Σάββατο, 15 Αυγούστου 2015

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ -ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ(ΒΙΝΤΕΟ)

tsiprass

Θαυμάστε τον Έλληνα πρωθυπουργό που κάποτε μας έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια! Φώναζε δεξιά και αριστερά ότι θα γίνει χαμός, ότι ο λαός δεν αντέχει άλλα βάσανα κλπ. Τώρα τι;Τώρα έφερε το τρίτο και ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ μνημόνιο που θα μας αφήσει στον τόπο.
Δείτε τα βίντεο της ντροπής …
13 Ιουλίου…Με το χαμόγελο στα χείλη δήλωνε ευχαριστημένος με το μνημόνιο
Στις πρώτες του δηλώσεις ο πρωθυπουργός ανέφερε:
«Χάσαμε εθνική κυριαρχία κερδίσαμε λαϊκή κυρίαρχη»
«Αποτρέψαμε αυτά που επιδιώκουν οι πιο ακραίοι κύκλοι εντός της ΕΕ»
«Δεν αφήσαμε το Ταμείο να μεταφερθεί στο εξωτερικό»
«Αφήσαμε μια σημαντική παρακαταθήκη για την αναγκαία αλλαγή στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε να παλεύουμε

ΕΙΚΟΝΕΣ ΧΑΟΥΣ: ΟΡΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ – ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΞΑΝΑ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ!! ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ…ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ!! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

metanastes-limani

Περισσότεροι από 3.000 μετανάστες, έχουν κατασκηνώσει στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ευελπιστώντας να βρουν ένα εισιτήριο, για να μπουν στα πλοία της γραμμής με προορισμό τον Πειραιά.
Και ο αριθμός αυτός θα αυξάνεται καθημερινά, αφού τα πλοία που εκτελούν τα δρομολόγια προς Πειραιά, είναι όλα γεμάτα και δεν εκδίδουν εισιτήρια.
Η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, έχει ζητήσει με έγγραφό της προς τα αρμόδια Υπουργεία, την ναύλωση ειδικού πλοίου, που θα μεταφέρει μόνο μετανάστες, αφού λόγω της μεγάλης επιστροφής των τουριστών από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, δεν θα μπορεί κανείς να ταξιδέψει προς Πειραιά.
Αν δεν βρεθεί πλοίο να μπει στη γραμμή και να αποσυμφορηθεί το λιμάνι από τους μετανάστες, ο αριθμός τους αναμένεται μέσα σε μία εβδομάδα να ξεπεράσει τους 10.000, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Νηστικοί οι μετανάστες από τη Δευτέρα… Σταματούν τη σίτιση τα catering
pikpa-metanastes
Σοκ προκαλεί η απόφαση των ιδιοκτητών των δύο catering που σιτίζουν τους μετανάστες, να σταματήσουν από τη Δευτέρα να πηγαίνουν φαγητό στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών,  αφού τους οφείλονται τεράστια ποσά – έχουν να πληρωθούν από τον Ιανουάριο – και όπως καταγγέλουν στο LesvosNews.gr, έχουν εξαθλιωθεί οικονομικά.
Οι ιδιοκτήτες των catering δήλωσαν στο LesvosNews.gr
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΞΙΩΝΗΣ: «Έχουμε φτάσει στο αμήν… Μας οφείλονται χρήματα από τον Ιανουάριο… Ταϊζουμε ορισμένες φορές περισσότερους από 5.000 μετανάστες την ημέρα… Πόσο θα αντέχαμε οικονομικά και εν καιρώ κρίσης… Λυπάμαι αυτούς τους δύστυχους ανθρώπους αλλά από τη Δευτέρα δεν θα έχω δυνατότητα να κάνω προμήθειες για να τους ταϊσω… Το δήλωσα από τώρα στον υπεύθυνο της αστυνομίας για να φροντίσουν να βρουν λύση.»
Μανώλης Τζανέτος: «Δυστυχώς έχουμε εξαθλιωθεί οικονομικά… Μας οφείλονται από την Πολιτεία πολλά χρήματα… Δεν μπορούμε πλέον να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας… Αν δεν μας καταβληθούν άμεσα κάποια χρήματα δεν θα μπορέσουμε να σιτίσουμε πλέον τους μετανάστες…»
Να σημειώσουμε ότι πριν λίγο καιρό είχε σταματήσει λόγω οικονομικών προβλημάτων, ένα ακόμα catering που σίτιζε τους μετανάστες.
   ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗ Γ.Γ. ΑΙΓΑΙΟΥ                                   
Πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, μετά από πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα κ. Ιωάννη Γιαννέλλη Θεοδοσιάδη στην οποία παρευρέθηκαν ,η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου , ο Δήμαρχος Λέσβου, ο Διοικητής της 9ης Περιφ/κης Διοίκησης Λ.Σ., ο Αστυνομικός Δ/ντης Λέσβου, ο Λιμενάρχης Μυτιλήνης, ο Γενικός Γραμ/τεας του Δήμου Λέσβου, ο εκπρόσωπος του Δήμου Λέσβου για ΜΚΟ, και  υπηρεσιακοί παράγοντες της Γενικής Γραμματείας και του Λιμενικού Σώματος.
Ο Αστυνομικός Δ/ντης Λέσβου καθώς και ο Λιμενάρχης Μυτιλήνης ενημέρωσαν τον  Γενικό Γραμματέα καθώς και τους παρευρισκομένους για το άμεσο πρόβλημα μετακίνησης των μεταναστών, που έχουνε ολοκληρώσει τις διαδικασίες καταγραφής, εκτός Λέσβου , επισημαίνοντας ότι έχει αυξηθεί ο  αριθμός των αφίξεων και υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων στα πλοία  για την μετακίνηση αυτών εκτός Λέσβου, καθώς υπερκάλυψη των χώρων διαμονής .
Άμεσα ο Γεν. Γραμ/τεας κ. Ιωάννης Γιαννέλλης Θεοδοσιάδης , και ενώ η σύσκεψη διαρκούσε , επικοινώνησε με τον Αναπληρωτή Υπούργο Ο.Υ.Ν.Τ. κ. Θ. Δρίτσα και τον ενημέρωσε σχετικά .              Ο Ανπλ. Υπουρ. Ο.Υ.Ν.Τ κ. Δρίτσας ενημέρωσε τον Γεν. Γραμματέα ότι ήδη έχει συγκαλέσει σύσκεψη για το θέμα αυτό και εντός της ημέρας θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.
Προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα και το θέμα της παραμονής των μεταναστών σε χώρο προσωρινής διαμονής για αναμονή μέσου μεταφοράς εκτός Λέσβου , ο Γεν. Γραμ/τεας κ. Ιωάννης Γιαννέλης Θεοδοσιάδης επικοινώνησε με τον Γεν. Γραμ/τεα  Πολιτικής Προστασίας κ. Αναστάσιο Μαυρόπουλο προκειμένου να εξασφαλίσει ικανοποιητικό αριθμό σκηνών, τουλάχιστον 120 μεγάλου μεγέθους και του σχετικού υλικού.
Συγχρόνως ξεκίνησε ένα νέο γύρο επαφών με την εκκλησία και με φορείς για την ανεύρεση κατάλληλου χώρου , έτσι ώστε με την συνεργασία του Δημάρχου Λέσβου να διαμορφωθεί χώρος προσωρινής αναμονής των μεταναστών που ήδη πλέον έχουνε ολοκληρώσει τις διαδικασίες καταγραφής και είναι υπό αναχώρηση.
metanastes-limani-52
metanastes-limani-53
metanastes-limani-54
metanastes-limani-55
metanastes-limani-56
metanastes-limani-57
metanastes-limani-58

MAΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ. 33 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΟΥΝΙΣΤΟ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΟΥΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ

prodotes2

Ντάισελμπλουμ: Το ελληνικό χρέος μπορεί να καταστεί βιώσιμο – Διασφαλισμένες οι καταθέσεις δεν υπάρχει θέμα κουρέματος – Στα 32,5 χρόνια η διάρκεια των δανείων – Λαγκάρντ: Χρειάζεται και ελάφρυνση του χρέους – Τσακαλώτος: Η κοινωνία θα κρίνει πόσο καλή είναι η συμφωνία
Αυτά είναι μέσες άκρες τα μαύρα μαντάτα από τις Βρυξέλλες μετά τη συμφωνία που ρίχνει την Ελλάδα στο γύψο για την επόμενη τριαντακονταετία. Χειρότερα και από σκλαβιά, βαρύτερα από πέτρα στο πόδι του Έλληνα δεμένη για να μας πάει στο βυθό και στον άμεσο πνιγμό. Και εμάς και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

BOMBA Bελκουλέσκου: «Χρηματοδότηση από το ΔΝΤ μόνο με κούρεμα χρέους»!


A microphone stand sits in front of Inte
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) χθες πίεσε την Ευρώπη να υποβάλλει πρόταση για ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας, λέγοντας ότι το ίδιο θα λάβει απόφαση για περαιτέρω χρηματοδότηση για την Αθήνα μόνο αφού ληφθούν μέτρα για να καταστήσουν το χρέος της χώρας πιο βιώσιμο.

To μεσημέρι θα καταπλεύσει στην Κω το επιβατηγό οχηματαγωγό «Ελευθέριος Βενιζέλος»


To μεσημέρι θα καταπλεύσει στην Κω το επιβατηγό οχηματαγωγό «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να καταπλεύσει σήμερα στην Κω, με 110 άτομα πλήρωμα, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», δυναμικότητας 2.000 - 2.500 θέσεων. Το πλοίο θα φιλοξενήσει προσωρινά μετανάστες για περίπου 15 ημέρες.

Παναγία η Φιδούσσα στο Μαρκόπουλο 2015

ΕΛΔΥΚ ‘74: Ευχαριστώ!


Της Θάλειας Χούντα - Η παγκόσμια ιστορία δόξας που έγραψαν τα παλικάρια της ΕΛΔΥΚ το 1974 στο στρατόπεδό τους, είναι ακόμη ζωντανή στις καρδιές μας και όσα απ’ αυτά δεν είναι μαζί μας και αναπαύονται στην πατρώα γη, δεν τα ξεχνάμε ποτέ από τις προσευχές μας. Οι ηρωικές τους πράξεις, γεμάτες αγάπη για την γαλανόλευκη και γεμάτες αυταπάρνηση για τον θάνατο, διδάσκονται μέχρι σήμερα και αποτελούν την πιο φονική μάχη, σε αναλογία αριθμών, των τελευταίων χρόνων. Αξίζει όμως, να γνωρίσουμε και κάποια άλλη ταυτόχρονη πτυχή της ίδιας ιστορίας και συγκεκριμένα τα πολιτικά δρώμενα που διαδραματίζονταν.

Η μετανάστευση και το ύπουλο σχέδιο του ΙΚ για την Ευρώπηundefined
Του Jake Burman, Πηγή Εxpress - Εδώ και λίγο καιρό το ΙΚ έχει κυκλοφορήσει έναν χάρτη που απεικονίζει τις εδαφικές του φιλοδοξίες, μέχρι το 2020. Στον χάρτη αυτό εικονίζονται υπό ισλαμικό έλεγχο περιοχές όπως η Ισπανία, η Κίνα, η Ινδία, η βόρεια Αφρική, αλλά και τα Βαλκάνια.

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ,,,ΑΙΣΧΟΣ!!! > Προϋπόθεση του 3ου Μνημονίου η αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου!


undefined
Δημοσίευμα των Τιράνων, επισημαίνει, σήμερα, ότι μία από τις προϋποθέσεις που πρέπει να υλοποιήσει η Ελλάδα για οικονομική βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση και γενικότερα από τη Δύση, είναι η αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου. Ως πηγή των πληροφοριών αυτών τίθεται η σερβική εφημερίδα ‘Blic’, η οποία επικαλείται σερβικές διπλωματικές πηγές.

Η κατάληψη των νησιών…


 - Όταν, χρόνια τώρα, φωνάζανε για το έγκλημα που διαπράττεται εις βάρος της χώρας με την βίαιη εισβολή που δέχεται από λαθραίους φυγάδες, μετανάστες, φυγόδικους, υπόπτους και άλλους ανεπιθύμητους στην Ευρώπη, ακούγαμε τα μύρια όσα. Από «Ακροδεξιοί», «Ρατσιστές» μέχρι και «Ξενόφοβοι» ήμασταν για τους «Προοδευτικούς» του σαλονιού και της αρπαχτής, του φραπέ και του espresso στα Κολωνάκια, της μπίρας και του τσίπουρου στου Ψυρρή και στο Γκάζι!

Τουρκική προβοκάτσια στα Ίμια: Επιχείρησαν απόβαση ειδικών δυνάμεων της Ακτοφυλακής για να "διασώσουν" λαθρο


Μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση εξελίχθηκε στα Ίμια πριν λίγες ώρες η οποία έχει όλα τα στοιχεία πρόκλησης "θερμού" επεισοδίου: Συγκεκριμένα ομάδα Τούρκων δουλεμπόρων αποβίβασε στην ανατολική Ίμια περίπου 30 λαθρομετανάστες. Στην συνέχεια εμφανίστηκε η τουρκική Ακτοφυλακή η οποία αποβίβασε ομάδα ανδρών της προκειμένου δήθεν να συλλάβει τους λαθρομετανάστες σε μια κίνηση η οποία έδειχνε ότι θεωρούν την Α.Ίμια ως τουρκικό έδαφος.

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΚΡΗΞΗ» ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Έχουμε γράψει πολλές φόρες στο παρελθόν παραθέτοντας πάμπολλα στοιχεία για την τεράστια επιχείρηση της τουρκικής μαφίας και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, με τζίρο πολλά δισεκατομμύρια δολάρια, μεταφοράς εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών από τις τουρκικές ακτές προς την χώρα μας, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε παρά τις προειδοποιήσεις μας ότι το κύμα αυτό θα πάρει διαστάσεις τσουνάμι, να μάθει και να κάνει κάτι.
Τώρα που η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και οι εξελίξεις διαγράφονται με «κόκκινο» χρώμα, να δούμε αν θα αναλάβουν τις ευθύνες τους οι υπεύθυνοι ανευθυνουπεύθυνοι. Ο λόγος στου κατοίκους της νήσου Κω που έχουν φτάσει στα όρια τους.

Να λογοδοτήσουν οι δολοφόνοι του Σ. Σολωμού στο διεθνές δικαστήριο..


Στις 14 Αυγούστου 1996 ο Σολωμός Σολωμού, Ελλην κύπριος από το Παραλίμνι, Δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο οδοφραγμα της Δερυνειας κατά την διάρκεια της μεγάλης αντικατοχικης πορείας. Στις 24 Ιουνίου 2008 το ευρωπαϊκό δικαστήριο βρήκε ένοχη την Τουρκία για την δολοφονία των Σολωμού και Ισαάκ. Σύμφωνα με το δικαστήριο η Τουρκία κρίθηκε ένοχη για την παραβίαση του άρθρου 2 της ευρωπαϊκής συνθήκης για τα ανθρώπινα δικαιώματα γιατί δεν έγινε καμία έρευνα για να βρεθούν οι υπαίτιοι για τον θάνατο του. Επίσης εκδίκασε χρηματική αποζημίωση στην οικογένεια του Σολωμού.

Η Κύπρος ζητάει από την Τουρκία να αποσύρει το στρατό κατοχής και να εφαρμόσει τις αποφάσεις του ΟΗΕ


Second phase of invasion remembered
Σήμερα είναι η θλιβερή επέτειος της επέκτασης της τουρκικής κατοχής η β φάση της.Η κυπριακή κυβέρνηση με γραπτή της δήλωση καλεί την Τουρκία ν΄ αποσύρει τα στρατεύματα κατοχής από την Κύπρο και να θέσει σε εφαρμογή τις αποφάσεις του ΟΗΕ. Ήταν 14 Αυγούστου του 1974 όταν οι τουρκικές ορδές διεύρυναν την κατοχή καταλαμβάνοντας τον τουριστικό σταθμό της Varosha στα ανατολικά και την πλούσια σε αγροτική παραγωγή εύφορη περιοχή της Μόρφου στα δυτικά.

Δεκαπενταύγουστος - Η εορτή της κοιμήσεως της Παναγίας!
Γράφει ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε Σεραφείμ Κυκκώτης
Posted on Aug 15, 2015

Η εορτή του Δεκαπενταυγούστου συνδέεται με την μοναδικότητα του προσώπου της Παναγίας μας στο έργο της εν Χριστώ σωτηρίας μας. Η Παναγία μας διεδραμάτισε σημαντικό και κορυφαίο ρόλο στην όλη ιστορική εμφάνιση του Χριστιανισμού στο προσκήνιο της παγκόσμιας Ιστορίας. 

Όλα τα ονόματα των διαφωνούντων στον Σύριζα – Το κόμμα οδεύει σε διάλυση…


Το ψυχολογικό όριο των «120» επιδιώκει να περάσει απόψε το βράδυ… η κυβέρνηση, ειδάλλως όπως είπε νωρίτερα ο υπουργός Επικρατείας...
tromaktiko2370

Το ψυχολογικό όριο των «120» επιδιώκει να περάσει απόψε το βράδυ… η κυβέρνηση, ειδάλλως όπως είπε νωρίτερα ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης «θα αναγκαστούμε μέσα από σύντομες διαδικασίες να λύσουμε αυτή την αναντιστοιχία που υπάρχει», δείχνοντας κάλπες.
Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν μετρήσει ήδη τα «κουκιά», καθώς οι… αντάρτες έχουν δώσει δείγματα γραφής από τις δυο προηγούμενες ψηφοφορίες, με αποτέλεσμα να στην κυβέρνηση να έχουν σχηματίσει εικόνα για τις διαρροές και το ψηφιδωτό της επόμενης ημέρας.

Κως – ΣΥΡΙΖΑ: 38,2%! οι μα….κίες πληρώνονται!


Το αριστερό θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στην Κω. Χιλιάδες λαθρομετανάστες που μεταφέρθηκαν με κάθε άνεση από την Τουρκία έχουν κατακλύσει...

Το αριστερό θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στην Κω. Χιλιάδες λαθρομετανάστες που μεταφέρθηκαν με κάθε άνεση από την Τουρκία έχουν κατακλύσει την Κω.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Οι κάτοικοι του νησιού που, για να πούμε την σκληρή αλήθεια, στην αρχή τους υποδέχτηκαν και τους βοήθησαν τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται.
Ζητούν από το κράτος (;) να πάρει άμεσα μέτρα για να μην χυθεί αίμα ενώ ο Δήμαρχος του νησιού κάλεσε τους πολίτες να ανακαταλάβουν τους δημόσιους χώρους από τους λαθρομετανάστες και μαζί με την Δημοτική Αστυνομία συγκεντρώνουν τους ξένους στο γήπεδο και καθαρίζουν τους δημόσιους χώρους που βρίσκονταν πριν.

Γιατί η Ελλάδα πρέπει να κλείσει βίαια τα σύνορα στους λαθρομετανάστες


Να σταματήσουμε όλοι το δήθεν ανθρωπιστικό θέατρο….και να κοιτάξουμε πως θα προστατεύσουμε τα σύνορα μας Η μεταναστευτική πολιτική της...
cee11b2f7f6d89c43e9e4ca39d32e1c6_L

Να σταματήσουμε όλοι το δήθεν ανθρωπιστικό θέατρο….και να κοιτάξουμε πως θα προστατεύσουμε τα σύνορα μας
Η μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδος ήταν και παραμένει πρόχειρη, ριψοκίνδυνη για τα εθνικά συμφέροντα και κυρίως χωρίς στρατηγική.
Τα δραματικά γεγονότα στην Κω όπου πάνω από 15-20 χιλιάδες λαθρομετανάστες σε ένα νησί 30 χιλ κατοίκων αποδεικνύουν ότι τα επιχειρήματα περί ανθρωπισμού και άλλα ανοησίες που ορισμένοι υποστηρίζουν δεν έχουν βάση.

Ἡ νέα ΜΗ-παιδεία θὰ παράγη ΜΟΝΟΝ ὑπάκουα καὶ καλοπρογραμματισμένα …ῥομποτάκια!!!

Γνωρίζοντας την αλήθεια και διασπείρωντας ψέμματα οι Rothschild ξετίναξαν την Τράπεζα της Αγγλίας αρκετές φορές. Η γνώση είναι δύναμη…Γι’ αυτό...
παιδεια-σχολειο-δασκαλος-γεροντας-παισιος-ελλαδα

Γνωρίζοντας την αλήθεια και διασπείρωντας ψέμματα οι Rothschild ξετίναξαν την Τράπεζα της Αγγλίας αρκετές φορές. Η γνώση είναι δύναμη…Γι’ αυτό ο Λοβέρδος ανακοίνωσε την καταστροφή της παιδείας και την μετατροπή των σχολείων σε παιδικές χαρές για χαζοχαρούμενα παιδιά. Άλλωστε μας έχουν προορισμένους για σερβιτόρους, καμαριέρες και ταξιτζήδες. Δεν χρειάζεται να ξέρουμε γράμματα για να προσκυνάμε τους τοκογλύφους.

Πάει περίπατο το κούρεμα.Απύθμενη υποκρισία: Αφού ψηφίσουν τα πάντα, θα ζητήσουν κούρεμα χρέους!


Απύθμενη υποκρισία: Αφού ψηφίσουν τα πάντα, θα ζητήσουν κούρεμα χρέους! «Ή στραβά είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε». Άλλως δεν...
syskepsi

Απύθμενη υποκρισία: Αφού ψηφίσουν τα πάντα, θα ζητήσουν κούρεμα χρέους!
«Ή στραβά είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε».
Άλλως δεν μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι η κυβέρνηση χάνει και το τελευταίο όπλο που της είχε απομείνει σε αυτή την πολύμηνη διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Μεταθέτει το ζήτημα του κουρέματος του χρέους μετά την ψήφιση του μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων.
Του Κώστα Τσιτούνα

ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ : "ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ"


Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΝΔ Σε μια κίνηση που επιβεβαιώνει...

Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΝΔ
Σε μια κίνηση που επιβεβαιώνει την στροφή της ΝΔ στη μετριοπάθεια…
και η οποία θα κόβει τις γέφυρες με το ακροδεξιό παρελθόν της εποχής του Σαμαρά προχώρησε η ΝΔ. Εξαφάνισε στην αρχή της συζήτησης τον Άδωνι Γεωργιάδη από τα πρώτα έδρανα της Βουλής και καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ανέλαβε ο Κ. Χατζηδάκης. Δίπλα του ο Γ. Βρούτσης. Αυτοί οι δυο βουλευτές ανέλαβαν να απαντήσουν στις επιθέσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Μακριά από τους ακραίους θα σκέφτηκαν εκεί στη ΝΔ. Και έκαναν πολύ καλά…

Τι χρειάζεται η Ελλάδα για να ευημερήσει


Κάποιοι οικονομολόγοι παραβλέπουν τη σύγχρονη ιδέα πως η ευημερία μιας χώρας εξαρτάται από την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα. Υιοθετούν μια...
Greek-debt-crisis-DV7FBK8-x-large

Κάποιοι οικονομολόγοι παραβλέπουν τη σύγχρονη ιδέα πως η ευημερία μιας χώρας εξαρτάται από την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα. Υιοθετούν μια μηχανιστική άποψη πως η ευημερία είναι ζήτημα απασχόλησης, και πως η απασχόληση καθορίζεται από τη «ζήτηση» – κρατικές δαπάνες, κατανάλωση νοικοκυριών και ζήτηση επενδύσεων.

Βελκουλέσκου: Μετά τη συμφωνία για το χρέος η συμμετοχή του ΔΝΤ

drakouleskou

Η συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα βοήθειας θα αποφασιστεί όταν το δημόσιο χρέος καταστεί βιώσιμο, υποστήριξε η επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Ντέλια Βελκουλέσκου.
«Ανυπομονούμε να εργαστούμε με τις ελληνικές αρχές για να αναπτύξουμε λεπτομερώς το οικονομικό πρόγραμμα» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Βελκουλέσκου, προσθέτοντας ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι οφείλουν να λάβουν τις κατάλληλες αποφάσεις, οι οποίες θα επιτρέψουν στο ελληνικό χρέος να γίνει βιώσιμο.
Παράλληλα, χαιρέτισε τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και θεσμών, η οποία θέτει την Ελλάδα σε τροχιά εφαρμογής πολιτικών που αποκαθιστούν τη δημοσιονομική βιωσιμότητα, τη σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού κλάδου και τη βιωσιμότητα της ανάπτυξης.
«Το ΔΝΤ θα αποφασίσει τη συμμετοχή του, παρέχοντας πρόσθετη χρηματοδότηση στην Ελλάδα, μόλις οι αρχές κάνουν τα πρώτα βήματα εφαρμογής της συμφωνίας και ληφθεί η απόφαση ελάφρυνσης του δημόσιου χρέους» διαμήνυσε η αξιωματούχος του ΔΝΤ.
Καταλήγοντας, η κ. Βελκουλέσκου διαβεβαίωσε ότι «το ΔΝΤ θα εξακολουθεί να συνεργάζεται με τις ελληνικές αρχές και τους Ευρωπαίους εταίρους ώστε να βοηθήσει στην πρόοδο της διαδικασίας»
Reuters

ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ: Αυτές είναι οι 10 φορές που ο Τσίπρας θα έσκιζε…τα Μνημόνια!!! (βίντεο)

tsipas-jeffrey

Δείτε τα ψέυτικα, τα λόγια, τα μεγάλα από Τσίπρα και λοιπούς, ανήμερα της ταπεινωτικής ψηφοφορίας στη Βουλή:…
97392-218156
97392-218159


97392-218161

97392-218160

97392-21815897392-218155

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ήρθε! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ προφητεία του Γέροντα Παΐσιου: “Θα καταργήσουν τα χρήματα όλα αυτά, ετοιμάζουν…”

paisios1

O μακαριστός Γέροντας Παΐσιος τις απόψεις του για τα αποκαλυπτικά γεγονότα των ήμερων μας, τις
εξέθεσε και γραπτώς στο γνωστό του κείμενο » Σημεία των Καιρών – 666 » τις κήρυττε συχνά και παρέμεινε σταθερός και ακλόνητος μέχρι την κοίμηση του (1994).
Γέροντος Παϊσίου περί αντιχρίστου, 666, ταυτοτήτων και σφραγίσματος
Απόσπασμα απομαγνητοφωνημένης συνομιλίας του, πού έγινε το έτος 1992,στό κελί του «Παναγούδα» στο Άγιο «Όρος.
ΓΕΡΟΝΤΑΣ:…Μάλλον δίνομε εξετάσεις εμείς οι άνθρωποι τώρα σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια τί κάνομε ό καθένας. Και βλέπω αδιαφορία προπαντός. Να μη μάθουν οι άνθρωποι αν θα γίνει η δευτέρα παρουσία, γιατί στενοχωρούνται, δεν μπορούν να γλεντήσουν, κατάλαβες τί γίνεται; εδώ είναι… Παλαιά, να πούμε, άκουγαν θα περάσει ένας κομήτης. «Ένα και ένα οι άνθρωποι συγκλονίζονταν. Σου λέγει, για να δούμε μπορεί να πεθάνουμε, να ετοιμαστούμε, να εξομολογηθούμε, να κάνουμε και μια καλοσύνη. «Άρχιζαν εκεί πέρα, ετοιμάζονταν… ή θα γίνει πόλεμος ετοιμάζονταν… Τώρα, να μην ακούσουν δευτέρα Παρουσία, να μην ακούσουν ότι θα ‘ρθή καμιά φορά ό Αντίχριστος… Λοιπόν, για να γλεντάν, κατάλαβες τί γίνεται; Γιατί δεν μπορούν, τούς χαλάει αυτό…
Δεν τα αξιοποιούν οι άνθρωποι για τη σωτηρία τους βλέπεις…
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Αυτή την αλλαγή εκεί στην Ευρώπη, Γέροντα, πώς την βλέπετε εσείς;
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Κοίταξε. Αυτή σαν αλλαγή δεν είναι… κοίταξε, ό Θεός θα αξιοποίηση μερικά πράγματα… ‘Εδώ τώρα, αυτή ή Ε.Ο.Κ. δεν είναι Ηνωμένη Αμερική. Ηνωμένη Αμερική ήταν καλό πράγμα. Αυτή τώρα ή Ε.Ο.Κ. είναι, ας υποθέσουμε… Πίσω από κει κρύβεται ή δικτατορία αυτών των Σιωνιστών. Κατάλαβες τί γίνεται; Άλλα ό Θεός θα το αξιοποίηση στο καλό. Θα πάνε αυτοί. Και οι κομμουνιστές πόσα χρόνια δηλαδή. Δούλεψαν κοντά 75 χρόνια και δεν κράτησαν, κράτησαν ούτε 70 χρόνια, 72… Οι Σιωνιστές δουλεύουν τώρα, ξέρεις πόσα χρόνια; και 250. Αυτοί ούτε 7 χρόνια δεν θα κρατήσουν…
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Εμείς, ΑΝ μπούμε, γιατί πάει και ή Κύπρος να μπει μέσα, μας συμφέρει, Γέροντα; τούς Έλληνες και τούς ορθοδόξους;
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Ποιος σ’ ακούει εσένα και μένα; είτε σε συμφέρει, είτε δεν σε συμφέρει. Ποιος σ’ ακούει;
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: «Αν είμαστε πιστοί στις παραδόσεις μας, στην ορθοδοξία, μπορεί να τούς ωφελήσουμε.
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Κοίταξε. Ξέρεις τί γίνεται; Το κακό είναι το έξης: Δεν είναι …θα σ’ αφήσουν εκεί πέρα; …Θα τα στριμώξουν τα πράγματα. Λοιπόν, ΑΝ σού πουν, πίστευε, ότι θέλεις άλλα σε βάζουν στο καλάθι το δικό τους, σε πάνε εκεί πού θέλουνε. ‘ε,τί… εγώ σε πάω εκεί πού θέλω και εσύ πίστευε ότι θέλεις. Τούτο το σατανικό σύστημα, πίσω από κει κρύβεται ή δικτατορία των Σιωνιστών. Οι Σιωνιστές χρόνια δούλευαν εκεί πέρα να κυβερνήσουν τον κόσμο όλον. Όποτε με τη Μασονία κ.λπ., αυτά όλα, καλά. Μέχρι τώρα καλά, ας υποθέσουμε…Τώρα δεν προβληματίζονται λίγο;…
Γιατί βλέπεις, αυτά και τα εξάρια πόχουνε δεν είναι, ότι τούς βοηθάει στο κομπιούτερ, το 6 γίνεται και 9. Εδώ οι Ιάπωνες βρήκαν ένα κύβο έχει πενταπλάσια απόδοση στο κομπιούτερ … δεν τούς συμφέρει. Γιατί τώρα τα εξάρια τα τρία τα εξάρια… Λοιπόν και να μην τόλεγε ό Ευαγγελιστής Ιωάννης ότι είναι τού Αντίχριστου κ.λπ., ένας πιστός, έχοντας υπ’ όψιν του και τη γενική κατάσταση, θα καταλάβαινε τί γίνεται. Γιατί, γι’ αυτούς είναι σύμβολο οικονομίας. Διότι αναφέρει σε δύο σημεία ή Π. Διαθήκη: «ην ό σταθμός του χρυσίου, του ένεχθέντος τω Βασιλεί Σολομών έν ένιαυτω ένί 666 τάλαντα χρυσίου «, λέει, «πλην των ανδρών των ύποτεταγμένων … των Σατραπών … και πάντες οι Βασιλείς έφερον χρυσίον τω Βασιλεί Σολομών «*, άλλ’ ό σταθμός τους ήταν κάθε χρόνο 666 τάλαντα. Είναι σαν σύμβολο οικονομίας. Και να μην τόγραφε ό Ευαγγελιστής Ιωάννης, ότι είναι το όνομα του Αντίχριστου κ.λπ. όλα αυτά, τον Αντίχριστο στο Χάραγμα ένας πιστός το καταλάβαινε. Αυτοί τώρα, πάνε να πάρουν όλη την οικονομία στο χέρι τους. έχουν για να φακελώσουν 6 δισεκατομμύρια κόσμο. 4-5, πόσα είναι ό κόσμος, αυτοί έχουν και περιθώριο.
Με μεν το φακέλωμα, μας έχουν όλους φακελωμένους, όλη την οικονομία στο χέρι τους, με το σφράγισμα πού πάνε να κάνουν σιγά – σιγά, λοιπόν μάς παρακολουθούν. Λοιπόν 30 πόντους ψάρι το παρακολουθούν από το δορυφόρο σε ποιόν ωκεανό βρίσκεται. Μέχρι 30 πόντους ψάρι. Όποτε τον κάθε άνθρωπο τον παρακολουθούν πού βρίσκεται, απ’ όλα τα στοιχεία του, όλη την οικονομία του. Τέτοια δικτατορία πού σκέφτονται να κάνουν, μόνο ό διάβολος μπορεί να την είχε σκεφτεί. Κατάλαβες τί γίνεται; Τελικά θα φάει μια σφαλιάρα ή θα πάει στην άκρη. Τα τριάμισι χρόνια είναι δύσκολα, τριάμισι χρόνια θάναι εύκολα. Θα πάει περίπατο…
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Μετά το ’92 τα τριάμισι χρόνια, πάτερ;
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Τώρα, …Κοίταξε, …πότε θα … τώρα μη βάζεις χρονολογίες. Τα τριάμισι χρόνια θάναι τα δύσκολα. Να στην Αμερική, τώρα τα σκυλιά, πολλά σκυλιά τάχουν σφραγισμένα και τα παρακολουθούν. Τώρα όσα είναι σφραγισμένα έχουν πομπό, τόκ,τόκ, τόκ… Ξέρουν το κάθε σκυλί, όποτε θέλουν μπορούν να το σκοτώσουν, πού βρίσκεται και τούς ανθρώπους!…Τί νομίζεις; Και θα ξέρουν ό κάθε άνθρωπος, που βρίσκεται γιατί θάχουν πομπό ή στο χέρι ή στο μέτωπο τόκ, τόκ, τόκ, οπότε τα στοιχεία του από δώ, στο φάκελο από δώ, πομπό από κει…
Τέτοια δικτατορία μόνο ό διάβολος μπορούσε να είχε σκεφτεί Και πάνε όλο αυτό το σύστημα το γραμμωτό, να μην μπορείς μετά πού λέει και ό Ευαγγελιστής Ιωάννης ούτε να πουλάς, ούτε να αγοράζεις. Θα καταργήσουν και τα χρήματα. Δουλεύεις; Τάκ ένα κουμπί, να πάρεις λογαριασμό… Κάι μετά, ας υποθέσουμε, από την κάρτα, θα λένε ή κάρτα θα χάνεται, την κλέβουν, κάνουν… οπότε, πιο καλύτερα στο κεφάλι ή στο χέρι. Να εκεί στην Κύπρο, ξέρω έχει δύο χρόνια τώρα πού έχουν φέρει στην τράπεζα, το ξέρετε αυτό; μηχάνημα. Πριν να ρθή στην Ελλάδα, στην Κύπρο ήρθε νωρίτερα.
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Το Ισραήλ ήταν ό εκλεκτός λαός του Θεού. Εξακολουθεί να είναι μέχρι τη δευτέρα παρουσία; Μετά, όλα αυτά πού κάνουν;
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Κοίταξε να δεις … Κοίταξε. Ήταν ό εκλεκτός λαός τού Θεού. Και όσοι ήταν εκεί πέρα, βαπτίσθηκαν, έκαναν…τώρα όπως το λάδι. Αυτό πού έμενε, δηλ. το κατακάθι… Τώρα οι Ισραηλινοί, αυτοί είναι …ή θαναι άθεοι ή και με τον διάβολο. Δηλαδή, άθεοι με τον διάβολο. Αυτοί όμως πού πιστεύουν λίγο, αυτούς θα τούς ξεκάνουν οι ίδιοι, να ξέρετε, … ναι, θα τούς ξεκάνουν.
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Τούς πιστούς δηλαδή από τούς Ισραηλίτες.
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Ναι. Και αυτοί πού πιστεύουν στο Θεό, θα τούς ξεκάνουν τελικά. ‘Άλλοι θα βαπτιστούν.
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Δηλαδή να το πούμε απλούστερα, πάτερ μου, γενικά οι μηχανές είναι ή απόδειξης της παρουσίας του Αντίχριστου;
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: «Όχι. Κοίταξε. Εδώ βλέπεις αυτοί χρησιμοποίησαν μηχανές για να πνίξουν τον κόσμο. Να βάλουν τη σφραγίδα του Αντίχριστου. Κατάλαβες; Να τον επιτάξουν. «Όπως όταν γίνεται πόλεμος τα μουλάρια, τ’ άλογα τα επιτάσσουν. Επίταξη, μ’ ένα καυτό σίδηρο.
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Δηλαδή ευκολύνεται το έργο τους εις το να επισημάνουν τα πρόσωπα, τα όποια θέλουν αυτοί;
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Αρνείται τώρα. Με το σφράγισμα αρνείται κανείς. Ακόμη και ταυτότητα. «Όταν, ας υποθέσουμε, ΑΝ δεν μού ζητούσαν υπογραφή, θέλω να πω, και μού διναν ένα χαρτί, σούλεγαν, αυτή είναι ή ταυτότητα σου, λοιπόν, τέλος πάντων, δεν θα πείραζε. Αλλά, όταν, να πούμε, έχουν το σύμβολο του διαβόλου, είναι λέγεται ταυτότητα μου, υπογράφω, κι αυτό δεν είναι μικρό πράγμα. Δηλαδή, άρα το αποδέχομαι αυτό το πράγμα. Τότε, δηλ. τί λέει ό Ευαγγελιστής Ιωάννης, οι άγιοι πατέρες, τί λένε; Διάβασες εκεί πέρα καθόλου; Και μάλιστα, λέει εκεί πέρα, όσοι, ας υποθέσουμε, δεν θα σφραγισθούν, δεν θα μπορέσουν… θα τούς κυνηγάν, δεν θα μπορούν να τούς βρίσκουνε. Ξεκάθαρα πράγματα. Είναι άρνηση δηλαδή. (Ή ταυτότητα και το σφράγισμα)
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Ακριβώς. «Άρνηση του Θεού και υποταγή στο διάβολο.
ΕΡΩΤΗΣΙΣ ΑΛΛΟΥ: Μήπως ένας αριθμός είναι δυνατόν να παίξει τόσο ρόλο στη σωτηρία του άνθρωπου;
ΓΕΡΟΝΤΑΣ: (έντονα) ΒΡΕ παιδάκι μου., για δες όταν ας υποθέσουμε, αυτό είναι το σύμβολο του διαβόλου το λέει ό Ευαγγελιστής Ιωάννης, το χάραγμα αυτό κι όλα αυτά, κι όταν εσύ το βάζεις εκεί πέρα, μου λες τώρα!… Μέχρι τώρα, του δίναμε σημασία, αυτό το πράγμα; Αλλά τώρα, όταν βλέπομε το πάνε εκεί… τί φέρνουν τα πράγματα ούτε να μπορείς να πουλάς, ούτε νι αγοράζεις. Θα καταργήσουν τα χρήματα, όλα αυτά, ετοιμάζουν… Να, πριν από 2-3
χρόνια έλεγα σε κάποιον από την Αμερική, καθηγητή Πανεπιστημίου, κάτι τόλεγα, και μάλιστα έγραψα και κάτι… κανά δύο σελίδες και του δίνω κάτι και μου γράφει τώρα …επέστρεφα από ένα συνέδριο από την Ευρώπη, λέει, και μόλις έφθασα στο Τορόντο λέει, θυμήθηκα αυτά πού μούλεγες πριν από 2-3 χρόνια, λέει. Τώρα μάς ζητούν αντί για κάρτα, μάς ζητούν, αποτυπώματα στο χέρι ή στο μέτωπο, λέει. Τό ξέρεις αυτό το πράγμα; ‘Εμ’ άμα εκεί πέρα εσύ δεν τα ξέρεις ; Τώρα το πάν’ εκεί πέρα … αυτό πόλεγα… θα δείτε, θα λεν στην τηλεόραση τώρα, χάθηκε ή κάρτα του ενός, την έκρυψε ό άλλος κ.λπ. και οι άνθρωποι να το βρουν για πιο ασφάλεια, να τρέχουν εκεί πέρα να το δεχθούν το σφράγισμα, σαν εξυπηρέτηση. Κατάλαβες τί γίνεται;
Το είπε ξεκάθαρα ό Ευαγγελιστής Ιωάννης, Πού να μην τα έγραφε κιόλας αυτά; «Ω βρέ παιδάκι μου, το σφράγισμα τού διαβόλου! Αρνείσαι, ας υποθέσουμε, το άγιο σφράγισμα, το βάπτισμα… Βάζεις άλλη σφραγίδα, βρέ παιδάκι μου. Αρνείσαι του Χριστού και παίρνεις του διαβόλου…
Υπεύθυνος για την απομαγνητοφώνηση και την έκδοση : Ίερομ. Ισαάκ και συνοδεία Καλύβη Αναστάσεως
Καψάλα Καρυές

100 χρόνια μετά, μια οικογένεια Ποντίων που χωρίστηκε στη Γενοκτονία ενώνεται ξανά στην Κωνσταντινούπολη


Η οικογένεια γνωρίζεται και αγαπιέται… Οι εγγονές της Πελαγίας Σεχέρ, Έσρα, Νουράι, Μουνεβέρ (καθιστή) και Καντριγιέ με τον Θεόδωρο Παλτόγλου...
kores_tou_ali_demir_kai_eggoni_pelagias_cvr


Η οικογένεια γνωρίζεται και αγαπιέται… Οι εγγονές της Πελαγίας Σεχέρ, Έσρα, Νουράι, Μουνεβέρ (καθιστή) και Καντριγιέ με τον Θεόδωρο Παλτόγλου (γιο του αδελφού της Πελαγίας) και τον Αλί Ντεμίρ (γιο της Πελαγίας)
ΑΠΟ ΤΟ PONTOS-NEWS.GR

Είσαι και ο πρώτος μνημονιάκιας! Άγρια επίθεση Μειμαρακη σε Καμμένο

meimar_kammenos

Τα άκουσε άσχημα ο Καμμένος… «Είσαι και ο πρώτος μνημονιάκιας» του είπε ο αρχηγός της ΝΔ. «Από εδώ και πέρα δεν μπορείς να μας λες Γερμανοτσολιάδες…»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...