Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015

Δύο Σμήνη αεροσκαφών κρούσης στέλνει το Ιράν στη Συριακή βάση Τ4 Tiyas


su_24
Δύο μήνες μετά την στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στοΣυριακό εμφύλιο πόλεμο ο Πούτιν και οι σύμμαχοι του Ασαντ το Ιράν και η Χεζμπολάχ φαίνονται να προχωρούν στο επόμενο βήμα της στρατιωτικής τους εμπλοκής στον 5ετή πόλεμο.
Πιο αναλυτικά μετά την ανάπτυξη νέων Ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στην συριακή αεροπορική βάση Al-Sha’ayrat η οποία βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της πόλης Homs μια νέα αεροπορική βάση πρόκειται να παραχωρηθεί από την Συριακή Αεροπορία στον έτερο σύμμαχο της Δαμασκού το Ιράν.

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ρωσοτουρκική κρίση;

ΣAΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ


Στο άρθρο μας της Παρασκευής περιγράψαμε το τακτικό και το στρατηγικό-κοσμοϊστορικό πλαίσιο της κρίσης που ξέσπασε μεταξύ Ρωσίας-Τουρκίας, με αφορμή την κατάρριψη του ρωσικού Su-24 από τουρκικά F-16, στις 24 Νοεμβρίου 2015.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΑΘΗΝΑ 7-12-2015.

Ένα υγιές έθνος, ένα έθνος που αξίζει να ζει, φροντίζει την εσωτερική του ασφάλεια και την εδαφική του αρτιότητα. Τα δύο αυτά στοιχεία τής πολιτικής δρουν αλληλένδετα και διαρκώς μέσα στον ιστορικό χρόνο, συνθέτοντας την εξωτερική πολιτική τής εθνικής κοινότητας. Οι αγώνες των ηρώων και το εθνικό συμφέρον οδηγούν στην εκκαθάριση των αδικιών και την επιβολή των δικαίων που υπαγορεύει το ελληνικό αίμα.

ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!! ΟΡΘΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΟΡΔΗ" ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ!

ΕΙΣΒΟΛΗ: Πολλές χιλιάδες τούρκοι στρατιώτες εισέβαλαν στο Ιράκ

Troupes turques en Irak: le parlement irakien appelle à des représailles
Ο Hakim al-Zamili επικεφαλής της επιτροπής ασφαλείας καιάμυνας του ιρακινού κοινοβουλίου απαίτησε από τον ιρακινό πρωθυπουργό ν΄ανατρέξει στην πολεμική αεροπορία για να χτυπήσει τις τουρικές στρατιωτικές ορδές που εισέβαλαν στο έδαφος του Ιράκ. Απείλησε τους τούρκους εισβολείς ότι θα εμπλακεί σε πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον του αναφέρει η  Voice of Iraq. Οι τουρκικές καθεστωτικές αρχές έστειλαν 130 άνδρες στο Ιράκ κοντά στη Μοσούλη με το πρόσχημα να εκπαιδεύσουν ιρακοκούρδους μαχητές.Ωστόσο στην  τουρκική επέλαση κι εισβολή εκτιμάται ότι συμμετέχουν όχι περί τους 100 αλλά πολλές χιλιάδες τούρκοι στρατιώτες δήλωσε ο Hakim al-Zamili. Δεκάδες τανκ και θωρακισμένα οχήματα εισέβαλαν επίσης στο ιρακινό έδαφος στο βόρειο Ιράκ στη Μοσούλη.

Κλείνει 160 τζαμιά η Γαλλία!

Εννοείται ότι επιτέλους η Γαλλία αποφάσισε να χτυπήσει τηνρίζα του κακού που είναι τα σουνίτικα τζαμιά του μίσους. Αυτά που χρηματοδοτούνται από Τουρκία και Σαουδική Αραβία.

ΣΟΚ στο Λονδίνο: Άνδρας έκοψε το λαιμό επιβάτη του μετρό φωνάζοντας «για τη Συρία»

Στιγμές ατελείωτου τρόμου και πανικού εκτυλίχθηκαν στο σταθμό του Λεϊτονστόουν 
στο Μετρό του Λονδίνου.                                                                                                
  Ένας άνδρας εισέβαλε στο χώρο και έκοψε με μαχαίρι το λαιμό ενός περαστικού
 φωνάζοντας «αυτό είναι για τη Συρία».

Μιχαλολιάκος στη συζήτηση για τον προϋπολογισμο

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...