Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Κι ο Όσκαρ Ολιβιέρα στο ΟΧΙ: «Όχι στον εκβιασμό! Όχι στον θάνατο! Όχι στη λεηλασία!»


maxresdefault OSCAR OLIVERA
Ο Όσκαρ Ολιβέρα, ακτιβιστής, συγγραφέας και συνδικαλιστής από τη Βολιβία, πρωτοστάτησε στο αγώνα κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού που άρχισε τον Απρίλιο του 2000 στην Κοτσαμπάμπα («Πόλεμος του Νερού») καθώς και στη δημιουργία της Συντονιστικής Επιτροπής για την Υπεράσπιση του Νερού και της Ζωής

ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΑΘΗΝΑ 3-7-2015.

Η αισχρή μέθοδος τού διαίρει και βασίλευε μέσα σ’ ένα έθνος που υφίσταται μετάλλαξη κοινωνικών δομών και αξιών, αποτελεί μια καθαρή επίθεση τού νεοταξισμού για τον αποπροσανατολισμό των Ελλήνων από την αναγκαία επανάκτηση τής εθνικής τους κυριαρχίας. Η προσήλωση τής Ελληνικής Φυλής στα Εθνικά Ιδανικά τής Πίστης και τής Ελευθερίας και η ευγνωμοσύνη στους αγώνες των περασμένων γενεών Ελλήνων έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την συναλλαγή τού χρήματος και την υπαγωγή τού Ελληνισμού στον δήθεν προστατευτικό υμένα μιας παγκοσμιότητας ανοικτών συνόρων, μαζών και θρησκειών.

Είναι εξόχως προκλητικό εν μέσω τής απώλειας ανθρωπίνων ψυχών, συνεπεία τής ερημώσεως αξιοπρέπειας και οραμάτων, ένας ολάκερος λαός να καταλαμβάνεται υπό το κράτος πανικού από τούς εμποράκους των εθνών και εντολείς των ψευτορωμιών πολιτικάντηδων. Να γίνεται αντικείμενο διερεύνησης η περαιτέρω συρρίκνωση διαχείρισης των οικονομικών πόρων τού λαού, όχι στην διάθεση τής αναπτύξεως τού Ελληνικού Έθνους, αλλά υπέρ εκείνων που λεηλατούν το καλύτερο οικόπεδο τού κόσμου, όντας ξένοι για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Μάς είπανε οι «καλοί» αμερικανοκομμουνιστές πως πρέπει να πάψουμε να εκβιαζόμαστε από τούς «εταίρους» τής Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν μετατρέψει την Ευρώπη σε αντίχριστο διευθυντήριο τού διεθνούς σιωνισμού. Να αφήσουμε τα κλειδιά τού κράτους στους ξωμερίτες σχεδιαστές των πολιτικών και οικονομικών αποφάσεων, αλλά να βάλουμε τον μετρητή τού αίματος που θα αποδίδουμε στον μινώταυρο τής παγκοσμιοποίησης «εμείς», δηλαδή οι γραικύλοι τοποτηρητές τής αστικής «δημοκρατίας». Να μείνουν αλώβητοι οι κομματικά ημέτεροι και να γίνει το χρέος βιώσιμο.

Και από την άλλη πλευρά είδαμε τούς στυλοβάτες τής μεταπολιτευτικής κομματοκρατίας που άνοιξαν πρώτοι το καπάκι τής μνημονιακής κόλασης, σοσιαλφιλελεύθερους και προπαγανδιστές ενημερωτάδες και λοιπούς υπαλλήλους τους, να ζητούν παραμονή τής Ελλάδος στην ψευτοευρώπη. Οι δήθεν καλοί κυβερνητικοί να επιδιώκουν δημοψήφισμα των Ελλήνων που ουδέποτε πριν ρωτήθηκαν για τζαμιά και λαθρομετανάστευση, για την αρπαγή τής γης και τής ψυχής εις χείρας τρίτων αλλογενών και αλλοδόξων εισβολέων. Και οι παρόμοιοι κακοί που το παίζουν υπεύθυνοι, να στηρίζουν την ίδια αρπαγή διά τής παροχής ματωμένου ευρώ.

Να αποφασίζουμε εμείς το μήκος τής θηλιάς σε βάρος τής Φυλής, λέγουν οι μαρξιστές. Να μείνουμε σε μια ευρωπαϊκή Ελλάδα, οι λοιποί «συνταγματικοί». Το μη χείρον βέλτιστον λέγουν κάποιοι «σοφοί» που επικαλούνται εθνικές ευαισθησίες. Επικαλέστηκαν μάλιστα οι φρόνιμοι «ευαίσθητοι» την Επανάσταση τού Εικοσιένα, όταν ένοιωσαν οι Έλληνες την έλλειψη των πόρων αγοράς των όπλων τής ελευθερίας. Για να σπεύσουν οι κοτζαμπάσηδες ταγοί να υπογράψουν την κηδεμονία τής Ελλάδος από τις Μεγάλες Δυνάμεις.

Δεν μάς λέγουν όμως οι «εθνικά ευαίσθητοι» πως ο σκοπός τής Επαναστάσεως των Ελλήνων για αποτίναξη τού ζυγού και πλήρη εθνική αποκατάσταση δεν επιτεύχθηκε ποτέ. Δεν μάς λέγουν πως ο Αγών των Ελλήνων ήταν για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Για Ορθοδοξία και Μεγάλη Ελλάδα δηλαδή. Δεν μάς λένε πως ο Νενέκος δεν ήταν ο εχθρός των ξενικών κομμάτων, προγόνων των σημερινών «συνταγματικών κομμάτων», αλλά ο φυσικός σύμμαχος των δικαστών τού Εθνάρχη Κολοκοτρώνη. Οι δε δύο εμφύλιοι πόλεμοι επισυνέβησαν ώστε το Έθνος των Ελλήνων να φανεί ως τάχα αδύναμο να κατακτήσει το αυτοδιοίκητο και τα ιστορικά εδάφη τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας.

Όποιος βάζει την συναλλαγή τού κράτους και την πολιτική ηρεμία στα δίχτυα τής παγκόσμιας διακυβέρνησης πάνω από το Αίμα των Ηρώων τής Ελληνικής Φυλής, αυτός είναι αδύνατον να νοιώσει τι εστί άνθρωπος. Διότι άνθρωπος είναι εκείνος που γνωρίζει την προέλευση και την ταυτότητά του, εκείνος που ευγνωμονεί τον Θεό για την ελληνικότητα που τού χάρισε απλόχερα, εκείνος που δείχνει προσήλωση και υπακοή στους πόθους και τα Δίκαια τού Ελληνισμού.

Για να αισθανθείς άνθρωπος, πρέπει πρώτα απ’ όλα να βιώσεις βαθιά μέσα σου την εντολή των παλαιών και το δικαίωμα τής ζωής των συγκαιρινών σου Ελλήνων. Να γεννηθείς και να συμπεριφερθείς συνάμα σαν Έλληνας. Να θεωρήσεις κάθε πλάσμα, κάθε λιθάρι ως αναπόσπαστο κομμάτι, ως κύτταρο τής δικής σου υπάρξεως. Να κάμεις την χαρά των ανθρώπων τής Φυλής σου δική σου χαρά. Την λύπη τους δική σου λύπη. Και τον αγώνα σου για λαϊκή κυριαρχία και εθνική ολοκλήρωση, για ελληνική εξουσία και πλέριο εδαφικό παράγοντα, τρόπο ζωής.

Κανένας χώρος λοιπόν στην Ιερή Ελλάδα μήτε για ελληνόφωνους μήτε για ξένους τυράννους. Σοφία τού Έλληνα συνιστά η ελεύθερη σκέψη και η αυτοδιάθεση τής φυσικής δυνάμεως στην κατεύθυνση τής ενώσεως των Ελλήνων για προκοπή τού κράτους και ισχυρή διεθνή παρουσία τού Έθνους.

Η ένταξη τού Έλληνα στην Φυλή του και το νοιάξιμο για την απρόσβλητη ταυτότητα αυτής, αυτή είναι η πρώτη μορφή συνειδητοποιήσεως τού καθάριου Εθνικισμού μας. Διότι ο Εθνικισμός των Ελλήνων, ο Εθνικοκοινωνισμός μας, δεν είναι κομματική ταυτότητα διεθνιστικού περιεχομένου, αλλά η συναλλαγή τής Πατρίδος αποκλειστικά με τα γεννήματα, τούς εργάτες και πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής.

Ευχαριστούμε τον Θεό που γεννηθήκαμε Έλληνες. Ένα χάδι, ένας λόγος για τα περασμένα μεγαλεία, μια δροσιά κάτω από τον ίσκιο τής Ράτσας, η υπόσχεση πως θα ανταποδώσουμε την αγάπη που πήραμε από τούς προγόνους και τούς δασκάλους μας. Ένα Τάμα, να συνεχίσουμε την σκυτάλη της Φυλής από το σημείο που την παραλάβαμε.

Μια απαίτηση από εμάς τους ίδιους, πως η Πανώρια Γη, η Ιερή Ελλάς θα δώσει καλύτερους καρπούς σε πιο διευρυμένο χώμα ελληνικό. Να ποια είναι η προσήλωση και η ευγνωμοσύνη των Αληθινών Ελλήνων. Όχι σε προδότες και κατακτητές. Μένουμε Ελλάδα. Σηκώνουμε χρυσή και ελληνική αυγή επάνω από τον εθνικό μας ορίζοντα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ανακοίνωση ΣΟΚ από ΕUROBANK!! Tι λέει για τις καταθέσεις και γιατί δεν…

EUROBANK

Αποδεκτές θα γίνονται καταθέσεις πελατών από το δίκτυο των 174 καταστημάτων της Eurobankπου λειτουργούν κατά τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας για την καταβολή των συντάξεων. Επίσης θα εκτελούνται πληρωμές σε λογαριασμούς καταθέσεων στο εσωτερικό της χώρας.
Οι παραπάνω πράξεις διενεργούνται σε εφαρμογή της από 30 Ιουνίου 2015 Απόφασης του Υπουργού Οικονομικών (ΦΕΚ Β΄ 1302/30.06.2015) η οποία ρυθμίζει θέματα σχετικά με την καταβολή συντάξεων κατά την διάρκεια της τραπεζικής αργίας βραχείας διαρκείας που θεσπίστηκε με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) της 28.06.2015, ως έχει τροποποιηθεί και ισχύει (ΦΕΚ Α΄ 65/28.06.2015 & 66/30.06.2015).
Σε κάποιος η ανακοίνωση προκάλεσε Σοκ! Για να δούμε οι άλλες Τράπεζες, θα δέχον

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ “ΤΣΟΛΙΑΔΩΝ” ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ-ΖΗΤΑΝΕ ΜΕΤΡΑ 15 ΔΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

merkel_xitler

Τις τελευταίες 2-3 ημέρες η ελληνική κυβέρνηση ήταν έντρομη εμπρός στην καταστροφή που σχεδίαζαν οι ευρωπαίοι για την Ελλάδα
Το σχέδιο, πλήρους απαξίωσης του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε εξέλιξη από την Γερμανία, με ένα στρατηγικό στόχο….να μείνει στην ιστορία ο απόλυτος εξευτελισμός του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με πολύ αξιόπιστες πηγές το σχέδιο έχει ως εξής «η Γερμανία βλέπει πολύ καθαρά ότι η ελληνική κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς.

Τα κυρίαρχα ΜΜΕ έχουν κηρύξει πόλεμο στους πολίτες


SHIT_TV

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 93η θέση στον δείκτη παγκόσμιας ελευθερίας του Τύπου (τελευταία στην Ευρώπη), μαζί με τη Γκαμπόν, το Κιργιστάν και την Ακτή Ελεφαντοστού


Τα ελληνικά ΜΜΕ είναι διεφθαρμένα. Αυτό πιθανώς να μη σας σοκάρει γιατί τα ΜΜΕ είναι διεφθαρμένα παντού, αλλά η αλήθεια είναι ότι στη χώρα μας η κατάσταση ξεπερνάει τη φαντασία σας.

Σύμφωνα με την ΜΚΟ Ρεπόρτερς Χωρίς Σύνορα η Ελλάδα βρίσκεται στην 93η θέση στον δείκτη παγκόσμιας ελευθερίας του Τύπου (τελευταία στην Ευρώπη), μαζί με τη Γκαμπόν, το Κιργιστάν και την Ακτή Ελεφαντοστού. Τα ιδιωτικά κανάλια, οι εφημερίδες και τα ραδιόφωνα ανήκουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία σε 5 οικογένειες που τα χρησιμοποιούν για να εξασφαλίζουν κρατικά συμβόλαια. Τα ΜΜΕ τους είναι μέλη μεγάλων ομίλων εργολάβων που αναλαμβάνουν κατασκευαστικά έργα και εφοπλιστών που ελέγχουν το εμπόριο πετρελαίου και τις εισαγωγές. Διαπλέκονται με την εξουσία και στηρίζονται σε τεράστια δάνεια χωρίς εγγυήσεις από τις τράπεζες τις οποίες ανακεφαλαιοποίησαν οι πολίτες της ευρώπης.
Αυτές τις ημέρες τα κυρίαρχα ΜΜΕ έχουν κηρύξει πόλεμο στους πολίτες παίρνοντας θέση υπέρ του δημοψηφίσματος καταπατώντας κάθε έννοια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Τρομοκρατικά ρεπορτάζ χωρίς ίχνος αλήθειας παρουσιάζονται ως αντικειμενικά ρεπορτάζ. Την Δευτέρα ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός σταθμός μετέδιδε όλη την ημέρα ψευδείς πληροφορίες -που είχαν διαψευσθεί 3 φορές επίσημα από την κυβέρνηση-  σχετικά με τα capital controls προσπαθώντας να προκαλέσουν νέο bankrun στις τράπεζες.
Κανείς δεν μπορεί να τους ελέγξει. Το αρμόδιο όργανο ελέγχου έχει αφεθεί εδώ και 3 χρόνια με παράνομη σύνθεση καθιστώντας το πρακτικά άχρηστο και αδύναμο να επιβάλει οποιαδήποτε κύρωση. Την ίδια ώρα η απαίτηση του ελληνικού κράτους προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς για πληρωμή 102 εκατομμυρίων από απλήρωτους φόρους για την χρήση των συχνοτήτων έχει φέρει μηδενικά αποτελέσματα.
http://www.thepressproject.gr/article/78826/Anti-gia-crowdfundgreece-kane-kati-sta-pragmatika-simantiko-gia-tin-Ellada?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕΑΘΗΝΑ 2-7-2015.

Μισθός 360 ευρώ, σύνταξη 180 ευρώ, κατάσχεση πρώτης κατοικίας από το πρώτο ευρώ από τις τράπεζες, δέσμευση όλων των εσόδων των αρχαιολογικών χώρων, δέσμευση τού εθνικού πλούτου. Αυτά είναι μέτρα τού νέου μνημονίου που έρχεται. Έτσι μού είπε δημοσιογραφικό και συριζαίϊκο πουλάκι. Από την άλλη, κάποιο άλλο πουλάκι διαλαλεί ότι τα ανωτέρω μέτρα έχουν γίνει ήδη κρυφίως αποδεκτά από τα κόμματα τού αυτοαποκαλούμενου συνταγματικού τόξου.
Ιδού η συνομωσία των ψευτοδημοκρατών πολιτικάντηδων. Και διχασμός και κατάργηση τού ελληνικού κράτους. Ο Ελληνισμός πολεμιέται διότι ο έχων τον γεωπολιτικό έλεγχο τού Οικοπέδου της Φυλής μας θα φτάσει εύκολα στην κατάκτηση τής παγκόσμιας εξουσίας. Όμως ο Ελληνισμός δεν καταργείται. Πολεμά και νικά, οδηγώντας την Φυλή μας στην Ελευθερία και την οικουμένη στην ασφαλή ελληνική πλοήγηση.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΤΗΔΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!!! ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!!
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!!! ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ – ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ – ΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΡΥΣΗ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ 3 ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ!!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ» ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ; ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗ! ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ..

dimosiografoi

Σύμφωνα με τον Αρουραίο (ιστοσελίδα με αριστεριστικές – συριζαίες καταβολές) δόθηκε εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για τη σύλληψη 3 τηλεοπτικών αστέρων (μιλάμε για βαριά ονόματα) οι οποίοι εντοπίσθηκαν με καταθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό.
Οι συγκεκριμένοι συμπεριλαμβάνονται στην μεγάλη λίστα των ανθρώπων των ΜΜΕ οι οποίοι διατηρούν καταθέσεις στο εξωτερικό και στους οποίους παρείχαν ασυλία όλες σχεδόν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Στην περίπτωση μάλιστα του ενός έχει εντοπισθεί και συγκεκριμένο παραδικαστικό κύκλωμα που του παραχωρεί ιδιότυπη ασυλία!
Τώρα αρχίζουν και εξηγούνται ΠΟΛΛΑ…

ΣΤΑΘΗΣ : «Κι αν το ναι είναι γιαβόλ;»


AUSTERITY
Ναι ή όχι, λοιπόν
Είναι φανερό ότι το ναι ή το όχι θέτουν θέμα κυριαρχίας. Η συμφωνία ή μη, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα (αλλά και εξαρχής των συνομιλιών έδειξαν), δεν έχει να κάνει με τρία πάνω, τρία κάτω στον όποιον ΦΠΑ, αλλά με το
θεμελιώδες ερώτημα της εθνική κυριαρχίας ενός κράτους στο πλαίσιο μιας υπερεθνικής ένωσης.
Η Ελλάδα, απ’ όταν υπήχθη σε μνημόνιο κατέστη κράτος φόρου υποτελές. Αποικία χρέους με μειωμένη εθνική κυριαρχία, ειδική οικονομική ζώνη με την εργασία σε ανάλογο καθεστώς και προτεκτοράτο εις όσα αφορούσαν (και θα δούμε αν θα συνεχίσουν να αφορούν) την πολιτική της ζωή. Η χώρα ζει υπό
καθεστώς υπαγορεύσεων (όπως έγινε φανερό και στις διαπραγματεύσεις), υποθηκευμένη η ίδια (με εκχωρημένη την ασυλία της) και το αγγλικό εμπορικό δίκαιο να διέπει τη μοίρα της περισσότερο απ’ το Σύνταγμά της.

Ο Τσίπρας "ανεβαίνει" στο ΥΠΕΘΑ! Γιατί γίνεται η επίσκεψη τι θα πει


Image
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αύριο το πρωί θα επισκεφθεί το ΥΠΕΘΑ. Η επίσκεψή του συμβολική αυτές τις ώρες. Ο πρωθυπουργός θα είναι στο ΥΠΕΘΑ στις 10 το πρωί και εκτός από την συνάντηση που θα έχει με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο θα έχει και αναλυτική ενημέρωση από την στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή αλλά και για τους τρόπους με τους οποίους οι ΕΔ παραμένουν σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία, παρά την κρίση και την έλλειψη ρευστότητας.
Ο πρωθυπουργός θα επαναλάβει ότι δεν γίνονται δεκτές οι παράλογες απαιτήσεις των δανειστών για τις περικοπές στην Άμυνα. Κάτι το οποίο στηρίζει ακόμη και ο ΓΓ του ΝΑΤΟ ο
οποίος με δήλωσή του τις απέκλεισε επισημαίνοντας τον σημαντικό ρόλο της Ελλάδας στην νοτιοανατολική πτέρυγα της Συμμαχίας. Κάτι που μόνο οι γραφειοκρατες στις Βρυξέλλες παριστάνουν πως αγνοούν.

onalert

Ποιος πολιτικός έλεγε: «Κάντε λιτότητα και θα κατακτήσουμε οικονομικά την Τουρκία»


KOSTAS SIMITIS, ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ

netakias

Ποιος πολιτικός έλεγε: «Κάντε λιτότητα και θα κατακτήσουμε οικονομικά την Τουρκία»

Ποιος πολιτικός κατήργησε το 8ωρο μεσω του 4ωρου

Ποιος πολιτικός κατήργησε την εργασία με την απασχόληση

Ποιος πολιτικός κατήργησε την σταθερή εργασία με τα stage και τους συμβασιούχους

Ποιος πολιτικός κατήργησε το κατώτατο μισθό με τον μισό μισθό του 4ωρου

Ποιος πολιτικός έκανε τους ακριβότερους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ιστορία για νοιώσει η πλέμπα Μονακό;

Ποιος πολιτικός έδινε βασικο μισθο στην γενιά των G700 για 15 χρόνια για να τους πει μετά «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ»

Ποιος πολιτικός κατήργησε την υποχρεωτικά ασφαλιζόμενη εργασία με τους συμβασιούχους

Ποιος πολιτικός εκρυβε SWAP

Ποιος πολιτικός πηρε απλους εκδότες κι ανατολικο γερμανούς και τους έκανε Μπετατζίδες-Καναλαρχες-Εφοπλιστες-Προεδρους Ομαδων-Τηλεπικοινωνιακούς γίγαντες-Διανομεις Εφημερίδων-Εισπρακτικών Εταιριών-Μασάζοντες Οπλων;

Ποιος πολιτικός εκανε το σκάνδαλο του Χρηματιστηριου

Ποιος πολιτικός θα ανταμείψει αργοτερα με αξιώματα έναν Παπαδήμο-εναν Στουρνάρα-εναν Παπακωνσταντίνου-έναν Θεοδωράκη-έναν Σαμαρα-

Μαξίμου: Οι ευρωπαίοι επιβεβαιώνουν ότι οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν τη Δευτέρα


Μαξίμου: Οι ευρωπαίοι επιβεβαιώνουν ότι οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν τη Δευτέρα«Οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους πιστωτές δεν τελειώνουν την Κυριακή. Το αντίθετο καθώς το δημοψήφισμα αποτελεί μέρος των διαπραγματεύσεων» επιμένουν κυβερνητικές πηγές παραπέμποντας στο διάγγελμα του Πρωθυπουργού.

Στο «φως» οι κρυφές συνομιλίες Μέρκελ για το ελληνικό χρέος


Στο «φως» οι κρυφές συνομιλίες Μέρκελ για το ελληνικό χρέος
Τις κρυφές συνομιλίες της γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, για το ελληνικό χρέος, έφερε στο φως της δημοσιότητας το WikiLeaks. Σύμφωνα με το «Έθνος», πρόκειται για απόρρητα έγγραφα, με τις συνομιλίες της γερμανίδας καγκελαρίου και άλλων γερμανών αξιωματούχων, που κατέγραψαν οι κοριοί της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA).
Όπως προκύπτει από αυτά τα στοιχεία, εδώ και χρόνια η κυρία Μέρκελ δεν πίστευε ότι ένα γενναίο κούρεμα του ελληνικού χρέους θα αποτελούσε πραγματική λύση για το «ελληνικό πρόβλημα».

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ "ΣΤΡΑΤΟΥ" ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ: “Οι Έλληνες θα σφαχθούν μεταξύ τους και θα τους καταλάβουμε”


Ένας καλός φίλος από την πΓΔΜ, που είναι, φυσικά, αξιόπιστος, μας είπε ότι άκουσε προσωπικά  τα λόγια ενός αξιωματικού, στην περιοχή ‘Καφάνα’ των Σκοπίων (αξιωματικός  του ‘στρατού’ των Σκοπίων) να σχολιάζει τα γεγονότα στην Ελλάδα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Είπε ο αξιωματικός αναφερόμενος στην Ελλάδα: «Τώρα θα ακολουθήσει πληθωρισμός, όπως  ακριβώς έγινε στη Γιουγκοσλαβία, όπως έγινε και παλαιότερα και στη Γερμανία, οπότε θα αλλησφαχθούν (θα κόψει ο ένας το λαιμό του άλλου, επί λέξει) και τότε θα είναι η σειρά μας να τους καταλάβουμε»…
 
«Έχε υπόψη σου ότι περιβάλλεστε από τέτοιους κακόψυχους, δεν μου αρέσει που το ακούω, αλλά οφείλω να στο καταθέσω».
[είπε ο αξιωματικός ακριβώς: «sega inflacija, kako vo Jugoslavija, kako sto imase vo Germanija, pa ke se ispozakolat, kako i tamu, potoa ke gi okupirame»]
Τα στοιχεία του φίλου, δεν είναι κρυφά, δίνονται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών του Βαλκανικού Περισκόπιου
--
               
 

Δημοψήφισμα: «Θωρακίζει» το αποτέλεσμα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος


dimopsifisma2
Ευρεία σύσκεψη, για τα μέτρα ηλεκτρονικής ασφάλειας, που θα ληφθούν για τη διασφάλιση της ομαλής μετάδοσης των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος, πραγματοποιήθηκε χτες στην έδρα της διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο αστυνομικό μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Προβάδισμα του όχι σε νέα δημοσκόπηση


tsipras
«Καμιά νέα διάσωση αν δεν φύγει ο Τσίπρας» είναι ο τίτλος νέου άρθρου των Times. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας από τους πιο σημαντικούς Ευρωπαίους πολιτικούς, ο οποίος δεν κατονομάζεται, αποκάλυψε πως η Ελλάδα δεν θα πάρει «ούτε ένα λεπτό του ευρώ» αν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάνης Βαρουφάκης κρατήσουν την θέση τους. «Σήμερα τίθεται το εξής ερώτημα: Εμπιστευόμαστε τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη προς όλα τις πλευρές: Όχι», φέρεται να είπε ο Γερμανός πολιτικός.

Ομολογία-ΒΟΜΒΑ: Αν δεν φύγει ο Τσίπρας, η Ελλάδα δεν θα πάρει σεντ!


tsipras
«Καμιά νέα διάσωση αν δεν φύγει ο Τσίπρας» είναι ο τίτλος νέου άρθρου των Times. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας από τους πιο σημαντικούς Ευρωπαίους πολιτικούς, ο οποίος δεν κατονομάζεται, αποκάλυψε πως η Ελλάδα δεν θα πάρει «ούτε ένα λεπτό του ευρώ» αν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάνης Βαρουφάκης κρατήσουν την θέση τους.

Η χώρα καταρρέει και ο ΣΥΡΙΖΑ διορίζει 230 άτομα στο Μετρό! Αυτοί είμαστε...

Ε, τι κάνουμε, κόμμα των δημοσίων υπαλλήλων είμαστε ρε φίλε, πάρ΄το χαμπάρι
Ανακοίνωση Λ. Αυγενάκη αναφορικά με την σκανδαλώδη πρόσληψη 230 υπαλλήλων στο ΜΕΤΡΟ, τρείς ημέρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα :«Μετά τον προκλητικό διορισμό -μόλις χθες- του κ. Ιωάννη Μπενίση, συντρόφου της Περιφερειάρχη Αττικής Κας Ρ. Δούρου στη θέση του Προέδρου της ΕΥΔΑΠ, λίγες ώρες πριν την χρεοκοπία της χώρας, οι ενορχηστρωτές της ταπείνωσης των Ελλήνων και φυσικοί αυτουργοί της καταστροφής της χώρας, προχωρούν σε προσλήψεις 230 υπαλλήλων στο ΜΕΤΡΟ.
Μετά από 5 μήνες παλινωδιών και ερασιτεχνισμών ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χ. Σπίρτζης και ο Αν. Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γ. Κατρούγκαλος, «περήφανοι και αξιοπρεπείς» κατά τ’ άλλα, επιλέγουν σκανδαλωδώς να υπογράψουν την απόφαση επαναπρόσληψης των 230 απολυμένων, σήμερα, μόλις 3 ημέρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα.
Και όλα αυτά, λίγη ώρα πριν ο κ. Κατρούγκαλος μεταβεί στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για να προπαγανδίσει υπέρ του ¨ΟΧΙ¨.
Την ώρα που η χώρα καταρρέει, που οι συνταξιούχοι σχηματίζουν ουρές έξω από τράπεζες για να πάρουν μέρος της σύνταξής τους, που κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα έχει νεκρώσει, η Κυβέρνηση αντί να ασχοληθεί με την κατάσταση συντριβής που έχει προκαλέσει στη χώρα μας, αναλώνεται σε απεγνωσμένες προσπάθειες ενίσχυσης του πελατειακού κράτους».

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε το ίδιο, ολέθριο λάθος με τον Κώστα Καραμανλή.


Όπως ο Κώστας Καραμανλής έτσι και ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε το ίδιο ολέθριο λάθος. Θεώρησαν ότι μπορούσαν να αντιμετωπίσουν με ηθική και διαλλακτικότητα τις συμμορίες των αδίστακτων νταβατζήδων που έχουν καταληστεύσει την πατρίδα.
Φέρθηκαν με το γάντι σε προδότες, γενοκτόνους, ανθρωποειδή και περίμεναν αβροφροσύνες. Άφησε ελεύθερη την συμμορία του Σημίτη, για να ξαναληστέψει.

To ψηφίζω ΝΑΙ :Θυμίζει τη ''λογική'' του...σφάξε με αγάμου. ν'αγιάσω!


Εντάξει σέβομαι την άποψη του κάθε ενός αλλά μια ερώτηση θα ψηφίσεις αυτούς σε κάνανε να πεινάσεις αυτούς που πλουτίσανε εις βάρος σου; τότε συγνώμη αλλά η μόνη θέση που σου αξίζει ειναι στο τσίρκο!

Οταν ο «φίλος» Γιουνκερ ζητούσε να γίνει πλιατσικο όπως στην Αν.Γερμανία δεν είχε σχέση με το πλυντήριο #LuxLeak. Ναι;Οταν ο «φίλος» Γιουνκερ ζητούσε να γίνει πλιατσικο όπως στην Αν.Γερμανία δεν είχε σχέση με το πλυντήριο των #LuxLeak που έκαναν πάρτυ πάνω στα Ελληνικά Ομόλογα (ΒΙΝΤΕΟ) 

Η Ελλάδα μπορεί να σημάνει την μεγαλύτερη χρεοκοπία κράτους στην ιστορία


Η Ελλάδα αναμένεται να μην μπορέσει να πληρώσει τη δόση που της αναλογεί, σήμερα Τρίτη, ύψους 1.5 δισ. ευρώ...
3348c39e6a4690a344654ce6d5f80_XL.jpgqt-62169984000.pagespeed.ce_.bL_9c5o9k5

Η Ελλάδα αναμένεται να μην μπορέσει να πληρώσει τη δόση που της αναλογεί, σήμερα Τρίτη, ύψους 1.5 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN αυτό δεν είναι αρκετό για αρνητικό ρεκόρ, αλλά θα μπορούσε να το προκαλέσει εάν η χώρα δεν μπορέσει να ξεπληρώσει το συνολικό χρέος των 323 δισ. ευρώ.

Capital controls: Ομοιότητες και διαφορές Ελλάδας – Κύπρου


Ελλάδα και Κύπρος είναι επισήμως οι δύο χώρες της Ευρωζώνης που αποφάσισαν να επιβάλλουν περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων. Στην Ελλάδα...
atm-3_3

Ελλάδα και Κύπρος είναι επισήμως οι δύο χώρες της Ευρωζώνης που αποφάσισαν να επιβάλλουν περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων.
Στην Ελλάδα η απόφαση για επιβολή capital controls στη ροή των κεφαλαίων δεν συνδέεται με κανέναν άμεσο κίνδυνο για τις καταθέσεις.

Ανοίγει ξανά το εργοστάσιο ζάχαρης της Ορεστιάδας – Επανεκκίνηση το φθινόπωρο


Μετά από δυο χρόνια αποχής από την παραγωγή Το εργοστάσιο της Ορεστιάδας μετά από δύο χρόνια εκτός παραγωγικής διαδικασίας, θα...
zaxari

Μετά από δυο χρόνια αποχής από την παραγωγή
Το εργοστάσιο της Ορεστιάδας μετά από δύο χρόνια εκτός παραγωγικής διαδικασίας, θα επανεκκινήσει το φθινόπωρο τις μηχανές του και μαζί και την καλλιέργεια τεύτλων στην περιοχή, ενώ θα προσφέρει και νέες θέσεις εργασίας με την πρόσληψη επιπλέον εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Αυτό αποφάσισε το Δ.Σ. της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.
Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε δηλώσεις του χαρακτήρισε ως πολύ θετική εξέλιξη την απόφαση της διοίκησης της ΕΒΖ, τονίζοντας την αναγκαιότητα ανασυγκρότησης της παραγωγικής βάσης της χώρας προκειμένου να βγει από την κρίση.
Τέλος, τον σημαντικό ρόλο των εργοστασίων ζάχαρης της ΕΒΖ στην τοπική οικονομία και την περιφρούρηση της ακριτικής περιοχής καθώς και τον στόχο της κυβέρνησης για στήριξη και ενδυνάμωση της τευτλοκαλλιέργειας και των τευτλοπαραγωγών στη χώρα, μέσω ενός συγκεκριμένου πλάνου βιωσιμότητας με αναπτυξιακή προοπτική, εξήρε σε σχετική ανακοίνωσή της η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, Νατάσα Γκαρά.

Μυρίστηκαν αίμα οι Τούρκοι και βγήκαν στο κουρμπέτι…»Αλλού είναι ο Καμμένος»!


Την ευκαιρία της ζωής τους ετοιμαζόμαστε να δώσουμε στους Τούρκους που αφού είδαν οτι πέφτουμε στα γόνατα …Άκουσον -Άκουσον να...
dav

Την ευκαιρία της ζωής τους ετοιμαζόμαστε να δώσουμε στους Τούρκους που αφού είδαν οτι πέφτουμε στα γόνατα …Άκουσον -Άκουσον να αναλάβουν λέει το Χρέος προς το ΔΝΤ ύψους 1,6 δις ευρώ !

Διετές πρόγραμμα 30 δισ. ευρώ με σκληρούς όρους ζήτησε ο Βαρουφάκης


Mε αναβολή μέχρι το πρωί της Τετάρτης έληξε το σημερινό Eurogroup. Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γ...
tromaktiko22317

Mε αναβολή μέχρι το πρωί της Τετάρτης έληξε το σημερινό Eurogroup. Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης ζήτησε ένα τρίτο μνημόνιο, ένα διετές πρόγραμμα δηλαδή που θα περιλαμβάνει 30 δισεκ. χρηματοδότηση και σκληρούς όρους.
Ο κ. Βαρουφάκης δεσμεύτηκε στους υπουργούς Οικονομικών ότι στο Εurogroup της Τετάρτης θα προσέλθει με μία επιστολή που θα έχει τα συγκεκριμένα μέτρα στα οποία δεσμεύεται η ελληνική κυβέρνηση και τα οποία θα βασίζονται στις προτάσεις των θεσμών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...