Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015

Ισλαμ, "Πως να δέρνεται τις γυναίκες σας" Μουφτής προς Μουσουλμάνους Ευρ...

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ - ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑΑΘΗΝΑ 26-10-2015.

Η Ελλάς για να βαδίσει με συνέπεια προς την φύση και την αποστολή της, χρειάζεται απαραιτήτως Ενότητα και Πίστη. Να συντρίψουμε τούς φορείς τής ηττοπάθειας και τής υλιστικής υποταγής. Να διαγράψουμε από την καρδιά μας τα ξένα και ψεύτικα χρέη. Κι ευθύς να βαδίσουμε προς την κορυφή. Να σχηματίσουμε Εθνικιστική Εξουσία. Και να χτίσουμε των Ελλήνων την νέα ηγεμονία.

Αυτό και μόνον είναι το αληθινό μας χρέος. Το χρέος το εθνικό. Το χρέος προς την ράτσα μας, προς την ιστορία μας, προς την πίστη μας, προς τον πολιτισμό μας. Το χρέος προς τις ελληνικές ψυχές που πέρασαν και εκείνες που έρχονται ξωπίσω μας. Να δικαιωθούν οι θυσίες. Να κυβερνήσουμε με πάθος τα θέλω και τα πρέπει μας. Να διαλυθούν τα νεοταξικά σκότη και ψεύδη από το Ελληνικό Φως και την Ορθόδοξη Αλήθεια.

Δεν πρέπει οι χαλαστήδες να μείνουν μέσα στην πολιτεία μας και να διατηρούνται στην επιφάνεια σαν τα επιπλέοντα λύματα. Δεν πρέπει να αφήνουμε τις αποφάσεις και τις βουλές τού κράτους στους αδιάφορους και τούς μισητές τού Έθνους που έχουν μάθει να σέρνονται και να υπηρετούν ξένους αφεντάδες. Ζημιά και οι δύο, αδιάφοροι και μισητές. Ζημιά όμως και εκείνοι που φυγομαχούν, που δεν παίρνουν το Έθνος στις πλάτες τους.

Το Ελληνικό Έθνος είναι ο Ηγεμών τού Κράτους. Είναι η ζώσα ιστορία τής Φυλής, είναι ο αιμάτινος ποταμός που ρέει ασταμάτητα ανοίγοντας δρόμους αλήθειας και προκοπής. Το νόημα τού ανθρώπου να διαβαίνει με ορθό το ανάστημα, να ισοπεδώνει όσους τού βάζουν εμπόδια, να φτιάχνει έργα ιεροπρέπειας και ισχύος ελληνικής, να σπάζει δεσμά δουλείας, να ενώνει ψυχές και εδάφη κάτω από την Γαλανόλευκη και τον Δικέφαλο Αετό.

Η ζωή τού Αληθινού Έλληνα, η ζωή τού Εθνικιστή Έλληνα δηλαδή δεν είναι μια ψεύτικη μάχη, δεν είναι μια μάχη πέριξ μιας κάλπης. Δεν είναι η ζωή μας μια κάλπικη μάχη. Η ζωή τού Έλληνα είναι ένας τοκετός δημιουργίας και ένας διαρκής πόλεμος για τον θρίαμβο τής Αλήθειας και των Αξιών τού Ελληνισμού. Να δημιουργήσουμε μια πλέρια Ελλάδα ενός νέου πολιτισμού, να δώσουμε το χέρι προς τα αδέρφια μας τής Αγίας Ρωμανίας Μας.

Το ποδάρι τής Τουρκίας έχει απλωθεί σε Θράκη και Νησιά Μας. Με πράκτορες, με ψευτορωμιούς πολιτικάντηδες, με τα πολεμικά της μέσα που μολύνουν το Αιγαίο, τον Πόντο και την Ιωνία Μας. Και ακόμη με τούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες και «πρόσφυγες» τζιχαντιστές. Δούλοι τού σιωνισμού και τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης όλοι τους. Σαν εκείνον τον ιμάμη που είπε τις προάλλες από τα Ιεροσόλυμα πως θα εξισλαμίσουνε με τούς πρόσφυγες και τούς μικτούς γάμους τα Ευρωπαϊκά Έθνη!

Μην απορούμε λοιπόν με την διαρκή έλευση των λαθρομεταναστών σαν πελώρια κύματα στην γεωπολιτική αυλή μας, στα νερά μας, στα νησιά μας, στις πόλεις και τα χωριά μας. Μην απορούμε για την ανοχή των πολιτικάντηδων που φτιάξανε νόμους και κρατούν τώρα την ξένη πλημμυρίδα ανάμεσά μας. Υπάλληλοι και όμαιμοι των νεοταξιτών οι γραικύλοι. Το ίδιο και οι ψευτοευρωπαίοι που κλείνουν τα σύνορά τους για να διαλύσουν τα δικά μας.

Μην απορούμε με την σύμπνοια των τζιχαντιστών και των σιωνιστών. Υπάλληλοι οι τζιχαντιστές και αφεντικά τους οι σιωνιστές, τα ίδια αφεντικά πολιτικών και Τούρκων και όλων των μορφωμάτων που λυμαίνονται τις Ελληνικές Πατρίδες στα προσωρινά βορειοανατολικά μας σύνορα. Και στην καθ’ ημάς Ανατολή οι ελληνορθόδοξοι πληθυσμοί διώκονται, με την Ρωσία να προτάσσει την απελευθέρωσή τους με στρατεύματα και διπλωματία.

Στην απέναντι όχθη βρίσκονται οι δούλοι τού αντίχριστου και των τόκων. Γνωστοί μισέλληνες που τούς ξέρουμε και μάς ζητούν μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους Έλληνες. Αυτό για το οποίο πρέπει να απορούμε είναι η ανοχή μας στα ξένα σώματα, είτε μιλούν ελληνικά είτε βαρβαρικά. Και να αναστρέψουμε αυτήν την αντιφυσική τάση τώρα, ΑΜΕΣΑ.

Να γενεί το Εθνικό Φρόνημα η μία και αδιαμφισβήτητη Εξουσία τής Ελλάδος. Να πορευτούμε με γνώμονα το πολιτικά ορθό. Και πολιτικά ορθό είναι το εθνικά επωφελές. Δίκαιο και συμφέρον τής Ελληνικής Φυλής ταυτίζονται. Λαϊκή Εθνικιστική Ηγεσία, Ελληνικός Λαός και Ελληνικός Στρατός. Στόχος απαρέγκλιτος Ελλάδα Λεύτερη και Μεγάλη. Ελλάς Ορθόδοξη και Ελληνική σε Αίμα, σε Ψυχή, σε Γεωπολιτικό Εύρος.

Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες είναι η απάντηση τής πιο ολόχρυσης και αυτοκρατορικής αυγής τού Ελληνισμού. Για να πάψουμε να έχουμε εχθρούς, πρέπει πρωτίστως να γίνουμε εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες Μεγάλη Δύναμη. Την ίδια ακριβώς στιγμή να εξαλείψουμε τον εχθρό με το να γίνουμε η πρωτοπορία, η φυσική ηγεσία τής Ορθοδοξίας και τής Εθνικής Ιδέας. Να γίνουμε μια άσπαστη αλυσίδα και να επιδοθούμε σε μια σταυροφορία απαιτήσεων και κατακτήσεων τής Ελληνικής Φυλής.

Οι Έλληνες ενωμένοι και προσηλωμένοι στην μεγαλοσύνη τής Πίστης και τής Φυλής είναι ανίκητοι. Ο δε ιερός σκοπός τής υπάρξεώς μας είναι αδιαπραγμάτευτος. Η Ελλάς ενώνει εκεί που η πανούκλα τής αστικής δημοκρατίας χωρίζει. Η δε ακεραιότητα τού Ελληνισμού είναι υπεράνω όλων. Ο Χριστός και η Ελλάς πολεμούν και νικούν τούς Σταυρωτήδες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Τουρκικά μαχητικά χτύπησαν ομάδα Κούρδων της Συρίας

Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16, εντόπισαν στον ποταμό Ευφράτη δύο βάρκες που διακινούσαν όπλα προς τους Κούρδους της Συρίας και τις κατέστρεψαν. Σύμφωνα με το τούρκικο δημοσίευμα στις βάρκες ήταν  μέλη της οργάνωσης YPG του κουρδικού κόμματος της Συρίας PYD.

ΛΑΓΟΣ Ι ΙΔΟΥ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Πούτιν: Επιχείρησαν να εξαπατήσουν ολόκληρο τον κόσμο


Ο Ρώσος πρόεδρος κατήγγειλε στη Λέσχη Βαλντάι την υποκρισία και την παραπλανητική τακτική της Δύσης.
Russian President Vladimir Putin
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν. Πηγή:Reuters
Εκατερίνα Σινέλσικοβα, RBTH
Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν μίλησε στην ετήσια συνεδρίαση της Λέσχης Βαλντάι (think tank ειδικών σε θέματα εξωτερικής και εσωτερικής πολιτικής), και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απειλή της αντιβαλλιστικής άμυνας των ΗΠΑ, στην εξάπλωση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, στη σύγκρουση στη Συρία και σε άλλα φλέγοντα θέματα. Η RBTH παρουσιάζει βασικά σημεία της ομιλίας του.

Ο τουρκικός στρατός σφυροκοπά καταφύγια Κούρδων στο Χακάρι

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, στην επαρχία Χακάρι συνεχίζεται ο βομβαρδισμός της περιοχής και συγκεκριμένα σε κρησφύγετα των μελών του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK), όπου έχουν εντοπισθεί αποθήκες όπλων των αυτονομιστών. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του φιλοκουρδικού κόμματος της Δημοκρατίας των Λαών- HDP, Σελαχατίν Ντερμιτάς,  έξι ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία,  κάλεσε από την επαρχία Μπατμάν, τους Κούρδους αυτονομιστές να σταματήσουν τις επιθέσεις κατά του τουρκικού κράτους. 

ΑΥΤΟΣ είναι ο άνθρωπος που θα έπρεπε να γνωρίζει όλη η Ελλάδα! Κι όμως! Δεν τον ξέρει κανένας… (ΦΩΤΟ)


athropos

Δείτε αυτό το πρόσωπο στη φωτογραφία… Είναι ένας άνθρωπος που αντίστοιχό του δεν υπάρχει στην παγκόσμια ιστορία. Το όνομά του Έιζα Τζένιγκζ.
Γεννήθηκε στην πολιτεία της Νέας Υόρκης και τον Αύγουστο του 1922, λίγες μέρες πριν την καταστροφή της Σμύρνης, βρέθηκε στην πόλη, να εργάζεται ως γραμματέας της YMCA.


Προειδοποιούμε το βίντεο είναι πολύ σκληρό…!ΙSIS: Τον πολτοποίησαν με το τανκ.

sok

Τον πολτοποίησαν με το τανκ…
Tο Ισλαμικό Κράτος του εξτρεμιστικό σουνίτικο κίνημα του
θρησκευτικού δόγματος της Σαουδικής Αραβίας του σαλαφισμού ουαχαμπιστισμού εκτέλεσε νεαρό παιδί σύριο στρατιώτη σε περειοχή της Χομς με φρικαλέο τρόπο. Οι ισλαμοπίθηκοι του έδεσαν τα χέρια πισθάγκωνα του φόρεσαν πορτοκαλί φόρμα τον είχαν ξυπόλητο και τον επιτηρούσαν με αυτόματα.Τον υποχρέωσαν να τον λιώσουν οι

Η απάντηση Γιαννακόπουλου στον Καμμένο για τις καταγγελίες! “Θα συνεχίσω τον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μου, δεν κάνω πίσω…”


giannak

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη γραπτή δήλωσή του ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος:
«Παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ένα ακόμη ρεσιτάλ ερμηνείας από τον εξαιρετικό “πολιτικό”, Πάνο Καμμένο, που χρησιμοποιεί το βήμα αλλά πολύ περισσότερο την ασυλία της Βουλής για να συνεχίζει να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό και να ρίχνει λάσπη σε όποιον στέκεται απέναντι σε αυτούς που πρόδωσαν τον ελληνικό λαό.

Μυστηριώδες πλάσμα βρέθηκε από μια ομάδα πυροσβεστών σε ακτή στην Ουρουγουάη! (ΒΙΝΤΕΟ)

B1


Το σώμα από ένα μυστηριώδες πλάσμα σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης βρέθηκε από μια ομάδα πυροσβεστών στις ακτές της Carmen del Parana στην Ουρουγουάη.
Το τέρας έχει μακριά δάχτυλα και ουρά και παρουσιάζει ομοιότητες με τον άνθρωπο.

ΤΡΩΜΕ… ΚΑΡΚΙΝΟ! Αυτά τα τρόφιμα πρέπει να τα αποφεύγετε.. (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

εφετ1


Έρχεται τώρα η παρακάτω ανακοίνωση του Νίκου Κατσαρού, προέδρου του ΕΦΕΤ, να μας επιβεβαιώσει και ν’ ανοίξει τα μάτια του καταναλωτικού κοινού για τους διατροφικούς κινδύνους σε σχέση με τον καρκίνο, που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας!
Θεωρώ υποχρέωσή μου να σας παραθέσω αυτό:Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς Ινστιτούτου Καρκίνου οι αιτίες που προκαλούν καρκίνο είναι περίπου γνωστές…
30% οφείλεται στο κάπνισμα, 33% στα τρόφιμα, 5% στην κληρονομικότητα και το υπόλοιπο 32% στις ακτινοβολίες, τους ιούς και τις ορμόνες.

Τα οπλικά συστήματα και τα πυρομαχικά που χρησιμοποιούν οι Ρώσοι στη Συρία και η εξέλιξη των επιχειρήσεων


350 ισλαμιστές σκοτώθηκαν σε Λαττάκεια και Χαλέπι καθώς έχουν περικυκλωθεί με αρκετούς να παραδίνονται αφού ο συριακός στρατός μαζί με την ρωσική αεροπορία έκοψε τις διόδους ανεφοδιασμού τους και τους σφυροκοπεί από έξι διαφορετικά σημεία ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας με Mil Mi 28, Su-24/25/34, TOS-1, BM-21 Grad. Τα ρωσικά μαχητικά χρησιμοποιούν πλέον τις βόμβες υψηλής ακρίβειας ΚΑΒ 1500 προκειμένου να χτυπήσουν ενισχυμένους στόχους αρκετά μέτρα κάτω από τη γη ενώ δόθηκαν στον συριακό στρατό ιρανικά τζιπ Safir με 107 mm MRLS. 

Τηλεδιάσκεψη είχε η Cristina Fernandez de Kirchner, με τον... πρόεδρο Πούτιν
...πρόεδρο Πούτιν

ΕΚΑΤΟ ΡΩΣΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ
700x318205_esad3_1
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Την πραγματικά εντυπωσιακήείδηση ότι περίπου 100 πλοία, πολεμικά, φορτηγά, κατασκοπευτικά και εμπορικά, μετέφεραν στρατό, πολεμοφόδια, υλικό για την δημιουργία μεγάλης ρωσικής βάσης στην Συρία και άλλα, αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Türkiye, επικαλουμένη και πληροφορίες του πρακτορείου ειδήσεων Reuters. Πολλά από αυτά τα πλοία, κυρίως φορτηγά, ακολουθούν την διαδρομή Μαύρης Θάλασσας προς το λιμάνι της Ρουμανίας την Κωστάντζα και στην συνέχεια περνούν ανυποψίαστα τα Στενά, ενώ άλλα έρχονται από νότο, από λιμάνια του Λιβάνου ή της Αιγύπτου δυο χώρες που έχουν συνταχτεί στο στρατόπεδο των υποστηρικτών της ρωσικής επέμβασης στην Συρία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...