Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015

ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ!

ΕΘΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΑΘΗΝΑ 20-7-2015.

Το πολύ σκύψιμο τής κεφαλής και το γλείψιμο των πληγών είναι κύριο γνώρισμα των εκ γενετής σκλάβων. Η δε εθνική αμνησία συνιστά μέγιστο έγκλημα καθοσιώσεως που διαγράφει την απώλεια ανθρωπίνων ψυχών δίκην λογιστικών αριθμών. Και το να χάνεις Έλληνες σε καιρό πολέμου σημαίνει πως έχεις Ελλάδα αγωνιζόμενη που τιμά την ιστορία της στο Πεδίο τής Τιμής. Το να χάνεις όμως Έλληνες εν καιρώ ειρήνης σημαίνει πως το κράτος έχει πουλήσει την υπόσταση και την ψυχή του στον διάβολο.

Το Ελληνικό Έθνος έχει μια ιστορική συνέχεια που σηματοδοτεί τα βήματα και την αποστολή που οφείλει να διανύσει. Έχει ένα ένδοξο παρελθόν που δεν έχασε την αίγλη του ακόμη και όταν βρισκόμασταν μπροστά στην παρακμή και την προδοσία. Αυτό το παρελθόν είναι γεμάτο ουσιαστικές αναζητήσεις και θυσιαστικά αίματα για την ανάπτυξη τής Πατρίδος και την τιμωρία όσων επιβουλεύονταν και κείνων που εμπορεύονταν την λευτεριά μας. Τότε που το Έθνος τιμούσε τούς Ήρωες και επιβράβευε τούς άξιους Έλληνες.

Στις ημέρες τής άκρατης και ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας, ταγοί, ενημερωτάδες και πνευματικοί τάχα τύποι έχουν βαλθεί να διαγράψουν το παρελθόν μας. Να μην ξέρουμε ποιοι είμαστε, να μην έχουμε διδάχους ελληνικότητας, να μην έχουμε εν τέλει εθνική φιλοδοξία. Διότι όταν δεν γνωρίζεις τι σημαίνει Ανδρεία και Τιμή, τότε η μόνη σου φιλοδοξία είναι να απλώνεις χέρι επαιτείας στον εκάστοτε ισχυρό που έρχεται να καλύψει το κενό τής δικής σου παρουσίας.

Η μεγάλη διαφορά λοιπόν που έχει συντελεστεί στην ζωή μας είναι ότι στην Αληθινή Ελλάδα ηγέτες και κοινωνία τροφοδοτούνταν από τούς άξιους, τούς αλύγιστους και τούς Γεννημένους Νικητές που μονάχα η Φυλή μας διαθέτει στην φύση της στον απόλυτο βαθμό. Στο δε ψευτορωμέϊκο που ερχόταν κάθε φορά όταν ελευθερωνόμασταν από μια κατοχή, αναδυόντουσαν και αναδύονται έως τις μέρες μας οι ανάξιοι, οι προσκυνημένοι και οι προδότες που στηρίζονται από τούς ψευτοσυμμάχους σιωνιστές και νεοταξίτες για να ρίξουν τούς πρώτους τής Φυλής μας στην φυλακή ή στο χώμα, προκειμένου να ξεπουλήσουν το Κάστρο τής Παλικαροσύνης στα κτήνη τής παγκοσμιοποίησης.

Σήμερα η Ελλάς φορτώνεται και πάλι στις πλάτες της τα δάνεια που μάς κομίζει η Εσπερία με αντίτιμο λίβρα σάρκας, ακριβώς όπως συνέβη στον καιρό τής Επανάστασης τού Εικοσιένα. Η κυβερνητική σκυτάλη αλλάζει χέρια, κόμματα και ονόματα, ιδεολογίες και ιδεοληψίες. Μα το σχέδιο είναι πάντα το ίδιο. Να αδειάσει η Ελλάς από ορθόδοξες ελληνικές ψυχές.

Έχουμε χάσει μέσα στον καιρό των μνημονίων πάνω από 10000 Έλληνες από αυτοκτονίες. Έχουμε χάσει επιπλέον πολλές ψυχές από λαθρομετανάστες εγκληματίες, όταν ο τζιχαντισμός που στηρίζουν οι σταυρωτήδες καλπάζει στην Χερσόνησο τού Αίμου και η λαθρομετανάστευση λαμβάνει ιθαγένεια.

Σκοτώνουν τα όνειρα των Ελλήνων και σκορπούν ηττοπάθεια. Βρίζουν το Εθνικό μας Φρόνημα. Φέρνουν πίσω τα Τζαμιά τής τουρκοκρατίας. Σπρώχνουν τον Έλληνα στην ανεργία, την ανέχεια και την απουσία οράματος, με την ελληνική οικογένεια να συρρικνώνεται. Με την υπογεννητικότητα να συμπληρώνει τις σφαίρες που στέλνονται στην καρδιά τής Ελληνικής Φυλής. Διαγράφουν τα λόγια των σοφών και τα αίματα των ηρώων από τα σχολικά βιβλία, γιατί οι Τρανοί Έλληνες μάς άφησαν ως κληρονομιά πολυτιμότερη το όρθιο ανάστημα, την πίστη, τον μόχθο και την πολεμική αρετή.

Η φύση τού Έλληνα δεν είναι να δείχνει το παρελθόν του ως μοναδικό πέρασμα άξιο λόγου μέσα στην οικουμένη. Η παρουσία του δεν είναι μια στατική εικόνα στον χρόνο. Μέσα μας κουβαλάμε όλους τούς αιώνες τής Φυλής μας.

Δεν είμαστε απλώς άτομα. Κάθε μια ελληνική ψυχή είναι και ένα κάστρο ελληνικότητας. Κάθε Έλληνας και μια Ελλάδα. Κι από την άλλη κάθε πέτρα που στολίζει την ιερή ελληνική γη, κάθε μνημείο, κάθε πολιτισμικό αγαθό, κάθε καριοφίλι, κάθε πολεμικό μετερίζι, είναι η Τιμή τού Έθνους που ζητάει να ζωντανέψει και να ξαναβρεί πάλι την θέση της στη ζωή τού Ανίκητου Ελληνισμού.

Να θυμάσαι τις διηγήσεις των παλαιών και να διψάς για διακρίσεις νέες. Να στήνεις εκδηλώσεις εθνικής υπερηφάνειας που αναβαπτίζουν την φυλετική ψυχή και να γεμίζει όλο σου το είναι από την ασυγκράτητη ορμή να γίνει η δική σου Ελλάς το δυνατότερο φως τής οικουμένης. Να τρέφεσαι από τις προκλήσεις, κάνοντας τες το έναυσμα για να διαβεί το Έθνος πάνω από τις στάχτες των μισελλήνων.

Να τοποθετείς στην θέση τής στημένης ηττοπάθειας την Εθνική Φιλοδοξία. Να σκοτώσεις το πνεύμα τού εθνομηδενισμού και να φτιάξεις μια κραταιά πατρίδα που καταστατικός της χάρτης είναι ο εθνικός και λαϊκός χαρακτήρας μιας Δίκαιης και επομένως Μεγάλης Ελλάδος.

Εμπρός λοιπόν, να αναδείξουμε το μεγαλείο τού Ελληνισμού στην πράξη. Είμαστε το Έθνος που περπάτησαν αυτοκράτορες και στρατηλάτες. Είμαστε οι απόστολοι Θείου Λόγου Αληθείας. Είμαστε οι Σημαιοφόροι του Νέου Μαχόμενου Ελληνισμού που επιστρέφει στην φυσική του θέση. Ψηλά το κεφάλι. Ψηλά οι Σημαίες Ελληνισμού και Λαϊκού Εθνικισμού.

Θέλω να κάνω την γη μου να θρέψει τα παιδιά μου. Θέλω να δώσω στο Έθνος μου τις σωστές διαστάσεις του, κάμνοντας όλους τούς Έλληνες λεύτερους. Θέλω η γενιά μου να παραδώσει την αιμάτινη σκυτάλη σε μια Ελλάδα που να σφύζει από ελληνόπουλα. Μια Ελλάδα που κατανικά την βαρβαρότητα και ορθώνεται σε Μεγάλη Δύναμη. Ολάκερο τον Ελληνισμό όπου γης μια αδιάσπαστη ενότητα. Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω η Νίκη!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ. Η ΧΩΡΑ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ(ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ)

trofima-fortigo

BBC: Τα 9 γραφήματα που αποδεικνύουν ότι η ανθρωπιστική κρίση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Ελλάδα
 Η οικογένεια υποκαθιστά το κράτος πρόνοιας….
Οι έλληνες πολίτες αντιμετωπίζουν ακόμη μια χρόνια ακραίας οικονομικής δυσπραγίας παρά την συμφωνία με τους πιστωτές.
Η συμφωνία περιελάμβανε περισσότερες αυξήσεις φόρων και περικοπών δαπανών.
Η  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν κατάφερε να μειώσει τις επιπτώσεις από την «ταπείνωση και τον πόνο» της λιτότητας αλλά τον αύξησε.
Η 6ετής ύφεση που πλέον φθάνει στο -30% του ΑΕΠ, πρόκειται για ιστορική μείωση ΑΕΠ στον σύγχρονο κόσμο έχει πλήξει καίρια την ελληνική κοινωνία.
Το BBC πραγματοποίησε έρευνα στην οποία κατέληξε ότι η ανθρωπιστική κρίση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Ελλάδα.Ιστορικά παρατεταμένη ύφεση Είναι πλέον γενικά αποδεκτό ότι η Ελλάδα βίωσε μια οικονομική κρίση στην κλίμακα της Μεγάλης Ύφεσης της δεκαετίας του 1930 στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ελληνικής κυβέρνησης, η οικονομία συρρικνώθηκε για πρώτη φορά στο τελευταίο τρίμηνο του 2008 και – πέρα από κάποια οριακή ανάπτυξη το 2014 – συρρικνώνεται σταθερά πάνω από 6 χρόνια.

Οι μύθοι του Μαρμαρωμένου Βασιλιά και της Κόκκινης Μηλιάς: “… ξεχτίζοντας θα τρέχω και καλιφάδων νικητής και τσάρων κυνηγάρης”

palaiologos-mistras1

«Μαρμαρωμένος Βασιλιάς και θα ξυπνώ απ” το μνήμα το μυστικό
και το άβρετο που θα με κλιή, θα βγαίνω και τη χτιστή Χρυσόπορτα
ξεχτίζοντας θα τρέχω και καλιφάδων νικητής και τσάρων κυνηγάρης
πέρα στην Κόκκινη Μηλιά, θα παίρνω την ανάσα».
(Από την ποιητική σύνθεση του Κωστή Παλαμά «Η Φλογέρα του Βασιλιά»)
Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης
Οι μύθοι του Μαρμαρωμένου Βασιλιά και της Κόκκινης Μηλιάς μοιάζουν με ένα συναρπαστικό παραμύθι που άντεξε στον χρόνο και μεταφέρεται εδώ και ολόκληρους αιώνες από γενιά σε γενιά, φθάνοντας μέχρι τις μέρες μας αναιμικοί κι΄ αδύναμοι από την αδιαφορία των σύγχρονων γενεών.
Όταν στα εφηβικά μου χρόνια, ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή μαζί τους χάρις στην αφήγηση του δασκάλου Κυρίου Κλεόπα, λίγο πριν αναγκαστούμε άρον-άρον να εγκαταλείψουμε την γενέτειρά μας Κωνσταντινούπολη, είχα κυριολεκτικά συγκλονιστεί. Οι μύθοι αυτοί μου σημάδεψαν για πάντα τη μνήμη και δεν έφυγαν από το νου και την καρδιά μου μέχρι σήμερα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ F-16…ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ATM…6.000 ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ!!!

F16-tourkia

Αναδημοσιεύουμε με πάσα επιφύλαξη την πραγματικά καταπληκτική είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου, σύμφωνα με την οποία:πιλότος ελληνικού μαχητικού αεροσκάφους, F-16, μετά από πτήση πάνω από το Αιγαίο προχώρησε προς την τουρκική πλευρά και έκανε το απίστευτο!
Προσγειώθηκε στην περιοχή της Söke, κοντά στο Αιδίνιο και εκεί πήγε σε ATM τουρκικής τράπεζας από όπου… πήρε έξη χιλιάδες τουρκικές λίρες!

ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ! Η ΒΟΥΛΗ ΛΕΕΙ «ΝΑΙ» ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ!ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΙΛΑΠΑ !!! XANOYN TA ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ

katasxeseis-prwths-katoikias

Μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα θα βρεθούν χιλιάδες ειδικές αλλά και γενικές κατηγορίες Ελλήνων πολιτών μετά την ανακοίνωση της δέσμης μέτρων για την επίτευξη συμφωνίας και την υπογραφή Γ” Μνημονίου.Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως με την υπογραφή πλέον του νέου πλαισίου ανοίγουν και θέματα που μέχρι σήμερα ήταν “ταμπού» όπως οι πλειστηριασμοί κατοικιών
Στις 22 Ιουλίου η βουλή επανέρχεται για την τελευταία πράξη του τρίτου Μνημονίου. Είναι η καθοριστική ψηφοφορία για την τροποποίηση του κώδικα πολιτικής δικονομίας που θα πετάξει έξω από τα σπίτια όλους τους οφειλέτες.

Η Bild ξεχνάει όσα χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα


Το καθημερινό της προπαγανδιστικό  έργο κατά της Ελλάδας συνεχίζει και σήμερα η γερμανική Bild.Φιλοξενεί επιστολές και email Γερμανών πολιτών με παραλήπτη τη Μέρκελ εκφράζοντας την αντίρρησή τους σε ένα νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας.

Μεγάλο ενδιαφέρον των ρωσικών ΜΜΕ για τις φωτιές στην Ελλάδα - ΦΩΤΟ


Το Βερολίνο θέλει τους υδρογονάνθρακες της Ανατολικής Μεσογείου


Θανάσης Παπαδημητρίου, Δημοσιογράφος - Τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οι περισσότεροι δεν τον ζήσαμε. Αυτό που ζούμε μπορεί να μην έχει να κάνει με όπλα και βόμβες η μεθοδολογία άλλαξε, όμως τα αποτελέσματα είναι τα ίδια με εκείνα ενός κανονικού πολέμου, όσον αφορά τις ανθρώπινες ψυχές.

Διαμαρτυρία ‘Εθνικού Συλλόγου Βόρειος Ήπειρος 1914’ για στάση του ΥΠΕΞΟ Εθνικός Σύλλογος "Βόρειος Ήπειρος 1914" εκφράζει την αντίθεσή του στις θέσεις που παρουσιάζει το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας προς την Αλβανία, αλλά και το Κοσσυφοπέδιο.
Η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:

Τραγωδία: Ο 47χρονος αστυνομικός που είχε βγει για περπάτημα απανθρακώθηκε στον Καρέα


Ο 47χρονος αστυνομικός, που είχε βγει για περπάτημα πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά είναι τελικά ο νεκρός που βρέθηκε στα καμμένα του Καρέα. Ο άτυχος άνδρας έκανε κάθε μέρα την βόλτα του για να περαπατήσει στο βουνό και όπως όλα δει΄χνουν εγκλωβίστηκε στις φλόγες.
Το πτώμα εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του Καρέα Αττικής, όπου είχε εκδηλωθεί η πυρκαγιά, όπως ανακοίνωσε λίγο μετά τις 17:30 η πυροσβεστική υπηρεσία.
Συγκεκριμένα, λίγο πάνω από το κολυμβητήριο της Ηλιούπολης περίπου ενα χιλιόμετρο μακριά απο το μνημείο των τεσσάρων νεκρών της πυρκαγιάς του 1998 βρέθηκε απανθρακωμένος από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.

Το σώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για να του γίνουν ειδικές εξετάσεις για να ταυτοποιηθεί.

Τρεις κωμοπόλεις "πέρασαν" Αιγαίο σε 20μέρες! Σοκ και δέος με την Ευρώπη να αδιαφορεί


Τρεις μεγάλες κωμοπόλεις πέρασαν από το Αιγαίο μέσα σ΄ ένα 20ήμερο! 28.260 παράτυποι μετανάστες αποβιβάστηκαν σε ακτές ελληνικών νησιών,από τις 23 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου! Η κατάσταση έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια με το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα να παλεύουν χωρίς καμία απολύτως βοήθεια! Οι Ευρωπαίοι που κατά τ΄ άλλα “καίγονται” να ρυθμίσουν τα οικονομικά μας σφυράνε αδιάφορα , όσο οι πλατείες και οι γειτονιές τους μένουν ανέγγιχτες από το πρόβλημα.

Ο Βαρουφάκης ξαναχτυπά στο BBC: "Το πρόγραμμα διάσωσης έχει ήδη αποτύχει"


Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε στο BBC ότι οι προτεινόμενες οικονομικές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα “θα αποτύχουν”, όπως και οι “συνομιλίες για ένα τεράστιο πακέτο διάσωσης που έχει ήδη ξεκινήσει ξεκινήσει”. Σε μια συνέντευξη του στο BBC, ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε ότι “η Ελλάδα είχε υπαχθεί σε ένα πρόγραμμα που θα μείνει στην ιστορία ως η μεγαλύτερη καταστροφή μακροοικονομικής διαχείρισης που έγινε ποτέ”.

Ο
Βαρουφάκης είπε ότι «αυτό το πρόγραμμα θα αποτύχει όποιος κι αν αναλάβει την υλοποίησή του”.
Ερωτηθείς
σε πόσο καιρό προβλέπει ότι θα έρθει η αποτυχία είπε: «Έχει αποτύχει ήδη."
Ο Γιάνης Βαρουφάκης αναφέρθηκε σε διαφωνίες που είχε με τον πρωθυπουργό για τον οποίο υποστήριξε ότι είχε τις εξής επιλογές: «Μας δόθηκε μια
επιλογή μεταξύ του να εκτελεστούμε και να υποταχθούμε. Κι εκείνος αποφάσισε ότι συνθηκολόγηση ήταν η σωστή στρατηγική."

Μας καίνε πάλι οι ξένοι όπως το 2008

Θυμάμαι τα ρεπορτάζ που είχαμε κάνει το 2008 όταν οι ξένοι έκαιγαν την Ελλάδα μας. Ο τότε Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν είχε καθίσει φρόνιμος, αλλά είχε κλείσει τη συμφωνία με τον Πουτιν για τον αγωγό Πύργου-Αλεξανδρουπολεως καθώς και τη συμφωνία με τους Κινέζους για τα λιμάνια.

Πώς μετατρέπουν την Ελλάδα σε αποικία χρέους – 88,5 δισ. δάνειο αλλά ούτε ένα ευρώ στην πραγματική οικονομία


Η συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση με τους δανειστές μετατρέπει την Ελλάδα σε «αποικία χρέους». Μπορεί οι δύο αυτές λέξεις να έχουν γραφτεί αρκετές φορές, αλλά αν δει κανείς που θα πάνε τα 88,5 δισ. ευρώ του δανείου αντιλαμβάνεται πώς αυτός ο τόπος δεν έχει κανένα μέλλον όσο οι πολιτικοί του βάζουν την υπογραφή τους σε μνημόνια αφενός θνησιγενή και αφετέρου όμως ταφόπλακα στην ελληνική κοινωνία.
Ούτε ένα ευρώ από τα 88,5 δισ. των Ευρωπαίων που έχουν το θράσος να μιλούν για… αλληλεγγύη και του ΔΝΤ δεν πηγαίνει στην ελληνική οικονομία. Όλα για την αποπληρωμή παλαιότερων δανείων, για την καταβολή τόκων, για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, για την εξόφληση εταιρειών σαν τη Siemens που μοίραζε μίζες για να παίρνει έργα στην Ελλάδα. Κι όμως υπάρχουν κάποιοι που συνεχίζουν να της δίνουν έργα. 

Και ο Economist ; Οταν τα γράφαμε απο το 2010 οτι το Μνημονιο είναι Γενοκτονια ήμασταν Συνωμοσιολόγοι

Μοσούλη: Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε τον 15ο δημοσιογράφο της πόλης


dcb-463b-b099-bb227c588707 (1)
Πρώην τοπικός υπεύθυνος ασφαλείας και ιατρικές πηγές, των οποίων τα ονόματα δεν αναφέρονται στις εκθέσεις, επιβεβαίωσαν το Σάββατο το θάνατο από εκτελεστικό απόσπασμα του  Τζάλ αλ-Abadi στην πρωτεύουσα της επαρχίας Νινευή, την Τετάρτη από την τρομοκρατική οργάνωση ISIS. (presstv) Ο 27χρονος Abadi που τελούσε υπό ομηρία για 41 ημέρες μετά την απαγωγή του από το σπίτι του στις 4 Ιουνίου, ήταν πατέρας δυο παιδιών και  εργαζόταν ως δημοσιογράφος και εικονολήπτης για πάνω από 10 χρόνια.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Νέο κόμμα ανακοινώνεται τις επόμενες μέρες


Σύμφωνα με πληροφορίες, έντονες είναι οι διεργασίες για την ίδρυση κινήματος από 30ρηδες-40ρηδες και την ανακοίνωση της πρωτοβουλίας εντός των επόμενων ημερών. Οι...
tromaktiko12961

Σύμφωνα με πληροφορίες, έντονες είναι οι διεργασίες για την ίδρυση κινήματος από 30ρηδες-40ρηδες και την ανακοίνωση της πρωτοβουλίας εντός των επόμενων ημερών.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα κίνημα, με πυρήνα νέους ανθρώπους, αυτοδημιούργητους, με ένσημα (όπως αναφέρουν οι ίδιοι χαρακτηριστικά) και επίκεντρο την αλήθεια, την ενότητα και την προοπτική τόσο της νέας γενιάς Ελλήνων, όσο και των μεγαλύτερων που τόσο έχουν κοπιάσει στη ζωή τους.
Στόχος του κινήματος είναι να εκφράσει ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, το οποίο πλέον ψηφίζει είτε από συνήθεια είτε γιατί έχει να επιλέξει μόνο το καλύτερο από τα χειρότερα!
 tro-ma-ktiko.blogspot.com

Ένα άρθρο από ενάμιση μήνα πριν δείχνει ότι ο εμπρησμός στον Υμηττό βρωμάει… (Εικόνες)


Πέφτουμε από τα σύννεφα… Τον τελευταίο μήνα έχουν καταγραφεί τρεις επιθέσεις σε παρατηρητήρια πάνω στο βουνό, τα οποία καλύπτουν την...
00000f84

Πέφτουμε από τα σύννεφα…
Τον τελευταίο μήνα έχουν καταγραφεί τρεις επιθέσεις σε παρατηρητήρια πάνω στο βουνό, τα οποία καλύπτουν την έκταση από τα Γλυκά Νερά μέχρι τον Καρέα.
Θεωρούνται υψίστης σημασίας, καθώς η καταστροφή τους αφήνει ευάλωτο τον Υμηττό, αφού, σε τυχόν πυρκαγιά, δεν θα υπάρξει γρήγορη ανταπόκριση.

Τι αλλάζει το Μνημόνιο 3 στις συντάξεις;


Γράφει ο Χρήστος Ηλ.Τσίχλης Δικηγόρος Αθηνών Στους συνταξιοδοτούμενους όλων των ασφαλιστικών ταμείων, μετά τις 30 Ιουνίου, θα… χορηγείται μόνον...
tromaktiko2081

Γράφει ο Χρήστος Ηλ.Τσίχλης
Δικηγόρος Αθηνών
Στους συνταξιοδοτούμενους όλων των ασφαλιστικών ταμείων, μετά τις 30 Ιουνίου, θα… χορηγείται μόνον η σύνταξη που αναλογεί στις καταβαλλόμενες εισφορές και, μετά τη συμπλήρωση του 67ου έτους, θα χορηγείται το πλήρες ποσό της κατώτατης εγγυημένης σύνταξης.

ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΗ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ


ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΙΝΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ Συμβουλή του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου Πρέπει νὰ προσέχουμε, γιατὶ ὑπάρχουν καὶ παραδόσεις...

ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ… Πέρασε το 3ο Μνημόνιο, αλλά η Χώρα Δε Θα Σωθεί Ποτέ!


Πέρασε το 3ο μνημόνιο, αλλά η χώρα δε θα σωθεί ποτέ! Πέρασε το μνημόνιο που στην ουσία δεν πρόκειται να...
cf80ceadcf81ceb1cf83ceb5-cf84cebf-3cebf-cebccebdceb7cebccf8ccebdceb9cebf-ceb1cebbcebbceac-ceb7-cf87cf8ecf81ceb1-ceb4ceb5-ceb8ceb1-cf83

Πέρασε το 3ο μνημόνιο, αλλά η χώρα δε θα σωθεί ποτέ!
Πέρασε το μνημόνιο που στην ουσία δεν πρόκειται να σώσει τη χώρα. Το βέβαιο είναι ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα, αφού δε γίνετε να παίρνεις δάνειο, για να αποπληρώσεις άλλο δάνειο και να περιμένεις ότι τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα.

Πως οι Γερμανοί «άρπαξαν» μαγαζιά των Ρωμιών στην Μικρασία και την Πόλη το 1914


Το 1914 ξεκίνησε ο πρώτος διωγμός των Ρωμιών στα παράλια της Μικρασίας, με τη σφαγή της Φώκαιας. Μία σύντομη περιγραφή...
cf81cebfcf85cebc

Το 1914 ξεκίνησε ο πρώτος διωγμός των Ρωμιών στα παράλια της Μικρασίας, με τη σφαγή της Φώκαιας. Μία σύντομη περιγραφή των γεγονότων. «Όλη τη μέρα του Σαββάτου 13 Ιουνίου, μέχρι τις επτά περίπου το βράδυ, εκτυλίσσονται ταυτόχρονα οι σκηνές των δυο μεγάλων πράξεων του δράματος: η οικτρή έξοδος και η αναίσχυντη λεηλασία. Τρεις χιλιάδες οκτακόσιοι Έλληνες Οθωμανοί έφυγαν για τη Θεσσαλονίκη με το πρώτο πλοίο και δυο χιλιάδες περίπου με το δεύτερο για τον Πειραιά. Τηλεγράφησα ήδη από το πρωί στη Σμύρνη για να μας στείλουν κι άλλα πλοία. Υπάρχουν επτά χιλιάδες Έλληνες στην Παλαιά Φώκαια (7.077, σύμφωνα με την επίσημη τουρκική στατιστική του 1913). Πρόσφυγες από τα γύρω χωριά ενώθηκαν μαζί τους. Τα δυο πρώτα πλοία δεν μπορούσαν να τους χωρέσουν. Δυο ρυμουλκά που έστειλε αμέσως ένας γενναιόδωρος Γάλλος της Σμύρνης, ο κ. Γκυφραί, φτάνουν υπό τη σημαία μας το απόγευμα και ξαναφεύγουν φορτωμένα για τη Μυτιλήνη.»

Όλα ήταν προσχεδιασμένα;


ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΟΥΛΙΑΣ Όλοι θυμόμαστε το προεκλογικό σποτ της ΝΔ, το οποίο εκφόβιζε το εκλογικό σώμα με τις προφητείες του για...
kleistes_trapezes-302x158

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΟΥΛΙΑΣ
Όλοι θυμόμαστε το προεκλογικό σποτ της ΝΔ, το οποίο εκφόβιζε το εκλογικό σώμα με τις προφητείες του για εθνική καταστροφή σε περίπτωση εκλογής του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι τελευταίες εξελίξεις, όπως αυτές διαμορφώνονται τις τελευταίες εβδομάδες, αποτυπώθηκαν πριν λίγους μήνες στο εν λόγω προεκλογικό βίντεο. Η σειρά με την οποία εξελίσσονται τα γεγονότα είναι ανατριχιαστική.

Οι Δανειστές έχουν πτυχία ή κ@λ@χαρτα; Θαυμάστε μεταρρυθμίσεις!


BATMAN JOKER
Δημήτρης Κανελλόπουλος
Μια ματιά να ρίξεις στα προαπαιτούμενα που έθεσαν μετά επιτάσεως οι δανειστέςγια ψήφιση (…χθες, όχι σήμερα) και καταλαβαίνεις πόσο νοιάζονται για την… πρόοδο της Ελλάδας. 
1) Στο 13% το γιαούρτι χωρίς προσθήκη ζάχαρης, φρούτων ή κακάο, καθώς και τανωπά αυγά, είτε είναι γιαεπώαση (θα κάτσουμε πάνω τους;) είτε είναι βρώσιμα.Τα πήγαν στο 13% για να μην τα χρησιμοποιούμε με αλλότριους σκοπούς;

Το αντέχεις….;Διάβασε το! Υμηττός 1981, 1998, 2015 το ίδιο έργο σε επαναλήψεις

IMITOS

Κατά τραγική σύμπτωση ανά 17 χρόνια γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο της φυσικής εξόντωσης του περιαστικού δάσους Υμηττού. Έτσι και φέτος η ημέρα είχε προσεκτικά επιλεγεί από τους εμπρηστές για την ένταση του ανέμου. Αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν διαδοχικές εκρήξεις φιαλών υγραερίων που βρέθηκαν επί τόπου μετά την καταστροφή, καθώς και κομμένες σωλήνες ύδατος για την δολιοφθορά κάθε προσπάθειας κατάσβεσης από τα πεζοπόρα τμήματα των εθελοντών και των κατοίκων!

«Η λεπίδα που τρέχει» του ΣΤΑΘΗ


stathis
του ΣΤΑΘΗ
Ο Ναπολέων έλεγε ότι «ο στρατηγός είναι το επιτελείο του» και μάλλον είχε δίκιο, αν κρίνουμε απ’ το γεγονός ότι για να φθάσει στο Βατερλώ του χρειάσθηκε δεκαπέντε χρόνια. Ο κ. Τσίπρας χρειάσθηκε μόνον πέντε μήνες. Διότι και ο Ελληνας πρωθυπουργός, τηρουμένων των αναλογιών, υπήρξε και αυτός «το επιτελείο του». Δηλαδή οι κ.κ. Παππάς, Βαρουφάκης, Σαγιάς, Δραγασάκης καιΦλαμπουράρης. Με αυτό το επιτελείο ο κ. Τσίπρας δεν είχε καμιά ελπίδα, ακόμα κι αν έφθανε στην ώρα του ο Γκρουσί, ή αργούσαν να φανούν οι Πρώσοι.
Εξ όλων αυτών ο κ. Βαρουφάκης δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ο αποδιοπομπαίος τράγος, ο αίρων τας αμαρτίας των άλλων, ούτε, πολύ περισσότερο, ο επί σφαγήν μόσχος ο σιτευτός προς το συνεχές και αδιατάρακτον μιας άδοξης ευωχίας των υπόλοιπων άσωτων υιών – όπου «άσωτοι υιοί» διάβαζεαδέξιοι κι αδαείς παρακοιμώμενοι.

"Gracias, Grecia" Nuestra herencia ("Thank you Greece" Our heritage)(Su...

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ! Αδέρφια και ξαδέρφια υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ “ΣΗΚΩΣΑΝ” χιλιάδες ευρώ από τους λογαριασμούς τους λίγο πριν τα Capital Controls! ΕΜΠΡΟΣ στο δρόμο που χάραξε η Βαλαβάνη…

677B01401081D5B44E2EC61AF13FFE6B

Πρώτη φορά αριστερά…
Σύμφωνα με τον “Βηματοδότη” 3 ακόμη πολύ στενοί συγγενείς υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ (αδέρφια, ξαδέρφια) “σήκωσαν” λίγο πριν ανακοινωθούν τα capital controls εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από Τραπεζικούς τους λογαριασμούς!

Επεισόδιο στη Ρόδο με Γάλλους, που δεν πλήρωναν επειδή… όλα πια είναι δικά τους!


Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη στην Ακρόπολη στης Λίνδου Ενα απίστευτο περιστατικό που μαρτυρά την άποψη που έχουν αρκετοί Ευρωπαίοι πολίτες...
DRZ-6321

Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη στην Ακρόπολη στης Λίνδου
Ενα απίστευτο περιστατικό που μαρτυρά την άποψη που έχουν αρκετοί Ευρωπαίοι πολίτες για την χώρα μας συνέβη προχθές στη Ρόδο.
Γκρουπ Γάλλων τουριστών που παραθερίζει στο νησί, επισκέφτηκε τη Λίνδο και επιχείρησε να μπει στον αρχαιολογικό χώρο χωρίς να πληρώσει εισιτήριο, διότι τώρα πια… όλα τους ανήκουν. Αμέσως τα αίματα άναψαν για τα καλά αφού τόσο οι υπεύθυνοι, όσο και άλλοι Ελληνες που βρίσκονταν εκεί αντέδρασαν έντονα.

ΑΥΤΗ είναι η Τουρκολάγνος νέα υφυπουργός Εξωτερικών!ΔΕΙΤΕ ποια είναι η κυρία! ΑΞΙΟΣ ο μισθός της…

sia1_0

Εκτός από την Ολγα Γεροβασίλη, το νέο γυναικείο πρόσωπο στο κυβερνητικό σχήμα είναι αυτό της 56χρονης Αχαϊής ακαδημαϊκού Σίας Αναγνωστοπούλου.
“Η τουρκολαγνος νέα υφυπουργός εξωτερικών…(μπροστα της ωχριά η Ρεπούση)
Σια Αναγνωστοπούλου: ΕΙNAI AYTH ΠΟΥ ΕΒPIZE ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ TON MAKAPIO KAI TON XPIΣTOΔOYΛO KAI YΠOΣTHPIZE TOYΣ TOYPKOKYΠPIOYΣ. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ” σχολιάζει αναγνώστης του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”

Είδηση Σοκ!!! Συμπεριφορά κατακτητών από Γάλλους και Γερμανούς τουρίστες στη Ρόδο!
Πρόσφατο επεισόδιο στη Ρόδο με Γάλλους τουρίστες, και άλλα τα οποία μαρτυρούν κάτοικοι του νησιού με Γερμανούς τουρίστες, δείχνουν την νοοτροπία κατακτητή που έχουν αρχίσει να αποκτούν οι αντίστοιχοι λαοί απέναντί μας.

Σοφία Σακοράφα για την ψήφιση της συμφωνίας. Ευγε!


06_ko_syriza__6214045823831437071776
Τη θέση της, μετά την ψηφοφορία στην Βουλή, δημοσιοποιεί η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «συναισθανόμενη πλήρως» την πίεση των συντρόφων της, αφού μία άλλη στιγμή, πριν πέντε χρόνια, ένιωθε την ίδια πίεση προκειμένου να συναινέσει στην πρώτη «σωτηρία» της Ελλάδας, όπως είπε

«Συναισθανόμενη πλήρως την πίεση των συντρόφων μου βουλευτών, αφού μία άλλη στιγμή, πριν πέντε χρόνια, ένιωθα την ίδια πίεση προκειμένου να συναινέσω στην πρώτη «σωτηρία» της Ελλάδας, θέλησα να δημοσιοποιήσω τη θέση μου, μετά την ψηφοφορία στην Βουλή.

Αποκάλυψη: H συμφωνία με Δανειστές έχει υποχρεωτικά το…Τσιπ! (ΦΩΤΟ)

karta_politi

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, το κείμενο της Ελληνικής πλευράς κατέθεσε πρόταση για έγκριση από τους δανειστές που έλεγε τα εξής:
 Για την Ανθρωπιστική κρίση – Η Ελληνική κυβέρνηση επιβεβαιώνει το σχέδιό της για:
Αντιμετώπιση αναγκών που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση της απόλυτης φτώχειας (ανεπαρκή πρόσβαση σε τροφή, στέγη, υπηρεσίες υγείας και της παροχής βασικής ενέργειας) μέσα από ιδιαίτερα στοχευμένα μη χρηματικά μέτρα (π.χ. κουπόνια τροφίμων ). Να το πράξει (η Κυβέρνηση) με τρόπο που να είναι χρήσιμο για την αναμόρφωση της δημόσιας διοίκησης και την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας / διαφθοράς (π.χ. έκδοση Έξυπνης Κάρτα του Πολίτη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Ταυτότητα, στο Σύστημα Υγείας, καθώς και για την απόκτηση πρόσβασης στο πρόγραμμα κουπονιών τροφίμων κ.λπ.).
H κάρτα του πολίτη, περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό τσιπάρισμα και χωρίς αυτό δεν θα μπορεί ο πολίτης να έχει πρόσβαση στο τομέα της περίθαλψης και στη προκειμένη περίπτωση που αφορά τους άπορους και τους φτωχούς, δεν θα μπορεί να λάβει τη βοήθεια στα τρόφιμα κλπ
apokalypsi_tsip
http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2015/06/h.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...