Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙΑΘΗΝΑ 13-7-2015.

Η Ελλάδα που έρχεται στο τέλος τής κρίσης δεν θα μοιάζει καθόλου με αυτήν που έχουμε γνωρίσει. Δεν μάς πειράζει καθόλου, αφού ούτως ή άλλως αυτή που ζήσαμε έως τώρα δεν είναι μήτε η ένδοξη Ελλάδα τού παρελθόντος μήτε η καινούργια που έχουμε χαράξει στις καρδιές μας. Ας είναι λοιπόν, χρέος μας να το χαλάσουμε το μόρφωμα και να το φτιάξουμε κράτος ελληνικό, όταν ο προαιώνιος εχθρός θέλει κι αυτός να το χαλάσει, κάνοντάς το μια άχρωμη κουκίδα στο χάρτη.

Παιχνίδι στις πλάτες τού λαού η στημένη κρίση χρήματος για να μάς κλέψουν τον κόσμο μας. Μνηστήρες δόλιοι για τα σκήπτρα τής Ελλάδος οι σωτήρες τού σιωνιστικού νεοταξισμού, σαν τούς άλλους τούς παλαιούς μνηστήρες τής Πηνελόπης που βρήκαν κενό χώρο για να αλώσουν το Παλάτι τού Οδυσσέα. Κούφια τα λόγια τους, παραπλανητικά σαν τού Αντίνοου που θέλουν να στρέψουν τον νου στην αποδοχή τής τυραννίας και των ξένων ηθών ως «αναγκαίο μονόδρομο». Τρομολάγνοι και εξαχρειωμένοι προπαγανδιστές που πουλάνε την σάρκα τους στον διάβολο.

Η κόπωση, οι ατελείωτες αναζητήσεις και οι μάχες για την εύρεση στερεής γης για να πατήσουμε και να απλώσουμε τον Ελληνισμό μας έχουν και πληγές. Υπάρχουν απώλειες ικανών Ελλήνων και αναρρίχηση σάπιων, συχνά μη ελληνικών κυττάρων στο Σώμα τής Φυλής μας. Τα ψευτοπεριούσια και τα δήθεν ανέγγιχτα παράσιτα πάντα γυρόφερναν την αυλή και το σπιτικό μας. Πάντα σαν γυρολόγοι πραματευτάδες.

Αλλά και οι δικοί μας τάχα, οι διαβόητοι πολιτικάντηδες, έχουν διαχρονικά στραμμένο τον νου τους στο παζάρεμα τής σκλαβιάς και τής εξουσίας, όταν οι Πολεμιστές τής Φυλής ματώνουν για μια αυτοκρατορία ή για την λευτεριά των παιδιών τού Ελληνισμού μας. Για την γη όπου μάς ανέστησαν οι Πατέρες μας και κάναμε εμείς τα όνειρά μας. Αλλά για να αντισταθείς στα πλήθη των βαρβάρων και τις σειρήνες των καιρών, πρέπει να έχεις ανδρωθεί μέσα από τα λόγια των σοφών και τα αίματα των ηρώων, να είσαι εσύ ο συγγραφέας τής ιστορίας σου.

Ο δε δούρειος ίππος ποτέ δεν απουσίασε από την ζωή τού διαχρονικού Έλληνα. Όταν οι εμποράκοι και οι δυνατοί τής Εσπερίας θέλουνε να ρίξουν το Κάστρο τής Φυλής, σέρνουν στα πόδια της κάποιους τυχοδιώκτες «δυστυχείς» για να θρέψουν την πείνα τους και να στήσουν το κουφάρι τους πάνω στις σάρκες των Ελλήνων. Να γίνουν η πέμπτη φάλαγγα, ζητώντας προσκυνήματα και δικαιώματα στην ξένη γη. Να κάνουν τούς ιερούς πολέμους τους παρέα με τούς Εφιάλτες. Και αλίμονο σε κείνον που έχοντας ξεριζωθεί ήδη ο ίδιος πρωτύτερα, δώσει το υπόλοιπο έδαφος στον Δούρειο Ίππο Ανατολής και Δύσης.

Ζήτημα ζωής και θανάτου είναι λοιπόν η μάχη που δίδουμε. Διότι η υπέρτατη μάχη ξεκίνησε. Γίνεται μέσα στην κοινωνία. Στο ζωντάνεμα των ονείρων μας να ορίσουμε την Πατρίδα, να την ξανακάνουμε ελληνική, πάει να πει να την λευτερώσουμε. Γιατί η πρώτη λευτεριά είναι αυτή που γεννιέται στις ψυχές και ξεχύνεται στους δρόμους, στα εργαστήρια, στην εξουσία. Και η αμέσως επόμενη λευτεριά είναι αυτή τού πόθου για διάκριση, για νέες αναζητήσεις, για συντριβή των βαρβάρων.

Ο πλούτος τής γης μας ξεχειλίζει πρώτα απ’ όλα στην δίψα τής ψυχής μας να πατάξουμε εκείνον τον τυμβωρύχο που κίνησε να ασελγήσει πάνω της. Δεν βρίσκεται σε τραπεζικές θυρίδες και ενεχυροδανειστήρια ο θησαυρός μας. Βρίσκεται στα Πεδία τής Τιμής. Στην εξημέρωση τής φύσης. Στις Εντολές Θεού και Προγόνων. Βρίσκεται στην όρεξη για δημιουργία. Στην δίψα για την Νίκη των Ελληνικών Όπλων. Βρίσκεται στην απόφαση που έχουμε βγάλει και στις ενέργειες που κάνουμε ως Αρχή, ως Δύναμη, ως η δική μας Άριστη Ελλάδα.

Ναι λοιπόν, να σωριαστεί σε ερείπια η ηρεμία των νεκροζώντανων. Να ανατραπεί η ισορροπία τού φόβου. Όλα ξεκινούν από την μικρή φλόγα που την λένε Πίστη. Αυτή την Ιερή Φλόγα που την γιγαντώνει σε πυρκαγιά η νομοτέλεια τής επικράτησης των Δικαίων τής Ελληνικής Φυλής. Είναι ακόμη η Αντρειά που πρέπει να σκορπίσει τον εφήμερο και τον δειλό και τον αρνητή τής φύσης του. Με την Ευλογία τού Θεού. Με την Ευχή τού Γονιού. Με το Ή Ταν ή Επί Τάς τής ισάξιας συντρόφου. Για την Υπερηφάνεια και την Αιμάτινη Σκυτάλη που δίδεται στο Ελληνόπουλο. Για να χτιστεί πάλι η Ελληνική Αυτοκρατορία τού Ζωντανού Θρύλου.

Γκρεμίζουμε τούς πιστωτές και τούς καταπατητές τής Ιερής Ελλάδος. Στερούμε την φωνή στους Αντίνοες τού αντίχριστου καιρού τής παγκοσμιοποίησης. Θαρσείν χρει. Αρετή και Τόλμη. Ο εχθρός τού Έλληνα είναι αυτός που εξαϋλώνεται κάτω από την λόγχη του. Ο σύμμαχος τού Έλληνα είναι ο ίδιος ο αδερφός του. Το συμφέρον δεν είναι ομώνυμο τής συμμαχίας. Και η όποια συμμαχία βαφτίζεται έτσι μονάχα όσο υπηρετεί το ελληνικό στρατηγικό και γεωπολιτικό συμφέρον.

Ορθοδοξία, Πολιτισμός, Κυριαρχία Ελλήνων. Αυτός είναι ο οδοδείκτης τής πορείας μας. Ιερός Δεσμός των Ελλήνων επάνω στον στρατηγικό σκοπό τής υπάρξεώς μας. Να μάς θυμούνται οι μέλλουσες γενιές Ελλήνων. Μια Μεγάλη Ελλάδα που θα σκεπάζει και θα καθοδηγεί μια ελεύθερη οικουμένη. Ισάξιοι Απόγονοι Τρανών Προγόνων που ενσαρκώνουν στην πράξη τις αποφάσεις τής Φυλής μας. Για την χρυσάκτινη αυγή των ψυχών, για την σιδηρά ισχύ τού Εθνικιστικού Ελληνισμού μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Παίζεις με τη φωτιά και θα καείς Mr Βαρουφάκης-Πέραν ότι δεν είσαι Έλληνας πατριώτης είσαι υποχρεωμένος να μας πεις ποιοι κρύβονται από πίσω σου-Κάντο τώρα γιατί θα σε ξεβρακώσουμε

varoufakis-theodorakis-5

Βαρουφάκης: Επιβεβαιώθηκε το άρθρο μου στον Guardian – H Γερμανία σχεδιάζει Grexit«Το άρθρο μου στον Guardian επιβεβαιώθηκε», αναφέρει μέσω Twitter ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, σχολιάζοντας τις πληροφορίες περί σχεδίου Schaeuble για πενταετή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Ο Γιαννάκης, ο δημοφιλής, παίζει με τη φωτιά. Ξεχνάει όμως να αναφέρει το πιο βασικό: Εαν είναι πατριώτης και το δεύτερο ποιοι κρύβονται από πίσω του. Κάντο σύντομα κύριε σώγαμπρε. Γιατί τα στοιχεία που υπάρχουν για σένα, είναι εξαιρετικά επιβαρυντικά: Για το ποιοι σε σπρώχνουν, ποιους εξυπηρετείς και ποιος σε βάζει να κινείσαι με τόσο μακιαβελικούς τρόπους υπονόμευσης. Η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, έχει ήδη στοιχεία για τον περίεργο τύπο που συνεχίζει το ρόλο του.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΩΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο “ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ”. ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

greasd

Τις τελευταίες ώρες μοιάζει πολύ πιθανόν και προβάλλεται και από ελληνικά site που ψάχνουν πιο πολύ το θέμα και δεν μένουν στην βλακώδη ενημέρωση των συστημικών πηγών ενημέρωσης ότι μπορεί μεν ο νέος υπουργός Οικονομικών να είναι ανεκτός μέχρι ενός σημείου αλλά δεν είναι το πιόνι που ζητούν αφού είναι συνεχώς στο τηλέφωνο και μιλάει με τον νόμιμο-ακόμα-και κυρίαρχο πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας. Οι Γερμανοί αυτό δεν το θέλουν και έχουν ήδη μπει στη μέση σενάρια αποδόμησης της υπάρχουσας νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης αναζητώντας πρόσωπο κοινής αποδοχής ώστε να συντελεστεί συνταγματικό πραξικόπημα και “η δουλειά” να γίνει βρώμικα και ωραία.

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ SONG

Η Ελλάδα φεύγει από το ευρώ και διαλύει την Ευρώπη

Ελληνικές εταιρείες θέλουν να μεταφερθούν στη Βουλγαρία


http://www.echedoros-a.gr
Αρκετές ελληνικές εταιρείες εξέφρασαν την επιθυμία τους, λόγω των αρνητικών εξελίξεων στην Ελλάδα, να μεταφέρουν τις δραστηριότητές τους και τις ταμειακές δοσοληψίες τους στη Βουλγαρία, όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας της χώρας αυτής, Μπόζινταρ Λουκάρσκι. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα μπορούσε να αναλύσει τις συνέπειες της ελληνικής κρίσης στη βουλγαρική οικονομία μόνο μετά από μια πιθανή ελληνική έξοδο από την ευρωζώνη. «Ας μην δημιουργούμε πανικό, με τη μεθόδευση πιθανών και διαφορετικών σεναρίων» είπε ο  Βούλγαρος υπουργός.
 
Σύμφωνα με τον ίδιο, το μέλλον της Ελλάδας θα αποφασισθεί στις 12 Ιουλίου, αλλά η Βουλγαρία δεν πρόκειται να υποστεί ζημία από την κατάσταση στην γειτονική χώρα, πρόσθεσε.
Η υπογραφή ενός νέου προγράμματος θα ευνοήσει τη χώρα με τη μεταφορά των δραστηριοτήτων ελληνικών εταιρειών στη Βουλγαρία, λόγω της χαμηλής φορολόγησής τους (10%).
 
--
               
 

ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Φοτο1
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Δυο γνωστοί Ευρωπαίοι στον χώρο της τέχνης και της δημοσιογραφίας, η Ιταλίδα σκηνοθέτρια, Annalisa Piras και ο βρετανός δημοσιογράφος, Bill Emmott’s, παρουσίασαν πρόσφατα μια κινηματογραφική παραγωγή με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «The Great European Disaster», που προβλέπει την καταστροφή της Ευρώπης με την μορφή ενός ευρωπαϊκού ολοκαυτώματος, αν συνεχιστεί αυτή η αυτοκτονική πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Reuters: Στο Eurogroup ζητούν από τον Τσακαλώτο πιο βαθιές μεταρρυθμίσεις


Reuters: Στο Eurogroup ζητούν από τον Τσακαλώτο πιο βαθιές μεταρρυθμίσεις
Πιέσεις στον Ελληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο ασκούν οι ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης, ζητώντας του περισσότερες μεταρρυθμίσεις. Σύμφωνα με το Reuters οι υπουργοί Οικονομικών που συμμετέχουν στο Eurogroup είπαν στον κ.Τσακαλώτο πως αν και η Ελλάδα έχει καταφέρει πολλά, θα πρέπει να βάλει στις προτάσεις της ακόμα πιο βαθιές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να τους πείσει και εκείνοι να δώσουν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις  για ένα τρίτο πακέτο διάσωσης.
Μάλιστα ακούγονται ψίθυροι από τη Γερμανία που αναφέρουν ότι η Αθήνα δεν μπορεί απλώς να προτείνει μέτρα, που ήταν μέσα στο 2ο πακέτο διάσωσης και η αριστερή κυβέρνηση κατάργησε και τώρα να ζητάει 3ο πακέτο.  


Πηγή: Reuters: Στο Eurogroup ζητούν από τον Τσακαλώτο πιο βαθιές μεταρρυθμίσεις | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/216694/reuters-sto-eurogroup-zitoyn-apo-ton-tsakaloto-pio-vathies-metarrythmiseis#ixzz3fbYoCAHM

Απείλησαν τον Αλέξη Τσίπρα με την ίδια του την ζωή… ΟΛΟ το παρασκήνιο!!!


Η ιστορία του Καραμανλή επαναλήφθηκε με τον κ Τσίπρα για να αναγκαστεί να υποχωρήσει από τις προεκλογικές του υποσχέσεις και να υποστεί την επιβολή ενός σκληρότερου από πότε νέου μνημονίου, που θα φυλακίζει τον ελληνικό λαό σε ένα αδιέξοδο λιτότητας και οικονομικής καταστροφής. Έτσι θα οδηγήσει αναπόφευκτα στο γενικό ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, που ήταν και ο πρωταρχικός σκοπός όλης αυτής της μαύρης μνημονιακής ιστορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ-ΕΠΙΚΑΙΡΟ όσο ποτέ: Η προφητεία ενός ναζί…70 χρόνια πριν!!


“Και όμως νικήσαμε!” Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι αντίγραφο από απόκομμα… της εφημερίδας Ελευθεροτυπία το 1995, ενός άρθρου που αρχικά είχε δημοσιευτεί 70 χρόνια πριν, δηλαδή το 1945, αμέσως μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟ «ΣΦΥΡΙ» ΓΙΑ…ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


01
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Συνεχίζεται καις στην Τουρκία το μπαράζ δημοσιευμάτων και άρθρων σχετικά με την ελληνική οικονομική κρίση και τις διαπραγματεύσεις που διεξάγει η ελληνική κυβέρνηση με τους δανειστές της. Τελευταία όμως παρουσιάζεται ένα εντυπωσιακό στοιχείο σχετικά με τον ελληνικό ζήτημα που προβάλλεται από ορισμένες τουρκικές εφημερίδες και προκαλεί με τον τρόπο που παρουσιάζεται.

«Υποσχόμαστε πόνο και δάκρυα σε όσους έστειλαν αδήλωτο χρήμα στο εξωτερικό ή τα πατίκωσαν στα σεντούκια»

greek_banks


«Πόνο και δάκρυα» επιφυλάσσει η Κυβέρνηση στους 100.000 μεγαλοκαταθέτες οι οποίοι από το ξέσπασμα της κρίσης έβγαλαν με εμβάσματα στο εξωτερικό πάνω από 200.000 ευρώ ,και εμφανίζονται ,αρκετοί από αυτούς ,ως οπαδοί της δραχμής, έχοντας -δικαιολογημένα- το λόγο τους….

Η Ελλάδα έβαλε στην Ευρώπη τη Φινλανδία που σήμερα θέλει grexit Η Αθήνα βοήθησε και τους σκληρούς δορυφόρους του Σόιμπλε!


Οικογενειακή φωτογραφία αρχείου του 1994 που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει τους ηγέτες των κρατών μελών της ΕΟΚ κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας, στην Κέρκυρα. Αύριο ξεκινά η ανάληψη της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα διαρκέσει ως το τέλος του Ιουνίου του 2014. Τρίτη 07 Ιανουαρίου 2014. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΡΧΕΙΟ ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗ-ΣΑΪΤΑ/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ
Η Ελλάδα είναι η χώρα που έβαλε τη Φινλανδία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τη χώρα που χθες λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα το Eurogroup, καθώς ξεκαθάρισε ότι συμφωνεί μόνο σε grexit!
Μπορεί η χώρα επί της ουσίας να μην μπορεί να μπλοκάρει καμία διαδικασία, αφού στον Έκτακτο Μηχανισμό Στήριξης συμμετέχει με μόλις 1,8% και χρειάζεται 85% για να δημιουργήσει πρόβλημα, ωστόσο δημιουργεί σαφώς εντυπώσεις.
Ωστόσο οι Φινλανδοί ξεχνούν ότι αν η Ελλάδα δεν επέμενε το 1994 δεν θα έμπαιναν, τουλάχιστον τοτε στην ΕΕ.

Οι δανειστές ζητούν να παρθούν μέτρα ως εγγυήσεις: "Πρώτα θα δώσετε αίμα και μετά θα πάρετε τα χρήματα"


'Πρώτα "αίμα" και μετά τα χρήματα', αυτό ζητούν οι δανειστές, εκβιάζοντας επί της ουσίας την ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη νέα εξαθλίωση του ελληνικού λαού.
Πρώτα η υιοθέτηση όλων των μεταρρυθμίσεων και των μέτρων από τη Βουλή και μετά οι εκταμιεύσεις των χρημάτων στην Ελλάδα διαμήνυσαν σήμερα πολλοί υπουργοί οικονομικών της Ευρωζώνης. Στις Βρυξέλλες υπάρχει διάχυτη δυσπιστία σχετικά με τη θέληση, την ικανότητα και τη δυνατότητα της κυβέρνησης να εφαρμόσει τα μέτρα που προτείνει.

Η υποταγή της Ευρώπης στη Γερμανία περνά από την Ελλάδα

Ημέρες πολέμου ζει η Ευρώπη, με αφορμή την ελληνική υπόθεση για την παροχή ενός νέου προγράμματος οικονομικής βοήθειας, καθώς τα ζητήματα δημοσιονομικής προσαρμογής φαίνεται ότι μεταβάλλονται σε ζήτημα ηγεμονίας της Ευρώπης από τη Γερμανία που ίσως προσπαθεί για ακόμα μια φορά να δείξει σε όλες τις χώρες ότι αυτή έχει το πάνω χέρι , ίσως και να ονειρεύεται ένα νέο 4ο Ράιχ!

Κασιμάτης: «Να τι σημαίνει το Αγγλικό Δίκαιο που η Ελλάδα σήμερα πουλάει Ομόλογα και πανηγυρίζει ο Στουρνάρας»


Κασιμάτης
Ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης αποκαλύπτει τι σημαίνει η αλλαγή του δικαίου για τα νέα ομόλογα. Με το ελληνικό οι κανόνες λειτουργούν υπέρ του οφειλέτη, ενώ με το αγγλικό υπέρ του δανειστή! Αν γίνει η αλλαγή που μας ζητάνε επίμονα οι δανειστές, δεν μπορείς να ζητήσεις μείωση του χρέους. Απαράδεκτη είναι η τυχόν αποδοχή του αγγλικού δικαίου στη νέα δανειακή σύμβαση, υπογραμμίζει με συνέντευξή του στο «ΠΑΡΟΝ» ο έγκριτος συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης, παραθέτοντας ουσιαστικά επιχειρήματα. Ο κ. Κασιμάτης εξηγεί ότι οι δανειστές μας θέλουν να επιβάλουν το αγγλικό δίκαιο επειδή αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σαν πειραματόζωο και στο πλαίσιο μιας αντίληψης κατοχής του ευρωπαϊκού Νότου απ” τον Βορρά.

Eurogroup: Θρίλερ με διακοπή – δεν θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις με κοινό κείμενο


Αποφασίστηκε συνεχεια για αύριο το πρωί 11 η ώρα.
Σκληρή η στάση της Γαλλίας, μείζον θέμα με την διαρροή Σόιμπλε – βλέπουν σχέδιο ταπείνωσης και εκβιασμού της Γαλλίας μέσω Grexit
Αναμένεται ομοβροντία αυριο απο τα γαλλικά μέσα.

Η κυβέρνηση έχασε τη δεδηλωμένη, όλα τώρα στον αέρα


Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε εκλογές μετά την επιτυχή έκβαση της διαπραγμάτευσης, προκαλεί η απόφαση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να μην δώσουν εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση και η οποία χάνει τη δεδηλωμένη.
17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τελικά διαφοροποιήθηκαν παρά το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός είχε μετατρέψει την ψηφοφορία σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση και είχε πει σε δραματικούς τόνους ότι αν χαθεί η δεδηλωμένη θα πάει σε εκλογές. «Ναι» ψήφισαν 251 βουλευτές, «όχι» 32 και «παρών» 8 ενώ απόντες ήταν 9 βουλευτές.
Τα κόμματα με ευρωπαϊκο προσανατολισμό παρείχαν μεν στήριξη στον κ. Τσίπρα όμως, η συγκυβέρνηση βγαίνει πολιτικά αποδυναμωμένη, ειδικά από το γεγονός ότι δεν την στήριξαν δύο υπουργοί, οι κ. Λαφαζάνης και Στρατούλης και η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σατανική σύμπτωση;

Όποιος άνοιξε σήμερα την τηλεόρασή του μεταξύ 12:15 και 13:15 στο κανάλι της Βουλής ήρθε αντιμέτωπος με ένα θέμα που έχει ανάψει φωτιές το τελευταίο διάστημα: τη δραχμή. Σε μία πολύ κρίσιμη ημέρα, ίσως την πιο κρίσιμη στην ιστορία μας μετά τη Μεταπολίτευση, και ενώ η ελληνική αντιπροσωπεία δίνει μάχη στις Βρυξέλλες για να κρατηθεί η χώρα μας στο ευρώ, το κανάλι της Βουλής επέλεξε να δείξει στο κοινό ένα ντοκιμαντέρ για το παλιό εθνικό μας νόμισμα. Πρόκειται για το ντοκιμαντέρ «Το Ελληνικό Νόμισμα και Χαρτονόμισμα» μέσα από το οποίο προβάλεται η ιστορία της Ελλάδας, όπως αποτυπώνεται από τη δραχμή.

Πάμε σε εκλογές τον Σεπτέμβριο;

Πολιτική πίεση από τις Βρυξέλλες για τη δημιουργία ενός κυβερνητικού σχήματος στη Ελλάδα το οποίο θα δημιουργεί σε εταίρους και δανειστές το αίσθημα εμπιστοσύνης ότι οι συμφωνίες και τα μέτρα θα περνούν από τη βουλή και κυρίως θα εφαρμόζονται. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ζητάνε από την κυβέρνηση το νέο σχήμα να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Έσπασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να υπογράψει μια επαίσχυντη συμφωνία με τους δανειστές, τους οποίους εκλιπαρεί γονατιστός !


Έσπασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κάτω από το βάρος των αφόρητων πιέσεων των Γερμανών. Ετοιμάζεται να υπογράψει μια επαίσχυντη συμφωνία με τους δανειστές, τους οποίους εκλιπαρεί γονατιστός για …τρίτο Μνημόνιο! Ζήτησε και πήρε από το λαό ένα περήφανο και αγέρωχο «Όχι» με ποσοστό 63,1%. Το «πούλησε» όμως ο πρωθυπουργός πριν καν περάσει μια βδομάδα! Διαχειρίστηκε το «Όχι» του λαού λες και είχε νικήσει το …«Ναι»! Τώρα το μόνο που απομένει να κάνει ο Τσίπρας είναι να βάλει στην κυβέρνησή του και τον …Σταύρο Θεοδωράκη του Ποταμιού, τον οποίο οι Γερμανοί θέλουν σφοδρότατα να τον αντικαταστήσει στην πρωθυπουργία!

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις – Γιατί αρχίζει να ακούγεται το σενάριο των εκλογών;


Εάν οι «διαρροές» είναι περισσότερες από 12 και χαθεί η δεδηλωμένη, τότε… ο πρωθυπουργός φέρεται αποφασισμένος να δρομολογήσει εξελίξεις –...
tromaktiko18711

Εάν οι «διαρροές» είναι περισσότερες από 12 και χαθεί η δεδηλωμένη, τότε…
ο πρωθυπουργός φέρεται αποφασισμένος να δρομολογήσει εξελίξεις – Απουσία Βαρουφάκη – Πιθανές διαρροές από τις μικρότερες αριστερές τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ
Καθώς οι πιθανές διαρροές στην κρίσιμη ψηφοφορία για την εξουσιοδότηση της κυβέρνησης όσο περνούν οι ώρες αυξάνονται, στο προσκήνιο έρχονται σενάρια εκλογών, που είναι απόρροια της αποστροφής του πρωθυπουργού ότι “δεν θα ανεχθεί απώλεια δεδηλωμένης, σε συνδυασμό με τη δήλωσή του ότι «δεν θα γίνω Παπαδήμος».

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΛΩΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ! Φτιάχνουν προϊόντα- μαϊμού στη μέση της Θάλασσας


  Τεράστια καλοστημένη επιχείρηση δημιουργίας ρούχων, παπουτσιών, τσαντών και άλλων αξεσουάρ μαϊμού, που τα λανσάρουν στην ευρωπαϊκή αγορά ως γνήσια...
plota


Τεράστια καλοστημένη επιχείρηση δημιουργίας ρούχων, παπουτσιών, τσαντών και άλλων αξεσουάρ μαϊμού, που τα λανσάρουν στην ευρωπαϊκή αγορά ως γνήσια μεγάλων οίκων μόδας, έχει στήσει η Ιταλική Μαφία στα διεθνή χωρικά ύδατα. Οι Armani και Louis Vuitton είναι δύο από τις μάρκες που τοποθετούν στα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ- μαϊμού οι μαφιόζοι. Σύμφωνα με τη Star press, πελάτες της ιταλικής Μαφίας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρονται να είναι επιχειρηματίες από ολόκληρη την Ευρώπη και ιδιαίτερα των νότιων χωρών- ανάμεσά τους και Έλληνες. Οι Ισπανοί ( αφού μόλις το περασμένο Σάββατο οι ισπανικές Αρχές έπιασαν τους χειριστές δυο ταχύπλοων σκαφών, κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης εκατοντάδων τσαντών- υποτίθεται γνωστής φίρμας- από ταχύπλοά τους σε φορτηγό σε ισπανικό λιμάνι) σε συνεργασία με τους Ιταλούς αλλά και την Ιντερπόλ, βρίσκονται στα ίχνη του τεράστιου αυτού κυκλώματος που έχει στηθεί στα διεθνή χωρικά ύδατα. Μέσα σε ένα φέρι μποτ ιταλικών συμφερόντων βρίσκονται περισσότεροι από 100 λαθρομετανάστες, ειδικευμένοι στην κοπτική- ραπτική, έχοντας στην κατοχή τους υπερσύγχρονα μηχανήματα και κομπιούτερ. Στους αλλοδαπούς- που μένουν για τουλάχιστον 5- 6 μήνες μέσα στο φερι- μποτ- φέρνουν με ταχύπλοα σκάφη οι άνθρωποι της Μαφίας την πρώτη ύλη. Αυτοί, με τη σειρά τους, αφού έχουν συγκεκριμένες εντολές για παραγγελίες, φτιάχνουν τις τσάντες, τα ρούχα, τα παπούτσια, τα γυαλιά ηλίου και δεκάδες άλλα αξεσουάρ, τοποθετώντας πάνω σε αυτά και τα «μαϊμού» πολύτιμα σηματάκια, δηλαδή ταμπέλες γνωστών οίκων μόδας. Στη συνέχεια, οι Ιταλοί, λαμβάνοντες όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, φορτώνουν το εμπόρευμα σε μεγάλα ταχύπλοα και τα πηγαίνουν στην ακτή.
ΠΗΓΗ: Star- press

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ξεκινούν οι έρευνες για πετρέλαιο σε Ιωάννινα, Κατάκολο, Πατραϊκό Κόλπο

Η ανάδοχος κοινοπραξία, με επικεφαλής την Energean Oil, θα προχωρήσει στην επαναξιολόγηση των δεδομένων που δείχνουν ότι το κοίτασμα βρίσκεται...
10s21oil-thumb-large

Η ανάδοχος κοινοπραξία, με επικεφαλής την Energean Oil, θα προχωρήσει στην επαναξιολόγηση των δεδομένων που δείχνουν ότι το κοίτασμα βρίσκεται κοντά στον βιολογικό καθαρισμό του Κατακόλου και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το 2017.
Ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη των ερευνών σε Ιωάννινα, Κατάκολο και Πατραϊκό Κόλπο καθώς χθες η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου ενέκρινε κατά πλειοψηφία τις συμβάσεις παραχώρησης που υπέγραψε το υπουργείο Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Ιδού ποιά είναι η κυρία Έλλη Στάη Τσαρλαμπά.


ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ IV. ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ 1. Από το σύνολο του αποδεικτικού υλικού γενώνται υπόνοιες...
wpid-20150710010625

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
IV. ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ
1. Από το σύνολο του αποδεικτικού υλικού γενώνται υπόνοιες διαπράξεως του αδικήματος της παθητικής δωροδοκίας (δωροληψίας), διότι ο κύριος Λιβανός, κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του ως Υπουργού Τουρισμού, ήτοι αρμοδίου υπαλλήλου για την προκήρυξη και διεξαγωγή του παραπάνω διεθνούς πλειοδότικού διαγωνισμού και αρμοδίου για την έκδοση της αποφάσεως περί παραχωρήσεως:

Πιάσαμε το Λόττο με τον Τσακαλώτο και τον Αλέξη που έβαλε τα κλάματα…


Του Στρατή Μαζίδη Είχα διάθεση να γράψω τόσα πολλά, όμως δεν μπορώ. Βασικά αδυνατώ να πιστέψω ότι πράγματι συμβαίνουν όσα...
tsakalotos-eurogroup

Του Στρατή Μαζίδη
Είχα διάθεση να γράψω τόσα πολλά, όμως δεν μπορώ. Βασικά αδυνατώ να πιστέψω ότι πράγματι συμβαίνουν όσα ζούμε.
Ο πρωθυπουργός που μας διαβεβαίωνε ότι η Μέρκελ θα συμφωνούσε μέρα μεσημέρι, τώρα να βάζει τα κλάματα μπροστά στους βουλευτές του για να ψηφίσουν ΝΑΙ σε κάτι του οποίου μια πολύ καλύτερη έκδοση καλούσε το λαό να ψηφίσει ΟΧΙ.

ΤΑ ΔΕΚΑ «ΠΕΡΙΕΡΓΑ» ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Ένας από τους γνωστούς Αμερικανούς οικονομολόγους που έχει γράψει ένα σημαντικό βιβλίο για την αναμενόμενη παγκόσμια...
Blood-moons-banner-600x300-720x340
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένας από τους γνωστούς Αμερικανούς οικονομολόγους που έχει γράψει ένα σημαντικό βιβλίο για την αναμενόμενη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, o Michael Snyder έγραψε αυτές τις μέρες ένα πραγματικά αξιοπρόσεκτο άρθρο όπου επεσήμανε κάποια, τον αριθμό δέκα, «περίεργα» γεγονότα τω τελευταίων ημερών μεταξύ των οποίων και οι εξελίξεις στην Ελλάδα,  που ίσως σηματοδοτούν κάποιες παγκόσμιες εξελίξεις με ιδιαίτερη σημασία.

ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια της κυβέρνησης. 15+17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν να καταψηφίσουν τα μέτρα εφόσον έρθουν στη Βουλή!

Εκτός από τις απώλειες των 17 βουλευτών, άλλοι 15 που ψήφισαν ΝΑΙ έβαλαν ωρολογιακό βόμβα στα θεμέλια της κυβέρνησης με...
ÁÈÇÍÁ-ÂÏÕËÇ-Øçöïöïñßá  ôïõ ó÷åäßïõ íüìïõ «Ãéá ôç äéáðñáãìÜôåõóç êáé óýíáøç äáíåéáêÞò óýìâáóçò ìå ôïí Åõñùðáúêü Ìç÷áíéóìü Óôáèåñüôçôáò (ÅSM)».

Εκτός από τις απώλειες των 17 βουλευτών, άλλοι 15 που ψήφισαν ΝΑΙ έβαλαν ωρολογιακό βόμβα στα θεμέλια της κυβέρνησης με την ακόλουθη επιστολή τους:
Δήλωση με την οποία επισημαίνουν ότι το σημερινό τους «ναι» υπαγορεύεται από πολιτικούς λόγους, που σχετίζονται με την μη απώλεια της δεδηλωμένης για την κυβέρνηση, αλλά δεν μπορεί να καταγραφεί ως «ναι» στην εφαρμογή μέτρων λιτότητας και νεοφιλελεύθερης κατεδάφισης υπογράφουν 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τους Λίτσα Αμανατίδου, Κώστα Δελημήτρο, Ζήση Ζάννα, Γιάννη Ζερδελή, Κώστα Ήσυχο, Ηλία Ιωαννίδη, Ηλία Καματερό, Μιχάλη Κριτσωτάκη, Θωμά Κότσια, Ευγενία Ουζουνίδου, Θανάση Πετράκο, Στέφανο Σαμοϊλη, Αλεξάνδρα Τσανάκα, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Νίκο Χουντή.

Χ.Α: “Με 251 ψήφους πέρασε το Μνημόνιο της Αριστεράς-Καμία ανακωχή από τους Εθνικιστές: ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!”

mnimoniakoi_trspr-kammenos__article

“Στο ίδιο έργο θεατής ο Ελληνικός Λαός: τι ψοφοδεξιοί, τι αριστεροί. Το αντισυνταγματικό τόξο μετατράπηκε σήμερα, 11 Ιουλίου του 2015 σε μνημονιακό τόξο, ψηφίζοντας ένα ακόμη αισχρό, αντεθνικό Μνημόνιο, το οποίο ήρθε στη Βουλή όχι απλώς καθ’ υπόδειξη των δανειστών, αλλά στην αγγλική γλώσσα!

Suddeutsche: Η Αθήνα μπορεί να ελπίζει σε αναδιάρθρωση του χρέους


Greek-Debt-to-GDP
Η γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung στο πρωτοσέλιδό της δημοσιεύει άρθρο με τον τίτλο «Η Αθήνα μπορεί να ελπίζει σε αναδιάρθρωση του χρέους» και σημειώνει:
«Ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για πρώτη φορά παραδέχθηκε ότι θέλει να διαπραγματευθεί με την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μια αναδιάρθρωση του χρέους. Ο Σόιμπλε δήλωσε την Πέμπτη πως τις ερχόμενες ημέρες θα υπάρξει η δυνατότητα να συζητηθεί μια ελάφρυνση του χρέους. Προειδοποίησε όμως ταυτόχρονα για υψηλές προσδοκίες καθώς και ότι δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια».

The last living ninja

Όχι του Κασιδιάρη στο κούρεμα καταθέσεων – Τι μήνυμα έστειλε κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας

kasidiaris

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κατά την διαδικασία ανάγνωσης του καταλόγου ονομάτων στην ψηφοφορία για το τρίτο μνημόνιο είπε ΟΧΙ και μαζί με το όχι ανέφερε…όχι στο κούρεμα καταθέσεων.
Η Χρυσή Αυγή τάσσεται υπό οποιαδήποτε τρόπο κατά του κουρέματος του λαικού πλούτου που είναι οι καταθέσεις οι οποίες πρέπει να προστατευθούν μετά τις δραματικές απώλειες που έχουν σημειωθεί μεταξύ 2010 και 2015.
Σε 5 χρόνια λιτότητας και μνημονίων χάθηκαν 118-119 δισεκ. καταθέσεις, όσες είναι δηλαδή οι καταθέσεις που έχουν απομείνει στις τράπεζες σήμερα.
Χάσαμε 119 δισεκ. καταθέσεις και είχαμε φθάσει στα 237,8 δισεκ και καταλήξαμε στα 119 δισεκ.

Paul Mason: «Γιατί το δημοψήφισμα δεν έγινε μάταια» @PaulMasonnews #OXI


PaulMasonnews

ADVERTISEMENT

ENGLISH

Ο Πολ Μέισον από το Channel 4 παραθέτει πέντε λόγους που εξηγούν γιατί τοδημοψήφισμα δεν ήταν μάταιο. Οι νέες ελληνικές προτάσεις της κυβέρνησης  συνδέονται ξεκάθαρα με τις προτάσεις Γιούνκερ την περασμένη Πέμπτη, πριν από το δημοψήφισμα, αναφέρει ο Πολ Μέισον . Άφησε πολλούς Έλληνες απογοητευμένους, ρωτώντας: ποιο ήταν το νόημα του δημοψηφίσματος; Πολλοί ξένοι παρατηρητές ρωτούν το ίδιο.

«Είναι ντροπή» Καθηγητής Φώσκολος: Ο Λαφαζάνης «θάβει» τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες

foskolos

Για λάθος χειρισμούς που μπορεί να τινάξουν στον «αέρα» τις προσπάθειες που έχουν γίνει για την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας κατηγόρησε τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη ο γνωστός καθηγητής Αντώνης Φώσκολος στην εκπομπή «Πυξίδα» του Κώστα Συλιγάρδου στο Ράδιο Κρήτη.

Αν ο Τσίπρας υπογράψει, θα είναι… Αν δεν υπογράψει, θα είναι… ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ;


BATMAN JOKER
ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
Elen Drepanioti ·
Αν ο Τσίπρας υπογράψει, θα είναι ίδιος με τους προηγούμενους. Αν δεν υπογράψει, θα είναι ανίκανος και θα μας πάει στη ρήξη. Διαβάστε περισσότερα… Αν πάμε σε ρήξη και νέο νόμισμα, θα είναι προδότης, γιατί δεν έχει τέτοια εντολή. Αν παραιτηθεί και φύγει θα είναι κότα. Αν δεν παραιτηθεί και αλλάξει κυβερνητικό εταίρο, θα είναι λάτρης της εξουσίας. Το θέμα προφανώς δεν είναι ο Τσίπρας ή ο κάθε Τσίπρας

Όσο ο Σόιμπλε μας σφίγγει τη θηλιά, εμείς θυμόμαστε αυτό...


Όσο ο Σόιμπλε μας σφίγγει τη θηλιά, εμείς θυμόμαστε αυτό...

Όσο ο Σόιμπλε μας σφίγγει τη θηλιά, εμείς θυμόμαστε αυτό...
Δεν ξεχνιέται το παρελθόν του Γερμανού υπουργού Οικονομικών
 που μας κουνάει το δάχτυλο.

ΧΑΜΟΣ! Σκοτώθηκαν Καμμένος – Τσίπρας στη Βουλή για τα εξοπλιστικά! “Εμείς τελειώσαμε!” (ΦΩΤΟ)

p1

Ο κακός χαμός έγινε στη Βουλή μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα εξοπλιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...