Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 14-12-2015.

Η εθνική ασφάλεια ενός κράτους χτίζεται τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του περιβάλλον. Η απόκρουση τής μαζικής διασάλευσης τής κοινωνικής συνοχής και τής εχθρικής εισβολής  που αποσκοπούν στην εξάλειψη τού Έθνους εμπίπτει στα ιερά καθήκοντα των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι δε Ένοπλες Δυνάμεις ανήκουν στην Φυλή και υπηρετούν την αρτιμέλεια και την ελευθερία τού Έθνους κι όχι το εκάστοτε κομματικό και διεθνιστικό κράτος.

Η φρούρηση των συνόρων έναντι των βίαιων και ξένων πληθυσμιακών μετακινήσεων και των κατακτητικών πολεμικών επεισοδίων φέρει την ίδια ακριβώς βαρύτητα για ένα αληθινά ελεύθερο και εθνικό κράτος. Ελεύθερο είναι το Κράτος που ανήκει στο λαό του και ελέγχει πλήρως τις εξουσίες και τα εδάφη του. Είναι εκείνο που καλύπτει πλήρως τα δικαιώματα τής όμαιμης φυλετικής κοινότητος και επιβάλλει κατά τρόπο απόλυτο τα εθνικά του δίκαια.

Ο Εθνικός Στρατός προασπίζει και κατακτά, αμύνεται και επιτίθεται, όταν το καλεί η εθνική ανεξαρτησία και η οφειλόμενη ισχύς. Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει τον Ελληνισμό και για κανέναν λόγο. Μήτε για πολυφυλετικούς μήτε για πολυπολιτισμικούς μήτε για οικονομικούς μήτε για λόγους ειρηνικής συνύπαρξης. Η εθνική ταυτότητα, η ιστορική δικαιοσύνη και η ανάπτυξη τής εθνικής μας κοινότητας ρυθμίζουν τις αποφάσεις τού Ελληνισμού. Και η εξασφάλιση τής οντολογικής μας ύπαρξης είναι αδιαμφισβήτητη αποστολή και χρέος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η ύπαρξη Εθνικού Στρατού λοιπόν είναι συμβατή μονάχα μέσα στα πλαίσια ενός αληθώς αυτεξούσιου, ενός Εθνικού Κράτους που υπηρετεί τούς δικούς του σκοπούς και επιδεικνύει τον ανθρωπισμό του στο αίμα τής Φυλής του. Δεν μοιράζει την Μακεδονία στους κομιτατζήδες και δεν δίδει το μισό Αιγαίο στους Τούρκους δολοφόνους των Πατέρων του. Δεν φτύνει στους τάφους των Ηρώων του, δεν ανακαλύπτει αλλού γενοκτονίες για να θάψει τις πραγματικές δικές του. Και φυσικά δεν αντικαθιστά τον λαό του με αλλογενείς και αλλοθρήσκους, γιατί έτσι θέλει το νεοταξικό κτήνος και τα κρατικά σκουπίδια που περιτριγυρίζουν την Ιερή Ελλάδα.

Αυτεξούσιο είναι το Λαϊκό και Εθνικιστικό Κράτος. Είναι η Εθνικοκοινωνική Ελλάς που αντιμετωπίζει τα εθνικά και τα κοινωνικά μας ζητήματα ως αδιαίρετη ενότητα. Είναι η Δίκαιη και Φυσική Ελλάς που ορίζει και μάχεται μαζί με τα παιδιά της σε κάθε μετερίζι. Στο μετερίζι τής δημιουργίας μα και τού πολέμου, στο μετερίζι τής πίστης και τού πολιτισμού, ολάκερο το Έθνος λογίζεται ως ένα Σώμα που μεταθέτει τα όρια του όπου ζει και αναπνέει ελληνισμός. Και μαζί του βαδίζουν μπροστά οι ιερές ελληνικές λόγχες.

Το σπίτι μας, οι ζωές μας, οι αγωνίες μας, οι θυσίες μας, οι μνήμες, τα μνημεία και τα μνήματα τα ελληνικά είναι πολύ ανώτερα από τις αφύσικες πολυεθνικές συνυπάρξεις και τις ξένες εγγυοδοσίες. Οι ανθρωποθυσίες χάριν τής τοποτηρητείας των ψευτοσυμμαχικών συμφερόντων που έχουν συμβεί στην Μικρασία και αλλού δεν πρόκειται να επαναληφθούν. Τα προσφυγικά δικαιώματα έχουν να κάνουν με την ανακατάληψη των Ελληνικών Πατρίδων που άφησαν πίσω τους τα αδέρφια μας τής Ιωνίας, τού Πόντου και πάσης σκλαβωμένης γης κι όχι με τον εποικισμό αλλότριων πληθυσμών.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και οι Δυνάμεις Ασφαλείας δεν θα αφήσουν τον κατακτητή να περάσει το Αιγαίο για να διαβεί στην Ελλάδα και την Ευρώπη, εδάφη ομοίως ευρισκόμενα υπό νεοταξική κατοχή. Η Ελλάς δεν είναι η έσχατη τής Δύσης, αλλά η ηγεμονική δύναμη τής Οικουμένης. Στην δε θέση τής Κερκόπορτας τώρα βρίσκεται η Πύλη που οδηγεί στην Ελληνίδα Ανατολή. Δεν υπάρχουν πλέον εκεί οι περιούσιοι έμποροι τής Αυτοκρατορίας για να την προδώσουν, αλλά οι Σταυραετοί που έχουν δώσει όρκο να υπερασπιστούν τις πολεμικές σημαίες τής Ελληνικής Φυλής έως την τελευταία ρανίδα τού αίματός τους.

Οι επίορκοι ριψάσπιδες και ψευτορωμιοί ηγετίσκοι, οι φωνές τού κοσμοπολιτισμού και τού διεθνισμού, θα ξεριζωθούν από τα σωθικά τού Έθνους και θα βουβαθούν για πάντα. Η Ελλάς θα εξακολουθήσει να υφίσταται ως Εθνικό Κράτος κι όχι ως επαρχία τής παγκόσμιας σιωνιστοδιοίκητης κοινωνίας. Την Πίστη μας την βαστούμε Ορθόδοξη, οργανικό σύνδεσμο τού Θεού με τον Οικουμενικό Ελληνισμό κι όχι με τον αντίθεο και μισελληνικό οικουμενισμό.

Που θα ανάψουμε κεριά; Μέσα στην Αγιά Σοφιά! Μες στο αρματαγωγό οι Πολεμιστές τής Φυλής μας θα βάλουν προορισμό τους την θάλασσα τού Μαρμαρά και τις ακτές τής Ιωνίας. Πυλώνας τής Νέας Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος είναι το Στρατηγικό Δόγμα Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια. Η Ελληνική Ιστορία δεν είναι απλά χαρτιά ούτε μια κομματιασμένη από προδότες υπόθεση, είναι η Χάρτα τής Αγίας και Ελληνικής Ρωμανίας Μας. Και η μισοτελειωμένη Επανάσταση θα γίνει φωτιά και σίδερο για να ολοκληρωθεί, διαπερνώντας τις πύλες τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης που ανοίγουν μαζί με την Αγιά Σοφιά μονάχα με ελληνικά σπαθιά.

Ο νους των δυνατών τού καιρού μας έχει σαλέψει και νομίζει πως μπορεί να παραγράψει δίκαια και αλήθειες που μονάχα ο Θεός τής Ελλάδος ορίζει. Θαρρούν πως γίνεται να εξουσιάσει το χρήμα επάνω από το αίμα. Πουλάνε ανθρωπισμό, πουλάνε δανεικές λαιμαργιές, σχεδιάζουν ενεργειακούς αγωγούς, όπως τότε στην Μικρασία.

Ας ανοίξουν λοιπόν οι ενεργειακοί δρόμοι. Ας ανάψει η φωτιά που θα ανοίξει τον ελληνικό δρόμο τής επιστροφής. Ας χαθούν οι κομματικοί φορείς τού διχασμού. Να εγερθεί η ενοποιός δύναμη τού Ελληνικού Έθνους. Να γίνουν το Εθνικό Φρόνημα και η Πίστη η μοναδική εξουσία τής Μεγάλης Ελλάδος. Και στην κορυφή τού εθνικού σχεδίου αιχμή τού δόρατος οι Ένοπλες Δυνάμεις μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Ο λαός του Ιράκ καταστρέφει οτιδήποτε τουρκικό υπάρχει στην χώρα (EIKONEΣ) Comment: 0

KAINE2

Δείτε πόσο εξόργισαν οι Τούρκοι τους Ιρακινούς με την εισβολή και κατοχή ιρακινού εδάφους, από το οποίο αρνούνται να αποχωρήσουν.
Αλλά και λόγω της εμφανούς τουρκικής υποστήριξης των ισλαμοφασιστών που δολοφονούν Ιρακινούς.

ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!! ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ



Τουρκοι στο ΝΑΤΟ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Δυο σημαντικές επιτυχίες είχε ηΤουρκία σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα  στους κόλπους του ΝΑΤΟ, στην ευρωπαϊκή έδρα της βορειοατλαντικής συμμαχίας. Αλήθεια η Ελλάδα που βρίσκονταν σε αυτή την εξέλιξη ? Όπως έγινε γνωστό η μόνιμη αντιπρόσωπος της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, η Tacan İldem, διορίστηκε βοηθός γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ μια θέση στρατηγικής συμμαχίας. Αλλά η μεγάλη επιτυχία των Τούρκων όπως το τονίζουν με έμφαση στην Άγκυρα, είναι ότι υπεύθυνος των επιχειρήσεων, (?)

ΕNΤΑΣΗ ΣΤΟ Β. ΑΙΓΑΙΟ: Ρωσικό πολεμικό πλοίο άνοιξε πυρ σε τουρκικό πλοίο ΒΑ της Λήμνου!

Ρωσικό πολεμικό πλοίο άνοιξε πυρ σε τουρκικό πλοίο ΒΑ της Λήμνου!
Ρωσικό πολεμικό πλοίο, 12 ναυτικά μίλια BA της Λήμνου,άνοιξε πυρ την Κυριακή σε τουρκικό ψαράδικο.
Το τουρκικό αλιευτικό δέχτηκε πυρά όταν έβαλε πορεία σύγκρουσης ενάντια στο ρωσικό πολεμικό πλοίο.
Σύμφωνα με τη Μόσχα το τουρκικό ψαράδικο κινήθηκε κοντά σε ρωσικό πολεμικό ανοιχτά της Λήμνου και το ρωσικό έκανε προειδοποιητικές βολές. Η Ρωσία κάλεσε τον στρατιωτικό ακόλουθο της Τουρκίας στη Μόσχα, να δώσει εξηγήσεις για το επεισόδιο στο Αιγαίο.

Ηχηρή παρέμβαση Αβραμόπουλου με αιχμές για χώρες της ΕΕ «Ιταλία και Ελλάδα δεν μπορούν να προχωρήσουν στην αναδιανομή αν οι άλλες χώρες δεν προσφέρουν θέσεις»


Ηχηρή παρέμβαση Αβραμόπουλου με αιχμές για χώρες της ΕΕ




«Είναι σαφές ότι Ιταλία και Ελλάδα δεν μπορούν να προχωρήσουν στην αναδιανομή προσφύγων αν οι άλλες χώρες δεν προσφέρουν θέσεις» δηλώνει στην Λα Ρεπούμπλικα ο ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για θέματα Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος. Αναγνωρίζει την σημαντική συμβολή της Ιταλίας «η οποία διέσωσε, στην Μεσόγειο, χιλιάδες ανθρώπινες ζωές». Παράλληλα, τονίζει ότι «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εργάζεται με τις ιταλικές αρχές για να βρεθούν λύσεις, ιδίως χάρη στην πλήρη ανάπτυξη των hotspot, για την καταγραφή των μεταναστών. Η Ιταλία είναι στην πρώτη γραμμή, αλλά κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνος του την κρίση αυτή».

Η Ρωσία δημιούργησε το δικό της οργανισμό οικονομικής αξιολόγησης - ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!!! ΕΥΓΕ!

Η Ρωσία προέβη σε επίσημη έναρξη του δικού της οργανισμού αξιολόγησης για να αντισταθμίσει την επιρροή των δυτικών οργανισμών, που επιβάλλουν ολοένα τις πιο απαισιόδοξες προοπτικές και γραμμές, για τους ρωσικούς οικονομικούς οργανισμούς. «Μετά την ολοκλήρωση  της καταχώρησης της νομικής οντότητας, ο Οργανισμός Ανάλυσης, Αξιολόγησης και Πιστοληπτικής Ικανότητας (АКРА ή АCRA) ξεκίνησε τις επιχειρησιακές δραστηριότητές του», ανέφερε η Ρωσική Κεντρική Τράπεζα.

BROTHERS OF THE WIND | Exclusive sneak-peek: Golden eagle hunts chamois

ΧΑΜΟΣ στη Θεσσαλονίκη:Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την σύλληψη του μικροπωλητή με τα κάστανα

kastanas

Αγρίεψαν οι πολίτες
Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το χθεσινό επεισόδιο με τον μικροπωλητή που πουλάει εδώ και 40 χρόνια κάστανα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τους αστυνομικούς που θέλησαν να τον συλλάββουν, διότι δεν είχε ανανεώσει την άδεια του. Στη Θεσσαλονίκη, ήδη αποφάσισαν να πραγματοποιοήσουν ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την σύλληψη του πλανόδιου μικροπωλητή.

Καταβροχθίζει η Ρωσία την Ανατολική Μεσόγειο;

Απόδοση κειμένου – Επιμέλεια: Χαραλαμποπούλου ΑγγελικήRussia Devouring the Eastern Mediterranean?
Burak Bekdil, Gatestoneinstitute

Στη φετινή συνάντηση των G-20 στην Αττάλεια της Τουρκίας, ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin , δήλωσε ότι το ριζοσπαστικό τζιχάντιστικό Ισλαμικό Κράτος (IS) χρηματοδοτούνταν από χορηγούς τουλάχιστον 40 χωρών, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων κρατών-μελών της G-20 – καταδεικνύοντας σαφώς, χωρίς να αναφέρει ονόματα, τη Σαουδική Αραβία και τη Τουρκία.

Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος - λαοσύναξη γιά τό θρήσκευμα στίς ταυτότητες ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...