Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015

ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΟΘΕΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑΑΘΗΝΑ 10-7-2015.

Η συνηθέστερη μορφή κατοχής στους δημοκρατικούς καιρούς είναι η διασπορά τού φόβου στις πλατιές λαϊκές μάζες γύρω από ένα πλασματικά διαμορφωθέν πολιτικό περιβάλλον. Η ανάγκη τής πρόσδεσης των προσδοκιών καλυτέρευσης τής ζωής σε λιμένες διάσωσης ξένους. Κι όταν αυτές οι προσδοκίες διαψεύδονται, τότε ξεκινάει η μετάλλαξη τής κοινωνίας, η αντικατάσταση τού λαού από ξένους γυρολόγους τυχοδιώκτες σε μια διαδικασία φριχτής εσωτερικής γενοκτονίας. Η παράνομη μετακίνηση πληθυσμών και η απορρόφηση ξένων νοοτροπιών και δομών.

Οι νεοταξίτες που στήνουν κρίσεις και πολέμους, επιδιώκουν να διασπείρουν στην ελληνική κοινωνία το σύνδρομο τής ενοχής και την ευαισθητοποίηση των Ελλήνων πάνω σε έναν σκόπιμο και υπό αυτούς υποκινούμενο αναβρασμό ανά την υφήλιο. Να πιστέψουμε πως φταίμε τάχα όχι μόνο για την λεηλασία τής οικονομίας μας που έκαμαν οι ψευτοδημοκράτες με τούς διεθνείς και ντόπιους βαστάζους τους, αλλά και για την έλλειψη τάχα κατανόησης σε ξένα δράματα.

Αδυνατούν όμως όλοι αυτοί οι υπερευαίσθητοι να μάς πουν πως γίνεται να θεραπεύσεις την φτώχια με την προσθήκη αλλογενούς φτώχιας. Αδυνατούν να δικαιολογήσουν τα υψηλά κόστη τής μετακίνησης των λαθρομεταναστών και τον υψηλό επικοινωνιακό εξοπλισμό που συνοδεύει κάποιους εξ αυτών. Δεν απαντούν στην επισήμανση ότι οι εξωτερικές παρεμβάσεις σε χώρες προβληματικές γίνονται από τούς σιωνιστές εμπόρους των εθνών και τις υπό αυτούς ανδρωμένες «μεγάλες δυνάμεις». Αλλού μεν εν όπλοις, στο δε Ελληνικό Έθνος δια χρημάτων και πάντα στο τέλος με το αίμα.

Οι ραγιάδες όμως ξύπνησαν απότομα. Διαπίστωσαν πως οι εξαρτήσεις και οι κατοχές έχουν συνέχεια από τούς προδότες τής αστικής δημοκρατίας που προσποιούνται πως αποτελούν το ελληνικό κράτος. Όμως το Ελληνικό Αίμα είναι Ιερό και Ανόθευτο. Τα γερά έθνη κτίζουν τα κράτη τους, αναπτύσσονται και θωρακίζουν την εθνική τους ασφάλεια με τα δικά τους γεννήματα, με τούς δικούς τους σχεδιασμούς, με την δική τους αποφασιστικότητα να ποτίσουν τα χώματα που τούς γεννοβόλησαν με τον δικό τους ιδρώτα και με το δικό τους αίμα.

Κάθε λαός έχει τις δικές του αξίες και τις δικές του ανάγκες. Δεν γίνεται κανείς να μπει στην ψυχοσύνθεση και τις αναζητήσεις τις δικές σου. Η ευτυχία και η αυτοδιάθεση είναι ανθρώπινα δικαιώματα που ευδοκιμούν μέσα στα πλαίσια τής Εθνικής Κοινότητας και κατευθύνονται από την κοινή φυλετική συνείδηση.

Η δύναμη τής δημιουργίας και η διάθεση για τον αδούλωτο χαρακτήρα τής Πολιτείας συνδέονται με τον αδιάρρηκτο δεσμό τού ανθρώπου με την γη που πατά, με την αξιοπρέπεια και τον πολιτισμό που περνάει ως σκυτάλη διά μέσου των αιώνων. Αυτοί οι λαοί που κατάκτησαν την ζωή τους μπορούν να κατανοήσουν το έθνος κι όχι εκείνοι που κυνηγούν ξένους παράδεισους για πλιάτσικο.

Ο δυνατός λαός είναι εκείνος που φτιάχνει το Οικόπεδο τής Φυλής ως εργαστήριο και κάστρο καμωμένο για τα παιδιά του. Εργαστήριο και Κάστρο μαζί, η Πατρίδα δηλαδή σε όλες τις φάσεις της, στερεώνεται επάνω σε γερά θεμέλια, ικανή να σταθεί όρθια σε καιρούς νηνεμίας μα και σε καιρούς θυέλλης. Και τα ασφαλέστερα θεμέλια είναι η ψυχή και το σθένος που τρέφει μέσα του ο Ελληνισμός. Είναι οι Αληθινοί Έλληνες, οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή. Εθνικιστές και Ελληνόψυχοι μαζί, εκείνοι που θεωρούν τον βιολογικό παράγοντα και την φύση τού Έθνους μια και αδιαίρετη ενότητα.

Είδαμε τούς γραικύλους πολιτικάντηδες ολόκληρου τού συνταγματικού τόξου να ψηφίζουν το διαλυτικό νομοσχέδιο τής αντιφυσικής παροχής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς. Να βαφτίζουν δηλαδή τον αλλοδαπό σε Έλληνα, να μετασχηματίζουν τον βιολογικό παράγοντα τού ξένου σε ελληνικό. Να κάμουν νεοταξικά αφεντικά και ψευτορωμιοί ηγετίσκοι τούς ψευτοθεούς στη θέση τού Θεού! Αυτό εστί η λαθροχειρία στην ιθαγένεια. Να σε αντικαθιστούν γιατί δεν τούς βολεύει η ύπαρξή σου.

Από την άλλη πλευρά, οι Τούρκοι μαζί με τούς φίλους τους, τούς αναρχοπράκτορες, οδηγούν τούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες στα νησιά μας, τούς κατευθύνουν τα βήματα, τούς διοχετεύουν στα αστικά κέντρα. Την ώρα δηλαδή που ο λαός μας μαστίζεται από υπογεννητικότητα, από μεταναστευτική αναζήτηση, από αυτοχειριακά σύνδρομα, οι δημοκράτες και προστάτες των μη ελληνικών «δικαιωμάτων», οι ίδιοι που συμφωνούν στα νέα μνημόνια, φορτώνουν τα κενά με ξένο αίμα, καθιστάμενοι εκμεταλλευτές πάσης ψυχής.

Το κενό στην εξουσία είναι η κυριότερη γάγγραινα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η αφαίμαξη τής ελληνικής κοινωνίας είναι ένας πόλεμος, ένας σύγχρονος δούρειος ίππος που στήθηκε για να αλωθεί το κάστρο από μέσα. Να αδυνατίσουν τα αντισώματα τού οργανισμού που λέγεται Ελλάς. Και όπως σε κάθε οργανισμό, οι εντολές και οι λειτουργίες δίδονται από το κεφάλι.

Ένας ανθρώπινος οργανισμός είναι και η Ελληνική Φυλή. Οι κεφαλές που δεν διαθέτουν ίχνος ελληνικότητας αποκόπτονται από το Σώμα τής Ελληνικής Κοινωνίας. Τα χαλασμένα κύτταρα που δρουν ανεξέλεγκτα, που επιδιώκουν το σάπισμα των υγιών κυττάρων, απομακρύνονται βάσει τού Νόμου τής επιβιώσεως και τής ισχύος τής Φυλής.

Η Φυλή η Ελληνική ζει μονάχα ως Καθαρή, Κατακτητική, Απαιτητική Ενότητα Ελλήνων. Οι Έλληνες γεννιούνται, δεν γίνονται. Υπάρχουν εντός και εκτός των συνόρων. Στην Μητροπολιτική Ελλάδα, στην Σκλαβωμένη Ελλάδα, σε ολάκερη την υφήλιο με τούς ελληνόριζους που γεννήθηκαν όταν ο Ελληνισμός δημιουργούσε κτήσεις και κατόπιν κράτη.

Κανείς δεν θα μάς κρατήσει σκλάβους στην δούλεψη τόκων και λογχών. Ο Ελληνισμός μας είναι όλοι οι αιώνες που προηγήθηκαν και οι γενιές που ακολουθούν, ένας αιμάτινος χείμαρρος που θα ανθοβολήσει με το δίκαιο και το ατσάλι σε μια Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα. Μια αδιάσπαστη αλυσίδα με βάση τον πανελληνισμό και την κυριαρχική διάθεση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΑΝΕΛ: «Σεβασμό στη λαϊκή εντολή- Πρέπει να σπάσει ο φαύλος κύκλος της ύφεσης!»


marina-chrysoveloni ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗΝα γίνει σεβαστή από τους εταίρους και κυρίως από τους Γερμανούς αξιωματούχους η ξεκάθαρη εντολή της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών να σπάσει, επιτέλους, ο φαύλος κύκλος της ύφεσης και να καταστεί βιώσιμο το χρέος ζητεί η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.


«Οι κ.κ. Βέμπερ και Φερχόφστατ θα πρέπει να πάψουν να προσβάλουν, και μάλιστα προκλητικά, τον ελληνικό λαό και να υποτιμούν βάναυσα τη νοημοσύνη του, όπως φάνηκε από την πρωτοφανή επιθετικότητά τους προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό» αναφέρει η κ. Χρυσοβελών.

«Θα πρέπει να αντιληφθούν ότι οι Έλληνες και η σημερινή κυβέρνηση σεβόμαστε τους ευρωπαϊκούς κανόνες, αλλά παράλληλα απαιτούμε να υπάρχει σεβασμός από τους εταίρους στην αξιοπρέπεια και τις οδυνηρές θυσίες του ελληνικού λαού» λέει η ίδια.

“ΕΝΤΑΣΗ, ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ: ΔΕΙΞΑΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ ’53 ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ…” ! ΔΡΙΜΥΤΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α ΕΛ.ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ: “ΚΥΡΙΕ ΣΟΥΛΤΣ ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ… 1.000.000 ΝΕΚΡΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ”(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

1a ekso


- Ομιλία Καιλή στο Ευρωκοινοβούλιο


-Ομιλία Λεπέν στο Ευρωκοινοβούλιο

14:30: Δείτε όλη τη νέα παρέμβαση Τσίπρα

Τσίπρας: “Δεν έχω κρυφό σχέδιο για έξοδο απ’ το ευρώ. Θέλω από την Γερμανία την ίδια αλληλεγγύη που δείξαμε όταν ήταν λεηλατημένη” (βίντεο)

Να βάλει τέλος στη συζήτηση ότι επιθυμεί έξοδο της χώρας από το ευρώ επιχείρησε… στο ευρωκοινοβούλιο ο Αλέξης Τσίπρας.
«Μιλάω με ανοιχτά χαρτιά, δεν έχω κρυφό σχέδιο για έξοδο από το ευρώ», τόνισε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι αν είχε τέτοιο σχέδιο μόλις έκλεισαν οι κάλπες και ο λαός έβγαλε ως αποτέλεσμα το «Όχι» δεν θα ερμήνευε το αποτέλεσμα ως ένα αποτέλεσμα για διαπραγμάτευση, ως ένα αποτέλεσμα που δεν έχει σχέση με εντολή ρήξης.

Αντιγόνη. ΚΡΕΩΝ: «Καὶ δῆτ’ ἐτόλμας τούσδ’ ὑπερβαίνειν νόμους;» ΑΝΤΙΓΟΝΗ: «…


Benjamin-Constant_Antigone_au_chevet_de_Polynice_
Benjamin-Constant_Antigone_au_chevet_de_Polynice_
ΚΡEΩN Καὶ δῆτ’ ἐτόλμας τούσδ’ ὑπερβαίνειν νόμους;
ΑΝΤΙΓΟΝΗ (450) Οὐ γάρ τί μοι Ζεὺς ἦν ὁ κηρύξας τάδε,
οὐδ’ ἡ ξύνοικος τῶν κάτω θεῶν Δίκη
τοιούσδ’ ἐν ἀνθρώποισιν ὥρισαν νόμους·,
οὐδὲ σθένειν τοσοῦτον ᾠόμην τὰ σὰ
κηρύγμαθ’ ὥστ’ ἄγραπτα κἀσφαλῆ θεῶν
(455) νόμιμα δύνασθαι θνητὸν ὄνθ’ ὑπερδραμεῖν.

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΚΑΤΑΦΕΡΕ “ΚΟΥΡΕΜΑ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ; ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΣΤΟ ESM!

Tsipras-DNT


Σε επιστολή που απέστειλε νωρίτερα σήμερα ο ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ προς τα μέλη του της διοίκησης του ESM, την ΕΚΤ και την Κομισιόν, ζητά για πρώτη φορά την εξέταση του κατά πόσο το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο.
Το παραπάνω αποτελεί μια πρώτη έμμεση παραδοχή ότι οι αιτιάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για την μη βιωσιμότητα του χρέους είναι ορθές και είναι αυτό που ουσιαστικά αποτρέπει τη χώρα από το να εισέλθει σε αναπτυξιακή πορεία, ωθούμενη από την πολιτική των δανειστών σε μια περιδίνηση λιτότητας χωρίς ελπίδα διεξόδου.

Το δισκοπότηρο της Αγιά Σοφιάς

Πέντε κορυφαίοι οικονομολόγοι προειδοποιούν την Μέρκελ για αυτά που θα πράξει αυτήν την εβδομάδαμερκελ
Να κάνει τα θαρραλέα και γενναιόδωρα βήματα πουχρειάζονται προς την Ελλάδα και θα ωφελήσουν την Ευρώπη για τις επόμενες γενεές καλούν σήμερα την Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ σε ανοιχτή επιστολή τους πέντε κορυφαίοι οικονομολόγοι, μεταξύ των οποίων ο Τομά Πικετί.
Τη δεκαετία του ’50 η Ευρώπη θεμελιώθηκε στηριζόμενη στην συγχώρεση των χρεών του παρελθόντος, κυρίως της Γερμανίας, επισημαίνουν στην ανοιχτή αυτή επιστολή τους που δημοσιεύεται στο περιοδικό «The Nation». 

ΜΕ ΛΕΝΕ JACOB ROTHCHILD ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ…


… ο επικεφαλής μιας δυναστείας που εδώ και αιώνες σταθερά και με απόλυτη μυστικότητα σχεδιάζει να αποκτήσει απόλυτη κυριαρχία πάνω στην ανθρωπότητα. Είμαι αρχηγός της λέσχης Μπίλντεμπεργκ που μαζί με έξι μεγιστάνες
Τραπεζίτες και πέντε βασιλικές οικογένειες το 1953 σχεδιάσαμε την δημιουργία της Ευρωπαικής Ένωσης για να ελέγχουμε τα έθνη της Ευρώπης και στο τέλος να τα καταργήσουμε με το να κατασκευάζουμε και να ελέγχουμε τους πολιτικούς σας σε κάθε πολιτικό κόμμα άσχετα από ιδεολογίες.

Δύο Έλληνες ευρωβουλευτές υπενθυμίζουν τις γερμανικές αποζημιώσεις

Ψάχνεται για θερμό επεισόδιο η Τουρκία, δεν “τσιμπάει” η Ελλάδα…


Όπως ανακοινώθηκε το πρωί από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, αεροσκάφος τύπου CN-235 της τουρκικής ακτοφυλακής πραγματοποίησε υπέρπτηση άνωθεν ν. Κουνελονήσι και ν. Αγαθονήσι την 09:27 και 09:28 αντίστοιχα, στα 1700 πόδια. Το ανωτέρω αεροσκάφος αναγνωρίσθηκε και αναχαιτίστηκε, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.

Ας προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα


neoi-ergasia-570-800x531
Η Ευρωζώνη, προτιμά αυτή τη στιγμή να ρίχνει καθημερινά στην αγορά εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ, για να μην καταρρεύσει το ευρώ, για να κρατήσει τα χρηματιστήρια και τα κρατικά ομόλογα της ζώνης του ευρώ, αλλά αρνείται πεισματικά να μειώσει τη διαφορά του 1,5 μόλις δις ευρώ μέτρων, που χωρίζουν τις προτάσεις της Ελλάδας από τις προτάσεις των δανειστών.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;


Τι μας είπε ο άνθρωπος από το Βέλγιο..
από ένα non-country όπως λέει ο Φαρατζ ….;
Μπλα μπλα μπλα και μέσα στο μπλα μπλα…
πέταξε για να το παίξει προφανώς σε παρομοίως αδαείς ευρωπαίους και δυο ιστορικά ονόματα από την σύγχρονη ελληνική ιστορία, προτρέποντας μάλιστα τον Τσιπρα να μοιάσει στον Τρικούπη και τον Ελ. Βενιζέλο
ως υποδείγματα μεταρρυθμιστών (ίσως όμως να του είπε πονηρά κάτι άλλο)…..

ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


11121378_998057020234366_1681751583927706798_oΠάνος Λελιάτσος - ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Τράπεζα ALPHA BANK για την τριμηνιαία λογιστική κατάσταση αποκαλύπτει το μέγεθος της απάτης που εκτελείτε σε αυτή την χώρα. 24,1 δις ευρώ έχει πάρει η εν λόγω τράπεζα μέσω του ELA επί του συνόλου των 113 δις που έχει λάβει το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα

«ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ»


ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Επιτέλους αλήθεις στο Ευρωκοινοβούλιο, δια στόματος του πρωθυπουργού.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ. «Αν γίνει #GREXIT, γιατι να μπουμε στο ΕΥΡΩ;» ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ!


Untitled
netakias - Στην Πολωνία γίνεται κυριολεκτικά πανικός στα δελτια Ειδήσεων. Διακόπτουν διαρκώς το πρόγραμμα τους για να μεταδώσουν ειδήσεις από την Ελλάδα, και όχι φυσικά για να ακούσουν τον συμπάτριώτη τους Τουσκ. Η Πολωνία ειναι σε προγραμμα λιτότητας για τουλάχιστον μια δεκαετία ωστε να φτάσουν τα κριτήρια εισόδου τους στο ΕΥΡΩ που είναι και το μεγάλο στοίχημα της Μέρκελ.

Λόγω της Κρίσης στην Κρίση στην Ελλάδα, τα πολιτικά κόμματα της αντιπολιτευσης, ζητάνε Δημοψήφισμα για την είσοδο τους ΕΥΡΩ, όπου φυσικά στις δημοσκοπίσεις επικρατεί το ΟΧΙ.

Η Γερμανιά σε περίπτωση #GREXI, ταυτόχρονα με την Ελλάδα θα χάσουν και την Πολωνια του Τουσκ! ! !

Ποιοι χάνουν και ποιοι κερδίζουν με την επιστροφή στη δραχμή...

Ευθύς εξαρχής να επισημάνουμε ότι το εγχείρημα θα γίνει δυσβάστακτο τον πρώτο καιρό για τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών και κυρίως των πλέον αδύναμων, εξαιτίας της διάλυσης του κρατικού μηχανισμού και των αδυναμιών να διαχειριστεί ένα τόσο μεγάλο, πολύπλοκο και πρωτόγνωρο έργο, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που δεν έχει προηγηθεί καμία προετοιμασία και προεργασία.Για αρκετό χρονικό διάστημα τα πρώτα μεγάλα προβλήματα θα είναι η έλλειψη ενός νομίσματος σε φυσική μορφή για τις συναλλαγές. Οι υποσχετικές και τα διάφορα άλλα χαρτιά είναι αμφίβολο κατά πόσο θα γίνονται δεκτά απ΄ όλους.

Οι ελλείψεις σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα αγαθά είναι το δεύτερο τεράστιο ζήτημα που κι΄ αυτό θα πλήξει πρωτίστως του αδύναμους και μη έχοντες, ενώ είναι πάρα πολύ πιθανό, για να μην πούμε βέβαιο ότι θα ανθήσει και η μαύρη αγορά αγαθών σε έλλειψη και γνωρίζουμε καλά ποιοι πλήττονται από αυτή και ποιοι επωφελούνται.

Οι ελλείψεις σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις θα διαρκέσουν μέχρι 6 μήνες περίπου, όσο θα χρειαστεί για να κυκλοφορήσει ευρέως το νέο νόμισμα και να αποκατασταθούν σε κάποιο βαθμό οι συναλλαγές και οι εισαγωγές.

Προχωρώντας περαιτέρω οφείλουμε να δούμε ποια θα είναι κατά αρχάς η ισοτιμία και η σχέση του νέου νομίσματος με το ευρώ.

Συμβαίνει τώρα! Ένα πραξικόπημα σε εξέλιξη….


του Όθωνα Κουμαρέλλα
Άναυδος έχει μείνει ο ελληνικός λαός από τις καταιγιστικές εξελίξεις που ακολούθησαν το ΟΧΙ της περασμένης Κυριακής. Ας δούμε τα γεγο-νότα όπως εξελίχθηκαν και εξελίσσονται:

1. Αμέσως μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος, όλοι έσπευσαν να ευθυγραμ-μιστούν πίσω από τη νέα «εθνική» γραμμή:Πάση θυσία στο ευρώ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΒΑΡΤΖΕΝΕΓΚΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ό,τι έκανα στη ζωή μου το έκανα. Αυτό, όμως, που με ιντριγκάρει είναι οι ιστορικές περίοδοι. Θα ήθελα να ήμουν έστω και μια μύγα στην αρχαία Ελλάδα, όταν έχτιζαν την Ακρόπολη. Να ήμουν ένας απλός παρατηρητής, όχι πρωταγωνιστής, τη στιγμή που «γραφόταν» η ιστορία.

Aλλο ένα μνημόνιο στην πλάτη ?

Από μεθαύριο -κατά πάσα πιθανότητα- ο αγαπημένος πολλών εδω μέσα πρωθυπουργός Τσιπρας-, θα μας φορτώσει άλλο ένα μνημόνιο στην πλάτη.
Εκεινος που υποτίθεται οτι θα τα έσκιζε. Οχι, δεν μας κοροιδευε εν ψυχρώ τόσους μήνες κι εμείς ειμασταν κακοπροαιρετοι που δεν θέλαμε να του πιστέψουμε σαν χαπατα αλλα να του δώσουμε χρόνο γιατί ως νέος πρωθυπουργός και μάλιστα αριστερός, τον χρειαζόταν ( ας είμαστε μωρέ επιεικείς)..

Νότης Μαριάς: Ανθελληνικό ντελίριο, κ. Βέμπερ

Απέτυχε η μερκελική λιτότητα. Ο λαός δεν την ανέχεται, πλέον, είπε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Ν. Μαριάς.

δείτε το βίντεο...

Real Vampire bat attack!!!

Κύριε πρωθυπουργέ η εντολή του ΟΧΙ είναι ξεκάθαρη: Ο Έλληνας δεν φοβάται το Grexit!

Η εντολή του ΟΧΙ είναι ξεκάθαρη: Ο Έλληνας δεν φοβάται το Grexit. Ίσα ίσα, δείχνει να το επιδιώκει πλέον, και αναμένει από την Ελληνική κυβέρνηση να το πράξει. Αν δούμε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος αυτό συνάγεται. Αυτό δηλώνει το 61,5 % στο ΟΧΙ, το οποίο θα μπορούσε υπό φυσιολογικές δημοκρατικές συνθήκες να φτάσει το 85%. Χωρίς τρομοκρατία των ΜΜΕ, χωρίς τις τράπεζες κλειστές, με ανοιχτό διάλογο γύρω από την προοπτική της ελληνικής οικονομίας με Εθνικό νόμισμα ώστε να χρηματοδοτηθεί η ανάπτυξη και να βρει δουλειά ο κόσμος, να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι το ποσοστό του 85% ΟΧΙ, θα ήταν 100% προσεγγίσιμο. Ένα τεράστιο ΟΧΙ στην λιτότητα, ΟΧΙ στην βαρβαρότητα, ΟΧΙ στην φτωχοποίηση, ΟΧΙ στην εξαθλίωση, ΟΧΙ στον ξεριζωμό, ΟΧΙ στο θάνατο, ΟΧΙ στο ξεπούλημα, ΟΧΙ στο φασισμό της Ε.Ε. και του Ευρώ. Αυτό λέει η απλή λογική. Σημειωτέον δε ότι ο Έλληνας δε φοβήθηκε ούτε όταν η προπαγάνδα έβαλε σε όλους τους τόνους το δίλλημα Ευρώ ή δραχμή. Πήρε θέση και ξεκάθαρη προς όλες τις κατευθύνσεις και δήλωσε ΟΧΙ σε αυτή την Ευρώπη, ΟΧΙ στο Ευρώ σας, ΟΧΙ στην Ε.Ε..

Η νέκρωση της μηριαίας κεφαλής (ΝΜΚ) είναι μια πάθηση του ισχίου, αρκετά συχνή που προσβάλλει και νέους ανθρώπους και η οποία σε τελικό στάδιο καταλήγει σε οστεοαρθρίτιδα του ισχίου.Γράφει ο Ιωάννης Η. Βλάχος, ορθοπαιδικός-χειρουργός

Τι είναι

Φουντώνουν οι φήμες για κούρεμα καταθέσεων Εξωτερικού και Εσωτερικού


Οι φήμες οργιάζουν, μετά τη δήλωση του Δ. Μάρδα σήμερα το πρωί στα παραπολιτικά, με την οποία άφησε «ορθάνοιχτο» το...
kourema-katatheseon-eksoterikou-esoterikou-meletaei-kivernisi

Οι φήμες οργιάζουν, μετά τη δήλωση του Δ. Μάρδα σήμερα το πρωί στα παραπολιτικά, με την οποία άφησε «ορθάνοιχτο» το ενδεχόμενο  για κούρεμα καταθέσεων εντός, αλλά και εκτός Ελλάδος.

Τσακαλώτος: Η Ευρωζώνη δείχνει πολιτική βούληση να δώσει νέα ευκαιρία στην Ελλάδα


  «Η Ευρωζώνη δείχνει την πολιτική βούληση ώστε να δώσει στην Ελλάδα μια νέα ευκαιρία» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης...
tsakalotos-4-600x388


«Η Ευρωζώνη δείχνει την πολιτική βούληση ώστε να δώσει στην Ελλάδα μια νέα ευκαιρία» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά την αποχώρησή του από το κτήριο του Συμβουλίου της ΕΕ, πριν από λίγο.

Σε ερώτηση για ποιο λόγο η ελληνική κυβέρνηση δεν παρουσίασε κάποια πρόταση σήμερα, ο κ. Τσακαλώτος απάντησε: «Είναι πιο περίπλοκο από όσο φαίνεται».

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΛΑΦΑΖΑΝΗ …Ακουμπάνε τα εμβάσματα των 300 δις ευρώ!


Μια αποκάλυψη-βόμβα από το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» που θα προκαλέσει τεκτονικό σεισμό εντός και εκτός της χώρας. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι...
300disimg-80321429028211

Μια αποκάλυψη-βόμβα από το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» που θα προκαλέσει τεκτονικό σεισμό εντός και εκτός της χώρας. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρακολουθούσαν με απορία τον υπερυπουργό Λαφαζάνη να δηλώνει αρχικά στον Alpha και στην συνέχεια στο Mega, ότι η κυβέρνηση έχει τρόπο να εξασφαλίσει ρευστότητα και να φέρει σε δύσκολη θέση και χώρες της Ευρώπης-ανάμεσά τους η Γερμανία και η Γαλλία-εάν χρειαστεί.

Σενάριο ρήξης ή Grexit την Κυριακή ανήμερα της πρώτης εορτής του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ.

Τυχαίο ή Πρόνοια του ΘΕΟΥ για αυτά που θα ακολουθήσουν; ΣΟΚ – Juncker: Έχουμε ετοιμάσει σχέδιο Grexit – Νέα Σύνοδος...
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ

Τυχαίο ή Πρόνοια του ΘΕΟΥ για αυτά που θα ακολουθήσουν;
ΣΟΚ – Juncker: Έχουμε ετοιμάσει σχέδιο Grexit – Νέα Σύνοδος Κορυφής των 28 για την Ελλάδα στις 12/7, είναι η τελευταία ευκαιρία.
Tusk: Η τελική προθεσμία για την Ελλάδα λήγει αυτή την εβδομάδα – Ο Τσίπρας δεσμεύτηκε να παρουσιάσει νέες προτάσεις.
Faymann: Εάν δεν υπάρχει συμφωνία για την Ελλάδα την Κυριακή, θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για το «plan B»
Schelling (Aυστρία): Οι Ευρωπαίοι δεν συζήτησαν το ενδεχόμενο δανείου – γέφυρα για την Ελλάδα – Ασαφές το αίτημα στον ESM
Reuters: Τα χαρτονομίσματα των ελληνικών τραπεζών θα εξαντληθούν τις επόμενες 2 – 3 ημέρεςhttp://www.bankingnews.gr/07/07/2015 – 23:19
¨ Μη φοβού ΕΛΛΑΣ σε λίγο θα χαμογΕΛΛΑΣ¨
Έχεις πατρίδα μεγάλο ΑΓΙΟ με παρρησία στον ΘΕΟ.
Πρώτη εορτή της μνήμης του Οσίου Παισίου του Αγιορείτη στις 12 Ιουλίου του 2015
Να αναφερθεί ότι η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στις 13 Ιανουαρίου 2015 ομόφωνα συμπεριέλαβε τον Γέροντα Παϊσιο στο Αγιολόγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ Έλληνες Ελληνίδες
Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Α(υτα)πάτες ενός έθνους, το Grexit δεν οδηγεί στη Μόσχα αλλά στην Άγκυρα!


Ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά ψεύδη, που συστηματικά καλλιεργήθηκε από τη σημερινή κυβέρνηση είναι αυτό της δήθεν «στροφής προς της...
kremlin

Ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά ψεύδη, που συστηματικά καλλιεργήθηκε από τη σημερινή κυβέρνηση είναι αυτό της δήθεν «στροφής προς της ανατολή». Το ρωσικό χαρτί παίχθηκε επισταμένα και επίμονα, πείθοντας για την ειλικρίνεια των προθέσεων των κυβερνώντων, σημαντικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας.
Του Σωτήρη Δημόπουλου
Άλλωστε το έδαφος ήταν πρόσφορο για την αποδοχή της αλλαγής του γεωπολιτικού προσανατολισμού του έθνους. Το αίσθημα προδοσίας από τη Δύση είναι γενικευμένο το οποίο συναντήθηκε με τις παραδοσιακές φιλορωσικές διαθέσεις των Ελλήνων, που ίσως είναι τα ισχυρότερα σε όλη την βαλκανική χερσόνησο.

Να τι παράγει η Ελλάδα που μας φλόμωσαν στο ψέμα ότι δε παράγουμε τίποτα – Δείτε και συγκρατείστε την οργή σας


Μαγνήσιο…Ο μαγνησίτης που εξάγει η χώρα μας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης. 2) Αλουμίνιο: Εδώ και...
ssssgf1

Μαγνήσιο…Ο μαγνησίτης που εξάγει η χώρα μας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.
2) Αλουμίνιο:
Εδώ και μερικά χρόνια η Γαλλία ελάττωσε την παραγωγή της σε αλουμίνιο και η Ελλάδα πλέον είναι πρώτη στην Ευρώπη σε παραγωγή του αλουμινίου, για χιλιάδες εφαρμογές.
3) Βωξίτης:
Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη βωξιτοπαραγωγός χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο βωξίτης χρησιμοποιείται και στην κατασκευή αεροσκαφών, ηλεκτρικών συσκευών, μεταλλικών κατασκευών και άλλων.

Τα "φαντάσματα" των Καταδρομών "σφράγισαν" τα σύνορα με Αλβανία-Σκόπια! ΦΩΤΟ


Η ασφάλεια των συνόρων μας με Αλβανία και Σκόπια εξασφαλίζεται με πολύ καλύτερο τρόπο από την λειτουργία στρατοπέδων και τη...
image2

Η ασφάλεια των συνόρων μας με Αλβανία και Σκόπια εξασφαλίζεται με πολύ καλύτερο τρόπο
από την λειτουργία στρατοπέδων και τη δέσμευση δυνάμεων που δεν έχουν να αντιμετωπίσουν καμία σοβαρή στρατιωτική απειλή.
Αλβανία και Σκόπια δεν μπορούν καν να συγκριθούν σε επίπεδο στρατιωτικό με την Ελλάδα, όσους “προστάτες” κι αν έχουν. Ο κίνδυνος σ΄ αυτό το κομμάτι συνόρων έχει να κάνει με ομάδες εγκληματικές που λειτουργούν -κατά κάποιο τροπο- καταδρομικά.

Βαγγέλα Μεϊμαράκη (αν φοράς ακόμη παντελόνια) παραιτηθείτε από το ΕΛΚ. ΤΩΡΑ!


weber

netakias

Βαγγέλα Μεϊμαράκη (αν φοράς ακόμη πανταλόνια) παραιτηθείτε από το ΕΛΚ. ΤΩΡΑ! Ο κολητός του Σαμαρά κ.κ.Webber έκανε ένα εμετικό λογύδριο που προσβάλλει την Ελλάδα, τον λαό και ιστορία του Εθνους μας, γνωρίζουμε ότι είσαι πάνω από όλα Ελληνας πατριώτης και δεν μασάς τα λόγια σου όταν χρειάζεται.

ΣΩΣΕ Ο,ΤΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚα ΣΠΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΛΤΑΔΟΡΟ ΚΥΡΤΣΟ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ !

“Μέχρι την Κυριακή οι ελληνικές τράπεζες θα είναι επαρκώς χρηματοδοτημένες!”

dragi

Διαβεβαιώσεις Ντράγκι για στήριξη των ελληνικών τραπεζών μέχρι την Κυριακή
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Μάριο Ντράγκι διαβεβαίωσε τους ηγέτες της Ευρωζώνης ότι η ΕΚΤ θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για τη στήριξη των ελληνικών τραπεζών μέχρι την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. την Κυριακής, όπως αποκάλυψε η Γερμανίδα καγκελάριος , μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ. «Αν γίνει #GREXIT, γιατι να μπουμε στο ΕΥΡΩ;» ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ!


Untitled
netakias

Στην Πολωνία γίνεται κυριολεκτικά πανικός στα δελτια Ειδήσεων. Διακόπτουν διαρκώς το πρόγραμμα τους για να μεταδώσουν ειδήσεις από την Ελλάδα, και όχι φυσικά για να ακούσουν τον συμπάτριώτη τους Τουσκ.

Μην έρθει η κακιά η ώρα!! Πως θα «μοιάζει» ένα Grexit

grexit

Παρά το γεγονός ότι όλοι – και κυρίως οι Έλληνες – το απεύχονται, το ενδεχόμενο ενός Grexit ποτέ δεν ήταν πιο κοντά απ’ ότι είναι αυτή τη στιγμή. Ως εκ τούτου η «Wall Street Journal» σε ένα ειδικό της αφιέρωμα απαντά ή τουλάχιστον προσπαθεί να το πράξει, σε δέκα βασικές ερωτήσεις, προκειμένου να καταστεί κατανοητό το «Πως θα μοιάζει ένα Grexit».
Όπως αναφέρει η εφημερίδα στο άρθρο της «αν και όλα αυτά είναι υποθέσεις, ας το πράξουμε» και ας εξετάσουμε πως θα καταφθάσει το Grexit και τι θα σημάνει για όλους τους εμπλεκόμενους.
Πώς θα έρθει το Grexit;

Μέγας Φιλέλλην ο @PaulMasonnews. Αποκάλεσε ακροδεκσιο Τρολακι …»Γερνανοτσολια» THANK U !


paul-mason-olo-to-paraskinio-pisw-apo-tis-diarroes.w_l
CJV6CMqVAAAp9CF
Τα ακροδεκσια Σαμαρό-Τρολ που έδιωξαν τον κόσμο από την Νέα Δημοκρατία κι ανέβασαν το ΠΟΤΑΜΙ , με γνωστές φιλο ΝΑΖΙστικές απόψεις που επίσης κατά σύμπτωση ταυτίζονται με αυτές των πληρωμένων δημοσιογράφων του ΔΝΤ και του Βολφγκανγκ Σοιμπλε την έπεσαν στον Paul Mason
Ο γνωστός δημοσιογράφος μάλιστα σε κάποια φάση του διαλόγου τον ρωτάει με πια πλευρά ήταν οι πρόγονοι του κατά τον Β’Παγκόσμιο Πόλεμο! Στο τέλος τους αποκάλεσε και Γερμανοτσολιάδες στα Ελληνικα!

Νορβηγοί εμπειρογνώμονες: “Τελικά, είστε πάμπλουτοι! Έχετε πετρέλαιο για 100 χρόνια!”

petrelaio

Πετρέλαιο και φυσικό αέριο για…100 χρόνια έχει η Ελλάδα!!Αυτή την απίστευτη ρήση είπαν οι Νορβηγοί ολοκληρώνοντας την έρευνά τους για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες! Οχι μόνο δε χρωστάμε συνέλληνες, αλλά αν φύγουμε απ το γιούρο και μέσα στα επόμενα 5 χρόνια όταν πέσει και η πρώτη γεωτρυπανιά, η Ελλάδα θα είναι η …νέα Σαουδική Αραβία του 21ου Αιώνα!
Τέσσερις περιοχές καταδεικνύουν μεγάλες δυνατότητες και σημαντική δυναμική σε κοιτάσματα υδρογονανθράκων (φυσικού αερίου και πετρελαίου).

Το μεγάλο κόλπο Τσίπρα στο Eurogroup για να ξεπεράσει το βέτο του Σόιμπλε


Wolfgang-Schäuble-nazi-ssΈναν έξυπνο διπλωματικό ελιγμό, για να αποφύγει τον κίνδυνο να μπλοκαριστούν οι ελληνικές προτάσεις από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Eurogroup, έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες από ελληνικές κυβερνητικές πηγές, που μεταδίδει η γερμανική Bild.

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι προσήλθε στο Eurogroup χωρίς γραπτές προτάσεις, αλλά παρουσίασε μόνο προφορικά την ελληνική πρόταση και δεσμεύθηκε να υποβάλει γραπτώς τις προτάσεις την επόμενη ημέρα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΩΡΑ: Συγχωνεύσεις δύο συστημικών τραπεζών

trapezes

Έχει βουίξει η πιάτσα ότι ετοιμάζεται συγχώνευση της…Eurobank  με την Πειραιώς και της Alpha bank  με την Εθνική Τράπεζα. Την πληροφορία έδωσε πριν από λίγο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ οικονομικός παράγοντας της χώρας.
Το μήνυμα όπως εστάλει στα γραφεία του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

”Οι μέρες είναι δύσκολες για όλους και έρχονται ακόμη δυσκολότερες.
Στόχος είναι η αλήθεια να λάμπει πάντα και σε αυτό τον δρόμο να συνεχίσετε.
Έχω ενημέρωση πως θα γίνει συγχώνευση Eurobank-Πειραιώς και Alpha-Εθνική, αλλά από τέτοιες ενημερώσεις φαντάζομαι θα έχετε χορτάσει τον τελευταίο καιρό. Απλώς ήθελα να την καταθέσω καθώς μόλις μου την μετέφεραν”.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...