο ίδιος πιστεύει ακράδαντα πως αυτή είναι η αλήθεια και βασιζόμενος σε μια, άνευ λογικής τεκμηρίωσης, υπερτίμηση της διαπραγματευτικής του δύναμης κινδυνεύει να βουλιάξει τη χώρα χωρίς φυσικά να είναι αυτή η πρόθεση του.

To Cern χειραγωγεί και τον καιρό!


Το Cern κάνει πολλά και συμφέρει. Έχει διάφορα προγράμματα που τρέχουν ταυτόχρονα και ένα από αυτά είναι να “πειραματίζεται” με...
cern-kairos

Το Cern κάνει πολλά και συμφέρει. Έχει διάφορα προγράμματα που τρέχουν ταυτόχρονα και ένα από αυτά είναι να “πειραματίζεται” με τα σύννεφαΚι ενώ αρχές Φεβρουαρίου υποτίθεται ότι έκλεινε για να ετοιμάσει τους νέους ισχυρότερους και ταχύτερους αντιδραστήρες, τα δημοσιεύματα με τα επιτεύγματα τους συνεχίζονταν. Πείραμα του CERN βοηθά στην έρευνα για το κλίμα
Τα πειράματα που σχεδιάζονται και εκτελούνται στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών (CERN) έχουν συχνά ευρύτερο επιστημονικό ή και κοινωνικό αντίκτυπο. Πληροφορίες που σχετίζονται με το πείραμα CLOUD, αναμένεται να βοηθήσουν τους επιστήμονες να κατασκευάσουν καλύτερα μοντέλα για το κλίμα στον πλανήτη μας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι μούμιες είναι ακόμα πιο… αρχαίες


Οι πρώτες μούμιες εμφανίστηκαν στην αρχαία Αίγυπτο 1.500 χρόνια νωρίτερα από ό,τι αρχικά πιστευόταν, όπως αποδεικνύουν τα νέα...
pontikos

Οι πρώτες μούμιες εμφανίστηκαν στην αρχαία Αίγυπτο 1.500 χρόνια νωρίτερα από ό,τι αρχικά πιστευόταν, όπως αποδεικνύουν τα νέα δεδομένα που ανακάλυψαν ερευνητές από τα πανεπιστήμια Γιορκ, Μακουάρι και Οξφόρδη.
Τα αποτελέσματα των ερευνών, που διήρκεσαν 11 χρόνια, αναγάγουν τις απαρχές αυτής της τόσο σημαντικής πλευράς στον πολιτισμό των αρχαίων Αιγυπτίων πολύ πιο πίσω, περισσότερο από μία χιλιετία.

ΈΝΑΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ! Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Τουρκίας Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ

ντεμιρελ

Κλαίμε με μαύρο δάκρυ…
Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ. Είχε διατελέσει επτά φορές πρωθυπουργός της Τουρκίας ξεκινώντας την πολιτική του καριέρα το 1961. Τότε εκλέχθηκε στην τουρκική Εθνοσυνέλευση με το κόμμα της Δικαιοσύνης, του οποίου πήρε τα ηνία το 1964. Ένα χρόνο αργότερα, το 1965, το κόμμα του Ντεμιρέλ θα πάρει την αυτοδυναμία στις εκλογές και ο ίδιος θα γίνει ο νεότερος πρωθυπουργός στην ιστορία της χώρας.
Έξι φορές πρωθυπουργός μέχρι το πραξικόπημα του 1980 οπότε και ίσχυσε νέο Σύνταγμα στη χώρα, το οποίο απαγόρευε τη συμμετοχή του ιδίου και άλλων πολιτικών στην πολιτική ζωή της Τουρκίας. Το 1987, ανέλαβε την ηγεσία του Κόμματος του Ορθού Δρόμου, με το οποίο θα εκλεγεί για έβδομη φορά πρωθυπουργός και θα υπηρετήσει μέχρι και το 1993, όταν θα διαδεχθεί τον αποθανόντα Τουργκούτ Οζάλ στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Στο στόχαστρο τζιχαντιστών τα Βαλκάνια! Στόχος και η Ελλάδα;

pristina-alvanos-tzixantistis

«Οργανώνουν επιθέσεις σε Σκόπια και Πρίστινα»
Τρομοκρατικές επιθέσεις στα Βαλκάνια σχεδιάζει το Ισλαμικό Κράτος, όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης του Κοσόβου, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μαχητές του Ισλαμικού Κράτους βρίσκονται σε επαφή με υποστηρικτές τους στο Κόσοβο και την πΓΔΜ, προσπαθώντας να οργανώσουν τρομοκρατικές επιθέσεις, μέσα στον Ιούνιο, στα Σκόπια και την Πρίστινα.
Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Lajmi.net από την Πρίστινα, δημοσιεύει συνομιλίες στελεχών των υπηρεσιών ασφαλείας του Κοσόβου, από τις οποίες φαίνεται ότι την οργάνωση των τρομοκρατικών επιθέσεων έχει αναλάβει πολίτης της ΠΓΔΜ, αλβανικής εθνότητας, ο οποίος μάχεται στη Συρία και το όνομά του είναι γνωστό στις αρχές.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται, επίσης, ότι το άτομο αυτό στρατολογεί τρομοκράτες στην πΓΔΜ και στο Κόσοβο για να πραγματοποιήσουν βομβιστικές επιθέσεις μέσα στον Ιούνιο, συμβουλεύοντάς τους να επιλέξουν σημεία, στα Σκόπια και την Πρίστινα, όπου υπάρχει πολυκοσμία, αδιαφορώντας για την εθνική και θρησκευτική ταυτότητα των θυμάτων.
Τα ΜΜΕ στην Πρίστινα αναφέρουν ότι η αστυνομία του Κοσόβου εδώ και μέρες έχει τεθεί σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας. Αποκαλύπτουν δε, ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας του Κοσόβου, στις αρχές Ιουνίου, διαπίστωσαν δραματική αύξηση στην επικοινωνία Αλβανών εξτρεμιστών που μάχονται στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους, με ανθρώπους στο Κόσοβο.
Το γεγονός αυτό συνέπεσε με τη δημοσίευση, στο Διαδίκτυο, από το κέντρο προπαγάνδας Ελ Χατζάντ του Ισλαμικού Κράτους, βιντεοσκοπημένου υλικού όπου καθορίζονται ως πεδία δράσης των ισλαμιστών η ΠΓΔΜ, το Κόσοβο, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η Αλβανία, η Σερβία και το Μαυροβούνιο.
Στο βίντεο αυτό γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο Κόσοβο, την πΓΔΜ και την Αλβανία και τρεις μαχητές του Ισλαμικού Κράτους με καταγωγή από τα Βαλκάνια καλούν τους μουσουλμάνους να αναλάβουν άμεσα δράση, πραγματοποιώντας τρομοκρατικές επιθέσεις στις χώρες αυτές.

Πώς η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έδεσε χειροπόδαρα την Ελλάδα!


ECB-18M-2 THE TOWER OF AUSTERITY #18M #BLOCKUPY #FRANKFURT
Του Γιάννη Σιάτρα

Μια κοινωνία που, επί πέντε χρόνια βομβαρδίζεται με αρνητικές ειδήσεις και σενάρια, με νούμερα και με έννοιες για τις οποίες ποτέ άλλοτε δεν είχε ακούσει, είναι εύκολο -και φυσικό- κάποια στιγμή να χάσει την άκρη του νήματος και τη συνάφεια των όσων πληροφορείται.


Έτσι, ήδη από τους πρώτους μήνες της ελληνικής κρίσης, η ελληνική κοινωνία «χάθηκε” μέσα στις πληροφορίες, τα γεγονότα και τα σενάρια, δεδομένου μάλιστα ότι και η μετάδοση των εξελίξεων από τα ΜΜΕ ήταν ανεπαρκής και, σε πολλές περιπτώσεις, διαστρεβλωτική. Παράλληλα, η «νεφελώδης” αυτή κατάσταση βόλευε αφάνταστα τις Κυβερνήσεις που είχαν την ευθύνη της διακυβέρνησης στα χρόνια εκείνα.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ! Η Ελλάδα Κυρίαρχος του Παιχνιδιού – Όπλο Μεγατόνων τα Αποθεματικά

αποθεματικα

Τεράστια Αποκάλυψη
Σήμερα, ο άνθρωπος που προέβλεψε πρώτος την κλοπή των καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες, προειδοποίησε για τις μεγάλες αναταράξεις που θα προκαλέσει η Χρεοκοπία της Ελλάδας.. Χτυπάει και πάλι…
Ο λόγος για τον έγκριτο αναλυτή James Turk.
Το κυρίαρχο γεγονός στον κόσμο είναι βέβαια η Ελλάδα, η οποία σιγά-σιγά στριμώχνεται σε μια χρεοκοπία λόγω του μεγάλου χρέους της (320 δις €), καθώς ζει μέρα με τη μέρα με την απειλή ενός τραπεζικού bail-in. Παράλληλα υπάρχει και το Eurogroup, στο οποίο θα κριθούν πολλά», αναφέρει αρχικά ο James Turk.
Και συνεχίζει: «Εκεί, οι υπουργοί εξωτερικών έχουν μια καλή πιθανότητα να τραβήξουν τελικά το βύσμα από την Ελλάδα. Ωστόσο, Θα εξακολουθήσουν να επικεντρώνονται στην Ελλάδα, γιατί αποτελεί μια νάρκη που περιμένουν κάποιος να την πατήσει. Όταν το κάνουν, οι πολιτικές επιπτώσεις θα μπορούσαν να ανατινάξουν το ευρώ και ίσως την ίδια την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), γιατί έχει τόσο μεγάλη έκθεση στην Ελλάδα σε σχέση με την κεφαλαιακή βάση της.
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι οι οικονομικές αποφάσεις στην ΕΚΤ γίνονται για πολιτικούς λόγους. Οι πολιτικοί προσπαθούν να προσποιούνται ότι η ΕΚΤ μπορεί να συνεχίσει να δημιουργεί χρήμα από το πουθενά, δίνοντας στην Ελλάδα μια σανίδα σωτηρίας ρευστότητας. Αυτή η λανθασμένη σκέψη έχει συνέπειες, και η πραγματικότητα είναι έτοιμος να χτυπήσει το σπίτι, το οποίο θέτει ένα ενδιαφέρον ερώτημα.
Ποια πλευρά είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα; Η Ελλάδα ή η λεγόμενη τρόικα του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ; Πιστεύω ότι η Ελλάδα κατέχει όλα τα χαρτιά.
Η Ελλάδα συνεχίζει να παράγει έσοδα από φορολογικά έσοδα, ακόμη και στην εξασθενημένη οικονομική της κατάσταση. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είναι ότι δεν μπορεί να καλύψει τις δεσμεύσεις των κοινωνικών δαπανών της, λόγω του βάρους του χρέους της.
Οι δανειστές έχουν αρνηθεί να χορηγήσουν στην Ελλάδα οποιαδήποτε ελάφρυνση του χρέους, που ήταν ο βασικός άξονας της διαπραγματευτικής θέσης με την Τρόικα στην Ελλάδα. Η Τρόικα είναι αντίθετη στην ελάφρυνση του χρέους, διότι αν προχωρήσει σε αυτή θα πρέπει να κάνει το ίδιο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, γεγονός που θα είναι καταστροφικό γι’ αυτήν… Να σημειωθεί πως η Τρόικα ουσιαστικά αντιτίθεται στο κράτος πρόνοια…
Αυτό που θέλω να τονίσω όμως είναι πως η Ελλάδα μπορεί να προχωρήσει μόνη της. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά μπορεί να γίνει. Και θα είναι πολύ πιο εύκολο να επιτευχθεί χωρίς το βάρος του χρέους (€ 320 δισεκατομμύρια) να κρέμεται πάνω από το κεφάλι της. Η Ελλάδα μπορεί να σταθεί μόνη στα πόδια της, όπως έχει κάνει επανειλημμένα σε όλη της την ιστορία.
Η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση να δανειστεί και πάλι για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά μάλλον δεν θα το έκανε ούτως ή άλλως επειδή έχει μάθει το μάθημά της – το χρέος μπορεί να είναι ανεξέλεγκτο.
Και τελειώνοντας, ο Turk προχωρά σε μια μεγάλη αποκάλυψη:
Υπάρχει ένα τελευταίο σημείο σχετικά με την Ελλάδα αξίζει να αναφερθεί. Η Ελλάδα σαφώς προετοιμάζεται για μια χρεοκοπία. Η κυβέρνηση της Αθήνας έχει ζητήσει από όλους τους Δήμους και άλλους κυβερνητικούς φορείς να της παραχωρήσουν τα διαθέσιμα μετρητά τους σε λογαριασμούς στην κεντρική τράπεζα. Αυτό που αναφέρεται στα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι πως πρόκειται για έναν τρόπο, ώστε η κεντρική κυβέρνηση να πάρει στα χέρια της περισσότερα μετρητά, αλλά αυτό δεν είναι σωστό.
Γίνεται για να αποτρέψει την ΕΚΤ να λάβει τα μετρητά των κυβερνητικών οργάνων, όταν η κεντρική τράπεζα προχωρήσει στο bail-in στις ιδιωτικές ελληνικές τράπεζες. Με άλλα λόγια, σε ένα bail-in, η ΕΚΤ μπορεί να κατασχέσει τα ευρώ που κατατίθενται σε ιδιωτικές τράπεζες, αλλά όχι αυτά που κατατίθενται στην κεντρική τράπεζα. Έτσι, με την τοποθέτηση καταθέσεων στην κεντρική τράπεζα, οι κυβερνητικοί φορείς στην Ελλάδα μπορούν να κρατήσουν τα χρήματά τους μακριά από τις δαγκάνες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Αυτό το γεγονός αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αποδείξεις ότι η Ελλάδα – και όχι η τρόικα – αποτελεί την κυρίαρχο του παιχνιδιού».

Η μαύρη μέρα της Ελληνικής δημοσιογραφίας.

Νοέμβριος του 2010
Οταν η Ολυμπιάδα απορούσε για την ποιότητα της Ελληνικής Δημοσιογραφίας …. τα πρώτα χρονια του blogging
Δημοσιεύθηκε αρχικά στο olympia.gr:
Η κτηνωδία, ο φασισμός, η οργουελική πραγματικότητα σε όλο της το μεγαλείο.
Απόψε πέθανε η δημοσιογραφία στην Ελλάδα.
Απόψε κανείς δεν θυμήθηκε τις δηλώσεις συλλήβδην των κυβερνητικών αξιωματούχων και του πρωθυπουργού που μέχρι πριν λίγες ημέρες ορκιζόντουσαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση για επέκταση του χρόνου διάρκειας του μνημονίου.

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΌΛΟΙ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΙΝΗΤΑ, ΟΛΟΙ ΦΡΕΣΚΟΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ… (ΦΩΤΟ MAKELEIO.GR)

pireas3

ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ…
Στον Πειραιά από τη Λέσβο έφτασε και σήμερα ένας νέος  μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών, κυρίως από τη Συρία, οι οποίοι, αφού αποβιβάστηκαν  στο πρώτο λιμάνι της χώρας , κατευθύνθηκαν  στο κέντρο, στην πλατεία Ομονοίας.
Είναι Άνδρες, γυναίκες και μικρά παιδιά! Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...