Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣΑΘΗΝΑ 27-7-2015.

Όταν μιλάει η καρδιά και το αίμα τού Έλληνα, τότε η φύση μεριάζει για να διαβεί το δίκαιο και η αρμονία μες στην οικουμένη. Όταν το θράσος τού εισβολέα φτάνει να εισχωρήσει ανάμεσά μας και να πειράξει τα ιερά και τα όσια τής Ελληνικής Φυλής, τότε η Ελληνική Φυλή ανταριάζει, ενώνεται και ξεκινάει σταυροφορία ενάντια στους μισητές τής Πίστης μας. Και όταν εμείς οι Έλληνες μιλάμε για Πίστη, εννοούμε την Πίστη που ξεκινάει από τον Ζώντα Θεό, απλώνεται σε ολάκερη την Πατρίδα και κυλάει μες στο Ανίκητο Ελληνικό Αίμα.

Η οικονομική κρίση στήθηκε από τούς εμπόρους των εθνών για το χάλασμα τού εθνικού φρονήματος και τής ορθής πίστης. Μεθοδεύτηκε με την απόλυτη συνέργεια των πολιτικών τής αστικής δημοκρατίας και των συνοδοιπόρων τους σε παρακράτος και θεσμικούς φορείς. Το κράτος τού ψευτορωμέϊκου αφέθηκε στον τυχοδιωκτισμό και την χαλαρότητα άπιστων και απάτριδων υπάρξεων που μόνη τους ενασχόληση ήταν και είναι να γκρεμίζουν τις παραδόσεις και τα θεμέλια τού λαού μας. Να εξορίσουν τον Θεό, την Οικογένεια και το Όραμα τής Δημιουργίας από τις καρδιές των Ελλήνων.

Κάθε φορά που το Ελληνικό Έθνος δίδει τον καλό αγώνα για την προκοπή, για την ανάπτυξη μα και για την ελευθερία του, πίσω από την πλάτη του στήνουν κουβέντα οι τεχνίτες τής εφήμερης ησυχίας. Είναι μια ησυχία που συντηρείται όσο καιρό παραμένει η Ορθοδοξία στις κατακόμβες τής πολιτικής και η ανεξαρτησία τού κράτους ξεκομμένη από την ακεραιότητα τού Έθνους.

Να πάψουμε να είμαστε οργανωμένη και σαφώς προσδιορισμένη πολιτεία, ένα προτεκτοράτο δίχως διακριτή προσωπικότητα, ένας εσμός δίχως θρησκεία και έθνος, συντετριμμένο κάτω από την μπότα τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Να τι θέλουν οι ψευτοσύμμαχοι τής Εσπερίας. Και να ποιος είναι ο λόγος υπάρξεως των γραικύλων πολιτικάντηδων. Να σκύψουμε το κεφάλι στο χώμα. Και να ηττηθούμε εκ προοιμίου.

Μάς οδήγησαν στην εγκατάλειψη τής Μεγάλης Ιδέας και τούς ξεριζωμούς από τις προαιώνιες εστίες. Μάς οδήγησαν στην εγκατάλειψη τής Ιστορίας. Μάς οδήγησαν στην περιθωριοποίηση τής Ελληνικής Οικογένειας. Μάς λεηλάτησαν την Ορθοδοξία, σπέρνοντας το μικρόβιο τού οικουμενισμού, τής συνευρέσεως των θρησκειών, ως τάχα Ορθοδοξία.

Μάς δώσανε την ψήφο, βάζοντάς μας ταγούς με ξένες εξαρτήσεις. Μάς βάλανε να ψάχνουμε τον άρτο τον επιούσιο σε ψεύτικους παραδείσους. Και ύστερα με μια μονοκονδυλιά βγάλανε από εμπρός επιτέλους τούς ψεύτικους παραδείσους και μάς ζητούν να αποδεχτούμε την κηδεμονία και το περιλαίμιο τής αισχρής, αντίχριστης και ανθελληνικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Δεν δεχόμαστε την κατάργηση τού σπιτιού μας. Δεν δεχόμαστε το κούνημα τού δακτύλου από το νεοταξικό κτήνος και τον διχασμό μιας εξουσίας βρώμικης από τον δωσιλογισμό. Ο Ελληνισμός μας δεν χωράει μέσα στα τραπεζικά θησαυροφυλάκια και στον οιοδήποτε έλεγχο τής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης των προσωρινών δυνατών.

Δεν δεχόμαστε την αντικατάστασή μας από γυρολόγους, αλλογενείς και αλλόπιστους. Και φυσικά δεν πρόκειται να εκχωρήσουμε έδαφος ελληνικό σε κείνους που κινούνται ως στρατός τού διαβόλου σε παγκόσμια σύρραξη.

Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά και μόνον στους Έλληνες. Η Ελλάς είναι Έθνος Αποστολικό και Εκπολιτιστικό. Βαστάει ζωντανή την φλόγα τής Πίστης στην κανδύλα τής Φυλής. Ζει και μάχεται υπέρ τής ελευθερίας και τής αυθυπαρξίας τού ανθρώπινου προσώπου.

Η Ελλάς στηρίζεται στις δυνατότητες και τον δυνατό χαρακτήρα των δικών της ανθρώπων. Κι ακόμη στην αξιοποίηση τού φυσικού περιβάλλοντος που μάς χάρισε ο Θεός και το πότισαν με το τίμιο αίμα τους Άγιοι και Ήρωες.

Η Ελλάς είναι Έθνος Πιστών Ελλήνων που έχει γεννηθεί για να εξαπλώσει την Αλήθεια τού Θεού και το Δίκαιο των Ελλήνων. Έχουμε ένα και μόνον ιερό χρέος. Να σταθούμε όρθιοι στις επάλξεις απέναντι στον προαιώνιο και Άνομο Σταυρωτή. Να κάνουμε την ιερή αντεπίθεση και να αναστήσουμε την ηγετική μας θέση στην ιστορία των εθνών. Χαράγματα και σφραγίσματα και αφανισμός ψυχών στην Γη τού Φωτός δεν έχουν θέση. Και οι Έλληνες δεν είναι γεννημένοι για σκλάβοι απολίτιστων βαρβάρων δύσης και ανατολής.

Δεν έχουμε δυνατούς και θαρραλέους απέναντί μας. Έχουμε ένα πλήθος από μηδενικότητες και δειλούς που νομίζουν πως η τσέπη μπορεί να τσακίσει την ψυχή. Πολλούς και ψυχωμένους, μια σιδερένια γροθιά ενωμένους κάτω από κοινές αξίες δεν μπορούν να μάς αντιμετωπίσουν. Γι’ αυτό και σκόρπισαν κόμματα, αιρέσεις και επιχρυσωμένες ανοχές για τούς εχθρούς μας μέσα στο γερό οικοδόμημα που λέγεται Ελλάς.

Φωτιά και τσεκούρι στα διχαστικά διλήμματα και τούς φορείς τους. Καμία ανοχή στους μισητές Θεού και Ελλήνων. Ενότητα κάτω από τα λάβαρα τού Δικέφαλου Αετού, τής Γαλανόλευκης και τού Ελληνικού Εθνικισμού. Προήλθαμε από γενιά τρανών Ελλήνων προγόνων και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με την ακόμη τρανότερη γενιά συγκαιρινών Ελλήνων έως τούς απογόνους μας και μέχρι την συντέλεια των αιώνων.

Το πεδίο τής ειρηνικής διαβιώσεως έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση την αποψίλωση των παραφυάδων και την λείανση των κακοτοπιών. Ο ομαλός βίος διασφαλίζεται μονάχα με την εξάλειψη των αδικιών. Και η σταθερή πορεία χρειάζεται κανόνες ως πυξίδα και συγκεκριμένη αποστολή.

Έτοιμοι για θυσίες. Σταθεροί στις απόψεις μας. Μύστες τής Ορθοδοξίας Μας. Μια αδιάρρηκτη αιμάτινη αλυσίδα, κάθε Έλληνας και όλοι μαζί πολλά κάστρα ελληνισμού που πυκνώνουν και μεγιστοποιούν την Ελληνική Καστροπολιτεία.

Τής λευτεριάς η χρυσοφόρα αυγή με το σταυρό και το σπαθί στο χέρι, με την αλύγιστη πίστη τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Με την αγάπη στην Φυλή, με την ευλογία Θεού, θα βγούμε από την καταιγίδα των αλαζόνων τής παγκοσμιοποίησης. Στης Οικουμένης τον θρόνο, ελληνικά τα σκήπτρα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Philippe Legrain: «Aναδιάρθρωση χρέους είναι απολύτως αναγκαία, διαφορετικά οι πιθανότητες ανάκαμψης είναι ελάχιστες»


ADVERTISEMENT
phillip-legrain
«Οι πιστωτές παγίδευσαν την Ελλάδα σε ένα καθεστώς καταθλιπτικής εξάρτησης»

«Οι πιστωτές παγίδευσαν την Ελλάδα σε ένα καθεστώς καταθλιπτικής εξάρτησης», υποστηρίζει ο Βρετανός οικονομολόγος

Τάσος Τσακίρογλου
Ο Φιλίπ Λεγκρέν ασκεί καταλυτική κριτική στη Γερμανία και στις χώρες-δορυφόρους της, τις οποίες κατηγορεί ότι έχουν μετατρέψει την ευρωζώνη από μια ένωση ίσων σε μια τερατώδη αντιδημοκρατική δομή, με στόχο την κυριαρχία και την επιβολή. Δεν πιστεύει ότι θα γίνει η αναγκαία βαθιά αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και καλεί την κυβέρνηση να ετοιμάσει ένα σχέδιο αντιμετώπισης των συνεπειών του Grexit.

Ωχ, να και τα κακά μαντάτα: Δείτε ποιοι πρέπει να πληρώνουν την εφορία την επόμενη εβδομάδα…

eforia

Όσοι υπόχρεοι είχαν υποβάλει τη φορολογική τους δήλωση μέχρι …τις 18 Ιουλίου, υποχρεούνται να καταβάλουν την πρώτη δόση του φόρου που τους αναλογεί μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, 31 Ιουλίου.
Αυτός προκύπτει από την τελευταία ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, που αφορά την έναρξη ισχύος των αλλαγών στο ΦΠΑ, καθώς και τις φορολογικές δηλώσεις.
Πιο αναλυτικά:
Για τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων που είχαν υποβληθεί μέχρι τις 18 Ιουλίου, η πρώτη δόση του φόρου πρέπει να καταβληθεί μέχρι τις 31 Ιουλίου.
Για δηλώσεις που υποβλήθηκαν μετά τις 18 Ιουλίου, η προθεσμία λήγει στις 31 Αυγούστου. Η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9), που είχε παραταθεί μέχρι την 27η Ιουλίου 2015, παρατείνεται εκ νέου ως και την 26η Αυγούστου.
Όσον αφορά στον ΦΠΑ, διευκρινίζεται ότι οι νέοι συντελεστές ισχύουν από τις 20 Ιουλίου. Για τα ξενοδοχεία (υπηρεσίες διαμονής), ο συντελεστής διαμορφώνεται σε 6% κατά τη μεταβατική περίοδο από 20 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2015.

Το 4o Ράιχ μοιάζει και τώρα ανίκητο, όπως το 1940!16540reich_eu

ADVERTISEMENT

Ηττηθήκαμε! Το ομολόγησε, άλλωστε, και ο πρωθυπουργός στη Βουλή τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ομως χάνεις μια μάχη μόνο αν τη δώσεις. Αν πας εξαρχής με κάτω τα χέρια, είναι βέβαιο ότι όχι μόνο θα διασυρθείς, αλλά θα σε θεωρήσει ο εχθρός τόσο εύκολο αντίπαλο, που θα περιμένει την ευκαιρία να σε αποτελειώσει πανηγυρικά.

Ποιος, όμως, ηττήθηκε; Ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του ή η ελληνική κοινωνία συνολικά; Δυστυχώς, η απάντηση είναι ότι ηττηθήκαμε όλοι μας!

ΛΑΘΡΟ: ΤΡΕΙΣ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ. 30.000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

LATHRO

Σοκ και δέος με την Ευρώπη να αδιαφορεί
Τρεις μεγάλες κωμοπόλεις πέρασαν από το Αιγαίο μέσα σ΄ ένα 20ήμερο! 28.260 παράτυποι μετανάστες αποβιβάστηκαν σε ακτές ελληνικών νησιών,από τις 23 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου! Η κατάσταση έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια με το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα να παλεύουν χωρίς καμία απολύτως βοήθεια!

Philippe Legrain: «Το πρόβλημα της ευρωζώνης είναι οι πολιτικές της Γερμανίας»


ADVERTISEMENT
7egrain-630
Ο Φιλίπ Λεγκρέν υπήρξε οικονομικός σύμβουλος του τέως προέδρου της Κομισιόν Μανουέλ Μπαρόζο
Eνώ οι θεσμοί ξεκίνησαν, σχεδόν αμέσως μετά την έγκριση των προαπαιτούμενων από την ελληνική Βουλή, τα γνωστά παιχνίδια πίεσης και ισχύος σε βάρος της Αθήνας με στόχο νέες παραχωρήσεις, η παγκόσμια κατακραυγή σε βάρος της Γερμανίας δεν λέει να κοπάσει.
Μπάμπης Μιχάλης
Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, από την πλευρά του, προσπάθησε χθες να απαντήσει στις επικρίσεις των Πικετί, Κρούγκμαν, Σακς, Στίγκλιτς και άλλων οικονομολόγων για τη στάση του Βερολίνου έναντι της Ελλάδας αλλά δεν έπεισε. Το άρθρο γνώμης του γενικού διευθυντή Οικονομικών Υποθέσεων του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Λούντγκερ Σούκνεχτ στην εφημερίδα «Suddeutsche Zeitung» περιορίστηκε σε κοινοτοπίες περί σεβασμού των κανόνων της Ε.Ε. ως προϋπόθεσης για την ευημερία.

“Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ. ΜΙΑ “ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ

filakes3

Ξεκινούμε «δημόσια » , μια ιδιότυπη αστυνομική έρευνα που σκοπό έχει να αποδώσουμε ΜΑΖΙ , Ηθική και Ποινική ευθύνη σε πολλούς .
Γενικά μπορούμε να πούμε ότι , η δημιουργία του ΧΡΕΟΥΣ για το οποίο μερίδιο ευθύνης φέρουν και οι «θαυμαστές » της μίζας , της αρπαχτής και του πελατειακού κατεστημένου , οφείλεται αφενός μεν στην κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος από τις Κυβερνήσεις, ( π.χ σπαταλήσαμε δισεκατομμύρια ευρώ για να κάνουμε ένα σόου 20 ημερών και να κερδίσουν οι κατασκευαστικές -τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004) αφετέρου δε στην εσφαλμένη οικονομική πολιτική η οποία εφαρμόστηκε , και τα τελευταία πέντε χρόνια με βάση τα μνημόνια που επιβλήθηκαν από την Τρόικα , και τα οποία αποδείχθηκαν ανεπιτυχή, αφού οδήγησαν σε ανεργία και σε φτωχοποίηση μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού , το 62% του οποίου στο πρόσφατο δημοψήφισμα βροντοφωνάξε , ΟΧΙ σε άλλη λιτότητα .

Αποκάλυψη Βόμβα: Δίνουμε τα κλειδιά του κράτους στη Τρόικα


troikanoi

Kάποτε ακούγαμε τη κυβέρνηση να λέει πως η τρόικα δεν θα ξαναπατήσει το πόδι της στην Ελλάδα. Οι καιροί γρήγορα άλλαξαν και πλέον, όπως είπε και ο κ. Φλαμπουράρης εάν οι ελεγκτές πρέπει λόγω συμφωνίας να "επισκεφθούν τα υπουργεία, θα πρέπει να το δεχθούμε".
Την ίδια στιγμή κυβερνητικός αξιωματούχος μιλώντας στο Reuters, δήλωνε σίγουρος για την επανέναρξη των τροικανών επισκέψεων και τόνιζε πως "δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με το να επισκεφθούν το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους" ενώ η απαντητική επιστολή του ΔΝΤ παραμένει ασαφής σχετικά με το πότε και το πού θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.
Αυτό πάντως που γίνεται σαφές είναι ότι σημασία δεν έχει το που θα συναντηθούν αλλα το που θα "βάλουν" χέρι με τις ευλογίες της κυβέρνησης.
Είτε πρόκειται για τη Δευτέρα (το πιο πιθανό) είτε για τη Τρίτη.

Ενάντια στην Δημοκρατία και την Ισότητα


Ο δυτικός πολιτισμός είναι ένας ετοιμοθάνατος πολιτισμός. Όπως ο Σπένγκλερ και ο Πλάτωνας αναφέρουν, οι πολιτισμοί έχουν έναν κύκλο ζωής, και ήδη ξεκινώντας από τον εικοστό αιώνα, η Ευρώπη οδεύει προς το θάνατο.

Κορυφαίος Γερμανός διπλωμάτης: Μία ταπεινωμένη Ελλάδα θα ήταν κίνδυνος για όλη την Ευρώπη


Κορυφαίος Γερμανός διπλωμάτης: Μία ταπεινωμένη Ελλάδα θα ήταν κίνδυνος για όλη την Ευρώπη
Το τρίτο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα είναι μία επένδυση στην ευρωπαϊκή ασφάλεια, τόνισε ο επικεφαλής της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια, Βόλφγκανγκ Ισινγκερ. Ο πρώην πρέσβης υπογράμμισε ότι μία ασταθής και ταπεινωμένη Ελλάδα, θα αποτελούσε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο μήνυμα για τη σταθερότητα ολόκληρης της Ευρώπης, σε συνέντευξή του στην Berliner Zeitung. Η νοτιοανατολική Ευρώπη χρειάζεται ακόμη τεράστια ευρωπαϊκή στήριξη, πρόσθεσε.

Πρωτοφανής παρέμβαση του ... ΝΑΤΟ (!) υπέρ της κατάργησης του φυσικού χρήματος στην Ελλάδα!


Με μια περίεργη όσο και εντυπωσιακή παρέμβαση, το ... ΝΑΤΟ (!) τάσσεται υπέρ της κατάργησης του φυσικού χρήματος στις οικονομικές συναλλαγές στην Ελλάδα, με το πρόσχημα της "σύλληψης της φοροδιαφυγής" και με άρθρο του (Ελληνα...) προέδρου του Συμβουλίου Διεθνών Ελεγκτών της Συμμαχίας, το οποίο δημοσιεύεται μάλιστα το κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ) ζητεί από την κυβέρνηση να απαγορεύσει ρητώς τις συναλλαγές με μετρητό!

Τα μυστικά πυρηνικά καταφύγια της Αλβανίας


Στη φωτό πυρηνικό καταφύγιο στην Αλβανία που επενδύθηκε με ξύλο για εμπορική εκμετάλλευση
Η Αλβανία, η μικρή χώρα των δυτικών Βαλκανίων, επί δύο δεκαετίες στο παρελθόν, έχτιζε  ισχυρά καταφύγια από σκυρόδεμα και ατσάλι,  για τον αναμενόμενο πυρηνικό πόλεμο του Ψυχρού Πολέμου, που δεν ήρθε ποτέ.

Αποκαλυπτικό – Τούρκικη ακτοφυλακή στην Αγία Μαρίνα της Σύμης - εικόνες


11780413_10152888328151529_1727347743_n
Δεν φτάνει ο τεράστιος αριθμός των παράτυπων μεταναστών που καθημερινά εισέρχεται στα Ελληνικά χωρικά ύδατα καθώς και οι εναέριες παραβιάσεις του FIR Αθηνών από τους γείτονες, τώρα έχουμε και…επιθεώρηση (?) από τουρκικά πλοία της Ακτοφυλακής.
Ιδού τι περιγράφει αυτόπτης μάρτυς:
“Ημέρα Δευτέρα 20/07/2015 στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, δίπλα στο Πέδι εις την νήσον Σύμη κατά τις μεσημβρινές ώρες εθεάθει να εισέρχεται στον κολπίσκο η περίπολος του λιμενικού της Τουρκίας!!!

Καππαδοκία: Η μεγαλύτερη υπόγεια πόλη στον κόσμο


Την Τρίτη, 23 Ιουνίου, εκπρόσωπος της UNESCO Ashish Kothari, πραγματοποίησε επίσκεψη προκειμένου να επιθεωρήσει  τη μεγαλύτερη υπόγεια πόλη του κόσμου που ανακαλύφθηκε στην Κεντρική Ανατολία, στην Καππαδοκία, γύρω από το φρούριο Νεβσεχίρ.

Τρίτο Μνημόνιο και Δημοκρατία


Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου - Το τρίτο μνημόνιο δεν θα οδηγήσει μόνο στη συνέχιση της οικονομικο-κοινωνικής καταστροφής της Ελλάδας («σπείρα θανάτου μπροστά μας», λέει ο αγαπημένος του ΣΥΡΙΖΑ Γκαλμπρέιθ, στο τελευταίο άρθρο του). Αποτελεί, πιθανότατα, και είσοδο σε περίοδο βαριάς, όλο και πιο έκδηλης συνταγματικής ανωμαλίας. Η επιστροφή της αστυνομίας του κ. Πανούση στην καθιερωμένη πρακτική, να αφήνουμε τους προβοκάτορες να δρουν ανενόχλητοι και μετά να επιτιθέμεθα με παραδειγματική και απρόκλητη βία στο σύνολο των διαδηλωτών, είναι το σύμβολο της νέας εποχής που αρχίζει. (1)

Το Βέλγιο αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων σε όλα τα επίπεδα της κυβέρνησης


Ψήφισμα για την αναγνώριση  της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την Τουρκία, εγκρίθηκε χθες από τη Βουλή των αντιπροσώπων, με την οποία ολοκληρώνεται  η διαδικασία αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων από το κράτος του Βελγίου, όπως δήλωσε ο Έντουαρτ Νταλμπασιάν, σύμφωνα με αρμενικό δημοσίευμα.

Χουριέτ: Μορατόριουμ στις γεωτρήσεις στην Κύπρο όσο διαρκούν οι διαπραγματεύσεις…


Χουριέτ: Μορατόριουμ στις γεωτρήσεις στην Κύπρο όσο διαρκούν οι διαπραγματεύσεις…
Σε συμφωνία για μη διενέργεια γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ, ενόσω συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό, αναφέρεται η τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ». Το σχετικό ρεπορτάζ της «Χουριέτ» αναδημοσιεύεται στον τουρκοκυπριακό Τύπο.

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ… ΣΤΟΠ… Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… ΣΤΟΠ…


ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ «ΠΟΛΥΣ ΕΥΡΩΠΗΣ», ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑς ΡΑΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ… ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ...
kupros-polemos

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ «ΠΟΛΥΣ ΕΥΡΩΠΗΣ», ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑς ΡΑΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ… ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ…
Στην «Ενωμένη Ομόσπονδη Κύπρο» μεταβίβασε την ιδιοκτησία των υδρογονανθράκων ο Νορβηγός διπλωμάτης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ LIDL ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ… Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ


Με τα αγροτικά οχήματα και τα ζώα τους παρατάχθηκαν προχθές το πρωί έξω από το υποκατάστημα του σούπερ μάρκετ LIDL...
lidl-volos

Με τα αγροτικά οχήματα και τα ζώα τους παρατάχθηκαν προχθές το πρωί έξω από το υποκατάστημα του σούπερ μάρκετ LIDL, στην οδό Λαρίσης, κτηνοτρόφοι της περιοχής, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΕΒΟΛ μετά την απομάκρυνση και απαξίωση των τοπικών προϊόντων από τη γερμανική αλυσίδα.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ


«Σκοτώστε τους εχθρούς σας παντού όπου τους βρίσκετε…κολυμπείστε μέσα στο αίμα τους» (κορανιακή αναφορά) Του Β. Χαραλάμπους, θεολόγου Ο...
mpoutaris-na-papsei-dixasmos-exei-rizosei-stis-psixes-mas

«Σκοτώστε τους εχθρούς σας παντού όπου τους βρίσκετε…κολυμπείστε μέσα στο αίμα τους» (κορανιακή αναφορά)
Του Β. Χαραλάμπους, θεολόγου
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης μιλώντας σε σπουδαστές δημοοσιογραφίας στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η μουσουλμανική θρησκεία είναι μια εξέλιξη της χριστιανικής, που απευθύνεται σε άλλου τύπου κόσμο. Παράλληλα είναι θρησκεία αγάπης και ειρήνης, σας προτείνω να διαβάσετε γι’ αυτήν».

Τι έλεγε ο Αριστοτέλης για την Τυραννία (Δανειστές) και τους φόρους (Μνημόνια)


«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του...
aristoteli

«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες,
αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ εταίρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές.
Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά….»
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ: ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ…


Πολλά ήταν τα ζητήματα που έθεσαν οι πολιτικοί αρχηγοί στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια… του γεύματος που παρέθεσε...
pro1

Πολλά ήταν τα ζητήματα που έθεσαν οι πολιτικοί αρχηγοί στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια…

Δείτε την κατάρα και τον καρκίνο της Ελλάδας και του Έθνους – Πώς έκλεισε η ΒΙΑΜΑΞ που έκανε εξαγωγές λεωφορείων


Ετσι, το 1984, τα σπλάχνα της ΒΙΑΜΑΞ μεταμοσχεύτικαν στην Τουρκία… Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ελλάδας. Ποιά...
lewforeio1
Ετσι, το 1984, τα σπλάχνα της ΒΙΑΜΑΞ μεταμοσχεύτικαν στην Τουρκία…
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ελλάδας. Ποιά είναι όμως η πραγματική για την αναστολή των παραγωγικών δραστηριοτήτων της, συμπαρασύροντας εκατοντάδες μικρότερους αμαξοποιούς, βιοτεχνίες που εργάζονταν ως προμηθευτές στην παραγωγική εφοδιαστική αλυσίδα λεωφορείων και λοιπών οχημάτων;

ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ στο ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ των ΧΑΝΙΩΝ!! Τι συμβαίνει και γιατί δεν μας το λένε;;

αεροδρομιο χανιων

Μεγάλη κινητικότητα στο πολεμικό αεροδρόμιο των Χανίων στην Κρήτη.
Μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ προσγειώνονται στο αεροδρόμιο των Χανίων , όπως μεταδίδει το Stratfor.

ΔΕΙΤΕ την πρόθεση ψήφου των πολιτών σε διαδικτυακή ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! Τρίτο κόμμα με πάνω από 10% η Χ.Α (ΦΩΤΟ)

dimoskopisi

Τα ποσοστά ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι αισθητά μειωμένα σε σχέση με την περίοδο προ του δημοψηφίσματος, με τους πολίτες να εκφράζουν την άποψη ότι η επώδυνη συμφωνία κυβέρνησης – δανειστών έπρεπε να συναφθεί, αν και εμφανίστηκαν δύσπιστοι όσον αφορά στην κυβερνητική τακτική μετά την 5η Ιουλίου.
H διαδικτυακή ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 23 Ιουλίου και συμμετείχαν 821 πολίτες, από ενημερωτική ιστοσελίδα.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ
karta

Γιατί οι Σύριοι «λαθρο» κοιμούνται σε αντίσκηνα κι όχι σπίτι τους; #SOSEurope

Πλειστηριασμοί: Σε εξευτελιστικές τιμές θα χάνουν τα σπίτια τους οι Έλληνες!

plistiriasmos

Με διαδικασίες εξπρές και σε εξευτελιστικές τιμές οι πολίτες θα χάνουν τις περιουσίες τους με τα νέα προαπαιτούμενα που υπερψηφίστηκαν από τη Βουλή.
Οι διατάξεις που περιλαμβάνει ο νέος Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας και ο οποίος πέρασε χωρίς καμία ουσιαστική συζήτηση θα βυθίσει ακόμα περισσότερο τις ελληνικές οικογένειες στην κρίση και θα συντρίψει τον κοινωνικό ιστό με απρόβλεπτες αντιδράσεις.

Ο Ρομπεν των συνχοτήτων


censored-media
Ο Ρομπέν των Δασών δεν ήταν απλώς ένας ληστής με κεϊνσιανές ανησυχίες. Ηταν το σύμβολο της προστασίας των δημόσιων αγαθών. Σήμερα θα έριχνε τα βέλη του σε όσους λυμαίνονται τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συχνότητες.
info-war.gr
Πριν από σχεδόν μισό αιώνα, τηλεθεατές στη Βρετανία και τις ΗΠΑ παρακολούθησαν με ενθουσιασμό το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Οι περιπέτειες του Ρομπέν των Δασών». Οι πιο προσεκτικοί ενδέχεται να παρατήρησαν ότι στα πρώτα έξι επεισόδια δεν αναγράφονταν τα ονόματα των σεναριογράφων. Και ο λόγος ήταν απλός: Ολοι ανήκαν στις μαύρες λίστες που είχε συντάξει το αμερικανικό καθεστώς κατ’ εντολή του γερουσιαστή Μακάρθι.

Σε ποιο δημόσιο Οργανισμό δεν έφτασε ποτέ το μνημόνιο: Παίρνουν ακόμη 15 μισθούς

mnimonio

Ποινική δίωξη για τη μη εφαρμογή περικοπών σε μισθούς και επιδόματα για τους εργαζόμενους του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας του Υπουργείου Ανάπτυξης άσκησε η εισαγγελέας διαφθοράς. Οι εργαζόμενοι του Οργανισμού λάμβαναν μέχρι σήμερα 15 μισθούς και «ανύπαρκτα» επιδόματα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...