Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ( ΠΕΡΙ ΖΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ )ΑΘΗΝΑ 19-10-2015.

Το Έθνος ως το σύνολο τής οργανωμένης πολιτείας και τής όμαιμης φυλετικής κοινότητας οφείλει να διασφαλίζει ομοίως την εθνική και την εδαφική του κυριαρχία. Να ρυθμίζει το δίκαιο και να επιβάλλει το συμφέρον του. Να φροντίζει με άλλα λόγια την αρτιμέλεια και την ασφάλειά του. Ώστε λοιπόν το Ελληνικό Έθνος οφείλει να εναρμονίσει την πολιτική και την γεωφυσική του παρουσία.

Χαζομπαμπάς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

  • )

Τι κι αν είναι γαλαζοαίματος; Ο μέλλων βασιλιάς της Μ. Βρετανίας δεν παύει να είναι ένας σούπερ χαζομπαμπάς και όταν του δοθεί η ευκαρία αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τα πριγκιπόπουλά του!

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ έχουν μαζί δυο παιδιά, τον πρίγκιπα Γεώργιο, 2 ετών σήμερα και τη μόλις 5 μηνών πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Κυβέρνηση: Τέλος η φημολογία για «κοινές περιπολίες» στο Αιγαίο

Θετική αποτίμηση της Συνόδου Κορυφής

Κυβέρνηση: Τέλος η φημολογία για «κοινές περιπολίες» στο Αιγαίο
Πρόσφυγες στο Αιγαίο   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
Αθήνα
Θετικά αποτιμά η κυβέρνηση τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, τόσο για το προσφυγικό ζήτημα όσο και για τη διαφύλαξη των ελληνικών θέσεων στο Αιγαίο και την Κύπρο, θέσεις που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο.
Η συνεργασία της ΕΕ με την Τουρκία

Ιός γίγαντας ξεφεύγει από τους πάγους της Σιβηρίας

Ιός γίγαντας ξεφεύγει από τους πάγους της Σιβηρίας


Γιγάντιους αρχαίους ιούς, ηλικίας 30.000 ετών απελευθερώνουν οι λιωμένοι πάγοι στον Αρκτικό Κύκλο.

Ο ιός με το όνομα Mollivirus sibericum προσβάλει αμοιβάδες, ενώ ανακαλύφθηκε πρώτη φορά στους λιωμένους πάγους το 2003. Το εκπληκτικό με τον συγκεκριμένο ιό είναι ότι έχει 1.200 γονίδια, πάνω από τα διπλάσια από ότι οι παραδοσιακοί ιοί.

Μηχάνη του Χρόνου: H μυστική οργάνωση που οδήγησε τον Χίτλερ στην εξουσία


Η αποκρυφιστική «Germanenorde», του Θεοντόρ Φριτς. Πώς ανέδειξε τον άγνωστο Αδόλφο Χίτλερ και ποιοι ήταν οι όροι για να γίνει κάποιος μέλος της
Κρυφές συναντήσεις, μυστικοί κωδικοί και τελετουργίες συνέθεταν το σκηνικό των μυστικών οργανώσεων αρχές του 20ου αιώνα. Μια από τις πιο γνωστές, που η δράση της καθόρισε τις πολιτικές εξελίξεις στην Γερμανία, ήταν η

Σφαγή συντάξεων στο προωθούμενο Ασφαλιστικό

Πλήττονται και οι παλαιοί συνταξιούχοι

Σφαγή συντάξεων στο προωθούμενο Ασφαλιστικό
Αν εφαρμοστούν τα μέτρα που προτείνει η Επιτροπή Σοφών, οι νυν συνταξιούχοι άνω των 1.000 ευρώ κινδυνεύουν να χάσουν από μία έως τρεις συντάξεις ετησίως   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Γερμανός τουρίστας σκότωσε τον ελέφαντα-εθνικό θησαυρό της ΖιμπάμπουεΟργή στη Ζιμπάμπουε. Γερμανός τουρίστας σκότωσε έναν ελέφαντα ηλικίας 50 και πλέον ετών
Ένας Γερμανός τουρίστας σκότωσε έναν επιβλητικό ελέφαντα ηλικίας 50 και πλέον ετών, που θεωρείται «εθνικός θησαυρός» στη Ζιμπάμπουε, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο συγκλίνουσες πηγές, κατά τη διάρκεια ενός σαφαριού που οργανώθηκε τρεις μήνες μετά τον θάνατο του διασημότερου λιονταριού της χώρας, του Σέσιλ, από έναν Αμερικανό οδοντίατρο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...