Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015

Αυτή είναι η αλήθεια που δεν σας λένε για το μνημόνιο! Το 2015 δεν είναι το 2010

01
Παρόμοιες καταστάσεις περάσαν πολλοί από  εμάς.Θυμάμαι τον εαυτό μου να μιλάει με τον Καζάκη η να διαβάζει άρθρα που δύσκολα διέκρινα τότε αν προέρχονται από τον ακροδεξιό χώρο η από τον δημοκρατικό.
Άλλοι ενηλικιωθήκαμε πολιτικά αυτά τα 5 χρόνια και άλλοι χάσαμε κάθε ιδέα για τις παλιές μας πολιτικές πεποιθήσεις.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ θέλει τη διάλυση της Ελλαδα – Έβαλε εμπρός το ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI

sxedio

Αυτή είναι η αλήθεια που μας κρύβουν

Η Μεταναστευτική πολιτική χαράσσεται από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση-Δικτατορία, και εκτελείται από τις Δυτικές Σιωνιστικές Δυνάμεις Ε.Ε. & Η.Π.Α. με βάση τη λαθρομετανάστευση.
Εκτελείται από τις τοπικές δουλικές κυβερνήσεις της Ν.Τ.Π.
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ έχει- διά των λαθρομεταναστών- επιβάλλει κατοχή στην Ελλάδα.
Ήδη η κατάσταση δεν ελέγχεται πλέον, ομολογούν οι αρμόδιες αρχές.
Η παρουσία εκατομμυρίων λαθρομεταναστών εδώ, μηδενίζει τη Γεωπολιτική, Γεωστρατηγική, & Γεωενεργειακή αξία της χώρας μας.

Bruegel: Η ευρωζώνη και η «πυραμίδα» χρέους στην Ελλάδα @Bruegel_org #Ponzi_scheme


Bruegel: Η ευρωζώνη και η πυραμίδα χρέους στην Ελλάδα
Οι οικονομικές πολιτικές της Ελλάδας από την εισαγωγή του ευρώ, θυμίζουν ένα σχήμα «πυραμίδας» Ponzi με το χρέος, σημειώνει σχόλιο στο Ινστιτούτο Bruegel. Κάθε χρόνο δανειζόταν όλο και περισσότερα χρήματα, όχι απλώς για να πληρώσει τους προηγούμενους πιστωτές, αλλά επίσης για να χρηματοδοτήσει νέες δαπάνες.
To κείμενο στο Ινστιτούτο Bruegel αναφέρει
Η τρομερή αντιπαράθεση έχει τελειώσει, για την ώρα: η Ελλάδα και οι πιστωτές της έχουν αρχίσει να δουλεύουν σε ένα τρίτο πακέτο διάσωσης. Ωστόσο, ο διάλογος συνεχίζεται για το ποια μαθήματα μπορούν να αντληθούν από την αποτυχία των προηγούμενων προγραμμάτων. Ο επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ, Olivier Blanchard, προσφάτως δημοσίευσε ένα σημαντικό paper για αυτό. Όταν υπερασπίζεται τις βασικές αποφάσεις του ΔΝΤ, μπορεί κανείς να συμφωνήσει με τα περισσότερα από αυτά που λέει. Ήταν σίγουρα αναπόφευκτο ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να εφαρμόσει μαζική δημοσιονομική εξυγίανση τα τελευταία πέντε χρόνια. Όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα διάσωσης το 2010, το δημοσιονομικό έλλειμμα διαμορφωνόταν στο 15%. Αυτό δεν ήταν βιώσιμο.
Ο Blanchard έχει ασκήσει έντονη κριτική στις ευρωπαϊκές πολιτικές λιτότητας. Ωστόσο ακόμη και ο ίδιος παραδέχεται ότι στην ελληνική περίπτωση, η ανάγκη για χρηματοδότηση θα ήταν εξωπραγματικά υψηλή χωρίς προηγούμενη αυστηρή λιτότητα. Το συνολικό ποσό  που έχει δανειστεί με βάση τα προηγούμενα προγράμματα διάσωσης, ήδη υπερβαίνουν το 40% του ελληνικού ΑΕΠ – και αυτό απλώς για να χρηματοδοτήσει τα ελλείμματα των περασμένων ετών. Ασφαλώς, η προθυμία για την χρηματοδότηση υψηλότερων ελλειμμάτων δεν υπήρχε. Σε δύο βασικά σημεία ωστόσο, η ανάλυση του Blanchard δεν είναι ικανοποιητική. Το πιο σημαντικό ερώτημα για την Ελλάδα είναι το εξής: η οικονομία πρέπει να αναπτυχθεί, αλλά από που θα πρέπει να έλθει αυτή η ανάπτυξη; Οι πολιτικοί πρέπει να παρουσιάσουν μια στρατηγική, αλλά τα προγράμματα δεν το έχουν θέσει αυτό ως προτεραιότητα. Πολύ περισσότερο, το ζήτημα του χρέους δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ σωστά -ούτε από το ΔΝΤ.
Οι οικονομικές πολιτικές της Ελλάδας από την εισαγωγή του ευρώ, θυμίζουν ένα σχήμα Ponzi. Κάθε χρόνο δανειζόταν όλο και περισσότερα χρήματα, όχι απλώς για να πληρώσει τους προηγούμενους πιστωτές, αλλά επίσης για να χρηματοδοτήσει νέες δαπάνες. Οι κρατικές δαπάνες ως εκ τούτου στην Ελλάδα, αυξήθηκαν ταχύτατα. Από το 1999 μέχρι το 2009, οι μισθοί στον δημόσιο τομέα διπλασιάστηκαν -συγκριτικά, σε όλη την ευρωζώνη αυξήθηκαν 40% στην ίδια περίοδο. Οι προκύπτουσες μισθολογικές πιέσεις οδήγησαν σε υπερβολικές αυξήσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα και οι ελληνικές επιχειρήσεις έγιναν όλο και λιγότερο ανταγωνιστικές. Όλα αυτά προκάλεσαν ένα μεγάλο έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών και αύξησαν τα εξωτερικά χρέη. Για να είναι επιτυχημένα τα ελληνικά προγράμματα διάσωσης, ήταν επομένως κρίσιμης σημασίας να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ανταγωνιστικότητας. Ωστόσο η τρόικα, και κυρίως το ΔΝΤ, έκαναν προσπάθειες με μισή καρδιά. Για παράδειγμα, στα επίσημα έγγραφα συζήτησαν τις απαραίτητες περικοπές μισθών με μεγάλη λεπτομέρεια. Στην αρχή ωστόσο, δεν κατέστη αυτό ένας αυστηρός όρος των δανείων έκτακτης ανάγκης. Δεν είχαν αρκετό θάρρος.
Ήταν επίσης γνωστό ότι οι χαμηλότεροι μισθοί από μόνοι τους δεν θα ήταν αρκετοί. Την ίδια στιγμή, ήταν απαραίτητη μια ευρεία μεταρρύθμιση των προϊοντικών αγορών, προκειμένου να διασπαστούν τα απαρχαιωμένα συστήματα και τα κατεστημένα συμφέροντα. Διαφορετικά, θα ήταν σχεδόν αδύνατο να δημιουργηθούν νέοι αναπτυξιακοί τομείς. Ως αποτέλεσμα αυτής της λανθασμένης επιείκειας, η ανεργία στην Ελλάδα αυξήθηκε περισσότερο γρήγορα από ό,τι ήταν απαραίτητο. Ήταν σε μεγάλο βαθμό αναπόφευκτο πως η εγχώρια ζήτηση θα κατέρρεε, αλλά στην Ελλάδα αυτό σε καμία περίπτωση δεν αντισταθμίζεται από μια αύξηση στις εξαγωγές, σε αντίθεση με την Πορτογαλία για παράδειγμα. Πρόκειται για έναν τομέα με τον οποίο θα πρέπει να ασχοληθεί το νέο πρόγραμμα διάσωσης. Η Ελλάδα απαιτεί άμεσα μια στρατηγική ανάπτυξης η οποία θα καταστήσει δυνατό για αυτή να αυξήσει τις εξαγωγές. Οι μεταρρυθμίσεις της αγοράς εργασίας δεν είναι απαραίτητες για τον σκοπό αυτό: σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, η ελληνική αγορά εργασίας είναι ήδη περισσότερο ευέλικτη από αυτή της Γερμανίας. Είναι ζωτικής σημασίας να ανοίξουν οι αγορές προϊόντων, να αναμορφωθεί η πολιτική ανταγωνισμού και να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα του δημοσίου τομέα. Θα ήταν επίσης χρήσιμη η χρηματοδότηση για νέες επιχειρήσεις, χρηματοδοτούμενες από ευρωπαϊκούς πόρους.
Το δεύτερο κεντρικό σημείο αφορά την ικανότητα της Ελλάδας να αποπληρώσει τα χρέη της. Αξιωματούχοι του ΔΝΤ και ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες είχαν αμφιβολίες για αυτή την μορφή από την αρχή. Παρόλα αυτά, το ΔΝΤ συμφώνησε στο πρώτο πρόγραμμα, και ακόμη, άλλαξε και τους εσωτερικούς του κανόνες για να γίνει αυτό δυνατό. Για να δικαιολογηθεί αυτό, αναδείχθηκαν τα ρίσκα στην χρηματοπιστωτική ασφάλεια. Εάν αυτά τα ρίσκα ήταν στα αλήθεια τόσο μεγάλα, θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο μακράς συζήτησης. Και πάλι, είναι βέβαια αληθινό ότι οι ανησυχίες για το ενδεχόμενο μετάδοσης και την σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος ήταν σημαντικές και πολύ υπαρκτές εκείνη την περίοδο. Από την άποψη αυτή η απόφαση του ΔΝΤ δεν θα πρέπει να επικρίνεται. Ωστόσο, αυτό που στα αλήθεια πρέπει να δεχθεί κριτική, είναι το γεγονός ότι οι ίδιοι οι χρηματοοικονομικοί κίνδυνοι που τονίστηκαν από το ΔΝΤ, δεν κατέληξαν σε βιώσιμο πρόγραμμα διάσωσης. Ακόμη και το κούρεμα, ήρθε πολύ αργά για να λύσει το πρόβλημα χρέους.
Οι ευρω-επενδύσεις απαιτούν βεβαιότητα
Το νέο πρόγραμμα θα πρέπει επίσης να λειτουργήσει εδώ. Για να υποστηρίξει περαιτέρω ανάπτυξη η Ελλάδα, χρειάζεται εμπιστοσύνη και νέες επενδύσεις. Ωστόσο αυτές θα έλθουν μόνο εάν υπάρχει βεβαιότητα ότι η Ελλάδα θα είναι ακόμη στο ευρώ σε πέντε χρόνια, και ότι τα χρέη της είναι βιώσιμα. Η πολιτική θα μπορούσε να φέρει αυτή την βεβαιότητα εάν υπήρχε μια συμφωνία να συνδέσει την εξυπηρέτηση χρέους με την ελληνική οικονομική ανάπτυξη. Το ισχύον σχέδιο αποπληρωμής θα εφαρμοστεί μόνο εάν η Ελλάδα πετύχει επαρκή ανάπτυξη: σε άλλες περιπτώσεις, οι πιστωτές θα πρέπει να αποδεχθούν την περαιτέρω αναβολή πληρωμών και χαμηλότερα επιτόκια.
Αυτό θα έδινε τη δυνατότητα μακροπρόθεσμου σχεδιασμού στην Ελλάδα, και θα δημιουργούσε κίνητρα για επενδύσεις. Την ίδια στιγμή, αυτή η λύση θα ήταν επίσης προς το συμφέρον των πιστωτών. Είναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει στο ακέραιο τα χρέη της εάν η ανάπτυξη παραμένει ασθενής. Εάν γίνει αποδεκτή αυτή η οικονομική πραγματικότητα, τότε ένα τέτοιο σχέδιο θα μπορούσε στα αλήθεια να αυξήσει τις αναμενόμενες πληρωμές. Είναι σαφές ότι έγιναν μαζικά λάθη στην Ελλάδα: από το ΔΝΤ, την τρόικα, και ειδικά από την ίδια την Ελλάδα. Η χώρα τώρα χρειάζεται να εφαρμόσει επιτέλους τις ριζικές μεταρρυθμίσεις που θα επιτρέψουν στον ιδιωτικό κλάδο να εξάγει περισσότερα και να αναπτυχθεί. Ως αντάλλαγμα, οι πιστωτές πρέπει να δηλώσουν έτοιμοι να εγγυηθούν τη βιωσιμότητα του χρέους και ρεαλιστικούς στόχους πρωτογενούς πλεονάσματος, έτσι ώστε οι επενδύσεις να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Οι μεταρρυθμίσεις και η βιωσιμότητα του χρέους, είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Πηγή: Ινστιτούτο Bruegel,  Die Zeit, Linkiesta, Publico

ΑΙΣΧΟΣ -ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ- Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ;- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

lesvos1Στο νησί έχουν συρρεύσει περισσότεροι από 4 χιλιάδες μετανάστες, ενώ από τη Δευτέρα… οι δυο εταιρίες που φροντίζουν για τη σίτιση των μεταναστών, απειλούν με διακοπή της, καθώς δεν έχουν πληρωθεί.
Περισσότεροι από 3.000 μετανάστες, έχουν κατασκηνώσει στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ευελπιστώντας να βρουν ένα εισιτήριο, για να μπουν στα πλοία της γραμμής με προορισμό τον Πειραιά.

“ΝΤΟΥ” ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΙΟ – ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ – ΕΦΘΑΣΑΝ ΜΕ ΛΕΜΒΟ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥΣ – ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΣΗΚΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑΡΑ ΣΟΥ – Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ!

XIOS


Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει πια!
Σε επιχείρηση απεγκλωβισμού λαθρομεταναστών από το φαράγγι των Καμπιών, εκτυλίχθηκε η πυρκαγιά που σημειώθηκε στη βόρεια Χίο το μεσημέρι της Παρασκευής και σχεδόν κανείς δεν έχει μιλήσει για το περιστατικό!
Σύμφωνα με πληροφορίες οι λαθρομετανάστες που έφθασαν με λέμβο από τα τουρκικά παράλια στις ακτές της Βόρειας Χίου έχασαν τον προσανατολισμό με αποτέλεσμα να καταλήξουν στα Καμπιά όπου παρέμειναν για αρκετές ώρες.

Ο αντίκτυπος της «νέας» Διώρυγας του Σουέζ στην Κύπρο


undefined
Αντώνης Αδάμου - Ρόλος διαμετακομιστικού σταθμού στη χώρα, προβλήματα και τουρκικό εμπάργκο. Η επέκταση της Διώρυγας του Σουέζ σε δύο λωρίδες αριθμεί πολλά θετικά για την παγκόσμια ναυτιλία αλλά και για την κυπριακή ναυτιλία ειδικότερα. Ο υπουργός Μεταφορών, Μάριος Δημητριάδης, ο οποίος μάλιστα παρευρέθηκε στην τελετή εγκαινίων του έργου επισημαίνει ότι η ανανεωμένη Διώρυγα του Σουέζ μπορεί να αυξήσει το ενδιαφέρον επενδυτών για το Λιμάνι Λεμεσού.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εμφύλιος λάθρο στην Κω - Συγκρούονται μέσα στην πόλη


Περίπου 50 λαθρομετανάστες, κυρίως από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Ιράν συγκρούστηκαν μεταξύ τους το μεσημέρι του Σαββάτου, έξω από το αστυνομικό τμήμα της Κω. Στον νησί η κατάσταση είναι τραγική, με χιλιάδες ανθρώπους να παραμένουν σε πρόχειρες κατασκηνώσεις και καταυλισμούς στο λιμάνι και την παραλία, ενώ την ίδια ώρα, το πολίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που βρίσκεται από την Παρασκευή στο νησί, προκειμένου να τους φιλοξενήσει, παραμένει άδειο. 

Απελάστε τώρα τους ισλαμοφασίστες – φονιάδες προσφύγων


Μαζί με τους πραγματικούς πρόσφυγες από την Συρία, χιλιάδες ισλαμοφασίστες από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και αλλού, μάχιμοι όπως φαίνεται στις φωτογραφιες απο την Κω, παρεισφρύουν στην Ελλάδα παίρνοντας τις θεσεις αλλά και τις ζωές πραγματικών προσφύγων. Το μεγαλύτερο έγκλημα του Ελληνικού κράτους είναι ότι τους επιτρέπει να συνεχίζουν αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας σε Ελληνικό έδαφος, αντί να τους απελάσει άμεσα με το που τους εντοπίζει.

“Φάκελος Κύπρος”: Ο χάρτης που «κάρφωσε» τα διχοτομικά σχέδια της Αγκυρας και του Κίσινγκερ


Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ...12 χρόνια μετά, τα μέλη της ομάδας του Αυστραλού Ασάντζ παρουσιάζουν τη δική μας ερευνητική δουλειά ως μία μεγάλη δική τους επιτυχία… 

Independent: Έτοιμη για διάλυση η Ελλάδα – Θα γίνει… τροφή στις πεινασμένες για κέρδη επιχειρήσεις


Το τελευταίο πρόγραμμα διάσωσης δεν έχει να κάνει τίποτα με χρέος, αλλά με ένα πείραμα ακραίου καπιταλισμού, που καμία χώρα της Ε.Ε. δεν τόλμησε ποτέ να δοκιμάσει. Για πείραμα ακραίου καπιταλισμού που συντελείται στην Ελλάδα κάνει λόγο ο αρθρογράφος της βρετανικής εφημερίδας «Independent», Nick Dearden, ο οποίος σημειώνει ότι ποτέ καμία χώρα δεν τόλμησε να δοκιμάσει και τονίζει ότι η Ελλάδα είναι προς διάλυση, έτοιμη να γίνει τροφή στις πεινασμένες για κέρδη επιχειρήσεις.
Το τελευταίο πρόγραμμα διάσωσης δεν έχει να κάνει με το χρέος, αλλά αν κοιτάξει κανείς βαθύτερα στο θέμα, θα δει ότι η Ελλάδα είναι προς πώληση και οι εργαζόμενοι, αγρότες και μικρές επιχειρήσεις της χώρας θα πρέπει να… βγουν από τη μέση.

Φόβοι και για την είσοδο τζιχαντιστών στη χώρα


Φόβοι και για την είσοδο τζιχαντιστών στη χώρα
- Τα όρια αντοχής των υπηρεσιών ασφαλείας και πληροφοριών δοκιμάζει η διαρκώς αυξανόμενη ροή παράνομων μεταναστών από την Τουρκία προς τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και η εντεινόμενη ανησυχία για το ενδεχόμενο να υπάρχουν μαχητές ή «συμπαθούντες» του «Ισλαμικού Κράτους» μεταξύ των αλλοδαπών που καταφθάνουν στη χώρα.

Η ΠΙΣΤΗ ΧΑΛΥΒΔΩΝΕΙΑΘΗΝΑ 16-8-2015.

Η ανθεκτικότητα και η αντίσταση στις προκλήσεις των ανελεύθερων δυνάμεων είναι ιδίωμα τού Έθνους εκείνου που διαθέτει τόλμη και πίστη στα ιδανικά τής Φυλής του. Διότι η σωτηρία τού Έθνους είναι υπόθεση που αφορά την προσήλωση των ανθρώπων του στον ηγέτη που εμπνέει την αποφασιστικότητα στις δυνατότητες τής Φυλής. Είναι η δύναμη που πηγάζει από την ψυχή τού Έθνους, η Πίστη που χαλυβδώνει τον λαό ώστε να υπερβεί τις ατομικές του επιδιώξεις και επιδόσεις, δίδοντας ανυποχώρητο αγώνα για την συντριβή τού αλαζόνα κατακτητή.

Τα διλήμματα των κομμάτων τής αστικής δημοκρατίας περί τής διατηρήσεως τής χώρας στο συρφετό των τοκογλύφων τής ψευτοευρώπης και περί τής αξιοπρέπειας τάχα επιλογής τυραννίας κατέπεσαν με πάταγο. Η διαρκής αγνόηση τής ταυτότητας και τής συνοχής τού Ελληνικού Έθνους, η παραπλάνηση των Ελλήνων σε ξένους παραδείσους και η πλήρης εγκατάλειψη των εθνικών μας ζητημάτων εις χείρας εκείνων που ζητούν εδάφη κατ’ εντολή των νεοταξιτών, απέδειξαν την προσυμφωνημένη πόλωση σε βάρος τού Ελληνισμού.

Όταν ο λαός πένεται και οι ταγοί του λυσσομανάνε για να πάρουν χρήματα και να δώσουνε ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες, να αντικαταστήσουν τούς Έλληνες με αλλοεθνείς και αλλόπιστους κατά παράβαση τού φυσικού δικαίου τού αίματος, τότε οι ψευτοταγοί αυτοί δεν νοιάζονται για τον λαό που υποθήκευσαν το μέλλον του, αλλά για την διαιώνιση τού κατοχικού καθεστώτος. Όταν τα εθνικά περιουσιακά στοιχεία και τα σπίτια των Ελλήνων συμπεριλαμβάνονται στις υποθήκες τού στημένου χρέους και τα Τζαμιά με τούς χώρους υποδοχής των λαθροεισβολέων μεταβάλλονται σε υποχρέωση των κατεκτημένων Ελλήνων, τότε ο αγών για την απελευθέρωση των Ελλήνων είναι νομοτέλεια.

Η ζωή τού Έλληνα Εθνικιστή είναι απολύτως συνδεδεμένη με τις αξίες και την αποστολή τού Ελληνικού Έθνους. Ο Εθνικιστής είναι φύσει και θέσει αντισυμβατικός με τις παροχές και τις αντιπαροχές τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας. Και τούτο διότι η δική μας πολιτική βιοθεωρία υπαγορεύει την υπαρξιακή οντότητα τής Φυλής μας επάνω στο θεοσεβές στοιχείο, την ανεξαρτησία τής πατρίδος και την ελληνική οικογένεια. Η δε αποστολή τής Ελλάδος εκφράζεται μέσα από την βαθύτατα αρχέγονη και εθνικιστική κοσμοθεωρία εξαπλώσεως τού ελληνικού πολιτισμού και τού ελληνικού κοινοτισμού μες στην οικουμένη.

Το πνεύμα και η εφήμερη ύλη, η πίστη και η απιστία, ο πολιτισμός και η βαρβαρότητα αποτελούν το διαχρονικό δίπολο μες στην ιστορία των εθνών. Όταν οι πρόγονοί μας λέγανε πως πας μη Έλλην εστί βάρβαρος, αναφερόντουσαν σαφέστατα στην ρηχότητα αξιών και την αυθάδεια τού προσκομίζοντος αδικοχαμένο αίμα και αντίδωρα σκλαβιάς απέναντι σε έναν λαό που πολεμά για να γκρεμίσει τα σκοτάδια τής αναξιοπρέπειας και τής προσβολής τού ανθρώπινου προσώπου.

Δεν έχει καμία διαφορά αν τα όπλα είναι δόρατα, τουφέκια ή τραπεζικά χρέη. Σημασία έχει να στηρίζεσαι στα χώματα που σε θρέψανε και τα αίματα που σε πιστεύουνε. Αυτή είναι η Αληθινή, δηλαδή η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς. Το δε θρησκευτικό συναίσθημα στηρίζεται στην αλήθεια που μάς παρέδωσε ο ίδιος ο Χριστός μας και στον ανθρωπισμό τον ψυχικό και πηγαίο να παραμείνουν τα προσκυνήματα στους Έλληνες μύστες τους. Και οι εθνικές μας υποθέσεις αφορούν τόσο την εθνική μας ολοκλήρωση και την γεωπολιτική ισχυροποίησή μας όσο και την ύπαρξη τής Μητροπολιτικής Ελλάδος στο πλευρό και την ενίσχυση των Ελλήνων όπου γης.

Κάποιοι θεώρησαν πως μπορούν να υποτάξουν το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα στις βρωμερές πολιτικές τους συναλλαγές. Πως μπορούν να συγχρωτίσουν τον υλικό «πατριωτισμό» τους και τα παζάρια τού παγκοσμιοποιημένου κοσμοπολιτισμού τους με τον ψυχικό πατριωτισμό και την φυλετική προσήλωση που κατατρέχει κάθε κύτταρο τού Έλληνα Εθνικιστή. Τα τείχη όμως τού ελληνικού κράτους δεν γκρεμίζονται για να υποδεχτούν τούς εξουσιαστές τής παγκοσμιοποίησης στο πρώην λεύτερο έθνος. Οι Πύλες τού Ελληνικού Κράτους μπορούν να ανοίξουν μονάχα για να υποδεχτούν μεγαλύτερη Ελλάδα.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι το κάστρο και η φωνή τού Ελληνισμού, το άβατο και η λόγχη τής Ελληνικής Φυλής. Το σφιχταγκάλιασμα μες στις καρδιές μας των ιερών και των οσίων. Η συλλογική απόφαση να ξεχυθούμε μπροστά και να πάρουμε πίσω τον κόσμο που μάς έκλεψαν εφιάλτες, λυκοφιλίες και βαρβαρότητες. Είναι η ανάσταση τού πιστού σε Θεό και Ήρωες λαού μετά από τον Γολγοθά που μάς οδήγησαν οι εχθροί τού Ανθρώπου και τού Πολιτισμού. Εθνικιστικός Αγών των Ελλήνων εναντίον όλων όσων νομίζουν πως μπορούν να μάς σύρουν στην αιχμαλωσία τής ψυχής και τον αφανισμό τής Φυλής.

Η Πίστη εξυψώνει τον συμβατό Έλληνα στον υπερβατικό μαχητή τού φωτός. Η αυτοπεποίθηση που πηγάζει από την αληθινή μας φύση και η ενότητα των Ελλήνων που πληρούν ελληνικότητας σε αίμα και ψυχή, ανταριάζουν το Έθνος στην υπέρτατη μάχη τής ζωής του. Σε τούτη λοιπόν την γη που ειπώθηκαν λόγοι αληθείας και φιλοσοφίας, σ’ αυτήν την γη που χτίστηκαν και απλώθηκαν μέσα στην οικουμένη αυτοκρατορίες δικαίου και ισχύος, εδώ και πάλι μέλλει να σηκωθεί χρυσό το χρώμα τής αυγής σε ελληνοδιοίκητη και ένδοξη πατρίδα.

Το δίκαιο δεν χαρίζεται μήτε επιβάλλεται από εξωγενείς παράγοντες. Χαράσσεται και εφαρμόζεται από τον λαό που κατακτά το δικαίωμα στη ζωή με την ισχυρή προσωπικότητα στην διάθεση τής Φυλής και μόνον. Ο Πατριωτισμός των Ελλήνων είναι η ακλόνητη συνύπαρξη τής Ορθής Πίστης και τού Εθνικού Φρονήματος, Θεός και Φυλή Ελληνική. Η ύπαρξη στενού δεσμού ανάμεσα σε ελληνική ηγεσία και ελληνική κοινωνία είναι δυνατή να συντρίψει όλους τούς δυνατούς τού κόσμου. Νυν υπέρ πάντων Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Διεθνής Οργανισμός καρφώνει Τούρκους για τη μετανάστευση


undefined
Οι τουρκικές προσπάθειες να σταματήσουν τους διακινητές να στέλνουν πλοία φαντάσματα γεμάτα λαθρομετανάστες στην Ιταλία, οδήγησε στην συσσώρευσή τους στην Ελλάδα, όπως αναφέρει ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ).
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΔΟΜ οι μαζικές αφίξεις λαθρομεταναστών στην Ελλάδα οφείλεται στο γεγονός ότι οι Τούρκοι δουλέμποροι δεν κατάφεραν να βρουν τα κατάλληλα πλοία για να τους στείλουν στην Ιταλία.

Επί 8 λεπτά "εγκλωβισμένα" στο στόχαστρο ελληνικών F-16 τουρκικά μαχητικά!


Πάνω από 8 λεπτά δύο ελληνικά F-16 είχαν εγκλωβίσει στα ραντάρ τους ισάριθμα τουρκικά F-16 που είχαν παραβιάσει τον ελληνικό εναέριο χώρο στο Αιγαίο προχθές, γράφουν σήμερα τουρκικές εφημερίδες επικαλούμενες ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας. Βεβαιως οι Τουρκοι ως συνήθως δεν παραδέχονται την παραβίαση και ισχυρίζονται ότι πετούσαν σε ..διεθνή εναέριο χώρο...
Η Vatan λοιπόν και με τον τίτλο «Οι Έλληνες παρενόχλησαν πάλι τα τουρκικά αεριωθούμενα» γράφει ότι δύο τουρκικά
F-16 που εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση παρενοχλήθηκαν από δύο ελληνικά F-16.Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Αρχηγείου του Γενικού Επιτελείου, έξι τουρκικά F-16 πραγματοποίησαν ''εκπαιδευτική πτήση'' στον ''διεθνή εναέριο χώρο'' του Αιγαίου και κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων τους αυτών, δύο τουρκικά F-16 παρενοχλήθηκαν από δύο ελληνικά F-16 για διάρκεια οκτώ λεπτών και 13 δευτερολέπτων με εγκλωβισμό ραντάρ. Βάσει των κανόνων εμπλοκής- συνεχίζει η ανακοίνωση- τα τουρκικά αεροσκάφη ανταποκρίθηκαν το ίδιο στην παρενόχληση των ελληνικών αεριωθουμένων. Στα ίδια αναφέρεται και η Bugun με τον τίτλο «Ελληνική παρενόχληση στα τουρκικά αεριωθούμενα»

Καθώς στις  14 Αυγούστου οι Τούρκοι δεν είχαν καμια δραστηριότητα στον εναέριο χώρο του Αιγαίου ( F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ), η ''παρενόχληση'' που αναφέρει το Τούρκικο Γενικό Επιτελείο αφορά στις 13 Αυγούστου . Τότε μπήκαν στο  F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ ένας σχηματισμός 6
F-16  ( 2 οπλισμένα) και ένα  CN-235 . Τα τουρκικά αεροσκάφη έκτος από τις παραβάσεις έκανα και 19 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου. Όλα τα τουρκικά ο αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική, ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ..

Τέσσερις λέμβοι με 212 μετανάστες εντοπίστηκαν σήμερα στην Κω


Τέσσερις λέμβοι με 212 μετανάστες εντοπίστηκαν σήμερα στην Κω
- Στον εντοπισμό και τη διάσωση 212 παράτυπων μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Κω προέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν τέσσερις πνευστές λέμβοι και ένα πολυεστερικό ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, τα πληρώματα των περιπολικών σκαφών του λιμενικού προέβησαν στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των παράτυπων μεταναστών οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμάνι.


kostoday

Συμπλοκές μεταναστών στην Κω μπροστά στo Αστυνομικό Τμήμα - BINTEOΣυμπλοκές μεταναστών στην Κω μπροστά στo Αστυνομικό Τμήμα
Συμπλοκές ανάμεσα σε μετανάστες από διάφορες χώρες ξέσπασαν το μεσημέρι μπροστά στο αστυνομικό τμήμα της Κω, την στιγμή που περίπου 2.000 πρόσφυγες από τη Συρία περίμεναν στο λιμάνι μπροστά στο οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να επιβιβαστούν.

Εχθρικές ενέργειες σε ελληνικό έδαφος – Καθ’οδόν για μεγάλη εθνική τραγωδία


Του Στρατή Μαζίδη Δε χρειαζόταν ιδιαίτερες μαντικές ικανότητες ώστε εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια να έχουμε τονίσει πως η…αποθήκευση...
kos151

Του Στρατή Μαζίδη
Δε χρειαζόταν ιδιαίτερες μαντικές ικανότητες ώστε εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια να έχουμε τονίσει πως η…αποθήκευση στην Ελλάδα εξαθλιωμένων μουσουλμάνων θα οδηγήσει κάποια στιγμή υπό τις κατάλληλες συνθήκες σε έκρηξη.
Έχει αναλογιστεί κανείς τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα ή όλοι ασχολούμαστε με το αν θα παραμείνουμε ο παρίας, η αποθήκη της Ευρώπης;

ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟΝ… ΥΠΝΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! (ΦΩΤΟ)


Στη νέα πρωτόγνωρη κοινοβουλευτική διαδικασία που κράτησε όλη τη νύχτα ήταν πολλοί εκείνοι που δεν άντεξαν και τους πήρε ο…...
images.watchit.gr-2

Στη νέα πρωτόγνωρη κοινοβουλευτική διαδικασία που κράτησε όλη τη νύχτα ήταν πολλοί εκείνοι που δεν άντεξαν και τους πήρε ο…
ύπνος. Δείτε τις φωτό και θα καταλάβετε…

ΒΟΜΒΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: 500 θα μεταφερθούν στον Ελαιώνα, 4.500 θα παραμείνουν στην Κωμόπολη του Πεδίου του Άρεως


Σε κωμόπολη μεταναστών μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως καθώς καθημερινά φτάνουν στο πάρκο μετανάστες που φτάνουν στον Πειραιά από τα...
pedionareos-600x278

Σε κωμόπολη μεταναστών μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως καθώς καθημερινά φτάνουν στο πάρκο μετανάστες που φτάνουν στον Πειραιά από τα νησιά, με το αριθμό αυτών που μένουν σε σκηνές να υπολογίζεται ακόμη και σε 5.000 άτομα.

Λαθρομετανάστης μπήκε στο μαντρί για να … βιάσει τα πρόβατα Σπαρταριστή περιγραφή από τον βοσκό που κινδύνευσε η ζωή του: Βίντεο


  Συγκλονιστικό βίντεο με την αφήγηση περιστατικού εισβολής λαθρομετανάστη σε μαντρί χωρικού, με σκοπό τον βιασμό γίδας προς ικανοποίηση των...
lathrometanastis-bike-sto-mantri


Συγκλονιστικό βίντεο με την αφήγηση περιστατικού εισβολής λαθρομετανάστη σε μαντρί χωρικού, με σκοπό τον βιασμό γίδας προς ικανοποίηση των σεξουαλικών του ορέξεων.
Στο βίντεο αφηγείται την εμπειρία του ο τσοπάνης ο οποιος κινδύνεψε να σφαχτεί από τον λαθρομετανάστη, αφού προσπάθησε να τον καρφώσει ο αλλοδαπός με μαχαίρι!
Κατάφεραν να τον πιάσουν μαζί με τα παιδιά του, και τον παρέδωσαν στην Αστυνομία

www.escapemedia.gr

Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας πάει σε εκλογές…


Σε πρόωρες εκλογές όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να προχωρήσει ο κ. Τσιπρας καθώς δεν θέλει να «νιώσει» ο ελληνικός λαός...
nd-syriza-dimoskopisi

Σε πρόωρες εκλογές όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να προχωρήσει ο κ. Τσιπρας καθώς δεν θέλει να «νιώσει» ο ελληνικός λαός στο πετσί του τι ακριβώς ψηφίστηκε χθες το βράδυ.
Στις εισηγήσεις που δέχεται από το στενό του επιτελείο φαίνεται να υπερισχύει η άποψη πως ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την υψηλή ακόμα δημοφιλια του αρχηγού του προτού αρχίσει να υφίσταται την μεγάλη φθορά που θα προκαλέσει η ψήφιση των μέτρων που συμπεριλαμβάνονται στο χθεσινό τρίτο μνημόνιο.

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ


Ο ΟΗΕ σχεδιάζει να ξεκινήσει ένα νέο σχέδιο για τη διαχείριση ολόκληρου του πλανήτη στη βιώσιμη ανάπτυξη σε μια σύνοδο...
η-ατζέντα-21-υλοποιείται-μπροστά-στα-μάτια-μας
Ο ΟΗΕ σχεδιάζει να ξεκινήσει ένα νέο σχέδιο για τη διαχείριση ολόκληρου του πλανήτη στη βιώσιμη ανάπτυξη σε μια σύνοδο κορυφής που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 Σεπτέμβριος έως τις 27 Σεπτεμβρίου.
Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων του Πάπας Φράνσις, θα μιλήσουν σε αυτή τη σύνοδο κορυφής. Αυτή η νέα βιώσιμη ατζέντα επικεντρώνεται στην αλλαγή της πορείας του κλίματος, αλλά εξετάζει επίσης και συγκεκριμένα θέματα όπως τα οικονομικά, η γεωργία, η εκπαίδευση και η ισότητα των φύλων.

Λαθρομετανάστευση: Όταν πέφτουν οι μάσκες


Του Σάββα Καλεντερίδη Το έχουμε ξαναγράψει, η ανευθυνότητα, ο λαϊκισμός και η εξουσιομανία είναι τρεις από τις κατάρες του έθνους...
οι-έλληνες-φταίνε-για-τους-μετανάστες-στο-Αιγαίο

Του Σάββα Καλεντερίδη
Το έχουμε ξαναγράψει, η ανευθυνότητα, ο λαϊκισμός και η εξουσιομανία είναι τρεις από τις κατάρες του έθνους.
Πρώτα ξεκίνησαν με τη λέξη λαθρομετανάστευση. Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι στα ΜΜΕ κυριαρχούν είτε μεταμελημένοι, είτε παραλλαγμένοι είτε αμετανόητοι αριστεροί, κατάφεραν να δαιμονοποιήσουν τις λέξεις και να αλλάξουν ακόμα και το νόημά τους. Όταν κάποιος ανεβαίνει λαθραία στο λεωφορείο ή κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς, τότε καλώς λέγεται λαθρεπιβάτης.
Όταν κάποιος διαβάζει τις εφημερίδες στο περίπτερο χωρίς να πληρώσει, λαθραία δηλαδή, λέγεται λαθραναγνώστης.

Μπήκε και το τελευταίο καρφί στο φέρετρο με το νέο μνημόνιο – Ντάισελμπλουμ: “Χαιρετίζουμε τη συμφωνία με την Ελλάδα”

ntaiselmploum

«Καλωσορίζουμε τη συμφωνία μεταξύ θεσμών και Ελλάδας, η οποία… ευθυγραμμίζεται με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής», ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup ο Γερούν Ντέισελμπλουμ.
Ο πρόεδρος του Eurogroup, τόνισε ότι οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης κατέληξαν σε πολιτική συμφωνία για την Ελλάδα και όπως αναγνώρισε οι ελληνικές αρχές συνεργάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τα τεχνικά κλιμάκια, τονίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις ήταν γόνιμες και έγιναν σε καλό κλίμα.
«Χαιρετίζουμε το φιλόδοξο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων», είπε, επισημαίνοντας ότι η πιστή εφαρμογή του θα επαναφέρει την Ελλάδα στην ανάπτυξη, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα.
«Οι ελληνικές αρχές έχουν καταδείξει προσήλωση τις τελευταίες εβδομάδες, είδαμε πολύ σημαντικά νομοθετικά βήματα ακόμα και τις τελευταίες ημέρες και έχουν βοηθήσει στην επανοικοδόμηση της εμπιστοσύνης», σημείωσε ο Ντάισελμπλουμ και υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό στο πλαίσιο του προγράμματος να υπάρχει ένας ισχυρός οργανισμός ιδιωτικοποιήσεων που θα είναι υπό την εποπτεία των θεσμών, και τα 25 δισ. από αυτό θα διατεθούν για την αποπληρωμή του χρέους, ενώ άλλα 25 δισ. για επενδύσεις.

ΤΩΡΑ: Ο Αιμοσταγής καθηλωμένος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συμφωνία: “Σήμερα είχαμε μια καλή μέρα!”

soimple

Συμφωνήσαμε σε μία κοινή πρόταση, τώρα πρέπει να δώσουν τα… εθνικά κοινοβούλια την έγκρισή τους επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το πέρας του Eurogroup.
«Τον Οκτώβριο θα έχουμε τα στοιχεία για να συζητήσουμε για τη βιωσιμότητα του χρέους» εξήγησε ενώ όπως τόνισε, πιστεύει ότι και το ΔΝΤ θα συμμετάσχει οικονομικά στο πακέτο.
Η πρώτη δόση των 26 δισ. θα εκταμιευθεί άμεσα, ενώ 10 δισ. θα διατεθούν για την ανακεφαλαιοποίηση περιορισμών, καθώς είναι σημαντικό να αρθούν οι κεφαλαιακοί έλεγχοι, ανέφερε ο κ. Σόιμπλε.
Όπως είπε, φαίνεται πως στην Ελλάδα γίνεται μία νέα «σοβαρή» προσπάθεια, ενώ έκανε λόγο για μία «καλή ημέρα» και ένα «καλό αποτέλεσμα».
Ο κ. Σόιμπλε στάθηκε στην αναγκαιότητα, είτε η χώρα να εκπληρώσει τις προϋποθέσεις για να παραμείνει στην Ευρωζώνη, είτε «να γίνει κάτι άλλο». «Η συμμετοχή στο ευρώ δεν είναι χωρίς προΰποθέσεις», πρόσθεσε.
Ερωτηθείς για τη συμμετοχή του ΔΝΤ, ο κ. Σόιμπλε εμφανίστηκε αισιόδοξος.

Καταγγελία – ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Τον πληρώνουν 5000 ευρώ το μήνα για να ΚΑΘΕΤΑΙ και ζητάει…αποζημίωση(;)

lefta

Υπάλληλος της εταιρείας των… γαλλικών σιδηροδρόμων SNCF αποκάλυψε ότι εδώ και χρόνια λαμβάνει μισθό €5.000 τον μήνα εδώ και 12 χρόνια χωρίς να κάνει τίποτε, κάτι που τον έχει εξουθενώσει επαγγελματικά, γι’ αυτό και ζητεί αποζημίωση.
Ο Σαρλ Σιμόν θεωρεί ότι η κατάσταση βάζει φρένο σε κάθε επαγγελματική του φιλοδοξία.
Καταγγέλλει μάλιστα ότι η εταιρεία τον «αποστράτευσε» πρακτικά το 2003, όταν εκείνος αποκάλυψε πιθανό σκάνδαλο κατάχρησης πόρων ύψους 20 εκατ. ευρώ.
Ο άνδρας βρίσκεται εδώ και 12 χρόνια σε ιδιότυπη διαθεσιμότηρα, πληρώνεται κανονικά αλλά κάθεται στο σπίτι του, μην έχοντας αντικείμενο εργασίας.
«Τον Ιούνιο έλαβα, όπως κάθε χρόνο, το μπόνους αδείας €600», ανέφερε σε γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο ο κ. Σιμόν.
«Ζητώ αναγνώριση του λάθους που έγινε σε βάρος μου, θα μπορούσα να έχω μια εξαιρετική καριέρα», πρόσθεσε.
Η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι ο κ. Σιμόν είναι υπάλληλός της, αλλά δεν έκανε κανένα περαιτέρω σχόλιο για την εργασιακή του κατάσταση.

ΤΕΛΟΣ τα Capital Controls για τις πιστωτικές κάρτες

kartes

Εντελώς ξαφνικά μετά τη ανακοίνωση του Εurogroup άνοιξαν οι πληρωμές με… πιστωτικές κάρτες για υπηρεσίες στο εξωτερικό τρέξτε να προλάβετε.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...