Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

Ο Πούτιν ζήτησε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τσίπρα


tsipras_poutinΟ Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν ζήτησε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.


Η επικοινωνία θα πραγματοποιηθεί άμεσα στη διάρκεια του διαλείμματος της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΑΘΗΝΑ 8-7-2015.

Ο άνθρωπος γεννιέται μονάχος και ελεύθερος. Συγχρονίζεται με τούς όμαιμους, με τούς άλλους ανθρώπους τής Ράτσας του και αγωνίζεται να κρατηθεί και να κραταιωθεί πάλι ως ελεύθερη προσωπικότητα. Διαμορφώνει μέσα του την γνώση τής Φυλής του, λειτουργεί ως μια Ελλάδα ολάκερος και καταθέτει ενέργεια και ορμή για να δαμάσει την φύση που τον περιβάλλει ως κάστρο και εργαστήρι προς όφελος τής ψυχικής του ανάγκης και των παιδιών του. Ο Έλλην είναι φύση και θέση Ελεύθερος Άνθρωπος.

Η ελευθερία είναι μια ψυχική και σωματική κατάσταση που κυριαρχεί σε όλες τις εκφράσεις τής ζωής. Ταιριάζει κατά συνέπεια μονάχα στους Ζωντανούς Λαούς. Βρίσκεται στην βούληση και τον λόγο τού υπεύθυνου πολίτη, τού πολίτη που διαμορφώνει την Πολιτεία στα μέτρα τής Εθνικής Κοινότητας. Βρίσκεται στην Πίστη και την επικοινωνία με τον Θεό. Βρίσκεται στην αρμονία τού ψυχικού πόθου και των σωματικών έργων. Βρίσκεται στο ζωντάνεμα τής ιστορίας και την επιβολή τού δίκαιου με το μεγάλωμα τής Εθνικής Γης.

Να σκέπτεσαι ελεύθερα. Να πράττεις αυτά που γυρεύει η ψυχή σου και που είναι απαραίτητα για να γίνει καλύτερη η ζωή των ανθρώπων σου. Να κάμεις το αδύνατο να φαντάζει δυνατό και να θέτεις τον πήχη πάνω από τα όρια τής εποχής σου, φτάνοντας σε υπεράνθρωπες διαστάσεις προκειμένου να κατακτήσεις την ζωή. Να μην υπολογίζεις δυνάμεις και αριθμούς που στέκουν απέναντί σου. Να στηρίζεσαι στους καλύτερους τής Φυλής σου, σ’ αυτούς που είναι δεμένοι με όρκο άσπαστο σε Πατρίδα και Θεό.

Να φτιάχνεις πολιτισμό που προάγει την δημιουργία ωραίων και αναπτυξιακών τής Φυλής σου έργων. Να εργάζεσαι για να διατηρείς στα χέρια σου το εθνικό προϊόν και την εξουσία τής Πατρίδος σου. Να τιμωρείς αμείλικτα και ισοπεδωτικά τούς τυράννους τής Ιερής Ελλάδος. Τότε είσαι αληθινά ελεύθερος άνθρωπος. Και εφόσον είσαι ελεύθερος άνθρωπος, τότε αξίζεις να είσαι Έλληνας. Διότι στην Ελλάδα η προδοσία και ο διεθνισμός εκχερσώνονται. Θέση ανάμεσά μας έχουν μονάχα ο Πατριωτισμός και ο Εθνικισμός, δηλαδή η Αυθυπαρξία και η Ισχύς τής Ελληνικής Φυλής.

Ο Ελεύθερος Έλληνας αναζητά τις ευθύνες για την κατάσταση τού Κράτους του από τον ίδιο και τούς ανθρώπους του. Ο Ελεύθερος Έλληνας αναλαμβάνει τις ευθύνες για την διοίκηση και τον αρμονικό βίο τής Φυλής του, ακόμη κι αν μειοψηφεί μέσα σ’ έναν ηττοπαθή και χειμαζόμενο όχλο.

Ο Ελεύθερος Έλληνας αφυπνίζει εθνικές συνειδήσεις. Δρα ως το ξυπνητήρι και το ξίφος τής Φυλής. Τιμωρός όσων κρατούν χάμω τον Ελληνισμό. Διεκπεραιωτής Εθνικής και Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Η ίδια η φύση τού Ελληνισμού είναι επαναστατική και κατακτητική. Τίποτα δεν προάγεται μέσα σε βαλτωμένα νερά. Πρέπει να διατηρείς τα αντανακλαστικά τής Φυλής σε εγρήγορση, να ανοίγεις δρόμους γεωπολιτικούς για να εγκατασταθεί και να ζήσει ο Ελληνισμός.

Ελευθερία είναι να βαδίζεις επάνω σε καθαγιασμένα από αίματα Ελλήνων Ηρώων χώματα και να νιώθεις την προγονική εντολή μέσα σου να σε ξεσηκώνει. Βαρβάρου πόδι ποτέ να μην πατήσει την Ιερή Πατρίδα. Το βλέμμα σου να ξεμακραίνει στις εστίες που σηκώθηκαν πολιτείες και Ελληνικές Αυτοκρατορίες. Να ανατραφείς και να αναθρέψεις τον λαό σου με τον Θρύλο τής Μεγάλης Ιδέας. Να δώσεις πίσω πνοή και Λάβαρα Ελληνικά στην Αιώνια Καστροπολιτεία. Έλληνας σκλάβος κανείς.

Ελευθερία πλέρια σε Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια. Όποιος μάς πειράξει έστω και ένα κύτταρο από τον Εθνικό μας Οργανισμό, αντιδρούμε δίχως να μάς νοιάζουν οι επικρίσεις των δυνατών και των πολιτικά ορθών. Δίχως τον τύπο τού νόμου, μόνον με τον Νόμο τής Φυλής. Ορθόν είναι το εθνικά επωφελές. Και δυνατός επάνω από τον Έλληνα είναι μονάχα ο Θεός.

Κοσμοπολιτισμός, πανθρησκεία και ανθρωπιστικές τάχα μου διαστροφές είναι και αντιμετωπίζονται ως δούρειος ίππος σκλαβιάς. Αντί τού κοσμοπολιτισμού έχω τον Οικουμενικό Ελληνισμό, τον Κοινοτισμό των απανταχού Ελλήνων. Αντί τής πανθρησκείας έχω τον Ιησού Χριστό και την Ορθοδοξία. Αντί των ανώμαλων συνυπάρξεων και τής υπογεννητικότητας, σκοπός μου είναι να κρατήσω ζωντανό και επομένως λεύτερο τον Ελληνισμό με την καθαρή ελληνική οικογένεια τού αγωνιζόμενου Έλληνα και τής άξιας Ελληνίδας συντρόφου.

Ελληνισμός ελεύθερος νοείται μονάχα μέσα στα πλαίσια τού Έθνους και τής Φυλής. Ελληνικό Αίμα και Λευκή Φυλή. Ο σεβασμός στο ανθρώπινο πρόσωπο ξεκινάει από τούς δικούς σου ανθρώπους ώστε να μπορέσει να γίνει πάγια συμπεριφορά. Η Ταυτότητα τής Φυλής είναι ζήτημα αξιοπρέπειας και συνδετικός κρίκος των ανθρώπινων πόθων. Η ιδιοπροσωπία συνέχει τις ενέργειες των μελών τής Εθνικής Κοινότητας που έχοντας κοινές ανάγκες μάχονται για την βιωσιμότητα και την υπεροχή τής Κοινότητας. Έχεις μέσα σου την Ελλάδα. Τότε και μόνον μπορείς να νοιώσεις τούς άλλους λαούς.

Η ελευθερία λοιπόν είναι το αιώνιο στάδιο τού αγώνα που δεν γνωρίζει κόστη και εμπόδια. Είναι το ανώτερο έπαθλο που κατακτάει ο Έλληνας ακόμη και με την ύψιστη θυσία. Η κατάκτηση τής ζωής που μπορεί να συμβεί μέσα και από τον έντιμο θάνατο, φτάνει να περάσει η αιμάτινη σκυτάλη στα γεννήματά μας ατόφια ελληνική.

Ελεύθερος είναι μονάχα ο Ανίκητος Λαϊκός και Εθνικιστικός Ελληνισμός που μεγαλουργεί με Δίκαιο και Ατσάλι. Που χτίζει Ισχυρή Ελλάδα επάνω στα θεμέλια τής Ελληνικότητας στο Ήθος, στην Γλώσσα, στον Πολιτισμό, στο Αίμα. Ο Ελληνισμός που ζυμώνεται και τρανώνεται μέσα στην φύση που τον περιβάλλει, αντλώντας δύναμη από αυτήν και δίδοντάς της τις δικές του διαστάσεις.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ…Δείτε ποιόν έδιωξε με τις κλωτσιές ο Βαρουφάκης, λίγο πριν παραιτηθεί

varoufakis georgiou

Η τελευταία υπογραφή του πρώην, πλέον, υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, είχε καθαρά συμβολική σημασία: Απέλυσε τον Ανδρέα Γεωργίου πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ), ο οποίος είχε πλαστογραφήσει το έλλειμμα το 2010 και είχε οδηγήσει την Ελλάδα στο Μνημόνιο, σε ένα σκάνδαλο που έχει καταγγελθεί και έχει λάβει το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο Γ.Γεωργίου καλυπτόταν σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα από την γραφειοκρατία των Βρυξελλών και ουδείς τον ενόχλησε από την θέση του, παρά το γεγονός ότι είχε ασκηθεί σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με προεξάρχοντα υπερασπιστή του τον Γ.Στουρνάρα, ως Υπουργού της Κυβέρνησης ΣαμαραροΒενιζέλου.

Η ανακοίνωση του Eurogroup: Η Ελλάδα θα υποβάλει αύριο αίτημα για οικονομική βοήθεια από τον ESM


Το Eurogroup αναμένει από την ελληνική κυβέρνηση να καταθέσει νέο αίτημα για παροχή οικονομικής βοήθειας από τον ESM αύριο, Τετάρτη, αναφέρει το επίσημο ανακοινωθέν του σημερινού Eurogroup.

Ας αρχίσουμε «ανταρτοπόλεμο» στους Γύπες της ΕΕ


Acadimia

Να καλέσουμε την ελληνική ομογένεια σε έναν υπέρ πάντων αγώνα…
Να κάνουμε ένα σχέδιο αντεπίθεσης στα ευαίσθητα σημεία των δανειστών Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος
Δευτέρα 6/7/2015.


Η επόμενη ημέρα μίας σημαντικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ και της Ελλάδας απέναντι στους ευρωπαίους δανειστές που λειτουργούν «ιδιόμορφα» στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα.

ΑΛΕΞΗ ΘΥΜΗΣΟΥ! ΈΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ “ΟΧΙ” ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ “ΝΑΙ” ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ! ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ! ΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

1 alexis eurogroup


Συμφωνία έστω και στο και 5 θα επιδιώξει ο Αλέξης Τσίπρας στην σημερινή Σύνοδο Κορυφής έχοντας στις αποσκευές του τις ελληνικές προτάσεις, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος αλλά και την κοινή ανακοίνωση των πέντε πολιτικών αρχηγών.
Στόχος του πρωθυπουργού!!
Μείζονος σημασίας για τον Αλέξη Τσίπρα, είναι να παρουσιάσει τη νέα πρόταση της κυβέρνησης ώστε να απεμπλακεί η κατάσταση,διασφαλίζοντας -πράγμα αβέβαιο-μια διπλή δικλείδα  ασφαλείας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ‘πακέτο’ που θα προσφέρει στους δανειστές θα είναι ιδιαίτερα ‘βαρύ’ και γι’ αυτό, θα ζητήσει ως αντάλλαγμα:μια ικανοποιητική αναφορά στην αναδιάρθρωση του χρέους ειδικά μετά και την έκθεση του ΔΝΤ και δεύτερον μία σαφή δέσμευση για την εξυπηρέτηση των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας που θα δώσει ανάσα στην ελληνική οικονομία
Η ατζέντα

Το ΟΧΙ ήταν ταξική νίκη απέναντι στην Διαπλοκή και την Μιντιοκρατία


Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ! ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ !

wow1435967901

Φίσερ: Το ελληνικό δημοψήφισμα δημιούργησε προθυμία διαπραγμάτευσης


«Ο διορισμός Τσακαλώτου μπορεί να συμβάλλει στην εξέλιξη των συζητήσεων»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΧΑΙΝΤΣ ΦΙΣΕΡ
προσθήκη στα αγαπημένα

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, δεν έλυσε μεν κανένα πρόβλημα, αλλά ίσως χαλάρωσαν τα τελείως βαλτωμένα τον τελευταίο καιρό μέτωπα, προς την κατεύθυνση μιας προθυμίας για διάλογο πάνω σε νέες προτάσεις, τόνισε ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Αυστρίας, Χάιντς Φίσερ.

12 πράγματα που παθαίνουμε από το πολύ κάπνισμα


Αν και ο καθένας έχει τους δικούς του προσωπικούς λόγους για να κόψει το κάπνισμα, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Το κάπνισμα σκοτώνει! Για την ακρίβεια σκοτώνει 20.000 Έλληνες κάθε χρόνο.

ΚΑΠΝΙΣΜΑ – ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

παραιτηση του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφακη

Δημοσκόπηση – κόλαφος για τον Ραχόι! Γι’ αυτό μαλάκωσε το παιδί;


wpid-20150707083708Σημερινή δημοσκοπηση στην Ισπανία φέρνει τριπλή ισοπαλία στην κορυφή.
Ραχόι, Σοσιαλιστές και Ποδέμος.
Γι’ αυτό και μαλακώνει ο Ισπανός στο θέμα της Ελλάδας. Μιλάμε για πλήρη αντιστροφή της κοινής γνώμης μετά την «σκληρή στάση».

Εισαγγελική έρευνα για την μαύρη προπαγάνδα των καναλιών την εβδομάδα του δημοψηφίσματος


propaganda_tvΠροκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας για τον τρόπο που κάλυψαν τα τηλεοπτικά κανάλια τις τελευταίες ημέρες το θέμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής. Θα διερευνηθεί εάν και κατά πόσο από τον τρόπο που προέβαλαν το θέμα παραβιάστηκε η εκλογική νομοθεσία.

Οι Γερμανοί αδειάζουν τους συνεργάτες τους. Χρυσό συμβόλαιο Γεωργιάδη με τους Γερμανούς! @AdonisGeorgiadi


Ενα ενα βγαίνουν στη φόρα Το χρυσό συμβόλαιο του Άδωνι με τους Γερμανούς!
Γερή «μπάζα» φαίνεται πως έκαναν οι Γερμανοί εμπειρογνώμονες και Task Force, από τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας!
Ο νέος υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, υπέστη σοκ με τις συμφωνίες που έχει υπογράψει ο «εκλεκτός» του Αντώνη Σαμαρά, Άδωνις Γεωργιάδης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Δ. Ευθυμιάδου στο medispin.blogspot.gr, η περίφημη Task Force, όχι μόνο αλώνιζε στην Ελλάδα, δίνοντας καταστροφικές εντολές για τη δημόσια υγεία, αλλά έκανε και «χρυσές» δουλειές μέσω των αλλαγών στον ΕΟΠΥΥ και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ). Το «χρυσό» deal με την Task Force για την εκπόνηση μελετών για τις αλλαγές που θα έπρεπε να γίνουν στην ΠΦΥ και στον ΕΟΠΥΥ, υπέγραψε ο πρώην υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της θητείας του.

ΟΗΕ: Δεν αντέχει άλλη λιτότητα η Ελλάδα


Image
Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει άλλη λιτότητα, καθώς αυτό θα προκαλέσει μεγαλύτερη κοινωνική αναταραχή και θα μειώσει τις πιθανότητες για οικονομική ανάκαμψη, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών με ειδίκευση στα θέματα χρέους.

Die Welt: «Το ελληνικό ΌΧΙ ήταν μεγάλη ήττα για τη Μέρκελ!»


05df2-merkel_nazi
Έχει έρθει η ώρα να γίνουν διαπραγματεύσεις για μια αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας ίσως ακόμη και για μια απομείωση του χρέους. Σε αντάλλαγμα, καταλήγει η Welt, η Αθήνα θα πρέπει να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις.

«Το ‘όχι’ της Αθήνας είναι μια ήττα και για τη Μέρκελ», επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα Die Welt, η οποία σχολιάζει ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα δείχνει ότι όλες οι πλευρές έχουν κάνει λάθη, γι’ αυτό θα πρέπει να δοθεί μια τελευταία ευκαιρία στις συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση.

Αυτή είναι η θέση της Ελλάδας έναντι των δανειστών - Τι συμφώνησαν οι πολιτικοί αρχηγοί


Image
Ύστερα από αίτημα του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος συνεκάλεσε σήμερα, 6η Ιουλίου 2015 και ώρα 10:00, σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών των Κομμάτων που εκπροσωπούνται στην Βουλή, υπό την Προεδρία του.

Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος

Σε εξέλιξη σύσκεψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για τις τράπεζεςΈκτακτη σύσκεψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους πραγματοποιείται αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες υπό τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών Δημήτρη Μάρδα και την πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκα Κατσέλη με εκπροσώπους των διοικήσεων των ελληνικών τραπεζών.

"Περιφρονήσατε τους Έλληνες και χάσατε"! Ανάλυση κόλαφος του Stratfor για την ΕΕ!

Image
Με την γνωστή για τις απόψεις και την ποιότητα ενημέρωσης που παρέχει γερμανική εφημερίδα Bild, να κυκλοφορεί με φωτογραφία Μέρκελ σε ρόλο …Κάϊζερ, έχει σημασία να δούμε πως βλέπουν την εξελισσόμενη σύγκρουση της Ελλάδας με τους δανειστές της και ειδικά την Γερμανία, οι αμερικανοί. Ο Τζορτζ Φρίντμαν επικεφαλής του αμερικανικού think tank Stratfor το οποίο πολλές φορές δίνει τον “τόνο” των απόψεων της Ουάσινγκτον ,με εκτενές άρθρο του αναφέρεται στην σύγκρουση.
Πρώτα απ΄ όλα επισημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να δηλώνει έκπληκτις από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Ο Φρίντμαν γράφει τα αυτονόητα τα οποία όμως σε Βερολίνο και Βρυξέλλες είναι σαφές πλέον αδυνατούν να κατανοήσουν. 

Έβο Μοράλες: «Με σεβασμό και θαυμασμό, χαιρετίζω τον σπουδαίο ελληνικό λαό για τον θρίαμβο του #OXI»


evo-morales_1Τη νίκη του «όχι» στο δημοψήφισμα στην Ελλάδα χαιρέτισε σήμερα ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες, σημειώνοντας ότι αποτελεί μια ήττα για τον «ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό». «Χαιρετίζω τον σπουδαίο ελληνικό λαό για τον θρίαμβο» του «όχι», ο οποίος συνιστά μια πανωλεθρία για τον ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό», δήλωσε ο πρόεδρος της Βολιβίας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ABI.

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος «αποτελεί την αρχή της απελευθέρωσης του ευρωπαϊκού λαού», πρόσθεσε ο Μοράλες, ο οποίος εξέφρασε «τον σεβασμό του και τον θαυμασμό του για τον ελληνικό λαό».

http://www.avantipopolo.gr/2015/07/blog-post_621.html

Τι δήλωσε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος!

"Ο γεμάτος θετική ενέργεια φίλος μου ...
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν έπρεπε να βγει δημοσίως και να πει ότι τάσσεται υπέρ του ΝΑΙ, να τα τώρα τα αποτελέσματα" φέρεται να είπε ο δήμαρχος σε στενούς του συνεργάτες, ο οποίος όπως μαθαίνουμε πιστεύει στο κακό το μάτι και την αρνητική ενέργεια!

Ποιος έδωσε τελεσίγραφο στον Τσίπρα να κλείσει τη συμφωνία έως την Τετάρτη!

Έχω να σας πω τα κρυφά των ημερών. Και ξεκινώ από το Προεδρικό Μέγαρο που τελευταίως έχει μετατραπεί σε κέντρο διαβουλεύσεων, επαφών και μεταφοράς μηνυμάτων προς κάθε κατεύθυνση.
Αναφορικά με τις πολλές επαφές που έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, ένα πουλάκι που κατοικοεδρεύει μονίμως στην οδό Ηρώδου του Αττικού μού αποκάλυψε ότι το τελευταίο 24ωρο δόθηκε από το Προεδρικό Μέγαρο ένα είδος τελεσιγράφου στον Πρωθυπουργό: «Μέσα δύο ημέρες από το δημοψήφισμα και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά του κλείνεις τη συμφωνία με τους εταίρους μας. Διαφορετικά, εμένα μη με υπολογίζεις». Δηλαδή ως την προσεχή Τετάρτη, ό,τι κι αν γίνει, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία, με όποια μέτρα και αν αυτή συνοδεύεται.

Από τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ

Τι κρύβεται πίσω από τις διεθνής "φιλανθρωπικές" οργανώσεις - UNICEF, Γιατροί χωρίς Σύνορα, Γιατροί του Κόσμου, εκκλησιαστικές οργανώσεις κ.λπ (Πλήρης οδηγός...)


Στη Φωτο ο εβραίος ιδρυτής
των "γιατρών χωρίς
σύνορα" και των
"Γιατρών του κόσμου"!
Καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε στα Μ.Μ.Ε. για τις γνωστές σε όλους μας «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις». Πρόκειται για «φιλανθρωπικές» εταιρείες, που σκοπό έχουν τη βοήθεια των επί γης συνανθρώπων μας. Τα έργα τους περιλαμβάνουν εράνους, δωρεές, χορηγίες, συνδρομές κ.ά… Σ΄ αυτά συμμετέχουν διάφοροι κυρίως επώνυμοι της show-biz, καλλιτέχνες, ηθοποιοί, πολιτικοί, πλούσιοι κ.ά.. Οι «φιλανθρωπικοί» αυτοί οργανισμοί είναι πολλοί ανά τον κόσμο. Αναφέρονται ως Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί και Μη Κερδοσκοπικοί (σύμφωνα με τα όσα πάντοτε δηλώνουν οι ίδιοι). Κάποιοι απ΄ αυτούς τους οργανισμούς, ξένοι και εγχώριοι, είναι οι Γιατροί του Κόσμου (MDM), η UNICEF, οι LIONS, η Παγκόσμια Αποστολή Βοήθειας (ΜΑΜ), οι περιβόητοι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF), η Oxfam, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, η εκκλησιαστική οργάνωση «Αλληλεγγύη» κ.ά.
Το «φιλανθρωπικό» έργο της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας είναι ήδη γνωστό εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια περίπου. Αμύθητη περιουσία, ατελείωτα σκάνδαλα, αγυρτείες, τραπεζικές καταθέσεις, δημόσιες καταπατήσεις, χρηματισμοί, παγκάρια, ιερές μίζες, αποπερατώσεις ναών, ιεροί πλειστηριασμοί και άλλα παρόμοια. Όλα βέβαια γίνονται στο όνομα της αγάπης και της φιλανθρωπίας.

Τσίπρα, κάνε κάτι με τη χούντα των ΜΜΕ. Ως εδώ και μη παρέκει!

 
Αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες στην Ελληνική Τηλεόραση ίσως δεν έχει ξαναγίνει σε τέτοιο βαθμό. Η απόλυτη προπαγάνδα και ο...φασισμός υπέρ του ΝΑΙ.
Είναι ανεπίτρεπτο 15 πουλημένοι-και από συμφέροντα εξαρτώμενοι- δημοσιογράφοι να προσπαθούν να κάνουν κουμάντο σε μία χώρα. Αρκετά πια. Ο λαός έχει ξυπνήσει και είναι εξοργισμένος. Αύριο, όταν ο λαός πει ΟΧΙ, αυτή που θα ηττηθούν θα είναι πρώτα οι μεγαλοδημοσιογραφίσκοι. Αυτοί που πάλεψαν με νύχια και με δόντια με ψέμματα και παραπληροφόρηση να επικρατήσουν τα μέτρα λιτότητας. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ από τη Δευτέρα πρέπει άμεσα να διαλύσει τη χούντα των ΜΜΕ ριζικά. Δεν αρκεί κ. Τσίπρα μόνο να λέμε για το χάλι των ΜΜΕ. Ήρθε η ώρα ή να πληρώσουν τα εκατομμύρια που χρόνια χρωστάνε ή να κλείσουν.
Ως εδώ και μη παρέκει!

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ρε μάγκα: Η απελπισμένη γιαγιά μπροστά στο ΑΤΜ στην Κρήτη και η πράξη ανθρωπιάς που συγκλονίζει


Ο Παπαδόπουλος Θανάσης, κάτοικος Αθηνών, έστειλε επιστολή στο κρητικό σάιτ cretalive.gr,… προκειμένου να περιγράψει μια συγκλονιστική στιγμή που...
unnamed (4)

Ο Παπαδόπουλος Θανάσης, κάτοικος Αθηνών, έστειλε επιστολή στο κρητικό σάιτ cretalive.gr,…
προκειμένου να περιγράψει μια συγκλονιστική στιγμή που έζησε μπροστά από ΑΤΜ στα Μάλλια.
Σας την παραθέοτυμε όπως ακριβώς δημοσιεύθηκε
Βρίσκομαι στα Μαλια για διακοπές,και σας ενημερώνω για το παρακατω!
Στην περιοχη των Μαλίων,σήμερα μια υπερηλικας γερόντισσα,προσπαθούσε να βγάλει χρηματα απο το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας! Η γιαγια ηταν παντελώς ανίδεη, και αρχισε μεσα στη στεναχώρια της να κλαιει,γιατι δεν μπορουσε να κανει αναληψη.
Την ειδε ενας αντρας -περίπου σαράντα ετών – σας δινω χαρακτηριστικα του,πολυ ψηλός -και πηγε δίπλα της να την ρωτησει τι συμβαινει! Η γιαγια ειχε απο την στεναχώρια της κοψει την καρτα, και του ελεγε οτι δεν εχει παιδια,και ειναι και χηρα,και πως θα παρει την συνταξη της χωρις το βιβλιαριο.
Ο αντρας τοτε την αγκάλιασε και αυτη έκλαιγε συνεχως, και τοτε εβγαλε απο την τσεπη του χρηματα,και της εδωσε να παει να ψωνισει,οπως της ειπε.
Συγκλονιστικές στιγμες, η γιαγια τον ρωτησε ποιος ειναι και της δίνει χρηματα,και ο αντρας απάντησε, γιαγια μην στεναχωριέσαι ,είμαι στην Περιφέρεια Κρητης συμβουλος, μην φοβασαι της είπε! Πάρτα της λεει να κανεις την δουλεια σου και εχει ο θεος.
Η γιαγια ειχε ερθει οπως μας ειπε απο ενα μακρινο χωριο,για να δει πως θα πληρωθει την αγροτικη της συνταξη,πρωτη φορα με καρτα.
Συγχαρητηρια στον περιφερειακο σας συμβουλο,και θα ηθελα πολυ να μαθω το ονομα του,συγχαρητηρια στον κρητικο λαο.
Παπαδόπουλος Θανάσης, κάτοικος Αθηνών»

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΛΕΤΕ ΝΑΙ… ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ…


Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ… Αφιερωμένο σε όλους αυτούς τους κατευθυνόμενους ευρωλιγούρηδες, που παρά τα όσα δεινά περνά η Ελλάδα μέσα...
europi (2)

Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…
Αφιερωμένο σε όλους αυτούς τους κατευθυνόμενους ευρωλιγούρηδες, που παρά τα όσα δεινά περνά η Ελλάδα μέσα στο Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, συνεχίζουν να επιμένουν ευρωπαϊκά… Λες και Πριν την ένταξη στην ΕΟΚ δεν υπήρχε Ελλάδα… Λες και την τεράστια ιστορία μας την γράψαμε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση… Σκέφτηκε κανείς άραγε από αυτούς, αφού η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο σωστός Μονόδρομος, γιατί χρεοκοπήσαμε όντας μέλη της; Τι περιμένουν άραγε παραμένοντας σε αυτή την Ένωση;
– Πώς προέκυψε η Ευρωπαϊκη Ένωση; Ποιος ο ρόλος της Γερμανίας; Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον; Οι λόγοι ύπαρξης τής ΕΕ είναι μόνο πολιτικοί και οικονομικοί; Μήπως κρύβεται και κάποιο πνευματικό στοιχείο στην ίδρυση και τη λειτουργία της; Και ποια σχέση μπορεί να έχει με την αρχαία Βαβυλώνα; Με την Βαβυλώνα της Αποκάλυψης και το συμβολισμό της;
Δείτε αυτό το ντοκιμαντέρ, στο οποίο ο Άγγλος θεολόγος David Hathaway εξετάζει αυτά τα ερωτήματα με βάση τις Βιβλικές προφητείες. Τα όσα επισημαίνει, εξετάζοντας τα σύμβολα της ΕΕ, είναι πράγματι καταπληκτικά.

pisoapothnkoyrtina.blogspot.com

Χρεοκοπία ή λιτότητα


Αυτή είναι η ουσία του δημοψηφίσματος, ενώ φαίνεται πως γίνεται προσπάθεια να «εκμαιευθεί» εκ των υστέρων η συμφωνία των Ελλήνων...

Αυτή είναι η ουσία του δημοψηφίσματος, ενώ φαίνεται πως γίνεται προσπάθεια να «εκμαιευθεί» εκ των υστέρων η συμφωνία των Ελλήνων για την πτώχευση της χώρας – έτσι ώστε να ξεκινήσουν μετά οι διαπραγματεύσεις του χρέους με τους δανειστές
.
Από την αρχή της κρίσης, ειδικά μετά το PSI, είχαμε επισημάνει πως η Ελλάδα βαδίζει στα ίχνη της Αργεντινής – μίας χώρας που αντιμετώπισε τις ίδιες δυσκολίες, οι οποίες οφείλονταν στο μεγάλο της πρόβλημα: στους δυσλειτουργικούς Θεσμούς.
Εάν λοιπόν θα ήθελε κανείς να ενημερωθεί για το τι θα μπορούσε να συμβεί μελλοντικά στην Ελλάδα, θα έπρεπε να διαβάσει ψύχραιμα το κείμενο «Η πτώχευση της Αργεντινής» – λαμβάνοντας όμως υπ’ όψιν του πως η Ελλάδα είναι ένα κράτος της Ευρώπης, με διαφορετικά γεωπολιτικά ρίσκα, ενώ δεν έχει τη νομισματική της κυριαρχία.
Επίσης πως το δημόσιο χρέος της Ελλάδας είναι σήμερα διπλάσιο από αυτό της Αργεντινής όταν χρεοκόπησε (2001), μετά την πτώχευση σχεδόν διπλασιάσθηκε λόγω της υποτίμησης του νομίσματος της (γράφημα), ακολούθησε η περιπετειώδης διαγραφή μεγάλου μέρους του το 2004, με την οποία όμως απλά επανήλθε στα επίπεδα της πτώχευσης, ενώ συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με τους πιστωτές της, παραμένοντας απομονωμένη από τις διεθνείς αγορές χρηματοδότησης – με τη διαφθορά, καθώς επίσης με τις υπόλοιπες δυσλειτουργίες της δημόσιας διοίκησης της να παραμένουν ως είχαν.
.
ΓΡΑΦΗΜΑ - Ελλάδα, Αργεντινή, χρέος, σύγκριση
.
Τα παραπάνω δεν σημαίνουν βέβαια πως η οικονομία της Ελλάδας θα εξελιχθεί ανάλογα. Επιθυμώ μόνο να τονίσω ότι, η μονομερής διαγραφή του δημοσίου χρέους, κρίνοντας τουλάχιστον από το παράδειγμα της Αργεντινής, δεν είναι νομοτελειακά ότι καλύτερο για μία χώρα – ενώ η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύθηκε προεκλογικά πως θα επιδιώξει την πράγματι απαιτούμενη  διαγραφή, σε συμφωνία με τους δανειστές της πατρίδας μας, παραμένοντας εντός της Ευρωζώνης.
Όσον αφορά τώρα το δημοψήφισμα, το οποίο έχουμε βέβαια υποστηρίξει στο παρελθόν, θεωρώ πως γίνεται εξαιρετικά καθυστερημένα, σε μία από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας μας – γεγονός που εύλογα δημιουργεί σοβαρές υποψίες, σε σχέση με το τι πραγματικά επιδιώκει η κυβέρνηση. 
Υποθέτω πάντως πως το ερώτημα του, έτσι όπως τουλάχιστον διατυπώνεται, είναι ουσιαστικά «Χρεοκοπία (ΟΧΙ) ή λιτότητα (ΝΑΙ)» – αν και η Ελλάδα αδυνατεί πλέον να εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις της, οπότε έχει πρακτικά πτωχεύσει. Ο πρωθυπουργός όμως μάλλον χρειάζεται εκ των υστέρων την έγκριση των Ελλήνων για τη χρεοκοπία που ο ίδιος προκάλεσε (ΟΧΙ), έτσι ώστε να μην έχει την ευθύνη – κάτι που δεν είναι τόσο ειλικρινές ή έντιμο, όσο θα ήθελα.
Με την απάντηση λοιπόν στο δεύτερο σκέλος του ερωτήματος να είναι ίσως αρνητική, αφού κανένας δεν θέλει τη λιτότητα, η οποία έχει τεκμηριωμένα καταστρέψει την οικονομία μας (ανάλυση), φαίνεται πως γίνεται προσπάθεια εκ μέρους της κυβέρνησης να «εκμαιευθεί» έμμεσα  η συμφωνία της πλειοψηφίας των Ελλήνων για τη χρεοκοπία της χώρας – έτσι ώστε να ξεκινήσουν μετά οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, για τη διαγραφή μέρους του χρέους, όπως ακριβώς συνέβη στην Αργεντινή.
Ελπίζοντας τώρα πως στην περίπτωση του «ΟΧΙ» η χρεοκοπία θα δρομολογηθεί εντός της Ευρωζώνης, καθώς επίσης πως δεν θα υποστεί η Ελλάδα τη θεραπεία του σοκ, έχω την άποψη πως δεν είναι έντιμη η παραπλάνηση των Πολιτών, με αναφορές σε μία λύση που θα επιτευχθεί εντός δύο ημερών – εκτός εάν η κυβέρνηση στηρίζεται σε κάποια μεγάλη δύναμη, η οποία της έχει υποσχεθεί κάτι ανάλογο.
Βέβαια, η συμφωνία με τους πιστωτές θα μπορούσε να είναι ήδη υπογεγραμμένη, αλλά να «παίζεται θέατρο» επειδή δεν θα εγκρινόταν από τη Βουλή. Εάν όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε οι διαπραγματεύσεις θα απαιτήσουν αρκετό χρόνο – οι τράπεζες θα μείνουν κλειστές, οι καταθέσεις θα διακινδυνεύσουν και η οικονομία της χώρας μας θα υποστεί ένα πολύ μεγάλο πλήγμα.
Εάν όμως χαθούν και άλλα χρήματα από την Ελλάδα, εάν δηλαδή η διαγραφή 150 δις € του δημοσίου χρέους, για παράδειγμα, κοστίσει περισσότερα, όπως συνέβη στην Αργεντινή, επίσης στη χώρα μας μετά το εγκληματικό PSI (χρεοκόπησαν οι τράπεζες, τα ασφαλιστικά ταμεία κλπ., οπότε κόστισε πολύ ακριβότερα, ενώ οι συνολικές ζημίες που έχει υποστεί η Ελλάδα από το 2009 πλησιάζουν το 1 τρις €), δεν θα είναι αλήθεια «δώρο άδωρο»;
Η απάντηση είναι πολύ απλή: για όλους εμάς τους Πολίτες θα είναι ασφαλώς «δώρο άδωρο», αλλά για την κυβέρνηση όχι – αφού η διαγραφή θα θεωρούνταν πιθανότατα από τους Έλληνες ως μία ηρωική πράξη, πάντοτε με κριτήριο τη συμπεριφορά των Αργεντινών. Σε κάθε περίπτωση, τα άμεσα αποτελέσματα της ενδεχόμενης διαγραφής, εάν διενεργηθεί με αυτόν τον τρόπο, δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα για τις μεσαίες και μικρές εισοδηματικές τάξεις – ενώ οι ανώτερες θα μείνουν για μερικά χρόνια στο εξωτερικό, περιμένοντας να κοπάσει η τρομακτική θύελλα.
Συνεχίζοντας, πρόκειται φυσικά για υποθέσεις, οι οποίες δεν σημαίνει πως θα αποδειχθούν στην πράξη – αφού υπάρχουν πολλά άλλα ενδεχόμενα, ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης του ΔΝΤ, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Αρκετοί δε θεωρούν πως η αναφορά στη μη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, λίγες ημέρες πριν από το δημοψήφισμα, ίσως αποσκοπεί στη διάλυση της Ευρωζώνης, πριν καταφέρει να ισχυροποιηθεί επικίνδυνα η γερμανική ηγεμονία στην ήπειρο μας – κάτι που δεν είναι παράλογο, κρίνοντας από όλα όσα έχουν συμβεί μετά το 2010.
Δυναμιτίζει βέβαια τις ελληνικές προσπάθειες χρηματοδότησης, αφού το ΔΝΤ αποδέχεται την αποτυχία του, ενώ αναφέρεται σε ένα επί πλέον δάνειο άνω των 50 δις €, το οποίο φυσικά πολύ δύσκολα θα ενέκρινε η καγκελάριος, αλλά κανένας δεν ξέρει τα πραγματικά του κίνητρα – τα οποία θα φανούν πάρα πολύ σύντομα.
Ολοκληρώνοντας, παρά το ότι θεωρώ πως το δημοψήφισμα είναι στη λάθος χρονική στιγμή, ενώ το ερώτημα του θα έπρεπε να συνοδεύεται με τα σχέδια της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα, να μην αποτελεί δηλαδή ένα από τα πολλά «πολιτικά ψέματα», δεν πιστεύω πως θα διχάσει τους Έλληνες.
Ούτε ότι θα προκαλέσει έναν εμφύλιο πόλεμο μεταξύ τους, ούτε πως ισοδυναμεί με την πραξικοπηματική κατάληψη της εξουσίας από την αριστερά – ή ότι η «σύμπνοια» της ακροδεξιάς παράταξης με την κυβέρνηση συνεργασίας έχει στόχο την κατάλυση της Δημοκρατίας. Πρόκειται ασφαλώς για υπερβολές, τις οποίες δεν συμμερίζομαι – έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη φυλή μας.

ΑΡΧΙΣΑΝ την άθλια επίθεση οι γερμανοί – Πάνε για ευρωπαϊκό πραξικόπημα


Φασισμός στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Ο πρόεδρος της ένωσης γερμανικών τραπεζών δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει...
PreviewImage2

Φασισμός στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Ο πρόεδρος της ένωσης γερμανικών τραπεζών δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη.

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Μια άκρως επικίνδυνη εξέλιξη όσον αφορά το κουρδικό ΡΚΚ μέσα στην Τουρκία προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην...
1436130712521

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια άκρως επικίνδυνη εξέλιξη όσον αφορά το κουρδικό ΡΚΚ μέσα στην Τουρκία προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην τουρκική κυβέρνηση, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες οι Κούρδοι προωθούνται προς τα δυτικά με κύριο στόχο την πρόσβαση στην θαλάσσια περιοχή της τουρκικής μεσογείου.

ΕΚΤ: «Κουρεύει» τα εχέγγυα των τραπεζών - Μειώνεται η ρευστότητα - Αμετάβλητος ο ELA


ΕΚΤ: «Κουρεύει» τα εχέγγυα των τραπεζών - Μειώνεται η ρευστότητα - Αμετάβλητος ο ELA
Την απόφαση να κουρέψει τα εχέγγυα των ελληνικών τραπεζών έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ, ενισχύοντας τη χρηματοδοτική ασφυξία. Αν και αποφάσισε να διατηρήσει αμετάβλητο τον Έκτακτο Μηχανισμό Ρευστότητας (ELA) στα 88,6 δισ. ευρώ, με την προσαρμογή του haircut στα ενέχυρα των τραπεζών, ουσιαστικά μειώνει τη ρευστότητα από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα. 

Πως "αλυσοδέθηκε" η Ελλάδα στα Μνημόνια – Η Ύβρις των δανειστών απέναντι στη χώρα φέρνει την Νέμεση


Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ – ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ Μια μέρα πριν την...
ybris

Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ – ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ
Μια μέρα πριν την κρίσιμη ψηφοφορία κατά την οποία ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει για το μέλλον του και για το αν θα υπακούσει στις προτροπές του Β.Σόιμπλε και της Α.Μέρκελ καλό θα είναι να θυμηθεί ο ελληνικός λαός πως η Ελλάδα «αλυσοδέθηκε» στα δεσμά των Μνημονίων και από ποιους.

«Μουδιασμένη» η αντίδραση της Ευρώπης – Νέα σχέδια πέφτουν στο τραπέζι


«Μα πώς να υποδεχτούμε ένα αποτέλεσμα για το οποίο πρώτη συγχαρητήρια έστειλε η Μαρι Λεπέν» λέει κορυφαίος αξιωματούχος των Θεσμών...

«Μα πώς να υποδεχτούμε ένα αποτέλεσμα για το οποίο πρώτη συγχαρητήρια έστειλε η Μαρι Λεπέν» λέει κορυφαίος αξιωματούχος των Θεσμών – Τα δύο σενάρια για την αντίδραση των Θεσμών και πως «η ελληνική δημοκρατία, μπορεί να αντιμετωπιστεί με περισσότερη ευρωπαϊκή …δημοκρατία»

Ντάισελμπλουμ: Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι λυπηρό για το μέλλον της Ελλάδας – Τον χάλασε τον Γερμανοτσολιά το “ΟΧΙ”

Media-Default-images-νταισελμπλουμ_17032015210833

Καλή χώνεψη

Δύσκολα μέτρα και “μεταρρυθμίσεις” είναι αναπόφευκτα για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup
“Λαμβάνω υπόψιν μου το αποτέλεσμα του ελληνικού δημοψηφίσματος. Το αποτέλεσμα είναι λυπηρό για το μέλλον της Ελλάδας. Για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, δύσκολα μέτρα και “μεταρρυθμίσεις” είναι αναπόφευκτα. Θα περιμένουμε τώρα τις πρωτοβουλίες των ελληνικών αρχών. Το Eurogroup θα συζητήσει την πορεία των εργασιών την Τρίτη 7 Ιουλίου”

Ωρε καταλάβατε τι κάναμε; Τα blogs ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ μια χαμένη Μάχη!


Leonidas (GERARD BUTLER) personally delivers his answer to the Persian Messenger (PETER MENSAH) in Warner Bros. Pictures’, Legendary Pictures’ and Virtual Studios’ action drama “300,” distributed by Warner Bros. Pictures. PHOTOGRAPHS TO BE USED SOLELY FOR ADVERTISING, PROMOTION, PUBLICITY OR REVIEWS OF THIS SPECIFIC MOTION PICTURE AND TO REMAIN THE PROPERTY OF THE STUDIO. NOT FOR SALE OR REDISTRIBUTION
netakias
ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ την Μάχη απέναντι στου πακτωλούς των μαύρων Ταμείων του ΔΝΤ και των αγύριστων δανείων των καναλαρχών, των απειλών των Τραπεζιτών, των πρακτόρων των Πρεσβειών, του παλαιοκομματικού συστήματος με τους διαπλεκόμενους εργολάβους
Πριν από 5 χρόνια όταν ήρθε το μνημόνιο από το Γιώργο Παπανδρέου, όταν τα μεγάλα ΜΜΕ έδειχναν όλους τους Ελληνες ότι «μαζί τα φάγαμε» και ότι έπρεπε να πεινάσει για τρία χρόνια και μετά θα ερχόταν η ανάπτυξη, είμασταν μερικά πληκτρολόγια, απο άκρη σε άκρη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που προσπαθούσαμε να σπάσουμε την λογοκρισία της πραπαγάνδας.

Καλέ Μέρκελ, σε ποιο λαγούμι έχεις κρυφτεί; Δεν τα έμαθες τα νέα;

merkel

Παρά τις φωνές και τις δηλώσεις που ακούγονται, κυρίως από χαμηλόβαθμους αξιωματιούχους στο Βερολίνο, η Μέρκελ δεν έχει κάνει καμία δήλωση.Προφανώς περιμένει την αποψινή συνάντηση με Ολάντ.

Libération «Non de Zeus» – ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟhttps://twitter.com/libe/status/617778747815563264

Την θέση του Γιάννη Βαρουφάκη παίρνει ο

Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ Λ. ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Οργιάζουν οι φήμες! Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιάνη!  Ο Γ. Δραγασάκης  από νωρίς το πρέπει βρέθηκε στο Μ. Μάξιμου.
Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες οργιάζουν ότι επόμενος Τσάρος της Οικονομίας να αναλάβει ή ο  Δραγασάκης ή ο Τσακαλώτος ,

VENCEREMOS Benoît Cœuré: «Έτοιμη ΕΚΤ να δώσει έκτακτη ρευστοτητα στην Ελλάδα, ακόμη και με αλλαγή των κανόνων «


image
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι έτοιμη να λάβει πρόσθετα μέτρα αν η κατάσταση το απαιτήσει, δήλωσε σήμερα το μέλος του Εκτελεστικού

Benoît Cœuré: «Έτοιμη ΕΚΤ να δώσει έκτακτη ρευστοτητα στην Ελλάδα, ακόμη και με αλλαγή των κανόνων »
Συμβουλίου της ΕΚΤ Μπενουά Κερέ.
«Στις τρέχουσες συνθήκες μεγάλης αβεβαιότητας στην Ευρώπη και τον κόσμο, η ΕΚΤ έχει υπάρξει σαφής ότι, αν χρειασθεί να κάνουμε περισσότερα. Θα βρούμε τα απαραίτητα εργαλεία», δήλωσε ο Κερέ σε μια οικονομική διάσκεψη στο Αιξ-αν-Προβάνς, στη νότια Γαλλία.

Σε ΚΑΝΕΝΑ νομό της Ελλάδας δεν επικράτησε το ΝΑΙ! Δείτε που σάρωσε το ΟΧΙ και σε ποια περιοχή της Ελλάδας έγινε ντέρμπυ!

dimopsifisma

Σαρωτικό ήταν το ΟΧΙ στα…Χανιά, Β’ Πειραιώς, Σάμο και Κέρκυρα με ποσοστά 73,77%, 72,51%, 70,31% και 71,25% αντίστοιχα, ενώ ντέρμπυ υπήρξε στο νομό Λακωνίας με ποσοστό 48,83 υπέρ του ΝΑΙ και 51.17% υπέρ του ΟΧΙ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...