Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

Joseph Stiglitz : «Ασυνάρτητο και οικονομικά άθλιο το πρόγραμμα που επιβλήθηκε στην Αθήνα»


Greek-Debt-to-GDP
«Ασυνάρτητο και οικονομικά άθλιο» χαρακτηρίζει το πρόγραμμα που επιβλήθηκε, όπως λέει, στην Αθήνα ο βραβευμένος με Νόμπελ Αμερικανός οικονομολόγος Τζότζεφ Στίγκλιτς μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο περιθώριο του «Συμποσίου της Σύμης» που πραγματοποιείται στην Κέρκυρα.

ME AYTA TA ΦΙΑΛΊΔΙΑ EBAΛΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΛΌΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ!! ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ!(ΦΩΤΟ & BINTEO MAKELEIO.GR)

fotia-stamata7


Με αυτούς τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που κατέγραψε η κάμερα του MAKELEIO.GR κάποια καθάρματα πήγαν να βάλουν μπουρλότο στον Άγιο Στέφανο!

Καταργούνται οι ποινές για οφειλέτες ατομικών εισφορών στον ΟΑΕΕ

Την εφαρμογή του νόμου 4331/2015 (άρθρα 37 και 38), με τον οποίο καταργούνται οι ποινές για οφειλέτες ατομικών εισφορών στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), κοινοποιεί με εγκύκλιό του ο Διοικητής του Οργανισμού, Τάσος Πετρόπουλος.

Ο Λαφαζάνης απαντάει στον Τσίπρα: Δεν χρειάζονται απειλέςΣτον Αλέξη Τσίπρα που άσκησε κριτική στους διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ, απαντά με δήλωσή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. "Μέσα στην αριστερά όσο μεγάλες και ουσιαστικές και αν είναι οι διαφορές δεν χρειάζονται ανάμεσα μας,  ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες ώρες, υψηλοί τόνοι και πολύ περισσότερο απειλές.
Ο αγώνας μας δεν είναι για «καρέκλες» και «αξιώματα» αλλά για

Η παρανοϊκή νεοφιλελέ «Δρακουλέσκου» στην θέση του Τομσεν, η Ντέλια Βελκουλέσκου


<a href="https://olympiada.files.wordpress.com/2015/07/delia12.jpg"><img class="  wp-image-492789 alignleft" src="https://olympiada.files.wordpress.com/2015/07/delia12.jpg" alt="delia12" width="311" height="196" /></a>Ο «σκληρός», «πολύς» Δανός <strong>Πόουλ Τόμσεν</strong>, που έχει συνδέσει το όνομα και την παρουσία του στη χώρα μας με τα πλέον επαχθή μέτρα, παρέδωσε τη θέση του ως εκπροσώπου του ΔΝΤ στην τρόικα στον Ιρλανδό <strong>Ρίτσι Γκόγιαλ, ο οποίος παρέδωσε στην επίσης ημιπαρανοϊκή νεοφιλελεύρη Ρουμάνα με το Ελληνικό όνομα Ντέλια Βελκουλέσκου από την αγάπη των γονιών της για την αρχαία Ελλάδα, αφού παραπέμπει στη Δηλία Αρτέμιδα.</strong>  <hr class= Ξεκίνησε με μελέτες για χώρες της Καραϊβικής και πρόσφατα μετέφερε το πεδίο εργασίας της στην Ευρώπη, δημοσιεύοντας την εργασία «Δομικές Μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα: Μαθήματα από άλλες Χώρες» καθώς και μια σειρά δοκιμίων για θέματα συντάξεων και ενέργειας. Η Βελκουλέσκου έχει κερδίσει τη φήμη «σκληρής» μονεταρίστριας εξαιτίας των εργασιών και των μελετών που έχει εκπονήσει. Από το 2002 έως το 2011 έχει υπογράψει τουλάχιστον 14 μελέτες. Έχουν θεματολογία που φανερώνει την εξειδίκευση της Βελκουλέσκου σε θέματα μακροοικονομίας, όπως η σύνδεση της γήρανσης του πληθυσμού με τα προβλήματα των ασφαλιστικών Ταμείων. Θεωρείται ο ιθύνων νους για το σχέδιο σταδιακής απόλυσης 150.000 δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα κατά το δεύτερο μνημόνιο . Για την κρίση εντός της ΕΕ εκπόνησε το 2010 την μελέτη «Μερικοί δυσάρεστοι αριθμητικοί δείκτες για τα δημόσια οικονομικά της Ευρώπης». Την φώναζαν «Δρακουλέσκου» στην Κύπρο γιατί είχε καταφέρει να βγάλει από τα ρούχα του ακόμη και το πουλημένο Ανα(ν)στασιάδη! " height="350" width="560">
Ο «σκληρός», «πολύς» Δανός Πόουλ Τόμσεν, που έχει συνδέσει το όνομα και την παρουσία του στη χώρα μας με τα πλέον επαχθή μέτρα, παρέδωσε τη θέση του ως εκπροσώπου του ΔΝΤ στην τρόικα στον Ιρλανδό Ρίτσι Γκόγιαλ, ο οποίος παρέδωσε στην επίσης ημιπαρανοϊκή νεοφιλελεύρη Ρουμάνα με το Ελληνικό όνομα Ντέλια Βελκουλέσκου από την αγάπη των γονιών της για την αρχαία Ελλάδα, αφού παραπέμπει στη Δηλία Αρτέμιδα.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΦΙΦΙ! Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤτΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ 20 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΨΟΥΣ 147 ΤΟΝΩΝ-ΕΡΕΥΝΑ

xrisos

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΤτΕ:
28/08/2003 – Διευκρινίσεις σχετικά με την πώληση 20 τόνων χρυσού από την Τράπεζα της Ελλάδος :
“Η απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος να πωλήσει 20 τόνους χρυσού από τα συνολικά αποθέματά της ύψους 147 τόνων” !!!
 Το ως άνω Δελτίου Τύπου, απετέλεσε το κίνητρο της νέας έρευνάς μας.
Έχουμε λοιπόν και λέμε.

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ: Όταν ο Λάμπρου έστηνε τις συγκεντρώσεις του Σημίτη!


ΛΑΜΠΡΟΥ-ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ –  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ
ADVERTISEMENT
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2003 από το έγκριτο Βήμα!
Οι αφίσες με το πρόσωπο του Κώστα Σημίτη – που τις βλέπεις παντού στη Θεσσαλονίκη – δεν έχουν όνομα, ούτε σύνθημα. Ούτε καν υπογραφή. Και ο κόσμος του ΠαΣοΚ στο αεροδρόμιο, στο Βελλίδειο, στη ΔΕΘ, στα εγκαίνια των έργων και όπου αλλού υποδέχεται τον Πρωθυπουργό φωνάζει μόνο ένα σύνθημα: «Είσαι και θα είσαι ο Πρωθυπουργός». Είναι η πρώτη φορά σε κομματική εκδήλωση του ΠαΣοΚ από το 1996 που όλα – μα όλα – στοχεύουν στην προβολή του Κώστα Σημίτη και μόνο.
Για την υποδοχή του Πρωθυπουργού στο αεροδρόμιο της Μακεδονίας συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής περίπου 3.000 οπαδοί. Τα τοπικά στελέχη αλλά και ο Πέτρος Λάμπρου, ο διοικητής της ATE ο οποίος επέστρεψε μετά από χρόνια σε ρόλο «συγκεντρωσιάρχη», ισχυρίζονται ότι τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκαν 5.000-7.000 πολίτες. Και επιμένουν ότι ανάλογη υποδοχή έχει να γίνει σε πρωθυπουργό από το 1985, τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου ήρθε προεκλογικά στη Μακεδονία για να μιλήσει για το φως και το σκότος, το τελευταίο εύρημα του Μένιου Κουτσόγιωργα.
Ο Κώστας Σημίτης βέβαια δεν χρησιμοποίησε τόσο ακραία ευρήματα για να εμψυχώσει τους ψηφοφόρους του. Τους μιλούσε κυρίως για τη νέα εθνική αυτοπεποίθηση, για τις παροχές των ημερών και για τα μεγάλα έργα που γίνονται και θα γίνουν. Αλλωστε τις τελευταίες ημέρες οι εργάτες ξενυχτούσαν στη Θεσσαλονίκη και τελικά κατάφεραν να «κόψουν» άλλο ένα ζιγκ-ζαγκ στην περιφερειακό οδό στο ύψος της Τούμπας που ταλαιπωρούσε μήνες επί μηνών τους οδηγούς. Τα έργα που δεν γίνονται ήταν και το μόνο παράπονο του ευγενή Παναγιώτη Ψωμιάδη που υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο τον Πρωθυπουργό.
Ενα «ξεθυμασμένο» «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά» εισέπραξε ως απάντηση «ο νομάρχης της Δεξιάς» ο οποίος όμως δεν πτοείται. Αντιθέτως μετά την απομάκρυνση των πράσινων οπαδών κατευθύνθηκε με τη βέσπα του και την κόκκινη γραβάτα του στους τόπους συγκέντρωσης των κόκκινων και γαλάζιων Θεσσαλονικέων. Παλιοί κομματικοί – και από τις γειτονικές πόλεις – ήταν οι άνθρωποι που έβλεπε μπροστά του ο Πρωθυπουργός όπου και αν πήγαινε ενώ μια γωνιά είχε πάντα και ο Σπύρος Βούγιας με τους αριστερούς του.
Ο ίδιος κόσμος με περισσότερες κυρίες και πιο καλά ντυμένες έκανε την εμφάνισή του και στις βραδινές εκδηλώσεις. Ορεξάτοι – και όχι συνοφρυωμένοι όπως πέρυσι και πρόπερσι – μιλούσαν κυρίως για τα μέτρα του Χριστοδουλάκη. Οι μπουφέδες που είχαν στηθεί στους κήπους του Γ’ Σώματος Στρατού έδωσαν την ευκαιρία στους υπουργούς και στους βουλευτές να σφίξουν χέρια και να δώσουν υποσχέσεις οι οποίες βεβαίως θα εκπληρωθούν την επόμενη τετραετία – τετραετία υψηλού ρίσκου για τη χώρα, όπως τη χαρακτήρισε επανειλημμένως ο Πρωθυπουργός.
Χαμογελαστοί και οι μεγάλοι Θεσσαλονικείς Βενιζέλος και Τσοχατζόπουλος που χρόνια είχαν να δουν στη Διεθνή Εκθεση τόσους οπαδούς. Νέα πρόσωπα στις συγκεντρώσεις οι οικονομικοί μετανάστες που το πάθος τους θα διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στην ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση. Παθιασμένοι οι «νέοι Ελληνες» στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, παθιασμένοι και στα σκαλιά του Βελλίδειου. Και ήταν τόσος ο ενθουσιασμός τους που ορισμένοι (10-20) χειροκρότησαν και τον αμερικανό πρέσβη κ. Μίλερ ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής έφτασε στο Βελλίδειο μετά από όλους τους πρέσβεις, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν από τον Πρωθυπουργό.
Τα τεράστια άσπρα αμερικανικά τζιπ ήταν και η μόνη παραφωνία στον στόλο των μαύρων Μερτσέντες που κατέκλυσαν αυτές τις ημέρες τη Θεσσαλονίκη. Στη γραμμή αντιπαράθεσης – πίσω από τις Μερτσέντες – οι πάνοπλοι αστυνομικοί είχαν αυτή τη φορά να κάνουν με διαμαρτυρόμενους αστυνομικούς και πυροσβέστες. Και όταν ένας νεαρός φώναξε τρέχοντας «Μπάτσοι» αν γύρναγε θα έβλεπε να γυρνούν να τον κοιτούν αστυνόμοι και διαδηλωτές. Πάντως όπως ισχυρίζονται παλιοί τοπικοί ρεπόρτερ οι διαδηλωτές στην πόλη ήταν λιγότεροι από κάθε άλλη φορά. H Δάφνη και ο Κώστας Σημίτης, πιστοί στις συνήθειές τους, απέφυγαν και αυτήν τη φορά τις εξόδους και τις κοινωνικές εκδηλώσεις.
Το ίδιο και ο έχων το γενικό πρόσταγμα Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος μετά τα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού αλλά και των περισσοτέρων υπουργών έφυγε άυπνος για τη Βέροια για να συνεχίσει την κομματική του δουλειά. Στην παραλία της πόλης αλλά και στα όμορφα περιφερειακά μαγαζιά έμειναν οι υπουργοί και τα στελέχη του παλιού και του νέου ΠαΣοΚ να συζητούν μαζί για την ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση. Ο Φαναράς, ο Ρουτσούνης, ο Παναγόπουλος, ο Νικολακόπουλος, ήταν οι δικοί τους ήρωες. Οι δημοσκόποι των Αθηνών δηλαδή που τις επόμενες μέρες θα κληθούν να αποτιμήσουν σε ποσοστά όλη αυτή την προσπάθεια. Αυτή θα είναι και η μόνη έγνοια των πρασίνων όταν το βράδυ της Κυριακής πάρουν τον δρόμο της επιστροφής αφήνοντας πίσω τους χαμογελαστούς στις γιγαντοαφίσες τον Ρέμο, την Πρωτοψάλτη, τον Βοσκόπουλο.
Κανένας υπουργός δεν τόλμησε να πάει τα δύο αυτά βράδια στα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης και ας ήταν εκεί όλοι οι άλλοι. Ανάμεσά τους και οι ηγεσίες του ΣΕΒ και της ΓΣΕΕ (όχι πάντως στο ίδιο τραπέζι). Ο Κώστας Σημίτης έχει απαγορεύσει από το 1997 αυτούς τους θεσμοθετημένους στο παρελθόν νυχτερινούς περιπάτους και δεν τους επέτρεψε ούτε φέτος που έκανε τόσες και τόσες παραχωρήσεις. Αλλωστε και ο εκσυγχρονισμός έχει τα όριά του.

ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ..ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ..ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ… ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ..(BINTEO)

xreokopia

Ο Οικονομικός σχολιαστής και επιχειρηματίας, Karl Denninger λέει ό, τι αυτό που συμβαίνει στην ελληνική κρίση χρέους είναι πραγματικά ένα παγκόσμιο πρόβλημα.
IMG
«Όλες οι χώρες έχουν εμπλακεί στην ίδια θέση. Συμμετέχουν στην ίδια θεμελιώδη απάτη, η οποία κτίζεται για να παραμείνει σε μόνιμη βάση. Είναι η ίδια απάτη που γίνεται και εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εμείς απλά δεν έχουμε αντιδράσει, αλλά θα το κάνουμε. Αυτή είναι μια απάτη. Οι άνθρωποι που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση πρέπει να πάνε στη φυλακή. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αναιρεθεί αυτός ο γόρδιος δεσμός, εκτός αν υπάρξει άρνηση πληρωμής. Το χρέος δεν υπάρχει περίπτωση να αποπληρωθεί. Όποιος το λέει ψεύδεται και τοποθετεί τον εαυτό του σε αυτούς που συμμετέχουν ενεργά στο έγκλημα», εξηγεί ο Denninger.
Και συνεχίζει: «Πρέπει να αναφερθεί και να ακουστεί παντού ότι από τη λεγόμενη ελληνική διάσωση επωφελήθηκαν πραγματικά μόνο οι μεγάλες τράπεζες, που φέρονται να έλαβαν περισσότερο από το 90% των χρημάτων διάσωσης. Αυτό είναι το όλο θέμα. Δεν υπήρξε καμία πραγματική διάσωση. Αυτή που διασώθηκε ήταν οι Goldmans που συμμετείχαν σε μια ενεργή απάτη… Η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση είναι εξίσου ένοχη. Εδώ είναι η κατώτατη γραμμή, οι άνθρωποι εξαπατήθηκαν.
Μια μεγάλη ιδέα είναι είναι να ξεκινήσουν να εκδίδονται μηνύσεις και να τιμωρηθούν αυτοί που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση την Ελλάδα. Στείλτε φυλακή την Άνγκελα Μέρκελ (καγκελάριος της Γερμανίας), και στη συνέχεια καντε το ίδιο με τον Μάριο Ντράγκι (Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας). Μπορείτε, επίσης, να μηνύσετε όλους τους CEOs των τραπεζών που συμμετείχαν σε αυτό.
Βάλτε τους Φυλακή… Μπορείτε να πάρετε τα ομόλογα και να τα σκίσετε. Ο πόνος που θα εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη πρόκειται να είναι σημαντικός. Ωστόσο, αν δεν αρχίσει η τιμωρία των ανθρώπων που δημιούργησαν και συνεχίζουν να συντηρούν αυτή την καταστροφική πολιτική, τότε πως αλλιώς μπορεί να γίνει μια αποτροπή των πραγμάτων;»
Ο Denninger αναφέρει πως οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή έχουν προβάδισμα για να ακολουθήσουν την ίδια μοίρα με την Ελλάδα. «Όχι μόνο δεν έχει κοπεί τίποτα, αλλά οι δαπάνες της κυβέρνησης επεκτείνονται και το χρέος ανεβαίνει στο διπλάσιο του ποσοστού της οικονομικής παραγωγής. Αυτό πρόκειται να εκραγεί στο πρόσωπό μας. Αν εμείς, ως Αμερικανοί δεν βάλουμε ένα τέλος σε αυτό, πρόκειται να αντιμετωπίσουμε ό, τι η Ελλάδα αντιμετωπίζει τώρα».

Σήμερα η ψηφοφορία για το δεύτερο πακέτο μέτρων

vouleutes

Σήμερα το πρωί αρχίζει η επεξεργασία του πολυνομοσχεδίου με το δεύτερο πακέτο μέτρων, το οποίο περιλαμβάνει τα προαπαιτούμενα, για να αρχίσουν ξανά οι διαπραγματεύσεις Αθήνας- πιστωτών.
Στις 9 το πρωί αρχίζει η κοινή συνεδρίαση των αρμοδίων Διαρκών επιτροπών της Βουλής (Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Δημόσιας Διοίκησης), όπου αρχικά θα εγκρίνει τον κατεπείγον χαρακτήρα του νομοσχεδίου.

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΕΙΣΒΟΛΗ» ΣΤΟ… ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


30500389
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Η σημερινή συγκυρία με την οικονομική κρίση της Ελλάδας, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών της Τουρκίας, Nihat Zeybekci, έχει δημιουργήσει άριστες προϋποθέσεις για μια μεγάλη οικονομική εισβολή της Τουρκίας σε πολλούς τομείς της ελληνικής οικονομίας με την προσδοκία μεγάλης κερδοφορίας. Όπως ανέφερε ο Τούρκος υπουργός σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Hürriyet, (21/7), η ευκαιρία είναι πολύ μεγάλη για τους Τούρκους επιχειρηματίες και καλούνται να καλύψουν τα μεγάλα κενά που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Ζ.Κωνσταντοπούλου: ''Στην Ελλάδα γίνεται πραξικόπημα και δεν πρέπει να ολοκληρωθεί - Mην ψηφίσετε το Μνημόνιο"


Ηχηρή παρέμβαση είχαμε πριν απο λίγο από την Πρόεδρο της Βουλής Ζ.Κωνσταντοπούλου η οποία δήλωσε πως βρίσκεται ένα πραξικόπημα σε εξέλιξη από τους δανειστές και ότι το νέο μνημόνιο δεν πρέπει να περάσει για να μην ολοκληρωθεί. Ένα 24ωρο πριν από την ψήφιση των προαπαιτούμενων μέτρων της συμφωνίας στη Βουλή καλεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον ελληνικό λαό και να σεβαστούν την βούλησή του.

Οργισμένη απάντηση στη Βαλαβάνη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Κανείς δεν παρακολουθεί Eλληνες πολιτικούς


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
Την έντονη αντίδραση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προκάλεσαν τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη περί παρακολουθήσεών της από την ΕΥΠ. Συγκεκριμένα, η κ. Βαλαβάνη, μιλώντας σήμερα το πρωί στην «Κοινωνία Ώρα Mega» σχετικά με την ανάληψη 200.000 ευρώ που έκανε η μητέρα της από τράπεζα του Ηρακλείου, ζήτησε να αρθεί το τηλεφωνικό της απόρρητο για το πότε μιλούσε με τη μητέρα της, αν και, όπως είπε, είναι περιττό, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι «με ακούνε βαλιτσάκια από τότε που έγινα υπουργός».
«Όφειλε να γνωρίζει ότι κανείς από το επίσημο Κράτος δεν παρακολουθεί Έλληνες πολιτικούς ή πολίτες για μη τρομοκρατικές ή εγκληματικές δραστηριότητες» σημειώνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ανακοίνωσή του.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Η κυρία Βαλαβάνη, ως Υπουργός, όφειλε να γνωρίζει ότι κανείς από το επίσημο Κράτος δεν παρακολουθεί Έλληνες πολιτικούς ή πολίτες για μη-τρομοκρατικές ή εγκληματικές δραστηριότητες. Όφειλε επίσης να γνωρίζει ότι τόσο ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όσο και ο Διοικητής της ΕΥΠ ενεργούν με βάση το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους και δεν αναμιγνύονται σε πολιτικά παιχνίδια εντυπώσεων.
» Εάν παρά ταύτα και στο πλαίσιο οποιασδήποτε υπερασπιστικής γραμμής η κυρία Βαλαβάνη έχει στοιχεία υποκλοπής τηλεφωνικών της συνομιλιών ως Υπουργού συνιστάται να απευθυνθεί στις αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές (ΕΕΤΤ, Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών κλπ.) προκειμένου να εξετασθούν οι καταγγελίες της».

Παραβιάσεις και εμπλοκές από τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο


Σε μαζικές παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου χώρου (ΕΕΧ) προχώρησαν σήμερα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, ενώ επιπλέον υπήρξε και μια εμπλοκή καθώς οι τούρκοι πιλότοι αρνήθηκαν να υπακούσουν στις εντολές των Ελλήνων πιλότων.
Πιο συγκεκριμένα δύο σχηματισμοί από 2 και 6 αεροσκάφη, εκ των οποίων οπλισμένα ήταν δύο και 2 CN-235 προχώρησαν σε 4 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 16 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου χώρου (ΕΕΧ) ενώ όπως αναφέρθηκε σημειώθηκε και μια εμπλοκή. Η τουρκική δραστηριότητα εκδηλώθηκε στο βορειανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Fmr. Greek PM Papandreou: Deal has created sense of stability

Ο εκβιασμός του Grexit θα συνεχιστεί και το 2016: Τι υποστηρίζουν οικονομολόγοι


Ο εκβιασμός του Grexit θα συνεχιστεί και το 2016: Τι υποστηρίζουν οικονομολόγοι
Ο κίνδυνος να υποχρεωθεί η Ελλάδα σε μία έξοδο από την ευρωζώνη μέχρι το τέλος του 2016 παραμένει, σύμφωνα με το 71% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση του Bloomberg που διεξήχθη μεταξύ 34 οικονομολόγων. Το 70% απάντησαν ότι θεωρούν πως η Ελλάδα θα είναι ασφαλής για το υπόλοιπο του 2015 παρότι σχεδόν οι μισοί από τους ερωτηθέντες εκτίμησαν ότι το πακέτο διάσωσης των 86 δισεκ. ευρώ που επιδιώκει να εξασφαλίσει ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα αποδειχθεί πολύ μικρό.
“Χωρίς μία μορφή ελάφρυνσης χρέους, το πακέτο διάσωσης ποτέ δεν θα είναι αρκετά μεγάλο”, λέει ο Πίτερ Ντίξον, οικονομολόγος στην Commerzbank AG (τη δεύτερη μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα) στο Λονδίνο.
“Φορτώνοντας με περισσότερα δάνεια μία χώρα που δεν είναι σε θέση να τα αποπληρώσει απαντά στον ορισμό του Αϊνστάιν για την παράνοια: να επιχειρείς το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά αναμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα”, λέει ο Ντίξον.
Από την πλευρά του, ο Άλαν ΜακΚουέιντ, επικεφαλής οικονομολόγος του ιρλανδικού ομίλου Merrion Capital Group στο Λονδίνο, δήλωσε: “Εκτός από τη Γερμανία, φαίνεται ότι οι περισσότεροι συμφωνούν ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία σημαντική απομείωση χρέους. Αν δεν την εξασφαλίσει, είναι δύσκολο η χώρα να επιβιώσει εντός της ευρωζώνης επ΄αόριστον”.
Bloomberg, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αθήνα

mignatiou

ΟΥΤΕ ΤΑΞΙ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


imageΣε φιάσκο εξελίχθηκε το φιλοσκοπιανό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 16 και 19 Ιουλίου στην ακριτική Φλώρινα, με θέμα την ανάλυση και παρουσίαση της -λεγόμενης- «μακεδονικής» ιστορίας «από διάφορες οπτικές γωνίες, όπως της γλωσσολογίας, της ανθρωπολογίας, της πολιτικής και της κοινωνιολογίας», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μεταναστευτικό και θέματα ασφαλείας


Ο σύμβουλος σε θέματα ασφαλείας Αλέξανδρος Νίκλαν βρέθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή Take the money and run της Φωτεινής Μαστρογιάννη με θέμα συζήτησης το μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας μας όπως έχει προκύψει σήμερα και τα προβλήματα εθνικής ασφαλείας που απορρέουν απ΄αυτό.

Όπως ο ίδιος τόνισε αν θέλουμε να λύσουμε το πρόβλημα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα αίτια του γιατί όποια άλλη λύση θα οδηγήσει σε οικτρή αποτυχία.geopolitics.com.gr

To Iσλάμ προ των πυλών


Όσο η χώρα μας βαυκαλίζεται, αδέρφια, αποκαμωμένη από την πολιτική ανοησία των ημερών και στρουθοκαμηλίζει, το Ισλαμικό Κράτος ανασυντάσσεται και πραγματοποιεί νέες επιθέσεις. Μπορείτε εδώ να διαβάσετε για το τελευταίο μακελειό στα σύνορα με Τουρκία 
http://www.geopolitics.com.gr/2015/07/blog-post_547.html ). Να μη θυμίσουμε φυσικά την κατάσταση στα Βαλκάνια, τη γειτονιά μας, (στο Geopolitics έχουμε κάνει άπειρες αναφορές) αρχής γενομένης από τα επεισόδια στο ποδοσφαιρικό αγώνα Σερβίας Αλβανίας και την εμφάνιση του UCK, γεγονότα που θα έρθουν και θα δέσουν με τα βίντεο προπαγάνδας των ισλαμιστών στη περιοχή.

Ο εξισλαμισμός της Ευρώπης συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς (είχαμε αναφερθεί σχετικά σε διαδικτυακή εκπομπή όπου η αρχισυντάκτρια του Geopolitics Γιώτα Χουλιάρα έδωσε μια συνοπτική εικόνα της κατάστασης στην Ευρώπη 
http://www.geopolitics.com.gr/2015/06/blog-post_225.html ) 

Την ίδια ώρα η Ελλάδα είναι ένα ξέφραγο αμπέλι. Πλέον ουδείς μπορεί να θεωρήσει τυχαία τη σημερινή σύλληψη ιρανού ισλαμιστή τρομοκράτη στη Μυτιλήνη (πληροφορίες εδώ:
http://www.geopolitics.com.gr/2015/07/blog-post_693.html ). 

Να υπενθυμίσουμε πως ο σύμβουλος θεμάτων ασφαλείας Αλέξανδρος Νίκλαν είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τα θέματα ασφαλείας της μεταναστευτικής πολιτικής του ανοίξαμε και σας περιμένουμε.
Περισσότερες λεπτομέρειες στη διαδικτυακή εκπομπή εδώ:
http://www.geopolitics.com.gr/2015/06/blog-post_55.html.
Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε πριν να είναι πλέον πολύ αργά;

Γιώτα ΧουλιάραPolitical Adviser στην εταιρεία IISCA 
Aρχισυντάκτρια στο Geopolitics.com.gr 

Τούρκικο δημοσίευμα: Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τη σφαγή στη Σουρούτς


http://www.echedoros-a.gr
Η νεολαία του ριζοσπαστικού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα  προέβη σε μια δήλωση καταδικάζοντας τη Σφαγή στη Σουρούτς, δηλώνοντας ότι «32 σύντροφοί μας έχασαν τη ζωή  τους… Εμείς θα συνεχίσουμε αυτά που είχαν ξεκινήσει. Αυτό είναι το μόνο όπλο που έχουμε για να καταπολεμήσουμε τη θηριωδία» γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

Κοσσυφοπέδιο: Είκοσι οικογένειες Αλβανών εντάχθηκαν στο Ισλαμικό κράτος


Οι Αλβανοί συνεχίζουν να εντάσσονται στην τρομοκρατική ομάδα ‘ισλαμικό κράτος’ παρά τα μέτρα που υποτίθεται ότι λαμβάνονται από τις ξένες...
kosovo

Οι Αλβανοί συνεχίζουν να εντάσσονται στην τρομοκρατική ομάδα ‘ισλαμικό κράτος’ παρά τα μέτρα που υποτίθεται ότι λαμβάνονται από τις ξένες δυνάμεις που βρίσκονται στο Κοσσυφοπέδιο. Η εφημερίδα ‘Ζέρι’ της Πρίστινα αναφέρει ότι 20 οικογένειες Αλβανών από το Κοσσυφοπέδιο έχουν φύγει για τη Συρία και το Ιράκ για να ενταχθούν στη ισλαμική οργάνωση του λεγόμενου ‘χαλιφάτου’.

300 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟΔΑ!


ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Σε δραματικές αλλαγές για...
D51585AB1A4CF4E78F8908B2A8D7A735

ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.
Σε δραματικές αλλαγές για τα φορολογικά έσοδα αλλά και για τις επενδύσεις της ΟΠΑΠ Α.Ε. οδηγεί η απόφαση της…
Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων να αλλάξει τους όρους στη λειτουργία των παιγνιομηχανημάτων (VTLs). Μετά την απόφαση της ΕΕΕΠ κυριολεκτικά… στο παρά πέντε από την προγραμματισμένη έναρξη λειτουργίας των VTLs, το επενδυτικό πρόγραμμα της ΟΠΑΠ Α.Ε. βρίσκεται πλέον μετέωρο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – «Βρώμικο Σχέδιο» της Ε.Ε. για να… Σπρώξει τη Ρωσία σε Πόλεμο με την Τουρκία


Όσο Περνά ο Καιρός Τόσο και Αποκαλύπτεται ο δόλιος ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος σε καμιά περίπτωση δεν είναι...
ceb1cf80cebfcebaceb1cebbcf85cf88ceb7-ceb2cf81cf8ecebcceb9cebacebf-cf83cf87ceadceb4ceb9cebf-cf84ceb7cf82-ceb5-ceb5-ceb3ceb9ceb1-cebd

Όσο Περνά ο Καιρός Τόσο και Αποκαλύπτεται ο δόλιος ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος σε καμιά περίπτωση δεν είναι η βοήθεια και η αλληλεγγύη στα κράτη μέλη… Πρόκειται για μια «Ευρωπαϊκή Ουάσινγκτον», που στοχεύει στη δημιουργία μιας αυτοκρατορίας με μία και μόνο κυβέρνηση και ενιαίο νόμισμα, και τους υπόλοιπους να είναι «σκλάβοι» της…
Ποιο είναι το τελευταίο δόλιο σχέδιο αυτής της «Αυτοκρατορίας»;

Πώς τα capital controls "εξαφάνισαν" τους πωλητές ακινήτων


Σε πλήρη «ακινησία» οι αγοραπωλησιες ακινήτων, έως ότου εξομαλυνθεί η κατάσταση. Τα capital controls και η αναταραχή των τελευταίων μηνών...
akinita1
Σε πλήρη «ακινησία» οι αγοραπωλησιες ακινήτων, έως ότου εξομαλυνθεί η κατάσταση.
Τα capital controls και η αναταραχή των τελευταίων μηνών έχουν αναγκάσει τους περισσότερους πωλητές ακινήτων να «εξαφανιστούν» και απλώς να αναμένουν τις εξελίξεις σχετικά με την σταθεροποίηση του τραπεζικού συστήματος και το βάθος χρόνου που θα έχουν οι κεφαλαιακοί έλεγχοι.

Η Αλβανία δεν θα Ξαναβρεί Ελλάδα …


Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος Η κρίση στην Ελλάδα όπως είναι φυσικό προκάλεσε και προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ένα από τα φαινόμενα...
ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Η κρίση στην Ελλάδα όπως είναι φυσικό προκάλεσε και προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ένα από τα φαινόμενα είναι αυτό της αναζήτησης καλύτερης τύχης από τους οικονομικούς μετανάστες που ήρθανε στην Ελλάδα, ζήσανε και δημιουργήσανε μια καλύτερη τύχη για τους ίδιους, τους συγγενείς τους αλλά και ενίσχυσαν οικονομικά και τις φτωχές χώρες τους.

Μ. Ζαχαριάδης: Αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ πιθανόν να ακολουθήσουν χώρες όπως η Κύπρος


Δύο Κύπριοι ακαδημαϊκοί, οι καθηγητές στο Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Κύπρου… Σωφρόνης Κληρίδης και Μάριος Ζαχαριάδης, προειδοποιούν ότι στην περίπτωση...
tromaktiko2135

Δύο Κύπριοι ακαδημαϊκοί, οι καθηγητές στο Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Κύπρου…
Σωφρόνης Κληρίδης και Μάριος Ζαχαριάδης, προειδοποιούν ότι στην περίπτωση που η Ελλάδα αποχωρήσει από την ευρωζώνη, ενδεχομένως να ακολουθήσουν και άλλες, όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία ή η Κύπρος. «Αν βγει η Ελλάδα, μπορεί με την πρώτη μεγάλη δυσκολία να ακολουθήσει μια χώρα όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία ή η Κύπρος και αυτό είναι το προηγούμενο σε βάθος χρόνου», δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο καθηγητής Μάριος Ζαχαριάδης.

“Μας παρίστανε τον γενναίο για 5 μήνες…ΠΡΟΔΩΣΕ τα όνειρά μας!”

tsipras-xalia1

Τον εκβίασαν μας λέει για να αφανίσει τον ελληνικό λαό, κι αυτός δεν σήκωσε τα χέρια του να τους μουτζώσει και να τους στείλει στον αγύριστο, παρά κιότεψε σαν τον ποιο φοβισμένο ασβό, και δέχτηκε να παραδώσει έναν ολόκληρο λαό….να ξεπουλήσει λαό και Πατρίδα, Εθνοπροδότης ο Αλέξης Τσίπρας!
 ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!
Ο ήρωας φόρεσε την «λεοντή» (δέρμα, τομάρι λέοντος) και μας παρίστανε τον γενναίο για 5 μήνες… Και μετά…μετά αποκαλύφτηκε ότι δεν είναι τίποτα άλλο από ένας φοβητσιάρης λαγός !
wei2bdep
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

XAMOΣ στη Λέσβο με τις απανωτές εξεγέρσεις των λαθρομεταναστών στη Μυτιλήνη! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο νησί – Τι λέει η Χρυσή Αυγή (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

m1

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στη Λέσβο, όπου οι μετανάστες προχωρούν σε απανωτές εξεγέρσεις ζητώντας επίμονα την άμεση καταγραφή και αποχώρησή τους από το νησί.
Σήμερα λίγο μετά τις 17:30 στον πρόχειρο καταυλισμό μεταναστών στον Καρά Τεπέ στη Μυτιλήνη περίπου 3.000 μετανάστες «ξανά» μπλόκαραν τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί από την πόλη της Μυτιλήνης στην ανατολική και βόρεια πλευρά του νησιού, αντιδρώντας στην έλλειψη τουαλετών και στην παρατεταμένη κράτησή τους στο νησί.

ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – Η Εντολή στον Σόιμπλε για τη Δολοφονία της Ελλάδας Δόθηκε…


ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ… ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ...
cf86cebfceb2ceb5cf81ceb5cf83-ceb1cf80cebfcebaceb1cebbcf85cf88ceb5ceb9cf83-ceb7-ceb5cebdcf84cebfcebbceae-cf83cf84cebfcebd-cf83cf8cceb9

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ…
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ… ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ…
Σύμφωνα με το larouchepac…

Πωλείται όπως είναι “επιπλωμένη” η Ελλάδα – Τα πρώτα ακίνητα που βγάζει στο “σφυρί” η Κυβέρνηση – Όλη η λίστα

ellada

Το αφεντικό τρελάθηκε και τα δίνει όσο όσο

Ένα νέο «υπερταμείο» αποκρατικοποιήσεων γεννήθηκε στη Σύνοδο Κορυφής. Τα περιουσιακά στοιχεία που θα εισφερθούν σε αυτό θα αποτελούν ένα είδος εγγύησης για το νέο δάνειο από τον ESM.
Με την πώλησή τους εκτιμάται ότι θα προκύψουν έσοδα 50 δισ. ευρώ σε ορίζοντα 30 ετών και το μεγαλύτερο μέρος τους (75%) θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή του νέου δανείου και του χρέους. Το 25% θα χρησιμοποιηθεί για χρηματοδότηση επενδύσεων.
Στο νέο αυτό ταμείο που θα έχει τελικά έδρα την Ελλάδα και όχι το Λουξεμβούργο, θα μπορούσαν να μεταφερθούν όχι μόνο ακίνητα του Δημοσίου, και κρατικές επιχειρήσεις, αλλά βραχονησίδες, τα μελλοντικά έσοδα από υδρογονάνθρακες, ενώ όπως δήλωσε η Μέρκελ , θα περιλαμβάνει επίσης θυγατρικές και ακίνητα τραπεζών.

[VIDEO] Βαρουφάκης (@CNN): Υπήρχε σχέδιο Β αλλά δεν αφορούσε #GRexit


varoufakis_simaia
Ένα σημαντικό σημείο της συνέντευξης του Βαρουφάκη που ελάχιστοι το πρόσεξαν είναι ότι ο Αλέξης είχε δώσει εντολή στο οικονομικό επιτελείο να επεξεργαστούν ένα είδος εναλλακτικού σχεδίου ώστε να είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν  εκβιασμούς grexit(πράγμα που όντως έγινε).Αν αληθεύει αυτό τότε η ευθύνη της μη ύπαρξης εναλλακτικού σχεδίου πέφτει στο συγκεκριμένο επιτελείο που αργότερα προστέθηκε και ο Βαρουφάκη

ΒΟΜΒΑ από εφημερίδα ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: “ΝΑΙ…Φιμώνουμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”

xrysh-avgh

Στην κατάργηση της πολυφωνίας πέρασε  η Εφημερίδα των Συντακτών αποκλείοντας το κόμμα της Χρυσής Αυγής σε άρθρο της.
Σε άρθρο αναδεικνύει πως η ελευθεροτυπία είναι τελικά μεθοδευμένη και λογοκρίνει τη Χρυσή Αυγή.
Διαπιστώνεται λοιπόν πως τα ΜΜΕ δεν είναι ανεξάρτητα όπως θέλουν να αυτοπαρουσιάζονται από τη στιγμή που ο καθένας αποκλείει κάποιον με τον οποίο δε συμβαδίζουν οι απόψεις.
Φαίνεται λοιπόν πως ακόμη και οι καταγγελίες που γίνονται στα αρμόδια όργανα (ΕΣΡ) ή ακόμα και οι δικαστικές αποφάσεις δεν πτοούν ορισμένους.
efsyn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...