Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

ΜΙΑ...ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝΩΝ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!

Και ξαφνικά ο μέλλον υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας αναφέρθηκε ανοιχτά σε μια αλήθεια που συζητείται κρυφά, καθώς δεν ταιριάζει με την πολιτική «ορθότητα» των καιρών. Τι είπε ο Πολωνός μέλλον υπουργός Βίτολντ Βαζικόφκσι; Κάτι εν πολλοίς αυτονόητο. Ότι δηλαδή πολλοί από τους εκατοντάδες χιλιάδες Σύρους που φεύγουν από την πατρίδα τους, θα μπορούσαν κάλλιστα να πολεμήσουν για αυτή. Κι ας λάβουν και τα ανάλογα κίνητρα…

Η τούμπα της Ελένης Λουκα

Wiki Leaks: Τι γράφουν οι Αμερικανοί διπλωμάτες για Βαρθολομαίο, Ιερώνυμο και Χριστόδουλο


xristodoulos

H πορεία της Εκκλησίας της Ελλάδος, λόγω της απήχησης που έχει στον λαό, πάντα παρακολουθούνταν από τους ξένους διπλωμάτες, οι οποίοι αξιολογούσαν πρόσωπα και δράσεις. Με την άνοδο, δε, του μακαριστού Χριστόδουλου στη θέση του Αρχιεπισκόπου, οι ξένοι αφιέρωσαν «πολύ χρόνο και μελάνι» για να αναλύσουν τις παρεμβάσεις του στην Εκκλησία και την πολιτική, ακόμα και μετά την κοίμησή του. Το ίδιο συνέχισαν να κάνουν με τον κ. Ιερώνυμο, συγκρίνοντάς τον μοιραία με τον Χριστόδουλο.

«Σοκ» στο ευρωκοινοβούλιο…

Janusz Korwin-MikkeΠολωνός ευρωβουλευτής (KORWiN):

Φύλακας για την καρδιά μας το παρθένο ελαιόλαδο


Μελέτη στην Καλιφόρνια για το ελληνικό ελαιόλαδο

Φύλακας για την καρδιά μας το παρθένο ελαιόλαδο
Μελέτη για το ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο έκανε το Τμήμα Διατροφής του Πανεπιστημίου Davis της Καλιφόρνια και στο Ερευνητικό Κέντρο Διατροφής του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ στην Καλιφόρνια. Όπως έδειξε η μελέτη, το ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, πλούσιο σε ελαιοκανθάλη, μπορεί να προστατέψει το καρδιαγγειακό σύστημα και να αποτελέσει φύλακα για την καρδιά μας.

Άγχος: Σωματικά συμπτώματα που προκαλούνται από αγχώδεις διαταραχές


Άγχος
Το άγχος παρουσιάζεται μετά από έκθεση σε πιεστικές συνθήκες ζωής ή μετά από εκδήλωση ενός γεγονότος που αλλάζει την καθημερινότητα ή τα σημεία αναφοράς του ατόμου. Το γεγονός αυτό μπορεί να είναι ένα θλιβερό γεγονός (π.χ. θάνατος προσφιλούς προσώπου, απώλεια εισοδήματος, απώλεια εργασίας, διαζύγιο) ή ένα χαρμόσυνο γεγονός (π.χ. γάμος, εισαγωγή στο πανεπιστήμιο, εύρεση εργασίας, αποκατάσταση οικονομικού προβλήματος). Το άγχος αλλοιώνει την ικανότητα προσαρμογής του ατόμου στην καθημερινότητα.

Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟΥ ΕΙΧΕ "ΞΑΠΛΩΣΕΙ" ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑZΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ, ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟ;;;


Ακραίος εθνικιστής ο Αλβανός μακελάρης του ΜικρολίμανουΑλβανός υπερεθνικιστής, ανακατεμένος στα κυκλώματα τωνναρκωτικών, της μαστροπείας και των διαφορών του υποκόσμου φαίνεται πως είναι ο μακελάρης του Πειραιά, που σκόρπισε τον τρόμο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο Μικρολίμανο. Ο «πιστολέρο του Μικρολίμανου», όπως έγινε γνωστός, φέρεται να διατηρεί προσωπική σελίδα στο Facebook με το όνομα Berti Bako. Στο προφίλ του έχει φωτογραφίες με χασισόδεντρα, σημαίες της Αλβανίας, ενώ στις προσωπικές του φωτογραφίες συνοδεύεται από ένα σκύλο ράτσας πιτ μπουλ.

Γιατί ξαπόστειλα την κόρη μου την Αλεξάνδρα


Του Άγη Βερούτη
Έλαβα αυτό το σημείωμα χτες στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου από μια Ελληνίδα μάνα. 
Το αναδημοσιεύω αυτούσιο χωρίς φυσικά το όνομα.
Ουδέν σχόλιον:
"Γιατί ξαπόστειλα την κόρη μου την Αλεξάνδρα:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...