Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΗ ( ΠΕΡΙ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ )ΑΘΗΝΑ 22-10-2015.

Η κατάργηση των συνόρων και η νόθευση των εθνικών πληθυσμών συνθέτουν τον δούρειο ίππο για την εκ των έσω κατάληψη των εθνών. Είναι ένας βρώμικος πόλεμος των σιωνιστών που ξεκίνησε κατά κύριο λόγο σε βάρος τής Ελλάδος για δύο λόγους. Πρώτον διότι η διατήρηση τής εθνοφυλετικής ταυτότητας είναι συνάρτηση τής πίστης τού λαού και δεύτερον διότι η κοινωνική συνοχή ενός πολιτισμικά ανώτερου λαού είναι κάστρο ισχύος απροσπέλαστο.

Ξαφνική επίσκεψη Ασαντ στη Μόσχα

BBC, ΑΠΕ-ΜΠΕ, REUTERS, AFP

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Στη Μόσχα βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Σύρος πρόεδρος, Μπασάρ αλ Ασαντ, για μία ξαφνική συνάντηση με την ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, κατά την οποία, σύμφωνα με το Κρεμλίνο, συζητήθηκε η στρατιωτική σνεργασία τους και το πολιτικό μέλλον της Συρίας.

Η κυβέρνηση ανησυχεί για τις κινητοποιήσεις

Για πρώτη φορά η κυβέρνηση της αριστεράς θα βρεθεί αντιμέτωπη με απεργίες και συλλαλητήρια.

Η κυβέρνηση ανησυχεί για τις κινητοποιήσεις
Έντονη ανησυχία επικρατεί στο Μαξίμου για τις προγραμματιζόμενες κινητοποιήσεις, καθώς για πρώτη φορά η κυβέρνηση της αριστεράς θα βρεθεί αντιμέτωπη με απεργίες, συλλαλητήρια, με ισχυρή πιθανότητα να χρησιμοποιήσει τα ΜΑΤ, αλλά και τα στελέχη της να δεχθούν προσωπικές επιθέσεις.

Συγκλονιστικός ο Πατριάρχης Αντιοχείας στον ΠτΔ: Η μαρτυρική Συρία και ο Λίβανος ευχαριστούν εσάς και την Ρωμιοσύνη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Προκόπης Παυλόπουλοςδέχθηκε σήμερα, 20.10.2015, την Α.Θ.Μ. τον Πατριάρχη της Μεγάλης Θεουπόλεως Αντιοχείας, Συρίας, Αραβίας, Κιλικίας, Ιβηρίας και Μεσοποταμίας & πάσης Ανατολής κ.Ιωάννη Ι΄, τον οποίο συνόδευε ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ.Ιωάννης Αμανατίδης.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μακαριώτατε, θέλω να σας ευχαριστήσω για την επίσκεψη και να σας συγχαρώ για τη συμμετοχή σας στη Διάσκεψη των Αθηνών, που ήταν αφιερωμένη στον Θρησκευτικό και Πολιτιστικό Πλουραλισμό και στην Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...