Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ 
Αγίου Νικόδημου του Αγιορείτου
Ιησού, Συ που δημιούργησες τους Αγγέλους, και είσαι Κύριος αυτών των αυλών όντων, που σε δοξολογούν ασίγητα, Σε δοξολογώ, Ιησού, που καλλώπισες όλα τα κτίσματα, Σ᾿ ευχαριστώ, γιατί με το λογικό που μου έδωσες τα βλέπω και τα χαίρομαι.

"Αητέν'ς επαραπέτανεν" παραδοσιακό Πόντου

Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΑΙΜ ΕΛΓΑΝΤΟΥΡ...


Επιστολή Μητροπολίτου Πειραιώς προς ΜουσουλμάνοΟ αγαπητός κ. Ναΐμ Ελγαντούρ, επικεφαλής της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος σε συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε στην Αθήνα στις 21 Σεπτεμβρίου με αφορμή την προσβλητική ταινία του διαδικτύου για το Ισλάμ και στην οποία συμμετείχαν ο θεολόγος κ. Α. Καρυώτογλου, η λογοτέχνης κ. Πέρσα Κουμούτση, η Κοινωνιολόγος κ. Τατιάνα Παπαναστασίου με συντονιστή τον δημοσιογράφο κ. Νασίμ Αλάτρα δήλωσε μεταξύ άλλων

«Και εδώ στην Ελλάδα υπάρχει ένας Μητροπολίτης που κατηγορεί συνεχώς την θρησκεία μας, ο Μητροπολίτης Πειραιώς …

Ισραήλ και ISIS


isis_israel1
της Ναταλίας Γρίβα, Διεθνολόγου - Η τρομοκρατική οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος» (ISIS) δημοσίευσε ένα βίντεο ενός στρατιώτη ο οποίος απειλεί για περισσότερες επιθέσεις κατά των Εβραίων. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο YouTube και επαληθεύτηκε η γνησιότητά του από την ιστοσελίδα SITE Intelligence Group, η οποία παρακολουθεί την δραστηριότητα της οργάνωσης. Στο βίντεο παρουσιάζεται ένας άνδρας με μάσκα και όπλο να προειδοποιεί ότι:

Η. Κασιδιάρης: "Βρώμα και τουρκολαγνεία στην κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου"