Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥΑΘΗΝΑ 17-12-2015.

Ο θυμόσοφος λαός μας λέγει πως η στάμνα πάει πολλές φορές στη βρύση, μα μία φορά μονάχα σπάει. Και ακόμη πως φωνή λαού οργή Θεού λαλεί. Ο δε Άγιος Παίσιος είχε πει πως ο λαός μας θα θυμώσει με τούς πολιτικούς και θα τούς πάρει με τις πέτρες. Τούτη η στιγμή επέστη και οι πραματευτάδες τής ψήφου, έμποροι ψυχών και ιδεών, δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν πλέον σε έναν τόπο που μήτε δικός τους είναι μήτε τούς σηκώνει πια.

Ο Γόρδιος Δεσμός των τουρκικών προξενείων-Του Παναγιώτη Καράμπελα, στρατιωτικού αναλυτή

Karabelas webΑν υπάρχει κάτι που μας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μέλη του ζωικού βασιλείου είναι η ανεπτυγμένη μας ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε τα λάθη μας και να προσαρμόζουμε τις τακτικές μας έτσι ώστε να μην τα επαναλάβουμε. Εμείς οι Έλληνες όμως καταφέραμε εκτός από τους δικούς μας νόμους να παραβιάσαμε και αυτούς τους φυσικούς νόμους! Μια τέτοια περίπτωση είναι το…saga του Τουρκικού προξενείου στη Θράκη.

Εκκένωση περιοχών στην Ανατολική Τουρκία - Φόβοι για γενικευμένο πόλεμο Τουρκίας-ΡΚΚ

PKK_flag_1978-700

Ολοταχώς σε ανοιχτό πόλεμο οδηγείται η Τουρκία με το ΡΚΚ. Τούρκοι και Κούρδοι συγκεντρώνουν δυνάμεις και εκκενώνουν περιοχές από αμάχους, οι τουρκικές δημόσιες υπηρεσίες και κλείνουν και οι υπάλληλοι αποχωρούν. Για την Άγκυρα ένας πόλεμος κατά του ΡΚΚ θα σημαίνει την ανάπτυξη ισχυρών στρατιωτικών δυνάμεων στις κουρδικές πόλεις. Για το ΡΚΚ το σίγουρο σημάδι θα είναι η ανάπτυξη έμπειρων μαχητών του από τα βουνά στις πόλεις.

Απώλεια εθνικής κυριαρχίας: ''H Νέα Frontex θα παρεμβαίνει χωρίς άδεια''

Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα: Τρεις προϋποθέσεις για εξομάλυνση των σχέσεων Ρωσίας- Τουρκίας

Ο Ρώσος πρέσβης στην Τουρκία, Αντρέι Καρλόφ (Андрей Карлов), αναφέρθηκε σε τρεις προϋποθέσεις για να ξεπερασθεί η κρίση στις σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Άγκυρας, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Hurriyet Daily News, επικαλούμενη τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τον Καρλόφ, η Τουρκία θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη για την επίθεση στο ρωσικό Su-24, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο δύο Ρώσων στρατιωτικών, καθώς να βρει και να τιμωρήσει τους υπεύθυνους για το περιστατικό. Επιπλέον, η Τουρκία θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση για τη ζημία που υπέστη η ρωσική πλευρά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...