Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

Ρώσος υπουργός Άμυνας: "Θα προελάσουμε από την Μεσόγειο μέχρι τις ακτές του Ευφράτη στο Ιράκ"! (φωτό, vid)

του Γιάννη Πετρίδη - H Ρωσία, όπως όλα δείχνουν από την διαρκώς κλιμακούμενη ανάπτυξη δυνάμεων στην Συρία, αλλά και την προετοιμασία μετάβασης στρατευμάτων και στο Ιράκ, όπως και την πρόκσληση σε συμμαχικές δυνάμεις της του συμφώνου CSTO, πλέον σχεδιάζει την επέκταση των επιχειρήσεων και την απόκτηση ελέγχου από τις ακτές της Μεσογείου μέχρι και τον Ευφράτη ποταμό! Στον Ευφράτη ποταμό βασικός στόχος, θεωρεί η Αγκυρα ότι είναι η συριακή πόλη υψίστης στρατηγικής σημασίας Cerablus.
Σημειωτέον ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτολγου διαμήνυσε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει κανένα να μπει στην Cerablus πλην του λεγόμενου Ελεύθερου Συριακού Στρατού και αυτό είναι κόκκινη γραμμή για την Τουρκία.  

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΡΩΣΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ :ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

254792639945_8949602974492924073_n (1)
»Φτάσαμε στο αεροδρόμιο τoυ Ντέιρ Έζορ με στρατιωτικόελικόπτερο. Σε αυτό το αεροδρόμιο ζούν εγκλωβισμένοι Σύριοι στρατιώτες εδώ και τρία χρόνια λόγω του αποκλεισμού από τους τρομοκράτες. Πριν πάμε στην πόλη ζήτησα από τους συνοδούς να μου επιτρέψουν να παρακολουθήσω έστω μία από τις πτέρυγες εξόδων μάχης που εδώ συνεχίζονται, παρά την ασφυκτική πολιορκία. Στο αεροδρόμιο υπήρχε ένας μεγάλο αριθμός  παλαιών αεροσκαφών, χωρίς κινητήρες και ελαστικά,που έχουν μάθει να τα χρησιμοποιούν ως ανταλλακτικά για τα αεροσκάφη που λειτουργούν.

Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου όταν είδα την προετοιμασία για την απογείωση ενός  μαχητικού MiG-21 του οποίου η ωφέλιμη ζωή είχε αναπόφευκτα λήξει.

Ο καστανάς απαντά στον Μπουτάρη: «Ο εκατομμυριούχος δήμαρχος δεν μου δίνει άδεια για να ζήσω»

«Δεν είμαι θεατρίνος,εκείνος είναι..»
Πώς γίνεται να μου την απορρίπτει κάθε χρόνο και να μην με αφήνει να δουλέψω, ενώ ως το 2011 δεν είχα πρόβλημα, αναρωτιέται ο Γιώργος Δήμου..

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ : ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Γράφει ο Κώστας Χατζησταύρου

Το ιδεολογικό πόνημα έχει δημοσιευθεί από την διεύθυνση ιδεολογίας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στο εθνικιστικό περιοδικό ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ τεύχος 39 - Ιούλιος 1977

Απέναντι στην ισοπεδωτική λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης και των ψευδοιδεολογικών συνιστωσών της, του φιλελευθερισμού και του Μαρξισμού δημιουργούμε μια ιδεολογική δεξαμενή, οπλίζουμε ιδεολογικά τους νέους Εθνικιστές και ξεκαθαρίσουμε το τοπίο, έτσι ώστε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να παραχαράξει, να διαστρεβλώσει και να «λεκιάσει» την φυσική ιδεολογία του ανθρώπου, τον Εθνικισμό. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τις νεότερες γενεές, τους νέους και τις νέες των Ελλήνων τους οποίους καλούμε να γνωρίσουν την κοσμοθεωρία και την ιδεολογία του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ και  να γίνουν ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ του μέλλοντος που τους ανήκει. 

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΚΑΛΛΙΜΑΝΟΠΟΥΛΟ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...