Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΟΥΝ! “ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ” AYTA EINAI TA ONOMATA TΩΝ ΕΜΦΙΑΛΩΜΈΝΩΝ ΝΕΡΩΝ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ ΧΡΩΜΙΟ!! ΌΛΗ Η ΛΙΣΤΑ TOY ΤΡΟΥΜΟΥ!

MINERALWASSER

Να από που θα έπρεπε να έστρεψε τις απειλές του ο υπουργός Υγείας!  Όχι κατά αυτών που δεν εξετάζονται συχνά για “καρκίνο” αλλά κατά όλων αυτών που μας “ποτίζουν” με καρκίνο!
Στη δημοσιότητα είχαν δώσει οι Οικολόγοι Πράσινοι, τα ονόματα των εταιρειών εμφιαλωμένων νερών… στα οποία, σύμφωνα με μετρήσεις που έκαναν με δική τους πρωτοβουλία, εντοπίστηκαν υψηλές συγκεντρώσεις του άκρως τοξικού εξασθενούς χρωμίου, αλλά αν και τα στοιχεία βρίσκονται από τις 23 Δεκεμβρίου στη διάθεση του υπουργείου Υγείας δεν ασχολήθηκε, όπως λένε, με το θέμα.

400 δισ η αχανής τρύπα του Τραπεζικού συστήματος!

trypa trapevn
 Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία οι αναβαλλόμενες φορολογικές απαιτήσεις των τραπεζών στην Ελλάδα διαμορφώνονται στα 15,48 δισ.
"Όμως οι τράπεζες έχουν μακροχρόνιες περιόδους για να καλύψουν τις αναβαλλόμενες φορολογικές απαιτήσεις ενώ άμεσης ανάγκης είναι μόνο η αναβαλλόμενη φορολογία από μεταφορά ζημιών. " όπως επεσήμανε το xrimatistirio.gr.
Εαν σε αυτό προσθέσουμε τις οφειλες στο διευρωπαϊκό σύστημα πληρωμών, TARGET2 που ανέρχονται στα 118 δισ,  τον ELA (86 δισ) και την ΕΚΤ (40 δις) φτάνουμε στα 255 δισ τρύπα του ελληνικού Banking.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το βουνό των μη εξυπηρετούμενων δανείων (πάνω απο 100 δισ) και την επιδείνωση μέσω της τραπεζικής αργίας και των capital controls (5-10 δισ) συν την Α' ανακεφαλαίοποίηση (40 δισ) φτάνουμε στο αστρονομικό ποσό των 400 δισ και σε αυτό δεν περιλαμβάνονται ούτε επισφάλειες τιτλοποιήσεων, ούτε οι υποχρεώσεις προς τρίτους στο εξωτερικό από swaps.

ΒΟΜΒΑ: Οι δανειστές καταστρέφουν τον ελληνικό στρατό

velkouleskou
H Ντέλια Βελκουλέσκου απαίτησε "όλα τα νομοσχέδια που έχουν κατατεθεί ή πρόκειται να κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή". Αυτό αφορά και το ΥΠΕΘΑ, το οποίο έχει ήδη καταθέσει στη Βουλή, το ένα και μοναδικό νομοσχέδιο.
Πρόκειται για την καταβολή του επιδόματος εξομάλυνσης σε διαζευγμένους στρατιωτικούς. Το υπουργείο Οικονομικών και ο κ.Μάρδας είχε δώσει το "πράσινο φως" για να συμπεριληφθεί η ρύθμιση στο νομοσχέδιο. Όλα αυτά όμως πριν την άφιξη της κας Βελκουλέσκου. Το ερώτημα το οποίο δημιουργείται είναι εάν ο Πάνος Καμμένος δώσει για έλεγχο και "έγκριση" το νομοσχέδιο στους δανειστές.

ΒΟΜΒΑ: Έτσι θα γίνει η Τουρκία αφού διαλυθεί...

turkey
Προφητεία Γέροντα Παΐσιου, πολλά χρόνια πριν, αλλά πιο επίκαιρη από ποτέ: «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί».

Ο ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΚΑΛΕΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


gulenden_cemaate_silahlanin_cagrisi_h74912_bfe92
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Μια εντυπωσιακή είδηση που βάζει κυριολεκτικά καινούργια φωτιά στο εσωτερικό της Τουρκίας, έρχεται από τον τουρκικό τύπο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Yeni Akit, που αναδημοσιεύτηκε και σε άλλες τουρκικές εφημερίδες, εν όψει ραγδαίων εξελίξεων στο εσωτερικό της Τουρκίας ο γνωστός ισλαμιστής ηγέτης, Φετουλάχ Γκιουλέν, που ζει από το 1999 εξόριστος στις ΗΠΑ, καλεί τους οπαδούς του στην Τουρκία να εξοπλιστούν και να εκπαιδευτούν στην χρήση όπλων γιατί θα το χρειαστούν στο εγγύς μέλλον.

Φαρμακονήσι: 350 "λάθρο" απέναντι σε 24 στρατιώτες - Το ΓΕΣ ενισχύει τη φρουρά υπό το φόβο και τουρκικής προβοκάτσιας


Μείζον ζήτημα εθνικής ασφάλειας και ασφάλειας της στρατιωτικής φρουράς στο Φαρμακονήσι ανακύπτει, καθώς αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 350 λαθρομετανάστες βρίσκονται πάνω στο νησί απέναντι στους 24 στρατιώτες με επικεφαλής έναν υπολοχαγό.

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΛΕΙ «ΠΕΣΚΕΣΙ» ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ


ege-gocmen-21
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Την οριστική απόφαση του να ξαποστείλει από την ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης τους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν καταφύγει εκεί, κυρίως από την Συρία, εξεδήλωσε ο νομάρχης Σμύρνης, Mustafa Toprak, στην τουρκική εφημερίδα Sözçü.

Ρούβλι και πετρέλαιο χέρι-χέρι στη σημερινή άνοδο


Ρούβλι και πετρέλαιο χέρι-χέρι στη σημερινή άνοδο
Το ρούβλι ανέκαμψε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ακολουθώντας την αύξηση του πετρελαίου σε τιμές άνω των 50 δολαρίων/βαρέλι, λόγω της στενής σύνδεσης του ρωσικού νομίσματος με το κύριο εξαγώγιμο προϊόν της χώρας.

Μέτρα για την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών λαμβάνει ο Κάμερον


Αποφασισμένος να αντιμετωπίσει με κάθε τρόπο τους μετανάστες που προσπαθούν να μπουν στη Βρετανία δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Ντέιβιντ Κάμερον

Ποιοι δεν θέλουν τις κάρτες… και τι φωνάζαμε εμείς


Στην έκδοση 170.000 νέων χρεωστικών καρτών προχώρησε η Eurobank, κατά τον μήνα των κεφαλαιακών περιορισμών, με μηνιαίο μέσο όρο τις 10.000 πριν από τους κεφαλαιακούς περιορισμούς, ενώ υπερδιπλασιάστηκε ο τζίρος και χρήση των χρεωστικών καρτών στα τερματικά POS.

Βουλγαρία: Στο Σαντάνσκι βρέθηκε μονόγραμμα του Χριστού


Αρχαιολόγοι έχουν ανακαλύψει μια μαρμάρινη πλάκα με  το ‘μονόγραμμα’ του Χριστού, που ονομάζεται, επίσης, Χρίσμα ή ‘Σφραγίδα του Θεού’. Η μαρμάρινη πλάκα εντοπίστηκε στο χώρο της Επισκοπικής Βασιλικής στην πόλη Σαντάνσκι και ανάγεται στον 6ο αιώνα, όπως δήλωσαν Βούλγαροι ειδικοί στην εθνική τηλεόραση. Οι αρχαιολόγοι, οι οποίοι ερευνούν πάνω από 25 χρόνια το χώρο, έχουν εντοπίσει αρκετά στοιχεία από τη βυζαντινή επισκοπή.
Ο διευθυντής του Αρχαιολογικού Μουσείου στο Σαντάνσκι, Βλαντίμιρ Πετκόφ, εξήγησε ότι πρόκειται για ‘χριστόγραμμα’, που προέρχεται από την ελληνική λέξη ‘Χριστός’ (ΧΡ) που περιέχει και τα γράμματα Α και Ω που υπονοεί την αρχή και το τέλος.
Το μονόγραμμα έχει γεωμετρικές διακοσμήσεις και είναι διαμέτρου 55 εκατοστών, ανήκει στην παλαιά Βασιλική.
Ο Πετκόφ συμπληρώνει ότι η βυζαντινή αυτή επιγραφή επιβεβαιώνει τη σημαντικότητα και τη λειτουργία που είχε στην περιοχή κατά τον μεσαίωνα η Επισκοπική Βασιλική.
--
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www. mikres-ekdoseis.gr

Bloomberg: »Εκδόθηκαν ένα εκατ. χρεωστικές κάρτες λόγω capital controls»


Ως μια άκρως ευχάριστη είδηση μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg το… μονόδρομο του πλαστικού χρήματος στην Ελλάδα, εδώ και τρεις εβδομάδες...
karta_3

Ως μια άκρως ευχάριστη είδηση μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg το… μονόδρομο του πλαστικού χρήματος στην Ελλάδα, εδώ και τρεις εβδομάδες, από την ημέρα που επεβλήθησαν στη χώρα τα capital controls.

ΣΟΚ! ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΟΤΙ ΤΑ 3/4 ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ! ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ – Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΒΛΑΜΗΣ, ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΛΑΙΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ!!!

ellada_alvania


Μόλις είδαμε αυτό το βίντεο μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Η καθηγήτρια ναι μεν λέει κάποια πράγματα που τα στοιχειοθετεί με κάποιο τρόπο, αλλά εν γένει η θεωρία της είναι επικίνδυνη και τα περισσότερα είναι εξωφρενικά.  Είναι τυχαίο ότι το βίντεο ανέβηκε στο YouTube μόλις δύο μήνες πριν; Δείτε με προσοχή όλο το βίντεο και θα καταλάβετε. Υποστηρίζει ότι σχεδόν όλη η Ελλάδα κατοικείται από Αλβανούς!!! Τι λες κυρά μου; Πας καλά; Μέχρι και την ιστορική Πλάκα της Αθήνας Αλβανική μας την έβγαλε…

»ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ…


του Κωστή Πλάντζου Το κλείσιμο των επιχειρήσεων (που συχνά λειτουργούν και πάλι παρά τις ταινίες και τα λουκέτα) «θυμήθηκε» το...
ImageHandler.ashx_72

του Κωστή Πλάντζου
Το κλείσιμο των επιχειρήσεων (που συχνά λειτουργούν και πάλι παρά τις ταινίες και τα λουκέτα) «θυμήθηκε» το υπουργείο Οικονομικών, για επιχειρήσεις που αρνούνται να δεχτούν τον φορολογικό έλεγχο. Στο στόχαστρο μπήκαν από την πρώτη στιγμή κουρεία, καφέ μπαρ, οδοντιατρεία αλλά και … τα τυροπιτάδικα, που κλείνουν για 5 έως και 30 μέρες, ανάλογα με την παράβαση.

ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑ… ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ !!!


ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ !!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΘΝΟΥΣ… ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α΄ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Σ. Αντιστρ...
ceb3cebacf81ceb5cebcceb9cf83cf84ceb5-cf84ceb1-cebfcebbceb1

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ !!!
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΘΝΟΥΣ…
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α΄ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Σ.
Αντιστρ. Ν. Τουμαρίδης .““Έστ” ΑΝ ήλιος την αυτήν οδόν ίη, τήπερ και νυν έρχεται, μήκοτε ομολογήσειν ημέας Ξέρξη. Αλλά θεοίσι τε και ήρωσι επέξιμεν αμυνόμενοι…

Ο «Μεγάλος διωγμός» των χριστιανών στην Μέση Ανατολή


Οι διώξεις των Χριστιανών που ζουν στη Μέση Ανατολή από τον ισλαμικό στρατό,  μπορούν  να συγκριθούν μόνο με την μαρτυρική...
Syria-christians

Οι διώξεις των Χριστιανών που ζουν στη Μέση Ανατολή από τον ισλαμικό στρατό,  μπορούν  να συγκριθούν μόνο με την μαρτυρική περίοδο των πρώτων χρόνων  του χριστιανισμού, με το ποίμνιο και την εκκλησία να παραμένουν ακλόνητοι και αισιόδοξοι στην  θέση τους, δήλωσε  σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων  RIA Novosti  ο  Μητρόπολης της  Δαμασκού και Συρίας Κωνσταντίνος .

ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΤΑΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ


Κινδυ­νεύουμε ἀκόμα καὶ ἐ­θνικῶς. Τὸ βλέπουμε ἐδῶ στὴν ἀκριτι­κὴ γωνιά μας. Ποῦ εἴμεθα, μὲ ποιούς συνορεύουμε, ποιοί μᾶς περιβάλλουν; Φοβοῦμαι...
ellada1

Κινδυ­νεύουμε ἀκόμα καὶ ἐ­θνικῶς. Τὸ βλέπουμε ἐδῶ στὴν ἀκριτι­κὴ γωνιά μας. Ποῦ εἴμεθα, μὲ ποιούς συνορεύουμε, ποιοί μᾶς περιβάλλουν; Φοβοῦμαι, δὲ θέ­λω νὰ τὸ πῶ, τρέμει ἡ καρδιά μου, γιατὶ εἶμαι Ἕλληνας Χριστιανὸς καὶ πονῶ. Κινδυνεύουμε καὶ δημογραφικῶς νὰ ξεκληριστοῦμε τελείως ὡς φυ­λὴ· νὰ μὴ μείνῃ πλέον οὔτε ἕνας Ἕλληνας πά­νω στὴ γῆ, νὰ σβήσῃ τὸ ἱστορικὸ αὐτὸ ἔθνος.
Φυλλάδιο Κατοχῆς «ΕΣΤΙΑ», αρ. φυλ. 12
Tοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου
«Νικούσες; Και τουmasoniaς κόσμους ελευθέρωνες! Μιλούσες; Και τους αγρίους ημέρωνες! Ετραγουδούσες; Μάγευες και τις Σειρήνες! Φιλοσοφούσες; Και το νου στους ουρανούς εφτέρωνες!»
Αδελφοί! Η πατρίδα μας δεν είναι χθεσινή. Αριθμεί ιστορία 3.000 ετών. Αφ’ ης στιγμής επαρουσιάσθη εις την σκηνή της παγκοσμίου ιστορίας, η Ελλάδα έπαιξε τον ρόλο πρωταγωνιστού. Προς την Ελλάδα είχαν στραμμένα τα βλέμματα όλοι. Από την Ελλάδα έπαιρναν φως. Το όνομα «ΕΛΛΗΝ» ήτο το πλέον τιμημένο όνομα. Η ακτινοβολία της Ελλάδος, της οποίας η δύναμις δεν υπήρξε η ύλη, αλλά το ΠΝΕΥΜΑ, το αθάνατο Ελληνικό πνεύμα, έφθανε μέχρι των πηγών του Νείλου, των Ηρακλείων στηλών, του Ευφράτου, του Γάγγου. Παντού είναι σπαρμένα μύρια μνημεία, τα οποία φωνάζουν ότι απ’ εδώ επέρασεν όχι η βάναυσος βία των σημερινών κατακτητών, των Νερώνων της Ρώμης, αλλά η Ελληνική ιδέα, η οποία εθαυματούργησε. Ω Ελλάς, ποιος θα ψάλη την δόξαν σου;
Αλλά ήλθεν η ημερομηνία της 29ης Μαΐου 1453. Τα Ασιατικά στίφη κατέλυσαν την Βυζαντινή αυτοκρατορία, η βία εφαίνετο ότι ενίκησε το πνεύμα. Επηκολούθησε η σκλαβιά 4 αιώνων, κατά τους οποίους παν μεν άλλο έθνος δεν θα έζη αλλά θα εξηφανίζετο, όπως τόσα άλλα έθνη εξηφανίσθησαν όταν κατεκτήθησαν. Αλλά η Πατρίδα μας όχι. Από τον βαρύν εκείνον χειμώνα έπεσαν τα άνθη, κατεστράφησαν οι κλάδοι, εγυμνώθη το δένδρο, αλλά κάτω από την γη, που επατούσεν ο τύραννος, έζη η ρίζα. Πού είναι η Ελλάς; Ρωτούσαν με ειρωνείαν οι εχθροί της, ολίγα έτη προ της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821. Αλλά να το θαύμα. Η 25η Μαρτίου 1821. Άγγελος Κυρίου λέγει εις την Παρθένον «χαίρε»! Αλλά και άγγελος Κυρίου λέγει προς την Ελλάδα, η οποία είχε πιεί το πικρότερον ποτήριον της δουλείας, «Ελλάς, χαίρε. Ανάστα». Και η Ελλάς ξεπετάχθηκε ορθή.
Αλλ’, αδελφοί! Θα ήμεθα ανάξιοι απόγονοι ενδόξων προγόνων, εάν είχαμε να παρουσιάσωμεν μόνον διπλώματα ευγενείας προγόνων μας. Όχι! Δόξα τω Θεώ, επι των ημερών μας είδομεν το άστρον της Ελλάδος να μεσουρανή όσον ουδέποτε άλλοτε κατά την τρισχιλιετή ιστορία της Πατρίδος μας. «Στώμεν ευλαβώς». Δακρύσωμεν από χαράν, από ρήγος. Είναι 28η Οκτωβρίου 1940, κατά την οποίαν επανελήφθη το Ελληνικόν θαύμα. Ένα μυριόστομον «όχι» ηκούσθη από τα χείλη όλων των Ελλήνων. Και η ανθρωπότης είδε και εθαύμασε. Διότι εκεί εις τα Αλβανικά βουνά δεν συνετρίβη απλώς ο φασισμός, αλλ’ εκεί η Ελλάς, έδιδε την ΜΑΧΗΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, της οποίας η σημασία δεν έχει κατανοηθεί πλήρως ακόμη.
Αδελφοί! «Στώμεν ευλαβώς» εμπρός εις το πολυάνδριον των μυριάδων νεκρών της φίλτατης Πατρίδος, των παλαιών και των νέων, οι οποίοι εξεψύχησαν τραγουδώντας «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά!».
«Στώμεν ευλαβώς! Στώμεν μετά φόβου». Εορτάζοντες εφέτος εν μέσω ερειπίων την Εθνικήν Εορτήν, ένα έχομεν καθήκον. Να ομονοήσωμεν.
Ας ακουσθούν αι στροφαί του Εθνικού μας ποιητού:
«Από στόμα όπου φθονάει, παλληκάρια, ας μην ’πωθή, πώς το χέρι σας κτυπάει του αδελφού την κεφαλή.
Μην ειπούν στο στοχασμό τους τα ξένα έθνη αληθινά: εάν μισούνται ανάμεσόν τους, δεν τους πρέπει ελευθερία.
Στο αίμα αυτό, που δεν πονείτε για πατρίδα, αγκαλιασθήτε σαν αδέλφια καρδιακά.
Πόσον λείπει, στοχασθήτε, πόσον ακόμη να παρθή. Πάντα η νίκη, αν ενωθείτε, πάντα εσάς ακολουθή.»
Αδελφοί Έλληνες, κάτοικοι της πολυπαθούς ταύτης γωνίας της Δ. Μακεδονίας. Ας δοξάσωμεν τον Θεόν των πατέρων μας δια την σημερινήν ημέραν. Αλλά ας ενισχύωμεν, ας αυξάνωμεν καθημερινώς μέσα στα στήθη μας το αίσθημα της ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΤΑΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Ας γραφή εις την καρδίαν μας ότι: «Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστί η Πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρά ανθρώποις ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ». Μη λησμονώμεν ότι, όπως ορθώς εγράφη, αυτήν την στιγμήν έχομεν εις τα χέρια μας ένα ένταλμα πληρωμής, και το ένταλμα αυτό λέγεται ΝΙΚΗ. Χίλιοι άνθρωποι ζητούν να πάρουν από τα χέρια μας, χίλια ξένα συμφέροντα προσπαθούν να το ακυρώσουν. Και δυστυχώς τους βοηθούμεν ημείς οι Έλληνες. Πώς; Με τα μίση μας.
Λοιπόν, σύνθημά μας: ΑΣ ΑΠΟΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΗ, ΔΙΑ ΝΑ ΖΗΣΗ Η ΕΛΛΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΘΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΘΕΜΕΛΙΩΘΗ ΕΠΑΝΩ ΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ. ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΣΤΙΣ ΤΗΝ ΕΔΟΞΑΣΕ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ.
(Από το βιβλίο «ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ο π. Αυγουστίνος Καντιώτης στην Κοζάνη» Νο1,
μέρος β΄, σελ. 173-175, Κοζάνη 2003, Ανδρονίκης Π. Καπλάνογλου)
augoustinos-kantiotis.gr

ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ: Άρθρο φωτιά του ΙΣΚΡΑ κατά Τσίπρα και κυβέρνησης


  Συνεχίζει η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη το αντάρτικο στο ΣΥΡΙΖΑ.  Σε άρθρο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα iskra.gr...
ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ-ΝΕΟ


Συνεχίζει η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη το αντάρτικο στο ΣΥΡΙΖΑ.  Σε άρθρο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα iskra.gr

Αναφέρει ότι η κυβέρνηση πανηγυρίζει την επιτάχυνση της μνημονιακής θηλιάς στη χώρα.
Αναφερόμενο το άρθρο, στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις μεταξύ θεσμών και κυβέρνησης, ο ιστότοπος, ο οποίος φιλοξενεί τις απόψεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη, καταγγέλλει ότι ενώ το Ανεξάρτητο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων εκποιεί την Ελλάδα, ο λαός εξακολουθεί να πληρώνει τις τράπεζες.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ 10 KOΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ…


Της Στεφανίας Σούκη Στην 9η θέση διεθνώς και στην 8η ειδικά για τους Ευρωπαίους βρίσκεται η Ελλάδα στη λίστα με...

Της Στεφανίας Σούκη
Στην 9η θέση διεθνώς και στην 8η ειδικά για τους Ευρωπαίους βρίσκεται η Ελλάδα στη λίστα με τους δημοφιλέστερους προορισμούς με βάση τις αναζητήσεις ταξιδιωτών για το δεύτερο τρίμηνο του 2015.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μετά τα Capital Controls, γίνεται ΧΑΜΟΣ στην πιάτσα με τα ΠΛΑΣΤΑ χαρτονομίσματα!!!

plasta

Ένα κορυφαίο πρόβλημα το οποίο φαίνεται να γιγαντώνεται την περίοδο του κλεισίματος των τραπεζών και που θα λάβει τρομακτικές διαστάσεις, είναι αυτό τις διακίνησης πλαστών χαρτονομισμάτων.
Δείτε εδώ

AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Τασίας – Μπαλτά! Πανεπιστήμιο για μετανάστες σε έξι νησιά του Αιγαίου! Πάνε καλά οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ;;;

g2

Το σχέδιο που επεξεργάζεται το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, που εδρεύει στη Μυτιλήνη και στο οποίο φοιτούν καθημερινά δεκάδες άτομα, περιλαμβάνει την κατ’ εξαίρεση εγγραφή φοιτητών προσφύγων από τη Συρία ή αλλού εκτός Πανελλαδικών Εξετάσεων και πέραν του ποσοστού που προβλέπεται στη νομοθεσία για την εισαγωγή των αλλοδαπών-αλλογενών φοιτητών και φοιτητριών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας, με απλούστευση των σχετικών διοικητικών διαδικασιών.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Ποιοι θα πληρώσουν έως και 40% μειωμένο ΕΝΦΙΑ!

enfia

Η κυβέρνηση επιθυμεί να προχωρήσει σε αναδιανομή βαρών…
στον ΕΝΦΙΑ από τη φετινή χρονιά – Θα επιβαρυνθούν περισσότερο οι ιδιοκτήτες ακίνητης αξίας άνω των 300.000 ευρώ.
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχει «πέσει» ο ΕΝΦΙΑ, με την ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές να έχουν συμφωνήσει πως τα επόμενα δυο χρόνια δεν θα υπάρξει καμία έκπτωση στο στόχο των εσόδων από το φόρο στα ακίνητα, ο οποίος θα παραμείνει στα 2,65 δισ. ευρώ.
Ωστόσο, η κυβέρνηση έχει το περιθώριο της αναπροσαρμογής των βαρών με την προϋπόθεση να μην επηρεαστεί το εισπρακτικό αποτέλεσμα. Έτσι, εξετάζεται η δυνατότητα να έρθουν αλλαγές που θα φέρουν μειώσεις για τους ιδιοκτήτες ακινήτων μικρής και μεσαίας αξίας και αυξήσεις στους ιδιοκτήτες μεγάλης ακίνητης περιουσίας.

Λαμόγια Γερμαναράδες της Lidl!Τους πιάσαμε στα πράσα! Βάζουν αυτοκόλλητα και βαφτίζουν προϊόντα Ελληνικά! (Φωτογραφία Ντοκουμέντο)

afros1

Από πότε ρε ξεφτίλες της γερμανικής πολυεθνικής η Ελλάδα παράγει προϊόντα ΝΙVEA;
Έκπληκτος αναγνώστης του makeleio.gr ήρθε αντιμέτωπος με την κοροϊδία των Γερμανών της LIDL!!!
Το Nivea το αφρόλουτρο έχει ελληνικό μπαρκοουτ (δηλ. το 520) κολλημένο πάνω από το γερμανικό…
afros2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...