Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Η αλήθεια είναι απαιτητική ερωμένη. Γι’ αυτό έχει λίγους εραστές


tsipras_151
Ο ελληνικός λαός σε αυτές τις εκλογές καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο παλιό και το νέο.
Έχει την ευκαιρία να ξεμπερδέψει μία και καλή από τους μόνιμους πολιτικούς του προστάτες και να κάνει το μεγάλο βήμα προς την πολιτική του ενηλικίωση.
Δύο είναι οι επιλογές είτε σας αρέσει είτε όχι.
ADVERTISEMENT
  • Η κατάσταση που βιώνουμε είναι απλή στη τραγικότητά της: Οι προηγούμενες κυβερνήσεις, οδήγησαν τη χώρα στο οδυνηρό σημείο που βρίσκεται.

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗΑΘΗΝΑ 7-9-2015.

Τα γερά έθνη στηρίζουν την δύναμή τους στην αυτάρκεια τής τροφοδοσίας και στην αποτρεπτική των κινδύνων ισχύ. Ο αυτοφυής διατροφικός παράγοντας και συνακόλουθα η επάρκεια στην υγεία, την άμυνα και την ενέργεια, αποτελούν ταυτόχρονα την οδό που οδηγεί στην ανάπτυξη και την εθνική ασφάλεια.

Να φτιάχνεις την τροφή σου. Να βαστάς την υγεία σου. Να ελέγχεις τις επικοινωνίες και τα καύσιμα. Να φτιάχνεις τα δικά σου όπλα. Τότε πολεμάς και νικάς πάσα κακοτοπιά. Ευθύς αμέσως ανοίγεις δρόμους για την προκοπή τού Έθνους. Προκοπή που περνά οπωσδήποτε μέσα από την εργατικότητα και τον δυναμισμό τής Ελληνικής Φυλής, την ορμή της, ώστε να κυριαρχήσει μέσα στο γεωπολιτικό περιβάλλον που την περιβάλλει και στην οικουμένη ευρύτερα.

Οι προτεραιότητες τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος για την αληθινή Ελλάδα τής καρδιάς μας στηρίζονται ακριβώς επάνω στον χαρακτήρα τού Έλληνα και τον γεωφυσικό παράγοντα. Παραγωγικότητα, στρατιωτική ισχύς και φυλετική υπεροχή. Να παράγεις στον μείζονα βαθμό τα αγαθά που καταναλώνεις, ώστε στις περιστάσεις των διεθνών πιέσεων να εξασφαλίσεις την σίτιση τού λαού αποκλειστικά από τα δικά σου αποθέματα. Να εξαρτάς τον στρατιωτικό σου εξοπλισμό από την δική σου οικονομία και τούς δικούς σου γεωφυσικούς πόρους.

Μάς λέγουν πολλοί και διάφοροι έως και τις μέρες μας, γραικύλοι πολιτικάντηδες και ψευτοσύμμαχοι, ότι τα δάνεια, τα ξένα νομίσματα και οι εισαγωγές αποτελούν αποκλειστικές πηγές βιωσιμότητας τού Ελληνισμού. Δεν μάς λέγουν όμως ότι η ανέχεια που μάς έχει επιβληθεί είναι αντιφυσική. Προέρχεται από την διάλυση τού πρωτογενούς και τού δευτερογενούς τομέα, από την δραματική συρρίκνωση τού αγροτοκτηνοτροφικού και τού βιομηχανικού τομέα. Και ακόμη από το κλείδωμα και το ξεπούλημα τού εδαφικού, υπεδαφικού και υποθαλάσσιου πλούτου σε κείνους τούς προσωρινούς δυνατούς που γυρεύουν να μάς στείλουν στα κάτεργα τής Παγκοσμιοποίησης.

Τον Ιανουάριο τού 1996 συνέβη η γνωστή τραγωδία των Ιμίων που οφείλεται στην προδοσία τού καθεστώτος τής αστικής δημοκρατίας. Ως γνωστόν, εκχωρήθηκε ουσιαστικά εδαφική κυριαρχία με σκοπό την γραικυλοτουρκική συγκυριαρχία επί τού Αιγαίου και των νησιών μας. Επιπλέον, το εν λόγω περιστατικό συνέβη διότι η θαλάσσια περιοχή των Ιμίων είναι πλήρης από ένα χρήσιμο στην κατασκευή ατομικής βόμβας στοιχείο, το λεγόμενο όσμιο. Μάλιστα οι παγκοσμίως μεγαλύτερες ποσότητες τού οσμίου βρίσκονται σ’ αυτό το σημείο τής γης. Κατά τ’ άλλα δεν μπορεί η Ελλάς να υποστηρίξει την λειτουργία πολεμικής βιομηχανίας!

Η συνομωσία που έχει πλεχθεί γύρω από την χώρα μας αποδεικνύεται ευκόλως από την εστίαση τού ελληνικού πλούτου στα γεωγραφικά εκείνα σημεία όπου βαλλόμεθα από τούς σιωνιστές τοκογλύφους και τούς βαστάζους τους βαρβάρους. Ο ορυκτός πλούτος, από χρυσό έως και ασήμι, εκτείνεται σε Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη. Το Πετρέλαιο εκτείνεται στο Ιόνιο Πέλαγος, νοτίως τής Κρήτης και στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Δηλαδή μιλάμε αφενός μεν για τα στημένα ζητήματα των Τσάμηδων, των ψευτομακεδόνων και των τουρκόψυχων από την μια πλευρά και για την χάραξη των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών των θαλασσών μας από την άλλη.

Όταν το Ελληνικό Έθνος λάβει στα χέρια του τον ενεργειακό τομέα, το προϊόν του και το παραχθέν εθνικό εισόδημα, τότε αυτομάτως θα μπορέσει ευκόλως να επενδύσει στον εδαφικό παράγοντα και στο άνοιγμα των ελληνικών εργοστασίων. Το εθνικό εισόδημα των πόρων θα δώσει αντικείμενο εργασίας στον ελληνικό λαό που θα σκάψει την γη του, θα φτιάξει το ψωμί του και θα κάνει την Πατρίδα του αυτάρκη αλλά και στρατιωτική δύναμη. Το δε εθνικό εισόδημα θα πολλαπλασιαστεί και η σκλαβιά των δανείων θα καταπέσει την ίδια στιγμή.

Η «σωτηρία» τού Ελληνισμού μας λοιπόν είναι η απάτη που μάς βάλανε έως τώρα για να κρύψουν το αληθινό ζητούμενο τής Φυλής μας. Και το αληθινό ζητούμενο τής Φυλής μας είναι η εσωτερική άντληση τής δύναμης που χρειάζεται να εξωτερικευτεί. Η ενότητα και η απαίτηση για την διεύρυνση των οριζόντων που μάς περιβάλλουν. Η εργασία τού λαού μας επ’ ωφελεία τής Πατρίδος μας και μόνον. Η εγκατάσταση ελληνικής διοίκησης, η εθνικοποίηση τής οικονομίας και των θεσμών της. Και εν συνεχεία το διεκδικητικό πνεύμα και η στροφή προς τις ελληνικές κοινότητες που προσωρινά βρίσκονται εκτός ελληνικών συνόρων.

Η Ελλάς διαθέτει ένα τεράστιο γεωστρατηγικό βάθος, μια γεωφυσική γέφυρα τόσο σε υδάτινο παράγοντα όσο και σε ελληνικές ψυχές, μια πλέρια γεωπολιτική αυλή που οφείλουμε να την θέσουμε κάτω από την προστασία μας. Από δυσμάς τού Ιονίου έως την Ιωνία και τον Πόντο. Το δικαίωμα στον εθνικό αυτοπροσδιορισμό, στην αυτοδιάθεση των πληθυσμών μας και στην κατοχύρωση τής εθνικής μας ασφάλειας μάς το παρέχουν διεθνείς συμφωνίες και συμβάσεις. Την ελληνοποίηση των ιστορικών μας εδαφών την επιβάλλουν η ζώσα ιστορία και το ελληνικό αίμα που έχει χυθεί και κάθε ελληνικό μνημείο.

Το περιβάλλον που μάς αγκαλιάζει είναι γεμάτο από φυσικά πλεονεκτήματα. Η ηλιακή και η αιολική ενέργεια που μάς δίδουν ο ήλιος και ο αγέρας τής Ελλάδος. Ο πλούσιος εδαφικός παράγοντας που φέρνει το ανθοβόλημα και το κάρπισμα κάθε αγαθού που θα δεχτεί στην αγκάλη του.  Μα και το ερευνητικό πνεύμα και η ευφυΐα τού επιστημονικού προσωπικού τής Πατρίδος μας. Η φιλοπονία τής εργατικής μας τάξης, όταν αντιληφθεί ότι αποτελεί την κινητήριο δύναμη τού κράτους.

Το έναυσμα τής Φυλετικής Υπεροχής ως σκοπός υπάρξεως τού Ελληνισμού αποτελεί το σχέδιο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η Πίστη στις δυνατότητες τού Έλληνα. Το νοικοκύρεμα τού Οικοπέδου τής Φυλής. Το τράνεμα τής εθνικής μας στέγης. Η όρεξη για την δημιουργία τής καινούργιας Ισχυρής Ελλάδος. Ιδού τι ανατέλλει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ; “Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ… ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ…”

enoples-dynameis


«Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο, αλλά θα σωθεί! Όχι όμως από πολιτικούς…» . Αυτό προφήτευσε…ο Αγιορείτης Γέροντας Παΐσιος ο Κρητικός.
«Ο ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την χώρα υπάρχει… Είναι ευλογημένος από τον Θεό, καθαρός στην ψυχή, Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός…» λέει ο Γέρων Παΐσιος.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…ΠΡΟΔΟΤΕΣ!! ALEXIS ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΑΣ, “ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ” ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ (ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ…ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ 11 ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΦΩΤΙΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ(;), ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ….

meimarakis-tsipras

Μάχονται προεκλογικά, για το ποιος θα εφαρμόσει καλύτερα το μνημόνιο που θα…αφανίσει τους Έλληνες! Στη συνέχεια, όμως από την επόμενη μερα των εκλογών, έτσι για να σιγουρευτούν (ότι θα εκτελέσουν πιστά τις “έξωθεν” εντολές), έχουν ήδη αποφασίσει να  μας…το εφαρμόσουν από κοινού!  Χαρακτηριστικός είναι ο τρομολαγνικός πρόλογος σε άρθρο για τα νέα “μέτρα – φωτιά” (αναμεσά τους και η διάλυση της Εθνικής Άμυνας), σε καθεστωτικό μέσο: Την ώρα που τα κόμματα διαγκωνίζονται για το ποιος θα βρει τα… καλύτερα ισοδύναμα, οι δανειστές περιμένουν με το δάκτυλο στη σκανδάλη, κρατώντας στα χέρια τους μια μακριά λίστα με άδεια κουτάκια, τα οποία θα πρέπει να συμπληρώσει η επόμενη κυβέρνηση, όχι απλώς ετοιμάζοντας αλλά ψηφίζοντας νομοσχέδια και διατάξεις μεγατόνων.

ΤΩΡΑ: ΧΑΟΣ 10.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΠΛΟΙΟ!! “ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ!” ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΣΒΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ…ΣΕ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ)

metanastes-592015-2


ΕΚΤΑΚΤΟ 21:13: ΤΩΡΑ – Μυτιλήνη: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 10.000 λαθρομετανάστες επιχείρησαν να κάνουν ΚΑΤΑΛΗΨΗ σε πλοίο!!
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 20.30 όταν οι 10.000 μετανάστες προσπάθησαν να…. καταλάβουν το πλοίο ”Τέρα Τζετ”, που είχε δέσει στο λιμάνι και επρόκειτο να αναχωρήσει για την Αθήνα. Χιλιάδες άτομα αιφνιδίασαν τους λιγοστούς άντρες του λιμενικού και κατάφεραν να φτάσουν στην είσοδο του πλοίου.
Οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν και κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων υπήρξαν τραυματισμοί μεταναστών, με ένα άτομο να πέφτει αναίσθητο και να οδηγείται με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ! ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ! ΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑΜΕ! ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ… (ΦΩΤΟ ΜΑΚΕLEIO.GR)

ab

Να γιατί αυτό ο τόπος μας δεν θα προκόψει ποτέ!
Σήμερα το μεσημέρι στο σουπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος!!
Και ξαφνικά  το εγκεφαλικό ήρθε…

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914 καλεί όλους τους εθνικά σκεπτόμενους Έλληνες στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί έξω από την Πρεσβεία της Αλβανίας στην Αθήνα, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 6:00 μ.μ., με αφορμή την κατεδάφιση του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στους Δρυμάδες του Δήμου Χιμάρας.

Η πράξη αυτή από την πλευρά του αλβανικού κράτους, με ενορχηστρωτή τον ντόπιο γενίτσαρο "τοποτηρητή" της κυβέρνησης Ράμα, βουλευτή Κότσο Κοκεδήμα και εκτελεστικό όργανο τον επίσης γενίτσαρο Δήμαρχο Χιμάρας Γκέργκι Γκόρο, δείχνει για μία ακόμα φορά πόσο βάναυσα καταπατούνται τα δικαιώματα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, έχοντας προηγούμενο στην εποχή του κομουνιστικού αθεϊστικού καθεστώτος του αλήστου μνήμης δικτάτορα Ενβέρ Χότζα.

ΜΥΤΙΛΗΝΗ - Συνελήφθη Αλβανός που εκτελούσε δρομολόγια με μετανάστες επί αμοιβή


metanastes se fortigaki
Συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Καλλονής στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 36 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών μεταναστών.

Στα όριά τους η ομάδα εθελοντών-διασωστών Κω-Είχαν ειδοποιήσει για το αυξανόμενο κύμα


Στα όριά τους η ομάδα εθελοντών-διασωστών Κω-Είχαν ειδοποιήσει για το αυξανόμενο κύμα
Από τον χειμώνα η ομάδα των εθελοντών-διασωστών της Κω είχε ειδοποιήσει τις αρχές για το αυξανόμενο κύμα προσφύγων στα παράλια του νησιού, όταν έκανε τακτικές περιπολίες, χωρίς ωστόσο να βρει ανταπόκριση. Τώρα και οι ίδιοι οι εθελοντές έχουν φτάσει στα όριά τους, καθώς το πρόβλημα είναι εκτός ελέγχου.

Δήμαρχος Λέσβου: Δεν θα στηθούν κάλπες, αν δεν υπάρξει λύση...


Δήμαρχος Λέσβου: Δεν θα στηθούν κάλπες, αν δεν υπάρξει λύση...
Ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός απειλεί με αποχή από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, αν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα των προσφύγων στον νησί.

Προκαλούν οι Σκοπιανοί στο Ευρωμπάσκετ με το όνομα Μακεδονία


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΚΗ

Φαντάζομαι,όσοι βλέπετε την πρεμιέρα της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ με αντίπαλο τα Σκόπια, θα έχετε παρατηρήσει ότι χαμηλά στην τηλεόραση, όπου εμφανίζεται το σκορ, έχει μπει μωσαϊκό στην ονομασία των Σκοπίων, ενώ η δικιά μας (GRE) φαίνεται κανονικά… Προφανώς, η κροατική τηλεόραση η οποία λογικά έχει αναλάβει την παραγωγή της εικόνας και την μετάδοσή της έχουν βάλει εντελώς προκλητικά το MCD για όνομα των Σκοπίων¨. Ντροπή τους. Η Μακεδονία ήταν είναι και θα παραμείνει ελληνική και θα πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλουδάκι τους, όλοι όσοι όσοι προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες, το ίδιο και οι Σκοπιανοί που κουνάνε προκλητικά τα κασκολ με το όνομα «Μακεδονία». «Βαρντάσκα» λέγεστε και τίποτα άλλο.

Γράφει ο Αλέξανδρος

Πεδίο μάχης η Μυτιλήνη -Αφγανοί επιχείρησαν να καταλάβουν το πλοίο Tera Jet


Πεδίο μάχης η Μυτιλήνη -Αφγανοί επιχείρησαν να καταλάβουν το πλοίο Tera Jet
Επεισόδια σημειώθηκαν στο λιμάνι της Μυτηλήνης το βράδυ του Σαββάτου.
Περίπου 500 πρόσφυγες Αφγανοί αφού πραγματοποίησαν διαδήλωση στο λιμάνι, κατευθύνθηκαν προς το πλοίο "Tera Jet” και κατέλαβαν τον καταπέλτη, απαιτώντας να επιβιβαστούν και να ταξιδέψουν για τον Πειραιά ενώ ακόμη δεν έχει γίνει η ταυτοποίησή τους και δεν έχουν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα έγγραφα. Η κίνησή τους προκάλεσε την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας που τους απομάκρυναν. Κατά την διάρκεια των συμπλοκών τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα που μεταφέρθηκαν για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Πηγή: Πεδίο μάχης η Μυτιλήνη -Αφγανοί επιχείρησαν να καταλάβουν το πλοίο Tera Jet | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/224607/pedio-mahis-i-mytilini-afganoi-epiheirisan-na-katalavoyn-ploio-tera-jet#ixzz3ku0p8YdC

ΕΚΤΑΚΤΟ – Αιματηρές συγκρούσεις των ΜΑΤ με μετανάστες στη Μυτιλήνη - ΒΙΝΤΕΟΑιματηρές συγκρούσεις είχαμε πριν λίγη ώρα στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Περίπου 2.000 μετανάστες προσπάθησαν να μπουν στο πλοίο TERA JET που βρισκόταν δεμένο στο λιμάνι για να πάρει περίπου 1.700 από αυτούς που είχαν εισιτήρια. Όμως στο πλοίο ήθελαν να μπουν και οι 10.000 μετανάστες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι εκεί.

Τρελό αγόρι!!!

Υπάρχει ένα τρελό αγόρι που επιδίδεται το τελευταίο διάστημα σε συλλογή κειμένων του FaliroPressNews….
Εκτυπώνει σωρηδόν κείμενα του ιστοτόπου μας που ασκούν κριτική στα κακώς κείμενα στο δήμο …
Τα συγκεντρώνει για να τα χρησιμοποιήσει εναντίον μας όταν έρθει η ώρα της κρίσεως!!!!
Είναι ο ίδιος που παρακολουθεί σε διάφορες ώρες τις ημέρας τον γράφοντα και διαχειριστή του μπλοκ, περιφέρεται γύρω από το χώρο εργασίας του και προσπαθεί να δημιουργήσει επεισόδια και εντάσεις χωρίς να υπάρχει λόγος…
Μην κουράζεσαι κυρά λουλού…στείλε μας ένα e-mail και θα σου ταχυδρομήσουμε ότι έχουμε κατά καιρούς γράψει για πολιτικά πρόσωπα του δήμου προκειμένου να τα χρησιμοποιήσεις όπου θέλεις…
Μην κάθεσαι και ξεροσταλιάζεις όμως μέσα στις νύχτες για να μας παρακολουθήσεις…
Φαίνεσαι λίγο περισσότερο γελοίος από ότι είσαι με αυτό τον τρόπο…
Φιλική συμβουλή… Μήπως να επισκεπτόσουν και κανένα ψυχίατρο;;;;;ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Με Ζαρούλια και Μιχαλολιάκο στα Νότια Προάστια άρχισε η προεκλογική εκστρατεία


 

 
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην προεκλογική ομιλία της υποψήφιας βουλευτού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ελένης Ζαρούλια στα Νότια Προάστια της Αθήνας. Ψηφοφόροι αλλά και στελέχη του κόμματος παραβρέθηκαν στην ομιλία της κας Ζαρούλια, δίνοντας το έναυσμα της νέας εκλογικής αναμέτρησης, η οποία αναμένεται να δώσει μεγάλη ώθηση στο ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μάλιστα, οι έως τώρα δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν σταθερά 3η την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία με το ποσοστό που θα λάβει θα αφήσει πολύ πίσω της το Ποτάμι, τους ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ.Με ακόμη μεγαλύτερο παλμό αναμένεται την ερχόμενη Τρίτη η ομιλία του αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νίκου Μιχαλολιάκου στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νοτίων Προαστίων στον Άλιμο (Ποσειδώνος 34 και Καλαμακίου, 3ος όροφος). Ο κ. Μιχαλολιάκος θα καλέσει τους ψηφοφόρους του σε συσπείρωση ενάντια στα μνημόνια, που κατέστρεψαν την Ελλάδα, προτάσσοντας το σύνθημα "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες".

200 km από Ευζώνους η Πρωτεύουσα των ΤΖιχαντιστών στα Βαλκάνια


Ούτε το 50% των μεταναστών δεν έχουν καταγραφεί από τις Ελληνικές Αρχές Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος Η πόλη του Νοτιοανατολικού...
ΚΑΤΣΑΝΙΚ

Ούτε το 50% των μεταναστών δεν έχουν καταγραφεί από τις Ελληνικές Αρχές
Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος

«Άκρως επικίνδυνο» για την Κύπρο το πυρηνικό εργοστάσιο της Τουρκίας στην Μερσίνα

Ένας εκ των επικεφαλείς  του πρώτου  πυρηνικού σταθμού της Τουρκίας στη Μεσόγειο στην Μερσίνα παραιτήθηκε από τη θέση του, υποστηρίζοντας...
image111

Ένας εκ των επικεφαλείς  του πρώτου  πυρηνικού σταθμού της Τουρκίας στη Μεσόγειο στην Μερσίνα παραιτήθηκε από τη θέση του, υποστηρίζοντας ότι  η Τουρκία ακόμα και εάν χρειάζεται την πυρηνική τεχνολογία, δεν θα πρέπει να υπογράφει  συμβάσεις με την ρωσική εταιρεία Rosatom λόγω ερασιτεχνισμού της , αναφέρει ο τουρκικός τύπος .

Το μεταναστευτικό «βυθίζει» τη Μέρκελ


Το ποσοστό αποδοχής της Άγκελα Μέρκελ μειώθηκε απότομα εξαιτίας των χειρισμών της στο ζήτημα της μεταναστευτικής κρίσης στην Ευρώπη, όπως...
newego_LARGE_t_1101_54533963_type13031

Το ποσοστό αποδοχής της Άγκελα Μέρκελ μειώθηκε απότομα εξαιτίας των χειρισμών της στο ζήτημα της μεταναστευτικής κρίσης στην Ευρώπη, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Infratest Dimap για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου ARD.

Στην Ελλάδα εισήλθαν από την αρχή του 2015 άνω των 230.000 μεταναστών


Η ροή των μεταναστών που φθάνουν στην Ελλάδα, απο το καλοκαίρι και μετά  έχει αυξηθεί σημαντικά, ιδιαίτερα στους τελευταίους δύο...
metanastes_aigaio
Η ροή των μεταναστών που φθάνουν στην Ελλάδα, απο το καλοκαίρι και μετά  έχει αυξηθεί σημαντικά, ιδιαίτερα στους τελευταίους δύο μήνες. Από την αρχή του έτους  οι μετανάστες έχουν φτάσει  τους 230 χιλιάδες, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Νόμιμα τα όπλα που πιάστηκαν στην Κρήτη»!


Τον ισχυρισμό ότι ήταν νόμιμη η εξαγωγή από την Τουρκία των όπλων που εντοπίστηκαν σε πλοίο που πιάστηκε ανοιχτά της...
turkey_flag_agalma

Τον ισχυρισμό ότι ήταν νόμιμη η εξαγωγή από την Τουρκία των όπλων που εντοπίστηκαν σε πλοίο που πιάστηκε ανοιχτά της Κρήτης με κατεύθυνση τη Λιβύη, διατύπωσε με δηλώσεις του ο δηλώσεις του Εκπρόσωπος του Τουρκικού ΥΠΕΞ, κ.Τανζού Μπιλγκίτς, τις οποίες καιπροβάλουν οι τουρκικές εφημερίδες.

Από τον Παρθενώνα στην Παλμύρα: Μια ιστορία πολιτιστικής καταστροφής …


Η κατεδάφιση των ναών στη Συρία από την Isis είναι η τελευταία πράξη σε έναν κατάλογο σκόπιμου βανδαλισμού στο όνομα...
naoi_palmyra

Η κατεδάφιση των ναών στη Συρία από την Isis είναι η τελευταία πράξη σε έναν κατάλογο σκόπιμου βανδαλισμού στο όνομα της θρησκείας, ή της ιδεολογίας.

Ισλαμικά συνθήματα σε εκκλησάκι στο Μανταμάδο και η ΕΥΠ κοιμάται…!


Απόλυτη ανικανότητα από την διοίκηση της ΕΥΠ επιτρέπει την περαιτέρω διασάλευση της ασφάλειας στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και όχι...
11917315_1023378301007601_573197924_n
  • Απόλυτη ανικανότητα από την διοίκηση της ΕΥΠ επιτρέπει την περαιτέρω διασάλευση της ασφάλειας στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και όχι μόνο!!!
  • Η ΕΥΠ δουλεύει για την Ελλάδα ή μήπως είναι εκτελεστής «συμβολαίων» του εσωτερικού και του εξωτερικού;

Η Τουρκία ποτέ ΔΕΝ άνοιξε τον φάκελο των ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΩΝ του 1955!

0
sept1

Ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2000 είχε αποκαλυφτεί για πρώτη φορά χωρίς να κατονομάζεται τότε η οργάνωση Εργκενεκόν, ότι τα Σεπτεμβριανά του 1955 είχαν οργανωθεί από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και το Βαθύ Κράτος. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της τουρκικής επιθεώρησης Αϊντινλίκ, ένας φοιτητής τότε στην Νομική Σχολή τη Άγκυρας, ο Οκτάϊ Ενγκίν από την Δυτική Θράκη, μέλος της Εργκενεκόν, είχε πάρει εντολή να εκτελέσει την προβοκάτσια και να ρίξει την βόμβα στο σπίτι του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη. Συνεργάτες του στην επιχείρηση, ο τότε Τούρκος πρόξενος Θεσσαλονίκης, Μεχμέτ Αλί Μπαλίν και ο κλητήρας του προξενείου, Χασάν Ουτσάρ. Το νέο έκανε αμέσως γνωστό στην Τουρκία, ο τότε βουλευτής του Δημοκρατικού κόμματος και στέλεχος της ΜΑΗ, (ΜΙΤ), Μιτχάτ Περίν, που φρόντισε να ερεθιστεί κατάλληλα ο τουρκικός όχλος.

ΦΡΙΚΗ! ΔΕΙΤΕ το λιμάνι της Μυτιλήνης μετά την αποχώρηση των λαθρομεταναστών! (ΦΩΤΟ)

mitilini1

Μια εικόνα χίλιες λέξεις…mitilini2

ΦΡΙΚΗ! Η ISIS επιβάλει jizya και 11 απαγορεύσεις στους χριστιανούς στην πόλη Al-Qaryaten στη Συρία

egrafo1

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2015 το γραφείο τύπου της επαρχίας Δαμασκού της (ISIS) δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν δεκάδες χριστιανούς της πόλης Al-Qaryaten στη Συρίαστην επαρχία της Χομς να υπογράφουν ένα συμβόλαιο των Dhimma που προβλέπει από τον καθένα να καταβάλει τα λεγόμενα jizya ένα είδος φόρου.Παραάλληλα η ίδια σύμβαση προβλέπει το σεβασμό ορισμένων ισλαμικών κανόνων και την αποφυγή κάποιων δραστηριοτήτων.

Δειτε γιατι η Κομισιον αρνείται δώσει έγγραφα για φορολογική έρευνα για πολυεθνικές σε ευρωβουλευτές! Παγκόσμια διαπλοκή!


ADVERTISEMENT
Jean-Claude Juncker
Jean-Claude Juncker
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αρνείται να δώσει έγγραφα σε ευρωβουλευτές που ερευνούν αν κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρησιμοποιούν ειδικά φορολογικά καθεστώτα τα οποία ευνοούν μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες όπως το Facebook και η Amazon, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Independent.

Δειτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε τον λόγο
Ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί έστειλε επιστολή στην ειδική επιτροπή του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου (ΤΑΧΕ) αυτή την εβδομάδα λέγοντας ότι δεν μπορεί να τους δώσει 25 έγγραφα που είχαν ζητηθεί, χωρίς τη συναίνεση των κρατών-μελών.

ΑΥΤΟΣ είναι ο πραγματικός χάρτης της μετανάστευσης – ΠΟΥ βρίσκονται οι ορδές προσφύγων

latrometanastes

Ενώ ο πόλεμος στην Συρία βρίσκεται στον πέμπτο χρόνο, το Ισλαμικό Κράτος απλώνει την σκιά του σε όλο και μεγαλύτερο τμήμα της Μέσης Ανατολής, ο πόλεμος στο Σουδάν μαίνεται και η αναταραχές στην Ερυθραία ή αλλιώς «Βόρεια Κορέα της Αφρικής» συνεχίζονται, ορδές προσφύγων και μεταναστών εγκαταλείπουν τις εστίες τους για ένα καλύτερο αύριο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...