Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

Λυμπεράκη (ΠΟΤΑΜΙ) «Δεν πειράζει να χάσει κάποιος το σπίτι του, για την συμφωνια»


Αντιγόνη Λυμπεράκη MEGA 20/7/2014:

«Ομως θελω να σας πω οτι ολα τα μετρα, ακομα και των πλειστηριασμων, και το ξερω οτι ειναι πολυ αντιδημοφιλες αυτο που λεω.. ειναι πολυ σημαντικοτερο να μη βαλουμε μια βομβα στη συνολικη ομαλη πορεια ή εξομαλυνση της πορειας της χώρας και ολα τα πραγματα, και οι αδικιες και οι σκληροτητες μπορουν να αντιμετωπιστουν εξαιρετικά αποτελεσματικα στην πορεια με αντισταθμιστικα ή ισοδύναμα»

ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον Καραγκούνη της ΝΔ οτι αν τα είχαν εφαρμόσει ήδη αυτοί αυτά τώρα θα ήμασταν ενδεχομένως σε καλύτερη κατάσταση (!!!)

Αυτή η Νεοφιλελεύθερη κυρία πήρε 11.000 σταυρούς στις εκλογές.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣΑΘΗΝΑ 22-7-2015.

Κράτη ισχυρά φτιάχνουν μονάχα τα ελεύθερα έθνη. Και ελεύθερα έθνη είναι πρωτίστως τα έθνη που εξουσιάζουν τον βίο τους, κτίζουν πολιτισμούς και στηρίζονται στις εγγενείς φυλετικές τους δυνάμεις. Τα δε κράτη που στηρίζονται στον πολυφυλετισμό και τον πολυπολιτισμό ανήκουν σε δύο κατηγορίες, είτε στην κατηγορία τού κατακτημένου λαού είτε σ’ αυτήν τού εισβολέα που εξυπηρετεί ιδιοτελή συμφέροντα, ακόμη και σε βάρος τού δικού του λαού.

Τα έθνη που φτιάχνουν αυτοκρατορίες πρέπει να δομήσουν τις πολιτείες τους επάνω στις δικές τους αξίες. Να φροντίσουν να απλώσουν την Πολιτεία τους επάνω σε εδάφη που την περιβάλλουν ο φυλετικός και ο θρησκευτικός τους παράγοντας. Άμα τα ιερά και το αίμα συληθούν, τότε η εξουσία έχει παραδοθεί στον επόμενο ισχυρό. Κι αυτός ο ισχυρός σίγουρα δεν είσαι εσύ. Από την στιγμή μάλιστα που οι ανάγκες και οι σκοποί τής ανοικτής πλέον κοινωνίας διαφοροποιηθούν, τα μέλη αυτής τής κοινωνίας αποτελούν τα ιδανικά ανθρώπινα σκεύη στην δούλεψη τού παγκόσμιου τυράννου.

Είναι φυσιολογικό ο κάθε λαός να φροντίζει την ιδιοπροσωπία του και να βαστάει την φυσιογνωμία, την ταυτότητα, τα ήθη και τα έθιμά του ανέγγιχτα. Θα συμπεριφερθεί μ’ αυτόν τον τρόπο όπου κι αν βρεθεί. Ακόμη κι αν τύχει να βιώνει ταραχώδη και υποταγμένο βίο, θα γαντζωθεί επάνω στην φυλή του ώστε να επιβιώσει. Αν βρεθεί μάλιστα μέσα στα σωθικά ενός ελεύθερου λαού, τότε η σύγκρουση των διαφορετικών κόσμων είναι αναπάντεχη. Και σ’ αυτήν την περίπτωση εκείνος που στηρίζεται στο κέρδος και την αιματηρή εξουσία, αυτός ο ίδιος θα σπείρει τα ζιζάνια ως συνέχεια των πολέμων που έχει κάμει πρωτύτερα.

Τα οικονομικά παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες των λαών έχουν ως επιδιωκόμενο στόχο την αδυναμία τής αυθυπαρξίας τού κράτους και την εξάλειψη τής πίστης των πολιτών σ’ αυτό. Είναι ένα φαινόμενο που έχει πολλά ιστορικά προηγούμενα και συμβαίνει όταν το κράτος διεθνοποιήσει την πολιτική του. Άμα το παζάρι τού χρήματος διαφθείρει την εξουσία, ο λαός μοιραία θα στραφεί στην εξασφάλιση των υλικών αγαθών. Και τότε, αφού το εθνικό συμφέρον παρακάμπτεται, το κράτος είναι άχρηστο και καταλύεται. Όταν ο κόσμος γίνει μια αγέλη, τότε ο λύκος τής παγκοσμιοποίησης κάνει τη δουλειά του, κατασπαράσσει το έθνος.

Τα ισχυρά κράτη δεν τα κάνουν λοιπόν σε καμία περίπτωση μήτε τα αμύθητα πλούτη μήτε τα ατελείωτα στρέμματα γης. Τα ισχυρά κράτη είναι το αποτέλεσμα τής ψυχικής δύναμης και τής σωματικής ορμής τού λαού να χτίσει ένα δικό του κόσμο πάνω σε γερά θεμέλια δημιουργίας πνευματικών και υλικών αξιών. Είναι το αποτέλεσμα τής σποράς λόγου και έργων, τής συλλογικής εργασίας τής φυλετικής κοινότητας που δίνει το δικό της σχήμα πάνω στην γη που την θρέφει. Και ακόμη ο μέγας ναός που η Φυλή συναντάει τον Θεό και τούς Προγόνους της, δίνοντας όρκο ιερό πως τα λάβαρα τής ελευθερίας θα επεκταθούν εκείθε που άνθισε πολιτισμός ελληνικός.

Μέσα στην συλλογική δράση τής Φυλής, το κράτος είναι ο στρατιώτης και το Έθνος ο στρατηγός. Το κράτος υπάρχει χάριν τού Έθνους και μόνον. Το κράτος υπάρχει ως φωνή τού Έθνους. Ο ιθύνουν νους, το μυαλό και η καρδιά τής Φυλής είναι το Έθνος. Όσο υπάρχουν φιλόδοξες ορμές, ζωτικές αναζητήσεις και σθένος για στερέωση των Παραδόσεων, τόσο το Σώμα τού Έθνους θα πάλλεται, θα χτίζει, θα πολεμά και θα νικά. Όσο υπάρχει όραμα δημιουργίας και αγάπη στην Προγονική Γη, τόσο η Φυλή θα δοξάζεται στο Πεδίο τής Τιμής βαστώντας όρθια την κρατική στέγη.

Ολόκληρη η ζωή τού Ελληνικού Έθνους είναι ένας πόλεμος. Ένας πόλεμος που διεξάγεται άλλοτε σε καιρό ειρηνικό και άλλοτε σε καιρό ενόπλων συγκρούσεων. Πάντοτε όμως διατηρεί τον ίδιο χαρακτήρα. Ο νικητής και ο ηττημένος. Ο κατακτητής και ο κατακτημένος. Ο δυνατός και ο αδύναμος. Χρηματάνθρωποι και βάρβαροι ενάντια στον Πολιτισμό και την Φυλετική Δύναμη. Από την μια πλευρά είναι οι εκμεταλλευτές των λαών και πολέμιοι των εθνών και από την άλλη πλευρά οι δυνάμεις τής Πίστης και τής Εθνικής Συνεννόησης.

Γέμισε ο τόπος από τούς δήθεν ορθολογιστές των μνημονιακών διαπραγματεύσεων και υποταγών και από τούς ευρωλιγούρηδες που ζητούν την θαλπωρή τής Ευρώπης που δεν είναι μήτε ευρωπαϊκή μήτε χριστιανική. Μας είπαν πως είμαστε με την Ευρώπη εκείνη που οδεύει σε πολιτική ενοποίηση, στην μετατροπή δηλαδή των εθνών σε πολιτείες ενός σιωνιστικού υπερκράτους. Και την ίδια στιγμή ετοιμάζουν μια παιδεία ηττοπάθειας που ξεχνάει τις θυσίες τού Ποντιακού Ελληνισμού από τα βιβλία.

Χάρισμα στους προδότες και τούς νεοταξίτες η Παγκοσμιοποιημένη Εταίρα που την αποκαλούν Ευρώπη. Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές, απόγονοι και ιχνηλάτες Τρανών Προγόνων, είμαστε μονάχα με την Ελλάδα. Δική μας εργασία είναι να ενώσουμε τούς Έλληνες. Χρέος όλων των Ελλήνων είναι να κρατήσουν Ελληνική την Ράτσα τους και Ορθόδοξη την Πίστη τους. Μέλημά μας είναι να φτιάξουμε μια Μεγάλη Ελλάδα με Δυνατούς Έλληνες.

Η ευρωπαϊκή ιδέα είναι απότοκος τής ελληνικής ιδέας. Δεν υπάρχει Ευρώπη δίχως Ισχυρή και Ηγεμονική Ελλάδα. Ο Ελληνικός Πολιτισμός, η Λευκή Φυλή και ο Χριστιανισμός είναι η Ευρώπη. Αλλά για να κυλήσει ο τροχός τής ιστορίας πρέπει να συμβαδίζει το Δίκαιο με το Ατσάλι. Πρέπει να υπάρχει εκείνη η δυνατή προσωπικότητα που θα εμπνεύσει τούς λαούς να λειτουργήσουν ως αδέσμευτες κοινότητες προς όφελός τους με γνώμονα την εθνική ολοκλήρωση και την διαιώνιση τής Φυλής τους. Κι αυτή η δυνατή προσωπικότητα είναι μονάχα η Εθνικοκοινωνική Ελλάς.

Το κράτος μας να κάνουμε αμιγώς ελληνικό. Να εξελίξουμε την πορεία τού Ελληνικού Έθνους πάνω στα βήματα τής ιστορίας μας. Να δικαιώσουμε τούς Μεγάλους Νεκρούς μας και να διδάξουμε την Αρετή τού Έθνους στα Ελληνόπουλα. Ήρθε η ώρα να διοικηθεί το Κράτος από το Έθνος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

“ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ! ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΤΕΛΟΣ Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥΣ! ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ… ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!”

ftwxeia853


<<ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ …
ΘΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΑΓΧΟΣ, ΑΜΗΧΑΝΙΑ, ΦΟΒΟ, ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ …
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΑΛΑ, ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΑ …

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΙΩΞΗ – ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΑΙΠΕΔ – ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ολυμπία, σε λίγη ωρα ανακοινώνεται η κακουργηματική διωξη για το μεγα σκάνδαλο του ΤΑΙΠΕΔ. Η υπόθεση αφορά κακουργηματική απιστία στην υπηρεσία με την επιβαρυντική περίπτωση του 1608 καθώς η ζημια υπερβαίνει τα 500 εκατομμύρια Ευρώ!

Η διωξη ασκειλται σε βαρος των μελών του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ και οχι στο ΔΣ, καθώς με τον αντισυνταγματικό νομο Αθανασιου έχουν το ακαταδίωκτο. Αλλά αυτό ειναι βέβαιο οτι θα καταρριφθεί στην έδρα.
Επίσης τα μέλη:
Μανιατοπουλος
Εμιρης
Ταπρατζης
Κατηγορούνται και για υπεξαίρεση αφού ενώ όφειλαν να πιστώσουν άμεσα το τίμημα στον ειδικό λογαριασμό δεν το έκαναν με αποτέλεσμα να χαθούν τόκοι αξίας άνω των 100 χιλιάδων ευρώ.
Ας ελπίσουμε αυτό να είναι μόνον η αρχή.

TO “ZOMΠΙ” Ή “ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ” ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. TO REMAKE ΕΝΟΣ ΘΡΙΛΕΡ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ” ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΛΑΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΑΣΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

refer

 Στα υπουργεία ετοιμάζονται να κάνουν επίσκεψη οι τεχνοκράτες των δανειστών. Παλαιοί γνώριμοι αλλά και με πολλά νέα πρόσωπα, επιστρέφουν στην Ελλάδα για να ολοκληρώσουν το έργο που άφησαν ημιτελές πίσω τους, όταν διακόπηκαν οι τεχνικές διαπραγματεύσεις στην Αθήνα και υποκαταστάθηκαν από το Brussels Group.
Με την συμφωνία που δέχτηκε την 12η Ιουλίου η κυβέρνηση, έδωσε την ευκαιρία στη παλιά Τρόικα να επιστρέψει την Δευτέρα για επιτόπιους έλεγχους στην χώρα μας, συνεπικουρούμενη όμως πλέον και από ένα ακόμα πρόσωπο εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας(ESM), ο οποίος και θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο τρίτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την Ελλάδα.
Αρχικά τα τεχνικά κλιμάκια αναμένονται να καταφτάσουν στο Γενικό Λογιστήριο, για μία πρώτη επισκόπηση της κατάστασης στην ελληνική οικονομία, μετά τη γενική καταστροφή από το κλείσιμο των τραπεζών και τα capital controls. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα κάνουν και την εμφάνισή τους οι νέοι εκπρόσωποι από κάθε θεσμό. Οι διαπιστώσεις τους θα οδηγήσουν στο νέο τριετές Πρόγραμμα και τα μέτρα που θα το συνοδεύουν.

Ποια είναι τα νέα πρόσωπα
Οι top των ελεγκτών έχουν πάνω από χρόνο να έρθουν αφού η προηγούμενη κυβέρνηση είχε μεταφέρει τις συναντήσεις της μαζί τους στο Παρίσι, ενώ και η νέα κυβέρνηση προσπαθεί μέχρι την ύστατη στιγμή να τους κρατήσει μακριά από την Αθήνα, στις Βρυξέλες και στο Brussels Group.
Εκτός από τον Ινδό, Ρίσι Γκογιάλ και τον Ιρλανδό, Ντέκλαν Κοστέλο, (που διαδέχτηκαν τον Πόουλ Τόμσεν και τον Ματίας Μορς αντίστοιχα) το νέο πρόσωπο που θα πατήσει πόδι στην Αθήνα θα είναι ο Γερμανός, Ράσμους Ρέφερ και ως επικεφαλής του κλιμακίου της ΕΚΤ, Κλάους Μαζούχ.
Το «ζόμπι» ή «νεκροθάφτης»

Ο Ράσμους Ρέφερ ανέλαβε καθήκοντα από τον Μάρτιο, αλλά ήδη κουβαλάει ήδη μία φήμη του «σκληρού» από την τριετή θητεία του στο σχέδιο διάσωσης της Πορτογαλίας. Σε αντίθεση με τον ήπιο και προσηνή Κλάους Μαζούχ, στην Πορτογαλία ο Ρέφερ απέκτησε το διόλου κολακευτικό προσωνύμιο «το ζόμπι» (έγινε και «μπλουζάκι» που πωλείτο στο διαδίκτυο) επειδή ο μισθός του ως επικεφαλής του Τμήματος Στρατηγικής Νομισματικής Πολιτικής της ΕΚΤ άγγιζε τα 20.000 ευρώ.
Ο «σκληρός»
Παλιός γνώριμος είναι ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ρίσι Γκογιάλ που έχει παίξει μάλλον σκοτεινό ρόλο στην ελληνική διαπραγμάτευση, βάζοντας διαρκώς εμπόδια στην προηγούμενη κυβέρνηση για να κλείσει το Μνημόνιο ΙΙ που πήρε προαγωγή, ως επικεφαλής του ευρωπαϊκού σκέλους του Ταμείου. Ο Γκογιάλ μπήκε «στο παιχνίδι» των διαπραγματεύσεων τον Σεπτέμβριο πέρυσι, στη συνάντηση των Παρισίων.
Δεξί του χέρι στην αποστολή του ΔΝΤ στην Αθήνα θεωρείται η Καναδή, Στέφανι Έμπλ, γνωστή πλέον και ως «φονέας των χαμηλοσυνταξιούχων» επειδή στο Παρίσι ζητούσε επίμονα τη μείωση της κατώτατης σύνταξης στη χώρα μας, προκαλώντας έκρηξη οργής του συμβούλου του πρώην Αντώνη Σαμαρά, κυρίου Σταύρου Παπασταύρου.Ενώ το ρόλο ισορροπιστή αναμένεται να διαδραματίσει, όπως και στο παρελθόν, ο επικεφαλής της μόνιμης δύναμης του ΔΝΤ στην Αθήνα, Γουές Μακ Γκρου.
Όσοι τον γνωρίζουν πάντως, χαρακτηρίζουν τον Γκογιάλ σαν φιλόδοξο και μεθοδικό άτομο, που χειρίζεται επιδέξια τη γραφειοκρατία και τις πολιτικές ισορροπίες εντός του Ταμείου, έχοντας προαχθεί γρήγορα σε division chief. Ανήκει στην «ομάδα των Ινδών» οικονομολόγων του ΔΝΤ, που τα πηγαίνουν πολύ καλά εντός του Ταμείου, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον. Χαρακτηρίζεται σαν «σκληρός» διαπραγματευτής, κάποιες φορές υπερβάλλει για να ξεχωρίσει, αλλά του καταλογίζουν πως δεν έχει την πολιτική αντίληψη που είχε ο Τόμσεν στις διαπραγματεύσεις.

Ο «μορφονιός»

O Ιρλανδός, Ντέκλαν Κοστέλο, είναι ο εκπρόσωπος του Επιτρόπου Μοσκοβισί που αντικατέστησε πέρυσι τον Μάιο τον Ματίας Μορς, ο οποίος αναβαθμίστηκε και αυτός στην Κομισιόν. Έχει και το προσωνύμιο «ομορφονιός» -κάτι αντίστοιχο δηλαδή με τον «blue eyes» Πόουλ Τόμσεν.

Από τις συναντήσεις στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο πέρυσι και μετά, αναδείχθηκε σε ανέδειξε σε συντονιστή της ελληνικής Τρόικα, καθώς ήταν ο πρώτος και μόνος τροϊκανός που έκανε «on camera» επίσημες δηλώσεις για τις συζητήσεις με την κυβέρνηση, μετά τον Φεβρουάριο του 2011 οπότε «απαγορεύτηκε» στην Τρόικα να σχολιάζει την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Ο Κοστέλο έχει γνώση των ελληνικών πραγμάτων, καθώς συμμετείχε στην πρώτη αποστολή της ΕΕ που τον Απρίλιο του 2010 με επικεφαλής τον Σερβάς Ντερούζ που είχε έλθει στην Ελλάδα για να συντάξει το πρώτο Μνημόνιο.

Καλύτερη γνώση όσων συμβαίνουν όμως στην Ελλάδα έχει ο «τοποτηρητής» του Κοστέλο και Νο 2 της αποστολής της Κομισιόν, ιταλικής καταγωγής, Γκαμπριέλε Τζουντίτσε.

ΠΟΙΟΙ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. OΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 2000

golman

Η επενδυτική τράπεζα έβγαλε δισεκατομμύρια από το ελληνικό κράτος βοηθώντας να κρυφτεί το πραγματικό μέγεθος του ελληνικού χρέους για να μπει η Ελλάδα στην ΟΝΕ και στη συνέχεια να το διπλασιάσει.
Με ένα άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Robert B. Reich, πρώην γραμματέας εργασίας των ΗΠΑ επί Κλίντον και καθηγητής Δημόσιας Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια περιγράφει με απόλυτη σαφήνεια το βρώμικο παιχνίδι που στήθηκε κατά της Ελλάδας σε συνεννόηση με ντόπια συμφέροντα και προφανώς εν γνώσει των ελληνικών κυβερνήσεων.
Μόνο για να μας βάλει στην ONE η Goldman Sachs – παραποιώντας τα νούμερα μέσω θολών swaps – πήρε νόμιμη αμοιβή πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ.
Το ρόλο της συγκεκριμένης εταιρείας αποκαλύπτει με άρθρο του ο πρώην γραμματέας εργασίας των ΗΠΑ.

Οι ευρωπαϊκές "ερπύστριες" και η προσπάθεια σμίνκρυνσης των ελληνικών ΕΔ


Image
Με το ζόρι πραξικόπημα! Σαν να μην έφθαναν οι εγχώριοι “προφήτες” έχουμε τώρα και τους “ευρωπαίους αξιωματούχους” οι οποίοι κρυμμένοι καλά πίσω από την ανωνυμία, έχουν αρχίσει να “απειλούν” με “ερπύστριες στην άσφαλτο των Αθηνών”! Οι διαρροές των “έγκυρων” αξιωματούχων της “πολιτισμένης” Ευρώπης για τα “άρματα μάχης που θα ακουστούν στους δρόμους των Αθηνών αν εφαρμοστεί το Grexit”, εξοργίζουν. Δεν πρέπει να μας εκπλήσσουν όμως. Η Ευρώπη, η ενωμένη Ευρώπη δεν έχει καμία σχέση πλέον μ΄ αυτό που οι περισσότεροι πιστέψαμε και ονειρευτήκαμε. Η ένωση που γεννήθηκε για να μην ξαναζήσει ποτέ πόλεμο η Γηραιά ήπειρος, έχει φθάσει στο σημείο να ξεκινά το επίσημο κείμενό της για την κοινή ευρωπαϊκή άμυνα με την …πρόβλεψη ενός πολέμου! Τέτοια κατάντια.

Όσο για τις προβλέψεις περί …πραξικοπήματος; Ας μην έχουν ανησυχίες οι δανειστές μας. Στις ελληνικές ΕΔ δεν υπάρχουν πλέον σε μεγάλη ποσότητα τα απεχθή “σταγονίδια” του παρελθόντος. Κατά την διάρκεια της πολύχρονης κρίσης οι Έλληνες στρατιωτικοί έχουν αποδειχτεί ότι αποτελούν την πιο ψύχραιμη κοινωνική επαγγελματική τάξη η οποία ταυτόχρονα είναι και από τις πιο αδικημένες. Μαζί με τους υπόλοιπους πολίτες βίωσε πολλά “μικρά πραξικοπήματα” με την ψήφιση νόμων και την θέσπιση “μέτρων εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας” τα οποία έκαναν το ελληνικό Σύνταγμα …κουρελόχαρτο.

Ας αφήσουν λοιπόν τις ανοησίες περί “αρμάτων μάχης στην Αθήνα”. Ειδικά όταν έχουν καταφέρει τις τελευταίες εβδομάδες να πείσουν ακομη και τους
πιο φιλοευρωπαϊστές Έλληνες πολίτες ότι η ενωμένη Ευρώπη σαν να έχει…τσακωθεί με την δημοκρατία.

Ετσι κι αλλιώς με τις περικοπές που επιβάλλουν στην χώρα σε λίγο τα μόνα ερπυστριοφόρα που θα μπορούμε να διαθέτουμε είναι σαν κι αυτό της φωτογραφίας. Γερμανικής κατασκευής και έμπνευσης…


onalert

Ενας παπάς πυροσβέστης στην Αργολίδα -Μάχη με τις φλόγες, με ράσο [εικόνες]


(ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ)
Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να βοηθήσουν στη μάχη με τις φλόγες, στην Ασίνη Ναυπλίας, ένας ξεχώριζε.
Φορούσε ράσο, αλλά παρόλα αυτά, κρατούσε τη μάνικα και προσπαθούσε να σβήσει την πυρκαγιά. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, πρόκειται για τον ιερέα και εθελοντή αρχιπυροσβέστη π. Ιωάννη Μητροσύλη, από την Μητρόπολη Αργολίδος.
Ο ιερέας είναι εθελοντής πυροσβέστης εδώ και αρκετά χρόνια, με την άδεια του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου, και κάθε φορά που σημαίνει ο συναγερμός από την εκδήλωση πυρκαγιάς στην περιοχή, σπεύδει να βοηθήσει μετέχοντας ενεργά στην κατάσβεση.

ZEKİ KILIÇ : ΕΤΣΙ ΒΥΘΙΣΑΜΕ ΤΟ…ΤΟΥΡΚΙΚΟ «ΚΟΤΖΑ-ΤΕΠΕ», ΤΟ 1974 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


harekatin-en-uzucu-olayi--kocatepe-muhribi
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Σαράντα ένα χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και μια ιστορία που στοίχησε στους εισβολείς δεκάδες θύματα, παραμένει σχετικά άγνωστη. Είναι η ιστορία της βύθισης του τουρκικού θωρηκτού Κοτζά Τεπέ από τους…ίδιους τους Τούρκους! 21 Ιουλίου 1974. Ή ώρα έδειχνε 2 και 35 μ.μ. Το τουρκικό πολεμικό πλοίο «Κοτζά-Τεπέ», μέλος τουρκικής νηοπομπής μαζί με άλλα δύο πλοία, μετά από την πέμπτη και χαριστική επίθεση πού είχε δεχτεί από τα τουρκικά F-104, βυθίζονταν στα ανοιχτά της Πάφου παίρνοντας στον υγρό τάφο του και ένα μεγάλο αριθμό από το πλήρωμα του θύματα της…. υπέρμετρης «πολεμικής αρετής» των Τούρκων, που μόλις πριν μια μέρα είχαν αποβιβαστεί στο βόρειο ανυπεράσπιστο τμήμα της Κύπρου.

Ποια είναι τα μέτρα που καλείται να ψηφίσει την Τετάρτη η ελληνική Βουλή


Νέες... φορολογικές παγίδες κρύβει για χιλιάδες φορολογούμενους ο δεύτερος γύρος μέτρων που πρέπει να κατατεθεί και να ψηφιστεί από την ελληνική βουλής, εκτός απροόπτου, την ερχόμενη Τετάρτη 22 του μηνός. Το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων που έρχεται προς ψήφιση στη βουλή φέρνει νέες αυξήσεις φόρων για ιδιοκτήτες ακινήτων και αγρότες.

Συναγερμός στην ΕΥΠ: Συνελήφθη τζιχαντιστής στη Μυτιλήνη


Ένας 51χρονος Ιρανός, σε βάρος του οποίου εκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στην ακραίαισλαμιστική οργάνωση ISIS συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης.
ADVERTISEMENT
O 51χρονος ροσπάθησε να φυγαδεύσει στο Βερολίνο 3 Αφγανές γυναίκες με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας lesvosnews, ο Ιρανός είχε προμηθεύσει τις Αφγανές με πλαστά Βουλγαρικά διαβατήρια. Οι άνδρες της ασφάλειας Μυτιλήνης τους συνέλαβαν όλους.

41 χρόνια από την τουρκική εισβολή:


41 χρόνια από την τουρκική εισβολή: Ο ουρανός έγινε μαύρος, οι πορτοκαλιές μυρίζουν λιβάνι και η μάνα ακόμη καρτεράΟ ουρανός έγινε μαύρος, οι πορτοκαλιές μυρίζουν λιβάνι και η μάνα ακόμη καρτερά
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ
Όλα τα καλοκαίρια του Ιούλη είναι καυτά. Εκείνο, όμως, ήταν διαφορετικό. Ο ουρανός σκεπάστηκε. Τεράστια μαύρα πουλιά έκρυψαν το βαθύ μπλε. Άρχισαν από ψηλά να ρίχνουν εκατοντάδες λύκους. Την ίδια στιγμή, χάθηκε και το μπλε της θάλασσας της λατρεμένης Κερύνειας. Τι παράξενο; Τεράστια μαύρα κήτη αποβίβαζαν χιλιάδες ύαινες. Μαύρος ο ουρανός, μαύρη και η θάλασσα. Μαύρη και κόκκινη βάφτηκε λίγο μετά και η γη του χρυσοπράσινου φύλλου.

Πως η Deutsche Bank χρηματοδότησε τις γενοκτονίες των Ελλήνων και τις χρηματοδοτεί ακόμα…


[…]Την γενοκτονία των Ελλήνων στην Τουρκία την χρηματοδότησε η Deutsche Bank με Ελληνικά χρήματα
Μια ιστορική αλήθεια για τους «φίλους» κι «εταίρους» Γερμανούς που κατέστρεψαν τον Ελληνισμό στην Τουρκία εκμεταλλευόμενοι την ικανότητα για εμπόριο και πολιτισμό, των Ελλήνων.

Hacking Team: Δυνατή η αποκρυπτογράφηση συναλλαγών με Bitcoin


σχόλιο ID-ont: Για να μην λένε διάφοροι Μπαρουφολόγοι για ασφάλεια ψηφιακού νομίσματος και άλλες τέτοιου είδους μπαρούφες (ή Βαρουφιές εάν προτιμάτε) ...
Η διαρροή δεδομένων της Hacking Team απέφερε πολύ περισσότερες πληροφορίες από όσες νομίζαμε αρχικά. Τα εσωτερικά emails που διέρρευσαν αποκάλυψαν ότι η εταιρεία είχε αναπτύξει ένα ειδικό λογισμικό που μπορούσε να αποκρυπτογραφήσει κάθε συναλλαγή με Bitcoin, σύμφωνα με μια δημοσίευση του Ars Technica.

ΑΥΤΗ Η ΑΦΙΣΑ σε τοίχο της Λισσαβονας είναι ο μεγάλος θρίαμβος της Ελλάδας


Μέχρι πριν λίγους μήνες, είμασταν οι παρίες της Ευρώπης. Τα μιάσματα. Έτσι, μπορούσαν να μας σφαγιάζουν ανενόχλητοι.
Σήμερα, μετά την διεθνοποίηση της ελληνικής εθνοκτονίας, οι λαοί της Ευρώπης ξεσηκώνονται κατά του ράιχ. Αυτή η μαγιά είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της Ελλάδας αυτά τα πέντε χρόνια και το πρώτο βήμα για απελευθέρωση. Παρά την επώδυνη συμβαση – συμβιβασμό που υπογράψαμε, αναγκαίο για να μην ολοκληρωθεί το σχέδιο Παπανδρέου.

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 1974: Πως φθάσαμε στην εισβολή του Αττίλα.Φωτογραφίες ντοκουμέντο


Image
Πραξικόπημα στη Κύπρο και εισβολή του Αττίλα. Το  Onalert,παρουσιάζει ένα αφιέρωμα,γραμμένο από έναν άνθρωπο που έχει μελετήσει  τα γεγονότα εκείνης της περιόδου. Το κείμενό του συνοδεύεται από σπάνιο φωτογραφικό υλικό. Σήμερα το πρώτο μέρος του αφιερώματος. Κάθε Ιούλιο «συναντιόμαστε» με δύο θλιβερά γεγονότα της πρόσφατης ιστορίας της πατρίδας μας , το πραξικόπημα και την εισβολή των Τούρκων στη Κύπρο. Πως όμως φτάσαμε στην εισβολή; Ποίοι και γιατί έκαναν το παλαιό όνειρο των Τούρκων, που για πολλά χρόνια το έτρεφαν και το συντηρούσαν, πραγματικότητα.

Αύριο στα κατεχόμενα ο Ερντογάν για τα 41 χρόνια της τουρκικής εισβολής


Σε μια περίοδο , κατά την οποία έχει δημιουργηθεί συγκρατημένη αισιοδοξία στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, σοβαρά ερωτηματικά για τις πραγματικές...
erdogan1

Σε μια περίοδο , κατά την οποία έχει δημιουργηθεί συγκρατημένη αισιοδοξία στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, σοβαρά ερωτηματικά για τις πραγματικές προθέσεις της “Αγκυρας δημιουργεί η αυριανή παρουσία του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 41 χρόνων από την τουρκική εισβολή και την συνεχιζόμενη κατοχή του βορείου τμήματος της νήσου.

ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ;


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών γεννούν πολλά ερωτηματικά και κυρίως το πως μια άκρως αντιμνημονιακή κυβέρνηση...
φοτο

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών γεννούν πολλά ερωτηματικά και κυρίως το πως μια άκρως αντιμνημονιακή κυβέρνηση που ευαγγελίζονταν ότι θα έσχιζε με ένα κλικ τα μνημόνια, μετατράπηκε σε νεομνημονιακή και ένα τρανταχτό ΟΧΙ, μέσα μια εβδομάδα, σε ένα ηχηρό ΝΑΙ.
Υπάρχουν τρεις σχετικές απαντήσεις σε αυτό το καίριο ζήτημα που θα καθορίσει την ζωή μας στο εγγύς μέλλον καθώς βρεθήκαμε ξανά υπό την κυριαρχία ενός νέου προγράμματος, καθόλα ανεφάρμοστο, για τον απλούστατο λόγο ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν έχει πλέον καμία δυνατότητα να πληρώσει για άλλη μια φορά τη επέλαση των ληστρικών αυτών μέτρων.

"Η άνοδος της τεχνοκρατίας: Ο Δούρειος Ίππος της Νέας Τάξης Πραγμάτων


«Τον σχηματισμό κυβέρνησης τεχνοκρατών μετά το δημοψήφισμα… θα επιθυμούσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, σύμφωνα με δηλώσεις του...
technocracy3

«Τον σχηματισμό κυβέρνησης τεχνοκρατών μετά το δημοψήφισμα… θα επιθυμούσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, σύμφωνα με δηλώσεις του στην γερμανική εφημερίδαHandelsblatt».
«Το σκοτεινό άλογο της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν είναι ο κομμουνισμός, ο σοσιαλισμός ή o φασισμός. Είναι ητεχνοκρατία». – Patrick M. Wood

Συγκλονιστικό βίντεο: Η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε τώρα την έχουν χρεοκοπήσει από παλιά οι…"Ευρωπαιστές"


Η προσχεδιασμένη διάλυση την Εθνικής μας οικονομίας Το κλείσιμο των βιομηχανιών η εξαφάνιση της αγροτικής μας παραγωγής και οι επιδοτήσεις...
125

Η προσχεδιασμένη διάλυση την Εθνικής μας οικονομίας
Το κλείσιμο των βιομηχανιών η εξαφάνιση της αγροτικής μας παραγωγής και οι επιδοτήσεις
Αυτό ήταν το «Σχέδιο»
Διαλύω τα πάντα ενώ μοιράζω λεφτά από δανεικά στο λαό για να τοναποκοιμήσω
Τα δανεικά αυτά όμως κάποια στιγμή θα στα ζητήσουν πίσω εσύ όπως είναι φυσικό δεν θα μπορείς να τα επιστρέψεις αφού δεν παράγεις τίποτα και τότε θα σε υποτάξουν
πλήρως.
Το «κόλπο» στη πραγματικότητα  είναι χαζό αλλά έχει το «καλύτερο» και πιο αποτελεσματικό δέλεαρ το χρήμα και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις χωρίς κόπο!
Δείτε το συγκλονιστικό απόσπασμα από ταινία του 1983 του Θ. Μαραγκού και θα καταλάβετε πολλά…
Αν η Ευρώπη μας πει να κατεβάσουμε τα παντελόνια, θα τα κατεβάσουμε;;;
αναρωτιέται ο ηθοποιός  Βαγγέλης Καζάν στην ταινία ρωτώντας τον υπουργό Γεωργίας της δήθεν σοσιαλιστικής κυβέρνησης της εποχής,την απάντηση όμως θα την πάρει από τους πολιτικούς της σημερινής εποχής:
ΝΑΙ!!!!!

Ιωαννίδης και Γκιζίκης, Καραμανλής και Μακάριος παρέδωσαν την Κύπρο στους Τούρκους


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον πρόεδρο του συλλόγου  «ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974″ Νίκο Αργυρόπουλο . Ο Αργυρόπουλος μετατέθηκε στην Κύπρο τον Ιανουάριο του...
Rafail.org_7

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον πρόεδρο του συλλόγου  «ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974″ Νίκο Αργυρόπουλο .

Διαβάστε ξανά και ξανά γιατί η Γερμανία χρωστά σε κάθε Έλληνα πολίτη 110.954 ευρώ


Μπορεί η προηγούμενη μνημονιακή ελληνική κυβέρνηση να είχε υπολογίσει το κατοχικό δάνειο που μας οφείλει η Γερμανία σε 11 δισ...
nazi-gold-630x342

Μπορεί η προηγούμενη μνημονιακή ελληνική κυβέρνηση να είχε υπολογίσει το κατοχικό δάνειο που μας οφείλει η Γερμανία σε 11 δισ. ευρώ, ωστόσο, οι συνολικές γερμανικές οφειλές στη χώρα μας από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχονται, σύμφωνα με το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, στο αστρονομικό ποσό του 1 τρισεκατομμυρίου και 200 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο εάν διαιρεθεί με τους 10.815.197 Έλληνες πολίτες της απογραφής του 2011, βγάζει ότι η Γερμανία οφείλει σε κάθε Έλληνα πολίτη 110.954 ευρώ.
Διαβάστε την έκθεση που κατέθεσε στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης στις 27/07/2011:

Το LIDL αύξησε τις τιμές και διαφημίζει πως «χαρίζει» το ΦΠΑ! Δείτε την απόδειξη…


Το Lidl διαφημίζει ότι καλύπτει την αύξηση του ΦΠΑ. Για όσους έπαιρναν συσκευασμένες σαλάτες θα θυμούνται ότι είχε τις Italiana...
1220
Το Lidl διαφημίζει ότι καλύπτει την αύξηση του ΦΠΑ. Για όσους έπαιρναν συσκευασμένες σαλάτες θα θυμούνται ότι είχε τις Italiana 0.99 ευρώ και την tricolore 1.29 ευρώ.
Γράφει ο G.P.
Με το που υπέγραψε η Ελλάδα το μνημόνιο και περιλάμβανε αύξηση 10% στα συσκευασμένα τρόφιμα και πριν ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή η σαλάτα Italiana πήγε 1.09 ευρώ και η tricolore πήγε 1.39 ευρώ.
Αποτέλεσμα : 3-4 ημέρες πριν ψηφιστεί και γίνει νόμος η αύξηση 10% και αφού είχε αποφασιστεί ποία θα είναι η αύξηση από τα προαπαιτούμενα στο μνημόνιο, το Lidl αύξησε τα προϊόντα του ώστε η ημέρα της νομοθέτησης του νέου ΦΠΑ να το βρει με την ήδη αυξημένη τιμή και τώρα βγαίνει ευθαρσώς με διαφήμιση στην τηλεόραση να μας πει ότι θα απορροφήσει το νέο ΦΠΑ. Αυτό λέγεται εξαπάτηση και υποτίμηση της νοημοσύνης του καταναλωτή.
Παρακάτω παραθέτω και την ανάλογη απόδειξη ημερομηνίας 26/6/15 που μπόρεσα να βρω πριν την αύξηση.
tilestwra.com | Το LIDL αύξησε τις τιμές και διαφημίζει πως «χαρίζει» το ΦΠΑ! Δείτε την απόδειξη...
tilestwra.com

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – Με 20 μπουκάλες υγραερίου έκαψαν τον Υμηττό.


Η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή του Καρέα από την πλευρά του Βύρωνα, την Παρασκευή που μας πέρασε, σκέπασε...
foties-islam

Η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή του Καρέα από την πλευρά του Βύρωνα, την Παρασκευή που μας πέρασε, σκέπασε με τον καπνό της όλο το λεκανοπέδιο. Κατοικημένες περιοχές κινδύνευσαν, σπίτια και καταστήματα καταστράφηκαν, ενώ βρέθηκε και πτώμα άντρα, απανθρακωμένο. Από την πρώτη μέρα οι κάτοικοι έκαναν λόγο για καθαρό εμπρησμό … συμφερόντων.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΒΟΜΒΑ -Κάνουν “πάρτι” οι κτηματομεσίτες – Ρώσοι, Κινέζοι ακόμα και Σέρβοι και Βούλγαροι έχουν βάλει στο μάτι τα Ελληνικά νησιά, που ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ!

lixadonisia5

Δηοσιεύματα -φωτιά από Βρετανικά ΜΜΕ. «Ξεπούλημα» των ελληνικών νησιών μέσα στα επόμενα χρόνια προβλέπει… ο κτηματομεσίτης Knight Frank σε δημοσίευμα του Business Insider, το οποίο περιγράφει συνοπτικά τη μοίρα των ελληνικών νησιών τα επόμενα χρόνια.
«Εξαιτίας των μακροπρόθεσμων συνεπειών της οικονομικής διάσωσης της Ελλάδας, αναμένεται να πάρουν «φωτιά» οι πωλήσεις των ελληνικών νησιών», τονίζει.
«Πέρυσι η Ελλάδα εισήγαγε τον πρώτο φόρο επί των ακινήτων κάτω από την πίεση των πιστωτών, οι οποίοι ήθελαν να αντλήσουν περισσότερα μετρητά για την αποπλήρωση των χρεών», εξηγεί το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Ο φόρος, λοιπόν, ξαφνικά έκανε την ιδιοκτησία ενός ιδιωτικού νησιού δυσβάσταχτη για ορισμένους ιδιοκτήτες».
Περίπου 20 ελληνικά νησιά είχαν διατεθεί στην αγορά το περασμένο έτος, με τον Knight Frank να αναμένει πως θα ακολουθήσουν κι άλλα από τις συνέπειες του φόρου ακίνητης περιουσίας.
Η τελευταία συμφωνία με τους εταίρους που επιτεύχθηκε τη Δευτέρα επιβάλλει περισσότερη λιτότητα στην Ελλάδα, η οποία είναι πιθανό να οδηγήσει σε περισσότερη πίεση του ιδιωτικού πλούτου. Δεδομένου των τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ, η δημοσιονομική εξυγίανση πιθανότητα θα πλήξει τους πιο ευκατάστατους.
Ο Knight Frank αναφέρει πως τα ελληνικά νησιά πιθανότατα θα προσελκύσουν «τους κυνηγούς ευκαιριών», και τους ξένους επενδυτές, οι οποίοι ήδη έχουν στραφεί στην Ελλάδα για να προλάβουν καλές προσφορές στα ακίνητα.
Ο Independent σε δημοσίευμα του Σαββάτου ανέφερε πως Ρώσοι, Κινέζοι, ακόμα και Σέρβοι και Βούλγαροι επενδυτές αγοράζουν ιδιοκτησίες σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

Business Insider

[VIDEO] P.Krugman: «Ή διαγραφή χρέους ή αλλιώς Grexit»


 alexis-tsipras-paul-krugman

Σίγουρο θεωρεί το Grexit o γνωστός νομπελίστας Πολ Κρούγκμαν εάν δεν υπάρξει διαγραφή χρέους, κάτι που το θεωρεί δεδομένο λόγω της αδιαλλαξίας της Γερμανίας.


Δεν μπορεί να πιστέψει ο διάσημος νομπελίστας ότι η ελληνική κυβέρνηση επί έξι μήνες δεν είχε εναλλακτικό σχέδιο και ζητούσε από τους δανειστές ευνοϊκότερους όρους, προσθέτοντας ότι υπερεκτίμησε τις δυνατότητές της.

ΣΟΚ – Μας θέλουν για “Σκουπιδότοπο της Ευρώπης! ΕΠΙΣΗΜΗ πρόταση ΕΛΒΕΤΟΥ βουλευτή: “Να αγοράσουμε ένα Ελληνικό νησί για να έχουμε πρόσβαση στη θάλασσα και να…ξεφορτωθούμε τους λαθρομετανάστες!”

nisi-sason-700x360

“Να αγοράσουμε ένα ελληνικό νησί για να προσφέρουμε στην Ελβετία διέξοδο προς τη θάλασσα” Για την ελληνική κρίση… ειπώθηκαν σχεδόν τα πάντα. Από έγκριτους οικονομολόγους και πολιτικούς όλων των πολιτικών αποχρώσεων μέχρι τον πλέον… αναρμόδιο, πολλοί σχολίασαν, ερμήνευσαν ,προέβλεψαν και πρότειναν, συχνά χωρίς φειδώ και …με περίσσιο θράσος . Κάποιες δε δηλώσεις «ξέφυγαν» κατά πολύ…

Βραχυκύκλωσαν τα συστημικά ΜΜΕ…Βραχυκύκλωσαν τα συστημικά ΜΜΕ…και δεν ξέρουν πώς να χειριστούν την επικαιρότητα με τα νέα οικονομικά μέτρα, όσα εκ των οποίων δεν είναι καταστροφικά, είναι απλώς φαιδρά.
Να τα λοιδορήσουν; Να χλευάσουν τον διαφορετικό ΦΠΑ στα… σουβλάκια; Να τακατακρίνουν; Να «ορμήξουν» στην κυβέρνηση (μόνο;) που τα ψήφισε;
Το τέλειο βραχυκύκλωμα: πώς να κριτικάρεις μία αλλοπρόσαλλη συμφωνία όταν εσύ ο ίδιος την επιζητούσες πάση θυσία; Όταν υπήρχαν κόμματα όπως το Ποτάμι που έλεγαν «φέρτε συμφωνία να υπογράψουμε», όποια κι αν είναι αυτή, όποιοι κι αν είναι οι όροι της;
Βραχυκύκλωμα λοιπόν για μνημονιακά ΜΜΕ και μνημονιακά κόμματα (και ξέρετε τι εννοούμε όταν λέμε «μνημονιακά», ελπίζω να κάνετε κι εσείς την απαραίτητη διαφοροποίηση). Βλέπουν το παράλογο του πράγματος αλλά το… υποστηρίζουν. Εδώ η κυβέρνηση θα το εφαρμόσει μάλιστα.
Απόλαυση να διαβάζεις και να ακούς τα συστημικά ΜΜΕ. Κάνουν καταγραφή πρώτης τάξης. Μέχρι εκεί. Τίποτε περισσότερο. Δεν έχουν καταφέρει προς το παρόν να πάνε λίγο παρακάτω.
Στο άμεσο μέλλον πάντως ξέρουμε, δεν έχουμε αυταπάτες: μόλις σταθεροποιηθεί λίγο το πράγμα, προς τα κάτω φυσικά, θα αρχίσουν την αποκαθήλωση του Αλέξη Τσίπρα.
Το βλέπουμε όλοι, η απορία είναι πώς δεν το βλέπει και ο ίδιος.
http://www.efsyn.gr/arthro/vrahykyklosan-ta-systimika-mme?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι τούρκοι διαλέγουν πολλές φορές εθνικές επετείους και χριστιανικές γιορτές για να κάνουν κίνηση!

tourkia-ploia-802x495

Όλοι γνωρίζουμε πως το Αιγαίο ανάμεσα σε εμάς και τους ‘’γείτονές’’ μας είναι ένα καζάνι που βράζει. Το κύριο ερώτημα όμως είναι: Ποιος το έφερε εκεί και ποιος τροφοδοτεί με ξύλα την φωτιά που το ζεσταίνει;’’
Καλλίπολη, ανατ. Θράκη, καλοκαίρι του ’56.
Σε μία άσκηση απόβασης του ΝΑΤΟ, οι τούρκοι ως οικοδεσπότες μοιράζουν στους υπόλοιπους φυλλάδια στα οποία αναφέρεται πως από την προϊστορία στην Θράκη και την Μ. Ασία κατοικούσαν τουρκικά φύλλα. Ο Όμηρος από την άλλη είχε τούρκικο όνομα, ονομαζόταν Ομέρ!

ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔ ΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΕΛΛΑΔΟΣΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΤΡΕΛΟΚΑΜΠΕΡΟ ΑΘΑΝΑCIA
Υπέρμαχος της διχοτόμησης της Κύπρου, γνωστή ανανίστρια, απ’ αυτούς που βγάζουν σπυριά όταν ακούει τη λέξη πατρίδα
ΕΙNAIAYTHΠΟΥ ΕΒPIZEΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ TONΕΘΝΑΡΧΗ MAKAPIOKAI
TONΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ XPIΣTOΔOYΛOKAIYΠOΣTHPIZETOYΣ… ΚΑΫΜΕΝΟΥΣ TOYPKOKYΠPIOYΣ


Το «ωραίο» είναι ότι η γνωστή ανανίστρια Cia Αναγνωστοπούλου, εντελώς τυχαία στρογγυλοκάθησε και στη θέση της Γραμματέας στην Επιτροπή Εθνικής ‘Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής…
Προβολή αρχικού 1.526 επιπλέον λέξεις

Σαν σήμερα ο “Αττίλας” – Εθνική προδοσία και εισβολή στην Κύπρο

Attilas_1974

Η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο με την κωδική ονομασία «Αττίλας» ξεκίνησε την αυγή της 20ης Ιουλίου 1974, με… αποβατικές και αεροπορικές επιχειρήσεις. Συμμετείχαν συνολικά γύρω στους 40.000 άνδρες υπό τη διοίκηση του αντιστρατήγου Νουρετίν Ερσίν. Η ελληνική πλευρά πιάστηκε στον ύπνο και η αντίδρασή της εκδηλώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση. Η Τουρκία υποστήριξε ότι δεν επρόκειτο για εισβολή, αλλά για «ειρηνική επέμβαση», με σκοπό την επαναφορά της συνταγματικής τάξης στην Κύπρο, που είχε καταλυθεί από το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου (15 Ιουλίου 1974).
Τα τουρκικά αποβατικά σκάφη άρχισαν να αποβιβάζουν δυνάμεις ανενόχλητα στην περιοχή Πέντε Μίλι, οκτώ χιλιόμετρα δυτικά της Κερύνειας, λίγο μετά τις 5 το πρωί της 20ης Ιουλίου. Σχεδόν ταυτόχρονα, σμήνη τουρκικών αεροπλάνων άρχισαν τις επιθέσεις, συνεχώς και κατά κύματα κατά της ευρύτερης περιοχής της Κερύνειας και της Λευκωσίας, ενώ άλλα αεροσκάφη και ελικόπτερα επιχειρούσαν ρίψεις αλεξιπτωτιστών σε επίκαιρα σημεία. Οι κάτοικοι βρέθηκαν στο έλεος των εισβολέων. Άοπλοι πολίτες δολοφονήθηκαν, γυναίκες βιάστηκαν και αιχμάλωτοι στρατιώτες εκτελέστηκαν.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...