Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ-ΤΣΙΠΡΑ ΤΡΙΨΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΑΥΡΙΟ #Austerity #Eurogroup


netakias

( δειτε το Νο.2 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ – ΤΣΙΠΡΑ ΤΡΙΨΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΑΥΡΙΟ Νο.2 )

ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 2015;

ΣΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ  

ΜΕ ΕΡΥΘΡΟ ΤΟ ΑΕΠ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Α’ (2010)

ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΟ ΑΕΠ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Β’ (2012)

ΜΕ ΚΥΑΝΟ ΤΟ ΑΕΠ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (μετά από 28% ανεργία/Αυτοκτονίες/Πεινα/Λουκετα)

GDP

ΥΠΟΠΤΑ & ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ.ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΑΣΤΑΚΟΣ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ. “ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ” ΛΕΝΕ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

σαμαρας

ΤΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ “ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ” ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
«Πολιτική ανωμαλία»! «Έτσι ο κόσμος θα μπουκάρει στα σούπερ μάρκετ. Ποιος θα βγάλει τον στρατό στο δρόμο»
Είναι το σχέδιο που από την προηγουμένη εβδομάδα άρχισε να λαμβάνει σάρκα και οστά στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Συγγρού!
Στο σχέδιο επενδύει πολλά ο  ταγματασφαλίτης αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας ως κύριο σκοπό να επιστρέψει στον πρωθυπουργικό θώκο!
Έτσι λοιπόν για άλλη μια φορά ο Σαμαράς κάνει πολύ καλά αυτό ξέρει να κάνει…: σπέρνει ανασφάλεια και πανικοβάλει….
Σύμμαχος του σε αυτό πολλές φυλλάδες (κάποτε ναυαρχίδες) της δεξιάς!
Σήμερα, εφημερίδες που με  «νύχια και με δόντια» στηρίζουν τον υποτακτικό της Συγγρού μιλούν για «Απόρρητη διαταγή θέτει σε συναγερμό την Αστυνομία υπό τον φόβο κοινωνικών αναταραχών»
Αναλυτικα:
Απόρρητη διαταγή που σημαίνει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. εστάλη προς νευραλγικές αστυνομικές υπηρεσίες την περασμένη Τετάρτη για τη λήψη δρακόντειων μέτρων ασφαλείας σε στόχους που έχουν χαρτογραφηθεί από αρμόδιους αξιωματικούς ως «κόκκινοι».
Στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έκριναν ότι λόγω των έκτακτων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών ο κατασταλτικός μηχανισμός του κράτους θα πρέπει να βρίσκεται σε αυξημένη εγρήγορση υπό το φόβο κοινωνικών ταραχών.
Η διαταγή που αποκαλύπτει ο «Ε.Τ.» της Κυριακής με ημερομηνία 17 Ιουνίου 2015 προβλέπει την 24ωρη επιτήρηση των παρακάτω «κρίσιμων υποδομών και εγκαταστάσεων»: Βουλή των Ελλήνων, Μέγαρο Μαξίμου, υπουργείο Οικονομικών και Οικονομίας, Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, Γραφεία Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γραφεία Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Τράπεζα της Ελλάδος – IMF, Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, Γραφεία Πολιτικών Κομμάτων, μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί, γνωστά ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας, όπως και πρεσβείες χωρών Γερμανίας, Γαλλίας, Ολλανδίας, Λουξεμβούργου και Ιταλίας.
Η διαρκής ετοιμότητα που απαιτεί από τις αστυνομικές υπηρεσίες το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται και από το γεγονός ότι μόλις πριν από 20 ημέρες είχε σταλεί άλλη διαταγή για συναγερμό υπό το φόβο τρομοκρατικής επίθεσης. Καλά πληροφορημένες πηγές τονίζουν, ωστόσο, ότι η διαφορά του εμπιστευτικού εγγράφου της περασμένης Τετάρτης είναι ότι δεν αφορά -όπως συμβαίνει συνήθως- στη λήψη μέτρων για τρομοκρατία, αλλά στη γενικότερη επαγρύπνηση που σχετίζεται με τις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, όπως προσθέτουν οι ίδιες πηγές, που για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια η λίστα με τους «κόκκινους» στόχους διευρύνθηκε, καθώς περιλαμβάνει το κτίριο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στο κέντρο της Αθήνας και τις εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων στην Καλλιθέα.
Το γεγονός ότι εστάλησαν δύο διαταγές σε διάστημα μόλις 20 ημερών σχετίζεται, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων, προκειμένου ακόμα κι αν υπάρχουν κύκλοι που θέλουν αποσταθεροποίηση, να μην μπορέσουν να πετύχουν το σκοπό τους.
Σε ιστοσελίδες του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν δημοσιευτεί το προηγούμενο διάστημα κείμενα-φωτιά για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ που ερμηνεύτηκαν από αρκετούς αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ως «προάγγελος» στοχευμένων χτυπημάτων κατά κυβερνητικών στόχων.
Οι εντολές που έχουν δοθεί προς τους αστυνομικούς είναι, εκτός από την επιτήρηση, να διενεργούν ελέγχους όλο το 24ωρο σε όσα άτομα θεωρούν ύποπτα, είτε αυτά είναι πεζή είτε σε οχήματα. Οι διοικητές των τοπικών Τμημάτων είναι υπεύθυνοι για την τροποποίηση των μέτρων ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.
Το τελευταίο διάστημα οι άνδρες με πολιτικά που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη δημόσιων κτιρίων έχουν αυξηθεί, ενώ σχεδόν όλες οι δυνάμεις της ομάδας «Δέλτα» έχουν διατεθεί για την επιτήρηση στόχων (γραφεία κομμάτων, τηλεοπτικοί σταθμοί, υπουργεία).
«Οφείλουμε να λάβουμε υπ’ όψιν τις κοινωνικές συνθήκες και να είμαστε έτοιμοι για εκδήλωση επιθέσεων. Αλλωστε, μεταβάλλονται όλα γύρω μας τόσο γρήγορα. Ευθύνη του κατασταλτικού μηχανισμού είναι αν γίνει το απευκταίο, τότε να μη μετατραπεί η χώρα σε Αργεντινή. Φυσικά και οι πιθανότητες εξέγερσης είναι ελάχιστες, αλλά το κράτος πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση. Δεν ξέρουμε πώς μπορεί να αντιδράσει ο λαός αν ξαφνικά βρεθούμε μπροστά σε ένα πιστωτικό γεγονός», λέει αστυνομική πηγή.
Σκέψεις για Στρατό
Συνεργάτες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, αναφέρουν ότι ο υπουργός συγκεντρώνει κάθε μήνα ανώτατους αξιωματικούς της Αστυνομίας για να ενημερωθεί για τυχόν ύπαρξη τέτοιας φύσεως πληροφοριών. Προσθέτουν, όμως, ότι τα ειδικά σχέδια αντιμετώπισης κοινωνικών εξεγέρσεων είναι δουλειά του Στρατού και ότι της ΕΛ.ΑΣ., της οποίας η δύναμη ούτως ή άλλως είναι σίγουρο ότι δεν επαρκεί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Οι ίδιες πηγές υπενθυμίζουν ότι στα «Δεκεμβριανά» που ακολούθησαν τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν μέσα σε τρεις εβδομάδες στα όριά τους, με αποτέλεσμα να γίνει σύσκεψη για το κατά πόσον πρέπει να επέμβει ο Στρατός. Ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος -τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης- αποφάσισε ότι κάτι τέτοιο θα δυναμίτιζε την κατάσταση. Η απόφασή του δικαιώθηκε, καθώς τα επεισόδια κόπασαν χωρίς να υπάρξουν άλλα θύματα. Αν όμως η εξέγερση συνεχιζόταν, τότε η επέμβαση του Στρατού, σύμφωνα με τους τότε στρατηγούς, θα ήταν αναπόφευκτη.
Στο στόχαστρο 600 σούπερ μάρκετ και 480 υποκαταστήματα τραπεζών
Οι στρατηγοί έχουν στα χέρια τους μελέτες που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, στις οποίες έχει γίνει λεπτομερής χαρτογράφηση των οικονομικών στόχων ανά αστυνομική διεύθυνση στην Αττική.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο «χάρτη» υπάρχουν περίπου 600 σούπερ μάρκετ και 480 υποκαταστήματα τραπεζών, τα οποία θεωρούνται περισσότερο πιθανοί στόχοι οργανωμένων συμμοριών και μεμονωμένων ληστών. Η χαρτογράφηση αυτή θα μπορούσε, σύμφωνα με πληροφορίες, να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που το κράτος θα ήθελε να εκπονήσει ένα ειδικό σχέδιο αντιμετώπισης κοινωνικών ταραχών.
Και αυτό γιατί τα σημεία αυτά θεωρούνται «ευάλωτα» σε περίπτωση αιφνίδιας εξέγερσης, που φυσικά κανείς δεν εύχεται να γίνει. Ενα έκτακτο σχέδιο θα απαιτούσε την 24ωρη επιτήρησή τους από άνδρες με πολιτικά ή το Στρατό.

ΕΚΤΑΚΤΟ-Ο Διευθυντής του ΔΝΤ αδειάζει Λαγκάρτ «Δεν φταίει η Ελλάδα» (ηχητικό)


Paulo Nogueira Batista, IMF executive director

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου

Μπατίστα (Paulo Nogueira Batista, IMF executive director) λίγες ώρες πριν την συνέχιση των συνομιλιών σε συνέντευξη του στο Russia Today του άδειασε την Κριστίν Λαγκάρντ λέγοντας ότι «Δεν φταίει η Ελλάδα αλλά το πρόγραμμα του Ταμείου»

προσθέτοντας «ότι πιστεύει πως τα προγράμματα του ΔΝΤ για την Ελλάδα και την Ουκρανία ήταν μια «αποτυχία».

«Και υπάρχουν περιπτώσεις που είναι πολύ δύσκολα για το Ταμεία, ή οι αποτυχίες. Πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι μία από αυτές. Ίσως η Ουκρανία είναι επίσης η επόμενη. Η Ουκρανία είχε στο πρόσφατο παρελθόν όσο τρεια αποτυχημένα προγράμματα – το 2008, το 2010 και το 2014 και τώρα εκτελεί ένα τέταρτο πρόγραμμα με το ΔΝΤ «.

«Οι Έλληνες υποφέρουν πολύ από τις άστοχες αποφάσεις που λήφθηκαν, όχι μόνο από το ΔΝΤ, αλλά και από τις προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις, από τις ευρωπαϊκές αρχές, η οποίες οδήγησαν την Ελλάδα στο σοβαρο σημερινό αδιέξοδο» είπε.

.
batista

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ-ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ-ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΜΠΟΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΦΥΡΟΚΟΠΑΝΕ

BBC

Με τα πλέον μελανά χρώματα περιγράφει το μέλλον της Ευρώπης το γερμανικό περιοδικό Spiegel, τονίζοντας ότι ένα πιθανό Grexit θα οδηγήσει την Ευρώπη στην καταστροφή, η οποία θα παραπέμπει εντόνως σε… Αρμαγεδδών.
Κάνοντας λόγο για «Σεισμό στην Ευρώπη», το γερμανικό περιοδικό προειδοποιεί την Αθήνα και τις Βρυξέλλες για τις δραματικές επιπτώσεις μίας ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.-
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ…

Σαουδαραβικός πανικός, μισό εκατομμύριο έγγραφα στο WikiLeaks…


Σαουδαραβικός πανικός, μισό εκατομμύριο έγγραφα στο WikiLeaks…
Οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας κάλεσαν σήμερα τους πολίτες να μην αναπαράγουν “έγγραφα που μπορεί να είναι πλαστά”, απαντώντας έτσι στη δημοσιοποίηση, από τον ιστότοπο WikiLeaks, περισσότερων από 60.000 απόρρητων, σαουδαραβικών διπλωματικών τηλεγραφημάτων.

Σταυρος Θεοδωράκης : «Κόψτε τις συντάξεις κι υπογράψτε» ! ! #ToPotami


sewer1

«Υπάρχει περιθώριο συμφωνίας, η Ελλάδα μπορεί να περικόψει τις συντάξεις, τις πιο υψηλές και τις πρόωρες και να μειώσει δραστικά τις δημόσιες δαπάνες», τονίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica.


«Πρέπει να μείνουμε στο Ευρώ. Αν ο Αλέξης πει όχι στην συμφωνία πάμε κατευθείαν σε εκλογές» είναι ο τίτλος της συνέντευξης, στην οποία ο Στ. Θεοδωράκης υπογραμμίζει:

ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΣΚ


Φωτογραφία του Χαρης Καλογερακης.

ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Αυτός ο ναζί κάτι θυμίζει, σε κάποιον μοιάζει γνώριμο μας....
Μα θυμίζει τον κύριο στην έγχρωμη φωτογραφία, που είναι... ο πρόεδρος της ΕΕ, Ντόλαντ Τουσκ. Του κυρίου, που μας απείλησε σήμερα, με χρεοκοπία, αν δεν αποδεχθούμε το τρίτο μνημόνιο....Ο Πρόεδρος της ΕΕ, λοιπόν είναι εγγονός αυτού του ναζί!........ Ο παππούς του Ντόναλντ Τουσκ, ο Ιωσήφ, είναι γνωστός στην Ευρώπη από πρώτο χέρι. Ήταν ένας συνεργός του Αδόλφου Χίτλερ και υπηρέτησε σε εφεδρικές ομάδες θανάτου των SS.

Ο Σαμαράς νομίζει ότι είμαστε λωτοφάγοι! Οργή για την πρόκληση με Σημίτη


Κάποιοι νομίζουν ότι σε αυτή τη χώρα κατοικούν Λωτοφάγοι. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η συνάντηση Σαμαρά – Σημίτη. Αυτοί, λοιπόν, που είχαν την έμπνευση να την οργανώσουν θα μπορούν και να μας απαντήσουν σε μερικά ερωτήματα. Γιατί έως σήμερα ο κ. Σημίτης δεν μας έχει διαφωτίσει.


Πρώτα απ’ όλα, να μας πουν για το έγκλημα του Χρηματιστηρίου. Για τους 1.500.000 μικροεπενδυτές που έχασαν πάνω από 100 δισ. ευρώ, μέσω της απροκάλυπτης χειραγώγησης της Σοφοκλέους λίγο πριν από τις εκλογές του 2000.
Να δικαιολογήσουν την εκτόξευση του κόστους των Ολυμπιακών Αγώνων σε υπέρογκα ύψη.

P.Krugman: Οι δανειστές πρέπει να φοβούνται περισσότερο το #Grexit #Eurogroup


krugman
Η Αθήνα του 2015 είναι το Μπουένος Άιρες του 2001, υποστηρίζει ο Πωλ Κρούγκμαν.
Γιατί έχει ήδη σπάσει η πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια σε μια πιθανή έξοδο από το ευρώ

Το ιδεολόγημα για τους ανεύθυνους Έλληνες και η μεγάλη πλάνη των δανειστών.

Πρωτοσέλιδα θριάμβου για το Μνημόνιο (III) 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΡΙΦΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ….

ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ = 1,29 δις

ΝΕΤΑΚΙΑΣ 2011

«Δημοκρατία» και Προπαγάνδα


Ο Edward Louis James Bernays (1891 − 1995) ήταν ένας γεννημένος στην Βιέννη και μεγαλωμένος στην Αμερική εβραϊκής καταγωγής πρωτοπόρος στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και της προπαγάνδας. Συνδύασε τις ιδέες του Gustave Le Bon και του Wilfred Trotter πάνω στην ψυχολογία των μαζών με τις ψυχαναλυτικές ιδέες του θείου του, Σίγκμουντ Φρόιντ. Από το βιβλίο του “Propaganda” που εκδόθηκε το 1928, ο William Luther Pierce ΙΙΙ (1933 - 2002) ένας από τους πιο σημαντικούς ιδεολόγους του λευκού εθνικιστικού κινήματος στις ΗΠΑ, παραθέτει μερικά αποσπάσματα και κάνει κάποια σχόλια:

«Η συνειδητή και έξυπνη χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών είναι ένα σημαντικό στοιχείο στη δημοκρατική κοινωνία. Εκείνοι που χειρίζονται αυτόν τον αόρατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη κυβέρνηση που είναι η αληθινή κυρίαρχη δύναμη της χώρας μας.

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας τι έπαθε μια θωρακισμένη Mercedes όταν τη...

Η Τουρκία δημιουργεί συνθήκες έντασης στο Αιγαίο "γκρινιάζοντας" - "Μας εγκλωβίζουν οι Έλληνες"


Image
Ξανά τα ίδια οι Τούρκοι που ''διαμαρτύρονται'' για 2η φορά μέσα σε ένα 48ωρο για διπλή ‘παρενόχληση’ τουρκικών αεροσκαφών από ελληνικά μαχητικά. Συγκεκριμένα ισχυρίζονται - σύμφωνα με  ανακοίνωση του Αρχηγείο του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας που μετέδωσε και η τουρκική κρατική τηλεόραση - ότι:

Ο φιλόδοξος δήμαρχος, που θέλει να γίνει αρχηγός της Ν.Δ.! Ποιός είναι;

Κάποιοι θα σπεύσετε να απαντήσετε ότι πρόκειται για τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη! Όμως, δεν είναι αυτός! Έχουμε προσάψει πολλά κατά καιρούς στον κ. Χατζηδάκη μέσω του blog μας αλλά η αλήθεια είναι πώς οι φιλοδοξίες του αγγίζουν πραγματοποιήσιμους στόχους και όχι άπιαστα όνειρα!
Άλλος είναι ο κύριος, που ... πετάει στα σύννεφα! Γελάει ο κόσμος λοιπόν, με το φιλόδοξο δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει ρόλο στη διαδοχή της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας! Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου!!Πιστεύω ότι θα τον βρούμε τον δρόμο μας

O κοινωνικός αγώνας εναντίον μνημονίων, λιτότητας, Τοκογλύφων, και δανειστών γίνεται μόνο για τους δημοσίους υπαλλήλους βρε κουτά, ένστολους, Δεητζήδες, ΕΡΤατζήδες, Υπαλλήλους Ελλην. Βιομηχανίας Ζάχαρης, Καθαρίστριες Υπουργείων... για τους άλλους ψόφο!
Βρε που ζούσαμε γ@μώ τον κατσικότοπο!

QUIZ: Μπορείς να ξεχωρίσεις το Σαμαρά του 2011 από τον Τσίπρα του 2014;

Ως γνωστόν, στην πολιτική δεν υπάρχει πιο φίνο πράγμα από το να είσαι αντιπολίτευση. Κάνει μαλακίες η κυβέρνηση, αρχίζεις εσύ τα «ΩΩΩΩ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;;», κάνεις υπομονή μερικά χρονάκια και μετά γίνεσαι κυβέρνηση – αφού, χέι, πόσο χειρότερα μπορεί να τα κάνεις σε σχέση με τους προηγούμενους;

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00

Ο Πρόεδρος προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου:
Σας παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα (Τερψιχόρης
51 & Αρτέμιδος), την 22α Ιουνίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 βάσει του άρθ. 67 του
Ν. 3852/2010 και του άρθρου 9 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δ.Σ., στην 9η συνεδρίαση για το έτος 2015, όπου θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:


Έγκριση πρακτικών της συνεδρίασης 20.02.2015
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ1ο θέμα : Λήψη απόφασης για την έγκριση της 5ης μερικής αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του

Δήμου Π. Φαλήρου, οικονομικού έτους 2015.

2ο θέμα : Λήψη απόφασης για α) την επέκταση και υποβολή πρότασης σε συνεργασία με το Δήμο

Δάφνης-Υμηττού στο πλαίσιο τροποποίησης της υπ’ αριθ. 206136/οικ.6.1473/14-03-2012 (ΑΔΑ: Β443Λ-

Με «εγκληματικό σχέδιο» μπήκαμε στο μνημόνιο το 2010!


Γράφει ο Γεράσιμος Ταυρωπός Μια γνωστή ατάκα του γελοιογράφου ΑΡΚΑ λέει «Θέλω να βγω από το ψυχολογικό μου αδιέξοδο αλλά...
bouliproslipsis

Γράφει ο Γεράσιμος Ταυρωπός
Μια γνωστή ατάκα του γελοιογράφου ΑΡΚΑ λέει «Θέλω να βγω από το ψυχολογικό μου αδιέξοδο αλλά δεν θυμάμαι από πού μπήκα».
Καθώς λοιπόν η έξοδος από το μνημονιακό αδιέξοδο έχει γίνει η… φαντασίωση εκατομμυρίων πολιτών αυτής της χώρας, καλό είναι να θυμηθούμε… πώς μπήκαμε σε αυτό το αδιέξοδο.

Η απόλυτη « μαύρη προπαγάνδα» από το Sky News για την Ελλάδα


Όλα ανεξαιρέτως τα δυτικά ΜΜΕ, σύμφωνα με ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr,   έχουν αποδοθεί σε ένα ανηλεή και...
elas

Όλα ανεξαιρέτως τα δυτικά ΜΜΕ, σύμφωνα με ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr,   έχουν αποδοθεί σε ένα ανηλεή και « βρώμικο πόλεμο» εναντίον της χώρας μας με σκοπό να « αποδημήσουν» την όποια θετική κίνηση  πραγματοποιήσει η ελληνική κυβέρνηση , για να σώσει την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της χώρας μας.

Το ΝΑΤΟ Θεωρεί την ΕΛΛΑΔΑ ως ΑΠΕΙΛΗ εκτός Ευρωζώνης


Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος Σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, Αλεξάντερ Βέρσμποου, τo NATO ανησυχεί ότι πιθανή...
nato απειλή η ελλάδα

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, Αλεξάντερ Βέρσμποου, τo NATO ανησυχεί ότι πιθανή έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο στον τομέα της ασφάλειας για την συμμαχία.
Εξηγώντας ποιος είναι ακριβώς ο κίνδυνος, τον συνδέει σαφώς με την προσέγγιση Ελλάδας – Ρωσίας, θεωρώντας ό,τι η Ρωσία, η οποία βρίσκεται σε διαμάχη με τον Οργανισμό του Βορειοατλαντικού Συμφώνου σχετικά με τη σύγκρουση στην Ουκρανία, έχει κάνει ανοίγματα στην Ελλάδα όσο εκείνη ταλαντεύεται σε σχέση με το μέλλον της στο κοινό νόμισμα, διαπραγματευόμενη με τους πιστωτές της.
Ιδιαίτερα ανησυχητικό δε θεωρεί ότι, η  Ρωσία αναβάθμισε επιπλέον τις σχέσεις της με την Ελλάδα, με το προσύμφωνο σχετικά με τον αγωγό φυσικού αερίου, ο οποίος θα περνά από το ελληνικό έδαφος.
Συνοψίζοντας, ήταν κατηγορηματικός ότι, όλα αυτά έχουν σαφέστατες επιπτώσεις και προκαλούν ανησυχίες  για το NATO. Μάλιστα τις εκτιμήσεις του αυτές που προφανώς είναι και σκέψεις του ΝΑΤΟ, τις έκανε ο κ. Βέρσμποου στο συνέδριο ασφαλείας στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, Μπρατισλάβα.
Σύμφωνα με ανάλυση μας στο pentapostagma.gr φαίνεται ότι, η πιθανή έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη, θεωρείται από το ΝΑΤΟ και ένδειξη αποχώρησης από τη συμμαχία. Πως όμως καταλήγει η συμμαχία σε αυτό το συμπέρασμα, πως το ξέρει ; Αυτό όλο το σκεπτικό μας προβληματίζει, μια έξοδος δηλαδή της Μ. Βρετανίας από την ΕΕ θα σήμαινε και έξοδο από το ΝΑΤΟ ; Θεωρούμε λοιπόν ότι πρόκειται περί έμμεσης απειλής, ενόψει κρίσιμων αποφάσεων, που θέτει ωμά το ΝΑΤΟ απέναντι στην Ελλάδα, αν δεν επέλθει η συμφωνία με τους εταίρους. Το παιχνίδι γίνεται πλέον πάρα πολύ επικίνδυνο… τα συμφέροντα είναι ανελέητα αλλά και ο δρόμος ξεκάθαρος, η Πατρίδα δεν διαπραγματεύεται με απειλές …

ΣΟΥΗΔΙΑ: Έβαλαν παιδάκια του παιδικού σταθμού να παρελάσουν στην παρέλαση των ομοφυλόφιλων


Περίπου 120 παιδάκια αναγκάστηκαν να παραβρεθούν στην παρέλαση που διοργανώθηκε από το σουηδικό ομοφυλοφιλικό λόμπι στην πόλη του Γκέτεμποργκ. Η...
hagahuset

Περίπου 120 παιδάκια αναγκάστηκαν να παραβρεθούν στην παρέλαση που διοργανώθηκε από το σουηδικό ομοφυλοφιλικό λόμπι στην πόλη του Γκέτεμποργκ.
Η παρέλαση των παιδιών του παιδικού σταθμού διοργανώθηκε για δεύτερη φορά μέσα στα δύο τελευταία χρόνια, ως μέρος της εκδήλωσης “West Pride”, μιας εκδήλωσης όπου «παρελαύνουν» ενήλικες που ανήκουν σε διαφορετικούς τύπους σεξουαλικών μειονοτήτων, συνήθως μισόγυμνοι στους δρόμους του Γκέτεμποργκ.
Τα παιδιά υποχρεώθηκαν να πουν το σύνθημα «επιτρέπεται να αγαπάς όποιον θέλεις». Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το γιατί τα παιδιά του παιδικού σταθμού έπρεπε να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, η δασκάλα φύλαξης Sara Ghazi, δήλωσε:
«Μιλάμε καθημερινά για την ισότητα των ανθρώπων και ότι δεν έχει σημασία τι σεξουαλικότητα ή τι χρώμα του δέρματος έχει κανείς …».
Η εκδήλωση δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα πρόγραμμα πλύσης εγκεφάλου αθώων παιδιών. Το σουηδικό κράτος επιτρέπει την χειραγώγηση των παιδιών από εκφυλισμένα άτομα κάτι που ισοδυναμεί με παιδική κακοποίηση. Είναι η καταστροφή μιας γενιάς. Η ίδια αηδιαστική πρακτική εξαπλώνεται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η αθωότητα των παιδιών δέχεται άμεση επίθεση από αυτούς που μιλάνε για «δικαιώματα». Οι υπόλοιποι (που «δεν συμφωνούν») απλά σιωπούν…

Τουρκάλα Δημοσιογράφος: Η Κύπρος είναι 3.500 χρόνια ελληνική


Kείμενο – κόλαφος  Τουρκάλας δημοσιογράφου, σε σχέση με την κρίση στη Γάζα και σε συνάρτηση με τα εγκλήματα της Τουρκίας...
kypriako-600x316

Kείμενο – κόλαφος  Τουρκάλας δημοσιογράφου, σε σχέση με την κρίση στη Γάζα και σε συνάρτηση με τα εγκλήματα της Τουρκίας στην Κύπρο, στην ιστοσελίδα Israel Hayom, κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας «Σημερινή» η δημοσιογράφος Uzay Bulut μιλά για Κύπρο, η οποία ήταν πάντοτε ελληνική, αλλά και για το εθνικό ξεκαθάρισμα της Τουρκίας στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.

ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ : ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ…


Το ευρώ έχει προκαλέσει καταστροφή στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον βουλευτή… του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Λαπαβίτσα, ο οποίος σε νέες δηλώσεις...
ImageHandler.ashx_211

Το ευρώ έχει προκαλέσει καταστροφή στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον βουλευτή…
του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Λαπαβίτσα, ο οποίος σε νέες δηλώσεις του την Παρασκευή προειδοποίησε ότι ένα «ατύχημα» στην χώρα μας θα επέφερε μεγάλο πλήγμα στο κοινό νόμισμα.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra ο κ. Λαπαβίτσας εξέφρασε την άποψή του ότι το ευρώ σαν νόμισμα «έχει αποτύχει παντού» και υποστήριξε ότι ένα ατύχημα στην Ελλάδα θα επέφερε μεγάλο πλήγμα στο ευρώ και κυρίως στην αξιοπιστία του.
Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως χρειάζεται ένα νέο τραπεζικό σύστημα χωρίς ιδιωτικές διοικήσεις καθώς, όπως σημείωσε, με υγιείς τράπεζες θα υπάρξει και διαχείριση των κακών χρεών.

ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΕΛΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΧΩΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


μέλη του σαδιστικού Tornado Σε συνέντευξη Τύπου στις 17 Ιουνίου,  ο Γενικός Στρατιωτικός Εισαγγελέας της Ουκρανίας Ανατόλι Matios δήλωσε ότι ο διοικητής...
10400043_981911438525554_375517884483623255_n

μέλη του σαδιστικού Tornado
Σε συνέντευξη Τύπου στις 17 Ιουνίου,  ο Γενικός Στρατιωτικός Εισαγγελέας της Ουκρανίας Ανατόλι Matios δήλωσε ότι ο διοικητής της ειδικής μονάδας επιχειρήσεων «Tornado»,  Onishchenko, από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαρτίου , στον τόπο της  οριογραμμής μεταξύ Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ , ίδρυσε εγκληματική ομάδα,  παροτρύνοντας και πείθοντας τους υφισταμένους του στη διάπραξη  πολύ σοβαρών εγκλημάτων όπως  απαγωγή, στέρηση  ελευθερίας και  βασανισμούς πολιτών,  σεξουαλικές κακοποιήσεις.

1008971858«Ειδικότερα, χρησιμοποιούσαν το υπόγειο του σχολείου Privolnyanskoy  για να  διαπράξουν , ξυλοδαρμούς, βασανιστήρια, σωματικές βλάβες και σεξουαλικές κακοποιήσεις», – δήλωσε ο Matios.
Επίσης, ο εισαγγελέας ανέφερε  ότι η σεξουαλική κακοποίηση των ανδρών τελέστηκε σε πολύ διεστραμμένη μορφή και ότι οι εγκληματίες βιντεοσκοπούσαν τις  πράξεις τους  σε κινητά τηλέφωνα.
168181
Στο κανάλι «112 Ουκρανία» απόψε,  ο  ίδιος είπε.
«Όλα τα στοιχεία (από τα θύματα ) έχουν καταχωρηθεί.Όλα τα πρόσωπα έχουν περάσει  απάνθρωπα βασανιστήρια .Τα απήγαγαν και τα πήγαν στη βάση, της μονάδας » Tornado «, όπου και πραγματοποιήθηκαν αυτά τα κολαστήρια. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι προστατεύονται πλέον. «Πρόσθεσε ότι ορισμένες σκηνές είναι ακόμα και για τον ίδιο φοβερές.
»Δεν είμαστε το Κολοσσαίο, με τους μονομάχους .Φανταστείτε μόνο την ανθρώπινη κατάσταση στην περιοχή του Lugansk και τα γειτονικά χωριά , τα αποτέλεσμα των βασανιστηρίων και της απάνθρωπης μεταχείρισης, που  ακόμη και στους ανακριτές αρνούνται να καταθέσουν».
Οκτώ μέλη  της  «Tornado», συμπεριλαμβανομένου του διοικητή της μονάδας Αντιστράτηγου Onishchenko Ruslan  συνελήφθησαν ήδη στις πόλεις του Κιέβου, Lviv, Dnipropetrovsk και Severodonetsk.»
το υπόγειο του σχολείου όπου γίνονταν τα βασανιστήριατο υπόγειο του σχολείου όπου γίνονταν τα βασανιστήρια
Στους υπόλοιπους,  δόθηκε εντολή να εγκαταλείψουν τη βάση τους στο σχολικό κτίριο στο Severodonetsk στην περιφέρεια Lugansk αλλά αυτοί είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν  όπλα. Από ουκρανικά μέσα αναφέρθηκε ότι στη βάση του σχολείου είναι τώρα 170 άτομα. Από αυτά, 100 έχουν διορισθεί επίσημα, ενώ περίπου 70 άτομα είναι άγνωστα. Όλοι τους είναι οπλισμένοι.
Σύμφωνα με τον Εισαγγελέα Matios, στη βάση, όπου οι »άνδρες» της «Tornado» είχαν οχυρωθεί , υπάρχει μια τεράστια ποσότητα όπλων και πυρομαχικών.
Νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών Αρσέν Avakov δήλωσε ότι η σύγκρουση μεταξύ των μαχητών της επιχείρησης «Tornado» και του στρατιωτικού  εισαγγελέα είναι εξαντλητική….
Ο Matios υπενθύμισε ότι ο επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών , έχει υπογράψει απόφαση διάλυσης της ειδικής μονάδας «Tornado» και θα αποσταλλούν στο Severodonetsk δυνάμεις ώστε »να διασφαλιστεί ο άνευ όρων αφοπλισμός των ατόμων αυτών.»
Ωστόσο, το βράδυ, μετά τη χθεσινή άρνησή τους να παραδοθούν στις ανακριτικές αρχές, η «Tornado» και ο  τωρινός διοικητής τους, αντιστράτηγος  Νικολάι Cukura, δημιούργησαν μια περίμετρο ασφαλείας, με αυτόματους εκτοξευτές  σε ορισμένα σημεία. Το τηλεοπτικό κανάλι «112 Ουκρανία» ανέφερε ότι όσο πλησιάζουν οι ομάδες αφοπλισμού και οι ανακριτές στη  βάση , εάν και πάλι υπάρξει άρνηση , θα δοθεί αποφασιστική απάντηση.
dimpenews.com

Η κυρά – Τασία λέει ότι είμαστε υποχρεωμένοι να υποδεχθούμε όλους τους λαθρέποικους γιατί είναι ιεροί! Να τους πάρεις σπίτι σου μωρή μπαμπόγρια!

christodoulopoulou-630x400

Η φετινή Ημέρα του Πρόσφυγα σηματοδοτείται από τη δραματική συγκυρία του μεγάλου κύματος προσφύγων λόγω της καταστροφής της Συρίας, και των διώξεων που απειλούν τη ζωή και την ελευθερία εκατομμυρίων ανθρώπων – αναφέρει σε δήλωσή της η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πρόσφυγα.

Washington Post: «Αν η Ελλάδα γυρίσει στη δραχμή οι ευρωπαϊκές τράπεζες θα χάσουν 100 δισ. €»

grexit1

H Ευρώπη αποφάσισε να δανείσει την Ελλάδα πριν απο περίπου 6 χρόνια τα χρήματα που χρειάζονταν για να πληρώσει τα χρέη της προς αυτήν. Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει αρκετά χρήματα για να καλύψει τα χρέη της όμως το ίδιο ισχύει και για τις ελληνικές τράπεζες. Κι αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που η Ελλάδα θα αναγκαστεί να αποχωρήσει το ευρώ», αναφέρει σε άρθρο της η Washington Post.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, «η Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια δανείστηκε πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορεί να τα αποπληρώσει. Και τώρα δεν μπορεί να δανειστεί περισσότερα από τις τράπεζες οι οποίες δεν είναι διατεθειμένες να δανείζουν σε μια κυβέρνηση που ξέρουν ότι δεν θα τους δώσει τα χρήματα τους πίσω».

“Η Πατρίδα σε κίνδυνο – Έχουμε πόλεμο”

pappas-antitromokratiki

Άρθρο του Χρήστου Παππά στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

«Τα πάντα ρεί και ουδέν μένει» Ηράκλειτος (544-484 π.Χ. , Ίων φιλόσοφος)
Η ημερομηνία της 18ης Ιουνίου, αποτελεί ορόσημο για την νεώτερη Ευρωπαϊκή Ιστορία. Συμπληρώνονται  200 χρόνια από την μάχη του Βατερλώ. Δύο ολόκληροι αιώνες και η ευρωπαϊκή ήπειρος γνώρισε μεγάλες αλλαγές και ανακατατάξεις. Έγιναν πόλεμοι, πόλεμοι εμφανείς με στρατούς και καταστροφές, αλλά και πόλεμοι αφανείς, οικονομικοί, με κατασκόπους και διπλωμάτες. Έγιναν λαϊκές εξεγέρσεις και επαναστάσεις. Διαφοροποιήθηκαν σύνορα μετά από τους δύο μεγάλους πολέμους του 20ου αιώνα αλλά και μετά από πάμπολλες τοπικές συρράξεις.
Γιατί όμως γίνεται αυτή η ιστορική αναφορά; Διότι εδώ στην πατρίδα μας, την Ελλάδα, όπου ζει ένας ιστορικός και με τεράστια προσφορά στην ανθρωπότητα και τον πολιτισμό λαός, επικρατεί στα πλαίσια της σύγχρονης καπιταλιστικής ζωής, ένας επικίνδυνος εφησυχασμός. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως όλα είναι σταθερά, τίποτα δεν αλλάζει. Και ακολουθούν τους δυνάστες, ντόπιους και ξένους, στην απάνθρωπη προσταγή τους «σώπα, δούλευε, κατανάλωνε».

Ελλάδα – Το κέντρο του κόσμου έχει δικαίωμα να έχει όραμα


GREECE-THE-CENTER-OF-THE-WORLD


Kostis Bassogiannis

Το κέντρο του κόσμου έχει δικαίωμα να έχει όραμα.

Η Ελλάδα δεν είναι ένα κρατίδιο στις παρυφές της οικουμένης. Είναι μαζί με το Αιγαίο της και την μικρά Ασία η απόλυτα κεντρική Χώρα.

Και όπως σκοτεινιάζουν και κατακρημνίζονται για πολλοστή φορά οι αφελείς μας προσδοκές από τους ξένους, καλό θα είναι να είναι αυτή η κατεδάφιση και η τελευταία πριν την τελική μας ανόρθωση. Και για να γίνει αυτό είναι απαραίτητο να αναστήσουμε την ικανότητά μας για οραματισμό, για ελπίδα.

Οι σακούλες που κουβαλάω σπίτιείναι 90% ελληνικά προϊόντα. Προσοχή: όχι προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα, αλλά Ελληνικά προϊόντα. Αν αδειάσουν τα ράφια από τα εισαγόμενα ή ακριβήνουν πολυ ούτε που θα το καταλάβω.

Ας κλείσουν τα Lidl. Ας ακριβύνε

ΔΟΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ-ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΚΡΟΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ

atm

Δυστυχώς η εθνική οικονομία είναι καταδικασμένη στον βούρκο της στασιμότητας, να βουλιάζει στα βρώμικα νερά της ντροπής και της παρακμής.
Η Σύνοδος Κορυφή στις 22 Ιουνίου του 2015 είναι το φινάλε στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδος με τους δανειστές αναφέρει ο Moscovici ο ευρωπαίος επίτροπος επί των οικονομικών και ζητάει η Ελλάδα να μεταρρυθμιστεί, δεν ζητάει μειώσεις συντάξεων.
Το μήνυμα του Moscovici θα μπορούσε να εκγλυφθεί ως κίνηση γέφυρα προς την ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ώστε να υπάρξει συμφωνία.
Merkel η Γερμανίδα Καγκελάριος και ο Dijsselbloem ο επικεφαλής του Eurogroup ξεκάθαρα δήλωσαν ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φέρει νέες προτάσεις στο έκτακτο Eurogroup την Δευτέρα 22 Ιουνίου….η Σύνοδος Κορυφής το βράδυ της 22ας δεν θα λάβει καμία απόφαση για την Ελλάδα.
Ταυτόχρονα έχουν συμβεί ορισμένα φαινόμενα τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τουλάχιστον περίεργα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...