ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:2 EKΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 40 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

CmD93zyXIAARAmD
2 εκρήξεις στο αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη.Πολλοί τραυματίες την Τρίτη το βράδυ. 2 εκρήξεις και πυρά στο διεθνές αεροδρόμιο Atatürk στην Κωνσταντινούπολη ανέφεραν τα τουρκικά μίντια την Τρίτη το βράδυ και πολυάριθμα άτομα τραυματίστηκαν σύμφωνα με το, Reuters στο Twitter του.  Σύμφωνα με την τηλεόραση  Haberturk, τουλάχιστον  40 τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της πόλης..Το CNN Turk
ΣΘΘΣΙΞΣ
πριν λίγο αναφέρει ότι σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης υπάρχουν 10 νεκροί. Κατά το BBC, τα πυρά τραβήχθηκαν στο parking του αεροδρομίου ενώ κατά το CNN Turk,ως και τα ταξί μεταφέρουν τραυματίες.Πολλοί άστυνομικοί . αναπτύχθηκαν στο σημείο όσο και ιατρικά τιμ. Οι πρώτες εικόνες που διαδόθηκαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποπειρώνται να δείξουν το μεέγεθος της καταστροφής στο εσωτερικό οσο και στο εξωτερικό του αεροδρομίου.

Cσιξσξισ

Οι επιτιθέμενοι πέταξαν χειροβομβίδες στον έλεγχο με ακτίνες Χ στην είσοδο του αεροδρομίου.Αυτή τησ τιγμή σ΄εξέλιξη της αντιτρομοκρατικής για τη σύλληψη ενός ενόπλου στο αεροδρόμιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις