Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΑΘΗΝΑ 17-9-2015.

Η περιπέτεια τού Ελληνικού Έθνους μέσα από τα ναρκοπέδια τού πολιτικαντισμού εγγίζει το τέρμα της. Από το σκοτάδι τής αιχμαλωσίας καλούμαστε να βγούμε στο φως τής ελευθερίας και από τον εφιάλτη τού ψευτορωμέϊκου να φτάσουμε στο μέγα όνειρο τής πραγματικής Ελλάδος. Ο Θεός άλλωστε μάς δείχνει τον δρόμο, αφού περπατώντας ανάμεσα στις νάρκες των δολοφόνων τής Πατρίδος μας, εξακολουθούμε να στεκόμαστε όρθιοι.

Ο πόλεμος που δέχεται η Πατρίδα μας εκπορεύεται από τον αντίχριστο σιωνισμό. Να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία. Και το μεγαλύτερο αγκάθι στα πλευρά τού Έθνους μας είναι το πολιτικό σύστημα τής αστικής δημοκρατίας, αυτό το σαρκοβόρο κτήνος που καμώνεται πως πέφτοντας από τούς δήθεν κακούς Έλληνες Εθνικιστές, θα πέσει τάχα και η Ελλάδα στον τάφο! Πόσο θράσος πρέπει να έχει ο γραικύλος και πόσο μίσος για την Πατρίδα μας, που δεν είναι Πατρίδα του, για να ονομάζει την ανάσταση τής Φυλής μας θάνατο και τον θάνατο τής Φυλής ζωή.

Έχουν οδηγήσει την Ελλάδα στα χρέη τού σαθρού συστήματος και την εξάρτηση από τούς εχθρούς της. Έχουν ληστέψει την εγχώρια παραγωγή και έχουν οδηγήσει χιλιάδες συμπατριώτες μας στην πείνα. Έχουν ξεσπιτώσει Έλληνες. Έχουν δολοφονήσει αθώες ελληνικές ψυχές που έχουν αυτοκτονήσει εξαιτίας των ψευτορωμιών και των τοκογλύφων. Έχουν δολοφονήσει πολλούς ακόμη Έλληνες που έχουν πέσει από το μένος λαθρομεταναστών εισβολέων. Έχουν προσημειώσει την εθνική περιουσία υπέρ των Εμπόρων των Εθνών. Έχουν ξεπουλήσει τα εθνικά μας θέματα και ετοιμάζονται να ανοίξουν τον δρόμο στο χάραγμα τού Βδελύγματος τής Αποστασίας. Είναι οι πολιτικάντηδες τής ψευτοδημοκρατίας.

Δεν κάνουν τα πολιτεύματα τις πατρίδες, αλλά οι πατρίδες σχηματίζουν τα πολιτεύματα. Και τα καλά πολιτεύματα δεν φαίνονται από τα ονόματα που λαμβάνουν, αλλά από τις ψυχές που τα δημιουργούν και τις προθέσεις που συνοδεύουν αυτές τις ψυχές. Το καθαρό πρόσωπο, η ατόφια φυλετική συνείδηση, η φροντίδα για τον κοινό Οίκο τού Ελληνισμού, η κοινή απόφαση τού λαού για την προκοπή τής κοινωνίας και την ενδυνάμωση τού κράτους. Ο διάλογος με τον Θεό και με τούς Έλληνες, που πάει να πει η Πίστη και η Ενότητα για Λευτεριά και Ισχύ. Η δε Πίστη και η σύντροφός της, η Ενότητα των Ελλήνων δεν χωράνε σε σκοτεινά δωμάτια και δεν κομματιάζονται, που πάει να πει δεν κομματίζονται προς τέρψη των «δυνατών».

Καλό πολίτευμα λοιπόν, δηλαδή σωστός κανόνας ζωής και αληθινή λαϊκή διαβούλευση, είναι εκείνο το πολίτευμα που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και τα εθνικά δίκαια, δίχως να διάγει βίο προκλητικό και έκλυτο, αλλά βίο υποδειγματικό και σεμνό. Σκοπός τής πολιτικής τάξεως είναι να λειτουργεί στο φως τής ημέρας με πλήρη διαφάνεια των στοιχείων που την συνοδεύει και πρόθεση της οφείλει να είναι η παροχή πεδίου δημιουργίας στους πολίτες και η αγωνιστικότητα τού Ελληνικού Έθνους, ώστε να γίνει αυτό Κυρίαρχη Δύναμη στο διεθνές περιβάλλον. Να διοικούν οι Άριστοι τής Φυλής ως πρώτοι μεταξύ ίσων σε μια Λαϊκή και Φυλετική Ελλάδα.

Η αστική δημοκρατία τελείωσε οριστικά τον βαρύτατα ασθενή βίο της. Προσπάθησε να εξαλείψει τον Ελληνισμό, αλλά ευτυχώς απέτυχε. Γνωστά τα έργα των ανθελλήνων, αλλά άλλες οι βουλές τού Υψίστου. Τώρα τα κόμματα τού συνταγματικού τόξου συγχρωτίζονται μέσα από τις συσπειρωτικές τής βρωμιάς τους μεγάλες συγκυβερνήσεις ως δήθεν σχήματα «εθνικής ενότητας και σωτηρίας».

Το Ελληνικό Έθνος όμως, η Χρυσή Αυγή και οι Ένοπλες Δυνάμεις τής Πατρίδος μας έχουν πάρει μια στερεή απόφαση. Οι Έλληνες θέλουν να πάρουν το Κράτος στα χέρια τους και η Ελλάς θέλει να ζήσει ακέραιη και ασφαλής. Το Έθνος είναι σύσσωμο και ένα. Η Πίστη μας μία και απαρασάλευτη. Και Αρχηγός μας ένας και μόνος, η Ελληνική Φυλή.

Ατενίζουμε τις μάχες που έρχονται πανέτοιμοι, βαδίζοντας στην Νίκη τού Αιώνιου Ελληνισμού. Ξεδιπλώνουμε τα Εθνικά Λάβαρα τής ψυχής μας και τραγουδούμε τούς παιάνες τού θριάμβου που έχουμε ταχθεί να φέρουμε στην Ιερή Ελλάδα μας.

Για μια Μεγάλη Ελλάδα που θα ανήκει μονάχα στους Έλληνες στο αίμα και την ψυχή. Για μια δίκαιη κοινωνία που θα μετράει τις ικανότητες και την προσήλωση στα ιδανικά τής Ελλάδος. Για μια ελληνική κοινωνία που θα υπηρετεί σαν ένα σώμα τον κοινό σκοπό τής ευημερίας και τού νέου πολιτισμού της. Για μια Ορθόδοξη Ελλάδα που θα έχει ισοβίως στον Θρόνο τον Άγιο Θεό και θα σκορπάει παντού την ακτινοβόλα Αλήθεια. Για μια Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα που πολεμά, κατακτά και επεκτείνεται όπου υπάρχουν ελληνικά μνημεία, ελληνικές ψυχές, Αυτοκρατορική Ελλάδα.

Τρανών προγόνων ιχνηλάτες, λαμπρών αγωνιστών παιδιά. Ήρθε η ώρα να γράψουμε την δική μας χρυσή σελίδα στο βιβλίο τής ελληνικής ιστορίας. Να γίνουν και τα δικά μας παιδιά υπερήφανα για τούς δικούς τους προγόνους. Και μάλιστα έχουμε ένα παραπάνω χρέος και μια ξεχωριστή Τιμή που οφείλουμε να λάβουμε υπόψη μας. Είμαστε εκείνη η Γενιά Ελλήνων που οφείλουμε να φέρουμε την ελευθερία που έχει στερηθεί το Έθνος μας από τον καιρό των Εθνεγερσιών. Να ολοκληρώσουμε την Επανάσταση ενάντια στον εχθρό Θεού και Ελλήνων. Να λαμπρύνουμε τον Ναό και το Κάστρο τής Φυλής ενάντια στον Άνομο. Ζήτω ο Θεός! Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω η Νίκη! ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

αχαχαχαχαχαχαχα!!!! Ζιμπάμπουε: Ο πρόεδρος εκφώνησε λάθος ομιλία – Αμφισβητείται η διανοητική του κατάσταση!


Ζιμπάμπουε: Ο πρόεδρος εκφώνησε λάθος ομιλία – Αμφισβητείται η διανοητική του κατάσταση!
Την ομιλία που είχε εκφωνήσει και πριν από ένα μήνα (!) «εμπιστεύτηκε» ενώπιον των βουλευτών της Ζιμπάμπουε, ο πρόεδρος της χώρας, δίνοντας την καλύτερη αφορμή για πικρόχολα σχόλια της αντιπολίτευσης σχετικά με τη διανοητική του κατάσταση - Δέχθηκαν απειλές για να μην τον διακόψουν.
Ισχυρό… ελαφρυντικό για τον Ρόμπερτ Μουγκάμπε, το γεγονός ότι έχει «πατήσει» τα 91 χρόνια και κυβερνά αδιαλείπτως από το 1980…

Κωνσταντοπούλου: Μην ακούτε τον Τσίπρα – Καλείστε να γράψετε ιστορία


Κωνσταντοπούλου: Μην ακούτε τον Τσίπρα – Καλείστε να γράψετε ιστορία
Νέα σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την ομιλία της στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στην Ομόνοια.
«Μην ακούτε τον κ. Τσίπρα που λέει δεν θα γίνω Παπαδήμος. Με την ίδια ευκολία είπε ότι θα καταργούσε τα μνημόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αποκαλυπτικός ο κυρ Αλέκος Φλαμπουράρης από την Αίγινα: Πρόγραμμά μας στον Σύριζα είναι το Μνημόνιο!


Αποκαλυπτικός ο κυρ Αλέκος Φλαμπουράρης από την Αίγινα: Πρόγραμμά μας στον Σύριζα είναι το Μνημόνιο!
Ειλικρινέστατος και ταυτοχρόνως διαφωτιστικός περί του διακυβεύματος των επερχόμενων εκλογών ήταν ο κυρ Αλέκος Φλαμπουράρης, ο πολιτικός μέντορας του Αλέξη να ‘ούμε. Σύμφωνα με τον κυρ Αλέκο, λοιπόν, πρόγραμμα του Σύριζα είναι το μνημόνιο. Συγκεκριμένα είπε, μιλώντας στο MEGA: «Το μνημόνιο είναι μέρος του προγράμματός μας, το οποίο θα το εφαρμόσουμε».

Ομολογία Μεϊμαράκη: Υπάρχει μυστικό σχέδιο ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ για να μην είναι αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ


Ευθεία παραδοχή προχωρημένων συζητήσεων μεταξύ ΝΔ και Σύριζα, προκειμένου να συγκυβερνήσουν, έκανε μιλώντας στο MEGA ο προσωρινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Σε ευθεία ερώτηση της Όλγας Τρέμη αν η τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής μπλοκάρει τα σχέδια συγκυβέρνησης ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, ο Μεϊμαράκης κυνικά είπε:

"ΡΟΥΚΕΤΑ" ΑΣΑΝΤ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ: «Αν οι ευρωπαίοι ανησυχούν για την τύχη των προσφύγων να σταματήσουν να υποστηρίζουν τους τρομοκράτες»


Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο σύριος πρόεδροςBachar el-Assad σε ρώσους ανταποκριτές στη Δαμασκό που θα μεταδοθεί ολόκληρη αύριο. H Eυρώπη δεν αντιμετωπίζει την αιτία του προβλήματος με τους πρόσφυγες τόνισε. «Αν οι ευρωπαίοι ανησυχούν για την τύχη των προσφύγων να σταματήσουν να υποστηρίζουν τους τρομοκράτες» εκτίμησε ο Bachar el-Assad. «Αυτή είναι και η κραδιά του προβλήματος».

Ολάντ: «Οι αεροπορικές επιδρομές στη Συρία είναι απαραίτητες» #Syria


Dassault Rafale Armée de l'air
Ο Γάλλος πρόεδρος, σε συνέντευξή Τύπου, δήλωσε τη Δευτέρα ότι είναι απαραίτητο να γίνονται οι αεροπορικές επιδρομές στη Συρία. Όπως επεσήμανε ο Ολάντ, ο συνασπισμός στον οποίο ανήκει και η Γαλλία και πολεμά το Ισλαμικό Κράτος, έκρινε από τις αναγνωριστικές πτήσεις στη Συρία ότι πρέπει να γίνουν αεροπορικές επιδρομές, οι οποίες και θα συνεχιστούν.

Άκρως ανησυχητικά περιστατικά Ισλαμικής βίας σε Αθήνα και Παρίσι - BINTEO


Άκρως ανησυχητικά περιστατικά με Μουσουλμάνους,συνέβησαν σε Αθήνα και Παρίσι! Άγριος ξυλοδαρμός διαδηλώτριας της ομάδας FEMEN, έγινε σε μουσουλμανικό συνέδριο στο Παρίσι. Οι ακτιβίστριες της οργάνωσης εισέβαλαν στη διαδήλωση έχοντας ακάλυπτα τα στήθοι τους, πάνω στα οποία είχαν γράψει συνθήματα όπως:

Κρίση ταυτότητας στην Ε.Ε.: Όλο και περισσότερες χώρες επαναφέρουν ελέγχους στα σύνορα λόγω μεταναστευτικού


MIGRANTS
Καθώς η μεταναστευτική κρίση κορυφώνεται, δείχνει νασυμπαρασύρει την Ευρώπη σε μια «κρίση ταυτότητας», καθώς όλο και περισσότερες χώρες λαμβάνουν μέτρα προς την κατεύθυνση των αυξημένων ελέγχων στα σύνορα, απειλώντας το «οικοδόμημα» της συνθήκης Σένγκεν και των ανοικτών συνόρων. Η απόφαση – έκπληξη της Γερμανίας την Κυριακή, με την επαναφορά των ελέγχων, προκάλεσε φαινόμενο ντόμινο, με αντίστοιχες ενέργειες από γειτονικές χώρες.

O Έμπολα επέστρεψε – Εκατοντάδες άνθρωποι σε καραντίνα μετά από θάνατο έφηβης


empola

Εκατοντάδες ανθρώποι τέθηκαν σήμερα σε καραντίνα στην… βόρεια Σιέρα Λεόνε έπειτα από το θάνατο ενός 16χρονου κοριτσιού από τον ιό Έμπολα σε ένα – κατά τα φαινόμενα – κρούσμα μετάδοσης του ιού μέσω σεξουαλικής επαφής.

ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΗ ΛΟΓΩ ΣΥΡΙΑΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΡΩΣΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ

φοτο
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Η απόφαση της Ρωσίας ναπροχωρήσει στην δημιουργία νέας αεροπορικής βάσης σε συριακό έδαφος για να στηρίξει το καθεστώς Άσαντ, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην Άγκυρα που βλέπει τα σχέδια της για την ανατροπή του νόμιμου καθεστώτος της Συρίας να απομακρύνονται οριστικά από την υλοποίηση τους.Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Τουρκίας και σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο, οι Ερντογάν Νταβούτογλου επικρίνουν έντονα την ρωσική κίνηση ενώ κατηγορούν για πρώτη φορά ανοιχτά την Ρωσία ότι με την νέα της παρέμβαση της στην Σύρια αντί να επιλύσει το πρόβλημα αντίθετα τα εμβαθύνει ακόμα περισσότερο.
Οι πληροφορίες από την τουρκική πρωτεύουσα αναφέρουν ότι ο Ρώσοι

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ: Νεκρός 28χρονος πυγμάχος έπειτα από νοκ – άουτ στο ρινγκ!! (βίντεο)

Davey-Browne-facebook

Την τελευταία του πνοή έπειτα από μάχη τεσσάρων ημερών σε νοσοκομείο της…
Αυσταλίας, άφησε ο 28χρονος πυγχμάγος Davey Browne Jr. Ο άτυχος αθλητής νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση από την περασμένη Παρασκευή έπειτα από χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια αγώνα μποξ.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ


ΜΕΡΚΕΛ11
Εκτός ισχύος έθεσε προχθές η Γερμανία τη Συνθήκη Σένγκεν στα σύνορά της με την Αυστρία. Όταν είσαι ισχυρός, εφαρμόζεις τις συνθήκες κατά το δοκούν. Αυτό δείχνει σε μας, ότι μια μόνο λύση έχουμε. Πρώτα πρέπει να γίνουμε ισχυροί στο εσωτερικό για να μπορούμε να κοιτάμε τους ξένους στα μάτια. Να πάψουμε να είμαστε οι νεόδουλοι της νέας εποχής.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...