Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Οι αγρότες είναι η ψυχή της Ελλάδος

Πρώτη φορά αριστερά: Ξύλο και χημικά στους αγρότες

Τσίπρας: Τζαμί στην Αθήνα, πολλά τζαμιά στην Θράκη!

Ταυτοποιήθηκαν τα λείψανα του τσάρου Νικόλαου Β′

Με εξέταση DNA που πραγματοποιήθηκε από ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων ταυτοποιήθηκαν τα οστά του τσάρου Νικόλαου Β′ και έτσι πέρα από κάθε αμφιβολία τα λείψανα του τελευταίου αυτοκράτορα είναι αυθεντικά. Η υπόθεση δολοφονίας της οικογένειας των Ρομανώφ άνοιξε και πάλι τον Σεπτέμβριο ύστερα από αίτημα του Πατριάρχη Μόσχας Κυρίλλου που φοβόταν ότι τα προηγούμενα αποτελέσματα DNA των οστών που βρέθηκαν θαμμένα σε ορυχεία στα Ουράλια δεν ήταν αυθεντικά.
Επιμέλεια: Ανδρέας Μέγκος
Alexander III Romanov

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΙΔΕΑΑΘΗΝΑ 19-11-2015.

Η ανθρωπότητα βαδίζει σε νέο εκτεταμένο πόλεμο. Σκοπός των σκιωδών κυβερνητών που κινούνται μεταξύ πολιτικής και οικονομίας είναι να δημιουργηθεί μια βολική γεωπολιτική κατάσταση που θα οδηγήσει τούς εξουθενωμένους λαούς στην παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση. Και για να το πετύχουν αυτό χρειάζονται ηγεσίες που αρνούνται πίστη, λαούς, ιδέες.

Επιστολή Μητροπολίτου Πειραιώς προς Μουσουλμάνο

Επιστολή Μητροπολίτου Πειραιώς προς Μουσουλμάνο
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833, Fax +30 210 4518476e-mail: impireos@hotmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
Ἐν Πειραιεῖ τῆ17/11/2015

Σύλληψη δύο Σύρων στην Κω! Είχαν φωτογραφίες του ISIS στα κινητά τους

ImageΔυο Σύροι που έφτασαν προχθές στην Κω από τα τουρκικά παράλια θεωρήθηκαν ύποπτοι κατά τον έλεγχο καταγραφής και ταυτοποίησης, έγινε έλεγχος σε αποσκευές και αντικείμενα που είχαν μαζί τους και αμέσως σήμανε κόκκινος συναγερμός σε ΕΥΠ, αντιτρομοκρατική κ,αι ΕΛ.ΑΣ.
Στον έλεγχο που έγινε στα κινητά τηλέφωνα των δύο ανδρών βρέθηκαν αποθηκευμένες φωτογραφίες κουκουλοφόρων του ISIS, σημαία του χαλιφάτου, φωτογραφίες με όπλα, ενώ ο ένας από τους δυο φωτογραφίζεται με μια σημαία του ISIS.

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ ...
Το ότι διόλου τυχαία δεν επιλέγει ο οίκος του Γεωργίου Α' από την Δανία, για να καταστεί Βασιλεύς των Ελλήνων, μπορούμε να το διαπιστώσουμε από αυτή καθ' εαυτή την καταγωγή του, στην οποία είχε συμπερασματικά φθάσει ο ιερομόναχος, διδάσκαλος, σχολάρχης και συγγραφέας εξ' Ίμβρου, Βαρθολομαίος ο Κουτλουμουσιανός. Πολύ πριν επιλεγεί ως Βασιλεύς ο Γεώργιος Α', ο Βαρθολομαίος μετά από πολύ προσεκτική και εμπεριστατωμένη έρευνα την οποία είχε κάνει σε χειρόγραφα και συγγράμματα της Μονής Κουτλουμουσίου Ίμβρου, είχε διαπιστώσει ότι ο οίκος του Γεωργίου Α' της Δανίας, από την πατρική πλευρά είχε καταγωγήΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ από τον οίκο των Παλαιολόγων ! Το γιατί δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε την εγκυρότητα του συμπεράσματος του Βαρθολομαίου είναι καταφανές αν ανατρέξει κανείς στην χρονιά του θανάτου του. Το 1851 συνέβει ο θάνατος του μεγάλου σχολάρχου, κληρικού και συγγραφέως, δηλαδή δώδεκα ολόκληρα χρόνια πριν την επιλογή του Χριστιανού - Γουλιέλμου - Φερδινάνδου - Αδόλφου - Γεωργίου,ως δεύτερου Βασιλέως του νεοσύστατου Ελληνικού κράτους και επί βασιλείας Όθωνος ακόμη !

ΕΚΤΑΚΤΟ!! ΒΡΟΧΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΏΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!!

Στους δρόμους του Παρισιού ο στρατός - φωτογραφίες

Στους δρόμους του Παρισιού ο στρατός (φωτογραφίες)
Την εμφάνισή του έκανε στους δρόμους του Παρισιού από τοπρωί πέφτει βροχή πυροβολισμών σε τεράστια επιχείρηση των επίλεκτων δυνάμεων. Στρατιωτικά οχήματα εμφανίστηκαν στο Σαν Ντενίς και αρκετοί στρατιώτες μετέχουν στην επιχείρηση.
Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων οι Αρχές πιστεύουν ότι ταμπουρωμένος μέσα στο διαμέρισμα είναι ο Βέλγος τζιχαντιστής Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ που είχε εμφανιστεί στην Ελλάδα και είναι ο άνθρωπος που «ενορχήστρωσε» τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι.

Ένα «νέο» νόσημα που μεταδίδεται με το σεξ;

Εκατοντάδες χιλιάδες νέοι άνθρωποι, στη Βρετανία τουλάχιστον, μπορεί να είναι εν αγνοία τους μολυσμένοι με ένα «νέο» σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.
Αυτό αποκαλύπτει μία νέα μελέτη η οποία έδειξε ότι τομυκόπλασμα των γεννητικών οργάνων (mycoplasma genitalium), ένα βακτήριο που πρωτοανιχνεύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80, μπορεί να μεταδίδεται μέσω των σεξουαλικών επαφών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...