Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

ΟΠΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣΑΘΗΝΑ 17-10-2015.

Στο κοινοβούλιο της ντροπής και της κατοχής μόλις ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος αποκάλυψε ως αληθής Έλλην το έγγραφο του υπουργού εξωτερικών περί της κλήσεως προς τα κόμματα για να δώσουν τις προτάσεις τους περί της ονομασίας του ψευδοκράτους των Σκοπίων, αποκαλύφτηκαν οι προδοτικές προθέσεις των κομμάτων του συνταγματικού τόξου. Το σύνολο των κομμάτων της αστικής δημοκρατίας μίλησαν για γκάφα του υπουργού των εξωτερικών και το Ποτάμι ζήτησε τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, όπερ και εγένετο.

Η Αυστραλία θα εξοντώσει 2 εκατομμύρια άγριες γάτες! Αντιδράσεις από Μπριζίτ Μπαρντό και Morrissey

rgu3dtd4
Οι άγριες γάτες στην Αυστραλία, αποτελούν σοβαρό πρόβλημα για τη χώρα. Όπως αποκαλύπτει το Vocativ, τα «ενοχλητικά» αιλουροειδή απειλούν την βιοποικιλότητα της περιοχής γιατί όπως τονίζεται, ωθούν στην εξαφάνιση τουλάχιστον 27 ενδημικά είδη και είναι πιθανό να απειλήσουν επιπλέον 124 απειλούμενα είδη.

Αισιόδοξα μηνύματα από το μέτωπο της φοροδιαφυγής: Πρόστιμο πέντε χιλιάδων ευρώ σε γιαγιά για δύο κιλά καλαμπόκια!!!


Σε μία γριούλα, με μηδενικά εισοδήματα, θέλησαν ναεξαντλήσουν την αυστηρότητά τους υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας! Σε μία γριούλα που καλείται να πληρώσει πρόστιμο πέντε χιλιάδων για δύο κιλά καλαμπόκια!!! Η ηλικιωμένη γυναίκα, δεν είχε άδεια μικροπωλητή. Εντοπίστηκε όμως στη Βουνοπλαγιά, τις ημέρες της εμποροπανήγυρης, να ψήνει καλαμπόκια και να τα

Η έκθεση του State Department κάνει λόγο για διωγμό της Ορθοδοξίας στην Αλβανία

Η Ετήσια Έκθεση του Στέητ Ντιπάρτμεντ για τις Θρησκευτικές Ελευθερίες ανά τον κόσμο, δόθηκε στη δημοσιότητα και εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το τμήμα που αναφέρεται στην Αλβανία. Το κείμενο που κατά τη συνήθη πρακτική της Αμερικανικής διοίκησης εστιάζει σε θέματα και γεγονότα της δικής τους προτεραιότητας, αναφέρεται στην κατάσταση των θρησκευτικών κοινοτήτων κατά το έτος 2014. 

Ο Πρόεδρος της Σερβίας αρνείται να διαλύσει τη χώρα του για να μπει στην ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Σερβίας αρνείται να διαλύσει τη χώρα του για να μπει στην ΕΕ
Οι όροι των Βρυξελλών για το άνοιγμα του κεφαλαίου 35 στιςδιαπραγματεύσεις για την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι απολύτως απαράδεκτοι για τη Σερβία, τόνισε ο Σέρβος πρόεδρος, Τόμισλαβ Νίκολιτς, επισημαίνοντας ότι η συνέχιση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης είναι αδύνατη, αν το τίμημα της προσχώρησης στην ΕΕ είναι η αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσόβου. «Αυτό μου θυμίζει το τελεσίγραφο της Αυστροουγγαρίας το 1914,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...