Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015

Καταγγελία ΙΝΚΑ: Εισάγουμε τουρκικά λεμόνια και τα δικά μας σαπίζουν στα δέντρα


“Τα ελληνικά λεμόνια μένουν στα δέντρα να σαπίζουν και οι μεγαλέμποροι εισάγουν λεμόνια από την Τουρκία. Και δεν είναι μόνο αυτό, τα τουρκικά λεμόνια ραντίζονται με επικίνδυνα και απαγορευμένα φυτοφάρμακα. Αυτές τις τρομερές καταγγελίες κάνει το Ινστιτούτο Καταναλωτών (Νέο ΙΝΚΑ) με ανακοίνωση του στον Τύπο. Διαβάστε το πλήρες κείμενο:

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ, ΕΙΚΟΝΕΣ!


ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗ ...ΡΩΣΙΑ!!!

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΣ ΘΕΜΑ ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣbilgic-jpg20141024220333
Ο Ρώσος Πρέσβης στην Άγκυρα, κλήθηκε από τo ΤουρκικόEntrez votre commentaire...Entrez votre commentaire...Υπουργείο Εξωτερικών  σήμερα προκειμένου να του γίνουν παρατηρήσεις εναντίον των ρωσικών αεροπορικών επιδρομών στους Τουρκμένους της Συρίας, δηλαδή σε χωριά στη βόρεια Συρία, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία. Ο εκπρόσωπος του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών Tanju Bilgic ανακοίνωσε ότι ζητήθηκε από τη Μόσχα ο άμεσος τερματισμός των βομβαρδισμών:

Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς - Απο την Γενοκτονία των Ποντίων στη Γενοκτονία των Μνημονίων

Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς - Απο την Γενοκτονία των Ποντίων στη Γενοκτονία των Μνημονίων
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
Εν Πειραιεί τη 19η Νοεμβρίου 2015.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Εκρήξεις οργής και αγανάκτησης σύσσωμου του ελληνισμού, ποντιακού και μη, εντός και εκτός Ελλάδος, προκάλεσαν οι πρόσφατες προκλητικές όσο και ανιστόρητες δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Ν. Φίλη, στις οποίες ο κατά τα άλλα φίλτατος κ. Φίλης επεχείρησε, με τρόπο καθόλου βέβαια φιλικό, αλλά παρά πολύ εχθρικό προς την ιστορική αλήθεια, να απομειώσει την ιστορική μνήμη φρικτών γεγονότων που στο σύνολό τους ακούουν στο όνομα: Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Σύμφωνα με την ειδησεογραφία, στις 2 Νοεμβρίου 2015 ο Υπουργός, προσεκλήθη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, στην εκπομπή του κ. Νίκου Χατζηνικολάου «ΕΝΙΚΟΣ» και σε σχετική συζήτηση για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από την τουρκική θηριωδία, απάντησε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα, όπως δημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδα:

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΛΕΥΚΟΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΖΥΘΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ !

Ken OKeefe Εμείς είμαστε η ISIS! (απίστευτος! τα λέει στεγνά)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...