Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015

Αυτοι που μας ζαλίσουν με Βαρουφακη, ποσους σκελετούς έχουν στο Ντουλάπι; @yanisvaroufakis #Varoufakis1225σ.σ.netakias – οταν έχεις τόσα πολλά να προσάψεις στον Βαρουφάκη, για λάθη και παραλήψεις κι άλλα που μένει να γραφτούν στην Ιστορία, αλλά παρ’ όλα αυτά  τα ΜΜΕ των Νταβατζήδων ασχολούνται με θέματα που εμπίπτουν στο τομέα της UFOλογίας κάτι έχουν να κρύψουν —> εδω

του Κώστα Λ.
2-3 συμπεράσματα εν τάχει απ το ηχητικό του Βαρουφάκη
1. Δεν προκύπτει απο πουθενά συντονισμένο σχέδιο επιστροφής στη δραχμή (ακόμα κι αν δεχτούμε οτι η δραχμή είναι κάτι το διαβολικό), οπότε το ηχητικό βρίσκεται σε ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ με όσα καταλογίζουν στο Βαρουφάκη και την περίφημη …»συμμορία της δραχμής» τα Μέσα Μαζικής Παραπλάνησης. Το μόνο το οποίο συμπεραίνει κανείς απο το ηχητικό είναι οτι υπήρχαν -σε θεωρητικό επίπεδο- κάποιες εναλλακτικές οι οποίες συζητήθηκαν ως λύσεις σε περίπτωση αδιεξόδου των διαπραγματεύσεων, κάτι που επισημαίνει ξανά και ξανά ο καραφλός τρομοκράτης, ο Έλληνας Μπιν Λάντεν Γιάνης. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός οτι κανείς απο όλους αυτούς δεν ενοχλείται για την ύπαρξη τέτοιων σχεδίων απο όλες τις άλλες χώρες ή απο τον Σόιμπλε, τους οποίους θεωρεί καλούς ανθρώπους αλλά ζητάει κρεμάλες αν το Ελληνικό Κράτος είχε ένα τέτοιο πλάνο έστω και ως λύση ανάγκης σε περίπτωση τραπεζικής ασφυξίας σε περίπτωση που οι άλλοι θα μας εξωθούσαν σε grexit.

2. Απο τη στιγμή που παίρνει κανείς απόφαση το (1) προχωράμε στο (2) του να κρίνουμε το εναλλακτικό αυτό σχέδιο: Της πλάκας. Εδώ μπορεί να γινει κριτική στο Βαρουφάκη οτι λέει παπαριές. Επίσης μπορεί να γίνει κριτική στο Βαρουφάκη για το οτι είναι ψώνιο και λέει αυτές τις παπαριές δεξιά κι αριστερά, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, με τα γνωστά αποτελέσματα. Έχει ξεφύγει τελείως και πρέπει κάποιος να τον μαζέψει επειδή μας ρεζιλεύει παγκοσμίως.


3. Όσοι εξακολουθούν να μιλάνε για εθνικές προδοσίες επειδή ο Βαρουφάκης ΣΚΕΦΤΗΚΕ μια μαλακία ως λύση απέναντι σε μια άλλη μαλακία η οποία ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ (εκβιαστική ενίσχυση των εξοντωτικών, υφεσιακών μέτρων σε ήδη μια καθημαγμένη οικονομία και μάλιστα με τρόπο που υπονομεύει τη δημοκρατία και τα δικαιώματα των πολιτών) ενώ ποτέ δεν έβγαλαν κιχ για όσα εγκλήματα και σκάνδαλα έχουν κουκουλωθεί τόσα χρόνια σ’αυτή τη χώρα με πρωταγωνιστές πολιτικούς απατεώνες που ακόμα και σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι και μάλιστα μας κουνάνε το δάχτυλο με ύφος γκουρού, είναι απλά αστείοι και γελάμε μαζί τους.

Ο ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΕΛΛΗΝΑΘΗΝΑ 29-7-2015.

Το δέντρο τής Φυλής μαράζωσε και μαζεύτηκε σε τόπο ισχνό σαν εγκατέλειψε στην φθορά και τον φθόνο των μισερών καιρών τις ρίζες του. Όταν ξέχασε τον πρότυπο Έλληνα και καταδέχτηκε να αποδεχτεί τον κακέκτυπο Έλληνα, εκείνον τον κουρασμένο και εφήμερο άνθρωπο που ακολούθησε ξένα ήθη μήπως αποφύγει κόπους και ματώματα. Και μέσα σ’ αυτά τα ήθη συμπεριλαμβάνονται οι ανήθικοι πολιτικάντηδες που και η λαλιά τους ακόμη στέκει απόμακρη από εστίες και αντρειοσύνη.

Τα δομικά στοιχεία τού αυθεντικού Έλληνα είναι η πίστη στις εγγενείς δυνάμεις τής Φυλής και η διαρκής αναζήτηση τής καλύτερης και αρτιότερης πολιτισμικής δημιουργίας. Όπλα τής καλύτερης κάθε φορά Ελλάδος είναι η ζεύξη αρετής, δικαίου και πολεμικού ατσαλιού. Πολιτικό εργαλείο τής ανήσυχης πορείας τού Ελληνισμού είναι η ελεύθερη έκφραση τής κοινής βουλήσεως τού Έθνους στο πεδίο τής καθημερινότητας και τής τιμής, με βάση την ανόθευτη ταυτότητά μας. Η Αριστοκρατία τού Αίματος ενάντια σε ολιγαρχία και «δημοκρατική» οχλοκρατία.

Έχουν μπερδέψει κάποιοι ηγετίσκοι και λοιπές θεσμικές βδέλλες την ελευθερία με την ελευθεριότητα και τον ανθρωπισμό με την διαστροφή. Πιστεύουν πως η θρησκεία και η ιστορία υπόκεινται σε τροποποιήσεις και εκσυγχρονισμούς, μεταβολές που περιθωριοποιούν και εξαλείφουν την ορθόδοξη αλήθεια και την ελληνική υπεροχή. Εμφανίζουν την ομοφυλοφιλία ως φυσιολογική συμπεριφορά. Την εικονική οικονομία ανώτερη τής εθνικής κυριαρχίας και εδαφικής ολοκληρώσεως. Τα ανοικτά σύνορα ως ανθρωπισμό και μάλιστα μισθοφορικό.

Ο πρότυπος που πάει να πει ο φυσιολογικός Έλλην δεν χωράει μέσα σε κόσμους ξένους. Η ζώσα ανθρώπινη ιστορία, αυτός ακριβώς είναι ο Ελληνισμός, κυριαρχεί πάνω στην γη του κάνοντας τις φιλοσοφικές του σκέψεις λαμπρά οικοδομήματα και επιτεύγματα. Σε κάθε στρέμμα που καταλαμβάνει ο Έλλην χτίζει δίπλα – δίπλα ένα σχολείο, έναν ναό και ένα εργαστήρι. Κι όλα αυτά τα περιστοιχίζει με ένα κάστρο που σαν ακροπόλεις καλύτερες και από τα καλύτερα τείχη έχει Έλληνες Πολεμιστές.

Στο σχολειό σπουδάζεις γράμματα και ηρωισμό ελληνικό. Στο ναό βιώνεις την αφοσίωση στον Πατέρα Θεό. Στο εργαστήρι κάμεις την ζωή σου καλύτερη και φτιάχνεις αυτάρκεια με τα δικά σου και μόνον χέρια. Και το κάστρο το έχεις σαν κυματοθραύστη στην βαρβαρότητα και ορμητήριο από το οποίο εξέρχεται η Φρουρά τού Έθνους για να επιβάλλει τα δίκαια και να επισφραγίσει την ηγεμονική προσωπικότητα τής Ελληνικής Φυλής. Κι όταν το μεγαλείο και η δόξα δεν χωρούν σε στενά όρια, τότε αυτά τα όρια μεγαλώνουν έτσι ώστε να μπουν όλοι οι Έλληνες κάτω από τα ελληνικά λάβαρα.

Η αντρειά τού Γένους επιδεικνύεται σε όλα τα επίπεδα. Στην οικογένεια, στην κοινωνία, στην χρηστή συμπεριφορά. Πολλοί, σωστοί και ταιριαστοί στην φύση τους Έλληνες και Ελληνίδες. Ο αγωνιστής και εργατικός Έλληνας. Στο πλευρό του η άξια σύντροφος και στυλοβάτης τής οικογενειακής εστίας Ελληνίδα. Αυτή είναι η ελληνική οικογένεια. Οτιδήποτε πέραν αυτού τού πλαισίου είναι ένας αφαιρετικός τού Ελληνισμού και αντιφυσικός σοδομισμός, καθολικά απορριπτέος. Προορισμός η ανατροφή πολλών ελληνόπουλων και η συνεισφορά όλης τής οικογένειας σε μια καλύτερη και πλατύτερη Φυλή.

Τα μεγέθη και η ευημερία για τον Ελληνισμό δεν έχουν να κάνουν μήτε με τα χρήματα μήτε με την καταφυγή τής πατρίδος σε ξένες ενώσεις και παραδείσους. Οι Έλληνες δεν πτοούνται από τα πλήθη των εχθρών ούτε βολεύονται σε ημιθανείς κοινωνίες σκλάβων. Η ελευθερία και η επιρροή τής Ελληνικής Φυλής σε ψυχές και γεωπολιτικό εύρος, το αυτεξούσιο και η σύνδεση τής διεθνούς πολιτικής πραγματικότητας με τα εθνικά συμφέροντα, είναι ανώτερα από τις οικονομικές συναλλαγές. Η Ελλάς είναι Έθνος Κυρίαρχο που υποτάσσει και δεν υποτάσσεται. Που χτίζει Πολιτείες με τον δικό της ιδρώτα και νικάει με την δύναμη και ορμή τού δικού της αίματος.

Τα σύνορα τής Μεγάλης μας Ελληνικής Πατρίδος δεν είναι ποτέ ανοικτά, μήτε σε τυχοδιωκτισμούς μήτε σε εισβολές τής παγκοσμιοποίησης των αντίχριστων σταυρωτήδων. Τα σύνορα τής Πατρίδος μας βρίσκονται όπου έχουν θέσει θεμέλια ισόβια τα ιερά κόκαλα των Ελλήνων. Εκείθε που διώχτηκαν οι παλιοί κατοχικοί στρατοί, εκείθε που κατοίκησε η ελευθερία για να φτιάξει κράτος ορθόδοξο και ελληνικό, εκείθε δεν πρόκειται να επιστρέψουν οι ίδιοι κατοχικοί στρατοί. Ούτε πολεμικά μα ούτε και ειρηνικά.

Δεν υπάρχουν για τον Έλληνα πολυπολιτισμικότητες ούτε συγκυριαρχίες. Η αλλοτρίωση τής εθνικής φυσιογνωμίας είναι ομοίως εγκληματική με την παράδοση τής κυριαρχίας σε ξένους σκοπούς και με την άρνηση των διεκδικητικών δικαιωμάτων αυτοδιάθεσης των αλύτρωτων αδερφών μας. Ο πρότυπος Έλλην ανατρέφει και ανατρέφεται, βούλεται και εργάζεται, πολεμά και νικά ώστε να διατηρεί αδιάσπαστη την αιμάτινη αλυσίδα τής Φυλής και αμόλυντη την ιεροπρέπεια τής γης μας.

Ζούμε στην ιστορικότερη γωνιά τής γης, στο πνευματικό και γεωπολιτικό διοικητήριο τής οικουμένης. Ας συμπεριφερθούμε σύμφωνα με την φύση και την αποστολή μας. Οι επιθυμίες και οι αποφάσεις τής Ελληνικής Φυλής δεν τίθενται σε διαπραγμάτευση τής κάθε καθοδηγούμενης κομματικής παρέας.

Επιθυμία μας είναι να παραμείνουμε Έλληνες και Ένθεοι. Απόφασή μας είναι να ενώσουμε τούς Έλληνες και να κάνουμε μία και μόνον πολιτική φωνή, την φωνή των Αρίστων τού Ελληνικού Έθνους. Αποστολή μας η Μεγάλη και Δυνατή Ελλάς. Ελλάς Λαϊκή, Εθνικιστική, Φυλετική και Ορθόδοξη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Κατάντια …41 χρόνια Δημοκρατίας !Ένας Ταξίαρχος τολμά και τα λέει!

kyb

Ζητάω Συγνώμη για τη κατάντια της Ελλάδας μας!! Ιούλιος 1974 – Ιούλιος 2015!! 41 χρόνια Δημοκρατία
492 μήνες απόλυτης ελευθερίας. Δυστυχώς, αποδείχθηκε προφητικός ο καθηγητής μου (ας με συγχωρήσει που δεν ενθυμούμαι ποιος ήταν), που το 1975, όταν πλέον είχε εδραιωθεί για τα καλά η δημοκρατία στη χώρα μας, Εύελπις IIIης τάξεως εγώ, μπήκε στην τάξη μας, προβληματισμένος και μας λέει : «Παιδιά μου, βρήκαμε τη δημοκρατία ελεύθερη να κυκλοφορεί στους δρόμους και την πλακώσαμε στις σφαλιάρες. Αν συνεχίσουμε έτσι η Ελλάδα μας θα καταστραφεί».

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η “ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ” ΕΤΟΙΜΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ “ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ” ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΘΕΛΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ 30%, ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΦΟΡΩΝ! ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ…ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΠΡΟΓΟΝΟ ΤΗΣ!!

drakouleskou

Τις διαθέσεις της με το καλημέρα για τα μέτρα που θα πρέπει να υιοθετήσει η Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση και το τρίτο μνημόνιο από τον ESM φρόντισε να δείξει η νέα εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από τη Ρουμανία, Ντάλια Βελκουλέσκου, η οποία ζητά περικοπή των συντάξεων κατά 30%!
Τα μέτρα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση αναμένεται να προκαλέσουν εκ νέου τεράστιους τριγμούς στο Μαξίμου, αφού μεταξύ αυτών είναι σημαντικές μειώσεις στο συνταξιοδοτικό και παρεμβάσεις στο Ασφαλιστικό και τα εργασιακά, νέα φοροεπιδρομή και μισθολογικές αλλαγές στην κατεύθυνση του εξορθολογισμού στο Δημόσιο.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΧΑΟΣ – ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ!! ΗΡΘΕ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 15 ΛΕΠΤΩΝ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΤΙΝΑΧΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ !! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-MAKELEIO.GR)

van


Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 14:30 στην Αττική Οδό, απο τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, αφού η πυροσβεστική έφτασε με καθυστέρηση 15 λεπτών, ενώ οι φλόγες πλησίαζαν βενζινάδικο, αλλά και κοντά στις εγκαταστάσεις του Έθνους’ του Μπόμπολα. Τραγική ειρωνεία…όλα αυτά συνέβησαν σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας που, το κόστος…των διοδίων είναι 2,80 ευρώ!…

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ!!! O ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΑΊΣΙΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟ-ΚΟΣΜΑ! – Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ!!!

098ef934e01cd2b59c2481cba7bda568


Συγκλονίζει ο Νοστράδαμος με τα τετράστιχά του για την Ελλάδα, που οι μελετητές του 5ου Βιβλίου του φέρνουν στο φως!
Ως και μερικά χρόνια πριν, οι απόψεις των διίσταντο, μιας και δεν ήταν βέβαιο ότι επρόκειτο για μια χώρα της Ευρώπης, όπως η Ελλάδα. Σήμερα όμως…τα λόγια του μεγάλου αυτού ανδρός συγκλονίζουν με την καθαρότητα τους!

ΒΟΜΒΑ! Η Ρωσία γυρίζει την πλάτη στην Ελλάδα;

mend

Η Ρωσία θεωρεί πως η διακυβερνητική συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου Turkish Stream θα υπογραφεί άμεσα μετά τον σχηματισμό της νέας τουρκικής κυβέρνησης.
Το παραπάνω δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε συνέντευξή του που παραχώρησε από την Σλοβενία όπου πραγματοποιεί επίσκεψη αυτές τις ημέρες.

"Κόκκινη κάρτα" στην Τουρκία για "την κατάφωρη παραβίαση του ελληνικού FIR"


Image
''Kόκκινη κάρτα'' βγάζει στην Τουρκία η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας κ.Φ. Μογκερίνι μετά από Ερώτηση που κατέθεσε τον Μάρτιο, ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής,και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες», κ.Νότης Μαριάς, με θέμα την «Κατάφωρη παραβίαση του Ελληνικού FIR και της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας από την 1/3/2015 Τουρκική ΝΟΤΑΜ».

ΝΟΡΑΤΛΑΣ: Ώρα μηδέν - Δείτε εικόνες από τη διαδικασία εντοπισμού του


Λευκωσία: Με τρισάγιο στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας στη μνήμη των πεσόντων του ΝΟΡΑΤΛΑΣ άρχισαν σήμερα οι εργασίες για τον εντοπισμό της ατράκτου του ελληνικού στρατιωτικού μεταγωγικού που καταρρίφθηκε από φίλια πυρά, με 28 καταδρομείς και τέσσερα μέλη πληρώματος, με στόχο να εντοπιστούν τα λείψανα των 19 στρατιωτών, καθώς 12 εντοπίστηκαν και ταυτοποιήθηκαν στο στρατιωτικό κοιμητήριο Λακατάμειας. Ήταν το Νίκη 4 του Βασίλη Παναγόπουλου που από το πρωί της 22ας Ιουλίου 1974 μέχρι σήμερα παραμένει θαμμένο στον Τύμβο, κάτω από το μνημείο του σταυρού.

Η απίστευτη καταγγελία Βαρουφάκη οτι οι Βρυξέλλες ελέγχουν πλήρως τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων - «Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;» -


«Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;»
Η απίστευτη καταγγελία Βαρουφάκη οτι οι Βρυξέλλες ελέγχουν πλήρως τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων πέρασε σε δεύτερη μοίρα και όλοι ασχολούνται με το σχέδιο υποκλοπής των ΑΦΜ που επεξεργαζόταν ο πρώην υπουργός Οικονομικών - Καμία διάψευση από τον ΑλέξηΤσίπρα στα όσα ισχυρίστηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Δεκάδες πυροβόλα εντoπίστηκαν σε Αχαΐα, Αττική και Ηλεία - Πού στρέφονται οι έρευνες


Δεκάδες πυροβόλα εντoπίστηκαν σε Αχαΐα, Αττική και Ηλεία - Πού στρέφονται οι έρευνες
Μεγάλο αριθμό πυροβόλων όπλων και σφαιρών εντόπισαν οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας Πατρών, κατά την διάρκεια ερευνών που έχουν κάνει σε περιοχές της Πάτρας, της Αττικής και της Ηλείας.

Έκρυβε 1.000 σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών η Εκκλησία Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αυστραλία


Έκρυβε 1.000 σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών η Εκκλησία Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αυστραλία
Σοκ στην Αυστραλία. Η Εκκλησία Μαρτύρων του Ιεχωβά απέκρυψε 1.000 κρούσματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στους κόλπους της, που χρονολογούνται εδώ και τουλάχιστον 60 χρόνια, όπως ειπώθηκε σήμερα ενώπιον κυβερνητικής επιτροπής που ερευνά την υπόθεση.

Oι μοτοσικλετιστές ούτε και φέτος ξεχνούν

1%2B%25282%2529

2%2B%25281%2529


Πιστοί στο ραντεβού τους όπως κάθε χρόνο, οι μοτοσικλετιστές της Πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού, διοργανώνουν και φέτος το τριήμερο 7,8 και 9 Αυγούστου 2015, σειρά εκδηλώσεων η οποία χωρίζεται σε δύο μέρη Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου, η Πρωτοβουλία, η πορεία θα ξεκινήσει από την Πάφο στις 7 Αυγούστου 2015 στις 8.30 και θα τερματίσει στο οδόφραγμα της Δερύνειας στις 8 Αυγούστου. Θα διέλθει κατά μήκος της Νεκρής Ζώνης από ακριτικά χωριά, τα οδοφράγματα Λιμνίτη, Αστρομερίτη, Αγίου Δομετίου, Λήδρα Πάλας και οδού Λήδρας, τον Τύμβο Μακεδονίτισσας και τα Φυλακισμένα Μνήματα.

Ανοιχτός ο κίνδυνος μετάδοσης της ελληνικής κρίσης


Νέα έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, την οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters, καταδεικνύει πως οι ελληνικές εξελίξεις εξακολουθούν να αποτελούν πηγή κινδύνου για την ευρωπαϊκή οικονομία. Στην έκθεση υπογραμμίζεται πως η ευρωπαϊκή οικονομία παραμένει έκθετη στις δυσμενείς εξελίξεις σχετικά με την Ελλάδα.

Η δικτατορία των κεντρικών τραπεζών


ΕΙΚΟΝΑ-κεντρικές-τράπεζες-γραφειοκρατία
Το χρηματοπιστωτικό όργιο που παρατηρείται σε πολλές χώρες, λόγω της συνεχούς αύξησης της ποσότητας χρήματος δεν θα έχει αίσιο τέλος, ακόμη και αν τυπωθούν ωκεανοί ρευστότητας – οπότε το παγκόσμιο κραχ είναι νομοτελειακό

Προκλητική απόβαση Τούρκων υπουργών στη ΘράκηΠροκαλούν οι Τούρκοι με την «παρέλαση» υπουργών τους στη Θράκη,με πρόσχημα το μπαϊράμι. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν δώσει το παρών ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας Μεχμέτ Μουεζίνογλου, ο οποίος είναι από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές της «κοσοβοποίησης» της δυτικής Θράκης

Οι Γερμανοί Μετέφεραν τα Σύνορα τους στην Ελλάδα


Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος Γνωρίζουμε πολύ καλά το ρόλο της Αλβανίας ως μια από τις φιλιππινέζες των Γερμανών στα Βαλκάνια...
ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΚΑΒΙΑ

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Γνωρίζουμε πολύ καλά το ρόλο της Αλβανίας ως μια από τις φιλιππινέζες των Γερμανών στα Βαλκάνια. Βέβαια αυτό το ρόλο με πολύ χαρά τον είχανε παίξει οι Αλβανοί όπως είναι ευρέως γνωστό και ιστορικά και απ ότι φαίνεται τους έγινε πλέον συνήθεια.

Μοιραίο για Αριστερά, Ελλάδα, Ευρώπη το Υπόδειγμα Γονατισμένου Αντιήρωα


Του Μιχαήλ Στυλιανού Ο κ. Αλέξης Τσίπρας κινδυνεύει ν’ αποδειχθεί ο μοιραίος άνθρωπος όχι απλώς για την αριστερά εναλλαγή -που...
d1d06ea021dd2c7384ced156e893a2ed

Του Μιχαήλ Στυλιανού
Ο κ. Αλέξης Τσίπρας κινδυνεύει ν’ αποδειχθεί ο μοιραίος άνθρωπος όχι απλώς για την αριστερά εναλλαγή -που είναι και το λιγότερο- αλλά για την μη έγκαιρη αποδέσμευση της χώρας, προ της ολικής  καταστροφής της -στον Αρμαγεδδώνα με Ευρώ.
Η επιλογή που επέλεξε για την κάθοδό του από τον Γολγοθά    – σαν  δαρμένου και συμβιβασμένου αντιήρωα- κατέφερε βαρύ επίσης πολιτικό και ηθικό πλήγμα στο επιβλητικό πανευρωπαϊκό κίνημα αλληλεγγύης, πολιτών που πλήττονται ή απειλούνται, από το ίδιο πρόγραμμα λεηλασίας των πτωχοτέρων χωρών και κολληγοποίησης των πληθυσμών τους.

Και οι 300 προδότες ξέρουν ότι έχουμε 353 τρις στη Παγκόσμια Τράπεζα και μας πούλησαν στους τοκογλύφους;


  Το αναδημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη, δεν γνωρίζουμε την αυθεντικότητα των εγγράφων, αλλά ούτε και την πραγματική πηγή των πληροφοριών...
lamogia

Ο Τσίπρας ήρθε για εκείνα τα «συμβόλαια θανάτου» που δεν μπορούσαν να εκτελέσουν οι άλλοι…


Πράγματι οι συμβολισμοί αποτυπώνουν μεγάλες αλήθειες… Το προεδρικό αυτό γεύμα σηματοδοτεί τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ της νέας ΚΑΤΟΧΗΣ, την έναρξή της!!! Το...
dnt

Πράγματι οι συμβολισμοί αποτυπώνουν μεγάλες αλήθειες…
Το προεδρικό αυτό γεύμα σηματοδοτεί τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ της νέας ΚΑΤΟΧΗΣ, την έναρξή της!!!
Το γεύμα συμπίπτει με την ΕΙΣΒΟΛΗ των παρασίτων της χρηματιστηριακής μαφίας και την ΑΝΑΛΗΨΗ της ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ, δηλαδή την ουσιαστική διακυβέρνηση και τον πλήρη ΕΛΕΓΧΟ της αποικίας-ΕΛΛΑΣ…

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΗΡΥΤΤΕΙ… ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ «ΑΓΑΠΕΣ»


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Σε ένα καινούργιο ξέσπασμα του ο «αξιαγάπητος» και «λαοπρόβλητος» δήμαρχος της άλλοτε συμπρωτεύουσας και σήμερα «ξέφραγο αμπέλι»...
al6_0-boutaroglou

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε ένα καινούργιο ξέσπασμα του ο «αξιαγάπητος» και «λαοπρόβλητος» δήμαρχος της άλλοτε συμπρωτεύουσας και σήμερα «ξέφραγο αμπέλι», Θεσσαλονίκης, αποκάλεσε το Ισλάμ μεγάλη θρησκεία της «ειρήνης» και της αγάπης.

Σαμποτάροντας την Ελληνική Παραγωγή προς Όφελος των Εισαγωγών!


Η κρίση, που έπληξε τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, μας έσπρωξε να ξανασκεφτούμε την σχέση μας με την γη...
000006-PMmm
Η κρίση, που έπληξε τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, μας έσπρωξε να ξανασκεφτούμε την σχέση μας με την γη. Είχαμε απομακρυνθεί πολύ τις τελευταίες δεκαετίες και φθάσαμε να εισάγουμε σχεδόν το 70% των τροφίμων μας.
Μια τέτοια εποχή, θα περιμένατε το Κράτος να ευνοεί την Ελληνική παραγωγή. Αυτό θα βοηθούσε τόσο την ανάπτυξη, όσο και την ρευστότητα της οικονομίας, καθώς θα χρειαζόντουσαν λιγότερα κεφάλαια για εισαγωγές.

ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ… ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ! «Ως εδώ. Δεν σε αντέχω άλλο!» φώναζε ο Αναστασιάδης όταν της πέταξε την καρέκλα


Τα «μύρια όσα» είχαν περάσει οι Κύπριοι στα χέρια της Ντέλια Βελκουλέσκου ή της… Δρακουλέσκου. «Θα περάσουν δύσκολα αυτοί που...
belkouleskou-anastasiadis-600x275

Τα «μύρια όσα» είχαν περάσει οι Κύπριοι στα χέρια της Ντέλια Βελκουλέσκου ή της… Δρακουλέσκου.

Όσο υπάρχει αυτή η …. Ελλάδα, θα είναι …επίκαιρη!

kk

Η «έκθεση Πόρτερ» (ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 1947 και αποτελούνταν από 190 σελίδες) ήταν καταπέλτης για το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο της εποχής. Θα κλείσει αιώνας από την σύνταξη της και πάλι θα είναι επίκαιρη, γιατί θα κυβερνάται τότε η χώρα από τα εγγόνια η τα δισέγγονα των τότε κουκουλοφόρων-γερμανοτσολιάδων.
\Διεφθαρμένοι και αντιδραστικοί πολιτικοί, κερδοσκόποι επιχειρηματίες, κοινωνικά ανάλγητη ολιγαρχία, που ζούσε με προκλητική πολυτέλεια, ενώ η συντριπτική πλειονότητα του πληθυσμού υπέφερε από ανέχεια…

Παγκόσμιος περίγελος η Τουρκία: Βομβαρδίζουν αλλά δεν βρίσκουν…στόχο – Οι ΗΠΑ μεταφέρουν F-15, F-16 στο Ιντσιρλίκ μέσω Σούδας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

tourkika F-16

Εκνευρισμός επικρατεί στις ΗΠΑ με την απίστευτη…αστοχία των Τούρκων αφού οι Τούρκοι υποτίθεται ότι βομβαρδίζουν το ISIS αλλά δεν βρίσκουν κανένα…στόχο! Ως αποτέλεσμα, οι ΗΠΑ σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το Stratfor μεταφέρουν μαχητικά F-15E Strike Eagle που ανήκουν στην 494 Αμερικανική Μοίρα η οποία εδρεύει στο Λέικενχιθ της Αγγλίας και F-16 από το Αβιάνο της Ιταλίας, στη Βάση της Σούδας και από εκει προωθούνται στο Ιντσιρλίκ ενώ εκπρόσωπος του Αμερικανικού Πενταγώνου αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσταλούν ακόμη και F-22 Raptor!

Έτσι τους κορόιδεψε ο Καμμένος! ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ: Περίμεναν επανορθώσεις και ετοιμάζονται για νέες μειώσεις!

STRATIOTIKOI

Μετά από το 2012 και την καταιγίδα περικοπών που έπληξε τους στρατιωτικούς, είναι η πρώτη φορά που θέμα νέων περικοπών επανέρχεται στο προσκήνιο.
Από το 2012 και μετά , είχαμε την απόφαση του ΣτΕ, την εφαρμογή της κατά 50% από την κυβέρνηση Σαμαρά και τις προεκλογικές υποσχέσεις προς τους στρατιωτικούς ότι “θα τακτοποιηθεί το θέμα τους” και ότι οι αποδοχές τους θα επιστρέψουν στο επίπεδο που ήταν τον Αύγουστο του 2012.
Τα τελευταία 24ωρα όμως μπαράζ δημοσιευμάτων που στηρίζονται σε συγκεκριμένες πληροφορίες αποκαλύπτουν μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα.
Οι δανειστές πιέζουν για πάρα πολλά την κυβέρνηση. Και ανάμεσα σ΄ αυτά είναι και η περικοπή των λεγόμενων ειδικών μισθολογίων που αφορούν 250.000 εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα. Οι δανειστές το ονομάζουν… εξορθολογισμό, αλλά μετά από έξι χρόνια σκληρής ,καταστροφικής και αναποτελεσματικής λιτότητας όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό.
Σύμφωνα με το Έθνος, στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχει υπογραφεί με τους εταίρους προβλέπεται η θεσμοθέτηση νέου ενιαίου μισθολογίου στο Δημόσιο, με εφαρμογή από το 2016, ο εξορθολογισμός των ειδικών μισθολογίων που αφορούν 250.000 δημοσίους λειτουργούς, η υλοποίηση ενός νέου κύματος κινητικότητας, καθώς και η αποπολιτικοποίηση της δημόσιας διοίκησης.
Παράλληλα προβλέπεται ότι οι συνολικές δαπάνες για το Δημόσιο θα αποτελούν ποσοστό επί του ΑΕΠ που θα βαίνει μειούμενο μέχρι το 2019.
Συγκεκριμένα στα ειδικά μισθολόγια περιλαμβάνονται υπάλληλοι μεταξύ των οποίων δικαστικοί λειτουργοί, γιατροί του ΕΣΥ, μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος, διπλωματικοί υπάλληλοι, μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ιατροδικαστές, μέλη ΔΕΠ σε ΑΕΙ και μέλη ΕΠ σε ΤΕΙ, ερευνητές, ειδικοί λειτουργοί επιστήμονες, επιστημονικό ερευνητικό προσωπικό ΚΕΠΕ, προσωπικό Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, αρχιερείς όλων των δογμάτων, μουσικοί και καθηγητές Εθνικής Σχολής Υγείας.
Η κυβέρνηση όχι απλά το συζητά αλλά φαίνεται ότι έχει έτοιμο ένα σχέδιο που προβλέπει την ενσωμάτωση “επιδομάτων” στους βασικούς μισθούς. Αυτό δεν θα ήταν καθόλου κακό αν δεν προέβλεπε μειώσεις από 5 ως 20% σε όσους εφαρμοστεί!
Όλα αυτά επαναλαμβάνουμε την στιγμή που οι στρατιωτικοί προεκλογικά αλλά και στο εξάμηνο διακυβέρνησης από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ανέμεναν πότε οι δηλώσεις για αποκατάσταση των μισθών τους θα γίνονταν πραγματικότητα. Δηλώσεις που σε πολλές περιπτώσεις εγιναν με τρόπο κατηγορηματικό.

Αποκάλυψη: Tα λεφτά απ’το 3ο Μνημόνιο θα πάνε…

mnhmonio

Η Ελλάδα για άλλη μια φορά πιάστηκε στη μέγγενη των μνημονίων.
Όσο η οικονομία ασφυκτιά εν αναμονή της συμφωνίας, ας ρίξουμε μια ματιά στην αποκαλυπτική εικόνα για να δούμε πού θα “γλυστρίσουν” τα χρήματα χωρις να τα ακουμπήσουμε.
Απ’το πακέτο των 7 δισ τα 4,2 φεύγουν στην ΕΚΤ, 2 πηγαίνουν καρφί στο ΔΝΤ και τα υπόλοιπα στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και μόλις μισό δισ στη τράπεζα της Ελλάδος.
Απ΄τα 85 δισ του προγράμματος, πάνω απτα μισά πηγαίνουν στον ESM ενώ συνολικά 47 δισ στις λήξεις χρέους.
mnimonioo_eikona

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...