Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ Χίου στον άθεο, αντιστόρητο και Τουρκόφιλο υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, για τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ποντίων! (ΒΙΝΤΕΟ)


xios

Δείτε τη χθεσινή εκπομπή “ΜΑΚΕΛΕΙΟ5″ με τον Στέφανο Χίο…

Οι Ισλαμιστές στη Λιβύη απειλούν με αποστολή χιλιάδων μεταναστών στην Ευρώπη

Ο φόβος και η ανησυχία που σιγά σιγά αρχίζει να εξαπλώνεται στις ευρωπαϊκές χώρες με τη μεταναστευτική κρίση, αποτέλεσε εργαλείο για την ισλαμική ομάδα στην Τρίπολη της Λιβύης, που αυτοαποκαλείται «κυβέρνηση της Λιβύης», προκειμένου να αναγνωριστεί ως η μοναδική κυβέρνηση στη χώρα. Η προειδοποίηση έγινε από τον εκπρόσωπο του Γενικού Λαϊκού Κογκρέσου της Λιβύης, Τζαμάλ Ζουμπίν, σε συνέντευξή του προς τον δημοσιογράφο Κόλιν Φρίμαν,  της εφημερίδας του Λονδίνου «Daily Telegraph».

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣΑΘΗΝΑ 5-11-2015.

Επιμένουν οι μισέλληνες να ξεριζώσουν την ψυχή μας. Να αποβάλλουν τις αξίες μας και να εξοντώσουν τον Έλληνα μέσα στην ίδια του την Πατρίδα. Με τα τσιράκια τής πολιτικής και τούς ψευτοευρωπαίους εταίρους να προτάσσουν δημοκρατικές αρχές και ανθρωπισμούς πάνω από την Ελληνική Φυλή. Φτάνει να φέρουν αντίχριστο και παγκόσμια εξουσία.

Η ταυτότητα τής Φυλής για εμάς τούς Εθνικιστές είναι τα λάβαρα τής ελληνικής ψυχής. Τα λάβαρα τού ελληνικού εθνικιστικού αγώνα δεν παραδίδονται ποτέ, μάχονται έως εσχάτων και ή νικούν ή πίπτουν ηρωικά. Και η ταυτότητα τού Έλληνα γράφει Πατρίδα και Θρησκεία, Ελλάδα και Ορθοδοξία.

Επάνω από την οποιαδήποτε δημοκρατία ξένων και ανήθικων βρίσκεται η Λαϊκή Κυριαρχία των Ελλήνων στο Αίμα και την Ψυχή. Επάνω από τούς επαγγελματικούς ανθρωπισμούς για φυγόμαχους, πράκτορες, αλλόφυλους και αλλόθρησκους βρίσκεται η ζωή και το μέλλον των ελληνόπουλων. Και ακόμη η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής και η ελευθερία τής Πατρίδος που συντείνουν στην Ισχύ τού Ελληνικού Έθνους.

Μέσα στα εθνοκτόνα μνημόνια που έχουν αποδεχτεί οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τού συνταγματικού τόξου για δήθεν αμιγείς οικονομικούς λόγους, υπάρχουν σημεία καταδολίευσης των εθνικών και θρησκευτικών μας ζητημάτων. Οι νεοταξίτες ζήτησαν την οπισθοχώρηση τής Ελλάδος στα βορειοανατολικά μας σύνορα υπέρ των γειτονικών κρατικών μορφωμάτων. Ζήτησαν την κατάργηση των εθνικών και θρησκευτικών εορτών και αργιών. Ζήτησαν την απορρόφηση τού μεγίστου αριθμού των λαθρομεταναστών, τις κάρτες τού πολίτη, το αντίχριστο σφράγισμα. Και οι αστικοδημοκράτες τα αποδέχτηκαν όλα.

Η αφαίμαξη τού εθνικού εισοδήματος είναι το μέσον κοπώσεως τού λαού. Η οικονομική κρίση είναι η υπόγεια διαδρομή για την απώλεια ενέργειας και κυριαρχίας. Να μην υφίσταται οδός διαφυγής και ανάπτυξης, να βυθιστεί ο Έλληνας σε αδιέξοδα, φτώχια και διχασμούς. Και έτσι να επικρατήσει, όπως και συνέβη, η επίπλαστη πολιτική ορθότητα έναντι τής εθνικής ορθότητας. Να πουλήσουμε την ελευθερία μας, να αρνηθούμε τα άγια, την κοινωνική δικαιοσύνη, την εθνική ολοκλήρωση, ώστε να ζούμε κάτω από ξένα λάβαρα, ξένη εξουσία, λίγοι ανάμεσα σε ξένους υπηκόους τής «παγκόσμιας κοινωνίας πολιτών».

Είδαμε λοιπόν τις προάλλες την ανάληψη των καταυλισμών για πρόσφυγες και λαθρομετανάστες από την Ελλάδα, την Βουλγαρία και την Ιταλία. Είδαμε τον σχηματισμό κυβερνήσεως από απάτριδες και άθεους, σιωνιστοπροσκυνημένους δηλαδή, για πολλοστή δημοκρατική ψηφοφορία. Είδαμε την εκπροσώπηση τής Ελεύθερης Θράκης Μας από Τούρκους βουλευτές. Είδαμε τούς αρνητές τής ελληνικής ΑΟΖ, τής ελληνικής Βορείου Ηπείρου, τής ελληνικής Ιωνίας, να βγάζουν τον σκασμό για τις διεκδικήσεις εκ νέου ελληνικού εδάφους.

Οι ίδιοι αυτοί οι προδότες πολιτικάντηδες αποδέχτηκαν την κατάργηση τής 25ης Μαρτίου ως ημέρας Τιμής και Μνήμης τού Ευαγγελισμού τής Θεοτόκου και τής Εθνεγερσίας τού 1821 για την αποτίναξη τού τουρκικού ζυγού. Ομοίως για όλες τις εορτές που φέρνουν τούς Έλληνες κάτω από τα λάβαρα τής Ελλάδος και τής Ορθοδοξίας, μονοιασμένους και δυνατούς να ανανεώνουν τούς ιερούς όρκους τής Φυλής μας. Εντολείς τής δολοφονίας οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι. Δολοφόνοι οι ψευτοεξουσιαστές και οι σύμμαχοί τους.

Δεν λέγουν την αλήθεια στους ραγιάδες. Έχουν κρατήσει μυστικές τις συμφωνίες ενάντια στα ιερά και τα όσια, ενάντια στην Ιερή Ελλάδα. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες. Τώρα πλέον το σχέδιο γενοκτονίας και αφελληνισμού προχωράει στην υλοποίησή του. Όμως θα αποτύχει. Διότι τώρα ακριβώς βρισκόμαστε στην ιερότερη στιγμή. Στο σημείο μηδέν. Στην εθνική αντεπίθεση που οφείλουμε να πράξουμε ως Πατριώτες, ως Εθνικιστές, ως Ορθόδοξοι.

Στην άκρη όσοι θέλουν να κλειδώσουν τον Ελληνισμό μέσα σε μια κατευθυνόμενη κάλπη. Στην άκρη οι ανθέλληνες. Στην άκρη οι αντίχριστοι. Φωτιά και τσεκούρι στους προβατόσχημους λύκους που μάς κάνουν τούς σύμμαχους και γείτονες. Ψηλά τις Σημαίες. Να πάρουμε το Κράτος στα χέρια μας. Να κάνουμε την Ελλάδα Μεγάλη και Ισχυρή, Αληθινή και Ελληνική Ελλάδα.

Η Λαϊκή Κυριαρχία είναι ζήτημα που σχετίζεται με τούς Ζωντανούς Έλληνες, με τις αφυπνισμένες ελληνικές συνειδήσεις, με τούς Έλληνες που μάχονται το ίδιο καλά με το σταυρό και το ξίφος. Είναι οι Πιστοί, οι Εργάτες και οι Πολεμιστές μέσα στην κοινή και αδιαίρετη φύση τής Φυλής μας. Οι Έλληνες που επαναστατούν ενάντια στην φίμωση και τον βιασμό, αρνούνται τον συμψηφισμό ψίχουλων και σκυμμένου κεφαλιού. Οι Έλληνες που διοικούν και διοικούνται από την Φυλή, από το Ελληνικό Αίμα, από τον Θεό.

Από την άλλη πλευρά η Εθνική Κυριαρχία είναι ζήτημα που σχετίζεται πάλι με τούς Ζωντανούς Έλληνες που σμίγουν στην ίδια φύση μέσα με τούς Δίκαιους Έλληνες. Είναι οι Έλληνες που δράττουν ανά χείρας τα ιερά όπλα για να ολοκληρώσουν την επανάσταση που διεκόπη βιαίως, για να φέρουν πάλι μέσα από νέα εθνεγερσία την Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάδα στην κορυφή τού κόσμου. Για να γίνουν οι ζώνες γεωπολιτικής επιρροής και η γεωπολιτική μας γειτονιά, θάλασσα και πατρίδα απόλυτα ελληνική έως τον Πόντο Μας.

Το άθροισμα τής Λαϊκής και τής Εθνικής Κυριαρχίας είναι ζήτημα τής επικρατήσεως ενός Καθεστώτος Αριστοκρατίας τού Ελληνικού Αίματος. Η επικράτηση ενός Πολιτεύματος Χριστού και Ελλάδος. Η κοινή βουλή και βούληση Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού, Ελληνικού Λαού και Ελληνικού Στρατού. Ενωμένος Ελληνισμός ενάντια στην κομματοκρατία. Ανακατάληψη Πατρίδος και κραταίωση τού Ελληνικού Έθνους στις αποφάσεις του και τις εστίες του.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Mi Ultimo Tango en Atenas_APURIMAC feat ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ_Official Video

Μήνυμα στους σκληροπυρηνικούς της Ευρώπης

Μήνυμα στους σκληροπυρηνικούς της Ευρώπης
Η σκληρή γλώσσα του Αλέξη Τσίπρα περί «ανόητων» που επεξεργάζονταν το σενάριο Grexit το καλοκαίρι και περί «επικίνδυνων» αν συνεχίζουν να επιμένουν σε τέτοιο σχέδιο, φανερώνει ότι για κάποιοι στις Βρυξέλλες έχουν ακόμα στο πίσω μέρος του μυαλού τους την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Προφανώς ανέφεραν έγκυρες πηγές αυτό είναι σε γνώση του Μαξίμου και γι' αυτό ο Αλέξης Τσίπρας προς το τέλος της κοινής του συνέντευξης Τύπου με τον Μάρτιν Σουλτς σήκωσε τους τόνους, στέλνοντας μήνυμα στους σκληροπυρηνικούς της Ευρώπης και φωτογραφίζοντας μεταξύ άλλων τον Βόλφγκανκ Σόιμπλε.

ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ-Η Πυθαγόρεια Διατροφή εξαφανίζει το 95% των ασθενειών-Δες τι πρέπει να τρως για να ΣΦΥΖΕΙΣ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ!(φωτο)

arxaioi diatrofoi


Ακολούθησε τους κανόνες και δεν θα χάσεις!
Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».

Άγιοι τόποι. Ιεροσόλυμα. Ορθόδοξο οδοιπορικό.

Οι ΘΡΥΛΟΙ για την λύτρωση της Αγιά Σοφιάς από τα «αγαρηνά σκυλιά»! Τρέμουν οι Τούρκοι την ανάδυση της ορθόδοξης ταυτότητας του ναού – Η μυστική κρύπτη και η αποκάλυψη του εξαπτέρυγου αγγέλου… (φωτο)

NEA-PHOTO

Η Δέσποινα ταράχτηκε, κ’ εδάκρυσαν οι εικόνες.
«Σώπασε, κυρά Δέσποινα, και μη πολυδακρύζης,
πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά σας είναι»
Ένα «μυστικό» δωμάτιο στην Aγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης αποκαλύπτεται τώρα ως «θυρανοίξια» του κρυφού ιερού όπου είχε καταφύγει στις 29 Mαΐου 1453 ο βυζαντινός ιερέας για να συνεχίσει τη θεία λειτουργία που είχε διακοπεί στον κύριο Nαό της Aγίας Σοφίας. H ανακάλυψη οφείλεται στον καθηγητή του Πανεπιστημίου της Bιέννης Πολυχρόνης Eνεπεκίδης. Tο ξεχασμένο δωμάτιο εντοπίστηκε όταν η νέα διευθύντρια του Mουσείου της Aγίας Σοφίας Zαλέ Nτεντέογλου ρώτησε αν υπάρχει χώρος που να μην έχει ανοιχτεί και διέταξε να παραβιάσουν την κλειδαριά του συγκεκριμένου χώρου, αφού δεν υπήρχε κλειδί της πόρτας. Αποκαλύφθηκε τότε πως το δωμάτιο που δεν είχε ανοιχτεί από το 1968, υπήρξε εργαστήρι του Γκάσπαρο Φοσάτι (1809 – 1883), ο οποίος ακολουθώντας την εντολή του Σουλτάνου, αναστήλωσε πλήρως το μνημείο στη διάρκεια της περιόδου 1847 – 1849.

ΑΣΤΡΑΨΑΝ και ΒΡΟΝΤΗΞΑΝ οι Πόντιοι με τον ΑΘΕΟ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ και ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ που…παριστάνει τον υπουργό Παιδείας – Οργισμένη ανακοίνωση!!


filis

Έκλεψε τη…”δ(λ)όξα” της Ρεπούση!
Οργή επικρατεί στον Ποντιακό Ελληνισμό έπειτα από την δήλωση…του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη ότι η δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων Ποντίων δεν ήταν Γενοκτονία, αλλά «απλά εθνοκάθαρση».
Και είναι πάρα πολλοί οι επίσημοι εκπρόσωποι Ποντίων που καταφέρονται κατά του κ.Φίλη για όσα υποστήριξε δημοσίως.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ:Οι 13 Οικογένειες που Κυβερνούν τον Κόσμο – Οι «Σκιές» της Νέας Τάξης που καθορίζουν τις ζωές μας (βίντεο)


oikogeneies

Η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια και σοκάρει
Κάπου κοντά στην κορυφή της πυραμίδας, μια εξαιρετικά ελιτίστικη οργάνωση που είναι γνωστή ως το Συμβούλιο των 13 οικογενειών ενορχηστρώνει όλα τα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Συμβούλιο απαρτίζεται από τις κορυφαίες 13 πιο ισχυρές οικογένειες στη Γη.
Ολοένα και πιο μεγάλος αριθμός ανθρώπων συνειδητοποιεί ότι το 99% του πληθυσμού της Γης ελέγχεται από μια «ελίτ» του 1%, αλλά το Συμβούλιο των 13 οικογενειών αποτελείται από λιγότερο από 1% του 1% «ελίτ» και κανείς στη γη δεν μπορεί να κάνει αίτηση για ένταξη.

ΑΕΚ: Η αντίδραση του Αραβίδη στις δηλώσεις Φίλη για τη γενοκτονία των Ποντίων


ara

Τη δήλωση του Νίκου Φίλη για την Γενοκτονία των Ποντίων σχολίασε και ο επιθετικός της ΑΕΚ, Χρήστος Αραβίδης, «απαντώντας» στον υπουργό Παιδείας μέσω του Facebook.

Γενοκτονία Ποντίων: Ο Στρατηγός Φράγκος "πυροβολεί" Φίλη! "Ταυτίζεται με τους Τούρκους ΥΠΕΞ"


Image
Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος εναντίον Νίκου Φίλη για τηνΓενοκτονία των Ποντίων. Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ ρωτήθηκε από το metrosport.gr για τις δηλώσεις Φίλη και δεν μάσησε τα λόγια του. «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν μιλάνε για τέτοια θέματα.

ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΡΩΜΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ
5637e88a67b0a911f4773d70
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Υβριστικό κλίμα και φανερέςαπειλές κατά των Ρωμών και των άλλων μειονοτήτων στην Τουρκία, σημειώνει σε έρευνα της η ίδια τουρκική εφημερίδα, Hürriyet. Το χαρακτηριστικό αυτό κλίμα κατά των μειονοτήτων, (azınıklara sanal şiddet), έχει εμφανιστεί σε μεγάλη έκταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει την μεγάλη ανασφάλεια που επικρατεί στην σημερινή Τουρκία όσον αφορά την ύπαρξη των διαφόρων μειονοτήτων, αλλά και την προοπτική με την πλήρη επικράτηση των ισλαμιστών του Ερντογάν να αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό αυτή η κατάσταση με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ίδια την σωματική ακεραιότητα των μελών αυτών των μειονοτήτων.

Ούτε στον εχθρό σου! Δείτε τι της έκανε επειδή τον απάτησε!

Φίλης: Αναγνωρίζουμε τον πόνο των Ποντίων αλλά δεν ήταν γενοκτονία

MEGA ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ_ Θ. Αυγερινός για τη ρωσική τραγωδία 3 11 15

Όντεν εθεμελιώνασι οι άγγελοι την Πόλη

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...