Οι τούρκοι επιχείρησαν να δολοφονήσουν τον Πατριάρχη Αντιοχείας στην Συρία!


Bombing in Aleppo University

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΡΚΟΚΙΝΗΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ!

Τουλάχιστον 3 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα, όταν βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε στην στην πόλη Καμισλί της βορειοανατολικής Συρίας, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας, SANA.

Ο βομβιστής ενεργοποίησε το γιλέκο εκρηκτικών που φορούσε στη γειτονιά αλ-Ουστάνι, όπου κυριαρχεί το κουρδικό στοιχείο.

Το κρατικο πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας, δε γνωστοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες για την επίθεση αυτή, αλλά το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκανε γνωστό ότι ο βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε μόλις ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιγνάτιος είχε εγκαινιάσει μνημείο για τη Γενοκτονία των Αρμενίων, στην ίδια γειτονιά.

Το παρατηρητήριο, που ενημέρωνεται από το δίκτυο ακτιβιστών του, δηλώνει ότι από την έκρηξη σκοτώθηκαν αρκετοί άνθρωποι, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του πατριάρχη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ


https://olympia.gr/2016/06/19/%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%af%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%ce%bd%ce%ae%cf%83%ce%bf/

Σχόλια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ