Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΑΘΗΝΑ 23-11-2015.

Το κράτος είναι η οργανωμένη και συγκροτημένη έκφραση τής Φυλής. Δεν αποτελεί κατ’ ανάγκη μια σταθερή και αμετάβλητη απεικόνιση τής όμαιμης λαϊκής κοινότητας. Διότι το κράτος υπάρχει χάριν τού έθνους και επεκτείνεται όπου βρίσκεται το έθνος. Μπορεί να επεκταθεί, αλλά ουδέποτε να συρρικνωθεί. Διότι αν συρρικνωθεί το κράτος, τότε το έθνος εγείρεται και συντρίβει προδότες και τυράννους.

ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣΑΘΗΝΑ 22-11-2015.

Δεν κατάφεραν να εκλέξουν οι νεοδημοκράτες τον νέο τσοπάνη στο μαντρί τους. Και μιλάνε για το πλήγμα της αξιοπιστίας τους. Το πολιτικό σύστημα της αστικής δημοκρατίας τελειώνει. Η θέση του είναι στον σκουπιδοτενεκέ της ελληνικής ιστορίας.  Το Ελληνικό Έθνος αναλαμβάνει δράση. Οι Έλληνες δεν είναι ένας πειθήνιος λαός που κινείται ως αγελαία μάζα. Οι Έλληνες είναι μια καθάρια κοινωνία μαχητών που δραστηριοποιείται για την ανακατάληψη της Πατρίδος, για την ευημερία και την ισχύ της Φυλής μας. Σε ότι αφορά τις οικουμενικές λύσεις, η μόνη οικουμενική διέξοδος που οδηγεί στα υψηλά πεπρωμένα μας με ασφάλεια είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ο Ελληνικός Λαός και ο Ελληνικός Στρατός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ένα χαμένο νησί γνωστό από την αρχαιότητα μόλις ανακαλύφθηκε στο Αιγαίο Πέλαγος Αυτή είναι η συναρπαστική του ιστορία

περιοχή των Αργινουσών Νήσων, κατεχομένων σήμερα απο την Τουρκία
 Οι αρχαιολόγοι πιστεύουν πως αυτή η χερσόνησος ήταν κάποτε νησί, και μάλιστα τοποθεσία μιας θρυλικής ναυμαχίας της αρχαιότητας μεταξύ των Αθηναίων και των Σπαρτιατών.   THE LIFO TEAMΜια διεθνής ομάδα αρχαιολόγων και γεωφυσικών ανακοίνωσε πως ανακάλυψε ένα χαμένο νησί στο Ανατολικό Αιγαίο. Το νησί, αναφέρει το National Geographic, είναι γνωστό απ' τα γραπτά του αρχαίου Έλληνα ιστορικού Ξενοφώντα, και βρίσκεται κοντά στην τοποθεσία που έγινε η περίφημη Ναυμαχία των Αργινουσών.   

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν έγιναν οι εκλογές στη Νέα Δημοκρατία! (φωτο)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...