Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣΑΘΗΝΑ 8-10-2015.

Τα ισχυρά έθνη δομούνται απαραιτήτως επάνω στην απόλυτη και ορθολογική διαχείριση τής εθνικής τους περιουσίας. Τα δε ισχυρά έθνη είναι εκείνα που διακρίνονται από τον συμπαγή εθνοφυλετικό ιστό, την κοινωνική δικαιοσύνη και την προσήλωση στην γεωπολιτική τους υπεροχή. Κατά συνέπεια το ιδανικό πολιτικό περιβάλλον στηρίζεται στην ύπαρξη Εθνικοκοινωνικού Κράτους που χειρίζεται αποκλειστικά τούς χρηματοοικονομικούς θεσμούς και τούς πλουτοπαραγωγικούς πόρους δίκαια και αναπτυξιακά στο σύνολο τής Εθνικής Κοινότητας.

Το Ελληνικό Έθνος εάν θέλει να εξασφαλίσει την ανεξαρτησία τής πολιτικής του οντότητας, πρέπει να λειτουργήσει ως αυτεξούσια δύναμη που σχηματίζει πέριξ αυτής τις συμμαχίες της κι όχι ως εξάρτημα υπερεθνικών συμμαχιών και οργανισμών. Το γεωστρατηγικό βάθος, ο ενεργειακός πλούτος και το κομβικό γεωπολιτικό παρατηρητήριο που μάς χαρακτηρίζει και μάς συνδέει με όλες τις ηπείρους, μάς οδηγούν στην στρατηγική κίνηση τού ελέγχου τής οικονομίας εντός και εκτός συνόρων. Σε όλα τα επίπεδα. Τραπεζικό, χρηματιστηριακό, διαμετακομιστικό.

Οι διακρατικές ομοσπονδίες και οι ενοποιημένες οικονομίες εξυπηρετούν την αναστολή τής ανάπτυξης και την ποδηγέτηση των εθνών κάτω από τούς ισχυρούς τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Είναι αρρωστημένες καταστάσεις που στρέφονται ενάντια στους κανόνες τής οικονομίας και τής διακρατικής συνεργασίας. Είναι αδύνατο να θέσεις τις φτωχές χώρες στα ίδια μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης με τις πλούσιες. Επιπλέον οι υγιείς συμμαχικές σχέσεις στηρίζονται στην ύπαρξη ισχυρών και αυτοτελών κρατών, έχουν να κάνουν με κράτη που κοιτά το ένα το άλλο στα μάτια και από το σπίτι του κι όχι στην τσέπη και με την εισβολή στο πορτοφόλι τού αδύναμου.

Το τραπεζικό σύστημα έχει παραδοθεί σε χέρια ιδιωτικά και ξένα, ο δε σχεδιασμός του έχει σκοπίμως υπερβεί τα γεωφυσικά σύνορα. Τα οικονομικά σύνορα έχουν ανοίξει από τις δυνάμεις τού σιωνιστικού νεοταξισμού πιο πριν από ότι τα γεωφυσικά. Σκοπός των παγκοσμιοποιητών είναι η εξαγορά προσοδοφόρων γαιών και συνειδήσεων, η πίεση στο πορτοφόλι τού ραγιά που έχει εκχωρήσει το εθνικό του εισόδημα για να επιβιώσει κάτω από την καθοδήγηση των προδοτικών κυβερνήσεων τού ξενοκίνητου αστικού καθεστώτος.

Οφείλουμε κατά συνέπεια να θεραπεύσουμε άμεσα και ριζικά μια διαστρέβλωση τού ρόλου των τραπεζών, τις οποίες επιπλέον θα επαναπατρίσουμε ως προς τον κεντρικό έλεγχο και τις αποφάσεις. Ο ρόλος των τραπεζών είναι η φύλαξη τού λαϊκού εισοδήματος, η διαχείριση των εθνικών συναλλαγματικών αποθεματικών και η στήριξη τής επενδυτικής δραστηριότητας από το κράτος επί ωφελεία των υποδομών και τής αυτάρκειας τής Εθνικής Κοινότητας.

Ο πλούτος τής χώρας και των Ελλήνων είναι ακατάσχετος και ανέγγιχτος νομικά και πρακτικά από ντόπιους και ξένους τοκογλύφους. Δεν βγαίνει έξω από τα εθνικά μας σύνορα και δεν υποθηκεύεται. Το δε σύστημα των ληστρικών τόκων μαζί με τα χρέη των παραγωγικών τάξεων που έχουν υπερβεί το κεφάλαιο των Ελλήνων τού μόχθου θα διαγραφούν ολοσχερώς. Θα λάβουν τον δρόμο τού ανύπαρκτου εθνικού χρέους και των μνημονίων. Μικρός τραπεζικός τομέας με την απόλυτη επιστασία τού Ελληνικού Εθνικοκοινωνικού Κράτους. Τράπεζες ελληνικές δίχως ίχνος νεοταξικών κεφαλαίων μέσα τους.

Εθνικοποίηση των τραπεζών το λοιπόν. Εθνικοποίηση και τού χρηματιστηριακού τομέα. Έλεγχος των στοιχείων άνομου πλουτισμού και ξεπλύματος τού χρήματος από παράνομες ενέργειες και δοσοληψίες. Το χρηματιστήριο να γίνει ο μηχανισμός συναλλαγής των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων. Των επιχειρήσεων τής γης, τής βιομηχανίας, τού εμπορίου, των Ελλήνων που στηρίζουν το κράτος και λαμβάνουν τα ανταποδοτικά οφέλη τής εργασίας και τής εμπιστοσύνης τους προς το Εθνικό Κράτος.

Σκοπός τής Εθνικοκοινωνικής Οικονομίας είναι η υλοποίηση τής εγχώριας και πραγματικής παραγωγικής διαδικασίας. Να υπάρξει αντίκρισμα χειροπιαστό, να συνδεθούν οι θέσεις εργασίας με το εθνικό προϊόν, να υπάρξει εγχώρια επάρκεια αγαθών και να επιτευχθεί η οικονομική και πολιτική σύνδεση εν συνεχεία όλων των ανά την οικουμένη Ελληνικών Κοινοτήτων με την Μητροπολιτική Ελλάδα. Πρώτα θα φτιάξεις εργοστάσιο και χωράφι ακμαίο. Θα παράξεις με τα δικά σου χέρια τροφή, υγεία, όπλο και εισόδημα. Οι δε οικονομικές υπηρεσίες θα διαχειριστούν την κατανομή τους σε όλη την επικράτεια, με γνώμονα τις εντολές τού Ελληνικού Κράτους.

Η εξόρυξη τού γεωφυσικού πλούτου και ο διαμετακομιστικός τομέας, η διάθεση των εθνικών πόρων στις κοινωνικές και εθνικές υποδομές τού κράτους, η συναφής εξαγωγική δραστηριότητα, είναι ζητήματα υπεύθυνου στρατηγικού σχεδιασμού μιας ανεξάρτητης πολιτικής διοίκησης. Το επιχειρηματικό και ερευνητικό δαιμόνιο των Ελλήνων υπάρχει σε επάρκεια. Η δε ανεξάρτητη διοίκηση είναι εκείνη που σκέφτεται, ενεργεί και επεκτείνεται στην διεθνή σκηνή για την Ελλάδα που λειτουργεί με συνέπεια στην φύση της ως Μεγάλη Δύναμη. Η γη μας είναι η δύναμή μας. Αυτή και ο χρηματοδότης μας.

Τέλος η Ελληνική Ομογένεια είναι ο κινητήριος μοχλός που μάς συνδέει με τις διεθνείς αγορές. Οι Έλληνες Ομογενείς δεν είναι ψηφομάζες για πολιτικάντικες παράτες ούτε ξένοι παρίες. Είναι κρίκοι αδιάσπαστοι τής μιας και ενιαίας ελληνικής φυλετικής αλυσίδας. Μέτοχοι ισότιμοι τής ζωής και τής ανάπτυξης τού Ανίκητου Ενωμένου Ελληνισμού.

Ενιαία και ακομμάτιστη λοιπόν θα ανασυσταθεί η συλλογική τους συνεννόηση. Οι πολιτικές, οι επιχειρηματικές και οι οικονομικές δραστηριότητες των Ελλήνων Ομογενών θα στηριχθούν από την Εθνικοκοινωνική Ελλάδα ενεργά, με στόχο την άνοδο Ελλήνων σε θέσεις κλειδιά. Ελληνοποίηση και στον οικονομικό τομέα ενάντια στην σιωνιστική παγκοσμιοποίηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Η ναυμαχία της Ναυπάκτου: Σταυροφορία εναντίον των Οθωμανών στις ελληνικές θάλασσες του 16ου αιώνα

Εκτύπωση
Τα χρόνια μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης ήταν μια ομολογουμένως δύσκολη περιοδος για τον Ελληνισμό: Το πρώτο μέρος του μεγάλου κεφαλαίου της Τουρκοκρατίας είδε τον ελλαδικό χώρο να έχει μετατραπεί σε ένα θέατρο πολεμικών συγκρούσεων μεταξύ των Οθωμανών και δυτικών δυνάμεων (Ενετών, Γενοβέζων κ.α.), που μάχονταν για την κυριαρχία στην ανατολική Μεσόγειο- με τους Έλληνες να βρίσκονται στη μέση, και πολύ συχνά να συμμετέχουν σε αυτές τις αναμετρήσεις είτε ως μισθοφόροι είτε εξαναγκαζόμενοι μέσω στρατολόγησης.

Αλέξης Τσίπρας σε ομογενείς: Επενδύστε τώρα στην Ελλάδα "Η Ελλάδα έχει μια κυβέρνηση με στρατηγικά οράματα"


Αλέξης Τσίπρας σε ομογενείς: Επενδύστε τώρα στην Ελλάδα
Έκκληση σε ομογενείς επιχειρηματίες των ΗΠΑ ώστε να στηρίξουν τη γενέτειρά τους ανεξαρτήτως ιδεολογικών τοποθετήσεων με την επένδυση κεφαλαίων στην Ελλάδα απηύθυνε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της 3ης εκδήλωσης του Hellenic Initiative που πραγματοποιήθηκε στο Word Trade Center στο νότιο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Γιατί επιστρέφει τώρα o όμιλος Marriott στην ΕλλάδαΟ Γιώργος Σπανός μιλά για τα σχέδια του ξενοδοχειακού κολοσσού στη χώρα μας αλλά και για τη συνεργασία με το Ledra Hotels and Villas
Μια δεύτερη ευκαιρία δίνει στην ελληνική τουριστική αγορά η διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων Marriott International, επιστρέφοντας σε παλιά «λημέρια» στις αρχές Οκτωβρίου. Η Marriott International, μία από τις τρεις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως έδωσε τα «χέρια» με την ελληνική αλυσίδα Ledra Hotels and Villas, υπογράφοντας συνεργασία που αφορά, σε πρώτη φάση, την πολυτελή μονάδα Domes of Elounda στην Ελούντα Λασιθίου.

Σύρος ειδικός: Ακόμα και οι σουνίτες υπέρ ρωσικής παρέμβασης!


Ο Διευθυντής του Κέντρου Στρατηγικών Μελετών του Πανεπιστημίου της Δαμασκού, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών, δρ. Ταλέμπ Ιμπραχήμ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «VZGLIAD» μίλησε για την αντιτρομοκρατική επιχείρηση της ρωσικής αεροπορίας και ανέλυσε πως πρέπει να αξιολογήσουμε τις δηλώσεις της Δύσης.
ΠΗΓΗ:http://www.vz.ru/politics/2015/10/5/770623.html
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Σωτήρης Δημόπουλος (http://sotiriosdemopoulos.blogspot.com.cy/)
Το ΝΑΤΟ εξέφρασε την βαθιά του ανησυχία και κάλεσε τη Ρωσία να «σταματήσει να βομβαρδίζει την μετριοπαθή αντιπολίτευση» στο Ιντλίμπ, τη Χάμα και τη Χομς. Αυτές οι περιοχές πραγματικά ελέγχονται από την αντιπολίτευση;

Τσίπρας: Ο πατέρας μου φυλακίστηκε επί Χούντας. Σκαλίζουν τα πάντα τώρα. Θα τους γυρίσει μπούμερανγκΟ Α. Τσίπρας απαντάει για την υπόθεση Φλαμπουράρη, για τις δουλειές του πατέρα του επί Χούντας και για το ιδιωτικό του παιδιού του (Vid)
Απαντήσεις για όλα έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1. Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για την επόμενη μέρα των εκλογών, για πιθανές συνεργασίες, για το ασφαλιστικό και τις συντάξεις, για την υπόθεση Φλαμπουράρη που έχει ανακύψει τις τελευταίες ημέρες, αλλά και για την επίθεση στην οικογένεια του.
Συγκεκριμένα, για τις συνεργασίες, ανέφερε:

Οι ρίζες του γερμανικού αυτο-πυρπολισμού


Του F. Roger Devlin (Counter Currents) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Οι μεγάλες ιστορικές αλλαγές συχνά τροφοδοτoύνται από ασήμαντα γεγονότα, αλλά έχουν βαθύτερες αιτίες πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο σε πολλές γενιές ή ακόμα και σε πολλούς αιώνες. Τα τρομακτικά γεγονότα που εκτυλίσσονται σήμερα στη Γερμανία λέγεται ότι ξεκίνησαν από ένα “tweet” που στάλθηκε επιπόλαια στις 25 Αυγούστου από την Υπηρεσία Προσφύγων και Μεταναστών της γερμανικής πόλης της Νυρεμβέργης.

Νέο SOS: Το προσφυγικό κύμα μεταφέρεται τώρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
Νέο SOS: Το προσφυγικό κύμα μεταφέρεται τώρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Χίλιοι μετανάστες, κυρίως πρόσφυγες από τη Συρία, βρίσκονται ακόμη υπό την επιτήρηση των δυνάμεων της τάξης στην πόλη Εντίρνε (Αδριανούπολη, βορειοδυτική Τουρκία), περιμένοντας να περάσουν στην Ελλάδα, ανέφερε φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.
"Δεν μπορούν να μείνουν εδώ. Θα μπορούν ίσως να μείνουν ακόμη μία ή δύο ημέρες, αλλά μετά θα πρέπει να φύγουν", προειδοποίησε ο κυβερνήτης της περιοχής που συνορεύει με την Ελλάδα και τη Βουλγαρία Ντουρσούν Άλι Σαχίν στο ειδησεογραφικό κανάλι NTV.

"Фокус": Η Μακεδονία είναι και θα παραμείνει ελληνική είπε ο πρόεδρος της Ελλάδας


Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, ΠροκόπιοςΠαυλόπουλος – γράφει το βουλγαρικό ‘Φόκους’-  στις γιορτές που είναι αφιερωμένες στην απελευθέρωση της πόλης της Ελασσόνας κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων, έλαβε τον τίτλο του ‘Επίτιμου Δημότη’ εκ μέρους των τοπικών αρχών. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Παυλόπουλος είπε ότι «Η Μακεδονία είναι και θα παραμείνει Ελληνική».

CDU: Ο Τσίπρας πρέπει τώρα να ξεκινήσει τις μεταρρυθμίσεις

«Η κατανόηση έχει στερέψει»

CDU: Ο Τσίπρας πρέπει τώρα να ξεκινήσει τις μεταρρυθμίσεις
Οι Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ επιμένουν στην ανάγκη μεταρρυθμίσεων  
Βερολίνο
Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει τώρα να προχωρήσει σε πράξεις και να ξεκινήσει επιτέλους τις μεταρρυθμίσεις που για καιρό αναβάλλονταν με τρικ, δήλωσε για το εκλογικό αποτέλεσμα ο γενικός γραμματέας του Οικονομικού Συμβουλίου των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) Βόλφγκανγκ Στάιγκερ. Προειδοποίησε μάλιστα ότι η κατανόηση των εταίρων έχει εξαντληθεί πλήρως.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΝ «ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΔΡΟΜΟ» ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ


Γράφει ο Ηλίας Κουσκουβέλη
Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και κατόχου της Έδρας ΓΕΕΘΑ στις Στρατηγικές Σπουδές «Θουκυδίδης»
  
Είναι μετά τα πυρηνικά ατυχήματα στην Ιαπωνία πουανησυχήσαμε και στην Ελλάδα και στην Κύπρο, συνειδητοποιώντας ότι περιβαλλόμαστε από χώρες που επιδίδονται στη χρήση πυρηνικής ενέργειας ή σε προσπάθειες απόκτησης πυρηνικών όπλων. Τότε έμαθε το ευρύτερο κοινό και για τα σχέδια της Τουρκίας να κατασκευάσει, σε συνεργασία με τη Ρωσία, τρία πυρηνικά εργοστάσια, στην περιοχή της Τραπεζούντας, στις Σαράντα Εκκλησιές (κοντά στα ελλαδικά σύνορα) και στο Ακούγιου, πάνω σε σεισμικό ρήγμα και απέναντι από την Κύπρο. 

Κλίντον προς Τσίπρα: «Ποια είναι η στρατηγική σας; Πού πάτε;»


Ελληνας πρωθυπουργός: «Περιμένω την υλοποίηση της δέσμευσης για το χρέος»
 Κλίντον προς Τσίπρα: «Ποια είναι η στρατηγική σας; Πού πάτε;»
Ν. Υόρκη αποστολή

Ο Αλέξης Τσίπρας, την Κυριακή το απόγευμα στο Clinton Global Iniative είχε μια πραγματικά θερμή προσφώνηση  από την Γιάννα Αγγελοπούλου: «Ο άνθρωπος στα χέρια του οποίου ο ελληνικός λαός έχει εναποθέσει την εμπιστοσύνη και το μέλλον του». Είχε επίσης συνομιλητή τον Μπιλ Κλίντον και διασφαλισμένη την μετάδοση της συζήτησης από το CNN. Ήταν σαν να κέρδισε το τζάκι ποτ, μόνο που η ζωή είναι πιο περίπλοκη από τις επιθυμίες.

Enel: «Τώρα είναι η ώρα για επενδύσεις στην Ελλάδα» Ανάπτυξη στη χώρα μας βλέπει ο επικεφαλής της Φραντσέσκο Σταράτσε


Enel: «Τώρα είναι η ώρα για επενδύσεις στην Ελλάδα»
Νέα Υόρκη 
Τώρα είναι η ώρα να επενδύσει κανείς στην Ελλάδα, δήλωσε στον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό CNBC ο διευθύνων σύμβουλος της ιταλικής ενεργειακής εταιρείας Enel, Φραντσέσκο Σταράτσε, στο περιθώριο του συνεδρίου Αμπροσέτι την περασμένη Παρασκευή στην Ιταλία.

Την άποψη του Σταράτσε συμμερίσθηκε ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Πιερ Κάρλο Παντοάν. «Εάν κάνεις προβολή της Ελλάδας στα επόμενα πέντε έως δέκα χρόνια, θα δεις ότι -αν εφαρμοσθούν οι μεταρρυθμίσεις- ο δυνητικός ρυθμός ανάπτυξης θα αυξηθεί, οι

ΠΡΑΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ

___________Σε μια εποχή, όπου, όταν υπερασπισθής τα εθνικά σου φρονήματα και συμφέροντα, κινδυνεύεις να χαρακτηρισθής ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, (το χειρότερο μάλιστα είναι να σε κλείσουν και στην φυλακή, επικαλούμενοι τον αντιρατσιστικό νόμο), οι Έλληνες της Αμερικής, (τί λέγω;  οι ανά την υφήλιο Έλληνες-Μακεδόνες) προέβησαν σε μια ηρωϊκή πράξη! Συνέταξαν ένα Ψήφισμα Διαμαρτυρίας και απέστειλαν πρός τό Γενικό Γραμματάε του Ο.Η.Ε., διαμαρτυρόμενοι για τα όσα είπε ένας ανόητος καί ανιστόρητος Αντιπρόεδρος του Κοιοβουλίου της ΠΓΔΜ, ο κ.  Μιλόσοσκι, στο Τορόντο του Καναδά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...