Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ – Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΑΘΗΝΑ 6-7-2015.

Η παρακμή έχει τον χώρο της στον ιστορικό χρόνο. Είναι συνέπεια τής φθοράς τού χρόνου και τής υπερβάσεως των ανθρωπίνων αντοχών. Δυστυχώς πολύ συχνά και τής προδοσίας. Έχει όμως τέλος η κάθοδος τού έθνους. Αν μάλιστα αυτή η κάθοδος δεν είναι φυσική αλλά δόλια, τότε το Έθνος έχει κάθε δικαίωμα και ιερή υποχρέωση να τερματίσει την πτώση βιαίως, χάριν τής βιωσιμότητας τής Φυλής. Διότι η φυσική ροή των πραγμάτων στα γερά έθνη είναι η παλινόρθωση και η ανάπτυξη.

Η δουλικότητα είναι θανάσιμο αμάρτημα. Κακούργημα βαρύτατο που χρήζει την πάταξη και την απόλυτη συντριβή. Οι αδυναμίες τού χαρακτήρα μπορεί να είναι στην ανθρώπινη φύση, όταν όμως διαφθείρονται τα χρηστά ήθη και η πειθαρχία, όταν διασπάται η κοινωνία και εισχωρούν ξένα συμφέροντα, τότε οι αδύναμοι και τα ξένα σώματα απομακρύνονται από τα σπλάχνα τής κοινωνίας τιμωρητικά, αμείλικτα και διά παντός. Διότι αποκλειστικός σκοπός τής Ελληνικής Φυλής, προορισμός τού Εθνικισμού μας είναι η Άνοδος τής Ελλάδος, η θωράκιση και ο ηγεμονικός της ρόλος εντός και εκτός συνόρων.

ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΖΕΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ! Δευτέρα γκρεμίζουμε την εγκληματική οργάνωση των διεφθαρμένων.


11403346_10206024918676562_2870524550638700817_n

Όλες οι κυλιόμενες μετρήσεις συμφωνούν ότι το αποτέλεσμα έχει κλειδώσει και είναι μη αναστρέψιμο.

Από αύριο βράδυ λοιπόν, όλοι οι Έλληνες μια γροθιά γκρεμίζουμε την διαπλοκή.

Εάν η κυβέρνηση διστάσει, θα γκρεμίσουμε και αυτή.
Το σχέδιο διχασμού έπεσε στο κενό.

“ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ” ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ;

μεμετια

Μεγάλη έκταση έχουν πάρει στον τουρκικό τύπο οι τελευταίες ελληνικές εξελίξεις, καθώς στην Άγκυρα παρακολουθούν με πολύ προσοχή τα τεκταινόμενα, ενώ δίνουν μεγάλη σημασία στο τι θα γίνει όσον αφορά την επιβολή ή όχι καινούργιων μνημονίων στην ήδη καταπονημένη Ελλάδα.
Εκείνο όμως που δίνουν μεγάλη έμφαση στην γειτονική χώρα, είναι οι πληροφορίες που φτάνουν στην τουρκική πρωτεύουσα για τις απαιτήσεις των δανειστών της Ελλάδας για μεγάλη περικοπή των αμυντικών δαπανών και για τον δραστικό περιορισμό του αριθμού των στελεχών των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. «Βούτυρο» δηλαδή στην τουρκική επεκτατική πολιτική εναντίον της χώρας μας.

ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ μέχρι και ο Σουλτς: Και με ΟΧΙ, η ΕΕ θα δώσει ρευστότητα άμεσα στην Ελλάδα


 ImageHandlerΤουλάχιστον οι ξένοι έχουν και την ελάχιστη… αξιοπρέπεια (σε αντίθεση με τους αμετανόητους μέχρι τέλους εν Ελλάδι συστημοπαπαγάλους τους) να παραδεχθούν την ΗΤΤΑ τους από την αλύγιστη ελληνική κυβέρνηση και τον υπερήφανο λαό της χώρας μας.

ΣΚΑΜΠΙΛΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ: “ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΡΕΜΑ. Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”-ΣΟΚ ΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ

kourema

Ο Andrea Enria, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών (ΕΑΤ), το θεσμικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EE) που φέρνει σε συνεργασία τις τραπεζικές εποπτικές και ρυθμιστικές αρχές της ΕΕ, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:
«Δεν είμαι ενήμερος για κάποιο σχέδιο για επιβολή «κουρέματος» στους καταθέτες λιανικής των ελληνικών τραπεζών, όπως αναφέρθηκε από μέσα ενημέρωσης σήμερα το πρωί. Πολύ αμφιβάλλω ότι κάποια αρχή ή δημόσιος φορέας σε επίπεδο ΕΕ ή κράτους μέλους θα μπορούσε να εξετάσει την επιλογή αυτή, καθώς αυτό θα ήταν αντίθετο προς το δίκαιο της ΕΕ. Σε αυτή την περίπτωση η ΕΑΤ θα εκκινήσει αμέσως τη διαδικασία εξέτασης παραβίασης της νομοθεσίας της ΕΕ. Στη δήλωσή του ο κ. Enria υπενθύμισε ότι «η νομοθεσία της ΕΕ είναι σε θέση να προστατεύσει τους Έλληνες καταθέτες λιανικής, όπως και κάθε άλλο καταθέτη στην ΕΕ».
Andrea Enria

ΈΞΑΛΛΗ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ!! «ΝΙΚΟ ΞΥΠΝΑ, ΞΥΠΝΑ ΜΑΣ ΧΑΚΑΡΑΝ ΤΟ SITE ΜΑΣ»!! ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!! ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ..

TATIANA NIKOS SITE

«Οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες για τον τόπο και οι δημοσιογράφοι του Newsit.gr το γνωρίζουν καλά και καθημερινά προσπαθούν να ενημερώνουν τον ελληνικό λαό με συνέπεια και σοβαρότητα» είναι η απάντηση της ιστοσελίδας προς τους χάκερς που χθες έφεραν τα πάνω κάτω! Οι δεύτεροι είχαν άλλη άποψη για την αντικειμενικότητα της ενημερωτικής ιστοσελίδας, και έτσι, γύρω στις 00:30 και για περίπου μιάμιση ώρα επικράτησε πανικός στα γραφεία της ιστοσελίδας!
Οι χάκερς, έφτασαν μάλιστα στο σημείο να ειρωνευτούν ευθέως τον διαχειριστή του σαιτ, ταυτίζοντας τον με τον Πρώην πρωθυπουργό!!!

Ραγιάδες μια ζωή. Με 60 ευρώ την ημέρα γίναμε Ζάμπια. Ενώ με 300 ευρώ σύνταξη είμαστε Ευρώπη!!!


arkas
Είμαστε για τα μπάζα. Είμαστε αδιόρθωτοι. Είμαστε άβουλα ανθρωπάκια, έρμαια των ΜΜ»Ε», του φόβου, του πανικού για το ξεβόλεμα, της προτίμησης της ζωής ως σκλάβου με ξεροκόματα από του ελεύθερου με ρίσκο και προσπάθεια για ανόρθωση.
Τους διαβάζεις, ακόμη και στα σχόλια εδώ στο Ολυμπία, και τους ακούς να λένε:

Αποκάλυψη συνομιλίας-σοκ από τους New York Times: "Οταν ο Β.Σόιμπλε έδωσε εντολή στην ΕΚΤ να κλείσει τις ελληνικές τράπεζες"!


Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ήταν αυτός που πήρε την απόφαση για επιβολή των capital controls και το κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών αποκαλύπτουν σε δημοσίευμά τους οι New York Times!
Οπως αποκαλύπτει η αμερικανική εφημερίδα σε ένα μεγάλο άρθρο της όπου περιγράφει το παρασκήνιο της περασμένης εβδομάδας που οδήγησε την ελληνική κυβέρνηση στην απόφαση για το δημοψήφισμα και την ΕΚΤ στο κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών: Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είνι ο αυτουργός πίσω από το capital control, τις κλειστές ελληνικές τράπεζες και τα "60άρια"!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ


Φοτο
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Ηχηρά προειδοποιητικά μηνύματα παίρνει από πολλές πλευρές η Τουρκία καθώς έχει συσσωρεύσει ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις στα σύνορα με την Συρία, στην γραμμή Gaziantep-Kilis, με την εντολή να εισβάλλουν σε συριακό έδαφος αν δεχτούν επίθεση από την άλλη πλευρά, ενώ ο αρχηγός της δεύτερης στρατιάς στρατηγός Adem Huduti, βρίσκεται ήδη στην περιοχή παρακολουθώντας τις συγκρούσεις μεταξύ Κούρδων και Τζιχαντιστών στην άλλη πλευρά των συνόρων.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο τουρκικός τύπος, οι δυο παλαίμαχοι Αμερικανοί διπλωμάτες πρώην πρέσβεις των ΗΠΑ στην Άγκυρα, Morton Abramowız και Eric Edelman, ιδρυτικά μελη του Αμερικανού Ινστιτούτου «Bipartisan Policy Center», προειδοποιούν την Τουρκία ότι αν τυχόν επιχειρήσει στρατιωτική εισβολή στο συριακό έδαφος, θα βρεθεί μπρος σε μεγάλη παγίδα και το αποτέλεσμα θα είναι ένας θανάσιμος εγκλωβισμός με συνέπεια αλυσιδωτές εξελίξεις στην ίδια την Τουρκία που μπορεί να φτάσουν ακόμα και στην διάλυση της χώρας.
Οι δυο παλαίμαχοι Αμερικανοί διπλωμάτες και άριστοι γνωστές των τουρκικών πραγμάτων, στις δηλώσεις που έκαναν και δημοσιευτήκαν στον τουρκικό τύπο προκαλώντας μεγάλη αίσθηση, ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξαν ότι μια τουρκική εισβολή στην Συρία μπορεί να αποτελέσει την ταφόπετρα της τουρκικής δημοκρατίας και προέτρεψαν την τουρκική κυβέρνηση να κάνει πίσω και να σταματήσει την συγκέντρωση στρατευμάτων στην μεθόριο με την Συρία.
Οι Morton Abramowız και Eric Edelman και παλαιοτέρα είχαν προκαλέσει με δηλώσεις τους την τουρκική επικαιρότητα προφητεύοντας επικείμενη διάλυση της τουρκικής δημοκρατίας τα επόμενα χρόνια, χαρακτηρίζοντας τον Ερντογάν σαν τον μοιραίο άνθρωπο που θα διαλύσει την χώρα του.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες το Ιράν είχε απευθύνει τελεσίγραφο πολέμου προς την Άγκυρα ξεκαθαρίζοντας ότι σε περίπτωση που η Τουρκία εισβάλλει στην Συρία, αυτό θα θεωρηθεί σαν αιτία πολέμου κατά του Ιράν.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ «ΝΑΙ».


fantasmata
Το σάπιο πολιτικοοικονομικό σύστημα έβγαλε από το χρονοντούλαπο όλα τα πολιτικά φαντάσματα του παρελθόντος, τα οποία είναι απόλυτα υπεύθυνα για την πτώχευση της Ελλάδας, για να στηρίξουν το ΝΑΙ, σε μια προσπάθεια να μην καταρρεύσει το σύστημα.
Έβγαλε όλα τα κρατικοδίαιτα κληρονομικά πολιτικά τζάκια της Δεξιάς και τους πολιτικούς γόνους, που αμείβονται από τα δικά μας χρήματα, για να στηρίξουν το ΝΑΙ, το οποίο εγγυάται τη συνέχιση της παραμονής τους και των προνομίων τους.

ΩΠΑ; Η διαφημιστική που διακινεί τουρκικό χρήμα, εκβιάζει υπέρ του «ΝΑΙ»;Για καμαρώστε κάτι παλικάρια…
Μαζευτείτε ρουφιάνοι, γιατί ξέρετε, το διαδίκτυο είναι μικρό και όλα αργά ή γρήγορα καταλήγουν στο Ολυμπία.
Ακόμα και κάποια τιμολόγια οφσορ, ακόμα και κάποιες τεράστιες απάτες εις βάρος πολυεθνικών. Θα τα πούμε αμέσως μετά το δημοψήφισμα.

olympia

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ


ΑΠΕΙΛΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ, ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.

Η απόλυτη πόλωση !!


ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΪ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ FIMOTRO ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ε. ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ
Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον τρόπο που ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ παρουσίαζε χθες, μετά την λήξη δηλαδή της προεκλογικής περιόδου, τα πολιτικά γεγονότα ήταν σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro ο Αλέξης Τσίπρας. Το θέμα, όπως είμαστε σε θέση... 

Κρούγκμαν: Μην γονατίσετε την Ελλάδα, γιατί εαν σηκωθεί θα τρέχετε

«Η ουσία της ελληνικής κατάστασης είναι ότι οι πραγματικές παράμετροι μίας βραχυχρόνιας συμφωνίας είναι σαφείς και αναπόφευκτες: Η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει πρωτογενές έλλειμμα του προϋπολογισμού, γιατί κανείς δεν θα της δανείζει χρήματα. Και δεν μπορεί να έχει μεγάλο πρωτογενές πλεόνασμα, επειδή δεν είναι δυνατό να την ξεζουμίσει κανείς άλλο.
Έτσι, θα έλεγε κανείς ότι μια συμφωνία ώστε η Ελλάδα να έχει ένα μικρό πρωτογενές πλεόνασμα κατά τα επόμενα χρόνια θα είναι εύκολο να επιτευχθεί. Αυτό θα συμβεί, οπότε γιατί να μην το επισημοποιήσουμε;

Αλλά τώρα το ΔΝΤ παίζει τον κακό μπάτσο, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να απελευθερώσει κεφάλαια μέχρι ο ΣΥΡΙΖΑ να πατήσει τις γραμμές του για τις συντάξεις και τη μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας.
 

Το τελευταίο είναι αμφίβολο οικονομικά -η ίδια η έρευνα του ΔΝΤ δεν μπορεί να στηρίξει τον ενθουσιασμό για τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, κυρίως στην αγορά εργασίας. Τα παραπάνω επισημαίνουν πιθανώς ένα πραγματικό πρόβλημα -η Ελλάδα κατά πάσα πιθανότητα δεν μπορεί να προσφέρει ό,τι έχει υποσχεθεί στους συνταξιούχους- αλλά αυτό γιατί θα πρέπει να είναι ένα θέμα πέρα και πάνω από το γενικό ζήτημα του πρωτογενούς πλεονάσματος.

Θα ήθελα να παροτρύνω όλους να αναρωτηθούν τι θα συμβεί εάν πράγματι η Ελλάδα εξωθηθεί εκτός ευρώ. (Ναι, Grexit -άσχημη λέξη, αλλά τη συνηθίσαμε.)

Σίγουρα θα ήταν άσχημα στην Ελλάδα, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Αυτή τη στιγμή οι χώρες του πυρήνα του ευρώ πιστεύουν ότι το υπόλοιπο της ευρωζώνης μπορεί να το χειριστεί, το οποίο θα μπορούσε να είναι αλήθεια. Σημειώστε, ωστόσο, ότι το υποτιθέμενο τείχος προστασίας της ΕΚΤ δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ στην πραγματικότητα. Εάν οι αγορές χάσουν την πίστη τους και ο έρθει ο χρόνος για αγορές ισπανικών ή ιταλικών ομολόγων από την ΕΚΤ, αυτό θα γίνει πραγματικότητα;

Αλλά το μεγαλύτερο ερώτημα είναι τι θα συμβεί ένα ή δύο χρόνια μετά το Grexit, όπου ο πραγματικός κίνδυνος για το ευρώ δεν είναι ότι η Ελλάδα θα αποτύχει, αλλά ότι θα πετύχει. Ας υποθέσουμε ότι μία σημαντικά υποτιμημένη νέα δραχμή φέρει μια πλημμύρα Βρετανών να πίνουν μπύρα στο Ιόνιο Πέλαγος, και η Ελλάδα αρχίσει να ανακάμπτει. Αυτό θα ενθαρρύνει σε μεγάλο βαθμό τους αμφισβητίες της λιτότητας και της εσωτερικής υποτίμησης αλλού.

Σκεφτείτε το. Μόλις προχθές οι Πολύ Σοβαροί Ευρωπαίοι χαιρετούσαν την Ισπανία ως μια μεγάλη επιτυχία, μια δικαίωση του όλου προγράμματος. Προφανώς ο ισπανικός λαός δεν συμφωνεί. Κι αν οι δυνάμεις που είναι ενάντια στο κατεστημένο έχουν να δείξουν προς μια Ελλάδα που ανακάμπτει, η απαξίωση του κατεστημένου θα επιταχυνθεί.

Ένα συμπέρασμα, υποθέτω, είναι ότι η Γερμανία θα πρέπει να προσπαθήσει να σαμποτάρει την Ελλάδα μετά την έξοδο. Ελπίζω όμως αυτό θα θεωρείται απαράδεκτο.

Έτσι σκεφτείτε το, IFKATs: Είστε πραγματικά βέβαιοι ότι θέλετε να ξεκινήσετε να διαβαίνετε αυτό το δρόμο;» - See more at: http://www.newsone.gr/kosmos/69813-bombes-kroygkman-men-gonatisete-ten-ellada-giati-ean-sekothei-tha-trechete?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#sthash.i30u58OF.dpuf

Δήλωση Πάνου Καμμένου μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος

«Ο ελληνικός λαός σήμερα πήρε τη δική του απόφαση, δημοκρατικά, ψηφίζοντας αν θα συνεχιστεί η πολιτική της λιτότητας ή θα σταματήσει η πολιτική της λιτότητας και θα...
συνεχίσουμε μία ευρωπαϊκή πορεία σε μία Ευρώπη όπως τη χάραξαν οι ιδρυτές της, ο Σούμαν, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Αντενάουερ και όχι μία Ευρώπη της κατάργησης των εθνών - κρατών.

Κουίζ: Ποιο είναι το ... παρατσούκλι του Βαρουφάκη;

Ένα τουίτ του υπουργού Οικονομικών στάθηκε αρκετό για να προκαλέσει το... χλευασμό του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου...
Ο Γιάνης Βαρουφάκης κάνοντας retweet μία εικόνα έγραψε: «Πώς έξι οικονομολόγοι θα ψηφίσουν στο αυριανό δημοψήφισμα της Ελλάδας».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε στο ίδιο τουίτ απαντώντας με ένα σκίτσο του γνωστού -από το παραμύθι- για τα ψέματά του, Πινόκιο. Όταν έλεγε ένα ψέμα, η μύτη του μεγάλωνε ακόμη περισσότερο...

ΣΟΚ! Μετωπική περιπολικού με ... αγριογούρουνο!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο 5ο χιλιόμετρο Καλαβρύτων -Κλειτορίας στην θέση ''Κερτεζίτικο'', όταν ...ένα περιπολικό συγκρούστηκε με ένα… αγριογούρουνο.
Το περιπολικό που είχε πορεία από Κλειτορία προς Καλάβρυτα συγκρούστηκε με αγριογούρουνο, το οποίο διέσχιζε κάθετα την επαρχιακή οδό.
Ο αστυνομικός που οδηγούσε παρά τον αιφνιδιασμό προσπάθησε να αποφύγει την επικίνδυνη σύγκρουση.
Ευτυχώς το αποτέλεσμα ήταν μόνο υλικές ζημιές στο περιπολικό χωρίς περαιτέρω συνέπειες. Το ζώο μετά την σύγκρουση εξαφανίστηκε.

Πίσω Από την Ελληνική Κρίση - Ιστορικό βοήθημα στη σημερινή ψήφο από συνεργάτη του Προέδρου Κέννεντυ

William RPolk*
Μετάφραση: Μιχ.Στυλιανού
«Εστιάζοντας την προσοχή τους στη νομισματική πλευρά της ελληνικής κρίσης, τα ΜΜΕ χάνουν την ουσία του παράγοντα που αναστατώνει σήμερα τους ΄Ελληνες και επίσης του τι θα μπορούσε να καταστήσει δυνατή μια λύση.
Για περισσότερο από μισό αιώνα οι ΄Ελληνες έζησαν μια ζωή κινδύνων. Στη δεκαετία του 1930 έζησαν κάτω από μια δικτατορία, που είχε σαν πρότυπο τη Ναζιστική Γερμανία, χρησιμοποιούσε μια μυστική αστυνομία σαν της Γερμανίας και έστελνε τους επικριτές της σε ένα νησιωτικό στρατόπεδο συγκεντρώσεως. ΄Επειτα συνέβη κάτι περίεργο: Ο Μπενίτο Μουσολίνι εισέβαλε στη χώρα.

Δεν πειράζει ελληνάκο, “μένεις ευρώπη”.


Γράφει ο JZ Αγαπημένη Δευτέρα… ..Ξυπνάς και πάλι όλα στη θεσούλα τους.. ζωούλα.. δουλίτσα.. σπιτάκι.. ..Το σπίτι κρύο, τα καύσιμα...
wpid-20150701025601

Γράφει ο JZ
Αγαπημένη Δευτέρα…
..Ξυπνάς και πάλι όλα στη θεσούλα τους.. ζωούλα.. δουλίτσα.. σπιτάκι..
..Το σπίτι κρύο, τα καύσιμα πανάκριβα, δυο ώρες την ημέρα, αλλά δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.
..Φοράς ανάποδα το τρύπιο σώβρακο, το μπαλωμένο σου παντελόνι, το περσυνό πουκάμισο, αλλά δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.
..Κατεβαίνεις τις σκάλες, απλήρωτα τα κοινόχρηστα, κομένο το ρεύμα, αλλά δεν πειράζει, μένεις ευρώπη.

Η Αθήνα θα στραφεί για οικονομική βοήθεια στη Ρωσία;


Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει το Reuters, καθώς, όπως σημειώνει ο αρθρογράφος Τίμοθι Χέριτατζ, τα γεγονότα γύρω από την κρίση χρέους της Ελλάδας...
poutin

Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει το Reuters, καθώς, όπως σημειώνει ο αρθρογράφος Τίμοθι Χέριτατζ, τα γεγονότα γύρω από την κρίση χρέους της Ελλάδας βοηθούν πολύ να απομακρυνθεί η προσοχή από τη διαμάχη στην Ουκρανία και τελικά μπορεί να οδηγήσουν σε διάσπαση του κοινού ευρωπαϊκού μετώπου κυρώσεων κατά της Ρωσίας.
Η ρωσική οικονομία σίγουρα δεν θα γλιτώσει τις επιπτώσεις εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, ωστόσο η Ρωσία θα είναι μία από τις λίγες χώρες στις οποίες η Αθήνα θα μπορεί να στραφεί για οικονομική βοήθεια, ενώ η Μόσχα έχει ταυτόχρονα την ευκαιρία να παρουσιάζει την Ε.Ε. σαν μια απαξιωμένη και δυσλειτουργική «αυτοκρατορία», σε αναπόδραστη.
«Νομίζω αληθινά ότι χρησιμοποιούν (σ.σ. η ρωσική κυβέρνηση) την Ελλάδα σαν εργαλείο κατά της Γερμανίας, κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δηλώνει η Γεβγκένια Αλμπάτς, γνωστή Ρωσίδα δημοσιογράφος και αναλύτρια του περιοδικού New Times στο Reuters.
«Είναι ακριβώς ότι έκανε η KGB κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, όταν χρησιμοποιούσε χώρες και κυβερνήσεις, ιδιαίτερα φτωχές, στη μάχη της ενάντια στη Δύση», προσθέτει η κ. Αλμπάτς.
Το κρατικό ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Russia-24 έχει ως φόντο του τη φράση: «Ελλάδα – όλα έχουν σχεδόν τελειώσει». Η γνωστή ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα με τίτλο «Ελληνική τραγωδία – Το τέλος είναι ήδη κοντά».

Η Τρόικα Μανουβράρει για να Νοθεύσει το Ελληνικό Δημοψήφισμα


  Με τον παραπάνω τίτλο, τo αμερικανικό αντι-συστημικό οικονομικό πρακτορείο  Zero-Hedge, προβάλλει σήμερα άρθρο του διάσημου οικονομικού αναλυτή, συγγραφέα και...
TROIKA


Με τον παραπάνω τίτλο, τo αμερικανικό αντι-συστημικό οικονομικό πρακτορείο  Zero-Hedge, προβάλλει σήμερα άρθρο του διάσημου οικονομικού αναλυτή, συγγραφέα και περιζήτητου χρηματιστηριακού συμβούλου Μάρτιν ΄Αρμστρογκ, που εντός πλαισίου θυμίζει τη ρήση του Στάλιν ότι: « Αυτοί που ψηφίζουν δεν κρίνουν τίποτε. Αυτοί που μετρούνε τις ψήφους αποφασίζουν τα πάντα».

Ο στόχος είναι ένας: Συμφωνία άμεσα!


Μετά τις προτάσεις των θεσμών και την προκήρυξη του δημοψηφίσματος, οι προσπάθειες για την επίτευξη Συμφωνίας, έστω την ύστατη στιγμή...
179423-mardas

Μετά τις προτάσεις των θεσμών και την προκήρυξη του δημοψηφίσματος, οι προσπάθειες για την επίτευξη Συμφωνίας, έστω την ύστατη στιγμή, συνεχίστηκαν, με σκοπό την επιστροφή της οικονομίας στην ομαλή της πορεία. Επιδίωξη όλων των ενεργειών ήταν η αξιοποίηση των αποτελεσμάτων των έως τότε διεργασιών και η επίτευξη λύσης εντός του ευρώ, με όρους βιωσιμότητας και προοπτικής. Δυστυχώς αυτό δεν επιτεύχθηκε.
Ο στόχος, μετά την Κυριακή, παραμένει ένας και μοναδικός: Η επίτευξη Συμφωνίας άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις, έτσι ώστε να υπερκεραστεί κάθε περιορισμός, που δρα ανασταλτικά στην αγορά, έχοντας απρόβλεπτες προεκτάσεις. Η εξέλιξη αυτή, θα οδηγήσει στην ομαλοποίηση των οικονομικών/τραπεζικών συναλλαγών της χώρας τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό και στην άρση της αβεβαιότητας που χαρακτηρίζει την ελληνική οικονομία.
Ως προς τη λειτουργία της οικονομίας, που αφορά ειδικότερα στις δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού κατά την τρέχουσα περίοδο, εδώ σημειώνονται τα ακόλουθα. Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους χειριζόμενο με τον πιο προσήκοντα τρόπο τους υφιστάμενους χρηματικούς πόρους (έσοδα από φόρους κ.λπ), που εύλογα δεν τους ελέγχει ούτε μπορεί να τους επηρεάσει, ανταποκρίθηκε πλήρως στις υποχρεώσεις του απέναντι στους πολίτες της χώρας, σύμφωνα με τις εντολές που έλαβε από την κυβέρνηση.
Αναλυτικότερα, στα τέλη του Ιουνίου πιστώθηκαν οι λογαριασμοί όλων των δικαιούχων μισθωτών και συνταξιούχων (του ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ κ.ά) στους προβλεπόμενους χρόνους και με τα προβλεπόμενα ποσά. Οι περιορισμοί ως προς τον τρόπο και το ύψος των αναλήψεων, επιβλήθηκαν από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) της 28/6/2015. Από την άλλη, καλύφθηκαν οι δυνατό περισσότερες δαπάνες με σκοπό τις βασικές λειτουργίες του κράτους.
Ως προς τις διεθνείς μας υποχρεώσεις, καταβλήθηκαν στο ακέραιο και στο χρόνο που έπρεπε, όλα τα ποσά που αφορούσαν πληρωμές στο εξωτερικό (εξόφληση δανείου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ.ά.), η μη πληρωμή των οποίων, έθετε αυτόματα τη χώρα σε κατάσταση χρεοκοπίας. Ως προς τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας απέναντι στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), που δεν ικανοποιήθηκαν, επιδιώκεται η διευθέτησή τους στο άμεσο μέλλον. Για τον σκοπό αυτό άρχισε η προβλεπόμενη διαδικασία επικοινωνίας.
tvxs.gr

Όλη η σαπίλα της χώρας υπέρ του ναι


Η τηλεοπτική παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή μας δίνει να καταλάβουμε αφενός πως το ΟΧΙ προηγείται στις δημοσκοπήσεις και αφετέρου πως...
karamanlis

Η τηλεοπτική παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή μας δίνει να καταλάβουμε αφενός πως το ΟΧΙ προηγείται στις δημοσκοπήσεις και αφετέρου πως όλη η σαπίλα της χώρας είναι υπέρ του ναι.
Ως και τον Καραμανλή επιστράτευσαν -μετά τον Σάκη Ρουβά-, για να στηρίξουν το ΝΑΙ. Τον Καραμανλή που -μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Κώστα Σημίτη- ήταν ο αρχιερέας της χρεοκοπίας.

Έλληνα αποφάσισε: Θα ζήσεις σαν Λεωνίδας ή σαν Εφιάλτης;

Μετράμε αντίστροφα. Σε λίγες ώρες ο κόσμος θα ξέρει πώς θέλουν να ζήσουν οι σύγχρονοι Έλληνες. Εμείς πατριώτες, θα δώσουμε...
ellinas1

Μετράμε αντίστροφα. Σε λίγες ώρες ο κόσμος θα ξέρει πώς θέλουν να ζήσουν οι σύγχρονοι Έλληνες. Εμείς πατριώτες, θα δώσουμε την απάντηση. Εμείς θα αποφασίσουμε με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε. Θα ζήσουμε Έλληνες σαν Λεωνίδες ή σαν Εφιάλτες; Θα τιμήσουμε τα κόκκαλα των προγόνων μας και τις θυσίες τους ή θα έχουμε τη ζωή και το τέλος που αξίζει σε προδότες;

Το πνεύμα του 21 μέσα στις ψυχές του 2015;


Το πνεύμα του 21 μέσα στις ψυχές του 2015; Όταν παραμονές κρίσιμων επιλογών ακούς  τέτοια… ¨Οι τράπεζες δεν θα ανοίξουν...
Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

Το πνεύμα του 21 μέσα στις ψυχές του 2015;
Όταν παραμονές κρίσιμων επιλογών ακούς  τέτοια…
¨Οι τράπεζες δεν θα ανοίξουν πριν να υπάρξει συμφωνία – Αν δεν υπάρξει συμφωνία απλά δεν θα ανοίξουν….

Δείτε πόσο χρόνο έδωσαν τα κανάλια για το συλλαλητήριο υπέρ «ΝΑΙ» και «ΟΧΙ»! – Σχηματίστηκαν φάκελοι εναντίον ΜΜΕ για προπαγάνδα


Βροχή καταγγελιών δέχεται το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης τις τελευταίες μέρες, από πολίτες που καταγγέλλουν το κλίμα τρομολαγνείας που δημιουργούν ορισμένα...
smashTV-television-1200

Βροχή καταγγελιών δέχεται το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης τις τελευταίες μέρες, από πολίτες που καταγγέλλουν το κλίμα τρομολαγνείας που δημιουργούν ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης.
Η πρόεδρος του ΕΣΡ, Λίνα Αλεξίου, δήλωσε ότι ήδη έχουν σχηματισθεί δύο φάκελοι για το θέμα: ο πρώτος αφορά την ταυτόχρονη μετάδοση δελτίου ειδήσεων από τους τηλεοπτικούς δέκτες και από το ραδιόφωνο συγκεκριμένου σταθμού, ενώ ο δεύτερος φάκελός αφορά παραποιημένο φωτορεπορτάζ του καναλιού MEGA που έδειχνε φωτογραφία ηλικιωμένης έξω από ΑΤΜ με τη φωτογραφία να έχει τραβηχτεί το 2012 στη νότια Αφρική.

ΑΥΤΟ ήταν το προδοτικό παιχνίδι του ΕΥΡΩ από τον Γερμανόφωνο Σημίτη!

simitis_euro

Το 2001 ο τότε γερμανόφωνος πρωθυπουργός της προδοσίας των Ιμίων και του Οτσαλάν, ο κ Σημίτης, μας έβαλε πανηγυρίζοντας στο ευρώ
παρά του ότι δεν υπήρχε καμία νομική και πολύ περισσότερο οικονομική προϋπόθεση για να αλλάξουμε την δραχμή μας με το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.
Νομίζετε πως οι Γερμανοί και οι άλλοι αρμόδιοι της Ευρώπης ότι δεν το ήξεραν αυτό ; Νομίζετε πως οι «κουτόφραγκοι» συγκινήθηκαν από τις… γοερές παρακλήσεις του γερμανόφωνου Σημίτη και δεχτήκαν την χώρα μας στην κοινή νομισματική ένωση ενώ δεν είχε καμία δυνατότητα να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις αυτής της ένωσης ;

Άφωνος ο ανταποκριτής του BBC με τη μεγαλειώδη συγκέντρωση υπέρ του ΟΧΙ στο Σύνταγμα

athina

Έχω βρεθεί σε αυτήν την ταράτσα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι το μεγαλύτερο πλήθος που μπορώ να θυμηθώ, έγραψε στο Twitter ο ανταποκριτής του BBC Mark Lowen.
bbc

Να γιατί δεν είναι βιώσιμο το ελληνικό χρέος!

| makeleio.gr Πορεία κατά της τρομοκρατίας του MEGA

Πάντοτε τα τείχη θα πέφτουν για δυο λόγους

Δημήτριος Γκιουζέλης Αγαπητοί φίλοι της Αγιοτόκου Θεσσαλονίκη που θα ψηφίσετε ναι ή όχι στο δημοψήφισμα, οι ραγδαίες εξελίξεις μας κρατούν...
LICHUAN_european_dream_100

Δημήτριος Γκιουζέλης
Αγαπητοί φίλοι της Αγιοτόκου Θεσσαλονίκη που θα ψηφίσετε ναι ή όχι στο δημοψήφισμα, οι ραγδαίες εξελίξεις μας κρατούν με κομμένη την ανάσα για τα επερχόμενα και οι εξελίξεις λαμβάνουν την μορφή χιονοστιβάδας. Οι μεγάλες επερχόμενες αλλαγές προκαλούν δέος, καθώς όλοι πλέον συναισθανόμαστε ο μικρόκοσμος μας, αλλά και ο κόσμος ολόκληρος δεν θα είναι από εδώ και πέρα όπως τον γνωρίζαμε.
Τέτοιες στιγμές δύσκολες, που ο χρόνος μοιάζει να τρέχει αμείλικτος, είναι στιγμές περισυλλογής και ευθύνης και όχι αλληλοσπαραγμού και διχόνοιας. Είναι ώρα να καλέσουμε τους εαυτούς μας να αναλάβουμε εργασία, για να κατανοήσουμε πως όσα ζούμε τα τελευταία χρόνια είναι αποτέλεσμα της πνευματικής μας παρακμής, της καθίζησης των ηθών και των αξιών μας, η οποία προήλθε από την επίδραση του δυτικού κόσμου, που με πολλούς τρόπους δεχτήκαμε.

Βρε το μπουμπούκι!! Πολιτικός του «ΝΑΙ» μετέφερε με κλειστές τράπεζες 1 εκατ. € στο εξωτερικό

xrima_exoteriko

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Candia News, πολιτικός παράγοντας του Ηρακλείου «από το λόμπι του “ναι στα μνημόνια” και από τους επικεφαλής των ανάλογων διαδηλώσεων», σήκωσε πριν από λίγα 24ωρα, από μεγάλη τράπεζα της πόλης ποσό που ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ.
Όπως αναφέρει το Candianews, ο «“φιλοευρωπαίος παράγοντας” ζήτησε να πάρει το ποσό που υπερβαίνει κατά πολύ το 1 εκατ. ευρώ, καθώς μπήκε στην τράπεζα, ενώ ήταν κλειστή, χρησιμοποιώντας την πολιτική του ιδιότητα και αξίωσε να μεταφέρει στο εξωτερικό από το λογαριασμό του τα χρήματα, αλλά η απάντηση των τοπικών τραπεζικών στελεχών ήταν αρνητική».

«Στην Προπαγάνδα του Φόβου έχεις μόνον ένα οπλο»


11403346_10206024918676562_2870524550638700817_n«Ότι τον κιοτή χίλιες φορές να τον έβρης κιοτή και να τον χτυπάς, πάγει καλά· μια να σε χτυπήση, δεν σε φοβάται πλέον.» – Στρατηγός Μακρυγιάννης

Αυγερινός Χατζηχρυσός
Οταν ο Αϊντεκ* απείλησε τον Μακρυγίαννη όταν θα στείλει  30,000 μπαγεννέτα για να μας καθυποτάξει, ο μπαρουτακαπνισμένος Στρατηγός του απήντησε όπως κάθε Ελληνας. Αλλο ο φόβος του μυαλού κι άλλο η πραγματικότητα. Αλλο να φοβάσαι την εικόνα που έχεις στο μυαλό σου για τα 30.000  μπαγεννέτα και άλλο να τους τις δεις και να τους πολεμήσεις στο ανοιχτο πεδίο, όπου η έκβαση του απετελέσματος είναι ρευστη.

Κουίζ: Μέχρι και τα κτίρια τους “επίταξαν” καναλάρχες στην εμμετική προπαγάνδα υπερ του ΝΑΙ-Δείτε ποιος πάμπλουτος μιντιάρχης σήκωσε γιγαντοπανό (εικόνα)

kallimarmaro-vrionis

Στο βάθος της φωτο, φαίνεται το κτίριο του καναλάχη Βρυώνη στο οποία έχουν κρεμάσει το γιγαντοπανό του ΝΑΙ, στην εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο των φιλοευρωπαιστών.
Ο εν λόγω πληροφορηθήκαμε ότι πήρε πάλι φράγκα(και μάλιστα πολλά)για διαφήμιση. Εαν πήρε, τα δήλωσε; Και δεύτερον ποιος τον πλήρωσε; Η ΝΔ; Ο Σαμαράς ή οι Γερμανοί; Τιμολόγια κόπηκαν; Ή πρόκειται για ανταποδοτική διαφήμιση; Και ΑΝ είναι ανταποδοτική, αυτός έδωσε το κτίριο. Οι άλλοι τι του δώσανε; Και που τα βρήκε τα λεφτά η ΝΔ που χρωστάει της Μιχαλούς;
vrionis1
Για την ιστορία να πούμε ότι και στις προηγούμενες εθνικές εκλογές ο ίδιος ο ιδιοκτήτης των τηλεοπτικών σταθμών Ε, zoom, Extra και Extra Θεσσαλονίκης είχε πάρει πάλι-όπως λέει η πιάτσα- πολλά λεφτά από πολιτική διαφήμιση, είχε κάνει ομως και πολλά δώρα, όχι με το αζημίωτο.
Ο ίδιος αφανής ιδιοκτήτης(που πάντα εργάζεται μέσω off shore), ήταν αυτός που πριν από 24 ώρες πλήρωνε το προσωπικό του στο Extra με μαύρες σακκούλες. Σαν τον Κοσκωτά.
Κύριε Νικολούδη, τι έγινε, σε πήρε ο ύπνος κι έγειρες, ή ο Βρυώνης είναι φιλαράκι σου;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...