Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Ήθελαν τον Αλέξη, Σημίτη ή Παπαδήμο. Για να πλουτίσουν πάλι οι αληταράδες στην πλάτη των Ελλήνων #


 EU-DIKTATUR

ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!

Ο Αλέξης όμως δεν τους έκανε το χατήρι να την κοπανίσει πάμπλουτος, καταστρέφοντας την Ελλάδα σαν τον Ντε Λα Ρούα.


Ήθελαν τον Αλέξη να ολοκληρώσει το σχέδιο Παπανδρέου που προέβλεπε πτώχευση τον Ιούνιο του 2015. Να κουρέψει τις καταθέσεις των ΤΙΜΙΩΝ Ελλήνων που τις κράτησαν εδώ, για να πλουτίσουν τα λαμόγια. Όπως ακριβως έκαναν ο Σημίτης οι σαμαροβενιζελοι, ο ΓΑΠ και ο Παπαδήμος.
Ο Σημίτης που καταλήστευσε τον Ελληνικό λαό και τα ταμεία με το χρηματιστήριο, για να βρίσκουμε σημερα τα κλεμμένα στις λίστες Λαγκαρντ.
Ο Παπανδρέου και η συμμορία του που έκαναν το πλιάτσικο στο ΤΤ στην Proton και έβαλε τον πολίτη να πληρωνει τα κλεμμένα και την πράσινη ανάπτυξη.
Ο Παπαδήμος που με το PSI ληστεψε τα ασφαλιστικά ταμεία και τους μικρομολογιούχους, για να πλουτίσουν ο Σόρος, η οικογενεια Κλίντον, τα καλαμπόκια και αλλα ρεμάλια.
Οι Σαμαροβενιζέλοι που έκλεισαν το ΤΤ σε μια νύχτα καταστρέφοντας χιλιαδες οικογένειες μικρομετόχων, με τον μεγα Στουρνάρα που είχε κλείσει την Ιονική και την Εμπορική για να συγκαλύψει το πλιάτσικο.
Ήθελαν λοιπόν τον Τσίπρα να ολοκληρώσει το έγκλημα, φορτώνοντας του την προδιαγεγραμμένη χρεοκοπία που είχαν ετοιμάσει από την αρχή του μνημονίου. Που την ειχε αποκαλύψει ο Κουκουλόπουλος και μια βδομάδα μετά έγινε υπουργός μαζί με τον Βενιζέλο που πήρε το ΥΠΟΙΚ.

Ήθελαν τον Αλέξη να ληστέψει τις καταθέσεις των Ελλήνων για να θησαυρίσουν τα λαμογια που έχουν βγάλει τα ΕΥΡΩ μας στο εξωτερικό. Και γι’ αυτόν τον σκοπό είχαν και το ιδεολογικό περίβλημα της «αριστερής πλατφόρμας» και δυστυχώς όλως αποδεικνύεται, του κολλητού του ΓΑΠ, Βαρουφάκη. Του συνεταίρου στην ΜΚΟ του Γιάννου, που δυστυχώς μας εξαπάτησε όλους και τώρα ως γνήσιος επαγγελματίας, προσπαθεί να εξοντώσει και τον Αλέξη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ πολύ πριν τις εκλογες: Θέλουν τον Τσίπρα να φύγει με ελικόπτερο για να διασωθεί το συστημα!
Ε, ΟΧΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Ο Αλέξης δεν τους έκανε το χατήρι να την κοπανίσει πάμπλουτος, καταστρέφοντας την Ελλάδα σαν τον Ντε Λα Ρούα.
Δεν τους έκανε την χάρη να ληστέψει τους ΤΙΜΙΟΥΣ για να πλουτίσουν τα λαμογια.
Ακόμα και αυτό το κατάπτυστο νέο μνημόνιο, μπορεί να ειναι διαχειρισιμο εάν ο Αλέξης συντρίψει τους απατεώνες.
Ένα όμως καταφέρουν και τον ρίξουν, τότε δεν θα υπάρξει ειρηνικό αύριο. Παρά μόνον αντάρτικο.

ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝΑΘΗΝΑ 17-7-2015.

Το αξιακό σύστημα τής Ελληνικής Φυλής είναι σταθερό και απρόσβλητο. Οι ελληνικές αξίες έρχονται από το βάθος των αιώνων και είναι ζυμωμένες με την προσωπικότητα τού λαού μας. Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια. Ιερά Προσκυνήματα και Ελληνικό Αίμα. Τιμή και Ισχύς τής Ελληνικής Φυλής. Γι’ αυτές τις Αξίες αγωνιζόμαστε, γι’ αυτές πεθαίνουμε και για τις ίδιες Αξίες νικάμε κάθε εχθρό που αμφισβητεί την Ιερή Ελλάδα.

Ενάντια στον εσωτερικό και τον εξωτερικό εχθρό, όποια συμφέροντα και όποια λαλιά κι αν έχουν, επιφυλάσσουμε την ίδια αμείλικτη και άτεγκτη συμπεριφορά. Συμβιβασμοί και συμψηφισμοί οικονομικού και εθνικού περιεχομένου, εκπτώσεις στην ταυτότητά μας και συμμαχίες ξένων συμφερόντων δεν γίνονται αποδεκτές. Βρισκόμαστε σε πόλεμο με την ανοησία και την τυραννία ταυτόχρονα, ενάντια στον σιωνισμό και τούς δούλους του που βουλιάζουν την χώρα με λαθροχειρία και εποικισμό βαρβαρότητας.

Ολημερίς και ολονυχτίς μια ολάκερη χώρα ασχολείται μετρώντας πενταροδεκάρες και μέρες σύνταξης. Ένας ολάκερος λαός παρακολουθεί τις διαπραγματεύσεις τάχα, τις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων, όταν το έθνος οδεύει πέραν τής αιχμαλωσίας, στο βιολογικό του θάνατο. Διότι όταν διαφθείρεται η ψυχή, όταν η ελεύθερη ζωή μετατρέπεται σε επιβίωση νεκροζώντανων, τότε ο αφανισμός είναι υπόθεση ελάχιστου χρόνου.

Είδαμε τις προάλλες να γίνονται δύο ειδών συγκεντρώσεις. Από την μια πλευρά οι υποτιθέμενες αντιστασιακές συνιστώσες τού ΣΥΡΙΖΑ ζητούσαν απεμπλοκή από μνημόνια και σωτηρία τού ευρώ. Και από την άλλη πλευρά οι σοσιαλφιλελεύθεροι ευρωλιγούρηδες διατρανώνανε πως οι Έλληνες θέλουν να μείνουν στην «Ευρώπη» και το ευρώ. Με τούς κυβερνώντες όμως και διοικούντες των «αντιστασιακών» να δίδουν γη και ύδωρ κάτω από το προπέτασμα των ανέξοδων φωνών τής ψεύτικης αντίστασης.

Την ίδια στιγμή στην Λέσβο οι συμπεριφορές των λαθρομεταναστών δίδανε σαφή απάντηση για τούς λόγους που τούς φέρανε χαλαστήδες των εθνών και βιαστές ελληνικών εδαφών  και τούς αποδέχτηκαν οι συνταγματικοί αστικοδημοκράτες, δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι. Φασαρίες και συμπλοκές αναμεταξύ τους και με τούς λιμενικούς. Και στους δρόμους τής νήσου που υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία τον καιρό των Ιμίων και αγάπησα πολύ για την ελληνορθόδοξη ομορφιά της, οι ισλαμιστές λαθροεισβολείς σπάζανε μικρά εκκλησάκια και εικονοστάσια!

Εξαγοράζουν συνειδήσεις και αντιστάσεις με το εικονικό και αντιπαραγωγικό χρήμα οι σιωνιστές και τα δουλικά τους. Εποικίζουν την Ιερή Ελλάδα με ξωμερίτες στους οποίους χαρίζουν, με ανήθικους νόμους και ελληνικό χρήμα, πλαστή ελληνικότητα και θρησκευτικά ιδρύματα των ψευτοθεών τους. Ανοίγουν τις πύλες τού Ελληνικού Έθνους στην προπαγάνδα τής Τουρκίας στην Ελεύθερη Θράκη Μας που διαλαλεί την τουρκικότητα ελληνικών πληθυσμών και εδαφών. Βάζουν τούς Έλληνες να πληρώνουν το χάλασμα τού κράτους, όταν λιγοστεύουμε σε ψυχές από αυτοκτονίες, από μεταναστεύσεις, από υπογεννητικότητα.

Ο Εθνικοκοινωνισμός μας είναι η οδός κατακτήσεως τής ζωής μας και τής ισχυρής μας προσωπικότητας. Η Εθνική και Κοινωνική Ιδέα υπηρετεί τις Ελληνικές Αξίες. Το ελληνικό κράτος δεν είναι ο όλος ελληνισμός, αλλά το κεντρικό κύτταρο που συντονίζει τις πρέπουσες ενέργειες για την υπαρξιακή αυτάρκεια και την εθνική ασφάλεια τής Φυλής μας. Ιθύνουν νους τής δυναμικής γεωπολιτικής μας παρουσίας κι όχι παράρτημα τού οποιουδήποτε υπερκρατικού και ανθελληνικού οργανισμού.

Ο πρώτος και αποφασιστικότερος σύμμαχος τού Έλληνα είναι η Κοινότητα των όμαιμων αδερφών μας εντός και εκτός συνόρων, ο Ελληνικός Κοινοτισμός. Η ιθαγένεια είναι ο δεσμός που συνέχει τον ελληνισμό και δεν πουλιέται σε κανέναν ξένο. Το όμαιμο και το ομόφυλο, η κοινή πολιτισμική δραστηριότητα και η ελληνοορθοδοξία είναι απαρέγκλιτα συστατικά τού Έλληνα πολίτη. Η δε προάσπιση των ίδιων προσδιοριστικών παραγόντων είναι ταυτόχρονα και ο οδικός χάρτης για την σύνδεση τής Μητροπολιτικής Ελλάδος με τις εστίες των αλύτρωτων πατρίδων και με την ομογένεια. Ο Έλλην στο πλευρό τού Έλληνα και ο ακατάλυτος αιμάτινος δεσμός στέγη τής Φυλής μας.

Η Ελληνική Οικογένεια είναι ο πλέον προστατευμένος θεσμός στο Εθνικοκοινωνικό Κράτος. Η ελληνικότητα και το πολυμελές στοιχείο τής οικογένειας είναι θεμέλιοι λίθοι τού κοινωνικού μας ιστού. Η εργασιακή, στεγαστική και εκπαιδευτική στήριξη των Ελλήνων και των Ελληνοπαίδων προστατεύεται με την προσφορά υποδομών ανατροφής και ελληνικής γνώσης στα νέα μέλη τής Εθνικής Κοινότητος. Περισσότερες ελληνικές οικογένειες, περισσότερα ελληνόπουλα, περισσότερη και καλύτερη Ελλάδα.

Η Ορθοδοξία αποτελεί κορυφαίο πυλώνα τού Έθνους μας μαζί με το Εθνικό Φρόνημα. Και οι δύο θεμελιώδεις Αξίες διασφαλίζουν την διαχρονικότητα και τον αναλλοίωτο χαρακτήρα τής Ελληνικής Φυλής. Όποιος δεν σέβεται την πίστη και τον πατριωτισμό των Ελλήνων, δεν έχει τόπο να σταθεί ανάμεσά μας. Απομακρύνονται πάραυτα χάριν τής εθνοφυλετικής συνοχής των Ελλήνων.

Το δικαίωμα τής θρησκευτικής έκφρασης των Ελλήνων στα εδάφη που δεν βρίσκονται υπό ελληνική σημαία μαζί με το δικαίωμα τής ζωής τους υπόκεινται στην προστατευτική δράση και παρουσία τής Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος. Και στην Γη Αγίων και Ηρώων η Φυλή αναστήθηκε επαναστατικά για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία.  

Το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος στηρίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη των Αρίστων και στην ελευθερία πάσης ελληνικής γης. Στην αξιοσύνη και την ορμητική ισχύ τής Φυλής μας. Στην ενότητα, στην εργατικότητα και την πολεμική αρετή των Ελλήνων.

Ιερά τα Πάτρια υπερασπίσω, και μόνος και μετά πολλών. Και αφού μού πείραξαν τις Αξίες μου, εγώ τιμωρώ τούς εχθρούς μου και αποκαθιστώ τον λαό ως εξουσία στην Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα. Κάνω τις Αξίες μου αποκλειστικό ρυθμιστή τής ζωής τής Πατρίδος μου.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΈΣΚΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ O ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ! «O ΣΟΥΛΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ» ΕΙΠΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Χ.Α.! ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”(ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ)

kasidiaris


ΤΩΡΑ στην Βουλή των Ελλήνων  η κοινή συνεδρίαση των τεσσάρων αρμόδιων Επιτροπών για τη συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου με τις επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης.


Η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής για τα νομοσχέδια που εισάγονται με το χαρακτήρα του κατεπείγοντος δεν μπορεί να ξεπεράσει τις 10 ώρες.

Μετά το ΔΝΤ και η Κομισιόν λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με το ελληνικό χρέος


EU-DIKTATUR

Η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους έχει επιδεινωθεί σημαντικά σε σχέση με τον Απρίλιο του 2014, υπογραμμίζει η Κομισιόν σε έκθεσή της.


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Κομισιόν, ο λόγος χρέους προς το ΑΕΠ αναμένεται να ανέλθει στο 165% το 2020, στο 150% το 2022 και στο 111% το 2030, με βάση το βασικό σενάριο. Στο δυσμενές σενάριο, το χρέος προβλέπεται στο 187% το 2020, στο 176% το 2022 και στο 142% το 2030.

Τον Απρίλιο του 2014, η Επιτροπή εκτιμούσε ότι το χρέος θα ανήρχετο στο 125% του ΑΕΠ το 2020 και θα υποχωρούσε στο 112% μέχρι το 2022.

Στην έκθεσή της η Κομισιόν προβλέπει επίσης ύφεση από 2% έως 4% φέτος, και από 0,5% έως 1,7% το 2016.

Η έκθεση συντάχθηκε σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) στις 10 Ιουλίου, μετά το αίτημα της Ελλάδας για νέο δάνειο.

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ-Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ-ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ/ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ALEXIS

32 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν ΟΧΙ στην ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ3 και από δω και στο εξής το μέλλον του κυρίου πρωθυπουργού διαγράφεται δυσοίωνο αν και αρχίζει να γίνεται το αγαπημένο “παιδάκι” της Μέρκελ και των Αμερικανώνκάτι που φαίνεται ήδη στο διπλωματικό παιχνίδι. Από πληροφορίες, ο κύριος πρωθυπουργός έχει τρείς δρόμους να επιλέξει: Να προχωρήσει όπως έχουν τα πράγματα με ρωγμή στο σώμα του κόμματος του και να ψηφίζονται τα μέτρα από την αντιπολίτευση, να κάνει ανασχηματισμό(ημίμετρα)ή να κάνει το βήμα για το οποίο φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει: Στην παραίτηση, κάτι το οποίο δεν επιθυμεί γιατί έχει καταβληθεί από τον “δαίμονα” της εξουσίας και της αρχομανίας.
Αναλυτικά

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έδωσε ένα μεγάλο μάθημα» του Πολύφημου


KZ Auschwitz, Brillen ΝΑΖΙ NAZI

του Πολυφήμου

Παρακολουθούσα τη συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στην ΕΡΤ την Τρίτη το βράδυ, κι από όσα άκουσα διαπίστωσα ότι η αρχική μου οργή εξελίχθηκε γρήγορα σε οίκτο.

Είδα έναν πρωθυπουργό εξαντλημένο, νικημένο, ταπεινωμένο, να προσπαθεί να μιλήσει με τη γλώσσα των προκατόχων του, αλλά να μην τα καταφέρνει. Να λέει ότι δεν θα έρθουν μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, ότι τα νέα βάρη θα διανεμηθούν ισόποσα, και πως ο φόβος μιας ρήξης είναι ισχυρότερος από μια υποτέλεια δεκαετιών.

Να λέει «υπερεκτίμησα την ισχύ του δίκιου ενός λαού»!!!

Ειλικρινά δεν ξέρω πώς αυτός ο άνθρωπος, που το βράδυ των εκλογών έβγαινε στο Ζάππειο ως ο απόλυτος νικητής, θα καταφέρει να συμφιλιωθεί με τον ίδιο του τον εαυτό. Δεν νομίζω να το κάνει ποτέ του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ένα σχέδιο που λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Γιατί μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να επαναλάμβανε διαρκώς ότι η «Ευρώπη δεν έχει ιδιοκτήτες» και πως «η Ελλάδα δεν φιλοξενείται από κανέναν, αλλά βρίσκεται εκεί ως ίση προς ίσους», όμως η πραγματικότητα έδειξε άλλα.

Η Ευρώπη έχει ιδιοκτήτες. Οι ιδιοκτήτες αυτοί είναι στυγνοί εκβιαστές, και η σαδιστική τιμωρία που επέλεξαν για τους πολίτες της Ελλάδας δεν έχει καμία σχέση με αριθμούς και προβλέψεις, αλλά εξυπηρετεί μόνο τα σχέδια για έναν σκληρό, απάνθρωπο παραδειγματισμό.

Η εκδίκηση της Ευρώπης απέναντι στην
Ελλάδα και την κυβέρνηση της εκφράστηκε από δύο tweets του Σλοβάκου υπουργού Οικονομικών. Το ένα, που το έσβησε μετά από τη διεθνή κατακραυγή που προκάλεσε, έλεγε στην ουσία ότι η τιμωρία της Ελλάδας με αυτά τα μέτρα-θάνατος ήταν αποτέλεσμα της «ελληνικής άνοιξης». Δηλαδή των επιλογών των Ελλήνων πολιτών στην κάλπη.

Το δεύτερο tweet, πάλι από τον ίδιο, ήταν ακόμη χειρότερο. Έλεγε ότι αυτή η συμφωνία-λαιμητόμος ήταν αποτέλεσμα της «άνοιξης του ΣΥΡΙΖΑ». Δηλαδή της επιλογής μιας κυβέρνησης να ασκήσει την πολιτική της και να ζητήσει τη δημοκρατική κι ελεύθερη στήριξη των ψηφοφόρων σε ένα δημοψήφισμα.

Οι δύο αυτές περιπτώσεις είναι χαρακτηριστικές του τι θα ακολουθήσει. Το έδειξε ήδη και ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, σε χθεσινή του συνέντευξη, στην οποία είπε ότι παρά το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον κυριολεκτικά με τα παντελόνια κατεβασμένα, αυτοί εξακολουθούν να μην έχουν άλλη υπομονή μαζί του.

Το δημοψήφισμα και το συντριπτικό ποσοστό του «όχι» τους εξόργισε. Όχι μόνο επειδή το προκάλεσε ο Τσίπρας χωρίς να τους ρωτήσει, αλλά κυρίως γιατί θύμισε στην Ευρώπη-ξενοδόχο ότι μια φορά κι έναν καιρό, οι λαοί έπαιρναν δημοκρατικές αποφάσεις χωρίς την άδεια τους.

Όμως ο φόβος νίκησε.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης επαναλαμβάνει τις τρεις τελευταίες μέρες κάτι τραγικό. Το βράδυ του δημοψηφίσματος του 61,3% «όχι», πήγε στο Μαξίμου με τεράστια αυτοπεποίθηση κι είδε τον πρωθυπουργό και τους συμβούλους του αμήχανους. Θλιμμένους. Πανικοβλημένους. Να μην μπορούν να κατανοήσουν πώς έφτασαν σε αυτό το αποτέλεσμα – προφανώς περιμένοντας μια οριακή νίκη του «ναι» ή μια ισοπαλία.

«Ο ελληνικός λαός υπερέβη την ηγεσία του», είπε ο πρώην υπουργός, και τα ξημερώματα υπέβαλε την παραίτησή του.

Αυτό που είπε ήταν πολύ σκληρό για τον Αλέξη Τσίπρα. Ειλικρινά, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι χειρότερο για έναν πρωθυπουργό από την αποδοχή ότι ο λαός του ξεπέρασε τον φόβο που αυτός δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ.

Όμως η ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ διδακτική. Έδειξε σε αρκετούς δύσπιστους ότι το «ξενοδοχείο Ευρώπη» είναι μια σφιγγοφωλιά στυγνών εκβιαστών, οι οποίοι εκδικούνται σαδιστικά τους ευρωπαϊκούς λαούς, τον έναν μετά τον άλλο. Είναι μια ένωση οικονομικών δολοφόνων που καταστρέφουν κάθε αξία δημοκρατίας κι ελευθερίας. Αλλά, και για να μην ξεχνιόμαστε, καταρρίπτουν και κάθε οικονομική θεώρηση.

Πρέπει να το βάλουμε πολύ καλά στο μυαλό μας. Αυτή η «συμφωνία» δεν πρόκειται να ζήσει για πάνω από έξι μήνες. Δεν έχει σημασία να βάλω κάτω τα νούμερα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι απλώς «δεν βγαίνουν». Κι εδώ που είμαστε σήμερα, θα ξαναβρεθούμε λίγο πριν, ή λίγο μετά τα Χριστούγεννα (κάποιοι λένε και νωρίτερα).

Οι πολίτες πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τον τυφώνα απειλών που θα ακολουθήσει. Αυτά που θα δούμε, θα είναι ακόμη πιο σκληρά από όσα έχουμε ήδη δει.

Γι’ αυτό λοιπόν εκείνες οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που προτιμούν την ελευθερία από την ησυχία, πρέπει να είναι έτοιμες για το χειρότερο. Γιατί μόνο έτσι μπορεί επιτέλους να έρθει και το πραγματικά καλύτερο.

(Θεωρώ ότι όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ψηφίσουν «ναι» στα μέτρα και να οργανωθούν για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τη στήριξη μιας στρατηγικής που όφειλαν να γνωρίζουν εξ αρχής ότι δεν θα πετύχει. Δε δέχομαι από κανέναν να μου πει ότι με άλλο πρόγραμμα εξελέγη, κι άλλο τελικά καλείται να ακολουθήσει. Να υποστούν τις συνέπειες των επιλογών τους και να «βρωμιστούν». Να πέσουν όλοι μαζί, κι όχι ο καθένας μόνος του. Γιατί αν δεν τους άρεσε η στάση που κρατήθηκε όλους αυτούς τους μήνες, ας αποχωρούσαν νωρίτερα. Όχι τώρα)

Ο "Χερ" Β.Σόιμπλε είναι ο πρόεδρος της εταιρείας στο Λουξεμβούργο που θα παρέδιδαν τα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδας (vid)


Στα χέρια του "Χερ" Β.Σόιμπλε θα έπεφταν τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας αφού η εταιρεία που θα τα διαχειρίζονταν με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει σαν πρόεδρο τον ίδιο τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ: Ξένη ιστοσελίδα πουλάει την Κύθνο με 5 εκατ. δολάρια και τη Στρογγύλη 3,5 εκατ. δολάρια!


kythnos
Ιδιαίτερα προκλητικό δημοσίευμα του δικτύου «Business Insider», αναφέρει πως η Ελλάδα πουλάει την Κύθνο με 5 εκατ. δολάρια και η Στρογγύλη, που βρίσκεται στα σύνορα με την Τουρκία, με 3,5 εκατ. δολάρια.
Μια λίστα με τα «φθηνότερα ελληνικά νησιά» όπως αναφέρει, έδωσε στη δημοσιότητα η ξένη ιστοσελίδα, χωρίς ωστόσο να αναφέρει συγκεκριμένη πηγή
Η εν λόγω λίστα περιλαμβάνει νησιά, τα οποία πουλάει η Ελλάδα, προκειμένου να αποπληρώσει το χρέος της προς τους ξένους δανειστές και να βρει από την οικονομική κρίση.
Το δημοσίευμα ανέφερε ότι «την Δευτέρα, η ιστοσελίδα είχε αναρτήσει κείμενο στο οποίο ένας κτηματομεσίτης ονόματι Knight Frank, ισχυριζόταν πως, μέσα στα επόμενα χρόνια, πρόκειται να πωληθούν πολλά ελληνικά νησιά, τα οποία θα βοηθήσουν την οικονομία της χώρας να ανακάμψει».
Την επόμενη μέρα, δημοσιεύτηκε η λίστα με τα φθηνότερα νησιά προς πώληση…
Σύμφωνα με το Business Insider:
Το Ομφόρι κοστολογείται 50 εκατομμύρια δολάρια, η αξία του Δουλιχίου ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια δολάρια, το Νησί βορείου Αιγαίου κοστολογείται στα 35 εκατομμύρια δολάρια, ο Άγιος Θωμάς αξίζει 15 εκατομμύρια δολάρια, η Νήσος Ναυσικά πωλείται 6,9 εκατομμύρια δολάρια, η Καρδιώτισσα 5,5 εκατομμύρια δολάρια, η αξία της Νήσου Σοφίας εκτιμάται στα 5,5 εκατομμύρια δολάρια, η Κύθνος κοστολογείται στα 5 εκατομμύρια δολάρια, η Στρογγυλή πωλείται 3,5 εκατομμύρια δολάρια, η Γαία κοστολογείται 3 εκατομμύρια δολάρια και το Λυχνάρι στα 3 εκατομμύρια δολάρια.
Τα σενάρια πώλησης νησιών και αρχαίων μνημείων έχουν κερδίσει ξανά το ενδιαφέρον των ξένων μέσων μαζικής ενημέρωσης. Την Δευτέρα, η ιστοσελίδα του περιοδικού Time δημοσίευσε άρθρο, στο οποίο εξετάζεται το ενδεχόμενο του να πωληθεί η ελληνική κληρονομιά ως επενδυτικό αγαθό, προκειμένου να τηρηθούν οι όροι της συμφωνίας.

Τελεσίγραφο Τσίπρα: Ή ψηφίζετε ή αύριο δεν θα είμαι πρωθυπουργός


Τελεσίγραφο Τσίπρα: Ή ψηφίζετε ή αύριο δεν θα είμαι πρωθυπουργός
«Ή όλοι μαζί απόψε ή αύριο πέφτει η κυβέρνηση της Αριστεράς». Με αυτή τη φράση, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε, σε δραματικούς τόνους, το σύνθημα της ενότητας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στην αποψινή ψηφοφορία επί των μέτρων-προαπαιτούμενων για τη συμφωνία.


Image
Ερώτηση για την τσαμουριά δέχτηκε ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς, έχοντας δίπλα του τον Αλβανό ομόλογό του. Η ερώτηση έγινε από Αλβανό δημοσιογράφο στην συνέντευξη Τύπου είχαν οι δυο υπουργοί στα Τίρανα μετά από τη συνάντησή τους.
Η ερώτηση και η απάντηση Κοτζιά:“Αναφερθήκατε στην Αλβανία ως στρατηγικό εταίρο αλλά ακόμα το ελληνικό κράτος διατηρεί τον νόμο του εμπολέμου. Η κυβέρνηση Τσίπρα θα κάνει κάτι για το εμπόλεμο; Και μια δεύτερη ερώτηση: Θα αλλάξει η στάση της κυβέρνησης σας ως προς την υπόθεση της Τσαμουριάς;

Από το Global Governance του Γιώργου, στο European Government του Σούλτς...


σχόλιο ID-ont: Τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου βιαζόταν πολύ. Ήθελε και Κάρτα του Πολίτη και Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Δεν είχαν όμως δημιουργηθεί τότε οι κατάλληλες συνθήκες. Οικονομική χρεοκοπία, Μνημόνια και Capital Controls στρώνουν το δρόμο και σταδιακά ωθούνται οι Κοινωνίες προς αυτό που έλεγε ο Γιώργος.

ΕΚΤΑΚΤΟ !!!!!4 Γερμανοί πράκτορες συνελήφθησαν ως πρωταγωνιστές στις χθεσινές ταραχές στο Σύνταγμα ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ
Τέσσερις Γερμανοί συνελήφθησαν χθες κατά την διάρκεια των επεισοδίων στην Αθήνα δημιουργώντας υποψίες ότι η BND (οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες) είχε συμμετοχή σε αυτά, διαλύοντας έτσι τις αντιμνημονιακές πορέιες των Ελλήνων πολιτών την στιγμή που η Βουλή ψήφιζε τα νέα αιματηρά μέτρα που περιλαμβάνει η εθνοκτόνα "συμφωνία" με τους δανειστές.

Στίγκλιτς: Η Γερμανία δεν διαθέτει κοινή λογική, ούτε διδάχθηκε από την Ιστορία...

Στίγκλιτς: Η Γερμανία δεν διαθέτει κοινή λογική, ούτε διδάχθηκε από την Ιστορία...

«Η Γερμανία δεν διαθέτει κοινή λογική στην οικονομία, αλλά ούτε και συμπόνια». Τα λόγια είναι του διάσημου οικονομολόγου τιμημένου με βραβείο Νόμπελ, Αμερικανού, Τζόζεφ Στίγκλιτς και αυτά επέλεξε η εφημερίδα Liberation για τίτλο στο δισέλιδο αφιέρωμά της, με συνέντευξη του οικονομολόγου. 
Με τη συνέντευξη αυτή, όπως προλογίζει ο συντάκτης, ο Τζ. Στίγκλιτς «αμφισβητεί με βιαιότητα τη στρατηγική του Βερολίνου στην ελληνική κρίση και καλεί για ριζική αναμόρφωση του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος».
Επίσης, η εφημερίδα προβάλλει σε πλαίσιο, τα λόγια του οικονομολόγου σε σχέση με τα χρέη :

Forbes: «Το Grexit είναι ήδη προγραμματισμένο…Ως Ευρωπαία, ντρέπομαι» #ThisIsACoup


19107054722_3fcb38b167_o

Της Frances Coppola - Όπως αναφέρει η σημερινή έκδοση της «Deutsche Wirtschafts Nachrichten»

«Η ταπείνωση της Ελλάδα κατά τη σύνοδο κορυφής δεν ήταν ένα ατύχημα. Είναι μέρος του προγράμματος που επιδιώκει από καιρό ο Βόλφγκανγκ : Ο ίδιος θεωρεί ότι η ΕΕ στη σημερινή της μορφή είναι μη-λειτουργική. Ο ίδιος δεσμεύεται να δημιουργήσει μια στενή πολιτική ένωση. Αυτό είναι δυνατό μόνο με επιλεγμένες χώρες. Στο τέλος θα φανεί ποιες απ’ αυτές ταιριάζουν με τη Γερμανία και ποιες όχι. Το Grexit είναι ήδη προγραμματισμένο. Θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες-μέλη. Το τραπεζομάντιλο κόβεται. Αμετάκλητα.»

Γιατί έκλεισαν τράπεζες; Γιατί να πάρουμε όλοι κάρτες; Όλα εξηγούνται…


1

Στόχος, η υποδούλωση του ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Είμαστε πειραματόζωα, μας το έχουν πει κατάμουτρα. Μας έχουν πει επίσης ότι «χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση και τη χρειαζόμαστε τώρα». Δείτε και τι έρχεται…

Ο Κάμερον αρνείται τη χορήγηση χρηματοδότησης-γέφυρας στην Ελλάδα


Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον θεωρεί ότι είναι δυνατόν να βρεθεί λύση στη χορήγηση χρηματοδότησης-γέφυρας στην Ελλάδα χωρίς τη συμμετοχή των βρετανών φορολογουμένων, δήλωσε εκπρόσωπός του. Η πρόταση της Επιτροπής για χρησιμοποίηση του EFSM είναι προβληματική, λόγω της αντίθεσης της Βρετανίας και της Τσεχίας.

«Ήμασταν πάντοτε σαφείς ως προς το ότι οι βρετανοί φορολογούμενοι δεν θα χρησιμοποιηθούν για τη χορήγηση βοήθειας για μία συμφωνία ευρωζώνης -Ελλάδας και ότι κατά συνέπεια αυτό δεν μπορεί να ισχύσει», διευκρίνισε η εκπρόσωπος.

«Από τις συζητήσεις, που έγιναν σήμερα το πρωί, είναι σαφές ότι ορισμένες χώρες έχουν διαφωνίες με αυτό. Πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιες λύσεις που μπορεί να βρεθούν», πρόσθεσε.

Ένταση με ομάδα αγνώστων η οποία απαίτησε και κατέβασε ελληνική σημαία στο Σύνταγμα


Μικροένταση δημιουργήθηκε μεταξύ πολιτών στην πλατεία Συντάγματος μετά την τοποθέτηση μιας μεγάλης ελληνικής σημαίας στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη που έγραφε «Ελλάδα Σ' αγαπώ».

Ζωή: Τιμώ τον Πρωθυπουργό αλλά δεν επιτρέπω εκβιασμούς

Προσεκτική με τον πρωθυπουργό τον οποίο, όπως είπε, "τιμά αφάνταστα", επιθετική όμως με την συμφωνία, εμφανίστηκε πριν από λίγο στο Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μιλώντας σήμερα στην επιτροπή που μελετάει τα μέτρα της συμφωνίας είπε ότι δεν πρέπει σήμερα να γίνει η διαδικασία στη Βουλή καθώς έτσι θα ολοκληρωθεί ο εκβιασμός. Την ώρα της ομιλίας της η οποία είναι ακόμα σε εξέλιξη επικράτησε μεγάλη ένταση κυρίως από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

«Τιμώ αφάνταστα τον πρωθυπουργό. Η στάση του έχει τη διάσταση της υπέρτατης ανιδιοτέλειας αλλά η Βουλή δεν πρέπει να ολοκληρώσει τον εκβιασμό. Είναι υποχρέωση της Βουλής να μην επιτρέψουμε να ολοκληρωθεί ο εκβιασμός. Κανένα κοινοβούλιο δεν μπορεί να νομοθετεί υπό τέτοιες ασφυκτικές πιέσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το τραγικό λάθος του Τσίπρα...

Ο πρωθυπουργός είπε στη συνένετυξή του στην ΕΡΤ ότι αναγκάστηκε να υπογράψει ένα πρόγραμμα στο οποίο δεν πιστεύει.Όλα τα ξένα ΜΜΕ έχουν τη συγκεκριμένη δήλωση στα headlines με αποτέλεσμα για νιοστή φορά να θεωρούμαστε αναξιόπιστοι. Ποιος θα μας εμπιστευτεί για επενδύσεις με τέτοιον " πρωθυπουργό;

Του ξέφυγε; Δεν το 'ξερε οτι θα γίνει χαμός με μια τέτοια δήλωση; Το 'ξερε... τότε γιατί το είπε;


Μα για να χρυσώσει το χάπι στους ψηφοφόρους. Έτσι θα πάει μπροστά αυτή η χώρα;

Η πρώτη γυναίκα Πρωθυπουργός στην Ελλάδα – Πότε αναλαμβάνει και υπό ποιες προϋποθέσεις

Στο σενάριο κατά τα το οποίο η κυβέρνηση θα έχει μεγάλες απώλειες στην ψηφοφορία στη Βουλή, τότε το Μαξίμου έχει αποφασίσει να πάει σε εκλογές. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ενεργοποιηθεί η διαδικασία σχηματισμού υπηρεσιακής κυβέρνησης.Σε αυτή την περίπτωση επικεφαλής της κυβέρνησης θα τεθεί πρόεδρος Ανώτατου Δ8ικαστηρίου και ειδικότερα η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου που θα αναλάβει το έργο να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές ως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Κατόπιν απαίτησης του Β.Σόιμπλε διέλυσαν την επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις;


Ακόμα ένα χτύπημα για την εθνική αξιοπρέπεια και κυριαρχία ήρθε σήμερα μετά από την υπογραφή για το νέομνημόνιο:Κατόπιν γερμανικής προφανώς...
naziellada_0_01

Ακόμα ένα χτύπημα για την εθνική αξιοπρέπεια και κυριαρχία ήρθε σήμερα μετά από την υπογραφή για το νέομνημόνιο:Κατόπιν γερμανικής προφανώς απαίτησης και έμπνευσης η συνεδρίαση στην επιτροπή για τις γερμανικές αποζημιώσεις αναβάλλεται και όπως δείχνουν τα πράγματα αυτή παραπέμπεται στις καλένδες στο πλαίσιο της καθ΄υπόδειξη των δανειστών νέας “ελληνογερμανικής φιλίας”.

ΔΝΤ: “Ποιά συμφωνία; – Το χρέος της Ελλάδας θα φτάσει στο 200% το 2018 – Χρειάζεται διαγραφή”


Στο δυσθεώρητο 200% θα φτάσει το ελληνικό χρέος μετά το τέλος και του τρίτου εθνοκτόνου Μνημονίου το 2018 σύμφωνα με...
dnt

Στο δυσθεώρητο 200% θα φτάσει το ελληνικό χρέος μετά το τέλος και του τρίτου εθνοκτόνου Μνημονίου το 2018 σύμφωνα με νέα έκεθση του ΔΝΤ και ζητείται η άμεση διαγραφή μεγάλου μέρους άμεσα, αλλιώς η “αποικία χρέους Ελλάδα” θα “σκάσει”.

Τα Βραβεία Grammy μετατράπηκαν σε Σατανιστική Τελετή


Προφανώς υπάρχουν αρκετά άτομα σε αυτόν τον κόσμο που ξοδεύουν τον χρόνο τους για να παρακολουθήσουν σκουπίδια του στυλ «τελετή...

Προφανώς υπάρχουν αρκετά άτομα σε αυτόν τον κόσμο που ξοδεύουν τον χρόνο τους για να παρακολουθήσουν σκουπίδια του στυλ «τελετή απονομής βραβείων Grammy».
Οι πολυδιαφημιζόμενες αυτές «τελετές» λειτουργούν τα τελευταία χρόνια, ως πλατφόρμα προώθησης του αποκρυφισμού, της χριστιανοφοβίας και της ομοφυλοφιλικής ατζέντας με ένα «γκλάμουρ» περιτύλιγμα.Στο φετινό show υπήρχε πληθώρα κεράτων που φόρεσαν στο κεφάλι τους με μεγάλη προθυμία και «ευθυμώντας» τα άτομα που πήγαν εκεί.

Για να μην μείνει με την απορία το κοινό γιατί πρέπει να φοράει κέρατα διαβόλου, (όχι ότι είχαν πρόβλημα) τους ενημέρωσαν ότι τους δόθηκαν για να συνοδεύσουν την παράσταση του «Highway to Hell«, των AC / DC.

Η μόνη μάλιστα, «καλλιτέχνις» που τα φορούσε συνεχώς και δεν ήθελε να βγάλει, ήταν η «ποπ τραγουδίστρια» (και πρώην χριστιανή!) Katy Perry.

Τα κέρατα υποτίθεται όμως, ότι δεν θα τα φορούσαν σε όλο το σόου. «Κυρίες και κύριοι: τα κέρατα του διαβόλου είναι δικά σας, να τα κρατήσετε, (“the devil horns areyours to keep”), αλλά σας παρακαλούμε να τα βγάλετε για το υπόλοιπο της παράστασης. Σας ευχαριστούμε», έλεγε το μήνυμα των διοργανωτών.

horns

Μπορεί μετά την παράκληση, τα «κέρατα του διαβόλου» να αφαιρέθηκαν από τα κούτελα των θεατών (εκτός της Perry), αλλά έκαναν και πάλι δυναμικά την εμφάνισή τους με την 57χρονη οπαδό της Καμπάλα, που εμφανίστηκε με ένα γκρουπ μασκοφόρων με κέρατα.

devils-horns


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Το μουσουλμανικό δολοφονικό μαχαίρι που πριν από δυο χρόνια δολοφόνησε με φρικτό τρόπο τους δυο μητροπολίτες...
30420428
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το μουσουλμανικό δολοφονικό μαχαίρι που πριν από δυο χρόνια δολοφόνησε με φρικτό τρόπο τους δυο μητροπολίτες της Συρίας, τον ελληνορθόδοξος Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Παύλο, αδελφό του πατριάρχη Αντιοχείας και τον συροϊακωβίτη επίσκοπο Χαλεπίου κ. Γιοχάνα Ιμπραήμ, βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη στην κατοχή δυο Τσετσένων ισλαμιστών, του Magomet Abdurakmanov και του Ahmad Ramzanov.

Τι αλλάζει σε ΦΠΑ, φόρο εισοδήματος, έκτακτη εισφορά

Του Σπύρου Δημητρέλη Αύξηση του ΦΠΑ σε δεκάδες υπηρεσίες και προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, αύξηση της εισφοράς αλληλεγγύης για εισοδήματα άνω...
1412074120669593568

Του Σπύρου Δημητρέλη
Αύξηση του ΦΠΑ σε δεκάδες υπηρεσίες και προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, αύξηση της εισφοράς αλληλεγγύης για εισοδήματα άνω των 30.000 ευρώ, αύξηση του φόρου πολυτελούς διαβίωσης και επιβολή του και στα σκάφη αναψυχής, αύξηση του συντελεστή φορολογίας των επιχειρήσεων που τηρούν διπλογραφικά βιβλία (π.χ. ΑΕ) αλλά και της προκαταβολής φόρου για αυτές περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το πρώτο νομοσχέδιο που αφορά στην υλοποίηση της συμφωνίας με τους εταίρους το οποίο και κατατέθηκε το απόγευμα στη Βουλή.

Ο πιο παράξενος όρος της συμφωνίας των Βρυξελλών και ο… Σωκράτης


Το γεγονός ότι η κρίσιμη συμφωνία που επετεύχθη χθες στις Βρυξέλλες περιλαμβάνει όρους για τους… φούρνους ακούγεται κάπως παράλογο, επισημαίνει...
00000d42

Το γεγονός ότι η κρίσιμη συμφωνία που επετεύχθη χθες στις Βρυξέλλες περιλαμβάνει όρους για τους… φούρνους ακούγεται κάπως παράλογο, επισημαίνει άρθρο του MarketWatch.
Δεδομένου του τεράστιου διακυβεύματος της ελληνικής κρίσης και των κινδύνων για το ίδιο το μέλλον της Ευρωζώνης, το γεγονός ότι η κρίσιμη συμφωνία που επετεύχθη χθες στις Βρυξέλλες περιλαμβάνει όρους για τους… φούρνους ακούγεται κάπως παράλογο, επισημαίνει άρθρο του MarketWatch.

Με πληθυσμό άνω των 4.100 μόνιμων κατοίκων: Στα 70 ευρώ το ανώτατο όριο των συναλλαγών σε μετρητά στα νησιά.


σχόλιο ID-ont: Τι άλλο θέλουν οι πλέον δύσπιστοι για να πειστούν; Είτε είναι ο στόχος τους, είτε εκμεταλλεύονται την ευκαιρία:...
greek-european-flags

σχόλιο ID-ont: Τι άλλο θέλουν οι πλέον δύσπιστοι για να πειστούν; Είτε είναι ο στόχος τους, είτε εκμεταλλεύονται την ευκαιρία: «Αχρήματη» κοινωνία (χωρίς μετρητά) ζητά η Τρόϊκα, «αχρήματη» κοινωνία ψηφίζει η Ελληνική Βουλή! Διαβάστε στο νέο μνημόνιο:

ΙΟU, Τι είναι;


Σπύρος Στάλιας Πολλοί φίλοι με ρώτησαν τι είναι το ΙΟU; Πρώτα τι σημαίνει. I Owe yoU. Σημαίνει σου χρωστάω. Τι...
iou_812069322

Σπύρος Στάλιας
Πολλοί φίλοι με ρώτησαν τι είναι το ΙΟU;
Πρώτα τι σημαίνει. I Owe yoU. Σημαίνει σου χρωστάω.
Τι μου χρωστάς;
Χρήματα!
Πως θα με εξοφλήσεις;
Με ΙΟU!
Άρα έχουμε δυο έννοιες εδώ. Την έννοια του χρήματος ως μονάδα μέτρησης του ποσού που χρωστάω και την έννοια του μέσου που θα σε εξοφλήσω.

Δεν έχω, δεν μπορώ, δεν πληρώνω!!!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει το τι επέρχεται στην καθημερινότητα μας, το νέο ολοκληρωτικό μαρτύριο που ετοιμάζουν...

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει το τι επέρχεται στην καθημερινότητα μας, το νέο ολοκληρωτικό μαρτύριο που ετοιμάζουν να μας επιβάλλουν με την καινούργια συμφωνία της Ελλάδας με τους ληστρικούς τοκογλυφικούς εταίρους μας της Ευρωπαϊκής Συμφοράς μας.

Pax Europeana


PAX EUROPEANA

Του Γιάννη Λαζάρου Τα πάντα εξελίσσονται προς την ολοκλήρωση της Ε.Ε με ρυθμούς ταχύτερους ακόμα και από αυτούς που οι «κακές Κασσάνδρες» (κατά τον Τσίπρα) προέβλεπαν. Η μετάλλαξη των Ελληνόφωνων σε πληβείους της Αυτοκρατορίας των Βρυξελλών έχει ξεκινήσει και το δράμα είναι ότι ακόμα και ο Καίσαρας- Θεσμός Γερμανία έχει σοκαριστεί με την μηδαμινή αντίσταση των κατ’ επιλογή πληβείων σε αυτό που έρχεται. Τέτοια επιλεγμένη υποταγή πραγματικά δεν την περίμεναν.

Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε οικογένειες τσιγγάνων – 7 τραυματίες ανάμεσα τους και 2 έγκυες

symploki_tsigganoi

Άγρια συμπλοκή μεταξύ μελών δυο οικογενειών τσιγγάνων στο Τραγανό είχε σαν αποτέλεσμα των τραυματισμό επτά ατόμων…
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com ανάμεσα στους είναι και δυο έγκυες γυναίκες…
Δυο από τους τραυματίες της συμπλοκής -κατά την διάρκεια της οποίας χρησιμοποιήθηκαν και αιχμηρά αντικείμενα- μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Πύργου…

Αλέξη, βάλε τουλάχιστον στη φυλακή όσους μας έφτασαν ως εδώ!


prodotes

Όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Γενάρη και όσοι τάχθηκαν υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί, αφού για μια ακόμη φορά η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας, αγνόησε επιδεικτικά τη λαϊκή εντολή και υπέκυψε στους εκβιασμούς της Μέρκελ, της Λαγκάρντ και των διεθνών τοκογλύφων.

ADVERTISEMENT
Ουδείς, πλέον, ακόμα και εντός του κυβερνητικού συνασπισμού μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους ψηφοφόρους των δύο κομμάτων.

EΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Υποθήκευσαν τα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες δύο ημέρες πριν παραχωρήσουν δικαιώματα εξόρυξης!

petrelaio

Ολα τα δικαιώματα από την εξόρυξη των υδρογοναθράκων για μία περίοδο 30 ετών από την ημέρα έναρξης της εξόρυξης και μετά θα περιληφθούν στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων και θα αποτελέσουν “πόρους αποπληρωμής των δανειστών”!

Πρωτοφανές! Η Siemens δωροδόκησε κρατικούς αξιωματούχους του Ισραήλ για να εξασφαλίσει συμβάσεις


siemens

Έπειτα από έξι χρόνια έρευνας, ο ελεγκτικός φορέας διαβίβασε το πόρισμά του στην εισαγγελία του Τελ Αβίβ, η οποία θα αποφασίσει εάν θα ασκήσει δίωξη σε βάρος διαφόρων πρώην στελεχών της Siemens και της IEC.


Οι δωροδοκίες στελεχών της IEC, που είχαν στόχο να εξασφαλίσει η Siemens τη σύμβαση για έναν αεριοστρόβιλο καθώς και άλλες συμβάσεις, εντάσσονται σε μια ευρύτερη υπόθεση, στο πλαίσιο της οποίας ο γερμανικός όμιλος φέρεται ότι έχει καταβάλει 1,4 δισεκ. δολάρια σε επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Ισραήλ.

ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΓΓΕΛΑ; Δείτε το πριν το κατεβάσουν! Όλοι οι σύμμαχοι των ΝΑΖΙ στον Β´ΠΠ θέλουν την Ελλάδα εκτός Ευρώ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;( Ντοκουμέντο)

nazi_2

Αλίμονο σε όποιον δεν διδάσκεται από την ιστορία. Την ξαναζεί.«Οι χώρες της Βαλτικής (Λετονία, Εσθονία, Λιθουανία), η Ολλανδία, η Φινλανδία, η Σλοβακία και η Σλοβενία θα ήθελαν να διώξουν την Ελλάδα από την ευρωζώνη. Κάποιες μάλιστα και χωρίς διαπραγματεύσεις.»
ELEUTHEROTUPIA
Συμπτωματικά υπήρξαν όλες τους σύμμαχοι των ναζί στον Β´ ΠΠ.
Ίσως με τον διαμελισμό της Σερβίας, να μην το κατάλαβες.
Ίσως με τον διαμελισμό και την απόπειρα εξαθλίωσης της ΕΣΣΔ, πάλι να μην το κατάλαβες.
Ίσως με την σφαγή των Σέρβων του Κοσόβου πάλι να μην το κατάλαβες.
Ίσως με την σφαγή στην Ουκρανία, πάλι να μην το κατάλαβες.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
logia-tou-aera

Foreign Policy :«Ήρθε η ώρα να πετάξουν την Γερμανία εκτός Ευρωζώνης»


auswitch (1)

Όλο και πιο εμφανής ο στόχος των ΗΠΑ για διάλυση της Ευρώπης

Με τον τίτλο «It’s Time to Kick Germany Out of the Eurozone» το αμερικανικό πολιτικό περιοδικό «Foreign Policy» που συνήθως απηχεί απόψεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, γράφει πως «Να γιατί η άγκυρα που τραβάει στο βυθό την ευρωπαϊκή οικονομία δεν είναι η Αθήνα-είναι το Βερολίνο».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι είχε …προφητεύσει ο Χριστόδουλος για τον Βαρουφάκη (στη μητέρα του)…

xristodoulos

Από την προσωπική του σελίδα στο facebook  ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος αποκάλυψε
Dimitris Liberopoulos
ΓΑΤΑ ο ΓΙΑΝΙΣ σάλταρε σαν κεραμιδόγατος
αν γλιτώσουμε το Grexit θα σας διηγηθώ παιδικά τεχνάσματά του και πλάκες του, όταν η μητέρα του ήταν αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου. Ο συχωρεμένος Χριστόδουλος ( που τον είχε κοινωνήσει – όπως και μένα παλαιότερα στην Παναγίτσα ) είχε πει στη μητέρα του : ”Το παιδί σου είναι Διάβολος… σκύβοντας τάχα να μου φιλήσει το χέρι, το έπιασε και φίλησε το δικό του” !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...