Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

Μπαχτσελί: Δεν υπήρξε ρεζιλίκι και απάτη που να μην έγινε τους τελευταίους 5 μήνες
 ΝΤΕΒΛΕΤ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ
Δεν υπήρξε κανένα ρεζιλίκι που να μην το έζησε η Τουρκία,καμία απάτη που να μην έγινε, κανένα παιχνίδι που να μην παίχτηκε μεταξύ 7 Ιουνίου και 1η Νοεμβρίου στην Τουρκία, δήλωσε ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Σε γραπτή του δήλωση ο αρχηγός του ΜΗΡ αναφέρει ότι ο λαός αντί για κυβέρνηση συνασπισμού έδωσε βίζα στο ΑΚΡ για σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι το ΜΗΡ θα προστατεύσει μέχρι τέλους το όραμα του τουρκο-ισλαμισμού χωρίς να λυγίσει, χωρίς να φοβάται και χωρίς κανένα δισταγμό. 

ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΑΘΗΝΑ 3-11-2015.

Το ψευτορωμέϊκο των αγράμματων, των άπιστων και των προδοτών δεν αναγνωρίζει την γενοκτονία των Ποντίων, συντασσόμενο με τους τουρκομογγόλους και τους νεοταξίτες εμπόρους των εθνών. Εχθροί των Ελλήνων κι όχι ταγοί. Φωτιά και τσεκούρι μολυσμένοι.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΑΛΒΑΝΙΑ: Σχέδιο "δημιουργίας μαϊμού" Αρχιεπισκόπου-Τι απαντά ο Αναστάσιος

Image
Σε ανακοίνωση σχετικά με τις νέες προκλήσεις από πλευράςτου Νικόλα Μάρκου, ο οποίος εμφανίζεται ως «ορθόδοξος ιερέας», προβαίνει η Αρχιεπισκοπή Αλβανίας, τον οποίο καταγγέλλει ότι προ ημερών, 27 – 28 Οκτωβρίου 2015, επανήλθε σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς με νέο κατασκεύασμα ασυνάρτητων συκοφαντικών δυσφημήσεων ακόμη και αναιδών απειλών εναντίον της Ορθόδοξης Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Αλβανίας και του Προκαθημένου της.
«1. Ο Νικόλα Μάρκου δεν έχει καμία σχέση με την Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας, την αναγνωρισμένη από το κράτος.
2. Ουδεμία Ορθόδοξη Εκκλησία ούτε άλλη Εκκλησία στον κόσμο τον αναγνωρίζει ως κληρικό.

Νίμιτς: «Ήρθε η ώρα για την επίλυση του ονόματος με τα Σκόπια»

«Ήρθε η ώρα για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας. Η λύση μπορεί να έχει  μια σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, στον οποίο θα εμπεριέχεται ο όρος Μακεδονία», δήλωσε ο μεσολαβητής στη διαφωνία του ονόματος, Μάθιου Νίμιτς, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα πρακτορείου ‘ΙΝΑ. των Σκοπίων. Ενώ η σλαβική «24 Βέστι» θα σημειώσει για τις δηλώσεις του Μάθιου Νίμιτς:

Ο Ερντογάν ομολόγησε «συνωμοσία» διχοτόμησης της Τουρκίας

Ο Ερντογάν ομολόγησε «συνωμοσία» διχοτόμησης της Τουρκίας
Αν και το ισλαμιστικό κόμμα AKP στην Τουρκία κέρδισε τιςεκλογές με ποσοστό κοντά στο 50%, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δείχνει ανήσυχος και αυτό φαίνεται από δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα, στις οποίες κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να σεβαστεί το αποτέλεσμα των τουρκικών εκλογών. Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την προσευχή του σε τζαμί στην Κωνσταντινούπολη, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι οι Τούρκοι ψήφισαν για σταθερότητα, μετά το ναυάγιο των συζητήσεων για κυβέρνηση συνεργασίας που ακολούθησαν τις εκλογές του Ιουνίου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...