Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Ο Ρώσοι έφτιαξαν τεράστια στρατιωτική βάση στην Αρκτική Mάχη τώρα για τον πλούτο στους πάγους

       
Η Ρωσία έχει σχεδόν ολοκληρώσει την κατασκευή μιας τεράστιας στρατιωτικής βάσης στην Αρκτική, στα ανοικτά της ανατολικής ακτής της Σιβηρίας, σε μια προσπάθεια να τονίσει την παρουσία της στη μάχη που έχει ξεκινήσει για την εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου κάτω από τους πάγους.

Δ. Κουκούτσης: Τα κανάλια είναι μέρος και συνεργοί του βρώμικου συστήματος

Το 90% αγγίζει σήμερα η δημοτικότητα του Προέδρου Πούτιν

Το γύρο των ρωσικών αλλά και των διεθνών μέσωνενημέρωσης κάνει το γεγονός ότι η δημοτικότητα του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν έχει αγγίξει νέα ιστορικά υψηλά της τάξης του 90%. Ειδικότερα ανέρχεται στο 89,9% κα οι δημοσκόποι υποστηρίζουν ότι η ακόμη μεγαλύτερη άνοδος στη δημοτικότητα του Ρώσου ηγέτη οφείλεται στην "επιτυχημένη αντιτρομοκρατική επιχείρηση" στη Συρία, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Δημοψήφισμα ένωσης με τη Ρωσία σχεδιάζει η Νότια Οσετία

Στη διοργάνωση δημοψηφίσματος για ένταξη στη Ρωσική Ομοσπονδία προσανατολίζεται ο πρόεδρος της Νότιας Οσετίας Λέονιντ Τίμπιλοφ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΗΒΑΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Καμαρώστε το ρεντίκολο που αποκαλούσε «Κιτς» τις εκδηλώσεις εθνικής μνήμης!

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΙΤΣ

Μπορεί να είναι ο αχρηστότερος άρχοντας πόλης, είναι όμως αναμφισβήτητα ο άρχοντας του «Κιτς»

www.olympia.gr

Δημοψηφίσματα το Μάρτιο ή οριστική διχοτόμηση βλέπουν οι Τούρκοι

Δημοσιεύματα σε «Χουριέτ» και «Γενί Σαφάκ»
Άγκυρα: «Το Μάρτιο είτε θα υπογραφεί συμφωνία και θα πάει σε δημοψηφίσματα είτε εάν η ε/κ πλευρά το απορρίψει, η υφιστάμενη κατάσταση θα γίνει αποδεκτή από τη διεθνή κοινότητα ως μια λύση», αναφέρεται σε δημοσιεύματα των τουρκικών εφημερίδων «Χουριέτ» και «Γενί Σαφάκ», που αναδημοσιεύονται από τ/κ ΜΜΕ.
Προστίθεται επίσης ότι αυτό θα σημαίνει πως κανένα εμπόδιο δεν θα υπάρχει μπροστά από την Τουρκία στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων (με την ΕΕ).  

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, Η «ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ» ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ


φοτο1
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Σύμφωνα με αποκλειστικόδημοσίευμα της εφημερίδας Radikal, (20/10), στο Γκαζιαντέπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας βρίσκεται το μεγαλύτερο Κέντρο των Τζιχαντιστών στην Τουρκία. Εκεί σχεδιάστηκε και οργανώθηκε η διπλή βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα στις 10 Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο 110 άτομα κυρίως Κούρδοι που διαδήλωναν υπέρ της ειρήνης, αλλά και της επίθεσης στο Suruç στις 20 Ιουλίου και στο Ντιαρμπακίρ στις 5 Ιουνίου με πολλά θύματα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...