Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Ολόκληρη η πρόταση της Ελλάδας στους θεσμούς


vouli_10062014094809
ADVERTISEMENT
Η πρόταση της Ελλάδας είναι στα αγγλικά και έχει μεταφραστεί από την «Αυγή»
Ελλάδα: Προαπαιτούμενα

Δεσμεύσεις και δράσεις που πρέπει να αναληφθούν σε συνεννόηση με το προσωπικό των Ε.Ε. / ΕΚΤ / ΔΝΤ:
1. Υποβολή συμπληρωματικού προϋπολογισμού του 2015 και Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2016-2019.
Αποτελεσματική υιοθέτηση από 1ης Ιουλίου 2015 συμπληρωματικού προϋπολογισμού του έτους 2015 και του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2016 – 2019 που να υποστηρίζονται από μια αρκετά μεγάλη και αξιόπιστη δέσμη μέτρων. Η νέα δημοσιονομική πορεία βασίζεται σε έναν στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα 1%, 2%, 3% και 3,5% του ΑΕΠ για τα έτη 2015, 2016, 2017 και 2018. Το πακέτο περιλαμβάνει μεταρρυθμίσεις στον ΦΠΑ, άλλα μέτρα φορολογικής πολιτικής, μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό, μεταρρυθμίσεις στη Δημόσια Διοίκηση, καθώς και μεταρρυθμίσεις που να αντιμετωπίζουν τις ανεπάρκειες στην είσπραξη των φόρων και άλλες παραμετρικές ρυθμίσεις, όπως διευκρινίζεται παρακάτω.

Το πιο εφιαλτικό σενάριο για τον ΣΥΡΙΖΑ: Να καταψηφίσει η Κωνσταντοπούλου και να παραιτηθεί

zoi

Τις τελευταίες ώρες, όργιο φημών έχει ξεσπάσει με επίκεντρο τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με φήμες ή πληροφορίες που φιλοξενούν πολλά ΜΜΕ κυρίως του διαδικτύου. Μάλιστα η Πρόεδρος της Βουλής, εμφανίζεται να χαρακτηρίζει το Νέο Μνημόνιο ως αντιδημοκρατικό και προσβλητικό για τον ελληνικό λαό και ότι γι αυτό ευθύνονται αποκλειστικά οι χειρισμοί του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.
«Το μνημόνιο είναι αντιδημοκρατικό, προσβάλλει τον ελληνικό λαό και δεν πρέπει να περάσει» ανέφερε μεταξύ άλλων σκληρότατων φράσεων η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με αναφορές.
Το χειρότερο σενάριο θα είναι: Να καταψηφίσει τη συμφωνία με τους δανειστές.
Και μετά να παραιτηθεί από Πρόεδρος της Βουλής.
Δίνουμε μικρές πιθανότητες. Δεν νομίζουμε ότι στην ελληνική πολιτική είναι τόσο μεγάλος ο βαθμός ευθυξίας των πολιτικών της Βουλής. Ακόμα κι αν αυτό αφορά την κυρία Πρόεδρο.

Ο Πούτιν κατηγορεί την ΕΕ ότι δεν επενέβη στην Ελλάδα προτού η κατάσταση εκτραπεί εντελώς…


Ο Πούτιν κατηγορεί την ΕΕ ότι δεν επενέβη στην Ελλάδα προτού η κατάσταση εκτραπεί εντελώς…
Του Θ. Αυγερινού - Η Ρωσία έχει τη δυνατότητα να παρέχειυποστήριξη στους εταίρους της, ό,τι και να συμβαίνει. Παρά τις δυσκολίες, που υπάρχουν στην ίδια τη ρωσική οικονομία σήμερα, οι θεμελιώδεις βάσεις της σημερινής οικονομικής μας κατάστασης είναι τέτοιες, ώστε έχουμε αυτή τη δυνατότητα. Πολύ περισσότερο, σε ορισμένες χώρες παρέχουμε (σ.σ. τέτοια βοήθεια). Τα παραπάνω τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ε.Ε., απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τυχόν βοήθεια στη χώρα μας, κατά την συνέντευξή στην Ουφά της Ρωσίας, μετά το πέρας των Συνόδων Κορυφής της Ομάδας των BRICS και του Οργανισμού της Σαγκάης.

Μεγάλη ένταση μεταξύ Χαριτάτου - Παπαδόγιαννη: «Να πάει στο διάολο το κα...

Τα κέρδη από τη συμφωνία, όπως καταγράφονται στην αιτιολογική έκθεση της πρότασης


ΤΣΙΠΡΑΣ - ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ - ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Το πώς, πραγματικά, προσεγγίζει η κυβέρνηση τη διαπραγμάτευση, αποτυπώνεται στην 4σέλιδη αιτιολογική έκθεση που συνοδεύει την επιστολή με τα προτεινόμενα μέτρα.

«Η συμφωνία για τη ρύθμιση του δημόσιου χρέους της χώρας», σημειώνεται εισαγωγικά, «αναδεικνύεται σε κρίσιμο θέμα εθνικής σημασίας, που αφορά αφενός την κυβέρνηση της χώρας, αλλά εξίσου το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων που στηρίζουν τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό μας και την παραμονή της χώρας της Ευρωζώνης», σε μια αναφορά που έρχεται, προφανώς, σε συνέχεια του κοινού ανακοινωθέντος των πολιτικών αρχηγών (πλην ΚΚΕ).

“ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ-ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ 4-5 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ” -ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΔΕΟΥΣΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΛΣΟΝ

kammnos-tsipras4


UPDATE: Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που διοχετεύθηκαν μέσω διάφορων ΜΜΕ, οι 4 αντάρτες είναι οι Χαϊκάλης, Κατανάς, Μαυραγάνης και Ξουλίδου
Σοβαρότατη εμπλοκή με τους ΑΝΕΛ – Δεν ψηφίζουν τη συμφωνία 4-5 βουλευτές – Έκτακτη συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου
Απειλείται η συνοχή της κυβέρνησης – Εμπλοκή στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ
Σοβαρή εμπλοκή κρύβεται πίσω από τη διακοπή της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επικράτησε ένταση κατά τη συζήτηση της ελληνικής πρότασης στους θεσμούς.

BBC : Η Ελλάδα σανίδα σωτηρία για τους Σύρους πρόσφυγες #SOSEurope


syria refugees
Οι πρόσφυγες πρέπει να περπατήσουν 70 χιλιόμετρα στο ελληνικό ήλιο
Στη Λέσβο, οι αρχές αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν την μεγάλη αύξηση του αριθμού των προσφύγων που έρχονται στο νησί αναζητώντας διέξοδο από τον πόλεμο του ISIS προς την Ευρώπη.
Ο Στάθης Κυρούσης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Αθήνα λέει στο ΒΒΨ ότι οι ανάγκες τους είναι τεράστιες και δεν πρέπει η Ευρώπη εξαντλεί το ενδιαφέρον της σε δηλώσεις και υποσχεσεις

«ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ»! ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΠΗΡΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ. TI ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ; ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ALEX EKSOFILO


Με «απώλειες» από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ εγκρίθηκε από τη Βουλή η εξουσιοδότηση προς την κυβέρνηση για διαπραγμάτευση με τους δανειστές, με βάση το κείμενο των προτάσεων που κατατέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο κοινοβούλιο.
Πέρα από τις γνωστές απώλειες της Ραχήλ Μακρή, που είχε ήδη από το απόγευμα γνωστοποιήσει την απόφασή της να μην ψηφίσει το σχετικό νομοσχέδιο, και του Γιάννη Βαρουφάκη, που επέλεξε να απουσιάζει από  την Ολομέλεια της Βουλής για να περάσει το σαββατοκύριακο με την κόρη του, «παρών» ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, Δημήτρης Στρατούλης, Αγλαΐα Κυρίτση, Γιάννης Σταθάς, Αθανάσιος Σκούμας, Κώστας Λαπαβίτσας, Στάθης Λεουτσάκος, Παναγιώτης Λαφαζάνης (οκτώ στον αριθμό), ενώ η Ιωάννα Γαϊτάνη και η Έλενα Ψαρρέα ψήφισαν «όχι». Επιπλέον, «έλαμψαν» δια της απουσίας τους οι Ελένη Αυλωνίτου, Σταύρος Κοδέλας, Βασίλης Χατζηλάμπρου, Βασίλης Κυριακάκης και Ελένη Σωτηρίου.

Χούγκο Ντίξον: Φοβάμαι ότι οι δανειστές ζητούν περισσότερη λιτότητα λόγω του δημοψηφίσματος


Χούγκο Ντίξον: Φοβάμαι ότι οι δανειστές ζητούν περισσότερη λιτότητα λόγω του δημοψηφίσματος
Από την πρώτη στιγμή, ο γνωστός δημοσιογράφος Χούγκο Ντίξον είχε ταχθεί υπέρ μιας συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές, τονίζοντας πως δεν θα είναι εύπεπτη, από τη στιγμή που θα περιλαμβάνει σκληρά μέτρα.

Διοίκηση Φρεγατών – Προβολή ισχύος και διασφάλιση κυριαρχίας στο Αιγαίο


Η Διοίκηση Φρεγατών (ΔΦΓ) με τα πλοία και το προσωπικό της έχουν ίσως μια από τις πλέον δύσκολες αποστολές και μάλιστα εν καιρώ ειρήνης διασφαλίζοντας την άκρως απαραίτητη προβολή ισχύος, μέσω της παρουσίας των μονάδων επιφανείας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των ελληνικών – και όχι μόνο – θαλασσών.
Γράφει ο Απόλλων Γ. Λεονταρίτης

Σήμερα η Διοίκηση αποτελεί την αιχμή του δόρατος του Πολεμικού μας Ναυτικού.
Με Διοικητή τον Αρχιπλοίαρχο Ευθύμιο Μικρό (ΠΝ), η ΔΦΓ είναι η μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη Διοίκηση του Αρχηγείου Στόλου με 17 μονάδες και 3500 άνδρες και γυναίκες περίπου να τη στελεχώνουν. Η έδρα της βρίσκεται στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας (ΝΣ).

Ηλίας Κασιδιάρης: Η Ελλάς προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει!!!

Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΦΩΤΙΑ: ΕΠΤΑ φαμίλιες από “ΡΙΖΕΣ” ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ και συνεργατών των Γερμανών διαφεντεύουν την ΕΛΛΑΔΑ. Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΦΩΤΙΑ από τον ιστορικό Δημ.Κούκουνα

Από την πρώτη γερμανική κατοχή μέχρι το 2014

Όπως ακριβώς τονίζω στο νέο βιβλίο μου “Τα ένοχα μυστικά της Κατοχής” (βλ. και το
ιστολόγιο aera2012.blogspot.gr), που θα κυκλοφορήσει σύντομα, στα τελευταία χρόνια βιώνουμε ένα ιδιότυπο κατοχικό καθεστώς, που αν προχείρως συγκριθεί με την τελευταία ιστορική περίοδο κατά την οποία η χώρα μας τελούσε υπό ξενική κατοχή, μεταξύ 1941 και 1944, θα διαπιστώσουμε πολλές ομοιότητες. Ίσως η πιο σημαντική ομοιότητα είναι ότι κυρίαρχοι ήταν τότε, όπως και τώρα, οι Γερμανοί, λιγότερο ή περισσότερο εκλεπτυσμένοι. Το πιο ενδιαφέρον είναι όμως ότι πέριξ των κατακτητών τότε, όπως και τώρα συμβαίνει, λειτουργούσε ένα εγχώριο πολιτικοοικονομικό σύστημα με ποικίλες προεκτάσεις.

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Τα πάνω κάτω φέρνει ο Τσίπρας - Πότε πάμε σε εκλογές;
Ανασχηματισμό μετά τη Δευτέρα και κάλπες αρχές φθινοπώρου, μετά...

την υπογραφή συμφωνίας με τους δανειστές και την ψήφιση των μέτρων προβλέπει ο σχεδιασμός του πρωθυπουργού μετά τη μίνι-ανταρσία στη Βουλή.

ΕΕ: Αν τα βρούνε στο Eurogroup δεν θα χρειαστεί Σύνοδος Κορυφής την Κυριακή


eu-commission-building2[2]
Δεν θα γίνει Σύνοδος Κορυφής για την Ελλάδα την Κυριακή εάν αύριο το Εurogroup καταλήξει σε συμφωνία για ένα νέο πρόγραμμα, δήλωσε στις Βρυξέλλες ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης. Η πληροφορία για ακύρωση της Συνόδου κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, με μόνη προϋπόθεση τη συμφωνία του Eurogroup. Θυμίζουμε ότι οι περισσότεροι αρχηγοί της ΕΕ έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!

Γ. Λαγός: Μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης στα Μνημόνια η Χρυσή Αυγή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟ’Ι’ΜΠΛΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ


image

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ήθελε η Ελλάδα να αποχωρήσει από το ευρώ και μάλιστα ήταν διατεθειμένος να πληρώσει και το ανάλογο αντίτιμο, για την έξοδο της χώρας μας από το ευρώ. Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα του γαλλικού ιστότοπου Mediapart, στο οποίο φιλοξενείται μακροσκελής συνέντευξη μέλους της ελληνικής ομάδας διαπραγμάτευσης, το οποίο όμως δεν κατονομάζεται, που συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ και Ευρωπαίους εταίρους.

Συμφωνία: Διάσκεψη Προέδρων - Μετά τα μεσάνυχτα η Ολομέλεια


wpid-20150710120802.jpgΗ Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου συγκάλεσε τη διάσκεψη των προέδρων  προκειμένου να καθοριστεί εκ νέου η διαδικασία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία στην Ολομέλεια δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μετα τις 12:00 τα μεσάνυχτα.

«Οι Έλληνες δεν χρωστάνε τίποτα – Σας κοροϊδεύουν οι δωσίλογοι, το χρέος είναι απάτη» !!!


http://www.briefingnews.gr/media/k2/items/cache/2db724e33db85af3ad6a602afdf4f119_M.jpg
Ο Lyndon LaRouche είναι Αμερικανός πολιτικός ακτιβιστής και ιδρυτής του κινήματος LaRouche, ο οποίος μέσα στο άρθρο του αναπτύσσει την άποψη ότι το χρέος της Ελλάδας είναι πλασματικό. «Το Ελληνικό χρέος δεν είναι ως επί το πλείστον ελληνικό χρέος. Το χρέος το οποίο η Γερμανία και άλλες χώρες απαιτούν να πληρώνεται αφορούν χρήματα που οι Έλληνες δεν πήραν! Έτσι, οι Έλληνες δεν οφείλουν αυτά τα χρήματα. Πρόκειται για απάτη, γιατί οι Έλληνες δεν επιβαρύνονται με το χρέος».

Ποιες ελληνικές τράπεζες δεν θα ξανανοίξουν!

Από τις τέσσερις μεγάλες ελληνικές τράπεζες, μόνο δύο θα επιβιώσουν από την τρέχουσα κρίση. Ακόμη και αν επιτευχθεί συμφωνία με τους διεθνείς δανειστές, το τοπικό τραπεζικό τοπίο βρίσκεται μπροστά σε μια ριζική αλλαγή, σύμφωνα με το Reuters, επικαλούμενο αριθμό καλά πληροφορημένων πηγών.

Στο τέλος, από τους τέσσερις μεγάλους χρηματοπιστωτικούς οίκους – Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς – θα μπορούσαν να παραμείνουν μόνο δύο.

Λόγω των ατελέσφορων διαπραγματεύσεων και υπό το φόβο του «Grexit», οι περισσότεροι τραπεζικοί πελάτες απέσυραν τις καταθέσεις τους και έτσι έφεραν τις τράπεζες στο χείλος της κατάρρευσης.

Η αναδιάρθρωση της τραπεζικής βιομηχανίας πιθανότατα θα έρθει αντιμέτωπη με έντονη αντίδραση από την κυβέρνηση, λόγω της μείωσης του κόστους και της απώλειας θέσεων εργασίας. Μια πηγή δήλωσε ότι αν ένα σχέδιο διάσωσης συμφωνηθεί, θα πρέπει αμέσως να διαπραγματευτεί. «Η Κύπρος θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση». Ως μέρος του προγράμματος μεταρρύθμισης για τη χώρα, μία από τις δύο μεγάλες τράπεζες έκλεισε στην Κύπρο.

Κατά τα τελευταία πέντε χρόνια οι τραπεζικοί τίτλοι κατέγραψαν στο Χρηματιστήριο Αθηνών δραματική μείωση τιμών (βλέπε διάγραμμα). Το ελληνικό χρηματιστήριο όπως και τράπεζες, θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τη Δευτέρα.

Προβληματισμό προκαλεί η καθυστέρηση έκδοσης της ημερήσιας διάταξης της Ολομέλειας προκειμένου να ξεκινήσει η κρίσιμη συνεδρίαση που θα καθορίσει εάν η κυβέρνηση έχει την εξουσιοδότηση με ευρύτατη στήριξη προκειμένου να αποφύγει την ρήξη και να φέρει συμφωνία.Αρχικά, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η συνεδρίαση θα ξεκινούσε στις 20:30 το βράδυ, μια ώρα μετά τη λήξη της συζήτησης στην αρμόδια επιτροπή.

Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόεδρος της Βουλής επιθυμεί να τηρηθούν έστω οι βασικές αρχές του Κανονισμού της Βουλής και οι δύο συνεδριάσεις -Επιτροπής και Ολομέλειας- να μην γίνουν την ίδια ημέρα (ημερολογιακά).

Υπό αυτά τα δεδομένα, ανέφεραν ότι η πρόεδρος προσανατολίζεται να ορίσει ως ώρα έναρξης της συνεδρίασης την 00:01, ώστε στα πρακτικά να καταγραφεί ως διαφορετική ημέρα.ΔΗΛΩΣΗ – ΠΑΓΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΓΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Την εκτίμηση ότι η πρόταση που υπέβαλε η ελληνική κυβέρνηση δεν θα ικανοποιήσει τελικά τους Θεσμούς λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης της οικονομίας τις τελευταίες δύο εβδομάδες διατύπωσε ο Πίτερ Σπίγκελ των Financial Times μιλώντας σήμερα στο CNBC.
Κατά την άποψη του γνωστού δημοσιογράφου, το περιεχόμενο της εν λόγω πρότασης είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το έγγραφο των Θεσμών που είχε απορρίφθηκε από τον ελληνικό λαό στο δημοψήφισμα του περασμένου σαββατοκύριακου.

Το FaliroPresNews κάλυψε λεπτό προς λεπτό την πορεία κατά της κυβερνητικής συμφωνίας στο Σύνταγμα (φώτο και βίντεο)Πορεία προς το Σύνταγμα πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής μέλη αριστερών οργανώσεων και αναρχικοί.

ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΒΑΘΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ


Μέσα από σπάνιες φωτογραφίες που ήρθαν στα χέρια της ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ αποδεικνύουν πόσο βάθος έχουν τα κτήρια στην Ακρόπολη. Παρατηρήστε...
11429634_10153382699079269_1545447462_n

Μέσα από σπάνιες φωτογραφίες που ήρθαν στα χέρια της ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ αποδεικνύουν πόσο βάθος έχουν τα κτήρια στην Ακρόπολη. Παρατηρήστε πόσο μικρός φαίνεται ο άντρας στο κάτω μέρος σε σχέση με τα τείχη που έχουν μπαζωθεί από το 1897 .
http://2.bp.blogspot.com/-6gfhcPpN_Ew/VYW0oIEOmmI/AAAAAAAAHTI/pP49Ys3D95s/s320/11420057_10153382699084269_1862373673_n.jpg
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ (SMARTMORPHEUS)
kastamonitis

Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΕΥΩΡΟΥΣΑΘΗΝΑ 11-7-2015.

Η σκευωρία αποκαλύφτηκε έως τις έσχατες αυτής λεπτομέρειες και οι σκευωροί αποδέχτηκαν την ενοχή τους. Αυτό συνέβη με την προσχώρηση χθες στην Βουλή της ντροπής και της προδοσίας στο προσυμφωνημένο τρίτο μνημόνιο. Εσχάτη προδοσία από ολάκερο το συνταγματικό τόξο της αστικής δημοκρατίας που προχωρά στην θανατική ποινή της Ελλάδος. Όμως οι θανατικές ποινές αρμόζουν στους εθνοπροδότες και μόνον.

Μόνη η Χρυσή Αυγή τήρησε εθνική και πατριωτική στάση. Το καθεστώς της προδοσίας είναι έκπτωτο. Μόνοι εγγυητές της Ελλάδος είναι ο ελληνικός λαός, ο ελληνικός στρατός και ο λαϊκός εθνικισμός μας. Η Ελλάς εγείρεται, σώζεται, νικά και κατατροπώνει το ντόπιο και διεθνές νεοταξικό μίασμα. Δεν πεθαίνει ποτέ γιατί είναι η ζεύξη Θεού και Ηρώων. Η Ελλάς συντρίβει τους σκευωρούς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Πορίσματα ημερίδος για την αχρήματη κοινωνία


ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ Ἡμερίδος πού διεξήχθη στό Στάδιο Εἰρήνης καί Φιλίας, στήν αἴθουσα Μελίνα Μερκούρη τήν 28ην Ἰουνίου 2015, μέ θέμα: «Κοινωνία χωρίς μετρητά. Προοπτική...
karta-tou-politi

ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ Ἡμερίδος πού διεξήχθη στό Στάδιο Εἰρήνης καί Φιλίας, στήν αἴθουσα Μελίνα Μερκούρη τήν 28ην Ἰουνίου 2015,
μέ θέμα: «Κοινωνία χωρίς μετρητά. Προοπτική ἤ ἐφιάλτης;»
Ἡ Ἑστία Πατερικῶν Μελετῶν, ὑπό τήν αἰγίδα τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Πειραιῶς καί Φαλήρου, διοργάνωσε ἡμερίδα τήν 28η Ἰουνίου 2015 στό Στάδιο Εἰρήνης καί Φιλίας (Σ.Ε.Φ) μέ θέμα: «Κοινωνία χωρίς μετρητά. Προοπτική ἤ ἐφιάλτης;»
Μετά ἀπό τή λίαν ἐμπεριστατωμένη ὁμιλία ἐνάρξεως τῆς ἡμερίδας ἀπό τό Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιῶς καί Φαλή­ρου κ. Σεραφείμ καί τήν ἐξαιρετική παρουσίαση ὕμνων ἀπό τή χορω­δία «ἐν Ψαλτηρίῳ», ὁ συντονιστής πανοσ. ἀρχιμ. π. Σαράντης Σαράντος εὐχαρί­στησε ὅλους ὅσοι βοήθησαν νά διοργανωθεῖ ἡ ἡμερίδα.
Ἐπίσης χαιρετισμό ἀπηύθυνε ὁ ἐκπρόσωπος τοῦ Ι.Ν.Κ.Α. κ. Ἄγγελος Πιλάτης καί ὁ ἐκπρόσωπος εἰκοσιπέντε χριστιανικῶν Σωματείων τῆς Θεσσαλονίκης καί τῆς Ἑνωμένης Ρωμηοσύνης κ. Καλλιντέρης.

ΠΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ «ΑΛΥΣΟΔΕΘΕΙ» Η ΧΩΡΑ


Γάλλοι οικονομολόγοι καταγγέλλουν: «60-70% του ελληνικού χρέους είναι παράνομο» – Le Monde: «Πως και ποιοι το δημιούργησαν» Στο 60-70% ανέρχεται...
EE

Γάλλοι οικονομολόγοι καταγγέλλουν: «60-70% του ελληνικού χρέους είναι παράνομο» – Le Monde: «Πως και ποιοι το δημιούργησαν»
Στο 60-70% ανέρχεται το ελληνικό παράνομο, η άνομο, η δυσβάσταχτο και άρα νομικά διαγράψιμο ελληνικό χρέος σύφωνα με Γάλλους οικονομολόγους, και η Le Monde σε μακροσκελές αλλά λεπτομερές άρθρο της προσπαθεί να ορίσει ποια από τα χρέη εμπίπτουν στους παραπάνω ορισμούς.
Θα γίνει κατανατοητό ότι η χώρα βρίσκεται εν μέσω μια «ληστείας» στην οποία συμμετείχαν όλοι οι υποτιθέμενοι «σύμμαχοι» και «εταίροι».
Πρέπει να γίνει κατανοητό εν τέλει πόσο αναμένεται σε ποσοστό να είναι παράνομο το εθνικό χρέος και εν τέλει να θεωρείται νομικά διαγράψιμο και για αυτό το λόγο η Ζ.Κωνσταντοπούλου προχώρησε όπως είχαν δεσμευθεί προεκλογικά και ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οι ΑΝΕΛ στη σύσταση επιτροπής λογιστικού ελέγχου του ελληνικού χρέους.

Η Αλβανία Ζητά Αποζημίωση Έναντι της Ελληνικής Κρίσης


Κανένας Ηθικός Φραγμός Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος Η καγκελάριος Μέρκελ, πραγματοποίησε στα Τίρανα τετράωρη επίσκεψη, όπου μετά από κατ’ ιδίαν...
MERKEL

Κανένας Ηθικός Φραγμός
Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Η καγκελάριος Μέρκελ, πραγματοποίησε στα Τίρανα τετράωρη επίσκεψη, όπου μετά από κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Π/Θ Ράμα και τις συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών, έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου, όπου ο Π//Θ Ράμα δήλωσε μεταξύ άλλων την ευχαρίστηση του για το ρόλο της Γερμανίας και της ίδιας της Μέρκελ, για την υποστήριξη που παρείχαν στην Αλβανία στην πορεία της προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Εκτίμησε θετικά το ρόλο της καγκελαρίου, τόσο στην αναβάθμιση του ρόλου της Ε.Ε, όσο και για την πρωτοβουλία της για τη Δυτική Βαλκανική. Η Αλβανία, είπε ο Ράμα, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την ευρωπαϊκή της ολοκλήρωση, βελτίωσε τις σχέσεις με τη Σερβία και αυτό, ακολουθώντας το παράδειγμα της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Το βρώμικο σχέδιο πτώχευσης-Γιατί επέλεξαν την Ελλάδα;


Διαβάστε ένα άρθρο για το σχέδιο «Ελληνική κρίση» που δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2008 με τίτλο «H μυστική “λύση” των...
kefalaio_1_2432015
Διαβάστε ένα άρθρο για το σχέδιο «Ελληνική κρίση» που δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2008 με τίτλο «H μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα”.»
Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα.
Διαβάστε το κείμενο:
«Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους σε πτώχευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα.
Η Ελλάδα επιλέχθηκε επειδή συμβολίζει την Ευρώπη (κανείς στην Ευρώπη δεν νοιάζεται για χώρες όπως η Ουγγαρία ή η Εσθονία) και επειδή η οικονομία της ήταν σχετικά εύκολο να καταστραφεί, αφού παραιτήθηκε από το δικό της νόμισμα.
Οι ευρωπαίοι «ελίτ» χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να πείσουν τις χειραγωγούμενες μάζες, (‘sheeple’ = άνθρωποι – πρόβατα) ότι αν το ελληνικό πρόβλημα δεν λυθεί, η Νότια Ευρώπη θα χρεοκοπήσει, κάτι που θα προκαλέσει την κατάρρευση ολόκληρου του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος και κατά συνέπεια την πτώχευση του συνόλου της ευρωπαϊκής οικονομίας.
Το «πρόβλημα» είναι ότι η λεγόμενη Ευρωζώνη (όπου το νόμισμα του ευρώ αντικατέστησε τα εθνικά νομίσματα) είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει από τότε που τα ευρωπαϊκά κράτη του Νότου (καθώς και αυτά της Ανατολικής Ευρώπης) δεν μπορούν να στηρίξουν την οικονομία τους, εφόσον δεν μπορούν να υποτιμήσουν το δικό τους νόμισμα, προκειμένου να ενισχύσουν τις εξαγωγές και τον τουρισμό (που τώρα καταπίνονται από το ευρώ.)
Εδώ είναι που οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της παγκοσμιοποίησης έπαιξαν τον ρόλο τους στην αποδυνάμωση της δικής τους οικονομίας με κάθε τρόπο, αλλά η σημερινή «παγκόσμια ύφεση» που προκλήθηκε από τους Χαζάρους διεθνείς τραπεζίτες ήταν το κύριο μέρος του σχεδίου να φέρει τις νότιες και τις ανατολικές ευρωπαϊκές οικονομίες σε ένα οριακό σημείο, όπως και να εξασθενήσει την αμερικανική οικονομία και να φέρει την κατάρρευση της κινεζικής, της ινδικής και της ρωσικής οικονομίας.
Η «μόνη λύση» σύντομα πρόκειται να προταθεί σύντομα από την ΕΕ είναι να καταστείλει τις εθνικές φορολογικές και δημοσιονομικές πολιτικές στην Ευρώπη και να τεθεί ένας κεντρικός ευρωπαϊκός προϋπολογισμός. Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη θα πρέπει να στείλουν το μεγαλύτερο μέρος από τα χρήματα των φορολογουμένων τους σε μια κεντρική ευρωπαϊκή κυβέρνηση ενώ και οι εθνικοί προϋπολογισμοί θα πρέπει να καθορίζονται από αυτήν την κεντρική κυβέρνηση.
Πρόκειται να είναι λίγο πιο περίπλοκο, αλλά αυτό θα σημαίνει ότι οι ευρωπαϊκές εθνικές κυβερνήσεις θα πάψουν να υπάρχουν. Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη ανακοινώσει την «απαραίτητη» δημιουργία ενός μεγάλου ευρωπαϊκού στρατού για να ταιριάζει με την κυρίαρχη στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ.
Όπως ήδη γνωρίζετε, οι διεθνείς τραπεζίτες είναι πράγματι κυρίως ευρωπαίοι τραπεζίτες (Rothschild και λοιποί.) Και αυτοί είναι οι πραγματικοί εγκέφαλοι πίσω από την ανθρωπογενή παγκόσμια ύφεση (όπως ακριβώς είναι πίσω από την απάτη της «υπερθέρμανσης του πλανήτη».)
Έτσι, η ευρωπαϊκή «ελίτ» είναι τώρα στο δρόμο για να γίνει πιο ισχυρή από τη παραδοσιακή αμερικάνικη «ελίτ». Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταστεί η Ευρωπαϊκή Ένωση ένα πραγματικό υπερκράτος (κεντρική φορολογία και δημοσιονομική πολιτική) με ένα πραγματικό σούπερ στρατό (τον επερχόμενο ευρωπαϊκό στρατό).
Στη συνέχεια, οι Αμερικάνοι «ελίτ» θα αναγκαστούν να συγχωνεύσουν τις ΗΠΑ στην ΕΕ και όχι το αντίθετο, όπως θα ήθελαν.
Η προκύπτουσα «Ένωση» (αυτή είναι η προβλεπόμενη ονομασία) θα είναι μια αυτοκρατορία που θα διοικείται από τις δυνάμεις του χρήματος των οποίων οι πρόγονοι κυβέρνησαν την χαζαρική αυτοκρατορία εκείνη την εποχή. Αν κάποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» είναι πλαστά, ας περιμένει έως ότου το σχέδιο εκπληρωθεί και θα ξυπνήσει σε ένα κόσμο των «Σοφών της Σιών». Εκτός βέβαια αν η Αμερική, η Κίνα ή η Ρωσία μπορούν να σταματήσουν την άνοδο της νέας χαζαρικής αυτοκρατορίας».
(Από τον Jean d’Eau, Βουδαπέστη (Henrymakow.com)
ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ 2008
πηγη

ΕΕ και ΔΝΤ εξετάζουν διπλό δάνειο – Δείτε το ποσό και θα πάθετε πλάκα…


Σύμφωνα με την Handeslblatt, Ευρωπαϊκή Ένωση και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σχεδιάζουν… διπλό δάνειο προς την Ελλάδα, το οποίο θα αποφέρει...
tromaktiko1839

Σύμφωνα με την Handeslblatt, Ευρωπαϊκή Ένωση και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σχεδιάζουν…
διπλό δάνειο προς την Ελλάδα, το οποίο θα αποφέρει στη χώρα μας 80 δισεκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το πρώτο μέρος του διπλού δανείου θα, έχει την μορφή προγράμματος γέφυρας και θα αφορά στην κάλυψη των βραχυπρόθεσμων αναγκών της χώρας και το δεύτερο τις μακροπρόθεσμες ανάγκες. Οι άμεσες ανάγκες της χώρας έχουν υπολογιστεί από την κυβέρνηση στα 7 δισεκατομμύρια ευρώ.
Όπως αναφέρεται, μεταξύ των χρημάτων που θα δοθούν στην Ελλάδα θα είναι και τα κέρδη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από την αγορά των ελληνικών ομολόγων, ποσά που πριν λίγους μήνες θεωρήθηκε ότι «χάθηκαν» από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ…

Καθ’οδόν για τρίτο μνημόνιο, τελικά, ποιος δουλεύει ποιόν σε αυτόν τον τόπο;


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΟΥΧΟΣ Ένα νέο ερώτημα θα έπρεπε ίσως να αρχίσει πλέον να απασχολεί τη δημόσια ζωή αυτού του τόπου: ποιος...
Women-in-Bubbles-over-Paris6-640x640

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΟΥΧΟΣ
Ένα νέο ερώτημα θα έπρεπε ίσως να αρχίσει πλέον να απασχολεί τη δημόσια ζωή αυτού του τόπου: ποιος δουλεύει ποιον; Πάμε λίγες μέρες πριν, για να γίνει κατανοητό.
Επειτα από την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες όπου είχε ουσιαστικά αναγγείλει επίτευξη συμφωνίας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται μπροστά σε νέες πιέσεις από τους δανειστές, με αποτέλεσμα όχι απλώς να καταφύγει, ξαφνικά, σε δημοψήφισμα, αλλά και να λάβει ο ίδιος τη μαχητική ηγεσία του «Όχι» στα μέτρα που απαιτούσαν οι «Θεσμοί» – πρώην Τρόικα..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ -ΒΟΜΒΑ από την Bild: Την ελληνική πρόταση την έγραψε η Τρόικα! – Αν επαληθευτεί η Bild έχουμε κυβέρνηση Τσολάκογλου!

bild_19

Δημοσίευμα, της Bild υποστηρίζει πως η Τρόικα είναι αυτή που έγραψε την ελληνική πρόταση για δάνειο από τον ESM.
«Πληροφορίες της Bild αναφέρουν πως η προσφορά που έχει στείλει ο Τσίπρας στις Βρυξέλλες και στους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης, προέρχεται από τους ειδικούς των πιστωτών της Τρόικας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ)!», σημειώνει χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, επικαλούμενη τα λεγόμενα ανώτατου εκπροσώπου που βρίσκεται στην Ελλάδα: «Η Τρόικα δύσκολα θα απορρίψει την πρόταση που η ίδια έγραψε».
Αυτό που είχε γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι πως αντιπροσωπεία από την Γαλλία βρισκόταν στο πλευρό της Αθήνας για τη συγγραφή της πρότασης.

Χωρίς ΑΤΜ ο Αη Στράτης: Πάνε στη Λήμνο οι κάτοικοι -Τέσσερις ώρες στο καράβι για 60 ευρώ !!

nisi-ai-stratis-708

Απίστευτη ταλαιπωρία έχουν υποστεί οι 200 μόνιμοι κάτοικοι του Αη Στράτη, του μικρού νησιού του Βορειοανατολικού Αιγαίου που βρίσκεται δίπλα στη Λήμνο με την επιβολή των capital controls. Οπως γράφει και το limnosnea.gr στο νησί δεν υπάρχει ΑΤΜ και οι κάτοικοί για μετρητά, πρέπει να περάσουν απέναντι, στη Λήμνο. Αν και οι κάτοικοι είχαν συνηθίσει να πηγαίνουν στη Λήμνο για αναλήψεις ωστόσο ποτέ δεν είχαν τον περιορισμό στο ποσό. Οπότε από την περασμένη Δευτέρα το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί είναι μεγάλο.
Το πλοίο που τους εξυπηρετεί εκτελεί ένα δρομολόγιο ημερησίως από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Από τον Αη Στράτη φεύγει κάθε πρωί στις έξι και φτάνει στη Λήμνο σε δύο με δυόμισι ώρες. Δρομολόγιο επιστροφής έχει το μεσημέρι. Ευτυχώς τουλάχιστον, οι κάτοικοι του Αη Στράτη δεν πληρώνουν εισιτήριο για το ταξίδι τους προς το ΑΤΜ, αφού η συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή γραμμή είναι επιδοτούμενη.

Η «ΕΥΡΩΠΗ» ΔΙΔΑΣΚΕΙ : ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένεσης, όπως αναφέρει σε ένα εκτεταμένο άρθρο της η ρωσική εφημερίδα Pravda...
Sisyfos

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένεσης, όπως αναφέρει σε ένα εκτεταμένο άρθρο της η ρωσική εφημερίδα Pravda, έχουμε να παρουσιάσουμε πολλά δημοψηφίσματα για την υποτιθέμενη «λαϊκή» έγκριση των θεμελιωδών αλλαγών στην πορειά της Ένωσης.
Το 1992 οι Δανοί απέρριψαν με δημοψήφισμα την Συνθήκη του Μάαστριχ δίνοντας ένα ηχηρό χαστούκι στους αρχιτέκτονες της τραπεζιτικής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το δημοψήφισμα επαναλήφτηκε την επόμενη χρονιά με μια αφόρητη πίεση εκ μέρους της ευρωπαϊκής ελίτ και αυτή την φορά πέρασε η Συνθήκη. Το 2001 η Ιρλανδία με δημοψήφισμα απέρριψε την συνθήκη της Νίκαιας. Το δημοψήφισμα επαναλήφτηκε την επόμενη χρονιά αφού είχαν ασκηθεί πρωτοφανείς πιέσεις προς τους Ιρλανδούς και με συμμέτοχη κάτω του 50% η Συνθήκη πέρασε. Το 2008 πάλι η Ιρλανδία απέρριψε με δημοψήφισμα την Συνθήκη της Λισαβόνας. Το δημοψήφισμα επαναλήφτηκε με την ίδια μέθοδο την επόμενη χρονιά και η Συνθήκη πέρασε..
Πολλοί θα υποθέσουν ότι πρέπει να επαναληφτεί η ίδια «συνταγή» και για την Ελλάδα με την διάφορα ότι εδώ έχουμε και αλλαγή του πολιτικού σκηνικού μετά από εκλογές που διαμόρφωσαν μια καινούργια κατάσταση. Ποτέ όμως δεν μπορείς να προβλέψεις το αποτέλεσμα ενός στυγνού εκβιασμού, όπως αυτός που τώρα ασκείται σε βάρος της Ελλάδας.
Η Γερμανία η σημερινή ηγέτιδα χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αυτή που κατά βάση ασκεί τον εκβιασμό σε βάρος της Ελλάδας ήταν αυτή που μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο της προσφέρθηκε το περίφημο
SCHULDENABKOMMEN, δηλαδή της διαγραφής των χρεών της παρά του ότι είχε αιματοκυλήσει όλη την ανθρωπότητα. Η Ελλάδα που πολέμησε και έχυσε άφθονο αίμα εναντίον του φασισμού και του ναζισμού, γιατί σήμερα η Γερμανία της αρνείται την διαγραφή των μη βιώσιμων χρεών της.
Η αλήθεια είναι ότι το ελληνικό αδιέξοδο είναι η δημιουργία ενός μη βιώσιμου χρέους και η κατάσταση θα επιδεινώνεται συνεχώς καθώς η επιβολή καινούργιων μνημονίων θα αυξάνει αντί να μειώνει αυτό το χρέος και το μαρτύριο του Σίσυφου της ελληνικής μυθολογίας, θα συνεχίζεται για τον ελληνικό λαό.
Αυτό θέλει να επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση και ποια Ένωση ευρωπαϊκών λαών είναι αυτή η Ένωση, μόνο Ένωση δεν είναι, αλλά καλυτέρα θα ήταν να ονομάζονταν… Τοκογλυφικό Τραστ Εκβιασμού Λαών και Εθνών.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Εχετε δει λιοντάρι σαν κατοικίδιο; Ξανασκεφτειτε το!


Αυτές είναι ο φωτογραφίες της εφηβης Melanie Griffith και το «κατοικιδιο» λιοντάρι της περίπου στο 1970

Υπερψηφίστηκε το λαθρονομοσχέδιο σήμερα – Πάρτε μάτι ποιοι είπαν “ΝΑΙ” δίχως ίχνος ντροπής – Μαζί με την κυρά Τασία θα κάνουν πάρτι απόψε

vouli

Δείτε τα ονόματα

Με διευρυμένη πλειοψηφία, παρά την αρνητική τοποθέτηση των βουλευτών των ΑΝΕΛ, ψηφίστηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής τα τέσσερα άρθρα του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια, που τέθηκαν σε ψηφοφορία κατόπιν αιτήματος της Χρυσής Αυγής.
Το άρθρο 1 (ως προς το σκέλος β, που τέθηκε σε ονομαστική ψηφοφορία, καθώς το α σκέλος του υπερψηφίστηκε χθες) αφορά στην απόκτηση της ιθαγένειας από παιδιά νόμιμων μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα (τα παιδιά της λεγόμενης δεύτερης γενιάς μεταναστών)
Το άρθρο 7 αφορά στο καθεστώς εισδοχής πολιτών τρίτων χωρών για εποχική εργασία.
Το άρθρο 8 αφορά σε ρυθμίσεις μεταναστευτικής νομοθεσίας.
Το άρθρο 10 τροποποιεί διατάξεις, οι οποίες αφορούν σε επίδοση απορριπτικών αποφάσεων χορήγησης ιθαγένειας ή ασύλου και απομάκρυνσης από τη χώρα.
Ποιοί το ψήφισαν

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...