Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015

Ο χρηματοπιστωτικός ναζισμός


hedge-funds

ADVERTISEMENT

Οι κυριαρχούσες ελίτ επιβάλλουν απολυταρχικά την εξουσία τους, στηριζόμενες στην τρομοκρατία των μαζών και στις γυμνές απειλές – εγκαθιστώντας ένα καθεστώς του φόβου, με τη βοήθεια των κεντρικών τραπεζών και των νομισμάτων τους

analyst.gr

(To άρθρο αποτελείται από 2 Σελίδες)
.
«Όλοι μπορούμε να χρησιμοποιούμε το ευρώ – ο ιδιοκτήτης του είναι όμως η ΕΚΤ η οποία, στο πρόσφατο παράδειγμα της Ελλάδας, μας έδειξε καθαρά ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να μας το στερήσει, εάν κάνουμε τις λάθος πολιτικές επιλογές».

ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!! 35 ΜΕΤΡΑ ΣΟΚ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ!!ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ!

tsipras8

Τα μέτρα που θα ψηφίσει η Βουλή τις επόμενες ωρες θα είναι μόνο η αρχή! Το σκληρό πακέτο περιλαμβάνεται στο προσχέδιο του νέου Μνημονίου που δημοσιεύει η Καθημερινή.
Έως το τέλος Οκτωβρίου η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει υιοθετήσει επίσης άλλο ένα Μνημόνιο. Την ίδια περίοδο η κυβέρνηση θα πρέπει να καταθέσει συμπληρωματικό προϋπολογισμό για το 2015 το προσχέδιο προϋπολογισμού του 2016 και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2016 – 2019! Γι’ αυτό και του δεύτερου πακέτου μέτρων θεωρείται αναπόφευκτο να προηγηθούν εκλογές.

“ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ” ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΌ ΜΑΪΝΤΑΝΌ ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ! ΤΟΝ ΤΡΈΜΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!! Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΤΌΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΈΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΒΡΉΚΕ ΤΟ ΜΠΕΛΆ ΤΗΣ!! “ΣΟΎΖΑ” ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ “ΒΑΡΟΝΟ” ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ (BINTEO)

tzavent-aslam-630

Το όνομα του, Τζαβέντ Ασλάμ! Πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλαδα!
aslam__article__article
Εδώ και λίγες ώρες ο Ασλαμ κλαψουρίζει και πάλι στα κανάλια…
Η “κακιά” αχ..αχ..αχ… κακιά Ελληνική Αστυνομία τόλμησε να τον σταματήσει για έλεγχο…..
Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν έλεγχο σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα, διότι όπως διαπιστώθηκε από τσεκάρισμα των πινακίδων του, ο ιδιοκτήτης του οχήματος είχε δηλώσει απώλεια. Τελικά, διαπιστώθηκε πως το όχημα δεν ήταν κλεμμένο, αλλά είχε αγοραστεί από κάποιον Πακιστανό, ο οποίος όμως δεν ολοκλήρωσε τη διαδικασία της μεταβίβασης και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έκανε δήλωση απώλειας για να μην φαίνεται το αυτοκίνητο στ’ όνομά του.

ΦΡΟΥΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ! ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΩΜΕ!!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΗN ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ!!!

frouta

Ίσως δεν το σκέφτεστε καν, όταν βρίσκεστε μπροστά από το ράφι του σούπερ μάρκετ. Πόσο «επιβαρυμένο» είναι όμως κάθε τι που επιλέγουμε; Πόσα υπολείμματα φυτοφαρμάκων έχει επάνω του; Κατά πόσον τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες υγιεινής κατά τη μεταφορά του από το χωράφι στο ράφι και από εκεί στο τραπέζι μας;

Στα 100 δισ. ευρώ το όφελος της Γερμανίας από την ευρωπαϊκή κρίση – χρέους Το ποσό των 100 δισ. ευρώ έχει εξοικονομήσει η Γερμανία από το 2010 λόγω της δραματικής μείωσης του κόστους δανεισμού, αναφέρει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο στοιχεία του ινστιτούτου «Leibniz». Σύμφωνα με την έρευνα, κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής κρίσης – χρέος, η Γερμανία έχει κερδίσει 100 δισ. ευρώ, επωφελούμενη από το χαμηλό κόστος δανεισμού. Παράλληλα, το ινστιτούτο εκτιμά ότι ο ισοσκελισμένος προϋπολογισμός της Γερμανίας, ο οποίος έχει επιτευχθεί από το 2014, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα οφέλη από την ελληνική κρίση. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, τα επιτόκια των γερμανικών ομολόγων μειώθηκαν κατά 300 μονάδες βάσης, λόγω της ελληνικής κρίσης, με αποτέλεσμα η Γερμανία να εξοικονομήσει 100 δισ. ευρώ την πενταετία 2010 – 2015. Το ποσό της εξοικονόμησης αντιστοιχεί στο 3% του γερμανικού ΑΕΠ και ξεπερνά το κόστος της ελληνικής διάσωσης, ακόμη και στην περίπτωση που η Ελλάδα δεν αποπληρώσει το χρέος της.


Το ποσό των 100 δισ. ευρώ έχει εξοικονομήσει η Γερμανία από το 2010 λόγω της δραματικής μείωσης του κόστους δανεισμού, αναφέρει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο στοιχεία του ινστιτούτου «Leibniz».

Σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας με "λάθρο", Τούρκους, Αλβανούς και Γερμανούς να επιχειρούν υποστολή της ΣημαίαςΤο χθεσινό επεισόδιο στην Κάλυμνο, όπου
λαθρομετανάστες που κατέκλισαν το νησί επιχείρησαν να περάσουν στο αντάρτικο και να κατεβάσουν την ελληνικά Σημαία από τον ιστό έξω από το Λιμεναρχείο, κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι. Ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας από Τούρκους, Αλβανούς και Γερμανούς τις τελευταίες ημέρες.

ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ > ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΓΔΜ


10174291
Μετά την Κροατία και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της ΠΓΜΔ,  πραγματοποίησε  9 συλλήψεις κατά τη διάρκεια μιας  επιχείρησης κατά μελών του Ισλαμικού Κράτους (AP). Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι o ιμάμης του τεμένους των Σκοπίων, Ρετζέπ Memishi, για τον οποίον υπάρχουν υποψίες ότι ηγείται μιας ομάδας στρατολόγησης ντόπιων τζιχαντιστών που μεταβαίνουν σε Συρία και  Ιράκ.

Αλβανία: Petromanas και Shell Αναλαμβάνουν την Εκμετάλλευση Μπλοκ Απέναντι Από τα Ελληνικά Σύνορα


undefined
πηγή χάρτη: ιστοσελίδα Εθνικής Αρχής Φυσικών Πόρων της Αλβανίας (AKBN)
του Δημήτρη Φάρου - Η πετρελαϊκή

Είναι λαθρομετανάστες και ΟΧΙ πρόσφυγεςundefined
Τους τελευταίους μήνες έχει αυξηθεί κατά πολύ ο πληθυσμός των αλλοδαπών που με κάθε μέσο εισέρχονται στην Ελλάδα, όχι από τις καθορισμένες και ελεγχόμενες συνοριακές διαβάσεις αλλά παράνομα, διασχίζοντας τα χερσαία και θαλάσσια σύνορά μας από σημεία που δεν ελέγχονται. Ο χαρακτηρισμός όλων αυτών, μέχρι πριν λίγα χρόνια, ήταν “λαθρομετανάστες”.

Ομάδα πολιτών της Κω στο πλευρό του αστυνομικού και της ελληνικής αστυνομίας


Ομάδα πολιτών της Κω παραβρέθηκε στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κω της ώρα της απολογίας του αστυνομικού για να δηλώσει την συμπαράσταση της στην ελληνική αστυνομία και στον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι αστυνομικοί,με τα λιγοστά μέσα που διαθέτουν για να προφυλάξουν τους πολίτες από τους λαθρομετανάστες. Η κυβέρνηση και οι αρμόδιες αρχές ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.
ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΩ


kosnews24

Γ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ: '' Υπαρχει κίνδυνος να χυθεί αίμα και να οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις


Ο Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
'' Είναι η τελευταία προειδοποίηση που απευθύνω στην Πολιτεία.
Στην Κω έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 7.000 παράνομοι μετανάστες, η διαχείριση του προβλήματος είναι πλέον αδύνατη.
Προειδοποιώ ότι ο κίνδυνος να χυθεί αίμα και να οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις είναι υπαρκτός.

Επιστροφή του γεωτρυπάνου SAIPEM στα όρια της κυπριακής ΑΟΖ


Για νέα γεώτρηση ετοιμάζεται το γεωτρύπανο SAIPEM 10000 εντός της αιγυπτιακής ΑΟΖ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» το «SAIPEM 10000» επέστρεψε από την πολύμηνη διαδικασία συντήρησης, μετά από τις δύο γεωτρήσεις για την ΕΝΙ εντός της κυπριακής ΑΟΖ και αφού πέρασε από το τεμάχιο «11» σταμάτησε την Κυριακή, 9 Αυγούστου, σε απόσταση 75 ναυτικών μιλίων νοτιοδυτικά του σημείου της γεώτρησης στο «Αμαθούσα», σε σημείο πολύ κοντά στα όρια του «τεμαχίου 11» και νότια της υποθαλάσσιας οροσειράς του Ερατοσθένη.
Εκεί είναι το βόρειο όριο των τεμαχίων «8» και «9» της ΑΟΖ της Αιγύπτου που αποτελεί και το όριο μεταξύ των ΑΟΖ Κύπρου και Αιγύπτου. 
Τα δικαιώματα έρευνας στο αιγυπτιακό «9» που συνορεύει με το «11» της Κύπρου ανήκουν 100% στην ΕΝΙ, όπως και το κυπριακό «11» που ανήκει στην κοινοπραξία ΕΝΙ-KOGAS.
Τα δικαιώματα για το αιγυπτιακό «8» που επίσης εφάπτεται του κυπριακού «11» ανήκουν από κοινού σε ΕΝΙ και BP.

Η μετανάστευση και το ύπουλο σχέδιο του ΙΚ για την Ευρώπη


undefined
Εδώ και λίγο καιρό το ΙΚ έχει κυκλοφορήσει έναν χάρτη που απεικονίζει τις εδαφικές του φιλοδοξίες, μέχρι το 2020. Στον χάρτη αυτό εικονίζονται υπό ισλαμικό έλεγχο περιοχές όπως η Ισπανία, η Κίνα, η Ινδία, η βόρεια Αφρική, αλλά και τα Βαλκάνια. Expless

Όσο 1,5 φορά ο πληθυσμός του Νομού Σάμου πέρασε τα σύνορα ΜΟΝΟ τον Ιούλιο!!!


undefined
Στον εντοπισμό και τη διάσωση
σαράντα ενός (41) παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της ν.Αγαθονησίου, πνευστή λέμβο, με ικανό αριθμό επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών, οι οποίοι αφού μεταφέρθηκαν στο λιμένα Αγαθονησίου, συνελήφθησαν διότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Μεγαλείο! Στη Σπάρτη η μεγαλύτερη ελληνική σημαία του κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)


Η μεγαλύτερη Ελληνική σημαία στον κόσμο ξεδιπλώθηκε στο Διοικητήριο Λακωνίας! Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Συνεδρίου της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας...
6177654280

Η μεγαλύτερη Ελληνική σημαία στον κόσμο ξεδιπλώθηκε στο Διοικητήριο Λακωνίας!
Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Συνεδρίου της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας ΗΠΑ – Καναδά, η Σπάρτη φιλοξένησε για λίγο τη μεγαλύτερη σημαία ιστού στον κόσμο, που κρατά το ρεκόρ Γκίνες από το 2008.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 31ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ!


Εξιχνιάστηκε, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών, για την καταπολέμηση της πορνογραφίας ανηλίκων...
newego_LARGE_t_1101_53984286_type13031

Εξιχνιάστηκε, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών, για την καταπολέμηση της πορνογραφίας ανηλίκων στο διαδίκτυο, υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων και συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός.

Η «συμμαχία με το διάβολο» δεν σας ευνόησε κ. Τσίπρα!


Στο τελευταίο άρθρο μου, την Κυριακή 12-7-2015, με τίτλο, «αν έχεις Τσίπ(ρ)α επάνω σου παραιτήσου Κα(η)μένε», προκαλούσα μετ’ επιτάσεως, τον...
tsipras_maximou

Στο τελευταίο άρθρο μου, την Κυριακή 12-7-2015, με τίτλο, «αν έχεις Τσίπ(ρ)α επάνω σου παραιτήσου Κα(η)μένε», προκαλούσα μετ’ επιτάσεως, τον ένα εκ των δύο εταίρων της συγκυβέρνησης, τον κ. Καμένο, να παραιτηθεί …χθες αν εξαπατήθηκε από τον πρωθυπουργό! Δεν το έπραξε αν και αρχικά υποκρίθηκε το παλληκάρι (της …φακής), δηλώνοντας …παραίτηση! Κρίμα! Δεν το τόλμησε ο Κα(η)μένος. Μάλλον τον πρόδωσαν οι αισθήσεις του που …κάηκαν μονομιάς! Δεν είδε το διαρκές δούλεμα του κ. Τσίπρα, ακόμη και προς κάποιους συναγωνιστές του, που μάταια προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

LE MONDE: «Η ΘΕΡΙΝΗ ΡΑΣΤΩΝΗ Η ΤΟ VAROUFEXIT ΦΕΡΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ;» – Ένα βήμα πριν τη συμβιβαστική λύση Ελλάδα και θεσμοί


Ένα βήμα πριν τη συμβιβαστική λύση Ελλάδα και θεσμοί. «Η θερινή ραστώνη ή μήπως η απουσία του Γιάνη Βαρουφάκη και...
Lemonde-600x275

Ένα βήμα πριν τη συμβιβαστική λύση Ελλάδα και θεσμοί.
«Η θερινή ραστώνη ή μήπως η απουσία του Γιάνη Βαρουφάκη και η αντικατάστασή του από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ευθύνεται για το γεγονός ότι Ελλάδα και Θεσμοί είναι ένα βήμα πριν από την υπογραφή της συμφωνίας;». Το παραπάνω διερωτάται σε νέο δημοσίευμά της για την χώρα μας η γαλλική εφημερίδα «Le Monde», η οποία μέσα από την ιστοσελίδα της υποστηρίζει ότι τις τελευταίες ημέρες οι συζητήσεις ανάμεσα στην Αθήνα και τους δανειστές της προχωρούν με σταθερούς ρυθμούς και σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα, «αν όχι αισιόδοξη».

Πρώην ανάδοχος της CIA και της NSA δηλώνει ότι άνοδος της ISIS είναι απόφαση της Ουάσιγκτον


Ο πρώην ανάδοχος της CIA Στίβεν Kelley λέει ότι ήρθε η ώρα να σκοτωθεί το σατανικό τέρας ISIS και να...
jhhjh64646

Ο πρώην ανάδοχος της CIA Στίβεν Kelley λέει ότι ήρθε η ώρα να σκοτωθεί το σατανικό τέρας ISIS και να τιμωρηθούν αυτοί  που το δημιούργησαν.
O Steven Κelley  σε μια συνέντευξη σήμερα Σάββατο (Press Tv),  αναφέρθηκε στoν  διευθυντή  της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας των ΗΠΑ  ο οποίος κατά την αποχώρησή του στις αρχές του μήνα, δήλωσε ότι η άνοδος του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία ήταν το αποτέλεσμα μιας «ηθελημένης απόφασης» της Ουάσιγκτον. Ο συνταγματάρχης Flynn είχε διατυπώσει την δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας από την αμερικανική κυβέρνηση και μάλιστα είχε  προειδοποιήσει ότι ισλαμιστές τρομοκράτες στη Συρία προσπαθούν να πάρουν στα χέρια τους  χημικά όπλα και να χρησιμοπιήσουν με αυτά που ήδη έχουν για να δημιουργήσουν ένα χημικό οπλοστάσιο. (breaking defense 07/07/15)

Δίολκος: ο προπομπός της διώρυγας της Κορίνθου


ΔίολκοςΟ δρόμος πάνω στον οποίο μετέφεραν τα πλοία από τον Κορινθιακό κόλπο στο Σαρωνικό κόλπο για να γλυτώσουν τον γύρω...
95691-conspiracy2bfeeds2b252812529

ΔίολκοςΟ δρόμος πάνω στον οποίο μετέφεραν τα πλοία από τον Κορινθιακό κόλπο στο Σαρωνικό κόλπο για να γλυτώσουν τον γύρω της Πελοποννήσου
Ενα εξαιρετικό μνημείο του τεχνικού πολιτισμού της αρχαίας Ελλάδας, ο Δίολκος της Κορίνθου, έγινε ταινία DVD με σύστημα animation (κινούμενα σχέδια) και «ταξιδεύει» τον σύγχρονο άνθρωπο όπως ακριβώς ταξίδευαν και τα πλοία που ήθελαν να περάσουν από τον Σαρωνικό Κόλπο στον Κορινθιακό, όταν όμως δεν υπήρχε ακόμη ο πορθμός. Δηλαδή διά ξηράς!
«Δίολκος για 1.500 χρόνια» ονομάζεται αυτό το ταινιάκι των 22 λεπτών, το οποίο υπογράφουν οι Θ. Π. Τάσιος, Ν. Μήκας, Γ. Πολύζος , βραβευμένοι δις: Καλύτερη ταινία αναφερόμενη στην Αρχαιότητα στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου (2009) και Καλύτερη Εκπαιδευτική Ταινία στην 8η Διεθνή Συνάντηση Αρχαιολογικής Ταινίας του Μεσογειακού Χώρου «Αγών» στην Αθήνα (2010).

Τ. Κουράκης: Τα "δώρα" πρόκληση στους Άθεους


Εν κρυπτώ, αλλά και λίγες ημέρες πριν από τη γιορτή της Παναγίας αποφάσισε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης να...
tasos-kourakis
Εν κρυπτώ, αλλά και λίγες ημέρες πριν από τη γιορτή της Παναγίας αποφάσισε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης να ανοίξει το γραφείο του στην Ενωση Αθέων!
Την προηγούμενη Πέμπτη, μόλις 10 ημέρες πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, το κυβερνητικό στέλεχος -που άλλοτε συναντούσε εν αγνοία όλων τον Τούρκο πρέσβη στη Θράκη- αποφάσισε να κινηθεί και τώρα με ανάλογη μυστικότητα, καθώς το υπουργείο δεν εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Για τη δημοσιοποίηση της συνάντησης φρόντισε πανηγυρικά η Ενωση Αθέων, αφού, ούτε λίγο ούτε πολύ, όπως αναφέρεται, του ζήτησε με υπόμνημά της να εξαφανιστεί οποιαδήποτε επαφή των σχολείων με κάθε μορφή θρησκείας.
Μάλιστα, ο αμφιλεγόμενος ποιητής (εκτός από υπουργός) κ. Κουράκης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «εξέφρασε την πρόθεσή του να επιλυθούν τα όποια ζητήματα το συντομότερο δυνατόν».

Στοιχεία – φωτιά: Στο «κόκκινο» τα νησιά του Αιγαίου

ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Ρεκόρ μεταναστευτικών πιέσεων δέχονται τα νησιά του Αιγαίου που δέχονται καθημερινά εκατοντάδες μετανάστες από τα παράλια της Τουρκίας…
Η τραγική κατάσταση αποτυπώνεται και στα επίσημα στατιστικά στοιχεία του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για το πρώτο 7μηνο του 2015.
Συνολικά το διάστημα αυτό πέρασαν παράνομα στη χώρα 156.726 άνθρωποι ενώ πέρυσι το πρώτο 7μηνο του 2014 είχαν περάσει 32.070.
Φέτος συνελήφθησαν μέχρι το τέλος του Ιουλίου συνολικά 727 λαθροδιακινητές ενώ πέρυσι είχαν συλληφθεί 637.
Σε πιο δεινή θέση βρίσκεται η Λέσβος, η οποία σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. δέχθηκε φέτος δώδεκα φορές περισσότερους μετανάστες.
Συγκεκριμένα φέτος εισήλθαν παράνομα στο νησί 61.636 και πέρυσι το ίδιο διάστημα (δηλαδή το πρώτο 7μηνο του 2014) είχαν εισέλθει παράνομα μόλις 5.178.

Μ. Μπράβου: Άγνωστοι έκλεψαν τα καροτσάκια του Νοσκομείου... (Μετανάστες πηγαίνουν εκεί για ύπνο...)


Μαρία Μπράβου αντιπρ. Σωματείου Εργαζ Νοσκομ Κω: Άγνωστοι έκλεψαν τα καροτσάκια του Νοσκομείου το οποίο είναι αφύλακτο. Μετανάστες το έχουν μετατρέψει σε κέντρο υποδοχής απλώνοντας μπουγάδα στους διαδρόμους.
Άγνωστοι δράστες έκλεψαν χθες το βράδυ 6 αναπηρικά αμαξίδια από το νοσοκομείο της Κω όπως μας δηλώνει αποκλειστικά στην Τηλεόραση Αιγαίου η Αντιπρόεδρος των εργαζομένων του Νοσκομείου Κω, Μαρία Μπράβου.

Πανελλήνιο ΣΟΚ! Eλληνικό νησί στα χέρια των λαθρομεταναστών!

allodapoi_samos

Κοντεύει να βουλιάξει το πανέμορφο και ιστορικό νησί της Σάμου, απο τη ποσότητα των μεταναστών που καταφθάνουν μαζικά και σύμφωνα με τις πληροφορίες έφτασε το 150% των κατοίκων , δηλαδή του ξεπέρασαν πληθυσμιακά!
Σήμερα το πρωί, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διέσωσαν 41 παράτυπα εισελθόντες αλλοδαπούς και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο λιμένα Αγαθονησίου, όπου και συνελήφθησαν διότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
Λίγω νωρίτερα, σήμερα και πάλι, άλλοι 44 εντοπίστηκαν και διεσώθησαν και εν τέλει συνελλήθησαν αφού δεν διέθεταν έγγραφα.
Ταυτόχρονα, είναι σοκαριστικος ο αριθμός των παράτυπων μετανάστων στο νησί(μόνο για τον μήνα Ιούλιο) που προκύπτει απο τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Ναυτιλίας.
Περίπου 55 χιλιάδες (!) για την ακρίβεια 54.899 παράτυποι έφτασαν στο νησί μέσα σε ένα μήνα και αμέσως εγείρονται πολύ σοβαρά ερωτήματα.
Ποιοί και ποιό στόχο εξυπηρετούν αυτοί που τους ξαμολάνε στη θάλασσα , είναι Τούρκοι δουλέμποροι; Εγκληματούν κάτω απ΄τη μύτη των τουρκικών αρχών ή σε συνεργασία μαζί τους;
To νησί αδυνατεί να αντιμετωπίσει το κύμα και απαιτείται παρέμβαση κρατικών αρχών άμεσα.
metanastes_samos

ΜΟΥΓΚΑ από τους λαθρολάγνους: Μπαγκλαντεσιανός επιχείρησε να βιάσει αγοράκι 2.5 ετών, επειδή… συνηθίζεται στην πατρίδα του!

kakopoiisi-anilikou__article

Σοκαριστική η είδηση η οποία έρχεται από το Ρέθυμνο και η οποία όπως ήταν φυσικό, δεν έλαβε τα φώτα της δημοσιότητος που της αρμόζουν: 30χρονος μπαγκλαντεσιανός επιχείρησε να βιάσει παιδάκι 2,5 χρονών, το οποίο γλίτωσε χάρη στη παρέμβαση της γιαγιάς του!
Το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η γιαγιά του παιδιού αντιλήφθηκε την απουσία του. Ανάστατη άρχισε να το αναζητεί, οπότε ενστικτωδώς κινήθηκε προς την οικία απέναντι από τη δική της, όπου κατοικούν Μπαγκλαντεσιανοί. Η γιαγιά κάλεσε αμέσως την αστυνομία όταν είδε από το παράθυρο τον λαθρομετανάστη να θωπεύει το παιδάκι και έσπευσε να το προστατέψει. Αστυνομικοί που κατέφθασαν συνέλαβαν τον Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος στην κατάθεσή του υποστήριξε πως είναι αθώος διότι στην πατρίδα του η απεχθής ενέργειά του δεν είναι παράνομη αλλά αντίθετα συνηθίζεται!
“Αυτά είναι τα μεθεόρτια της λαθρομετανάστευσης και της επιβαλλόμενης πολυφυλετικής κοινωνίας, για την οποία κόπτεται η Αριστερά και τα τελευταία χρόνια και η ψοφοδεξιά. Την ίδια ώρα κατά την οποία λαθρομετανάστες εγκληματούν διότι αυτό συνηθίζεται στις πατρίδες τους, τα μέσα ενημέρωσης βομβαρδίζουν τους Έλληνες για το δράμα των λαθρομεταναστών που στερούνται catering και air condition!
Θαυμάστε την κοινωνική τους «ευαισθησία»…” σχολιάζει η Χρυσή Αυγή.

Αποκάλυψη: Τι δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις για Λαφαζάνη και Λεβέντη!!

dimoskopisi19_3-620x330

Δημοσκοπήσεις για το Μέγαρο Μαξίμου και την Κουμουνδούρου βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι μετά την κρίσιμη ψηφοφορία της Πέμπτης η «ομάδα Λαφαζάνη» – δηλαδή, περί τους 25 βουλευτές – θα αποσκιρτήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Από αυτόν τρέμει ο Τσίπρας!Επιστρέφει ο κυρ Αλέκος! Δηλώνει έτοιμος να ξεσκίσει τον μικρο!

alavanos_lafazanis_b2

Με μεγάλες ταχύτητες κινείται η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζει τις εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζεται για ενδεχόμενη… μεγάλη έξοδο από το κόμμα.
Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλέκος Αλβάνος βρίσκεται σε τροχιά σύμπραξης και συμπόρευσης με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και την Αριστερή Πλατφόρμα στη δημιουργία ενός “κόμματος της δραχμής”.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ…

ellada


Η σημερινή Ελλάδα περνά μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις στην ιστορία της. Η κρίση αυτή είναι οικονομική, πολιτική, εθνική, κοινωνική και γίνεται και θρησκευτική. Αυτοί που μας οδήγησαν εδώ, αυτοί που έφεραν την εθνική καταστροφή, αντί να προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα που συσσώρευσαν τώρα θέλουν να μας αποτελειώσουν βάζοντας στο στόχαστρο τους και την ελληνική Ορθοδοξία.
Και γι’ αυτό δεν πρόκειται να βρεθεί λύση υπέρ της χώρας μας από αυτούς που σκόπιμα έφεραν την καταστροφή…
Αυτός Είναι ο Πραγματικός Λόγος που Πολεμούν την Ελλάδα! Το ωραιότερο απ όλα στον κόσμο είναι η Ορθόδοξη πίστη μας!
Οι σκοτεινές δυνάμεις λυσσάνε, για να ξεριζώσουν την Ορθόδοξη πίστη μας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...