Ο Πρ.Παυλόπουλος ανακηρύχτηκε επίτιμος Διδάκτορας της Ρωσικής Ακαδημίας (ΦΩΤΟ)

Ο Πρ.Παυλόπουλος ανακηρύχτηκε επίτιμος Διδάκτορας της Ρωσικής Ακαδημίας (ΦΩΤΟ)Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλοςεπισκέφτηκε τη Ρωσία, ύστερα από πρόσκληση της Ρωσικής Προεδρικής Ακαδημίας Εθνικής Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης, η οποία τον αναγόρευσε επίτιμο διδάκτορα.
Τον Πρόεδρο υποδέχθηκε ο πρύτανης της Ακαδημίας, Βλαντίμιρ Μάου.
Κατά την τελετή αναγόρευσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε, από το βήμα της Ρωσικής Ακαδημίας, με θέμα: "Ο Νόμος μεταξύ Φυσικής και Νομικής Επιστήμης".«Η πορεία των πραγμάτων οδηγεί όχι τόσο στην αναθεώρηση της εσφαλμένης ερμηνείας κι εφαρμογής του κανόνα δικαίου που θεσπίζει ο νόμος αλλά, περισσότερο, και πάλι στην διαπίστωση της ανάγκης αντικατάστασής του με άλλο νόμο και κανόνα δικαίου. Ο οποίος, υπ' αυτά τ' ανεπαρκή δεδομένα αντιμετώπισης των ελαττωμάτων ως προς την παραγωγή των κανονιστικού περιεχομένου αποτελεσμάτων του, μάλλον θα έχει την ίδια, μοιραία, θεσμική κατάληξη» ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος μεταξύ άλλων στην ομιλία του στην Ρωσική Ακαδημία.
Ο κ. Παυλόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ρωσικής Δούμας Σεργκέι Ναρίσκιν. Ενώ, την Παρασκευή, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.
1401ptd (1).jpg
1401ptd (2).jpg
1401ptd (3).jpg
1401ptd (4).jpg
 tilegrafima

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις