Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

ΗΠΑ: Πόλη του Μίσιγκαν εκλέγει το πρώτο δημοτικό συμβούλιο που κυριαρχείται από μουσουλμάνους


ΚΟ: Η αύξηση του αριθμού των μουσουλμάνωνμεταναστών και ο υψηλός αριθμός των γεννήσεων των οικογενειών τους, έφεραν την «ιστορική» αλλαγή. Η μέχρι πρόσφατα κυριαρχούμενη από ευρωπαϊκής καταγωγής χριστιανούς κατοίκους αμερικάνικη πόλη, παραδόθηκε στα χέρια των μουσουλμάνων. Με "δημοκρατικό" και αναίμακτο τρόπο.

ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ...;;; ΒΙΝΤΕΟ: Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ.... ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΣΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ Ή ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ...!!


Ένας δημοσιογράφος της γαλλικής εφημερίδας, του οποίου το διαμέρισμα βρίσκεται πάνω από το χώρο του Μπατακλάν, όπου σκοτώθηκαν πάνω από 80 άτομα, τράβηξε ένα από τα πιο σοκαριστικά βίντεο. Αυτή είναι η περιγραφή του.
«Προσπαθούσα να κάνω δουλειές στο σπίτι, η τηλεόραση ήταν ανοιχτή, όταν άκουσα κάτι που φαινόταν σαν εκρήξεις και αρχικά νόμιζα ότι ήταν από την ταινία. Ο θόρυβος ήταν τόσο δυνατός και βγήκα στο παράθυρο. Είμαι στον δεύτερο όροφο και από το διαμέρισμά μου φαίνεται η έξοδος κινδύνου του Μπατακλάν.

Το πνεύμα του Λενινισμού (ζει ανάμεσά μας)


Του Vladimir Moss, Ph.D.

Φίμωση της αντίθετης γνώμης – "καλή βία" - πόλεμος κατά της Εκκλησίας – πόλεμος κατά της οικογένειας – ιδιοκτησίες παραδίδονται σε ξένους – δωρεάν αμβλώσεις – "ελεύθερες" σχέσεις χωρίς κανένα ηθικό φραγμό. Το πνεύμα του Λενινισμού «ζει και βασιλεύει» στις μέρες μας…
Άλλο ένα καταπληκτικό κείμενο του Βρετανού αρθρογράφου που έγινε Χριστιανός Ορθόδοξος (Ρωσικό Πατριαρχείο) - σύντμηση από το εκτενέστερο άρθρο του "The Spirit of Leninism"
Άγαλμα του Λένιν στο Fremont του Seattle των ΗΠΑ! Πίσω του το μασονικό έμβλημα

Ποιά τα συμπτώματα της αρθρίτιδας και τι μπορείτε να κάνετε;


Ποιά τα συμπτώματα της αρθρίτιδας και τι μπορείτε να κάνετε;
του Αλέξανδρου Γιατζίδη, M.D., medlabnews.gr 
 
Κάθε φλεγμονή της άρθρωσης (ανεξαρτήτως αιτιολογίας) καλείται αρθρίτιδα. Η αρθρίτδα σε γενικές γραμμές μπορεί να είναι φλεγμονώδης (ρευματοειδής. ψωριασική, ουρική, αντιδραστική κ.α.) εκφυλιστική (οστεοαρθρίτιδα κ.α.), τραυματικη, σηπτική (μικροβιακή, ιογενής, μυκητιασική κ.α..
Η αρθρίτιδα αναφέρεται συχνά ως μία μόνο ασθένεια. Στην πραγματικότητα όμως, είναι ένας όρος που αναφέρεται σε περισσότερες από 100 ιατρικές παθήσεις που επηρεάζουν το μυοσκελετικό σύστημα, ειδικά τις αρθρώσεις όπου συναντώνται δύο ή περισσότερα οστά. Σε μερικές μορφές αρθρίτιδας επηρεάζονται επίσης και οι ιστοί στο εξωτερικό της άρθρωσης.

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙΑΘΗΝΑ 14-11-2015.

Ισλαμικό χτύπημα λοιπόν σε τέσσερα σημεία του Παρισιού με παρουσία πλήθους κόσμου. Εκατόμβη νεκρών. Όπλα, χειροβομβίδες, επιθέσεις αυτοκτονίας. Έχουμε μπροστά μας την μεγάλη επίθεση του Νεοταξικού Θηρίου με τα αιματοβαμμένα χέρια που το ίδιο εξέθρεψε ενάντια στον Χριστιανισμό, στον Άνθρωπο, στον Πολιτισμό, στην Εθνική Ελευθερία. Και η λύση είναι η επιστροφή σε αυτές ακριβώς τις Αξίες που βάλλονται.  

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ;;; > Ολάντ: Κλείνουν τα σύνορα της Γαλλίας – Θα νικήσουμε τους τρομοκράτες

Ολάντ: Κλείνουν τα σύνορα της Γαλλίας – Θα νικήσουμε τους τρομοκράτες
Συγκλονισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΓαλλίαςΦρανσουά Ολάντ στο πρώτο μήνυμά του μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. 
«Θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να εξουδετερώσουμε τους τρομοκράτες. Θα διασφαλίσουμε να μην ξαναγίνει ποτέ μία αντίστοιχη τρομοκρατική επίθεση. Έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία στους δρόμους του Παρισιού» είπε και συνέχισε: 

100 τραυματίες μέχρι τώρα στο Παρίσι - Έκτακτα μετρα ασφαλείας σε όλες τις χώρες της ΕΕ


wpid-20151114120900.jpg
Συναγερμος σε ολες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...