Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015

Νεοφιλελέρας Υπουργός προτείνει την αποστολή των νέων Ανέργων σε Στρατόπεδα Εργασίας (βίντεο)


Thatcher-and-Reagon
ENGLISH

Νεοφιλελεύθερος. Υπουργός προτείνει στρατόπεδα συγκέντρωσης Ανέργων και περικοπή επιδομάτων για να μην τους στερούμε την δυνατότητα να εργαστούν ή να πεθανουν 

Matt Hancock (Υπουργός στο Ηνωμένο Βασίλειο) αναφέρει ότι το σχέδιο του για άτομα που αναζητούν εργασία μεταξύ 18 και 21 να τοποθετούνται σε»εντατικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων» δεν είναι μια μορφή τιμωρίας

ΈΓΙΝΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ! ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ–ΑΛΕΞΗΣ! ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ! «ΤΩΡΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΧΕΙ….» ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ “ΠΟΥΛΗΣΕ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ;

tsipras soible

Δεν αποκλείει νέο πακέτο για την Ελλάδα στο μέλλον…
«Υπάρχει ακόμη κάποιο περιθώριο», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά την διάρκεια συνέντευξης του στην Γερμανική τηλεόραση, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής του ελληνικού χρέους και σημείωσε ότι τα 32,5 χρόνια που ορίζει το τρίτο πρόγραμμα δεν αποτελούν το ανώτατο όριο.
soimple
«Είχαμε ήδη στο δεύτερο πρόγραμμα, το οποίο η Ελλάδα δεν μπόρεσε δυστυχώς να ολοκληρώσει, χρόνο αποπληρωμής τα 32,5 χρόνια. Τώρα έχουμε συμφωνήσει την ίδια διάρκεια. Αυτό είναι ήδη εξαιρετικά γενναιόδωρο. Περισσότερο καθοριστικό όμως είναι το πόσο πρέπει μια χώρα κάθε χρόνο να πληρώνει για τόκους και αποπληρωμή του χρέους. Εδώ λέγεται ότι, αν συνολικά αυτά τα δύο δεν υπερβαίνουν το 15% του ΑΕΠ ετησίως, τότε αυτό είναι ακόμη βιώσιμο. Και αυτό το όριο η Ελλάδα για τα επόμενα δέκα χρόνια δεν θα το υπερβεί», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε σε συνέντευξή του στο δεύτερο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ZDF και επισήμανε ότι πάνω σε αυτή τη βάση οι Θεσμοί και μετά το Eurogroup θα μιλήσουν τον Οκτώβριο με το ΔΝΤ, ενώ «θα δούμε αν τα πρώτα μέτρα, τα οποία θέλουμε να λάβουμε ήδη αυτή την εβδομάδα, θα οδηγήσουν την οικονομία έξω από αυτή την στασιμότητα που δημιουργήθηκε λόγω της καθυστέρησης από την αρχή του έτους». Ο κ. Σόιμπλε εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση ότι «θα καταλήξουμε σε κοινή αξιολόγηση και ότι το ΔΝΤ θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα, όπως το έχουμε καθορίσει ως απαραίτητη προϋπόθεση». Υπάρχει ακόμη «κάποιο περιθώριο, τα 32,5 χρόνια δεν είναι το απόλυτο ανώτατο όριο, αλλά είναι σαφές και ότι ούτε τα 100 χρόνια θα ακούγονταν πειστικά», πρόσθεσε.
Απαντώντας σε ερώτηση αν αυτό το πρόγραμμα θα είναι το τελευταίο για την Ελλάδα, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών επανέλαβε ότι «εάν η Ελλάδα εφαρμόσει όλα αυτά που έχουν συμφωνηθεί, τότε το σκεπτικό του προγράμματος για τα επόμενα τρία χρόνια είναι τέτοιο που θα πρέπει κανονικά να φέρει την Ελλάδα σε βιώσιμο δρόμο ώστε να μπορεί να χρηματοδοτηθεί μόνη της από τις αγορές, χωρίς τις εγγυήσεις του ΕΜΣ». Τόνισε ωστόσο ότι «δεν μπορούμε να αποκλείσουμε καμία εξέλιξη για το μέλλον», για να επισημάνει ότι «αυτό που μπορούμε να πούμε αξιόπιστα είναι ότι αυτό που κάνουμε τώρα εδώ, αυτό για το οποίο έχει δεσμευτεί η Ελλάδα και το οποίο ήδη έχει υλοποιήσει σε μεγάλο βαθμό μέσω αποφάσεων της Βουλής, έχει υπολογιστεί σοβαρά».
Κληθείς να απαντήσει τι τον κάνει να πιστεύει ότι μπορεί τώρα να εμπιστευθεί τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για «αξιοσημείωτες αλλαγές» και πρόσθεσε: «Εκτός αυτού, φτιάξαμε το πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο ώστε, όπως και στο παρελθόν, να κοιτάζουμε πολύ προσεκτικά την υλοποίηση των υποσχέσεων. Για αυτό πάντα θα πηγαίνει βήμα-βήμα. Και είδατε ότι υπήρξαμε συνεπείς όταν λέγαμε ότι το δεύτερο πρόγραμμα δεν θα ολοκληρωθεί. Αυτό θα ισχύει και για το μέλλον. Αν η Ελλάδα δεν υλοποιήσει αυτά που έχει δεσμευθεί, τότε δεν θα ολοκληρωθεί επιτυχώς το πρόγραμμα».
Ακόμη και ο ιταλός υπουργός Οικονομικών, συνέχισε ο κ. Σόιμπλε, είχε μείνει έκπληκτος από το γεγονός ότι 15 υπουργοί ήταν της ίδιας άποψης με τον γερμανό υπουργό και μόνο τρεις είχαν διαφορετική άποψη. «Δεν φέραμε την Ευρώπη στο χείλος του γκρεμού, αλλά καταστήσαμε σαφές ότι η Ευρώπη βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στην αλληλεγγύη και ότι πρέπει να τηρούμε κανόνες που έχουμε συμφωνήσει οι ίδιοι. Όταν δεν το κάνουμε, υπονομεύουμε την εμπιστοσύνη και τότε χάνουμε την στήριξη για την ιδέα της ευρωπαϊκής ενοποίησης, όχι μόνο σε μια χώρα, αλλά σε όλες», τόνισε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, για να προσθέσει χαρακτηριστικά: «Φανταστείτε τη μέρα που διεξήγαγε η Ελλάδα το δημοψήφισμα – το οποίο, παρεμπιπτόντως, είχε ως αποτέλεσμα το αντίθετο από αυτό που κάνει σήμερα η ελληνική κυβέρνηση – να είχαμε κάνει και στα υπόλοιπα 18 κράτη – μέλη της Ευρωζώνης δημοψηφίσματα για το ίδιο θέμα. Όχι. Εάν η Ευρώπη θέλει να εκπληρώσει την αποστολή της, πρέπει να πιέσουμε ώστε όλοι να τηρούν τους κανόνες και τις συμφωνίες. Όποιος δεν μπορεί, τον βοηθούμε. Αλλά πρώτα πρέπει να προσπαθήσει να κάνει αυτό που μπορεί».
Κληθείς να ανακαλέσει την καλύτερή ανάμνησή του από την συνεργασία με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο κ. Σόιμπλε δήλωσε ότι είχε «πολλές καλές συζητήσεις μαζί του» και σημείωσε ότι θα αναφερόταν με κάποια χαιρεκακία στο γεγονός ότι «στο τέλος της καριέρας του ως μεγάλου σταρ των μίντια, τρία μεγάλα γερμανικά περιοδικά του αφιέρωσαν ταυτόχρονα τα κεντρικά τους θέματα – αυτό δεν ήταν καλό, ούτε για τα περιοδικά».
Ερωτηθείς εάν σκέφτηκε κάποια στιγμή να παραιτηθεί λόγω διαφωνίας με την Άγγελα Μέρκελ στην διαχείριση της ελληνικής κρίσης, ο κ. Σόιμπλε έκανε λόγο για παρανόηση των ΜΜΕ: «Δεν σκέφτηκα την παραίτηση. Πρέπει απλώς να διαβάζει κανείς το τι έχει ειπωθεί και να μην μεταδίδει λάθος ειδήσεις ή λάθος ερμηνείες. Ετέθη το ερώτημα αν η Καγκελάριος και ο υπουργός Οικονομικών έχουν την ίδια άποψη. Εγώ είπα ότι ο καθένας έχει την δική του ευθύνη, αλλά βεβαίως η Καγκελάριος είναι η Καγκελάριος. Οι αποφάσεις διαμορφώνονται από κοινού. Αυτή είναι η αποστολή των υπουργών, αλλά αν δεν μπορεί κάποιος να το στηρίξει, δεν χρειάζεται να συμμετέχει. Είμαι με μεγάλη ευχαρίστηση σε αυτή την κυβέρνηση και ποτέ δεν είπα κάτι διαφορετικό». Επιπλέον, σχολιάζοντας τον χαρακτηρισμό «Καγκελάριος της λογικής» που του αποδόθηκε από πολλά γερμανικά ΜΜΕ, ο κ. Σόιμπλε δήλωσε: «Μάλλον κάτι δεν κατάλαβαν σωστά. Η Καγκελάριος είναι η Άγγελα Μέρκελ και είναι εξαιρετικά επιτυχημένη και εξαιρετικά σεβαστή στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».

ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΕΤΣΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΘΛΙΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Coudenhove-Kalergi -ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ-ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ MAKELEIO.GR ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΚΡΕΜΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ

KALERGI

Νίκου Καντζούρα-Γρηγόρη Πέτρου
Aνάλυση του έργου
ADEL ( Η ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ )
του
Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi

Μετάφραση-Ερμηνευτικά Σχόλια: Νίκος Καντζούρας
Επιμέλεια – Εισαγωγική Μελέτη: Γρηγόρης Πέτρου

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΑΘΗΝΑ 2014

ΑΝΤΙ ΠΡΟΛΟΓΟΥ

……Σήμερα, τον Ελληνικό λαό, αλλά και άλλους Ευρωπαϊκούς λαούς και όχι μόνο, μας ρίχνουν στον σπαστήρα της παγκοσμιοποίησης. Η σύνθλιψη οτι-δήποτε εθνικού, οτιδήποτε πατριωτικού δεν είναι τυχαία, αλλά ακολουθεί τον σχεδιασμό της «παγκόσμιας διακυβέρνησης».
Οι υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης, χρησιμοποιώντας το «αλάθητο του Πάπα», αλλά και την λογική του Προκρούστη, τοποθετούν τους λαούς και τα έθνη στην προκρούστια κλίνη.
Μια ηγετική εξουσιαστική ομάδα, συνδεόμενη με μυστικιστικές οργανώσεις, χρησιμοποιώντας ανιστόρητους – πλαστογράφους – παραχαράκτες συγ-γραφείς, κατασκευάζει μια εξουσία στηριγμένη στην παραμυθολογία, στον «τιμωρό θεό», στον δεσποτισμό, στον ψευτοπροφητισμό, σε μια «εκ του Θεού εκπορευόμενη αλήθεια».
Είναι λοιπόν για εμάς σημαντικό και χρήσιμο να γνωρίζουμε, πώς σκέφτονται καθώς και τους σχεδιασμούς των νοσηρών παγκόσμιων εξουσιαστικών κέντρων.
Όλοι αυτοί οι οποίοι μάχονται οτιδήποτε εθνικό – πατριωτικό – διαφορετικό, ταυτόχρονα υπερασπίζονται τον Αμερικανικό εθνικισμό, τον Ιουδαϊκό εθνικισμό, τον νεοοθωμανικό – ισλαμικό εθνικισμό, τον πανγερμανισμό, ο-δηγώντας την παγκόσμια κοινωνία σε σύγχρονο μεσαίωνα, με βασικό όπλο τον Νατοϊκό Μεσσιανισμό.
Σε αυτό το εξουσιαστικό πλαίσιο, ο Coudenhove, απόγονος γασμούλων (α-πόγονος μικτού γάμου Φράγκων και Ελλήνων, κυρίως Ελληνίδων), χρησι-μοποιεί την συρραφή δοξασιών, δήθεν θεόπνευστων έργων τύπου Αποκά-λυψης του Ιωάννη, για να υπηρετήσει την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, με στόχο μια θρησκεία – μια γλώσσα – ένα νόμισμα – μια παγκόσμια δικτατορία, επενδυμένη με «δημοκρατικό» μανδύα, ζωντανό δημιούργημα ενός άγ-νωστου – τιμωρού Θεού.
Στόχος λοιπόν όλων αυτών των συγγραφέων, είναι η αλλοίωση της ιστορικής μνήμης, των εθνικών γλωσσών (κυρίως της Ελληνικής, η οποία είναι η μητέρα των γλωσσών), των πληθυσμών μέσω της μετανάστευσης, με στόχο τον έλεγχο των χώρων και την καταστροφή των χωρών.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi

Ο Richard Nikolaus Eijiro von Coudenhove-Kalergi (1894-1972) ήταν Αυστρι-ακός κόμης, πολιτικός και φιλόσοφος και θεωρείται ο κύριος εμπνευστής της ιδέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την δημιουργία της λέσχης ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ όπου ήταν πρόεδρος για 49 χρόνια.
Ο πατέρας του Heinrich von Coudenhove-Kalergi, ήταν διπλωμάτης καριέρας, η δε μητέρα του ήταν η Γιαπωνέζα Mitsuko Aoyama, κόρη ενός μεγα-λεμπόρου έργων τέχνης και επιχειρηματία πετρελαίων στο Τόκυο.
Λόγω της ιδιότητας του πατέρα του ο Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi ταξίδεψε σε πολλά μέρη του κόσμου και μιλούσε πολλές γλώσσες.
Οι ρίζες της οικογένειας Coudenhove-Kalergi είναι από πολλές χώρες της Ευρώπης. Η οικογένεια έχει ρίζες από το Βέλγιο, την Ελλάδα, την Πολωνία, την Νορβηγία, την Γαλλία και την Γερμανία.
Βασικά το όνομα Coudenhove είναι Φλαμανδικό. Οι πρόγονοί του εγκατασ-τάθηκαν στην Αυστρία κατά την Γαλλική Επανάσταση.
Το όνομα Kalergi προέρχεται κυρίως από την βυζαντινή αυτοκρατορία και εμφανίζεται στην Βενετία και στην Κρήτη.
Ο Richard Coudenhove-Kalergi σπούδασε στην Theresianische Akademie της Βιέννης από το 1908 έως το 1913.
Έχει επηρεασθεί κυρίως από τους Rudolf Kjellén, Oswald Spengler, Arthur Schopenhauer, Friedrich Nietzsche και Helena Blavatsky .
Το 1920 εισήλθε στη Μασονική Στοά της Βιέννης όπου έφτασε στους ανώ-τατους βαθμούς.
Ο Coudenhove-Kalergi θεωρείται ο ιδρυτής του πρώτου κινήματος για μία Ενωμένη Ευρώπη. Το 1922 ίδρυσε το κίνημα της Πανευρώπης.
Το βιβλίο Πανευρώπη με τις αρχές και τις προτάσεις του κυκλοφόρησε το 1923.
Μερικά βασικά στοιχεία του βιβλίου έχουν ως εξής:
• Ενοποίηση της Ευρώπης με οιονδήποτε τρόπο για την σωτηρία των λαών.
• Κατάργηση όλων των δυνάμεων που αντιστέκονται στην Ένωση σε κάθε κράτος.
• Δικαστική πρωτοβουλία σε κάθε κράτος γι’ αυτούς οι οποίοι δεν συμφωνούν με την Ένωση και θεώρηση αυτών ως εχθρών.
• Ποινή για τους πατριώτες σε κάθε κράτος αφού θα θεωρούνται προ-δότες της Ευρωπαϊκής ιδέας.
• Μείωση αλλά και παραχώρηση της εδαφικής κυριαρχίας του κάθε κράτους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
• Σταδιακή εξαφάνιση όλων των εθνικών αμυντικών βιομηχανιών
• Προοδευτική κατάργηση των συνόρων.
• Προοδευτική κατάργηση των γλωσσών μέσω προώθησης μίας κοινής γλώσσας.
• Προώθηση του Ευρωπαϊκού Έθνους και της Ευρωπαϊκής Εθνικής Συ-νείδησης.
• Δημιουργία υπερ-οργανισμών για να προωθούνται άνευ συγκατάθε-σης των λαών οι σκοποί της Ένωσης.

Μετά την προσάρτηση της Αυστρίας από την Γερμανία το 1938 δραπέτευσε στη Γαλλία, αλλά όταν οι Γερμανοί εισέβαλλαν στην Γαλλία το 1940 δραπέ-τευσε στις ΗΠΑ απ’ όπου επέστρεψε το 1945.
Συνέχιζε να προπαγανδίζει για την πλήρη ένωση της Ευρώπης και την εξα-φάνιση των διάφορων ‘ενοχλητικών’ εθνικών ομάδων της Ευρώπης.
Οι απόψεις για την Ενωμένη Ευρώπη μπορούν να χαρακτηρισθούν ως δογματικές/μεσσιανικές με την έννοια ότι η εκάστοτε εξουσία που προτείνει δεν προέρχεται από την βάση του λαού αλλά προτείνει δήθεν καθαρές λύσεις με ομιχλώδες και ύποπτο υπόβαθρο.
Σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση δίδεται βραβείο με το όνομά του.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το παρόν βιβλίο με τίτλο ‘ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚ-ΡΑΤΙΑΣ’ είναι η επιστημονική προσέγγιση με αποδείξεις και στοιχεία -μέσω της μετάφρασης με εκτενή σχόλια-του έργου ADEL-Η ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ- του RICHARD NIKOLAUS COUDENHOVE-KALERGI που εκδόθηκε το 1922.
Μέσα από την ανάλυση του έργου, που είναι το πρώτο του συγγραφέα α-ναδεικνύεται η πολιτική και η εξουσία σε σχέση με τις τότε επικρατούσες θρησκείες στην Ευρώπη δηλαδή τον Χριστιανισμό και τον Ιουδαϊσμό.
Αναδεικνύει τον Ιουδαϊσμό σαν τον μοναδικό εργαλείο για την ανάπτυξη και λύτρωση των ανθρώπων τους έχοντες άμεση σχέση με το Ιουδαϊκό Πνεύμα (μέσω της Ιουδαϊκής θρησκείας) και να είναι αυτοί οι de facto ηγέτες της επόμενης ημέρας η οποία θα είναι αυτή του Σοσιαλισμού (όπως τον βλέπει ο ίδιος και όχι όπως την φαντάζεται ο μέσος άνθρωπος).
Στην ανάλυση αυτή λείπει παντελώς το ελληνικό πνεύμα και οι αξίες του Ελ-ληνισμού ή όταν αυτές αναφέρονται είναι υποβιβασμένες.
Το βιβλίο ADEL-Η ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ- δεν θα είχε τόση αξία, καθώς φαίνε-ται κατά την άποψή μας ότι είναι συρραφή πολλών διαφορετικών κειμένων-αν δεν συνέβαινε ο συγγραφέας του να είναι ο εμπνευστής και ιδρυτής της ΠΑΝΕΥΡΩΠΗΣ, μιας λέσχης που αργότερα έγινε μόδα σε όλη την προπολεμική Ευρώπη μέσω των εκδόσεων και των περιοδικών της.
Το 1923 εκδίδεται το τέταρτο έργο του συγγραφέα με τίτλο ‘ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ’ όπου εκεί ολοκληρώνονται οι σκέψεις του συγγραφέα για την Ηνωμένη Ευ-ρώπη όχι των Εθνών αλλά των πολιτών της Ευρώπης.
Σημειώνουμε ότι στο έργο ‘ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ’ ακολουθεί τις απόψεις του Φαλμε-ράυερ για την καταγωγή των Ελλήνων, ως επίσης αναφέρει τον Αλέξανδρο ως ΗΜΙΕΛΛΗΝΑ.
Το βιβλίο ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ έχει μεταφρασθεί και κυκλοφορήσει σχεδόν σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης, σε αντίθεση με το έργο ADEL-Η ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ που κυκλοφόρησε μόνον στην Γερμανία το 1922 και το 1925 (σαν μέρος μιας πολιτικής τριλογίας με τίτλο ‘ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΣ’) και δεν εκδόθηκε ποτέ σε άλλη χώρα. Οι λόγοι είναι πολλοί. Εμείς απλώς θεωρούμε ότι αυτό οφείλεται στις αναφορές για την Γαλλική επανάσταση, την Ρωσική (Μπολσεβίκικη) του 1917, στην ανεπιτυχή Γερμανική του 1918 και στη συσ-χέτιση των ηγετών τους με τους Ιουδαίους του Πνεύματος.
Το έργο ADEL-Η ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ- έχει την δομή σφιχτού κειμένου με πολλά θέματα σε κατάσταση γρίφου και άλλα αναλυόμενα με τελείως δια-φορετικό τρόπο από τον συνήθη.
 Τα κεφάλαια του έργου ADEL-Η ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ- είναι δέκα.

……Στο τέταρτο κεφάλαιο του έργου με τίτλο ‘ΕΝΔΟΓΑΜΙΑ-ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ’ συγκρίνει τους γενετικά καθαρούς με αυτούς που προέρχονται από διαστα-ύρωση διαφόρων φυλών ή διαφορετικών εθνικών ομάδων.
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ενδογαμίας:

• Αφοσίωση
• Υιικός Σεβασμός (Σεβασμός ή Ευσέβεια υιού προς τους Γονείς)
• Έννοια (αίσθηση, πνεύμα) της Οικογένειας
• Ανθεκτικότητα, Πείσμα, Ενέργεια, Άγνοια
• Δύναμη των Προκαταλήψεων, Έλλειψη Αντικειμενικότητας, Στενότητα του Ορίζοντα.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της διασταύρωσης:
• Αδυναμία Χαρακτήρα
• Έλλειψη Αναστολών, Αδυναμία Βούλησης, Έλλειψη Ανθεκτικότητας
• Ασέβεια υιού προς Γονείς και Έλλειψη Αφοσίωσης
• Ευστροφία, Πνευματική Ετοιμότητα, Ελευθερία από Προκαταλήψεις και Ανοιχτούς Ορίζοντες.
Μετά από διάφορους ισχυρισμούς καταλήγει στα παρακάτω συμπεράσματα:
1. Η Ευρασιατική-Νεγροειδής φυλή του Μέλλοντος, παρόμοια στην εξωτερική εμφάνιση με τους Αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικα-ταστήσει την πολυμορφία των Λαών με την πολυμορφία των Προσωπικοτήτων.

2. Πρόδρομος του Πλανητικού Ανθρώπου του Μέλλοντος στη σύγ-χρονη Ευρώπη είναι ο Ρώσος ως Σλαβο-Ταταρο-Φινλανδικός Μι-γάς. επειδή από όλους τους Ευρωπαϊκούς Λαούς, έχει την ελά-χιστη φυλετική καθαρότητα.

3. Η Ενδογαμία δημιουργεί Χαρακτηριστικούς Τύπους, η Διασταύ-ρωση Πρωτότυπες Προσωπικότητες.

……Στο πέμπτο κεφάλαιο με τίτλο ΄ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΝΟΟΤ-ΡΟΠΙΑ’ συγκρίνει την παγανιστική με την χριστιανική νοοτροπία. Η έννοια του παγανισμού είναι ταυτόσημη με την έννοια του εθνισμού χωρίς όμως να την αναφέρει αλλά προσδίδει κακή χρήση στην έννοια παγανισμός όπως δημιουργήθηκε και εδραιώθηκε επί εκατοντάδες χρόνια από τους χριστιανούς για τους μη χριστιανικούς γηγενείς λαούς.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της παγανιστικής νοοτροπίας:
• Ο Xωριατoβαρβαρισμός και η Ενδογαμία ευνοούν την ανάπτυξη του Εθνισμού.
• Αξιωματικοί, Γαιοκτήμονες , Αποικιοκράτες, Βιομήχανοι είναι οι διακεκριμένοι αντιπρόσωποι του σύγχρονου Εθνισμού.
• Η Ενεργητικότητα, η Γενναιότητα, το Μεγαλείο, η Ελευθερία, η Ισ-χύς, η Δόξα και η Τιμή είναι τα Ιδεώδη του Εθνισμού.
• Ο Εθνισμός είναι ένα σύμπτωμα της Πολιτιστικής Νεότητας.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της χριστιανικής νοοτροπίας:

• Ο Αστικός Πολιτισμός και η Μείξη ευνοούν την ανάπτυξη της
Χριστιανικής Νοοτροπίας.
• Οι πλέον περίοπτοι εκπρόσωποι των χριστιανικών ιδεών, που στην σύγχρονη αναγέννηση τους ονομάζονται Ειρηνισμός (Πασι-φισμός) και Σοσιαλισμός, είναι οι Ιουδαίοι.
• Σχεδόν το σύνολο της Ευρωπαϊκής ηθικής έχει τις ρίζες του στον Ιουδαϊσμό.
• Η Αγάπη, η Πραότητα, η Ταπεινότητα, η Συμπόνια και η Αυτα-πάρνηση είναι τα Χριστιανικά Ιδεώδη.
• Ο Χριστιανισμός ένα σύμπτωμα της Πολιτιστικής Ενηλικίωσης.
• Ο Χριστιανισμός και ο Σοσιαλισμός είναι διεθνή προϊόντα της μεγαλούπολης.
• Ο Χριστιανισμός και ο Μπολσεβικισμός είναι δύο προσπάθειες, για να οικοδομηθεί ένα Βασίλειο του Θεού (γήινος παρά-δεισος).


….Στο κεφάλαιο έξι με τίτλο ‘ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΤΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΞΙΦΟΣ’ αναπτύσσονται οι ιδέες του συγγραφέα για επιβολή εξουσίας δια μέ-σου του πνεύματος αρχίζοντας από τα χρόνια της ιπποσύνης μέχρι και τις αρχές του εικοστού αιώνα και περιλαμβάνει όλα τα μεγάλα γεγονότα μέχρι την Οκτωβριανή (μπολσεβίκικη) επανάσταση.
Χαρακτηριστικά σημεία από αυτό το κεφάλαιο:
• Η Δημοκρατία βασίζεται στην αισιόδοξη προϋπόθεση, ότι μία Πνευματική Ευγένεια θα μπορούσε να αναγνωριστεί (προσδιο-ριστεί, γίνει διακριτή) και να εκλεγεί από την Πλειοψηφία του Λαού.
• Ένα τελικό στάδιο του στόχου για την κατάκτηση της Εξουσίας απο-τελεί ο Ρωσικός Μπολσεβικισμός.
• Ο αγώνας ανάμεσα στον Καπιταλισμό και τον Κομμουνισμό για την Κληρονομιά των Ηττημένων (κατακτημένων) Ευγενών του Αίματος είναι ένας πόλεμος αδελφοκτόνος της Νικηφόρας Ευγέ-νειας του Μυαλού.
• Τα γενικά επιτελεία και των δύο μερών στρατολογούνται από τον Πνευματικό Φυλετικό Ηγέτη της Ευρώπης: την Ιουδαϊκή Κοι-νότητα (Λαό).

…Στο έβδομο κεφάλαιο με τίτλο ‘ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ’ αναλύονται οι αιτίες της πτώσης των Ευγενών.
Χαρακτηριστικά σημεία από αυτό το κεφάλαιο:
• Η Δημοκρατία αναπτύχθηκε από αμηχανία (σύγχυση): ως εκ το-ύτου οι άνθρωποι δεν θέλουν την Ευγένεια, όχι γιατί δεν την βρήκαν αλλά επειδή δεν βρήκαν καμία Ευγένεια (την τάξη των Ευγενών) .
• Μόλις μία νέα, αληθινή Ευγένεια θα σχηματισθεί (βρεθεί), η Δη-μοκρατία θα εξαφανιστεί από μόνη της.
• Όπως ο Ρήτορας της αρχαιότητας, έτσι είναι ο Δημοσιογράφος της εποχής μας στο κέντρο της κρατικής μηχανής.
• Το Σχολείο και ο Τύπος είναι τα δύο σημεία όπου ο κόσμος θα μπορούσε αναίμακτα, να ανανεωθεί και να εξευγενιστεί χωρίς επιβολή βίας.
• Το Σχολείο τρέφει ή δηλητηριάζει την ψυχή του παιδιού. ο Τύπος τρέφει ή δηλητηριάζει την ψυχή των ενηλίκων.

…..Στο έννατο κεφάλαιο με τίτλο ‘ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΕΞ’ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ’ αναλύει την Ευγένεια και καταδεικνύει τους Ηγέτες του μέλλοντος.
Χαρακτηριστικά σημεία από αυτό το κεφάλαιο:
• Η ανθρωπότητα για να πάει προς τα εμπρός, θα χρειασθεί Ηγέτες, Διδασκάλους, Οδοδείκτες (Καθοδηγητές).
• Χωρίς Ευγένεια καμία εξέλιξη.
• Η Ευδαιμονιστική Πολιτική μπορεί να είναι η Δημοκρατική – η Εξελικτική Πολιτική πρέπει να είναι Αριστοκρατική.
• Δύο Ποιοτικές Φυλές είναι ανερχόμενες : η εξ Αίματος Ευγένεια και ο Ιουδαϊκός Λαός.
• Γνώσεις και απόψεις είναι πιο εύκολο να δημιουργήσεις και να διαλύσεις απ’ ότι τις ιδιότητες του Χαρακτήρα και την κατεύ-θυνση της Βούλησης (Θέλησης).

…..Στο δέκατο και τελευταίο κεφάλαιο με τίτλο ‘ΙΟΥΔΑΪΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛ-ΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ’ αναλύεται η σχέση των Ιουδαίων με το περιβάλλον και προσδιορίζονται τελεσίδικα σαν η μελλοντική Πνευματική Τάξη των Ευγενών.
Χαρακτηριστικά σημεία από αυτό το κεφάλαιο:
• Οι κύριοι φορείς Ευγένειας του Μυαλού, του Κεφαλαιοκρατισ-μού, της Δημοσιογραφίας και της Λογοτεχνίας, είναι Ιουδαίοι.
• Η υπεροχή του Πνεύματός τους, τούς προορίζει να καταστούν σε ένα κύριο παράγοντα της μελλοντικής Ευγένειας.
• Κατά την διάρκεια της πρώτης χιλιετίας του ημερολογίου μας ει-σήλθαν στην Ιουδαϊκή κοινότητα Πίστης, ο βασιλιάς, η αριστοκ-ρατία και ο λαός των Μογγόλων Χαζάρων, των κυρίαρχων (εξο-υσιαστών) της Νότιας Ρωσίας.
• Επί μία χιλιετία η χριστιανική Ευρώπη με ανείπωτες (αχαρακτή-ριστες) διώξεις (διωγμούς) προσπαθεί να εκριζώσει (εξολοθρεύ-σει) τον Ιουδαϊκό λαό.
• Έτσι τελικά από όλες αυτές τις διώξεις (διωγμούς), αναδύθηκε (προέκυψε) μία Μικρή Κοινότητα σκληραγωγημένη.
• Αντί να εξολοθρευθεί η Ιουδαϊκή Κοινότητα, η Ευρώπη ενάντια στην θέληση της, την εξευγένισε δια μέσου αυτής της διαδικασίας επιλογής και την ανέθρεψε (μόρφωσε) ώστε να γίνει ένα ηγετικό έθνος του μέλλοντος.
• Μία νέα Φυλή Ευγενών απονεμήθηκε από την Πνευματική Χάρη.
• Η Ιουδαϊκή Κοινότητα είναι η νέα Ευγένεια; Όχι. αλλά: ο Ιουδαϊκός Λαός είναι η μήτρα από την οποία αναδύεται μία νέα Πνευματική Ευγένεια της Ευρώπης.
• Η φύση αυτών των ανδρών και γυναικών, που προσπαθούν να λυτ-ρώσουν (απελευθερώσουν) και να αναγεννήσουν την ανθρωπότητα, είναι μία ασυνήθης (παράξενη, περίεργη) σύνθεση θρησκευτικών και πολιτικών στοιχείων.
• Αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ,που κάποτε είχαν γίνει οι δημιουργοί του Παγκόσμιου Χριστιανικού Κινήματος, σήμερα τα τοποθετούμε στην κορυφή των βασικών αρχών του Σοσιαλιστι-κού (Κινήματος).
• Ο Σύγχρονος Αντισημιτισμός είναι ένα από τα πολλά φαινόμενα της αντίδρασης των μετρίων κατά των εξαιρετικών• είναι μία σύγχρονη μορφή εξοστρακισμού, που εφαρμόζεται εναντίον ενός ολόκληρου Λαού.
• Σε μία πιο ειρηνική Ευρώπη του μέλλοντος η Ευγένεια θα απαλείψει (εξαλείψει, αφαιρέσει, μεταβάλλει) τον Πολεμικό της Χαρακτήρα και θα τον ανταλλάξει με ένα Πνευματικό-Ιερατικό Χαρακτήρα.
• Σε μία Ανατολίτικη (προσανατολισμένη νοοτροπιακά στην ανα-τολή) Ευρώπη οι μελλοντικοί Αριστοκράτες θα μοιάζουν (θα εί-ναι παρόμοιοι) περισσότερο με έναν Βραχμάνο και έναν Μανδα-ρίνο παρά με έναν Ιππότη.


…..Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει ο επίλογος όπου συνοψίζονται κατά κά-ποιον τρόπο οι ιδέες του συγγραφέα.
Χαρακτηριστικά σημεία από αυτήν την επισκόπηση:
• Ο Ευγενής άνθρωπος του μέλλοντος δεν θα είναι ούτε Φεουδάρχης ούτε Ιουδαίος, ούτε Μεσοαστός ούτε Προλετάριος: θα είναι Συνθετικός.
• Οι Φυλές και οι Τάξεις υπό τη σύγχρονη έννοια θα εξαφανιστούν, θα παραμείνουν οι Προσωπικότητες.
• Όλοι οι εξαίρετοι σε Ομορφιά, Δύναμη, Ενέργεια και Πνεύμα θα α-ναγνωρισθούν (γίνουν διακριτοί) και θα συνευρεθούν σύμφωνα με τους κρυφούς (μυστικούς) νόμους της ερωτικής έλξης.
• Η ερωτική ζωή των κατώτερων σε αξία και των μετρίων θα είναι ο Ελεύθερος Έρωτας, των δε επιλεγμένων ο Ελεύθερος Γάμος.
• Ο Σοσιαλισμός (που) ξεκίνησε , με την κατάργηση της Ευγένειας (και με) την ισοστάθμιση της ανθρωπότητας, θα γίνει (είναι) η ανατροφή (καλλιέργεια) της Ευγένειας, στην κορυφή της Διαφοροποίησης (Δια-φορισμού) της Ανθρωπότητας.


Γκρεμίζοντας την μπανανία


THISISACOUP (2)
fantomarimbaud

Να γίνουμε μέρος της λύσης δημιουργώντας νέες σχέσεις με τον λαό και την γνώση, μετατρέποντας τα υποκείμενα αυτής της ύλης ανθρώπων σε συλλογικότητα που παράγει προτάσεις και δημιουργεί μαζί με την κυβέρνηση την οργανική επικουρικότητα, τον έλεγχο, με σκοπό να προχωρήσει το πρόγραμμα της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας μας, δίχως την ‘παραδοσιακή’ διαφθορά και λαμογιά, υπηρετώντας την δημοκρατία την κοινωνική δικαιοσύνη και το περιβάλλον.

ΧΑΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ! ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ -ΧΥΔΑΙΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ 4.000 ΑΤΟΜΑ- ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ!! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ

metanastes-xeironomies

Σε περισσότερους από 4.000 υπολογίζονται οι μετανάστες και οι πρόσφυγες οι οποίοι, μετά τη διαδικασία ταυτοποίησής τους στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στη Λέσβο, ζουν χωρίς νερό αλλά και χωρίς χώρους υγιεινής, αδυνατώντας να φύγουν από το νησί. Τα πλοία της γραμμής είναι γεμάτα από ντόπιους ταξιδιώτες του Δεκαπενταύγουστου και υπολογίζεται ότι η πληρότητα αυτή θα διατηρηθεί τις επόμενες μέρες.

«Γερμανοποίηση» και όχι ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων @KostasVaxevanis


Στο τεύχος 70 το HOT DOC είχε αναλύσει με τεκμήρια πως η σχεδιαζόμενη παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων όχι μόνο είναι επιζήμια για το Δημόσιο και τις τοπικές κοινωνίες αλλά δε συνιστά και ιδιωτικοποίηση. Κύριος μέτοχος της Fraport, του γερμανικού πυλώνα της κοινοπραξίας που κέρδισε το διαγωνισμό, είναι το κρατίδιο της Έσσης όπου βρίσκεται η Φρανκφούρτη, δηλαδή το γερμανικό Δημόσιο. Μέτοχος επίσης είναι η ίδια η Lufthansa, θυγατρική της οποίας ήταν σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ για τη συγκεκριμένη παραχώρηση.

Ακολουθεί ολόκληρο το θέμα:

ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ: MΠΙΡ ΠΑΡΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΑ 14 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ(FRAPORT)ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ(ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

i-germaniki-fraport-thelei-ta-aerodromia-kai-draxmi.w_hr

Η κυβέρνηση με απόφασή της παραχωρεί τα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια στην γερμανική Fraport, σε υλοποίηση του σχετικού διαγωνισμού που έχει ολοκληρωθεί προ μηνών και μετά από την εισήγηση της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ στις 3 Ιουλίου.

Κραυγή απόγνωσης από αστυνομικούς της Κω για τους μετανάστες


Παρέμβαση εισαγγελέα για την κατάσταση που επικρατεί στην Κω ζητεί η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου, και απευθύνει έκκληση προς της αρμόδιες αρχές. Στην αναφορά τους, οι αστυνομικοί αναφέρουν πως αυξάνονται διαρκώς τα περιστατικά συμπλοκών με μετανάστες και αναφέρονται στους κινδύνους για τη σωματική τους υπόσταση. 
Παράλληλα δίνουν στοιχεία για την πραγματικότητα του αντιμετωπίζουν στο νησί.  Αυτή τη στιγμή στην Κω υπολογίζεται πως βρίσκονται 7.000 παράτυπο μετανάστες, ενώ βάσει της δυναμικότητας του αστυνομικού τμήματος, καταγράφονται (και άρα παίρνουν χαρτιά και μπορούν να φύγουν) μόλις 100.

ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣΑΘΗΝΑ 18-8-2015.

Κάποιοι «δημοκράτες» ερμηνεύουν «λανθασμένα» τον προορισμό τού Ελληνικού Έθνους. Είναι εκείνα τα σκόπιμα λάθη που αντικατέστησαν την Μεγάλη Ιδέα τής Φυλής μας με τις μικρές και δανεικές ιδέες για λυκοφιλίες με τούς εχθρούς μας και για την εφήμερη καλοπέραση τού υλικού ευδαιμονισμού. Κι έτσι τειχίσαμε τις μίζερες υπάρξεις μας στον καθημερινό και ψεύτικο μικρόκοσμό μας, αδιαφορώντας για την αλλοίωση τής εθνικής μας ταυτότητας και την διαρκή αιμορραγία ελληνικών ψυχών.

Μην απορούμε για την λοβοτομή που εξαπλώθηκε από την απεθνικοποιημένη παιδεία ίσαμε την ελληνική κοινωνία. Μην απορούμε για την αδιαφορία στον πόνο τού διπλανού μας έναντι τής προελάσεως των μνημονίων, μήτε για την εισβολή γυρολόγων, εποικιστών, τοκοφόρων και λογχοφόρων μισελλήνων. Ο Εθνάρχης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είχε πει πως η γενιά εκείνη των Ελλήνων που θα ξεχάσει τις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες και τούς σκλαβωμένους αδερφούς μας θα είναι η τελευταία γενιά Ελλήνων. Και είχε απόλυτο δίκιο.

Μα εμείς μήτε θέλουμε μήτε αποδεχόμαστε την επιχειρούμενη γενοκτονία σε βάρος τού Ελληνισμού μας. Βαστούμε καθαρή την ψυχή μας, υπακούμε στην συνείδηση τού ιερού χρέους προς τούς μεγάλους νεκρούς και τα παιδιά μας όπου χρωστάμε, αφενός μεν την Τιμή τού Έλληνα, αφετέρου δε την σκυτάλη τής Φυλής που παραλάβαμε.

Ακούσαμε τις προάλλες να μιλούν για το στήσιμο μιας μνημονιακής γέφυρας. Να σέρνουν την χώρα σε μηχανισμούς χρηματοοικονομικής ενίσχυσης για να διατηρήσουν δήθεν αντιστεκόμενοι την Ιερή Ελλάδα μέσα στις τραπεζικές θυρίδες τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Διαβάσαμε επιπλέον για το στήσιμο μιας άλλης γέφυρας που αφορούσε την έρευνα και την διάσωση τουρκοφερμένων λαθρομεταναστών την οποία στήσανε οι Τούρκοι πάνω από το Αγαθονήσι.

Θυσία για την παραμονή τής Ελλάδος στην ψευτοευρώπη η μνημονιακή γέφυρα. Κατόρθωμα προδοτικής συναλλαγής των γραικύλων πολιτικάντηδων τής αστικής δημοκρατίας που επισφραγίζει την υπαγωγή τής χώρας στα δίκαια των τοκογλύφων δήθεν εγγυητών τής ασφάλειάς μας. Από την μια πλευρά λοιπόν έχουμε το ξεπούλημα τής εθνικής κυριαρχίας. Και από την άλλη πλευρά έχουμε την εκχώρηση πλέον και εδαφικής κυριαρχίας, όταν το Αιγαίο μας έχει καταστεί πεδίο συγκυριαρχίας με τούς Τουρκομογγόλους, τα πιστότερα σκυλιά τού νεοταξισμού.

Μα και στην Ελεύθερη Θράκη Μας τα πράγματα κινούνται στην ίδια φθίνουσα πορεία. Είδαμε την Τουρκία να διατείνεται για την προσφορά οικονομικής βοήθειας προς την Πατρίδα μας. Τούς οθωμανιστές να επιδιώκουν την εξαγορά ελληνικής γης που απελευθερώθηκε με αίμα καθαγιασμένο ελληνικό. Και επιπλέον η Τουρκία, η προσωρινά καθήμενη τυραννικώς επί τής Ελληνίδος Γης Ιωνίας και Πόντου, να φτιάχνει οργανώσεις τουρκικής αλληλεγγύης για να περιοδεύουν, να στηρίζουν και να επιβάλλουν επί τής ουσίας την τουρκικότητα στους μουσουλμανικούς πληθυσμούς τής Θράκης Μας και των λοιπών βαλκανικών και ελληνικών επί τής ουσίας εδαφών.

Τις δικές μας γέφυρες τις φτιάχνουμε για να συνδέσουμε την Μητροπολιτική Ελλάδα με τούς προσωρινά αλύτρωτους αδερφούς μας στην γεωφυσική μας γειτονιά. Ο υδάτινος ορίζοντας τού Αιγαίου μας είναι αποκλειστικά ελληνική λίμνη, μια γέφυρα ασκήσεως απολύτως ελληνικού γεωπολιτικού ελέγχου. Και ακόμη μια πύλη που οδηγεί την Ελλάδα ως γεωφυσικό παρατηρητήριο στον έλεγχο τού ενεργειακού και διαμετακομιστικού παράγοντα.

Η Ελλάς έχει ως κυρίαρχο και αποκλειστικό της δικαίωμα την ευημερία που αποτελεί το προϊόν των δικών της χεριών. Επιπροσθέτως, δικαιούμαστε να αποδώσουμε εθνική ασφάλεια στο Κράτος που παραλάβαμε για να διατηρήσουμε αναλλοίωτο τον ελληνικό και ορθόδοξο χαρακτήρα του. Έχουμε ιερή υποχρέωση διά μέσω τής ελληνικής στρατηγικής ανάπτυξης να επανακτήσουμε την εθνική κυριαρχία και να μεγιστοποιήσουμε την εδαφική κυριαρχία τής Ελλάδος.

Η Ελλάς θα πάψει να κινδυνεύει όταν εκλείψουν οι εχθροί μας. Και οι εχθροί μας θα εξαλειφθούν όταν επανακτήσουμε τα ιστορικά εδάφη μας και φτιάξουμε τα σύνορα τής καρδιάς μας. Η διαιώνιση τής Ράτσας βασίζεται επάνω στην ορμητική διάθεση των συγκαιρινών Ελλήνων να φτάσουν και να ξεπεράσουν τις γενιές που μάς έδωσαν το δικαίωμα σε λεύτερη ζωή. Και η διαιώνιση τού Εθνικού μας Κράτους βασίζεται στο ταίριασμα τής γης και τής ψυχής, στο ζωντάνεμα τής εθνικής μνήμης, σμίγοντας τα αδέρφια μας που μάς προσμένουν στις προαιώνιες εστίες μας με την Μάνα και Αυτοκρατόρισσα Ελλάδα.

Στην Κύπρο, στην Σμύρνη και την Αγιά Σοφιά και ακόμη παραπέρα στην Κόκκινη Μηλιά. Με όρθιο κεφάλι Βυζάντιο και πάλι. Κάποιοι δεν πίστεψαν ποτέ στο όνειρο. Κάποιοι άλλοι το δυναμίτισαν με το χρήμα και τα ψεύτικα ιδανικά. Τώρα όμως που οι παλαιοί κατακτητές και οι εντολείς τους ξαναγύρισαν στον τόπο τού εγκλήματος με την άδεια των ψευτορωμιών πολιτικάντηδων, τώρα που μάς θέλουν αποδεκατισμένους σκλάβους, τώρα ακριβώς ορθωνόμαστε σιδερόφρακτη στρατιά τού πορφυρογέννητου Ελληνισμού.

Με Λαϊκή και Εθνικιστική Εξουσία. Με Πίστη στο Θεό και την Φυλή. Με εμπιστοσύνη στην δύναμη τού Ελληνικού Στρατιωτικού Ατσαλιού. Με την σύμπνοια των Δυνάμεων τού Έθνους. Χάρισμα στην Εσπερία τα πολιτικάντικα σκύβαλα. Το Εθνικό Συμφέρον και η Ελευθερία των Ελλήνων, αυτά και μόνον, φτιάχνουν συμμαχίες.

Το αδιέξοδο των ψευτοσυμμάχων και το άνοιγμα εστιών ανάφλεξης αναμεταξύ τους είναι ευχής έργο. Η δε συσπείρωση τού λαού μας και η πολεμική μας ετοιμότητα είναι η εγγύηση για το μεγάλωμα τού Ελληνικού Έθνους που ευλογεί ο Θεός και καλεί η δικαιοσύνη τής Φυλής μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΚΡΗΞΗ» ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Έχουμε γράψει πολλές φόρες στο παρελθόν παραθέτοντας πάμπολλα στοιχεία για την τεράστια επιχείρηση της τουρκικής μαφίας και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, με τζίρο πολλά δισεκατομμύρια δολάρια, μεταφοράς εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών από τις τουρκικές ακτές προς την χώρα μας, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε παρά τις προειδοποιήσεις μας ότι το κύμα αυτό θα πάρει διαστάσεις τσουνάμι, να μάθει και να κάνει κάτι.

Έναρξη εκσκαφών για ανεύρεση οστών Ε/κ αγνοουμένων


Λευκωσία: Το μέλος της Τ/κ κοινότητας στην Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους Γκιουλντέν Πλουμέρ Κιουτσιούκ δήλωσε ότι η δικοινοτική ομάδα εκσκαφών άρχισε εκσκαφές στα κατεχόμενα σε χώρο που βρίσκεται πίσω από τις Κεντρικές Φυλακές της Λευκωσίας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, οι στρατιωτικές κατοχικές «αρχές» βοήθησαν τη ΔΕΑ σε ό,τι αφορά τις «άδειες» και πρόσθεσε ότι πρόκειται για την 28η «άδεια» που εξέδωσαν οι στρατιωτικές κατοχικές «αρχές».
Η κ. Κιουτσιούκ δήλωσε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει η ΔΕΑ, αναμένεται να ανεβρεθούν τα οστά 40-50 Ε/κ αγνοουμένων, οι οποίοι πολέμησαν το 1974. Όπως ανέφερε υπάρχουν κάποιες δυσκολίες οι οποίες έχουν να κάνουν με μεταβολές στη μορφολογία του εδάφους. Εξέφρασε ωστόσο την πεποίθηση ότι θα καταφέρουν να φτάσουν στην ανεύρεση οστών κατά τη διάρκεια αυτής της εκσκαφής.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια της εισβολής, υπήρχε βούληση όπως τα πτώματα των εν λόγω Ε/κ αγνοουμένων δοθούν στην ε/κ πλευρά μέσω των ΗΕ όμως δεν παρελήφθησαν και έτσι ετάφησαν στην περιοχή.

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ
- See more at: http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-politiki/39/272020/enarxi-ekskafon-gia-aneyresi-oston-ek-agnooumenon#sthash.mY6IcEae.dpuf

Ενισχυμένα τα κλιμάκια της ΕΥΠ στα νησιά του Αιγαίου


undefined
Ειδικά κλιμάκια της ΕΥΠ έχουν εδώ και αρκετές ημέρες κατακλύσει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη για τις αυξανόμενες ροές μεταναστών και προσφύγων. Στην Κατεχάκη υπάρχουν πληροφορίες για μεγάλο αριθμό τζιχαντιστών, οι οποίοι «καμουφλαρισμένοι» ως πρόσφυγες επιχειρούν να περάσουν στην Ευρώπη για χτυπήματα και μέσα από την Ελλάδα.

Εκτός ελέγχου: Συμπλοκή μεταναστών στην Ελλάδα (βίντεο)Λέσβος: Σε περισσότερους από 4.000 υπολογίζονται οι μετανάστες και οι πρόσφυγες οι οποίοι, μετά τη διαδικασία ταυτοποίησής τους στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στη Λέσβο, ζουν χωρίς νερό και χώρους υγιεινής, αδυνατώντας να φύγουν από το νησί. Τα πλοία της γραμμής είναι γεμάτα από ντόπιους ταξιδιώτες του Δεκαπενταύγουστου και υπολογίζεται ότι η πληρότητα αυτή θα διατηρηθεί τις επόμενες μέρες.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠ.ΕΞ; > Η Ελλάδα θα αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο φέτος


undefinedΗ πανευρωπαϊκή πύλη «EurActiv», δημοσίευσε ένα άρθρο που αναφέρεται στις πρόσφατες εξελίξεις των σχέσεων μεταξύ του Κοσσυφοπεδίου και της Ελλάδας. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα μία από τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση οικονομικής βοήθειαας της Δύσης προς την Ελλάδα, περιλαμβάνει την αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου. Αναφερόμενη στην σερβική εφημερίδα ‘Blic’ που παρουσίασε τις ελληνικές προθέσεις εξαιτίας της σοβαρής οικονομικής κατάστασης που διέρχεται, σημειώνοντας πως για την Ελλάδα «Το Κόσοβο είναι μια χαμένη μάχη για τη Σερβία».
Το άρθρο σημειώνει ότι η πλειονότητα των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν αναγνωρίσει την κρατική υπόσταση του Κοσσυφοπεδίου, εκτός από την Ελλάδα, την Ισπανία, τη Ρουμανία, την Κύπρο και τη Σλοβακία.
Ο πολιτικός αναλυτής, Ντούσαν Γιάνιτς,  έγραψε ότι η αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου από την Ελλάδα « θα γίνει το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους».
Σημειώνει ότι «ο Τσίπρας θα έπαιζε με ρεαλιστικό τρόπο. Δεν θα αναγνώριζε το Κοσσυφοπέδιο για να καθυστερήσει η επίλυση του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων. Λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης στην Ελλάδα, δεν μπορεί να υλοποιήσει τις επιλογές του. Είναι αναγκασμένος να κάνει υποχωρήσεις, και στην περίπτωση αυτή, αυτό σημαίνει την αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου».
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα επιθυμούσε την αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου από την Ελλάδα καθώς και την επίλυση της λεγόμενης ‘διαμάχης για το όνομα’ με τα Σκόπια, δεν έγινε γνωστό εάν υπήρξε πίεση στην κυβέρνηση Τσίπρα για επίλυση του ζητήματος με τα Σκόπια.

--

               

Πυρκαγιά μαίνεται ανεξέλεγκτη στη Ρόδο [εικόνες]Μέσα σε λίγη ώρα πήρε μεγάλες διαστάσεις εξαιτίας των
δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.
Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή Τσαίρι της Ρόδου, τρία χιλιόμετρα περίπου από την διασταύρωση με την οδό Ρόδου -Λίνδου.

Σε κατάσταση πολιορκίας η Κως - Για κίνδυνο ανεξέλεγκτων καταστάσεων προειδοποιούν δήμαρχος και αστυνομικοί


Σε κατάσταση πολιορκίας βρίσκεται η Κώς καθώς αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των προσφύγων που φτάνουν στο  νησί. Το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από αστυνομικό τμήμα του νησιού σημειώθηκαν εντάσεις και λιποθυμίες. Με επιστολή του προς τον Γ. Πανούση ο δήμαρχος Γ. Κυρίτσης ζητά να μην αποσυρθούν οι διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται στο νησί, ενώ με αναφορά τους στον Εισαγγελέα οι αστυνομικοί τονίζουν ότι κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα και προειδοποιούν ότι είναι θέμα χρόνου η πρόκληση επεισοδίου που θα φέρει αντιμέτωπους τους πρόσφυγες με τους μετανάστες.

Αποκάλυψη βόμβα των αυστριακών μυστικών υπηρεσιών - «Εταιρείες από τις ΗΠΑ χρηματοδοτούν τα κυκλώματα λαθρομετανάστευσης προς την Ευρώπη». (vid)


undefined
Σε αποκαλύψεις προχώρησε στέλεχος της αυστριακών υπηρεσιών ασφάλειας του υπουργείου Άμυνας  υπηρεσιών αναφορικά με το ποιοι ενορχηστρώνουν, διευθύνουν και χρηματοδοτούν τα κυκλώματα παράνομης μετανάστευσης από την Αφρική και την Μέση ανατολή προς την Ευρώπη. Το στέλεχος του αυστριακού γραφείου άμυνας (Heeresnachrichtenam -ArmyIntelligence Office) το οποίο είναι επιφορτισμένο με την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας και υπάγεται στο υπουργείο Άμυνας αναφέρει πως από τις έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει οι υπηρεσίες υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι συγκεκριμένες ομάδες στις ΗΠΑ πληρώνουν τους επιχειρηματίες που διακινούν λαθρομετανάστες έτσι ώστε αυτοί να φέρουν όλο και περισσότερους προς την Ευρώπη.

Ημέρες Ιμιών : Οι Τουρκία έδωσε βίντεο που κατά την άποψη τους δείχνει σκάφος της Ελληνικής Ακτοφυλακής να βυθίζει φουσκωτό με μετανάστες


  bf0b98f512b4d690d201812ee3c14a25_XLΣε πρόσφατο ρεπορτάζ του bloko.gr, αναφορικά με τις αναλύσεις των thik tank του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, σημειώναμε μεταξύ...
imia


bf0b98f512b4d690d201812ee3c14a25_XLΣε πρόσφατο ρεπορτάζ του bloko.gr, αναφορικά με τις αναλύσεις των thik tank του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, σημειώναμε μεταξύ άλλων τα εξής: » Σύμφωνα με την εκτίμηση, η Τουρκία μετά την συμφωνία με τους Αμερικάνους και την έναρξη βομβαρδισμών των θέσεων των τζιχαντιστών αλλά και δυνάμεων του PΚΚ, σε συνδυασμό με την εξαπόλυση τρομοκρατικών επιθέσεων στο έδαφος της, άρχισε να «ξεφορτώνει» τον όγκο των προσφύγων από τα παράλια της στην Ελλάδα…. εντατικοποίησε με κρατική ενίσχυση τις δουλεμπορικές αποπλεύσεις, μεταθέτοντας κατ” ουσίαν το πρόβλημα και καραβιές φονταμενταλιστών κατά τους υποστηρικτικούς ισχυρισμούς προς την Ελλάδα».

Η Τουρκία είναι στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου


Η Τουρκία είναι στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου και στην οικονομική κατάρρευση, καθώς το μέλλον της χώρας κρατιέται σε ομηρία...
erdogan

Η Τουρκία είναι στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου και στην οικονομική κατάρρευση, καθώς το μέλλον της χώρας κρατιέται σε ομηρία από τις φιλοδοξίες του ιδιόρρυθμου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχολιάζει ο Robert Ellis σε άρθρο του στην εφημερίδα Independent.Ο μεγαλοϊδεατισμός με την εξαπάτηση ενός μεγαλείου του νεο-οθωμανισμού, δημιουργήθηκε από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών και νυν πρωθυπουργό, Αχμέτ Νταβούτογλου και ο Ερντογάν ακολούθησε μια ιδεολογία για τη δημιουργία ενός Χαλιφάτου, που πολλοί στην Τουρκία αποκαλούν το ‘χαλιφάτο του Ερντογάν’.

Τι χρειάζεται η Ελλάδα για να ευημερήσει


Κάποιοι οικονομολόγοι παραβλέπουν τη σύγχρονη ιδέα πως η ευημερία μιας χώρας εξαρτάται από την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα. Υιοθετούν μια...
Greek-debt-crisis-DV7FBK8-x-large
Κάποιοι οικονομολόγοι παραβλέπουν τη σύγχρονη ιδέα πως η ευημερία μιας χώρας εξαρτάται από την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα. Υιοθετούν μια μηχανιστική άποψη πως η ευημερία είναι ζήτημα απασχόλησης, και πως η απασχόληση καθορίζεται από τη «ζήτηση» – κρατικές δαπάνες, κατανάλωση νοικοκυριών και ζήτηση επενδύσεων.
Κοιτάζοντας την Ελλάδα, αυτοί οι οικονομολόγοι υποστηρίζουν πως μια μεταβολή στη δημοσιονομική πολιτική προς τη «λιτότητα» – έναν μικρότερο δημόσιο τομέα – έχει επιφέρει μια έντονη έλλειψη ζήτησης και συνεπώς και μία ύφεση. Αυτός ο ισχυρισμός, ωστόσο, παρερμηνεύει την ιστορία και υπερτιμά τη δύναμη των κρατικών δαπανών.


  Σε μια διαδικασία που θα αποτελέσει δοκιμασία για την εξουσία της, η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ θα ζητήσει...
merkel5-600x280


Σε μια διαδικασία που θα αποτελέσει δοκιμασία για την εξουσία της, η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ θα ζητήσει από τους επιφυλακτικούς Γερμανούς κοινοβουλευτικούς να ταχθούν υπέρ της συμφωνίας για το πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας την Τετάρτη, παρά την αβεβαιότητα σχετικά με τη συμμετοχή του ΔΝΤ σε αυτό.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!


Καλά πάμε…πρόσφυγες οικονομικοί μετανάστες με κινητά των 600&700€ και με 5.000€ πληρωμή στους λαθρέμπορους να τους μεταφέρουν, απο...
kinito

Καλά πάμε…πρόσφυγες οικονομικοί μετανάστες με κινητά των 600&700€ και με 5.000€ πληρωμή στους λαθρέμπορους να τους μεταφέρουν, απο χώρες με 2€ μεροκάματο….κάπου δεν βγαίνει η πράξη…
Άνθρωποι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα
metanastis
Κακομοίρα Μετανάστρια με τελευταία γενιάς κινητό με βαμμένο νύχι και δαχτυλίδι!
ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;
πηγή:hellas-now.com

Η θρυλική "Ανεξάρτητη" Μεραρχία στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της Μικράς Ασίας

KEIMENO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Δρ. Ευάγγελος Ε. Τζάχος, Διδάκτωρ Μηχανικός ΕΜΠ Η Ανεξάρτητη Μεραρχία Η Ανεξάρτητη Μεραρχία έφθασε στη Μικρά Ασία με αργοπορία...
Anexartitos_merarxia_pyra_xarakomata

KEIMENO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
Δρ. Ευάγγελος Ε. Τζάχος, Διδάκτωρ Μηχανικός ΕΜΠ
Η Ανεξάρτητη Μεραρχία
Η Ανεξάρτητη Μεραρχία έφθασε στη Μικρά Ασία με αργοπορία. Είχε συγκροτηθεί στη Θράκη τον Ιούλιο του 1921 για να συμμετάσχει στην κατάληψη της Κωνσταντινουπόλεως. Πρώτος διοικητής ήταν ο Υποστράτηγος Γ. Λεοναρδόπουλος.
………
Η Μεραρχία αποτελείτο από τα 51ο, 52ο και 53ο Συντάγματα Πεζικού, μια μοίρα πεδινού και μια ορεινού πυροβολικού. Στις 4.8. 1921 το Υπουργείο Στρατιωτικών διέταξε τη Μεραρχία να μετασταθμεύσει στο Γκέμλικ (Κίο), στις ασιατικές ακτές του Μαρμαρά. Η Μεραρχία μεταφέρθηκε γύρω στις 10 Αυγούστου στο Γκέμλικ και μετά προωθήθηκε προς το Εσκί Σεχίρ, όπου και έφθασε στις 2 Σεπτεμβρίου του 1921. Εκείνη την περίοδο η κατάσταση που επικρατούσε στο Εσκί Σεχίρ (Δορύλαιο) ήταν εξαιρετικά δυσάρεστη. Στην πόλη βρίσκονταν πολυάριθμοι τραυματίες, ξαπλωμένοι στα πεζοδρόμια, αναμένοντας καρτερικά την μεταφορά τους στα νοσοκομεία της Προύσας. Λίγο αργότερα, έφθασε εκεί και παρέμεινε για μικρό διάστημα ο βασιλιάς Κωνσταντίνος. Χαρακτηριστικό της επικρατούσας κατάστασης ήταν τα κουφάρια των αλόγων που κείτονταν μέσα στην ίδια την πόλη, ακόμη και μπροστά στο βασιλικό οίκημα. Η Ανεξάρτητη Μεραρχία μετά την άφιξή της διετάχθη να κινηθεί ανατολικά για να εκδιώξει μια εχθρική φάλαγγα και να εκκαθαρίσει την περιοχή από τον εχθρό.

Επιστρέψαμε στη δραχμή με…ευρώ!


«Χάθηκαν» περιουσιακά στοιχεία 600 δισ /Τα εισοδήματα «γύρισαν» στο… 2003 ΔΑΝΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Την ώρα που η κυβέρνηση και οι άλλοι...
enas-stoys-tesseris-ellines-den-exei-lefta-gia-trofima

«Χάθηκαν» περιουσιακά στοιχεία 600 δισ /Τα εισοδήματα «γύρισαν» στο… 2003
ΔΑΝΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Την ώρα που η κυβέρνηση και οι άλλοι μνημονιακοί εταίροι καταγγέλλουν για εσχάτη προδοσία όσους αναφέρονται στην επείγουσα ανάγκη εξόδου από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα στοιχεία δείχνουν ότι έχουμε ήδη επιστρέψει στα χρόνια της… δραχμής!
Χάσαμε τρία… ΑΕΠ!

ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ – ΞΕΧΥΘΗΚΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Η ΕΥΠ – ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ISIS ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΚΟΙΤΑΣ;ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ-ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

lathrometanaste


Θα μας σφάξουν όλους
Συναγερμός έχει σημάνει στις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας καθώς υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι ανάμεσα στους δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που εισβάλλουν με… φουσκωτά στα νησιά του Α. Αιγαίου υπάρχει μεγάλος αριθμός από μαχητές της ISIS οι οποίοι βρίσκουν έτσι ευκαιρία να δημιουργήσουν πυρήνες στην Ελλάδα και να ενισχύσουν την παρουσία τους στα Βαλκάνια.
Τα στοιχεία από τα κύματα ή καλύτερα τις ορδές των λαθρομεταναστών, που ελλείψει της οποιασδήποτε πολιτικής αποτροπής ή πρόληψης εισόδου έχει γιγαντωθεί σε επίπεδα πρωτοφανή προκαλούν ζάλη.

ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΑΛΕΞΗ! ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΡΟΜΗΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ! ΈΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ! ΤΟ «ΧΑΡΤΙ» ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ! ΌΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!

17 αλεσ τσ

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις προμηνύονται από  σημερα καθώς μετά και την τελευταία ψηφοφορία έγινε εμφανές -για ακόμα μία φορά- ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί ως έχει.
Ο πόλεμος μεταξύ κυβέρνησης και Αλέξη Τσίπρα με την Αριστερή Πλατφόρμα και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει λάβει διαστάσεις τέτοιες που δεν μπορεί να βρεθεί κοινή συνισταμένη.
Κόντρα στον Αλέξη
Είναι χαρακτηριστικό ότι η ιστοσελίδα iskra.gr που απηχεί τις απόψεις της Αριστερής Πλατφόρμας και του Παναγιώτη Λαφαζάνη ανεβάζει σχεδόν καθημερινά τους τόνους της αντιπαράθεσης επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση έδωσε εξετάσεις «καλού μαθητή» και έλαβε άριστα…
Το «χαρτί» της ψήφου εμπιστοσύνης
Ελάχιστα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για το τρίτο μνημόνιο κυβερνητικά στελέχη διέρρεαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας μετά τις 20 Αυγούστου θα προχωρήσει στο αίτημα της ψήφου εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση από τη Βουλή. Όπως εκτιμούν στο Μέγαρο Μαξίμου η σταθεροποίηση της κατάστασης μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup ανοίγει το δρόμο στον πρωθυπουργό να λάβει πολιτικές πρωτοβουλίες που στο βάθος θα οδηγήσουν σε πρόωρες εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου. Κι αυτό γιατί -σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες- ούτε οι βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας, ούτε η Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά ούτε και τα κόμματα της αντιπολίτευσης προτίθενται να δώσουν στον κ. Τσίπρα θετική ψήφο, πράγμα που σημαίνει ότι η προσφυγή στις κάλπες θα είναι μονόδρομος…
Εξάλλου, στο παρασκήνιο, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν ότι με αυτόν τον τρόπου ο πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να πει στους δανειστές ότι πάει σε εκλογές διότι δεν του δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης, ενώ θα κατηγηρήσει την εσωκομματική αντιπολίτευση ότι «ρίχνει την πρώτη αριστερή κυβέρνηση» της χώρας…
Η στάση των ανταρτών… 
Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο Μέγαρο Μαξίμου, κάποια στελέχη δεν ειναι καθόλου σίγουρο ότι οι Λαφαζάνης και Κωνσταντοπούλου θα λύσουν τα χέρια του Αλέξη Τσίπρα για να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές και να τους πετάξει έξω από την κυβέρνηση… Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, κάποιοι πολιτικοί αναλυτές δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να του παράσχουν τελικά θετική ψήφο παρά τις αρχικές τους δηλώσεις ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να στηρίζουν την κυβέρνηση… Γι” αυτό κι υπάρχει ένα ενδεχόμενο η κίνηση του κ. Τσίπρα να του γυρίσει μπούμερανγκ και να μην μπορέσει να χρησιμοποιήσει το χαρτί ότι η εσωκομματική αντιπολίτευση έριξε την πρώτη αριστερή κυβέρνηση της χώρας…
Που «ποντάρει» ο Τσίπρας
Δεδομένου ότι ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να προχωρήσει σε ένα ξεκαθάρισμα εντός του κόμματος βασίζεται  και στα κόμματα της αντιπολίτευσης για να οδηγήσει για ακόμα μία φορά τη χώρα στις κάλπες. Δηλ. ακόμα και αν Λαγαζάνης και Κωνσταντοπούλου φανούν ανακόλουθοι και του δώσουν θετική ψήφο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν επισημάνει σε όλους τους τόνους ότι η στήριξη της κυβέρνησης τελείωσε στην τελευταία ψηφοφορία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης. Αρα και πάλι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα «πέφτει»…

482 Σύροι πρόσφυγες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

kw2
Μέχρι στιγμής τουλάχιστον 482 πρόσφυγες από τη Συρία επιβιβάστηκαν στο πλοίο "Ελευθέριος Βενιζέλος, κάτω από δρακόντεια μέτρα.
Το επιβατηγό οχηματαγωγό , θα παραμείνει στην περιοχή για περίπου 15 ημέρες και στη συνέχεια θα αντικατασταθεί με άλλο.

Ο Νόαμ Τσόμσκι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: “Η Ελλάδα ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ βάσει σχεδίου…”-Το έχουμε πάρει χαμπάρι…

tsomski

Όλοι θέλουν την καταστροφή μας …

Ο κορυφαίος Αμερικανός διανοητής μιλά για την Ελλάδα και υποστηρίζει ότι καταστρέφεται βάσει σχεδίου.
Ο Νόαμ Τσόμσκι ενσαρκώνει την εικόνα του διανοούμενου όπως θα έπρεπε να είναι: με το τεράστιο διανοητικό του ανάστημα, τη θεμελίωση της γενετικής γλωσσολογίας, την ακτιβιστική του δράση για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το θάρρος του λόγου του σε κρίσιμες στιγμές.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΒΗΜazino, ο Νόαμ Τσόμσκι μιλά για την Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, την παγκόσμια οικονομία, τις τράπεζες και τη «μαφία» του ΔΝΤ.

Αυτά είναι τα νέα μέτρα σε εργασιακό και ασφαλιστικό

metra
Μεγάλη επιβάρυνση αναμένεται να υποστεί το σύνολο των συνταξιούχων και των ασφαλισμένων λόγω ης αύξησης των εισφορών, της έμμεσης μείωσης των συντάξεων και της αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, τα οποία περιλαμβάνονται στο 3ο Μνημόνιο.

Παράλληλα, δύσκολο αναμένεται το φθινόπωρο και για τα εργασιακά, καθώς στο μνημόνιο ανοίγει ξανά το θέμα των ομαδικών απολύσεων και του συνδικαλιστικού νόμου. Περικοπές αναμένονται και στην πρόνοια, ενώ για την ανεργία η δέσμευση αφορά στην στήριξη 150.000 θέσεων εργασίας.
Αναλυτικά, τα μέτρα του 3ου μνημονίου είναι:
Προαπαιτούμενα που ήδη ψηφίστηκαν:
Συντάξεις

Πέταξαν τους Κουρήδες από το σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ – Εξοργισμένοι στην Κουμουνδούρου: “Τέλος η χυδαία εφημερίδα”

kouris1412014

Τέλος από την ενημέρωση του ιστολογίου που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, left.gr, η εφημερίδα των Κουρήδων. Εξοργισμένοι στην Κουμουνδούρου, μετά… το χυδαίο σχόλιο για την Ζωή Κωνσταντοπουλου. Διαβάστε την ανακοίνωση του ιστολογίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...