Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Άλλη μια κίνηση ΜΑΤ της Ελλάδος που μένει στα λόγια...

Έχουμε πει πολλές φορές, όλα αυτά τα χρόνια, ότι τη λύση για το φλέγον θέμα της οικονομίας κράτησε στα χέρια του ο Γιώργος Παπανδρέου την κρίσιμη στιγμή πριν αποδεχθεί το πρώτο μνημόνιο.

Μπορούσε τότε να απειλήσει, ναι να απειλήσει όπως μας απείλησαν τότε και μας απειλούν μέχρι σήμερα οι "Ευρωπαίοι εταίροι" μας
με άμεση έξοδο της Ελλάδος από την ευρωζωνη εκείνη τη στιγμή γεγονός που θα έφερνε τους υπόλοιπους Ευρωπαίους στην ίδια θέση που έχουν φέρει αυτοί εμάς.
Ιδιαίτερα τους Γερμανούς και τα φερεφωνα τους μέσα στην Ευρώπη.


Με μια τέτοια κίνηση, που σίγουρα θα έκανε ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου,  δεν θα συζητούσαμε για μνημονια και μετατροπή της Χώρας σε αποικία. Θα συζητούσαμε ΠΟΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ (ΕΥΡΩΖΩΝΗ).

Σήμερα, ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες, των αλλεπαλληλων μνημονιων,  την οικονομική καταστροφή που έχει υποστεί η Χώρα, την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Λαός, υπάρχει ακόμα γρήγορη διέξοδος απο το τέλμα.
Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ (ΑΟΖ)  ΚΑΙ Η ΤΑΧΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

Ας σταματήσουν λοιπόν τις συζητήσεις ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ χωρίς περαιτέρω συζητήσεις επί των κυριαρχικων μας δικαιωμάτων με την Άγκυρα και την συρόμενη από αυτήν Αλβανική Κυβέρνηση.

Γεώργιος Παπασημάκης
www.ereunitiko.blogspot.com
papasimakis@yahoo.gr
Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...