Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

«Απλά στάχτη στα μάτια»


justice is blind

Κ.Λ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συζητάμε τις επιμέρους λεπτομέρειες της συμφωνίας μας με τους «εταίρους».

Είναι απλά στάχτη στα μάτια όλα αυτά.

ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝΑΘΗΝΑ 15-7-2015.

Η ώρα τής αλήθειας και τού δικαίου για το Μεγάλο Ελληνικό Έθνος ήρθε. Ο μεγάλος θυμός από τα σωρευμένα επί αδίκω δεινά βρίσκει τη συνέχειά του στην αγριωπή χαρά. Οι έχοντες απλώσει χείρα αδίκου, τα εσωτερικά δίποδα φίδια και οι έξωθεν ανθρωπόμορφοι γύπες που μάς ζώνουν από αιώνων θα βρουν ανηλεή τιμωρία. Διότι η αλαζονεία έφερε τούς μισέλληνες σε κατά μέτωπο σύγκρουση με την Ενωμένη Ελλάδα των Πολεμιστών Θεού και Φυλής. Και εκείνος ο δήθεν δικός μας που διαφωνεί με αυτήν την ένωση, να κατατροπωθεί ως μέγιστος εχθρός μας.

Να ξεχάσει η ιστορία το όνομα των Άνομων και Ανήθικων. Βαδίζουμε με ορμή μπροστά στα μεγάλα πεπρωμένα μας. Η αρνητική τροπή μέσα στον βάλτο τής πολιτικής σαπίλας και οι απαιτήσεις κερδοσκόπων και βαρβάρων, ο όλεθρος που σηκώνουν ψευτορωμιοί και ψευτοσύμμαχοι είναι το τέλος το δικό τους και η ανάσταση τού Ελληνισμού. Και η ανάσταση των Ελλήνων έρχεται μέσα από εθνική και λαϊκή επανάσταση. Έρχεται μέσα από τον όρκο αγώνα σε Θεό και Πατρίδα, με γνώμονα την πάταξη τής διχόνοιας. Για την Νίκη τής Τρανής Ελλάδος.

Όποιος θέλει να αποκαλείται Έλλην, πρέπει να εργαστεί, να πολεμήσει και να ματώσει για την Ιερή Πατρίδα. Να τον θρέφει η πολεμική αντάρα, να ατσαλώνει την ψυχή του η δυσκολία. Να μαθαίνει στα παιδιά του να διαθέτουν μέσα τους συλλογική φιλοδοξία, πίστη στην ράτσα τους. Να γίνονται ένα με το χώμα που τούς θρέφει και να μαλώνουν για να κρατήσουν το παραμικρό λιθάρι που τούς ανήκει. Αυτόν τον σκληροτράχηλο Έλληνα πρέπει να επιστρατεύσουμε τώρα και να εξοντώσουμε ό,τι μάς κρατάει δεμένους στην μιζέρια.

Μάς μιλάνε για χρηματοοικονομική χρεοκοπία και για το κλείσιμο των τραπεζών τού σιωνιστικού νεοταξισμού για να στηρίξουμε τα σαπρόφυτα που διοικούν την οικουμένη. Μάς γεμίζουν λαθραίους γυρολόγους που έρχονται για να κοπρίσουν στην Ιερή Ελλάδα στα μούτρα των Ελλήνων, σηκώνοντας απαιτήσεις κενώσεως τού χώρου από τούς νοικοκύρηδες. Μάς κάμανε τις οδούς παζάρι τής ανώμαλης περηφάνιας για να σκοτώσουν ήθη και οικογένεια ελληνική. Είναι οι Σταυρωτήδες που γυρεύουν αντίχριστη υποταγή.

Οι δυνατοί τού κόσμου θέλουν να σκοτώσουν όνειρα και αξίες. Σε εμάς όμως εναπόκειται αν αποδεχτούμε τον νέο και οριστικό ραγιαδισμό, αν θα γίνουμε οικόσιτα σε μια στειρωμένη οικουμένη που υπηρετεί τούς «δυνατούς» ή αν σκοτώσουμε τα σχέδια που κάνουν οι σύγχρονοι δεσμοφύλακες τής ανθρωπότητας και γίνουμε οι αληθινοί δυνατοί που δίδουν πνοή στην ανθρωπότητα. Να γίνουμε εμείς που θα δώσουμε πνοή στην Ελληνική Φυλή, να βαστήξουμε ζωντανή την ταυτότητά μας, αποδιώχνοντας τούς τυμβωρύχους τής παγκοσμιοποίησης που μάς θέλουν έναν απρόσωπο και πολυπολιτισμικό όχλο.

Σήμερα το αληθινό δίπολο που υπάρχει μέσα στα έθνη είναι μια αόρατη ονομαστικά μα πάρα πολύ υπαρκτή ελίτ που διοικεί με τον άνομο πλούτο της τις πολιτικές εξουσίες και τις  διεθνείς τρομοκρατικές συμμορίες. Και από την άλλη πλευρά τού λόφου βρίσκονται οι δυνάμεις τής Εθνικής Ελευθερίας και τής Φυλετικής Συνείδησης που εδράζουν την δύναμή τους στην καταπιεσμένη λαϊκή κοινότητα που βρίσκεται αιχμάλωτη στην μέγγενη ψεύτικων παραδείσων και φοβικών συνδρόμων.

Όμως το χρήμα έχει ως μεγαλύτερο εχθρό του το αίμα και η ανηθικότητα το πάθος τής επικράτησης τής Ανδρείας. Μια μάχη είναι η ζωή και ο θρόνος στον οποίο οδηγεί αυτή η μάχη είναι μονάχα για έναν. Την αναμέτρηση δεν την επιλέξαμε εμείς. Την επέλεξαν οι ελίτ τής παγκοσμιοποίησης με τούς σκλάβους τους που εξαπέλυσαν εναντίον μας. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κατακτήσουμε τούς κατακτητές μας και να τούς σβήσουμε από τον χάρτη. Να παραμείνουμε Έλληνες και Εθνικιστές. Να μονοιάσουμε τούς Έλληνες και να γίνουμε οι Δυνατοί τού Ατσαλιού και τού Πολιτισμού.

Με θυμώνουν τα σκυμμένα κεφάλια. Διότι αυτά τα σκυμμένα κεφάλια δεν είναι σωστά ελληνικά και δεν μπορούν να μείνουν στη θέση τους δίχως όρθιο ανάστημα. Με θυμώνει η εμπορευματοποίηση τής σάρκας που λοιδορεί και απομειώνει την ελληνική οικογένεια. Με θυμώνει η κατάληψη τής Ελλάδος από τούς εχθρούς της εν καιρώ ειρήνης ατιμασμένα ματωμένης. Με θυμώνει να αγοράζει την ελληνικότητα ο πληρωμένος ψευτοανθρωπισμός. Με θυμώνει το θράσος των βαρβάρων ανατολής και δύσης να κουνούν το δάκτυλο στην «μικρή πλην τίμια Ελλάδα».

Αυτός ο θυμός τώρα γίνεται όπλο και στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης τής νέας Ελλάδος. Γίνεται βρόγχος στο λαιμό όσων πληγώνουν την Πατρίδα μου. Στοιχείο που οδηγεί στην ανατροπή τού ψευτορωμέϊκου, τού μικρού και άτιμου μορφώματος που έχουν το θράσος να αποκαλούν Ελλάδα. Η Έντιμη Ελλάς είναι μονάχα η Κυρίαρχη και Μεγάλη Ελλάς. Η Ελλάς που δεν κομματίζεται, αλλά γίνεται ένα Σώμα κάτω από τα Λάβαρα τής Εθνικής Ιδέας. Ένα πεδίο εργατικότητας και νέας δόξης, προσκύνημα Ορθού Λόγου και προμαχώνας απροσπέλαστης ελληνικότητας.

Είναι η Ελλάς που δεν σέρνεται σε συμμαχίες, αλλά συμμαχεί με τούς Έλληνες όπου γης με μέγιστο σκοπό τον Πανελληνισμό. Στην γεωπολιτική πραγματικότητα τα δίκαια συναντούν και συμβαδίζουν με τα συμφέροντα τού Ελληνικού Έθνους. Όσο υπάρχουν Έλληνες που δεν αναπνέουν άνεμο ελευθερίας, αναπαμός δεν υπάρχει. Ο Ελληνισμός είναι σε διαρκές πολεμικό εγερτήριο. Οι δε πολιτικές και οικονομικές αποφάσεις αφορούν την μεγιστοποίηση τής διεθνούς θέσης τού Οικουμενικού Ελληνισμού.

Ένα Θωρακοφόρο Στράτευμα είναι η Ελλάς. Μια Δύναμη που διαμορφώνει τούς καιρούς στα μέτρα της οδηγώντας μπροστά την Πανώρια Φυλή μας. Και η αληθινή ειρήνη έρχεται μονάχα μέσα από την ανάδυση μιας χρυσάκτινης αυγής που ξεπροβάλλει μέσα από Ελληνική Τάξη Πραγμάτων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

LIVE:«ΧΑΣΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ»!! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΙ ΜΑΣ «ΠΟΥΛΗΣΕ»! ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΥΦΕΣΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΕΡΚΕΛ: ΘΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΓΙΟΥΝΚΕΡ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ»

1 11 liveΩΡΑ 10:54
Στις πρώτες του δηλώσεις ο πρωθυπουργός ανέφερε:
«Χάσαμε εθνική κυριαρχία κερδίσαμε λαϊκή κυρίαρχη»
«Αποτρέψαμε αυτά που επιδιώκουν οι πιο ακραίοι κύκλοι εντός της ΕΕ»
«Δεν αφήσαμε το Ταμείο να μεταφερθεί στο εξωτερικό»
«Αφήσαμε μια σημαντική παρακαταθήκη για την αναγκαία αλλαγή στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε να παλεύουμε»
ΩΡΑ 10:41
Μέρκελ: Δεν υπάρχει στο τραπέζι το ονομαστικό κούρεμα του ελληνικού χρέους. Θα ανακληθούν οι νόμοι που έχουν περάσει από την αρχή Φεβρουαρίου
ΩΡΑ 10:21 
Μέχρι στιγμή ο Γιουνκερ ανέφερε:
Η συμφωνία δίνει μόνο νικητές, όχι χαμένους, δε νομίζω ότι ταπεινώθηκε ο ελληνικός λαός
Η κατάσταση επιδεινώθηκε εξαιτίας του δημοψηφίσματος
Είμαι βέβαιος ότι η ελληνικοη Βουλή θα περάσει όλα τα μέτρα
ΩΡΑ 10:03
Επιβεβαιώνει τη συμφωνία ο Τουσκ
SYNFONIA
ΩΡΑ 09:48  ΣΥΜΦΩΝΙΑ!!!
Μετά από 16 ώρες Συνόδου Κορυφής ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ tweet-αρε μόνο μια λέξη: ΣΥΜΦΩΝΙΑ
ΩΡΑ 09:47
Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει ότι έχουμε συμφωνία
ΩΡΑ 08:55
Κοντά στην ολοκλήρωση η Σύνοδος Κορυφής
Η πρόεδρος της Λιθουανίας αποχώρησε, λέγοντας ότι η Σύνοδος Κορυφής «έχει σχεδόν τελειώσει», ενώ αποχώρησε και ο Σλοβένος πρωθυπουργός, δηλώνοντας πως «ένα τελευταίο θέμα έχει απομείνει προς επίλυση».

ΩΡΑ 07:50
Διαψεύδει το ΔΝΤ το δημοσίευμα της Bild περί αξιώσεων του Ταμείου για κυβέρνηση τεχνοκρατών στην Αθήνα.
«Είναι εντελώς εσφαλμένο», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Ταμείου, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής από την την Ουάσιγκτον Μιχάλης Ιγνατίου.
ΩΡΑ
ΩΡΑ 07: 25

Χριστοδουλίδης: Μετά από 14 ώρες το αποτέλεσμα παραμένει αβέβαιο
Τις δραματικές ώρες της Συνόδου Κορυφής για την Ελλάδα μεταφέρει μέσω Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης.«Μετα απο 14 ώρες συνάντησης της Ευρωζώνης, το αποτέλεσμα παραμένει αβέβαιο…νέα διακοπή για διαβουλεύσεις, #Greece» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου.
ΩΡΑ 06:40
Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμα η Σύνοδος Κορυφής. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές δύο θέματα παραμένουν ανοιχτά αυτήν την ώρα. Το πρώτο αφορά την συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα μετά τη λήξη της τρέχουσας σύμβασης (Μάρτιος 2016) και το ζήτημα της μεταφοράς των περιουσιακών στοιχείων του κράτους ύψους μέχρι 50 δισ. σε ειδικό ταμείο με έδρα το Λουξεμβούργο.
ΩΡΑ 06:00 
Σύμφωνα με πληροφορίες η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί περιορισμένο ρόλο του ΔΝΤ στο πρόγραμμα 
ΩΡΑ 05:53
Τα δυο σημεία διαφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τους εταίρους είναι: Η επιτήρηση από το ΔΝΤ μετά το 2016 και το ταμείο αποκρατικοποιήσεων στο Λουξεμβούργο
ΩΡΑ 04:33
Τις πιο δραματικές ώρες της στη νεότερη ιστορία της βιώνει η Ελλάδα, καθώς δίνει στις Βρυξέλλες τη μεγαλύτερη μάχη για το μέλλον της και την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές, προκειμένου να βάλει τέλος στο οικονομικό αδιέξοδο των προηγούμενων μηνών, σύμφωνα με όσα ενημέρωναν οικονομικές σελίδες στις 04.30 το πρωί.
Εν μέσω πρωτοφανών πιέσεων για λήψη μέτρων – σοκ, προερχόμενα κυρίως από τη Γερμανία, η ελληνική κυβέρνηση καταβάλλει την ύστατη προσπάθεια για συμφωνία.
Το ΔΝΤ παραμένει ενεργό στην ελληνική διάσωση –  παρά το γεγονός πως η κυβέρνηση επέμενε για την απεμπλοκή του – ενώ επανέρχεται η συζήτηση για την κάλυψη των άμεσων χρηματοδοτικών αναγκών της Ελλάδας, μέσω της σύναψης ενός δανείου – γέφυρα. Γεγονός που προβάλλεται εν αμφιβόλω εαν γίνει τελικά αποδεκτό.
Οι Ευρωπαίοι είναι έτοιμοι να ανάψουν το φως για έναρξη της διαπραγμάτευσης για το νέο πρόγραμμα της Ελλάδας, εφόσον ψηφιστούν έως την Τετάρτη 15 Ιουλίου τα πρώτα προαπαιτούμενα από την ελληνική βουλή.
Πάντως το εξαιρετικά ανησυχητικό είναι ότι επιδιώκεται η κατάλυση του Συντάγματος αφού εγείρονται ερωτήματα για την σημερινή κυβέρνηση και την βιωσιμότητα της μέσω φωνών που ζητούν κυβέρνηση τεχνοκρατών για να είναι του χεριού τους.
Αυτή την συμφωνία ψήφισε η Βουλή αυτή θα υπομείνουν.
Ας γνωρίζουν όμως καλά: Η υπομονή του Λαού εξαντλήθηκε.

Να θυμάστε όμως οτι, λαθη ξελάθη, κανενας δεν διαπραγματευτηκε έτσι πριν


thisiscoup
Μ.Μ.

Δικαιολογημένη η απογοήτευση. Να θυμάστε όμως οτι, λαθη ξελάθη, κανενας δεν διαπραγματευτηκε 6 μηνες, κανενας δεν εκατσε 18 ωρες να τον ξεφτιλιζουν (ακομα και η γερμανικη spiegel το χαρακτηρισε εικονικο πνευματικο πνιγμο), κανένας δεν πήρε κούρεμα, κανένας δεν επαιξε το κεφαλι του (αυτα ειναι επικινδυνα πράγματα), κανενας δεν ξεμπροστιασε ολη την Ευρωπη, δεν εβαλε δυο μεγαλες δυναμεις (Γαλλια-Γερμανια) να σφαχτούν, δεν έκανε 100.000.000 να ασχολουνται μαζι μας ολο το βράδυ, και ποσους ακομα να βγουν στον δρομο.


Δεν ειμαι ελαστική καθόλου. Καθόλου όμως. Τεράστια λάθη τους τελευταίους 6 μήνες.

Να βγω να τα λεω τώρα τι νόημα έχει;

Η άτακτη χρεοκοπία σε στιγμή που η χώρα ειναι παρελλημένη οικονομικά στην κυριολεξία είναι έγκλημα. τον στηρίζω με σχέδιο να φύγει, αν δεν εχει διαλυθει η ευρωζωνη μεχρι τότε – Εκτός αν ξυπνησει ο κόσμος και δώσει πόδι σε ολα τα ναζιστικα καθαρματα σύντομα.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΧΟΥΝΤΗΣ, ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ! ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

kammenos_tsipras-656x410


Πληροφορίες για ανασχηματισμό απόψε ή αύριο. Έρχεται ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ μέτρων σε 48 ώρες…
Αυτή είναι η συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές – Τι προβλέπει ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Η Αριστερή Πλατφόρμα, του Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι ξεκάθαρο πως προτίθεται να καταψηφίσει την συγκεκριμένα συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και των ευρωπαίων εταίρων.
Αυτό που επίσης προκύπτει είναι πως τουλάχιστον προς το παρόν δεν έχει ζητηθεί η παραίτηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη από το υπουργικό του πόστο.

Οι όψιμοι επαναστάτες του καναπέ ζητάν δικαίωση


CJwu4_oWgAAMd9R (1)

Geoman

Οι όψιμοι επαναστάτες του καναπέ ζητάν δικαίωση. Νόμιζαν ότι με μια βόλτα στο εκλογικό κέντρο, έκαναν επανάσταση. Νόμιζαν ότι ολόκληρος ο μηχανισμός διαφθοράς και διαπλοκής εντός και εκτός χώρας, θα κατέρρεε με μια βόλτα που έκαναν εγκαταλείποντας το πληκτρολόγιο για μερικά λεπτά.


Κορόιδα, χρόνια τώρα, ψηφίζοντας τις προηγούμενες προδοτικές κυβερνήσεις, θέλουν να τουμπάρουν τους τοκογλύφους των Βρυξελλών με ένα οχι.

Τι το περάσατε ρε σεις. Μηχανισμοί και σχέδιο διάλυσης της πατρίδας μας λειτουργεί 40 χρόνια τώρα. Νομίζετε ότι έτσι καταρρέουν οι προδότες;

Θέλει χρόνο δουλειά και προετοιμασία μια ρήξη. Δεν είναι πληκτρολόγιο που πατάς ένα κουμπί…….

Το "πάση θυσία συμφωνία" φέρνει ...αποικιοκρατία! Ποιος ήταν ο πραγματικός στόχος των Γερμανών


Image
Το Grexit ήταν όπως προκύπτει το φόβητρο και το μέσο για να πετύχει η Γερμανία της Μέρκελ και του Σόϊμπλε τον πραγματικό της στόχο. Ο οποίος είναι η μεταφορά ελληνικής περιουσίας ύψους 50 δις  σε εταιρεία του Λουξεμβούργου, η οποία θα ελέγχεται επί της ουσίας από το Βερολίνο! Η αποικιοκρατία επανέρχεται το 2015 και μάλιστα εντός Ευρώπης! Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό είναι το “αγκάθι” για να κλείσει η “συμφωνία”, όπως αναφέρουν όλες οι πληροφορίες.

Γλέζος: Ο λευκός καπνός ήταν από τις στάχτες της Ελλάδας


manolis glezos
Με σκληρή ανακοίνωση η Κίνηση Ενεργοί Πολίτες του ιστορικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζου, σχολιάζεται η συμφωνία που φέρνει πίσω ο Έλληνας πρωθυπουργός.
Ο λευκός καπνός της Συνόδου, ήταν από τις στάχτες της Ελλάδας, σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Για μια συμφωνία που δεν πρόκειται να υλοποιηθεί.
Για μια συμφωνία ντροπή.
Για ένα πραξικόπημα.
Η εμπιστοσύνη χάθηκε.
Χάθηκε κάθε εμπιστοσύνη στην Ευρώπη.
Στην Ευρώπη της Γερμανίας, των αγορών, των πραξικοπημάτων, του σκληρού ευρώ, των αντιδημοκρατικών θεσμών.
Η ιστορία ξεκίνησε.
Και χαμογελάει ειρωνικά στους σημερινούς νικητές…».
agriniotimes.gr
Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/07/blog-post_525.html

Γαλλικός Τύπος: Η Μέρκελ είναι αποφασισμένη να ταπεινώσει τον ελληνικό λαό


Γαλλικός Τύπος: Η Μέρκελ είναι αποφασισμένη να ταπεινώσει τον ελληνικό λαό
Με το βλέμμα στραμμένο στο ελληνικό ζήτημα και στις μαραθώνιες διαπραγματεύσεις της Συνόδου Κορυφής ανοίγει ο γαλλικός τύπος την αυλαία αυτής της κρίσιμης εβδομάδας που εμφανίζεται ως καθοριστική για το μέλλον της Ελλάδας στο ευρώ.

Αυτός είναι ο άγνωστος με το κολωνάτο ποτήρι στο «Μένουμε Ευρώπη»


33ebe6bf308346b67dae24334ad53b32_406413 (1)

Η φωτογραφία του ηλικιωμένου άντρα που διαδηλώνει κρατώντας ένα κολωνάτο ποτήρι με ποτό στο χέρι στη συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη» της περασμένης εβδομάδας έκανε το γύρο του διαδικτύου περισσότερο από κάθε άλλη. Όλοι αναρωτιούνταν ποιος είναι ο συγκεκριμένος κύριος και τελικά την απάντηση την έδωσε η εφημερίδα «Αγορά».

"Πραξικόπημα στην Ελλάδα"! Κόλαφος για τη Γερμανία τα μηνύματα απ΄ όλο τον πλανήτη


Image
Πολλοί αυτά τα χρόνια της κρίσης είχαν “φοβίες” για εκδήλωση πραξικοπήματος στην Ελλάδα. Και οι στρατιωτικοί μας πάντα ενοχλούνταν απ΄ αυτές τις άθλιες φήμες. Τις τελευταίες ώρες όλος ο πλανήτης μιλά για “πραξικόπημα στην Ελλάδα” . Το οποίο όμως κατηγορείται ότι έκανε η Γερμανία . Χωρίς ερπύστριες στην άσφαλτο.

Με το βλέμμα στραμμένο στην ελληνική Βουλή και η ΕΚΤ: Δεν αύξησε τον ELA


Με το βλέμμα στραμμένο στην ελληνική Βουλή και η ΕΚΤ: Δεν αύξησε τον ELA
Αμετάβλητο άφησε σήμερα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα το ανώτατο όριο δανεισμού των ελληνικών τραπεζών μέσω του μηχανισμού έκτακτης ρευστότητας (ELA).

Γ.Βαρουφάκης: "Αυτό που υπογράφει ο Α.Τσίπρας είναι μια νέα Συνθήκη των Βερσαλλιών - H απόλυτη ταπείνωση"


Για την απόλυτη ταπέινωση του Α.Τσίπρα έκανε λόγο ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γ.Βαρουφάκης σε συνέντευξή του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η συμφωνία είναι μια νέα Συνθήκη Βερσαλλιών και πρόσθεσε «Αυτή είναι η πολιτική της ταπείνωσης. Η Τρόικα βεβαιώθηκε ότι θα κάνει τον Αλέξη Τσίπρα να ''φάει'' κάθε μία λέξη κριτικής που ξεστόμισε για την Τρόικα τα τελευταία πέντε χρόνια. Οχι μόνο αυτούς τους έξι μήνες που είμαστε στην κυβέρνηση, αλλά και τα χρόνια πριν από αυτό». 
Συνέχισε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Αυστραλία «Δεν έχει καμία σχέση με τα οικονομικά. Δεν έχει σχέση με το να βάλουν την Ελλάδα στο δρόμο της ανάκαμψης. Αυτή είναι η νέα Συνθήκη των Βερσαλλιών που στοιχειώνει ξανά την Ευρώπη και ο πρωθυπουργός το γνωρίζει. Ξέρει ότι είναι καταδικασμένος αν το κάνει και καταδικασμένος αν δεν το κάνει», είπε.

ΦΑΙΜΑΝ : OI ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

«Δυστυχώς υπήρχαν προβοκάτσιες και έλλειψη σεβασμού προς τον άλλο και αυτό παρέτεινε τις διαπραγματεύσεις», ...
δηλώνει ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν, σε σημερινή συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα "Κουρίρ", για να διευκρινίσει στη συνέχεια με κάθε σαφήνεια, ότι η πρόταση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για μια προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ ήταν μία προβοκάτσια.

Εκρηκτική η κατάσταση στο Αιγαίο


Οι χαμηλές πτήσεις τουρκικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων πάνω από ελληνικά νησιά κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, έφεραν και πάλι στο προσκήνιο την επικίνδυνη αντιπαράθεση Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο. Το γεγονός δε πως δεν έχει υπάρξει, όχι ένα, αλλά πολλαπλά θερμά επεισόδια, οφείλεται στην αυτοσυγκράτηση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ, ΟΙ ΣΛΟΒΑΚΟΙ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝ!!! ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ο Σλοβάκος Υπουργός Οικονομικών παραδέχεται ότι μας τιμώρησαν λόγω του δημοψηφίσματοςΟ Σλοβάκος Υπουργός Οικονομικών, Peter Kazimir, το πρωτοπαλίκαρο του Σόιμπλε, το απόγευμα ξεσάλωσε και του έφυγε η αλήθεια, για το τι συνέβη το προηγούμενο 48ωρο. Σε tweet του, που μετά έσβησε, έγραψε ότι

Διάγραμμα Bloomberg: Καμία χώρα της Ευρώπης δεν έχει περάσει τη λιτότητα της Ελλάδας


Οι χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας εχουν υιοθετήσει μέτρα λιτότητας, αλλά καμία σαν της Ελλάδας λέει το οικονομικό δίκτυο Bloomberg και για να το αποδείξει παραθέτει ένα άκρως κατατοπιστικό και αποκαλυπτικό διάγραμμα:


Στήριξη του Πάπα Φραγκίσκου, στον Αλέξη Τσίπρα


τσιπραςΣτην προσπάθεια μιας πιο δίκαιης αναθεώρησης του προβλήματος χρέους από τη νέα ελληνική κυβέρνηση αναφέρθηκε ο πάπας Φραγκίσκος, μιλώντας για το ζήτημα της Ελλάδας, στο ταξίδι που πραγματοποιεί στην Λατινική Αμερική, καθώς φαίνεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός κατάφερε να «κερδίσει» την εύνοια του Ποντίφηκα, όταν πριν μήνες τον είχε επισκεφτεί στο Βατικανό ως αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τρώνε, πίνουν και παίζουν ... πρέφα στη Νέα Δημοκρατία!

Οι δε της ΝΔ που είναι συνηθισμένοι στο να ψηφίζουν μνημόνια, στο μεσοδιάστημα από τη συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών επιτροπών (όπου εισήχθη και συζητήθηκε η συμφωνία) ως τη συζήτηση στην Ολομέλεια το διασκέδαζαν.
Στο εστιατόριο της Βουλής ο Αντ. Σαμαράς (φανερά καταβεβλημένος) συνέτρωγε με 15 «γαλάζιους» βουλευτές, στο διπλανό τραπέζι η Ντόρα Μπακογιάννη συνέτρωγε... κεμπάπ γιαουρτλού με άλλους πέντε «γαλάζιους» βουλευτές. Τα δύο τραπέζια δεν αντάλλαξαν ούτε ένα «γεια». Αλλοι βουλευτές της ίδιας παράταξης πήγαν ομαδικά στου Pit στο Κολωνάκι για ένα σάντουιτς στα όρθια, αλλά με κομματική οδηγία να μην καταναλώσουν... αλκοόλ, αφού η νύχτα προβλεπόταν μακρά. Ο Αδωνις Γεωργιάδης βρήκε την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους του για να παίξει... πρέφα. Το διασκεδάζουν σας λέω οι «γαλάζιοι», αφού έριξαν το μπαλάκι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Από τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ

Εκνευρισμένος ο Κουίκ με τον ξένο εικονολήπτη που πέταξε νερό

Καμμένος: "Γίνεται πραξικόπημα, δίνω στην ΕΣΗΕΑ δημοσιογράφους 'που τα παιρναν'"

Image
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουμε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Δεσμευόμαστε, και θα ψηφίσουμε αυτά για τα οποία συμφωνήσαμε στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και μόνο. Και όχι άλλα μέτρα τα οποία επιβάλλονται κατά παράβαση της συμφωνίας που είχαμε κάνει και με τους ευρωπαίους εταίρους μας για να ψηφιστούν τα μέτρα της Παρασκευής», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κινήματος.

Τι συμφωνήθηκε για κρατική περιουσία, τράπεζες και χρέος

Όπως δήλωσε μετά την επίτευξη συμφωνία ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ «υπήρξε έξτρα προσπάθεια για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα. Θα δείτε ότι στο κείμενο της συμφωνίας έχουν έρθει μπροστά πολλά νομοθετήματα ώστε να επιστρέψει η εμπιστοσύνη».Ο ίδιος τόνισε ότι υπάρχει συμφωνία για το πού θα πρέπει να βελτιωθούν οι ελληνικές προτάσεις, όπως η αγορά εργασίας.

ΣΩΜΑΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ


Ελλάδα, Ιούλης 2015 του νέου μνημονίου, Ελλάδα ντάλα καλοκαίρι με κόσμο να «μπαινοβγαίνει», άλλοι τουρίστες, άλλοι πρόσφυγες, άλλοι λαθρομετανάστες, άλλοι…..

Μπορεί η Ζωή να μπλοκάρει τη συμφωνία;

Την ώρα που οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον πρωθυπουργό να ζητάει την παράιτηση της Προέδρου της Βουλής για να προχωρήσουν οι διαδικασίες το Politico αναρωτιέται αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου μπορεί να μπλοκάρει τη συμφωνία και να μη ψηφιστεί στη Βουλή. Γράφει συγκεκριμένα:

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής που αντιτίθεται στις διαπραγματεύσεις είπε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ”ότι η κυβέρνηση εκβιάζεται… Δεν θα μπορούσε ποτέ να ψηφίσω το περιεχόμενο της συμφωνίας”.

Αυτό θέτει δύο ερωτήματα: Πρώτον, τι θα κάνει για να επιβραδύνει μια ταχεία συζήτηση και έγκριση και δεύτερον πόσο γρήγορα θα μπορούσε να αντικατασταθεί, αν πραγματικά προσπαθήσει να καθυστερήσει τη συμφωνία και αν αυτό θα ήταν ένας πρόδρομος της πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση».

«Διπλωματικός όλεθρος του Βερολίνου – Τσιγκούνα και μικρόψυχη η Γερμανία»

netakias.com 

Διπλωματικός όλεθρος του Βερολίνου - Τσιγκούνα και μικρόψυχη η ΓερμανίαΑν και το Βερολίνο δείχνει ότι επέβαλε το μεγαλύτερο μέρος των απαιτήσεών του στην Ελλάδα, πληθαίνουν στη Γερμανία οι φωνές που χαρακτηρίζουν αυτήν την επιτυχία διπλωματικό «όλεθρο», που απειλεί να αμαυρώσει την εικόνα που με τόσο κόπο έκτισε η χώρα.

Στα ... δύο ο ΣΥΡΙΖΑ! Ήρθε η διάσπαση...

Ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει να έχει κοπεί σε μικρά μικρά κομμάτια με κορυφαία στελέχη να αφήνουν αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα για τον τρόπο που χειρίστηκε τη διαπραγμάτευση. Πληροφορίες από την Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι τόσο στελέχη που ανήκουν στην «Αριστερή Πλατφόρμα», όσο και στελέχη που ανήκουν στις συνιστώσες είναι με το ένα πόδι εκτός κόμματος.

Αξιόπιστες πηγές μέσα από την Κουμουνδούρου επισημαίνουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει διασπαστεί οριστικά.

Αύριο συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, σε μια συνεδρίαση που χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως κρίσιμη. Επί τάπητος θα τεθεί η στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τα μέτρα στη Βουλή, όπου ουσιαστικά η κυβέρνηση θα μετρήσει τις δυνάμεις της.

Παράλληλα θα συζητηθεί και η επόμενη μέρα στο κόμμα, με το μέλλον να είναι αβέβαιο.

Όσον αφορά τον ανασχηματισμό, πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου δεν αποκλείουν να πραγματοποιηθεί ακόμα και σήμερα ή αύριο το πρωί.

Πάντως ήδη ο πρωθυπουργός γράφει και σβήνει ονόματα από το μπλοκάκι του.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ


Γράφει η Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη Παρότι η  εξαγωγή συμπερασμάτων, σχετικά με  τις ελληνικές-ευρωπαϊκές εξελίξεις είναι, σαφώς, πρόωρη  δεδομένου ότι δεν έχουν ακόμη περατωθεί οι...
se-apomonosh-h-ellada

Γράφει η Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη
Παρότι η  εξαγωγή συμπερασμάτων, σχετικά με  τις ελληνικές-ευρωπαϊκές εξελίξεις είναι, σαφώς, πρόωρη  δεδομένου ότι δεν έχουν ακόμη περατωθεί οι συνομιλίες, για το μέλλον της Ελλάδας, στις Βρυξέλλες, τα γεγονότα είναι τόσο καταιγιστικά, ώστε  θα επιχειρήσω μια πρώτη προσέγγιση σε τέσσερα επίπεδα: σε αυτό της ΕΕ, σε αυτό της Ελλάδας, σε αυτό του μέλλοντος, και σε αυτό του πρακτέου.
  1. ΕΥΡΩΠΗ. Η ατμόσφαιρα στις Βρυξέλλες, όπως μεταφέρεται από τα ΜΜΕ, θυμίζει ανθοδέσμη από λουλούδια όλων των χρωμάτων. Εν ολίγοις, τα έχει όλα: πολεμική ατμόσφαιρα, εκστρατεία εκφοβισμού σε εξέλιξη, σκοτεινά σχέδια που κινούνται κάτω από το τραπέζι, και είναι σε γνώση μόνο των ολίγων και εκλεκτών, διασπαστικές  κινήσεις που  χωρίζουν το ευρωπαϊκό ιερατείο σε φράξιες, εμπνεύσεις που θέτουν σε κίνδυνο τη γαλλογερμανική συμμαχία, προτάσεις στα όρια του παραλογισμού,  αλλεπάλληλες ανακοινώσεις νοσηρών προγραμμάτων, με πρόθεση να αλυσοδέσουν την Ελλάδα σε δεσμεύσεις εκ γενετής αδιέξοδες,   αφ’ υψηλού αντιμετώπιση  της λιλιπούτειας ελληνικής οικονομίας του 2% περίπου της Ευρώπης, που δήθεν έχει συσσωρεύσει  δαίμονες καταστροφής της ευρωζώνης για αυτό και πρέπει άμεσα να ληφθούν δρακόντεια μέτρα εναντίον της. 

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ! Δεν είναι απλά ευρώ-δραχμή, είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος με ΗΠΑ-Γαλλία-Ιταλία απέναντι στους Ναζί


Του Στρατή Μαζίδη Το μόνο καλό που προσέφερε η σημερινή κυβέρνηση είναι πως ξεβράκωσε κυριολεκτικά τη Γερμανία με τους δορυφόρους...
3OS-PAGKOSMIOS-POLEMOS

Του Στρατή Μαζίδη
Το μόνο καλό που προσέφερε η σημερινή κυβέρνηση είναι πως ξεβράκωσε κυριολεκτικά τη Γερμανία με τους δορυφόρους της και τις αληθινές τους προθέσεις.
΄Το ερώτημα δεν είναι μόνο ευρώ ή δραχμή. Είναι κάτι βαθύτερο. Είναι η κυριαρχία της Γερμανίας πάνω στην Ευρώπη.

«Η Γερμανία έχει συμφέρον να μας συντρίψει» Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε …


Η αναδιάρθρωση του χρέους ήταν ο στόχος μας: δεν γνωρίζαμε όταν ξεκινήσαμε την διαπραγμάτευση ότι το Grexit μπορεί να είναι...
KLE6b

Η αναδιάρθρωση του χρέους ήταν ο στόχος μας: δεν γνωρίζαμε όταν ξεκινήσαμε την διαπραγμάτευση ότι το Grexit μπορεί να είναι ο στόχος ορισμένων ηγετών της ευρωζώνης γράφει σε άρθρο του στον Guardian, ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Η Ελλάδα κυριαρχεί στην επικαιρότητα επί πέντε χρόνια για ένα λόγο, γράφει ο πρώην υπουργός Οικονομικών: «την επίμονη άρνηση των πιστωτών μας να προσφέρουν ουσιαστική ελάφρυνση του χρέους. Γιατί, κατά κάθε κοινής λογικής, κατά της ετυμηγορίας του ΔΝΤ και κατά της καθημερινής των τραπεζιτών όταν αντιμετωπίζουν οφειλέτες σε δυσκολία, ανθίστανται στην αναδιάρθρωση; Η απάντηση δεν μπορεί να βρεθεί στην οικονομική επιστήμη, διότι κατοικεί βαθιά στον λαβύρινθο της ευρωπαϊκής πολιτικής».

Απίστευτο! Ο Μεϊμαράκης βγήκε από το σπίτι του…χωρίς Παντελόνι! (φώτο)


meimarakis3-580x361
Απίστευτο! Ο Μεϊμαράκης βγήκε από το σπίτι του…χωρίς Παντελόνι!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 
CJvJEVKUMAAh2ix

Η «ΕΝΩΜΕΝΗ» ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Αναλύοντας την ψυχοσύνθεση του γερμανικού λαού ο μεγαλύτερος Γερμανός ψυχίατρος, (ελβετικής καταγωγής ), ο Καρλ Γιούγκ...
459x540_34ffbf0eea1e01ec5adb4f95440e9874

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Αναλύοντας την ψυχοσύνθεση του γερμανικού λαού ο μεγαλύτερος Γερμανός ψυχίατρος, (ελβετικής καταγωγής ), ο Καρλ Γιούγκ, είχε αναφέρει ότι ο λαός αυτός έχει μια αρρωστημένη αίσθηση του καθήκοντος. Θεώρει καθήκον του να δολοφονεί εκατομμύρια ανθρώπους γιατί… πρέπει να υπακούει στον εντολές αυτού που έχει την εξουσία.

Οι κατασκευασμένοι Πρωθυπουργοί της Ελλάδας


Έλεγε ο άγιος γέροντας Παΐσιος: «Εμείς είχαμε τον φόβο του Θεού, αλλά τον χάσαμε και δεν τον αφήσαμε κληρονομιά στην...
prothypourgoi

Έλεγε ο άγιος γέροντας Παΐσιος: «Εμείς είχαμε τον φόβο του Θεού, αλλά τον χάσαμε και δεν τον αφήσαμε κληρονομιά στην επόμενη γενιά, γι” αυτό τώρα νομιμοποιούμε τις εκτρώσεις, τον πολιτικό γάμο… Όταν παραβαίνει ένας άνθρωπος μια εντολή του Ευαγγελίου, ευθύνεται μόνον αυτός. Όταν όμως κάτι που αντίκειται στις εντολές του Ευαγγελίου γίνεται από το κράτος νόμος, τότε έρχεται ή οργή του Θεού σε όλο το έθνος, για να παιδαγωγηθεί».
Σήμερα δυστυχώς βάλαμε μέσα στη Βουλή ανθρώπους να μας διοικούν των οποίων το ιστορικό είναι πολύ επιβαρημένο. (Από το βιβλίο του Ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγιορείτου «Ο γέρων Παΐσιος»)
Τώρα για να γίνει κανείς πρωθυπουργός πρέπει να είναι Μασόνος… Ας τους δίνει ο Θεός μετάνοια, να τους πάρει… να βγουν καινούργιοι… Μακκαβαίοι!! (δηλ. Μάρτυρες υπέρ πίστεως και πατρίδος. «Ο π. Παΐσιος μου είπε», σελ. 67).
Γιὰ τὸ μέλλον τῶν Μασόνων ο Άγιος εἶχε πεῖ χαρακτηριστικά: «Ὅταν θὰ ἐπικρατήσουν οἱ Ἑβραῖοι, τοὺς πρώτους ποὺ θὰ σφάξουν θὰ εἶναι οἱ Χριστιανοὶ Μασόνοι.» (βλ. βιβλίο «Ὁ πατὴρ Παΐσιος μοῦ εἶπε», ἔκδοση 18η, τοῦ Ἀθανάσιου Ρακοβαλῆ).Δυστυχώς όμως, παραδομένοι στη μέγιστη πλάνη της μασονιάς δεν μπορούν αυτό να το αντιληφθούν.
Οι Πρωθυπουργοί της Ελλάδος είναι κατασκευασμένοι σε μασονικά κέντρα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο από το παγκόσμιο κύκλωμα που διοικεί τον κόσμο και εμφανίζεται με διάφορες ονομασίες, όπως Νέα Τάξη Πραγμάτων, Διεθνής Σιωνισμός, Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, Τριμερής Επιτροπή κ.λ.π..
Ο καθένας τους μοιάζει με έναν άνθρωπο που στέκεται μπροστά σε έναν μύλο. Μόλις τελειώσει το προκατασκευασμένο έργο που του ανατέθηκε, ένα πτερύγιο του μύλου τον ρίχνει κάτω.
Κατόπιν έρχεται η σειρά του δεύτερου, τρίτου κ.λ.π.
Τώρα ολοκληρώνεται το κατασκευασμένο έργο του κ. Τσίπρα, καταστροφικό έργο για το οποίο τον προετοίμασαν πολλά χρόνια και έρχεται η ώρα του επόμενου, επίσης κατασκευασμένου Πρωθυπουργού.
Το κακό ξεκίνησε ήδη, όπως έλεγε ο άγιος γέροντας Παΐσιος: «Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά δεν το καταλαβαίνομε. Κοιμόμαστε με τα τσαρούχια». Και επειδή οι Χριστιανοί είναι οι πρώτοι που αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαίνει, στο υλικό και στο πνευματικό πεδίο, γι” αυτό δεν θα είναι αρεστοί στους κρατούντες: «Θα ρωτάνε σε λίγο για τους Χριστιανούς, όπως παλιότερα ρωτούσαν για τα πολιτικά φρονήματα». (Γέρων Παΐσιος, αρχιμ. Χριστοδούλου σελ. 222).
Α.Δ.

Bloomberg: "Απαιτούν απο τον Αλέξη Τσίπρα πλήρη συνθηκολόγηση της Ελλάδας άνευ όρων!"


Σύμφωνα με το Bloomberg οι Ευρωπαίοι (με φυσικά πρωτεργάτες τους Γερμανούς) φτάσανε σε σημείο να απαιτούν την πλήρη συνθηκολόγηση της...
nazi3636_0

Σύμφωνα με το Bloomberg οι Ευρωπαίοι (με φυσικά πρωτεργάτες τους Γερμανούς) φτάσανε σε σημείο να απαιτούν την πλήρη συνθηκολόγηση της Ελλάδας άνευ όρων σε οτι και εαν ζητάνε, αλλιώς μας απειλούν με Grexit.

LIBERATION: Τι παιχνίδι παίζει η Γερμανία; – Corriere Dela Sera: Προτάσεις ταπείνωσης και καταστροφής – Spiegel: λίστα φρικαλεοτήτων


Βάσια Ζαριφοπούλου / Στρατής Μαζίδης Τι παιχνίδι παίζει η Γερμανία έχει ως κεντρικό τίτλο η γαλλική Liberation και συνεχίζει: Η...
TSIPRAS_MERKEL_660_521_630_355

Βάσια Ζαριφοπούλου / Στρατής Μαζίδης
Τι παιχνίδι παίζει η Γερμανία έχει ως κεντρικό τίτλο η γαλλική Liberation και συνεχίζει:
Η αδιαλλαξία του Βερολίνου και των συμμάχων του αμφισβητεί μία έξοδο από την κρίση για την Ελλάδα, που φαινόταν πιθανή το Σάββατο και επανεμφανίζει την προοπτική ενός grexit.
Επίσης για τελεσίγραφο τριών ημέρων με προτάσεις ταπείνωσης και καταστροφής κάνει λόγο η Corriere dela Sera.
Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως το τελεσίγραφο είναι μεταρρυθμίσεις ή τέλος των διαπραγματεύσεων ενώ αναφέρεται στην άρνηση της ελληνικής κυβέρνησης να δεχθεί την παράδοση ελληνικής περιουσίας € 50 δις σε φορέα με έδρα το Λουξεμβούργο.
Γίνεται επίσης αναφορά και στη δήλωση του Πάνου Κάμμενου στο twitter ότι θέλουν να μας συντρίψουν.
Ακόμη ο γερμανικός Spiegel κάνει λόγο για λίστα φρικαλεοτήτων.
freepen.gr

Με έδρα την Ελλάδα το νέο ταμείο των 50 δισ. ευρώ


Στην Ελλάδα θα έχει έδρα το νέο ταμείο όπου θα γίνει ρευστοποίηση και μεταφορά περιουσιακών στοιχείων έως 50 δισ. ευρώ. Όπως...
coupdetat1
Στην Ελλάδα θα έχει έδρα το νέο ταμείο όπου θα γίνει ρευστοποίηση και μεταφορά περιουσιακών στοιχείων έως 50 δισ. ευρώ.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Eurogroup Γέρουν Ντάισελμπλουμ συμφωνήθηκε το ταμείο να έχει έδρα στην Ελλάδα και να στοχεύει σε 50 δισ. ευρώ, ωστόσο θα υπάρχει συμβούλιο διακυβέρνησης με ειδικούς που θα αποφανθούν για τα περιουσιακά στοιχεία που θα μπουν στο ταμείο.
Για τη χρηματοδότηση – γέφυρα τουλάχιστον 7 δισ. ευρώ που ζητάει η Ελλάδα τόσο ο πρόεδρος του Eurogroup, όσο και ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κ. Γιούνκερ, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις υπογράμμισαν ότι θα αποφασιστεί το απόγευμα το Eurogroup.
«Η Κομισιόν θα υποβάλει συγκεκριμένες προτάσεις για τη χρηματοδότηση γέφυρα», είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν.
«Είμαι σίγουρος ότι η κυβέρνηση θα περάσει από το κοινοβούλιο όλες τις αποφάσεις» είπε ο κ. Γιούνκερ.
Απαντώντας σε ερώτημα ότι αυτό που επιχειρήθηκε είναι «πραξικόπημα» σημείωσε: «Ο συμβιβασμός δίνει νικητές και όχι χαμένους, δεν νομίζω ότι ταπεινώθηκε ο ελληνικός λαός, ούτε και οι Ευρωπαίοι».
newsbeast.gr

Το αυριανό πρωτοσέλιδο της «l’Humanite»


humanite
«l’Humanite» αναρωτιέται στο φύλλο της Δευτέρας: «Γιατί η Ανγκελα Μέρκελ θέλει να εξευτελίσει τον ελληνικό λαό»;

Ώρα 02:30: Άτακτη υποχώρηση σε όλα τα επίπεδα από τον Έλληνα πρωθυπουργό και την κυβέρνηση: Ναι σε όλα. Εθνική ντροπή

tsipras-eurovouli-708

El Mundo: Η Ελλάδα υποχώρησε σε όλα τα μεγάλα ζητήματα!
Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Pablo Rodríguez της El Mundo, η Ελλάδα υποχώρησε σε όλα τα μεγάλα ζητήματα – μεταξύ αυτών στην άρνηση για κούρεμα χρέους και στη συμμετοχή του ΔΝΤ.
Επίσης σύμφωνα με το δημοσιογράφο, είναι υπό συζήτηση αυτή την ώρα το ταμείο αποκρατικοποιήσεων 50 δισ.. έχει υπάρξει περίπου συμφωνία στην ιδέα και διαπραγματεύονται τις λεπτομέρειες

Θα χορεύουμε στα αποκαΐδια της Ευρώπης σας, τραγουδώντας «χαίρε, ω χαίρε, λευτεριά» #TsiprasLeaveEUSummit #ThisIsACoup


Και θα χορεύουμε στα αποκαΐδια της Ευρώπης σας, τραγουδώντας χαίρε, ω χαίρε, λευτεριά  #TsiprasLeaveEUSummit #ThisIsACoup
Και θα χορεύουμε στα αποκαΐδια της Ευρώπης σας, τραγουδώντας χαίρε, ω χαίρε, λευτεριά #TsiprasLeaveEUSummit #ThisIsACoup

Το άρθρο του Νίκου Μιχαλολιάκου που σπάει κόκκαλα! «Από την Μικρασιατική καταστροφή και τον Αττίλα του 1974 στην “μάχη” των… ΑΤΜ»!

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γράφοντας ένα κείμενο σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 και την πολιτική του συνέχεια δεν μπορώ παρά να σταθώ στην κατάχρηση της Ιστορίας, η οποία έγινε για λόγους προπαγάνδας ή από αφέλεια από ορισμένους σε σχέση με αυτήν την ψηφοφορία και το αποτέλεσμά της.
Είναι προφανές ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ήταν ασυνεπής και θα επιδείκνυε έναν φτηνό καιροσκοπισμό εάν έλεγε ναι στο δημοψήφισμα αυτό. Εάν έλεγε ναι στην πρόταση Γιούνκερ, σε ένα δηλαδή πέρα για πέρα μνημόνιο με όλη την σημασία της λέξεως. Το όχι το δικό μας όμως είχε διπλή σημασία και το τόνισα στην ομιλία μου στη Βουλή της 27ης Ιουνίου 2015. Ήταν ΟΧΙ τόσο στην πρόταση Γιούνκερ, όσο και στην οποιαδήποτε πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δεν θα ήταν μία κατηγορηματική και ξεκάθαρη καταγγελία του μνημόνιου, της εκχωρήσεως της εθνικής μας κυριαρχίας και του αγγλικού δικαίου, το οποίο με τρόπο αποικιοκρατικό συνοδεύει τις δανειακές συμφωνίες τις οποίες υπέγραψαν δυστυχώς κυβερνήσεις της χώρας μας.
Αυτό το οποίο πάντως πρέπει σε όλες τις περιπτώσεις να διαφυλάξουν οι Έλληνες μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι η εθνική ενότητα, να πουν ΟΧΙ σε ένα νέο εθνικό διχασμό, τον οποίον καλλιέργησαν συστηματικά τα μέσα μαζικής ενημερώσεως και κυρίως οι μεγάλοι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί.
Ζήσαμε μία εβδομάδα μέσα σε καθεστώς πανικού και φόβου. Τα δελτία ειδήσεων θύμιζαν κυριολεκτικά ταινίες θρίλερ. Κάποιος πρέπει επιτέλους να ζητήσει ευθύνες από αυτούς οι οποίοι παραπληροφορούν τον Ελληνικό Λαό εν ονόματι του κέρδους των αφεντικών τους. Δυστυχώς όμως, παρ’ όλα τα μεγάλα και παχιά λόγια του ΣΥΡΙΖΑ περί διαπλοκής, δεν βλέπουμε να κάνει τίποτε προς αυτή την κατεύθυνση και τα στελέχη του μαζί με τα μούσια τους και τα ξεκούμπωτα πουκάμισα, διαπιστώνουμε ότι βολεύονται θαυμάσια στα τηλεπαράθυρα των “νταβατζήδων”. Οι μόνοι οι οποίοι είναι αποκλεισμένοι είναι οι Χρυσαυγίτες και αυτό δείχνει ποιος είναι ο αληθινός εχθρός του σάπιου συστήματος της διαφθοράς.
Μέσα στα πλαίσια, λοιπόν, της εβδομάδος που πέρασε, υπήρξαν συγκεκριμένες ιστορικές αναφορές, οι οποίες έφθασαν στο σημείο να παραλληλίζουν την υπερψήφιση του ΟΧΙ με μία νέα Μικρασιατική καταστροφή ή με την τουρκική εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο μας το 1974. Όλοι αυτοί οι κύριοι μέσα στην υπερβολή τους λησμόνησαν να αναφέρουν ότι η Πατρίδα μας στο παρελθόν έχει γνωρίσει τρεις χρεοκοπίες και το τι συνέβη σε αυτές και μετά από αυτές είναι ιστορικά ανύπαρκτο! Δεν γνωρίζει ούτε λέξη για τις χρεοκοπίες αυτές ο μέσος Έλληνας.
Είναι όμως πράγματι τραγικό γνωρίζοντας το έπος της Μικρασιατικής εκστρατείας, τον “Σαλπιγκτή” του Γεώργιου Αθάνα και το αιώνιο μήνυμα του, τις μάχες στην θρυλική επέλαση προς την Άγκυρα, είναι τραγικό γνωρίζοντας όλα αυτά να τα βάζεις στην ίδια μοίρα με τους λογαριασμούς που κάνουν στα τεφτέρια τους οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι ενταύθα διαχειριστές τους! Όχι κύριοι κάνετε λάθος! Η Ιστορία γράφεται με Αίμα, το Αίμα το τιμημένο των γενναίων που μεγάλωσαν την Ελλάδα και όχι με το βρώμικο χρήμα από όπου και εάν αυτό προέρχεται.
Μου προκάλεσε αγανάκτηση και οργή μέσα σε αυτή την βδομάδα κάποιοι να παραλληλίζουν την Μικρασιατική καταστροφή με την οικονομική κρίση και τις σφαγές στην προκυμαία της Σμύρνης, με τις ουρές στα ΑΤΜ και στα σούπερ μάρκετ! Θυμήθηκαν άλλοι και το 1974 και σε σχόλιο μιας πατριωτικής εφημερίδας από έναν συντάκτη του οποίου δεν αμφισβητώ το εθνικό φρόνημα, αλλά την λογική των επιχειρημάτων του, διαβάσαμε το παρακάτω:
“ΜΠΟΡΕΙ να έχουν αλλάξει πολλά, μπορεί οι πληροφορίες και α μηνύματα να έρχονται με καταιγιστικούς ρυθμούς, αλλά η ατμόσφαιρα, το περιβάλλον, ο αέρας, όλα θυμίζουν τις ημέρες που η χώρα περνούσε τη δραματική κρίση, τον Ιούλιο του 1974.
Και τότε περιμέναμε “από στιγμή σε στιγμή διάγγελμα” και τότε “όπου να ‘ναι έρχεται ο Καραμανλής”, και τότε “έρχεται από το Λονδίνο ο Κωσταντίνος”, και τότε “μεταδίδουμε έγκυρες πληροφορίες από το BBC”, και τότε “αυτά είπε η έγκυρη Ντόιτσε Βέλε”. Μόνο που “τότε” η Κύπρος ήταν μακριά και δεν διαλύθηκε η Ελλάδα. Σήμερα τα πυρά πέφτουν στο ελλαδικό έδαφος και η χώρα σμπαραλιάζεται οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά. Τότε, υπήρξε σωτηρία. Τώρα τι γίνεται;”
Δεν αμφισβητώ, επαναλαμβάνω, τον πατριωτισμό του συντάκτη του παραπάνω κειμένου, όμως έχω κάθε δικαίωμα εν ονόματι της λογικής και εν ονόματι της Ιστορίας του Έθνους μας, να του πω ότι η Κύπρος δεν ήταν… μακριά, κάποιοι την είδαν “μακριά”, για να στερεώσουν το καθεστώς της μεταπολιτεύσεως, το οποίο ευθύνεται για την σημερινή παρακμή του Ελληνισμού και ασφαλώς και για την χρεοκοπία. Η Κύπρος δεν ήταν μακριά πριν από 2.500 χρόνια για τον Κίμωνα τον Αθηναίο, ήταν όμως μακριά για τους πολιτικούς της μεταπολιτεύσεως, που την άφησαν να σφαγιασθεί! Και μια και μιλάμε για μάχες, είχαμε τις νέες Θερμοπύλες στο Στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ, στην μάχη του αεροδρομίου και είχαμε και χιλιάδες νεκρούς και 1.619 αγνοούμενους, τους οποίους δεν είδε ποτέ η οικογένειά τους. Αυτό λοιπόν υπήρξε “σωτηρία”;…
Ας επανέλθουμε όμως εις τα του δημοψηφίσματος και στην απόφαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, δίνοντας κατ’ αρχάς μία εξήγηση. Αρνήθηκα να παραστώ στην συνάντηση αυτή διότι βάση και σκοπός της ήταν η συμφωνία για μία διαπραγμάτευση, η οποία συμφωνία για εμένα και για τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά του μνημονίου, όπως έχουν διατυπωθεί ήδη από το 2010, θα αποτελεί η διαπραγμάτευση αυτή ένα νέο μνημόνιο.
Η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ξεκάθαρη: Λέμε ΟΧΙ σε κάθε είδους μνημόνιο όπως και εάν αυτό παρουσιαστεί. Λέμε ΟΧΙ στην εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας και στο αγγλικό δίκαιο και αυτά δεν καταργούνται με την οποιαδήποτε συμφωνία, εάν δεν υπάρξει προηγουμένως μία κατηγορηματική καταγγελία των μνημονίων και του χρέους ως επαχθούς.
Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές, για εμάς τους Χρυσαυγίτες, υπεράνω όλων είναι η Πατρίδα, είναι η Εθνική κυριαρχία και για τον λόγο αυτό και έναντι του οποιουδήποτε πολιτικού κόστους θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε αταλάντευτοι την θέση μας αυτή. Μια θέση πρωτίστως ιδεολογική και κατά δεύτερο λόγο πολιτική.
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός κρατούμενος

ΓΙΑΤΙ #Skai_xeftiles #Mega_xeftiles θέλουν το κεφάλι της Ζωης; Απλό…δες το βίντεο #EUsummit


La Tribune

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Για πρώτη φορά ο τ. εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ αποκάλυψε κρυφά ραντεβού Γάλλων και Γερμανών με το ΔΝΤ σε ξενοδοχεία, την ίδια στιγμή που ο Παπανδρέου έκανε τα κρυφά ραντεβού με τον Στρως Καν! Ο λόγος ήταν η καταστρατήγηση του καταστατικού του ΔΝΤ που απαιτούσε άμεση αναδιάρθρωση χρέους προκειμένου να εμπλακεί.

ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ στο ΔΝΤ και την χρεωκοπία! Το πάζλ συμπληρώνεται!

Το «πρόβλημα» όμως ήταν ότι 100 δις Ελληνικού χρέους ευρίσκοντο στα χέρια Γερμανικών και Γαλλικών τραπεζών! Άρα, ο απαράβατος όρος για συμμετοχή των ΙΔΙΩΤΩΝ ομολογιούχων στην αναδιάρθρωση, επαναλαμβάνουμε, ΙΔΙΩΤΩΝ, θα κατέστρεφε τις Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες.

Από αυτά τα μυστικά ραντεβού προέκυψε το έγκλημα του μνημονίου, στο οποίο αντέδρασε ως φαίνεται ο Στρως Καν και σήμερα εξηγείται η φράση του στον Παπανδρέου: «Εάν υλοποιήσεις αυτό το πρόγραμμα, θα καταστρέψεις το Έθνος σου»

ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΙΣΟΒΙΑ! ΑΦΗΣΑΝ ΧΡΕΟΣ 50δις ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

Η συνέχεια είναι γνωστή: Ο Στρως Καν καρατομήθηκε, την θέση του ανέλαβε η διεφθαρμένη Λαγκάρντ που ελέω λίστας κρατούσε στο χέρι τον Παπανδρέου, τονΠαπακωνσταντίνου και πολλούς ελληνόφωνους βαρώνους.

Όταν οι ξένες τράπεζες ξεφόρτωσαν, τότε έγινε το εγκληματικό PSI το οποίο βεβαίως αφορούσε κυρίως ΜΗ ΙΔΙΩΤΕΣ επενδυτές. Τα ασφαλιστικά ταμεία, τα ΝΠΔΔ, τα νοσοκομεία, τα πανεπιστήμια, τα επιμελητήρια. Που αγόρασαν με το ζόρι τα ομόλογα κατόπιν εντολών Παπανδρέου – Βενιζέλου.

Ο Π. Ρουμελιώτης με αυτή του την αποκάλυψη, στέλνει Παπανδρέου και Βενιζέλο στην φυλακή.


ΕΚΤΑΚΤΟ – ΔΕΙΤΕ τι ανακοίνωσε το Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο “FOX” για τον Τσίπρα!

tsipras

Πριν λίγο το Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο “FOX” , σύμφωνα με πληροφορίες, ανακοίνωσε πως το ΔΝΤ καλεί τον Τσίπρανα παραιτηθεί. Ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας….

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...