Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

ΔΕΙΤΕ το…πριν το ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ! Βιβλίο από το 1952 περιγράφει τι θα συμβεί στη σημερινή Ελλάδα ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…

vivlio

ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΠΟΣΔΑΓΛΗ .ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Διαβάσαμε ένα άρθρο και μας έκανε τεράστια εντύπωση. Το τελευταίο καιρό… πολλοί ανακαλύπτουν τη διαχρονική γραφή ποιημάτων και άρθρων, όμως όταν έπεσε το συγκεκριμένο στην αντίληψή μας δε το πιστεύαμε το πόσο «μέσα» έπεσε στις προβλέψεις του ένας άνθρωπος ΤΟ 1952.
Ήταν Γενάρης του 1952, όταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης ολοκλήρωνε το πόνημά του «Πατριωτική Οικονομική Πολιτική», ένα μικρό βιβλιαράκι που «κάποιοι» φρόντισαν να εξαφανιστεί.
Αντίτυπά του μοιράζονταν από χέρι σε χέρι μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του 1980, περίπου τρεις δεκαετίες μετά την πρώτη του έκδοση από τις οικονομικές εκδόσεις «Μπιστιρλή», το γνωστό στους μυημένους εξειδικευμένο εκδοτικό οίκο που από τις αρχές του αιώνα εξέδιδε τα πλέον προχωρημένα επιστημονικά συγγράμματα για λίγους και εκλεκτούς.

OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΘΡΙΛΕΡ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΠΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ – ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ. ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ. ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ… (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

tttt111


Νέος μαραθώνιος διαβουλεύσεων θα αρχίσει αύριο με το πρώτο φως τις ημέρας στις Βρυξέλλες έπειτα από τις σημερινές άκαρπες διαβουλεύσεις του πρωθυπουργού με τους επικεφαλής των θεσμών που ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 2:00 το βράδυ.
——————————————
Νέο έκτακτο Eurogroup θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης
Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τους επικεφαλής των θεσμών.Δεν θα υπάρξει καμία δήλωση.
Όλα δείχνουν πως δεν θα γίνουν δηλώσεις από του πρωταγωνιστές της συνάντησης που έγινε στο κτίριο της Κομισιόν.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ;;; (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

tank1


Θηριώδεις Νταλίκες με Άρματα Μάχης…
Στις 18:00 ακριβώς, στα Κάτω Πατήσια και επί της οδού Ανθυπολοχαγού Σταμάτη Ρεγκούκου , εμφανίστηκαν τρεις θηριώδεις νταλίκες με τρία άρματα μάχης.
Μπορεί να μας πει ο κ.Καμμένος που τα πηγαίνουν τα άρματα; Ας δοθούν κάποιες εξηγήσεις γιατί οι καιροί είναι πονηροί. Έτσι, υπουργέ;

Κυβέρνηση: Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία -Τα πράγματα είναι άσχημα


Μόλις έγινε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η εξαμερής στις Βρυξέλλες, πληροφορίες ανέφεραν πως υπάρχει ένα κείμενο-πρόταση που θα μπορούσε να κατατεθει στο Eurogroup, το οποίο όμως δεν είναι πλήρες και δεν οδηγεί τις δύο πλευρές σε συμφωνία.

ΤΟ ΔΝΤ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ


Υποπτα εσωτερικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας από το Ταμείο! Το μόνο που δεν ζητά είναι να συγκεντρωθούν όλοι οι άνδρες στην πλατεία
Παρασκήνιο που φαίνεται ότι συνδέεται ακόμη και με ύποπτα εσωτερικά παιχνίδια στη χώρα μας κρύβουν οι νέες βάρβαρες αξιώσεις του ΔΝΤ, ακόμη και στο παρά ένα, προκειμένου να συναινέσει στην επίτευξη συμφωνίας της Ελλάδας με τους δανειστές. Αυτή η διάχυτη αίσθηση ενισχύεται, μάλιστα, από συγκεκριμένες πληροφορίες για επαφές και υπόγειες συνεννοήσεις, με σκοπό να δημιουργηθεί αδιέξοδο και να δρομολογηθούν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και ενδεχομένως αλλαγή κυβέρνησης...

Βασίλειος Νικόπουλος: Αντισυνταγματικό το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων


Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλειος Νικόπουλος, τοποθετήθηκε για το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων το οποίο έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις το τελευταίο διάστημα.

Μεταξύ άλλων ο κ. Νικόπουλος αναφέρει πως " Μπορεί η κοινωνική οργάνωση να εξελίσσεται και η πρόοδος της κοινωνίας να αναπτύσσεται, όμως ο πυρήνας της παραμένει ο ίδιος και καμία απολύτως επέμβαση του ανθρώπου δεν μπορεί να τον αλλοιώσει , χωρίς βλάβη στην ίδια την οργανωμένη κοινωνία (...) Νομικώς δεν νοείται γάμος μη ετεροφυλικός ".
dimokratianews.gr
agioritikovima.gr

Ιδού το προσχέδιο των δανειστών: Προβλέπει εξαθλίωση, πόνο και αμυντική "γύμνια"


Στη δημοσιότητα δόθηκε πριν λίγο η πρόταση των δανειστών που κατατίθεται σήμερα στο Eurogroup. Δέχονται ΦΠΑ τριών "ταυτοτήτων" και αυτή είναι η πρώτη φορά που το δέχονται.
Σύμφωνα με το κείμενο, το νέο σύστημα
ΦΠΑ θα εφαρμοστεί από 1η Ιουλίου με στόχο να εισπραχθεί το 1% του ΑΕΠ.
Στο 23% πηγαίνουν ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering.
Στο 13% εντάσσονται βασικά τρόφιμα, ενέργεια (λογαριασμοί ΔΕΗ και φυσικού αερίου και νερό).

Η ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΑΘΗΝΑ 26-6-2015.

Στον καιρό των ισχνών αγελάδων και τής νεοταξικής αλαζονείας ο κάθε αναλώσιμος στρατός τού νεοταξισμού πέφτει με τα μούτρα στις εισπράξεις σε βάρος τής Ελλάδος μας. Εισπράξεις που επεκτείνονται από τα χαρτιά στα εδάφη. Έτσι συμβαίνει. Τα γερά έθνη διεκδικούν. Και τα αδύνατα παραχωρούν. Οι δυνατοί λαοί κερδίζουν. Και οι αδύναμοι λαοί χάνουν.

Τα δικαιώματα, είτε αφορούν λαούς είτε αφορούν έθνη, ακολουθούν την αξιοσύνη και την πίστη. Οι διεκδικήσεις στα εθνικά θέματα έχουν στερεό βήμα όταν ακολουθούνται από την ιστορική δικαιοσύνη. Τα δε εθνικά θέματα είναι πάντοτε συνάρτηση τής κοινωνικής συνοχής και τής οικονομικής κατάστασης. Δεν είναι ποτέ η οικονομία το πρόβλημα. Είναι όμως μαζί με την νόθευση τής κοινωνίας το όπλο προκειμένου να κοντύνει το έθνος.

Ακούσαμε τις προάλλες τούς Τούρκους να προετοιμάζουν τον άξεστο λαό τους για νέες κατακτήσεις. Ακούσαμε ξάφνου τούς Αλβανούς, με τούς Τσάμηδες στην συγκυβέρνηση, να γυρεύουν Ηπειρωτικά εδάφη. Ποιοι, οι κλέφτες και δολοφόνοι τής νυν και αεί Ελληνικής Βορείου Ηπείρου Μας.

Οι νέες κατακτήσεις όμως έχουν να κάνουν με ζωντανούς λαούς που ορίζουν τον εαυτό τους. Διότι υπάρχουν και εκείνες οι πρόσκαιρες κατακτήσεις που γίνονται από ετοιμοθάνατους λαούς με βρώμικους πολέμους για λογαριασμό τρίτων. Σαν τον κηφήνα μέσα στο μελίσσι που σαν τσιμπήσει το θύμα ψοφάει ο ίδιος.

Αυτός ακριβώς ο κηφήνας είναι η Τουρκία. Βαποράκι τού Σιωνισμού η ίδια. Βαποράκι δικό της οι λαθρομετανάστες. Και οι δύο μαζί βαποράκια των Σταυρωτήδων Χριστού και Ελλάδος. Στον ίδιο ακριβώς εσμό ανήκουν οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες τής αστικής δημοκρατίας.

Η Τουρκία έχει πάρει πολύ αέρα από την προσωρινή παρακμή τής Πατρίδος μας. Αφήνει τον ρόλο τού χωροφύλακα που τής έχουν αναθέσει τα αφεντικά της και προχωράει στην ανάληψη τού ρόλου τής «αυτοκρατορικής δυνάμεως», τής «νέας οθωμανοκρατίας», ξεχνώντας ότι δίχως τον «πλανηταρχικό» Εμποράκο των εθνών δεν θα είχε έρθει ποτέ στα μέρη μας. Οι δε πολιτικάντηδες που μεθοδεύουν νέο πολυκομματικό χάρτη και νέα μνημόνια, θα πνιγούν στα απόνερα τής κοινωνικής έκρηξης.

Η οδός τής Νίκης των Ελλήνων ξεκινάει από την κάθαρση στο εσωτερικό μέτωπο, προχωράει στην αξιοποίηση τού γεωστρατηγικού βάθους και την μεγιστοποίηση τής γεωπολιτικής μας επιρροής και φτάνει στην απελευθέρωση των σκλαβωμένων ελληνικών πατρίδων. Η κρίση που μάς έχουν επιβάλλει ψευτοταγοί και ψευτοσύμμαχοι έχει διπλή ανάγνωση τόσο στο πολιτικό όσο και στο εθνικό μας ζήτημα.

Η σύγκρουση των ψευτοδημοκρατών αναμεταξύ τους και η σύγκρουση των ψευτοσυμμάχων όμοια αναμεταξύ τους, οι δήθεν καλοί ενάντια στους ομογάλακτούς τους κακούς, θα αφήσουν κενό ώστε να ανυψωθεί πάνω στις στάχτες τους η Αληθινή Ελλάδα από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και τον Ελληνικό Στρατό.

Η Τουρκία έχει αφεθεί για λίγο ακόμη στη θέση της από τούς πρόσκαιρους δυνατούς τής Παγκοσμιοποίησης γιατί οι «δυνατοί» περιμένουν τον εσωτερικό χαλασμό μας με την κρίση που κατευθύνουν. Το παρακράτος τής αριστερής διακυβέρνησης έχει πει πως θα επιτεθεί στο ψευτορωμέϊκο σαν έρθει το μνημόνιο που όλοι ξέρανε πως θα έρθει.

Η Τουρκία λέει ευθαρσώς πως θεωρεί δικούς της προστατευόμενους μαζί με τούς γνωστούς τουρκόψυχους στη Θράκη Μας και τούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες, όπως έβλεπε τούς τουρκόψυχους τής Κύπρου Μας. Η συνταγή τού βάζω το φιτίλι και πάω να καθαρίσω…

Είναι πασιφανές λοιπόν ότι χρειαζόμαστε στιβαρή εθνική ασφάλεια και δυνατό κράτος με ορμές για την μετατροπή τής Χερσονήσου τού Αίμου σε ελληνική επικράτεια. Χρειαζόμαστε αποτελεσματική εθνική άμυνα και αστραπιαία δύναμη ελληνικού πυρός. Η ζωή των Ελλήνων και το Εθνικό Συμφέρον βρίσκονται πάνω από πολιτεύματα και από παζάρια και από την μοιρασιά δικαιωμάτων και εδαφών.

Εκείνο λοιπόν που χρειαζόμαστε είναι να εκφραστεί η φωνή των Ελλήνων και να πραγματωθεί το αιτούμενο για την άνοδο Ελληνικής Εξουσίας. Να πάρουμε την πατρίδα μας και τα προσκυνήματα στα χέρια μας. Εκείνοι που νομίζουν πως θα μάς χαλάσουν, εκείνοι να γίνουν τα ερείπια επί των οποίων θα προελάσει η Νέα Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς. Ελληνοποίηση στην κοινωνία. Ελληνοποίηση στην παραγωγική διεργασία. Ελληνοποίηση στην παιδεία. Ελληνοποίηση στην πολιτική ηγεσία. Ελληνοποίηση στον χάρτη των Βαλκανίων και τής Μικρασίας.

Ελληνοποίηση των πάντων λοιπόν σε ένα κράτος που θα λειτουργήσει ως πραγματικά δυνατή προσωπικότητα όπως ταιριάζει στον ρόλο του και στην έννοια τής λέξεως και στον σκοπό τής υπάρξεως αυτού. Κράτος δεν είναι αυτοί που ασκούν δοτή εξουσία. Κράτος και Έθνος μαζί είναι οι Έλληνες που πιστεύουν στην Ορθοδοξία, στην Φυλή, στην Ελευθερία και στην Ανάπτυξη τού Ανίκητου Ελληνισμού. Αυτό το Έθνος – Κράτος παίρνει εντολή από τον Υπέρτατο Νόμο τής Φυλής και διαθέτει ακέραιο το δικαίωμα και την υποχρέωση να αποδιώξει τα ξένα σώματα από το Σώμα τής Ελλάδος.

Σήκω Έλληνα και λάβε την μόνη αληθινή, την πολεμίστρια ειρήνη. Το Εθνικό Φρόνημα δεν διώκεται, μονάχα διώκει τούς εχθρούς τού Έλληνα. Δεν το έχουν μάθει κάποιοι. Θα τούς το μάθουμε. Στην Γη τού Φωτός τις Επαναστάσεις τις κάνουν μονάχα οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή.

Και οι κηφήνες που ζώνουν τα εδάφη μας, θα νοιώσουν την ισχύ των Ελληνικών Όπλων. Οι πληθυσμοί μας που περιμένουν στα ιστορικά ελληνικά εδάφη θα δουν τα λάβαρα τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού να απλώνονται δια παντός στις κοιτίδες μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΑΦΛΕΞΗ – Εντοπίστηκαν 12 διμοιρίες του UCK κοντά σε Δοϊράνη-Ευζωνους-Μεσοχωρί


Ωμός εκβιασμός βρίσκεται εν εξελίξει κατά της Ελληνικής Κυβέρνησης στο δόγμα του von Clausewitz που λέει ότι«ο πολεμος ειναι η συνεχεια της πολιτικης με αλλα μεσα».
Οπως μόνο στο HF έχουμε πληροφορίες εδω και μήνες
υπάρχουν μετακινήσεις πολλών ξένων πρακτόρων στα μεγάλα αστικά κέντρα που δεν δικαιολογούνται από το «ήρεμο» κλιμα των των τελευταίων ετών στην περιοχή.

Οι Γερμανοί ξέρουν να διαλύουν χώρες! Το έκαναν και στην Γιουγκοσλαβία


Επέτειος της έναρξης διάλυσης μιας χώρας που λεγόταν Γιουγκοσλαβία. Κροατία και Σλοβενία σαν σήμερα το 1991 κήρυξαν την ανεξαρτησία τους κι έγιναν επί της ουσίας “δορυφόροι” της Γερμανίας. Όσο τα χρόνια περνούν ο ρόλος της Γερμανίας στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας γίνεται
πιο διακριτός και επιβεβαιώνει όσους υποστηρίζουν ότι η “επιχείρηση γερμανοποίησης” της Ευρώπης που σήμερα ζούμε ξεκίνησε εκείνον τον Ιούνιο του 1991.

Όσο Κλίντον, Μακέιν και Τουρκία σφαζουν έθνη ανενόχλητοι, η Ευρώπη θα έχει το «πρόβλημα της μετανάστευσης»


olympia

Ξέρετε τι μισθό παίρνει η Κριστίν Λαγκάρντ; Θα πάθετε σοκ!

Την ώρα που η "κυρία ΔΝΤ" αποφασίσει για τον μισθό και την σύνταξη του Έλληνα, η ίδια απολαμβάνει ετήσια έσοδα που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Ο συνολικός της μισθός ξεπερνά τα 467.940 δολάρια και μάλιστα παίρνει και πρόσθετο επίδομα 83.760 δολάρια χωρίς παραστατικά. Απολαμβάνει ταξίδια πρώτης θέσης, αποζημιώνεται για δαπάνες που σχετίζονται με την δραστηριότητα του ταμείου και βέβαια όλα αυτά τα πληρώνουν τα εκατομμύρια των ανθρώπων που οι ζωές τους εξαρτώνται από το ΔΝΤ.

Το... "καυτό" αρχείο της CIA με τους γκέϊ Έλληνες πολιτικούς!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται σε γερμανική ιστοσελίδα, το Wikileaks, διαθέτει έγγραφες αναφορές σοκ, Αμερικανών διπλωματών οι οποίοι υπηρετούσαν μέχρι πρόσφατα στην ελληνική πρωτεύουσα, με μοναδική αποστολή την έρευνα στις προσωπικές ζωές κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών. Ανάμεσα στα ντοκουμέντα υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό που όταν δημοσιευθεί θα προκαλέσει σάλο.

Καλημέρα Φαληριώτες και Φαληριώτισες δεν υπηρετούμε κανέναν και δε προσκυνάμε !


Kάτι μου λέει ότι από την πυρηνική καταστροφή δεν θα επιβιώσουν μόνο οι κατσαρίδες αλλά και οι ηλίθιοι.

ΕΔΩ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΕΚΕΙ ΤΟ Φ.Ε.Κ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ ΚΥΡΙΑΣ ΒΑΣΩΣ ΠΡΟΚΟΠΗ.......

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΗ Κ.Ε.Δ.Ε
ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ε.Δ.Ε. ΣΤΟ Ι.Τ.Α (Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης)
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Ι.Τ.Α. ΣΤΟ ΔΗΜΟ Π,ΦΑΛΗΡΟΥ...!!!
ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ Η ΒΑΣΩ ΠΡΟΚΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ...

ΜΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ...ΑΠΟΦΟΙΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ!!!!!
ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΑΛΗΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΗΗΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ????

Αυτή είναι η τελική πρόταση που υπέβαλαν οι δανειστές στο Eurogroup Πού υποχωρούν οι θεσμοί, ποιες είναι οι προτάσεις για τον ΦΠΑ

Ӵ飬鼴�᰼ �󵭥䱟᳧ �Eurogroup, �ĥ�ᠱ6 ֥Ɐ�ﵠ2015, 󴩲 ±�륲.
(EUROKINISSI/ŮŮ)
32
8
προσθήκη στα αγαπημένα


Το φως της δημοσιότητας είδε πριν από λίγο η πρόταση των θεσμών που θα κατατεθεί σήμερα στο Eurogroup. Όπως επισημαίνουν οι Financial Times που δημοσιεύουν και το σχέδιο που εστάλη στους υπουργούς Οικονομικών, η Αθήνα θα αυξήσει το όριο συνταξιοδότησης στα 67 από το 2022. Αρχικά, η Αθήνα πίεζε για το 2036, αλλά το συμβιβαστικό σχέδιο που υπέβαλε ο Αλέξης Τσίπρας την Δευτέρα, έκανε λόγο για το 2025.

Σε κόκκινο συναγερμό η Αστυνομία: Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα – Δείτε το έγγραφο ντοκουμέντο [photo]


Σε κλοιό τρόμου βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι Αρχές ασφαλείας, εκδίδοντας κατεπείγουσες διαταγές για φύλαξη κτιρίων και προστασία ανθρώπινων στόχων...
tromaktiko604-Jun.-24-14.44

Σε κλοιό τρόμου βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι Αρχές ασφαλείας, εκδίδοντας κατεπείγουσες διαταγές για φύλαξη κτιρίων και προστασία ανθρώπινων στόχων, καθώς φοβούνται γενικευμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης.
Τα «Παραπολιτικά» παρουσιάζουν απόρρητη διαταγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., με ημερομηνία 17/6/2015, προς τις Αστυνομικές Διευθύνσεις, με το οποίο για πρώτη φορά ενισχύεται η φρούρηση κτιρίων, όπως του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, στην Καλλιθέα, και του ελληνικού γραφείου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στην οδό Αμερικής.

Συμβουλές από Αγιορείτη: Πετάξτε τα φάρμακα - Οι μοναχοί ξέρουν τα πάντα για την υγεία


Πριν προχωρήσω στην επί μέρους παρουσίαση των θαυματουργών βοτάνων επί των ουσιών των οποίων στηρίζεται και η σύγχρονη Φαρμακολογία-φαρμακοβιομηχανία, μια και τα περισσότερα σκευάσματά της προέρχονται από τα βότανα που υπάρχουν γύρω μας και μέσα στην κουζίνα της γιαγιάς μας.
Οι καλόγεροι “πάσχουν” από… άκρατον υγεία μακροβιότητας. Κι ασφαλώς δεν είναι τυχαίο. 

ΗΠΑ-Βρετανία θέλουν να βάλλουν «φωτιά» ξανά στα Βαλκάνια


Ξαφνικά μετά από 20 χρόνια, ξαναθυμήθηκαν στον ΟΗΕ  να εκδώσουν ψήφισμα για την σφαγή 8.000  Μουσουλμάνων από Σέρβους παραστρατιωτικούς στην διάρκεια...
13th-Waffen-Mountain-Division-of-the-SS-

Ξαφνικά μετά από 20 χρόνια, ξαναθυμήθηκαν στον ΟΗΕ  να εκδώσουν ψήφισμα για την σφαγή 8.000  Μουσουλμάνων από Σέρβους παραστρατιωτικούς στην διάρκεια του πολέμου της Βοσνίας στην Σρεμπρένιτσα. Καταδικαστέα η πράξη της στυγνής εκτέλεσης από Σέρβους τόσων χιλιάδων αθώων ανθρώπων, αναμφισβήτητα. Η  χρονική στιγμή όμως  που επιλέχθηκε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, εγείρει πολλά και μεγάλα ερωτηματικά . Πιέζουν οι ΗΠΑ  και η ΕΕ, την Σερβία να  μεταπηδήσει ολοκληρωτικά στο δυτικό στρατόπεδο και να μην «  το παίζει δίπορτο», ( Ρωσία και ΗΠΑ).       

Επιστήμονες εκπέμπουν SOS: Οδεύουμε προς Κατάρρευση της Παγκόσμιας Κοινωνίας!


Με την παγκόσμια ζήτηση για τρόφιμα σε άνοδο, η κοινωνία μας θα μπορούσε να καταρρεύσει το 2040 λόγω των μοιραίων...
heria_parakalia_gia_fagito

Με την παγκόσμια ζήτηση για τρόφιμα σε άνοδο, η κοινωνία μας θα μπορούσε να καταρρεύσει το 2040 λόγω των μοιραίων ελλείψεων σε τρόφιμα και της «άνευ προηγουμένου επιδημίας εξέγερσης για τα τρόφιμα», εάν δεν ληφθούν αντίμετρα, προειδοποίησαν οι ερευνητές.Ειδικοί σε θέματα ασφάλειας των τροφίμων και αναλυτές στον τομέα των οικονομικών της αειφόρου ανάπτυξης, κλήθηκαν να αναπτύξουν το χειρότερο σενάριο που απεικονίζει ένα «εύλογο, σχετικά σοβαρό παραγωγικό σοκ που επηρεάζει πολλαπλά βασικά γεωργικά προϊόντα και περιοχές».
Σύμφωνα με μια έκθεση από τους Lloyds του Λονδίνου που προετοιμάστηκε με τη βοήθεια του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Βιώσιμης Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Anglia Ruskin, «το παγκόσμιο σύστημα τροφίμων είναι υπό χρόνια πίεση για να αντιμετωπίσει την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση και η ευαισθησία του σε οξείες διαταραχές επιδεινώνεται από παράγοντες όπως το η κλιματική αλλαγή, την πίεση στο νερό, τη συνεχιζόμενη παγκοσμιοποίηση και την αυξανόμενη πολιτική αστάθεια».
Οι ερευνητές λένε ότι το σύστημα τροφίμων γίνεται «όλο και πιο ευάλωτο σε οξείες κρίσεις», εξαιτίας της αύξησης του πληθυσμού και τις μετατοπίσεις του κόσμου στα καταναλωτικά πρότυπα καθώς οι χώρες αναπτύσσονται. Ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ (FAO) προβλέπει ότι η παγκόσμια γεωργική παραγωγή θα χρειαστεί να υπερδιπλασιαστεί ως το 2050 για να κλείσει το χάσμα μεταξύ προσφοράς και ζήτησης τροφής, αναφέρει η έκθεση, που υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας.
«Ένα σοκ στην παγκόσμια προμήθεια τροφίμων θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντικές απαιτήσεις σε πολλαπλές κατηγορίες ασφάλισης, συμπεριλαμβανομένων (αλλά όχι μόνο) της τρομοκρατίας και της πολιτικής βίας, τον πολιτικό κίνδυνο, τη διακοπή επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, ναυτιλίας και αεροπορίας, τη γεωργία, την περιβαλλοντική ευθύνη και την ευθύνη για την αξιοπιστία και ανάκληση των προϊόντων», προειδοποιεί η έκθεση, προσθέτοντας ότι αυτές οι απώλειες θα μπορούσαν να επιδεινωθούν από την πιθανότητα ένα σοκ στο σύστημα τροφίμων να διαρκέσει για πολλά χρόνια.

Ο διευθυντής του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Βιώσιμης Ανάπτυξης, Δρ Aled Jones, δήλωσε στο Insurge Intelligence ότι «βασιζόμενοι στις εύλογες τάσεις του κλίματος και μια συνολική αποτυχία να αλλάξει αυτό πορεία, το παγκόσμιο σύστημα εφοδιασμού τροφίμων θα αντιμετωπίσει απώλειες λόγω φυσικών καταστροφών, καθώς και μια άνευ προηγουμένου επιδημία εξεγέρσεων για τα τρόφιμα».

«Τρέξαμε το μοντέλο εμπρός στο έτος 2040, μαζί με μια συνηθισμένη τροχιά βασισμένη στις τάσεις απραξίας – δηλαδή, χωρίς βρόχους ανάδρασης που θα άλλαζαν την υποκείμενη τάση», είπε.
«Σε αυτό το σενάριο, η παγκόσμια κοινωνία ουσιαστικά καταρρέει, καθώς η παραγωγή τροφίμων πέφτει μόνιμα σε έλλειψη κατανάλωσης», πρόσθεσε ο Τζόουνς.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, χιλιάδες παιδιά στη Βρετανία ωθούνται σε μεγάλη φτώχεια και πείνα, επειδή οι γονείς τους δεν μπορούν να εργαστούν ή να λάβουν τις παροχές της κυβέρνησης. Ερευνητές από το Κέντρο Μετανάστευσης, Πολιτικής και Κοινωνία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης λένε ότι τα παιδιά φαίνεται να είναι οι «απόλυτοι χαμένοι», με χιλιάδες να τρέφονται με μόλις £ 1 (US $ 1.57) ανά άτομο ανά ημέρα.
Οικογένειες σε όλη τη Βρετανία αναγκάζονται να περικόψουν τις δαπάνες για είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, είδη ένδυσης και θέρμανση, ως αποτέλεσμα των περικοπών της κυβέρνησης στα επιδόματα τέκνων, με τα χαμηλά εισοδήματα μεταξύ αυτών που επλήγησαν περισσότερο, όπως πάντα. Ο αριθμός των Βρετανών που βασίζονται σε τράπεζες τροφίμων αναμένεται σύντομα να φθάσει το ένα εκατομμύριο, σύμφωνα με την Trussell Trust.

Στη Νέα Υόρκη, περίπου 2.600.000 άνθρωποι έχουν πρόβλημα αγοράς τροφής και πρέπει να κάνουν μια τραγική επιλογή μεταξύ της τροφής και των άλλων αναγκών, όπως ενοίκιο, φαρμακευτική αγωγή, τη φροντίδα των παιδιών ή μεταφορά τους, σύμφωνα με την Τράπεζα Τροφίμων της Νέας Υόρκης. Περίπου 17.000.000 ηλικιωμένοι Αμερικανοί έχουν ανάγκη γευμάτων χρηματοδοτούμενων από την κυβέρνηση, αλλά σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το Government Accountability Office, το 90 τοις εκατό από αυτούς δεν τα λαμβάνει. Περίπου το 83 τοις εκατό των ενηλίκων που έχουν ανάγκη υφίσταται την επισιτιστική ανασφάλεια.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, το ένα τρίτο των τροφίμων σε παγκόσμιο επίπεδο (1,3 δισεκατομμύρια τόνοι ετησίως), είναι χαλασμένο ή χαμένο προτού καταναλωθεί από ανθρώπους, προκαλώντας ζημίες ύψους 750 δισεκατομμυρίων αμερικανικών δολαρίων, καθώς και σημαντική βλάβη στο περιβάλλον.
Τον περασμένο μήνα η γαλλική κυβέρνηση έλαβε μέτρα για την ελαχιστοποίηση της σπατάλης τροφίμων, απαγορεύοντας στα μεγάλα σούπερ μάρκετ να καταστρέφουν απούλητα προϊόντα. Από τώρα και στο εξής θα αναγκάζονται να δωρίζουν τα απούλητα, αλλά ακόμα βρώσιμα αγαθά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, ή φάρμες. Τα τρόφιμα που έχουν λήξει θα πηγαίνουν σε αγροκτήματα για να χρησιμοποιηθούν ως ζωοτροφή, ή λίπασμα.
Ο νέος νόμος, σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης σχετικά με τα απόβλητα τροφίμων που καθιερώθηκε στα σχολεία και τις επιχειρήσεις, αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας από το Παρίσι για να μειώσει κατά το ήμισυ την ποσότητα των αποβλήτων τροφίμων στη Γαλλία ως το 2025.
hellasforce.com

«Βυθίστηκε» η Wall Street λόγω Ελλάδος


Με σημαντικές απώλειες έκλεισαν οι αμερικανικοί δείκτες, με την αγορά να επηρεάζεται αρνητικά από τις εξελίξεις στο ελληνικό ζήτημα, ενώ...
xrimatistirio_ptosi_408386979-600x299

Με σημαντικές απώλειες έκλεισαν οι αμερικανικοί δείκτες, με την αγορά να επηρεάζεται αρνητικά από τις εξελίξεις στο ελληνικό ζήτημα, ενώ κατοχυρώθηκε μέρος των κερδών των δύο προηγούμενων ημερών.
Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones υποχώρησε κατά 0,98% στις 17.966,07 μονάδες, ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq σημείωσε απώλειες 0,73% στις 5.122,41 μονάδες και ο δείκτης S&P 500 έκλεισε πτωτικά κατά 0,74% στις 2.108,58 μονάδες.

Εικόνες Εθνικής Παρακμιακής Κατάπτωσης στο Ναδίρ

Του Μιχαήλ Στυλιανού Η παρακμιακή μεταπολεμική Ελλάδα, σημείωσε χθες νέο ιστορικό σταθμό στην κατακόρυφη πτώση της προς τον αφανισμό και...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Του Μιχαήλ Στυλιανού
Η παρακμιακή μεταπολεμική Ελλάδα, σημείωσε χθες νέο ιστορικό σταθμό στην κατακόρυφη πτώση της προς τον αφανισμό και την ανυπαρξία, που επισημαίνεται με την σύγκλιση τριών γεγονότων υψηλού συμβολισμού. Των εξής -σε σειρά ίσης βαρύτητας, όσο και αν τούτο δεν γίνεται αντιληπτό:

Το ΝΑΤΟ μεταφέρει βαρέα όπλα σε Ρουμανία και Βουλγαρία!


Το ΝΑΤΟ θα μεταφέρει βαρύ οπλισμό σε ρουμανικό και Βουλγαρικό έδαφος. Απόφαση κατά  την οποία  σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας...
romania

Το ΝΑΤΟ θα μεταφέρει βαρύ οπλισμό σε ρουμανικό και Βουλγαρικό έδαφος. Απόφαση κατά  την οποία  σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, θα καταστήσει τα Βαλκάνια στόχο των ρωσικών βαλλιστικών πυραύλων. Αυτή η ιδιότυπη κόντρα ανάμεσα σε Ρωσία και ΗΠΑ , θα βάλει « φωτιά» σε όλα τα Βαλκάνια, καταστώντας την περιοχή « πεδίο» στρατιωτικής αντιπαράθεσης  .

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ο 24χρονος που κατέκτησε τα πλανητάρια όλης της Γης


Ο Θεοφάνης Ματσόπουλος είναι ο νεότερος δημιουργός ψηφιακών παραστάσεων για πλανητάρια παγκοσμίως. Εκατομμύρια θεατές θα παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ του, το...
assets_LARGE_t_420_54522030_type12713

Ο Θεοφάνης Ματσόπουλος είναι ο νεότερος δημιουργός ψηφιακών παραστάσεων για πλανητάρια παγκοσμίως. Εκατομμύρια θεατές θα παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ του, το οποίο κατέκτησε τους ειδικούς και επελέγη ως η πρώτη ψηφιακή παράσταση που διανέμεται δωρεάν σε όλο τον κόσμο.
Η ελληνική πρεμιέρα της ψηφιακής παράστασης «Από τη Γη στο Σύμπαν» του Θεοφάνη Ματσόπουλου έγινε  τη Δευτέρα 22 Ιουνίου στις 18.30 και στις 19.30 στο Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Τι έπαθαν ξαφνικά οι αντιεξουσιαστές; Επεισόδια και μολότοφ στα Εξάρχεια. Τέλειωσε η «διορία» που είχαν δώσει στην νέα κυβέρνηση;

εξαρχεια

Ο Αλέξης στις διαπραγματεύσεις και αυτοί τα καίνε…
Ένταση επικράτησε το βράδυ γύρω από το Πολυτεχνείο στην οδό Τοσίτσα στα Εξάρχεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 23.45, ομάδα νεαρών που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο άναψαν φωτιά σε κάδους μπροστά από το Πολυτεχνείο ενώ μισή ώρα αργότερα περίπου 30 νεαροί επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην οδό Τοσίτσα.
Όσοι γνωρίζουν καλά τον χώρο των Εξαρχείων αναφέρουν , «η πλατεία βράζει…»

«Il Manifesto» : Παραιτούμαι από το ελληνικό χρέος που μου αναλογεί!


Il Manifesto

«Παραιτούμαι από το ελληνικό χρέος που μου αναλογεί» (Io rinuncio al mio debito greco) ονομάζεται η πρωτοβουλία-έκκληση της ιταλικής αριστερής εφημερίδας «Il Manifesto» υπέρ της Ελλάδας. Η ιδέα ανήκει στη δημοσιογράφο, ιστορική μορφή της ιταλικής αριστεράς, πρώην βουλευτίνα και ευρωβουλευτίνα Λουτσιάνα Καστελλίνα.


Η εφημερίδα καλεί τους Ιταλούς πολίτες να στείλουν mail, δηλώνοντας ότι παραιτούνται από το ελληνικό χρέος που τους αναλογεί, στην ιταλική προεδρία της κυβέρνησης ή στις επιτροπές του «Ψηφοδελτίου Τσίπρα» το οποίο συμμετείχε στις ευρωεκλογές του 2014, εκλέγοντας τρεις ευρωβουλευτές.

«Η Αθήνα δεν είναι μόνη. Το γράμμα «παραιτούμαι από το ελληνικό χρέος που μου αναλογεί» είναι μια μικρή αλλά και μεγάλη απάντηση στην ενέδρα της ΕΕ και του ΔΝΤ σε βάρος της ελληνικής κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα», γράφει η ιταλική αριστερή εφημερίδα.

ΧΑΜΟΣ στη Βουλή με Χρυσοβελώνη και Δ.Καμμένο! Βρισίδια και σπρωξίδια! «Άντε από ‘δω που σ’έχουμε και σε ταΐζουμε» – «Κάνατε γαργάρα το μνημόνιο για να μη χάσετε τις καρέκλες σας»

2318639


Σφοδρή κόντρα με ύβρεις και χαρακτηρισμούς σημειώθηκε στους διαδρόμους της Βουλής, ανάμεσα στην εκπρόσωπο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και του βουλευτή του κόμματός τους, Δημήτρη Καμμένο, όπως διαβάζουμε στο Νεοδημοκράτικο πόρταλ “Newpost” του απόφοιτου δημοτικού Τάκη Χατζή.
Όπως ισχυρίζονται αφορμή στάθηκε το άδειασμα των ΑΝΕΛ στον βουλευτή, για ανάρτηση που έκανε ο τελευταίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με φωτογραφία στην οποία απεικονιζονταν το Άουσβιτς με την επιγραφή «Μένουμε Ευρώπη».
dimitris-kammenos
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της, την έπιασε από το πέτο του σακακιού και της είπε «Άντε από ‘δω που σ’έχουμε και σε ταΐζουμε», ενώ -σύμφωνα με την ίδια- της απέδωσε και άλλους χυδαίους χαρακτηρισμούς που απευθύνονταν και στον Πρόεδρο του κόμματος.
Σύμφωνα με άλλη πηγή, μάλιστα, ο βουλευτής της είπε επίσης: «Κάνατε γαργάρα το μνημόνιο για να μη χάσετε τις καρέκλες σας».
Η κυρία Χρυσοβελώνη, μιλώντας στο newpost, ανέφερε ότι πληροφορήθηκε την ανάρτηση του κ. Δημήτρη Καμμένου, από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο οποίος και της ζήτησε να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία το κόμμα αποστασιοποιείται από τον βουλευτή. «Μάλιστα, όταν την ολοκλήρωσα την έστειλα στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες προκειμένου να μου δώσει το πράσινο φως» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ.
Το επεισόδιο ήταν τόσο έντονο που χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών της Βουλής για να αποτραπούν τα χειρότερα.Δείτε ακόμα

Ισλαμική παράνοια: Το …”χαλιφάτο” εξέδωσε χρυσό νόμισμα!


Το Ισλαμικό Κράτος εξέδωσε δικό του νόμισμα και μάλιστα χρυσό ώστε να μην εξαρτάται από τα «σατανικά» δυτικά νομίσματα. Όρισε...
Mideast-Islamic-State-Currency

Το Ισλαμικό Κράτος εξέδωσε δικό του νόμισμα και μάλιστα χρυσό ώστε να μην εξαρτάται από τα «σατανικά» δυτικά νομίσματα. Όρισε μάλιστα την ισοτιμία του χρυσού του νομίσματος στα 139 δολάρια. Την πληροφορία μετέδωσαν Σύριοι ακτιβιστές, από τη Ράκα, κυριολεκτικά, με κίνδυνο της ζωή τους. Το νόμισμα ονομάστηκε ισλαμικό δηνάριο.
Στο νόμισμα απεικονίζεται ένας παγκόσμιος χάρτης, σημάδι που υποδηλώνει την φιλοδοξία του ΙΚ για παγκόσμια κυριαρχία και φυσικά ρητά από το κοράνι, αλλά και η φράση: «Ισλαμικό Κράτος. Το χαλιφάτο του προφήτη». Το ΙΚ είχε ανακοινώσει από τον περασμένο Νοέμβριο πως σκοπεύει να εξέλθει από «το σατανικό παγκόσμιο οικονομικό σύστημα».
Φαίνεται πως η φιλοδοξία του έγινε πραγματικότητα. Άλλωστε το ΙΚ είναι η πλουσιότερη τρομοκρατική οργάνωση, ακολουθούμενη από τη Χαμάς, χάρη στο λαθρεμπόριο πετρελαίου που ασκεί μέσω, φυσικά, της Τουρκίας.

Συνεχίζεται η δίκη παρωδία της Χρυσής Αυγής!!

maziwtidikis

Αν το δικαστήριο υιοθετήσει την
Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής όπου αναμένεται να ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις των δικηγόρων των θυμάτων για το θέμα της παράστασης της Πολιτικής Αγωγής σε βάρος όλων των κατηγορουμένων.
Να σημειωθεί πως η εισαγγελέας της έδρας Αδαμαντία Οικονόμου είχε προτείνει στο δικαστήριο να γίνει δεκτή η παράσταση πολιτικής αγωγής μόνο για συγκεκριμένους κατηγορούμενους, ζητώντας ουσιαστικά να μην περιλαμβάνονται σε αυτούς όσοι διώκονται μόνο για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης.
Αν το δικαστήριο υιοθετήσει την εισαγγελική πρόταση, σημαίνει ότι οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παππάς και όλοι όσοι φέρονται να ανήκουν στην «ηγετική ομάδα της οργάνωσης» δεν θα έχουν απέναντί τους πολιτική αγωγή, καθώς δεν αντιμετωπίζουν αδικήματα όπως ανθρωποκτονία ή απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Τραγικό : Δεν παράγουμε τίποτα, εισάγουμε σχεδόν τα πάντα


Η παγκοσμιοποίηση της οικονομίας από το 1990 και μετά, αλλά και η ενοποίησή της σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δημιουργεί ένα πλέγμα...
af75df7dbc3d9569216456d6843af529-1-702x336

Η παγκοσμιοποίηση της οικονομίας από το 1990 και μετά, αλλά και η ενοποίησή της σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δημιουργεί ένα πλέγμα αλληλεξαρτήσεων που διαφοροποιεί σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία της σε σχέση ακόμα και με το πρόσφατο παρελθόν. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία οι διμερείς εμπορικές σχέσεις και, αναπόφευκτα, ο βαθμός εξάρτησης μεταξύ των χωρών. Με σαφή επιρροή τόσο στον κρατικό, όσο και στον ιδιωτικό τομέα.
Ένας από τους βασικούς εμπορικούς εταίρους της Ελλάδας είναι η Γερμανία, με τις σχέσεις των δύο κρατών να περνάνε μεγάλες φουρτούνες την τελευταία πενταετία, λόγω της κρίσης, αλλά και των αφόρητων πιέσεων που ασκούνται από την κυβέρνηση Μέρκελ.

ΒΟΜΒΑ! Πάμε σε εκλογές στις 2 Αυγούστου;;;

ekloges

Εκλογές στις 2 Αυγούστου;..
Φλαμπουράρης και Κορωνάκης, τ’ άκουσαν στην πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν περνάει αυτός ο Αρμαγεδών, ακούστηκαν να λένε πολλά στελέχη, ενώ ταυτόχρονα ακούστηκαν φωνές και για εκλογές με πιθανή ημερομηνία την 2α Αυγούστου.
Όλο το θέμα βρίσκεται στην αναδιάρθρωση του χρέους.
Χωρίς αυτό, οι νέες θυσίες του ελληνικού λαού, δεν έχουν νόημα…
ekloges

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...