Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ-Αυτή η σιδερένια πόρτα έκρυβε για 75 χρόνια ένα μυστικό που κανείς δεν έπρεπε να μάθει!(φωτο)


PORTA

Τι βρισκόταν πίσω από αυτή;
Το 1935 ο Dr. Thornwell Jacobs ήταν πολύ εκνευρισμένος με την έλλειψη έγκυρων πληροφοριών για τις σπουδές τους πάνω στους αρχαίους πολιτισμούς. Έτσι, αποφάσισε να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έφτιαξε την κρύπτη του πολιτισμού, μια χρονο-κάψουλα, που περιείχε μερικά από τα πιο παράδοξα πράγματα στον κόσμο.

Μα έχουν όνομα οι λεγάμενοι....λέγονται ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ!!

Οι Αλβανοί των Σκοπίων και του Κοσσόβου γιορτάζουν την νίκη του Σουλτάνου Ερντογάν

Οι Αλβανοί των Σκοπίων και του Κοσσόβου γιορτάζουν την νίκη του Σουλτάνου Ερντογάν (2)Οι Αλβανοί των Σκοπίων και του Κοσσόβου γιορτάζουν την νίκη του Σουλτάνου Ερντογάν!
Μαθαίνουμε από τα διάφορα αλβανικά ΜΜΕ πως οι αλβανοί των Σκοπίων και του Κοσσόβου γιόρτασαν (δείτε φωτογραφίες ) την μεγάλη νίκη του Ερντογάν στις εκλογές. Τι να πει κανείς; Αυτό που θα μπορούσαμε να διαπιστώσουμε είναι τα εξής απλά:

Η Ελλάδα του 21ου Αιώνα ως Γερμανικό Προτεκτοράτο στην άκρη της Ευρώπης

Ο τίτλος του κειμένου συνοψίζει την απεικόνιση της ελληνικής πραγματικότητας και τις προοπτικές της χώρας στη διάρκεια του αιώνα από ομογενή στις ΗΠΑ . Αυτό που το καθιστά  ιδιαίτερα ενδιαφέρον  για το κοινό στην Ελλάδα είναι το γεγονός ότι αποκαλύπτει την εικόνα που σήμεραπροσλαμβάνουν για την παλαιά πατρίδα τους οι καταξιωμένοι γόνοι της στο εξωτερικό.
 Παρουσιάζει έτσι χαρακτηριστικά της πραγματικότητας, των οποίων η ωμή σαφήνεια συγκαλύπτεται εδώ στην Ελλάδα από τον εθισμό της ρουτίνας, τον μιθριδατισμό του πληθυσμού και την πλύση εγκεφάλων, με γλωσσικά απορρυπαντικά. Επενεργεί έτσι σαν εγχείρηση καταρράκτη.
Γράφτηκε από ομογενή της Καλιφόρνιας , με δίπλωμα PhD στα Οικονομικά και απευθύνεται στον Όμιλο Ομογενών Καθηγητών Πανεπιστημίων  και διπλωματούχωνPhD στις ΗΠΑ. Και αυτό αποτελεί πρόσθετο τίτλο ενδιαφέροντος, δοθέντος πως πρόκειται για τους  ομογενείς ανώτερης μόρφωσης και επομένως διαμορφωτές κοινής γνώμης.
Ιδού σε σχεδόν πλήρη μετάφραση πως φαίνεται εκεί η Ελλάδα:
Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού 5-11-15

«Από Αναστάσιο Ρέτζιο προς τον Ηλεκτρονικό ΄Ομιλο Ελλήνων Καθηγητών και Ph Ds.
Αγαπητοί φίλοι του Ομίλου,

Ομολογία: Η Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκικής Στρατοχωροφυλακής στέλνει τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα

Την καταπληκτική αποκάλυψη ότι οι εκατοντάδας χιλιάδες λαθρομετανάστες προωθούνται από οργανωμένο κρατικό τουρκικό κύκλωμα στην Ελλάδα, αποκαλύπτει ένα φοβερό δημοσίευμα της εβδομαδιαίας τουρκικής επιθεώρησης, Aksyon, (τεύχος Νο 1000, στις 3-9 Φεβρουαρίου 2014).
Στο δημοσίευμα αυτό αποκαλύπτεται ότι μια από τις μεγαλύτερες τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, η Jitem, της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, είναι αυτή που μεταφέρει επί καθορισμένων διαδρομών τους λαθρομετανάστες προς την χώρα μας. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται στο ίδιο… άρθρο, ακόμα και η τουρκική ακτοφυλακή δεν έχει κανένα δικαίωμα να επέμβει σε αυτές τις επιχειρήσεις μεταφοράς λαθρομεταναστών της Jitem.

Ο προδομένος πρόσφυγας Οτζαλάν

Το παρελθόν πάντα στέλνει εισπράκτορες για να λάβουν τα οφειλόμενα και αντιπροσώπους να δώσουν τα χρωστούμενα 
Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Το ελληνικό κράτος στο ζήτημα των προσφύγων θα έπρεπε να μην κάνει διακρίσεις, εκτός από μία: τη θετική αντιμετώπιση της υπόθεσης του ηγέτη των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν.
Θα έπρεπε η κυβέρνηση Σημίτη να μην τον είχε αμπαλάρει για Κένυα, ώστε τελικά να καταλήξει στο τουρκικό μπουντρούμι, αλλά να επιτύχει τη διάσωσή του.
Αν δεν τον είχαν παραδώσει στους Τούρκους, όλα στην περιοχή μας, από το Κόσοβο μέχρι το Ιράκ, θα ήταν καλύτερα. 

Βουλγαρία: «Το ΝΑΤΟ βλάπτει σοβαρά τον πλανήτη»


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πρωτοβουλία πολιτών,διοργάνωσαν συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ, στη βουλγαρική πρωτεύουσα, για να γνωστοποιήσουν τις θέσεις τους- ότι, δηλαδή, τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ- που κυριαρχούν στη Βουλγαρία και σε άλλες χώρες, είναι μια αμιγής τρομοκρατική οργάνωση, όπως πιστεύει ο διοργανωτής της διαδήλωσης Ντένιο Παβλόφ.

Ηλίας Παναγιώταρος: Οι ανθελληνικές δηλώσεις Φίλη δίνουν δικαιώματα στου...

Ο Κακλαμάνης στον Θεοχάρη: Μην φωνάζετε και πάθετε τίποτα

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...