Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ! ΕΥΓΕ! Υποχρεωτικά υπό τα όπλα ώς 65 ετών. Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για την Παλλαϊκή Αμυνα …


Υπό τα όπλα και με συνεχή στρατιωτική εκπαίδευση τίθεταιολόκληρος ο ικανός πληθυσμός της χώρας, σύμφωνα με το νομοσχέδιο περί «Παλλαϊκής Αμυνας» που έχει καταρτίσει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και που κατατίθεται προς ψήφιση στη Βουλή εντός του Ιανουαρίου. Στην έννοια «ικανός ή ενεργός πληθυσμός» περιλαμβάνονται, όπως ρητά αναφέρεται στο άρθρο 6 του νομοσχεδίου, οι άρρενες ηλικίας 19-65 ετών και οι γυναίκες ηλικίας 19-50 και σε εθελοντική βάση οι νέοι και οι νέες 16-18 ετών, οι άρρενες άνω των 65 ετών και οι γυναίκες άνω των 50 ετών. Η συμμετοχή στα τμήματα της Παλλαϊκής Αμυνας είναι υποχρεωτική για όλο τον «ικανό πληθυσμό».

Αρχαιολόγοι λένε ότι βρήκαν τα Σόδομα, τη Βιβλική πόλη της αμαρτίας



Ανασκαφές δέκα χρόνων στην περιοχή Tall el-Hammam της Ιορδανίας έφεραν στην επιφάνεια μια πόλη που σύμφωνα με την ομάδα αρχαιολόγων ενδέχεται να είναι η βιβλική πόλη της αμαρτίας, τα Σόδομα

Ενώπιον της δικαιοσύνης ο πρόεδρος της Καταλoνίας, Αρτούρ Μας



Ενώπιον της δικαιοσύνης ο πρόεδρος της Καταλoνίας Αρτούρ Μας, που ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για τη διεξαγωγή του άτυπου δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της περιοχής, τον Νοέμβριο του 
2014 

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα δεκάδων ατόμων στο «κόλπο με τη ΔΕΗ»

Με λεία πάνω από 350.000 ευρώ



Εξαρθρώθηκε κύκλωμα δεκάδων ατόμων στο «κόλπο με τη ΔΕΗ»
Μία από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία  
Αθήνα
Τουλάχιστον 66 κλοπές, έξι ληστείες και δύο απάτες έχουν διαπράξει, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα 30 μέλη της εγκληματικής ομάδας που από τα τέλη του 2014 είχε βάλει στο στόχαστρό της ηλικιωμένους στην Αττική.

Ε.Καρακώστας: Το μνημόνιο να εφαρμοστεί στα κόμματα της κλεπτοκρατίας

Στη Βουλή των Ελλήνων θα μιλήσει ο Φρανσουά Ολάντ


Ο Γάλλος πρόεδρος θα επισκεφτεί τη Βουλή στις 23 Οκτωβρίου. Αυστηρά μέτρα ασφαλείας
Ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων θα εκφωνήσει την ερχόμενη Παρασκευή 23 Οκτωβρίου ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ στο πλαίσιο της διήμερης επίσημης επίσκεψής του στη χώρα μας (22 και 23 Οκτωβρίου).

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ


Γράφει ο Νίκος Παπαγεωργίου
 
Τι είναι ο Εθνομηδενισμός; Η απαξίωση κάθε έννοιας της πατρίδας, του έθνους, της φυλής, των παραδόσεων, της γλώσσας. Αυτός είναι ο Εθνομηδενισμός. Παρελκόμενα του; Η θεοποίηση της παγκοσμιοποίησης, της νέα τάξης, ανοχή και διευκόλυνση της λαθρομετανάστευσης με συνέπεια την αύξηση της εγκληματικότητας ,αλλά και η εξαθλίωση του λαού μέσωτων μνημονίων.

Ανατροπές στη σκακιέρα της Μέσης Ανατολής: Ο Πούτιν βομβάρδισε και τα σχέδια του Ερντογάν

Russian President Vladimir Putin. EPA/SERGEI ILNITSKY
Του Γιάννη Καστριώτη - Γεωπολιτικές ανατροπές στην ισορροπία τρόμου στη Μέση Ανατολή, οι οποίες επηρεάζουν άμεσα και την ευρύτερη περιοχή, οι οποίες στριμώχνουν την Τουρκία, που κατά την προσφιλή τακτική της επιχειρεί να αποκομίσει οφέλη εξάγοντας την κρίση προς δυσμάς, έχει επιφέρει η απρόβλεπτη στο εύρος της στρατιωτική παρέμβαση της Ρωσίας στη Συρία. Η ρωσική επέμβαση εκδηλώθηκε τη στιγμή που κορυφωνόταν το «παράδοξο» ενός πολέμου με τους 250.000 νεκρούς και τα 6 εκατομμύρια πρόσφυγες:
Η Συμμαχία υπό τις ΗΠΑ πλήττει το ISIS αλλά και τις κυβερνητικές δυνάμεις του καθεστώτος Ασαντ. Οι Ρώσοι χτυπούν το ISIS αλλά και τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης. Και έτσι ο κίνδυνος είναι να δημιουργηθεί μια νέα ισορροπία θανάτου στη Συρία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...