Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

Το Χαμόγελο του Παιδιού για την απόπειρα αρπαγής παιδιού μέσα σε σούπερ–μάρκετ «Ευτυχώς το παιδί έκανε έντονη φασαρία»

ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Απόπειρα αρπαγής ενός αγοριού 3 ετών σημειώθηκε στη Βάρη Αττικής, όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM, με την ευκαιρία συμπλήρωσης είκοσι ετών από την ίδρυση του συλλόγου.

Πιαστήκατε από τη γυμναστική;


Πιαστήκατε από τη γυμναστική;

Κατά τη διάρκεια της άσκησης οι μυϊκές ίνες πιέζονται, “τραβιούνται”, και οι πιο αδύναμες απ’ αυτές τραυματίζονται καθώς δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στο φορτίο της άσκησης. Ο οργανισμός αποκαθιστά με φυσικό τρόπο τις ίνες αυτές και τις αναδημιουργεί πιο ισχυρές – η διαδικασία αυτή ξεκινά 24 με 48 ώρες μετά την άσκηση και κατά τη διάρκειά της, δηλαδή για περίπου 2-4 μέρες, εμείς νιώθουμε “πιασμένοι”.

Στο κέντρο της Ιερουσαλήμ ανακαλύφθηκε Ελληνικό φρούριο του Αντίοχου Δ’ που είχε εξοντώσει τους Μακκαβαίους


Το οχυρό της Άκρας οικοδομήθηκε πριν 2.200 χρόνια – Για«εντυπωσιακά» ευρήματα κάνουν λόγο οι αρχαιολόγοι! Έπειτα από δεκαετίες ανασκαφών, ερευνών, θεωριών οι αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι έλυσαν ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της Ιερουσαλήμ, αποκαλύπτοντας πως ανακάλυψαν ένα αρχαιοελληνικό φρούριο 2.000 ετών κάτω από χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Το απαγορευμενο απο τα καναλια βιντεο της Μαλβίνα Κάραλη για τον Σημίτη και τα Ιμια
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ>>

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...