Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ

χαρτης
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Μεγάλη επίθεση κατά τωνΤζιχαντιστών στον θύλακα της πόλης Cerablus εξαπέλυσαν σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ οι Κούρδοι, με στόχο να ενωθούν με τιε ρωσοσυριακές δυνάμεις στο Χαλέπι και αφ’ ετέρου να ενωθούν με τον κουρδικό θύλακα στο Azez, υλοποιώντας τον λεγόμενο «Βόρειο Διάδρομο» που θα ενώνει σταδιακά τους Κούρδους της Συρίας με την Μεσόγειο.

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΑΘΗΝΑ 30-11-2015.

Η εκκαθάριση είναι μια οικονομική διαδικασία που σχετίζεται είτε με την αποπληρωμή τακτικών χρηματικών υποχρεώσεων είτε με την εξυγίανση ενός οργανισμού που βουλιάζει μέσα στα χρέη. Η εξυγίανση επιπλέον μπορεί να εφαρμοστεί μέσα στα πλαίσια ενός κράτους που έχει παραδοθεί μέσα στον αλλότριο υλισμό που σκοτώνει μεθοδευμένα τον πατριωτισμό. Διότι μια επιχείρηση μπορεί να χρεοκοπήσει, όχι όμως το κράτος, όχι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, όχι η εθνική ελευθερία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του RT: Δείτε τι έκαναν οι Τούρκοι και οι Αμερικάνοι, με το που έφτασαν οι Ρωσικοί S-400 στη Συρία

s-400


Τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400, έφτασαν στη Συρία την περασμένη Πέμπτη,..
Τόσο οι αμερικανικές όσοι και οι τουρκικές αεροπορικές δυνάμεις έχουν σταματήσει τις επιδρομές τους στο συριακό έδαφος από την «άφιξη» των ρωσικών αντιαεροπορικών-αντιπυραυλικών συστημάτων S-400 στην αεροπορική βάση Hmeymnin στη Συρία.

Παντελής Ζερβός: Ο αγαπημένος ηθοποιός που έζησε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ


Pantelis_Zervos
Ήταν παραμονές Χριστουγέννων του… 1908, 23 του Δεκέμβρη, όταν στην Περαχώρα, λίγο έξω απ’ το Λουτράκι, γεννιόταν ένας μεγάλος ηθοποιός….
Ο Παντελής Ζερβός. Τεσσάρων ετών ήταν όταν έχασε τη μητέρα του κι οκτώ τον πατέρα του.
Οι συγγενείς τότε τον έκλεισαν στο Τζάνειο ορφανοτροφείο.

ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ-ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ...ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ

Γράφει ο Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος  
Δημοσιογράφος – Αμυντικός αναλυτής

Ισλαμιστικό παραλήρημα υπέρ της Τουρκίας σε όλους τους αναθεωρητικούς κύκλους προκάλεσε η στρατιωτική ενέργεια, ενώ στην κοινή γνώμη των απανταχού μουσουλμάνων, ενισχύεται κάθετα – σε επικίνδυνα μετρήσιμο βαθμό – η αποδοχή του Ερντογάν ως του προσώπου φύλακα-προστάτη-τιμωρού. 
 
 Η ρήξη με το Ισραήλ προκάλεσε ρίγη συγκίνησης, η οποία πλέον τείνει να λάβει διαστάσεις φρενίτιδας, καθώς η Τουρκία κατέκτησε ένα τριπλό ρεκόρ: Είναι η πρώτη ΝΑΤΟϊκή δύναμη η αεράμυνα της οποίας καταρρίπτει ρωσικό αεροσκάφος, είναι η πρώτη συμβολικά ισλαμική δύναμη που καταρρίπτει ρωσικό/χριστιανικό μαχητικό και τέλος είναι η πρώτη στρατιωτική πρόκληση κατά της Ρωσίας η οποία μένει ατιμώρητη, καθώς η όποια απάντηση της Μόσχας δεν περιλαμβάνει στρατιωτική δράση κατά των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Αμερικάνοι στρατηγοί ζητούν πλέον ανοιχτά την αποπομπή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ!

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΟΥΕΣΛΙ ΚΛΑΡΚ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ.
«Έχει θέση στο NATO η Τουρκία»; Αμερικανοί στρατηγοί ζητούν την αποβολή της.

Αμερικανοί στρατηγοί ζητούν να εκδιωχθεί η Τουρκία από το NATO και οι Ευρωπαίοι αντιμετωπίζουν τον ηγέτη της ως “μέλος της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας”! Προφανώς στο θέμα του προσφυγικού η Τουρκία δεν μπορεί να αγνοηθεί και η Ευρώπη πρέπει να έχει σχέσεις και επαφές με την ηγεσία της. Όχι όμως σχέσεις …εξάρτησης με παρακάλια. Ο Ερνογάν είναι υποχρεωμένος να συμβάλλει ουσιαστικά στην λύση του προβλήματος κι όχι να κοροϊδεύει όπως κάνει μέχρι σήμερα.

Greece, Serbia and Russia παρουσιαση σε βίντεο των Στρατευμάτων των Ορθοδόξων Δυνάμεων απο τον Γεώργιο Παπασημάκη

Ομολογία-σοκ πράκτορα της CIA: Πληρώσαμε πολιτικούς, ΜΚΟ, δημοσιογράφους για να σφάξουμε τους Σέρβους!


Ο πρώην πράκτορας της CIA Ρόμπερτ Μπέιρ. Photo Spokeo,http://www.ebritic.com
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ!
Παρουσίαζαν πτώματα δολοφονημένων Σέρβων ως μουσουλμάνους – θύματα Σέρβων!
Κατέσφαξαν άμαχους Σέρβους και γυναικόπαιδα για να προκαλέσουν την αντίδραση του σερβικού στρατού.

Συριακό ΓΕΣ: Aπό τουρκικό έδαφος επλήγησαν θέσεις του συριακού στρατού……

0443
Θέσεις του συριακού στρατού επλήγησαν την προγούμενηνύχτα με πολλές ρουκέτες και οβίδες που προήλθαν από το όρος Jebel al-Aqra, που βρίσκεται επί τουρκικού εδάφους ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου του συριακού ΓΕΣ ο στρατηγός Ali Mayhoub.«Tην προηγούμενη νύχτα έντονα πυρά που στόχευαν ένα απόσπασμα του συριακού στρατού προήλθαν από το όρος  Jebel al-Aqra», δήλωσε ο Mayhoud, προσθέτοντας ότι « ο ανώτατος διοικητής του συριακού στρατού προειδοποίησε για τις σοβαρές συνέπειες μικας τέτοιας συμπεριφοράς».

Γ. Γερμενής: Η τρόικα είναι η πραγματική κυβέρνηση της Ελλάδας με Σύνταγ...

Ομάδα Σ (Ομάδα Σίγμα) Ελληνική αστυνομία - Omada S (Omada Sigma)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...